ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ס, אשמח לקבל מפרט למחשב לסלון, חשוב מעבד חזק - אולי אף Q6600. כרטיס מסך שיריץ תכני HD באופן חלק - לא למשחקים! (HD של ATI?) הארד דיסק 320GB זיכרון 2GB ומארז קטן ושקט, אם נכנס בתקציב. יהיה שימוש גם בVMware וב VirtualPC. תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים, אני צריך מפרט למחשב, הדרישות יצוינו פה למטה. חשוב לי רק לציין כי המפרט צריך להתאים להרצה של Windows וגם של Ubuntu (ב Dual boot). 1.התקציב - 2000 ש"ח לא כולל משלוח. באשראי. 2. המחשב יהיה מחשב ביתי למפתח. בעיקר Office ותוכנות פיתוח כמו VS, Matlab וכו. יישמש גם לצפייה בסרטים. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין חשיבות לעיצוב המארז. יש חשיבות לשקט כמה שניתן בתקציב כזה אבל זה בעדיפות נמוכה יחסית לדרישה בסעיף 2. 5. ישנה מערכת הפעלה חוקית. הרכבה דרושה. 6. מסך קיים - Fujicom W9006F. עד היום קניתי מחשבים ב skypc סביר להניח שגם את המחשב הזה אלא אם כן מישהוא פה יפנה אותי לחנות מומלצת ביותר אחרת ופער המחירים יהיה משמעותי (עד 100 שקל הפער לא יהיה משמעותי למול הניסי…
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטים גם בHD בלי שום בעיה. התקציב שלי הוא :2500-3000 ש"ח. תודה
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש לי לעריכה גראפית מדובר בעיקר בעריכת תמונות, כלומר המון LIGHTROOM, מדי פעם גם PHOTOSHOP, עריכת ווידאו בסיסית ב VEGAS בנוסף אני אשמח שהוא יוכל להריץ משחקים לא כבדים במיוחד, סטייל GUILD WARS 2 וכאלה ממש לא FPSים וגם אין צורך בהגדרות סופר גבוהות. הדגש בכל מקרה הוא על העריכה הגראפית. * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר עריכה גראפית ועיבוד תמונות, לצורך מקצועי. * גודל המסך? עדיפות ל 15.6 לא קריטי היות וכנראה רב הזמן יחובר למסך חיצוני * רזולוציית המסך? FHD ופאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת NUMPAD * משקל רצוי? אין צורך במחשב קל במיוחד, לא צריך אולטרה בוק, שהמשקל לא יבוא על חשבון המפרט. רב הזמן המחשב יהיה נייח למדי * האם נדרש זמן סולל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לp4 נייד. המחשב עצמ חייב להכיל 1.8ghz+ ,dvd,צורב. וכרטיס מסך שיחזיק סרטים וגם משחקים לא הכי טובים וגם אני לא מצפה שיפעלו ברמה הגבוהה. המחשב הוא להכול משחקים,סרטים,עבודה. עד 5000 שקל אפשר לחרוג לעד 6000 . תודה רבה לכל מי שמנסה לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כמו שציינתי לא למשחקים, הוא אמור לתפקד כמחשב ביתי, אני מניח שלא יותר מגלישה, קצת תוכנות, עריכת מסמכים וכו'. AMD ATHLON 64 2800+ BOX 790 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NS 495 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 WD 80/7200 JB 8MB 380 ¤ 1 POINT OF VIEW FX5200 128MB 300 ¤ 1 LG 52X32X52 170 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 סה"כ: 3110 ש"ח. המפרט מנו עה. מה אתם אומרים? רציתי שהכל יהיה עם 3 שנים אחריות, וכמעט אין ג'יפורס 5200 או 9550 עם 3 שנים אז לקחתי את זה של החברה הקצת לא מוכרת הזאת. יש מה לחשוש? לגבי המארז + ספק. יש אפשרות אתם חושבים לקחת את המארז עם הHEC 300W במקום? זה יוריד את החריגה ויהיה אפשר אולי לקחת את הK8NS Pro למרות שלא בטוח שצריך את כל הפיצ'רים שהוא מציע.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר מעוניין לרכוש מחשב נייד: בגודל 12-13" . מסך מט. בלוטות' . מינימום 2 ג'יגה זיכרון. HDD לפחות 160 ג'יגה. ללא צורב. משקל עד 1.6ק"ג. עדיפות למחשב דק. סוללה שתחזיק 5 שעות ומעלה. הדרישות הן עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט, ללא משחקים ולא להרצת סרטים. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עם אופציה לקנייה בחו"ל. בינתיים מצאתי את האסוסים UL20A\UL30A שאין להם מסך מט אך עונים על שאר הדרישות (חשבתי אולי לשים מדבקה נגד השתקפות). הדל VOSTRO 1220 עבה ולא מצויין אם המסך מט, VOSTRO 3300 הוא במשקל 1.81 התחלתי וגם הLATITUDE 4300. הLATITUDE 4200 יקר מידי... אם יש דגם של ACER או HP שעונים על הדרישות אשמח לשמוע מכם... תודה, יוסי. עריכה: נתקלתי בVOSTRO V13 שנראה שעונה על הדרישות, מישהו יודע …
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני צריך לקבל מהעבודה את המעבד, אז שהמפרט לא יכלול את המעבד. יכול להיות שיש גם i5 2600k? ואם כן הוא יתאים למפרט של 2500k? תודה רבה מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Bat…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד אינטל P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE לוח אם ASUS P5WD2-E Premium s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL זכרון Corsair DDR II 667 2X512k כרטיסי מסך ASUS Radeon X1600 XT 256MB, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כונן - 1.44, FLOPPY כונן -DVD LG 16x 48x צורב DVD LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4600-4800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. שיהיה טוב פלוס פלוס ). ---עבודה משרדית באופן תדיר. ---עריכה גרפית תוך שימוש בכמה תוכנות בו זמנית. כך שאני צריכה שהמחשב יהיה מהיר וחזק לעמידה בעומס של פתיחת 2-3 תוכנות בו זמנית למשלWORD ותוכנות גרפיות נוספות ובנוסף לזה גם גלישה באינטרנט להעתקת תמונות או גזירה מהאינטרנט לתוכנה(כמו כן שיעמוד בעומס של העתקת קבצים גרפיים שנוצרו בתוכנות גרפיות ושוקלות הרבה ,להעתי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש מפרט עד 6300 ש''ח ללא ציוד היקפי ומסך(יש לי מסך 17" אז אפשר לא להתפשר על כרטיס מסך חזק כי הרזולוציה גם ככה 1280*1024). למטרות משחקים. מתוכנן OC.
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3500 ש"ח המפרט לא צריל לכלול מערכת הפעלה והרכבה. אבל כולל ציוד היקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר) וכולל כונן פלופי! כמו כן לא כולל מסך!! תודה ניר
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב הכי חזק שאפשר לקנות ב-3000 ש"ח (לא למשחקים, יותר תוכנות סאונד), לוח מעבד וזכרונות תומכים OC. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שהנושא הזה לא עובר על איזה כלל כלשהו (ואם כן אז אני מתנצל מראש). קיבלתי בעבודה בונוס משמעותי ועכשיו אני תוהה כיצד להוציא אותו. מצורף למטה תיאור המחשב שלי: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Sparkle 8800GTS 320MB Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5Zalman F2 92MM Case Fan x 2 Scythe Ninja Plus Rev. B ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Stepping G0 Samsun 17" SyncMaster 730B מה כדאי לדעתכם להחליף ואו להוסיף? עריכה: המחשב משמש לעיבודים כבדים במטלב, פיתוח משחקי 3D ובעיקר משחקים
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב הזה לצורך לימודי הנדסה. למיטב הבנתי רוב תוכנות ההנדסה דורשות מעבד וזיכרון חזקים כאשר אפשר לוותר על כרטיס גרפי חיצוני ולהסתפק במובנה. מה המשקל המתווסף למחשב עם הכרטיס הגרפי Nvidia Geforce 310M ? אם לדוגמא עובדים עבודה שוטפת במחשב , לא משחקים, כמה זמן סוללה המחשב יספק עם הכרטיס ובלעדיו? ראיתי שדובר רבות על המחשב הזה לגבי זמן סוללה קצר של 2.5-3, האם זה עם הכרטיס מסך או מהדגם ללא? העניין הוא כזה, בכללי אני הולך דווקא על 13 אינץ' כי יש לי בעיות גב ואני רואה הרבה חברה עם מחשבי 15.6 למינהם שרוצים לזרוק את המחשב שלהם מעצבים על גדולו של המחשב ומשקלו בתיק, למישהו יש ניסיון עם מחשב עם מסך מסוג זה? לתכנות לדוגמא? אודה לכם מאוד אם יש ברשותכם מידע אודות המחשב אם יש הצ…
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אממ התקציב הוא עד ל - 6000 שקל. אני לא צריך ציוד הקפי [מקלדת , עכבר , אוזניות וכו'.] , אני צריך מעבד מעולה , לוח אם מצויין , ומארז נחמד , מסך במחיר בינוני לא הכי טוב שיש , וכרטיס מסך . איזה אני צריך לפי דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי! אני יודע שתקציב הוא עניין חשוב בכותרת, אך כרגע אני ממש חוקר את הרצון שלי מול המחיר שבאמת זה צריך לעלות. אני לא מעוניין להיות מוגבל בתקציב ספציפי אך אין לי גם בדיוק את הצורך לבזבז. (לכולנו..) אני אמלא את הטופס מהסטיקי ואוסף מידע אישי קצת! אודה מאוד לכל העוזרים : - כן.נקודות חשובות: -מארז TOWEL לפחות ציינתי. 2 מאווררי 120MM בשביל לשמור על השקט. אפשר אולי גם תוספת של אחד 80MM... יש לי כבר כמה נחמדים כאלה שזוהרים בUV עם לדים UV מובנים. -גוף קירור מתקדם (יותר מבסיסי) למעבד. הטמפ' בחדר שלי גבוהה בדר"כ והאינטסיביות של השימוש (וגם הפריקיות שלי לשמור על טמפ' נמוכה של מעבד) אני מעדיף להיות עם גוף קירור יותר מתקדם מרגיל. -דיסק קשיח כבר בחרתי (משם חשבתי כבר לשדרג את כל…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב מיועד לסטודנטית, בעיקר לכתיבה בזמן הרצאות, קבצי word/excel/powerpoint/pdf, צפייה בסרטים/סדרות, ריבוי כרטיסיות בכרום. * גודל המסך? "13.3 * רזולוציית המסך? מניח ש FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל ודק ככל שניתן, צריך להיות נוח לסחיבה יום שלם באוניברסיטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך (6-8 שעות ואפילו יותר אם ניתן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם ניתן להכניס בתקציב, מינימום 128-256 * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ***כן במידה והמ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדיות : אינטרנט, אופיס ותוכנות קלות שיהיו עליו שקשורות לעסק. לימודים. משחק אחד בלבד שהוא לא כבד בכלל : פוטבול מנג׳ר. חוץ מזה לא יהיה עליו שוק משחק או סרט. * גודל המסך? 13.3 (אפשרי 14.1 מעדיף שלא. * משקל רצוי? עד 2 ק״ג אבל הכרחי שיחרוג טיפה אז בסדר. אני אסתובב עם המחשב המון, במסגרת עסקית ולימודית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בסביות ה4 שעות. מה ההבדל בין 4 ל6 תאים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה סטנדרטי, יהיה נחנד HDMI אבל ממש לא הכרחי. אין צורך בקורא כרטיסים. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, לא מאמין שאצטרך יותר. * צורב DVD? חובה שיהיה! אם זה צורב חיצוני שיכנס בגודל התקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה מה שאני הרכבתי: אם זה טוב אז תשלחו תגובות והצעות חדשות מעבד AMD Sempron 2500+ 1750MHz , 256Kb 333MHz FSB - BOX - with stock fan470 לוח אם Intel® 865PE - ABIT IS7-E495 זיכרון פנימי 256mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS 400MHz CL2.5 - 5Y Warranty 230דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer Cache - 5Y Warranty 380כרטיס מסך Radeon 9250 (240/400) 128MB DDR DVI, 64bit 4-Pipes - TUL Powercolor - 3Y Warranty 330כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan 340ספק כוח כלול במארז 0 מאווררים 120mm Case Fan 45 סה"כ 2245 מה שמודגש זקו תחתון זה המחיר תודה מראש(-:
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות למשחקים חדשים כמו crysis וכאלה ולא צריך מסך ועכבר ורק אם נשאר כסף אז מקלדת[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 16:21:42 מקפיץ
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן השבוע(!!!) אני מתכוון לרכוש מחשב חדש (לא כולל מסך) ואשמח לקבל עזרה לגבי המפרט המחשב צריך להיות בעל כרטיס מסך חזק ומהיר הארדיסק לא פחות מ200GB צורב DVD + כונן DVD מעבד ולוח אם שמתאימים למשחקים כבדים וצפייה בסרטים זכרון רצוי 1GB לפחות התקציב הוא 6500-7000 גג. כמו כן צריך ציוד הקפי , עכבר+מקלדת,בלי מדפסת/סורק (ללא מסך) תודה רבה (ומה זה בדיוק ליבה כפולה? ככה על הדרך :s05:)
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1485&CatCode=237 הצרכים: עיצוב גראפי (פוטושופ ,פריהנד) תקציב: 6,200 ש'ח קחו בחשבון את ההוספה של הזיכרון ל512 מ"ב הבעייה שאמר לי מישהו שמבין עיניין בעולם המחשבים, היא שהכרטיס מסך שבמחשב הזה לא מתאים לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ מכיוון שהזיכרון במחשב הוא intergrated ולעבודה גרפית צריך dedicated. הוא הסביר לי שההבדל ביניהם הוא שבעוד האחד משתמש בזיכרון משל עצמו - האחר משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב. מישהו יכול לעזור לי להבין אם כדאי את המחשב הזה?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רב, עיסוקי בעיקר בעריכת וידאו ותמונות (Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Sony Vegas וכד') , גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. מעוניין להתחדש במחשב שקט במיוחד לצורך עיסוקי. דגשים: קיים צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים. קיים צורך במסך LCD איכותי, אפילו אם דורש תוספת למחיר, חשוב שיהיה פאנל איכותי שיציג צבעים אחידים (ולא כמו הנפוץ שנמכר). אין צורך במארז מהודר בעל חלונות, ממילא המארז מוצנע אצלי. דגש מיוחד על שקט, איני סובל רעש שבוקע ממארז בעל מאווררים רועשים. תודה רבה לכם, אורן.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם למחשבים הבאים יש קורא טביעות אצבע? HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA HP Pavilion dv6-3030ej WR750EA
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-