עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לקראת סוף יולי אני מתחיל קורס cubase ואני צריך מחשב נייד שיתאים לשימוש בתוכנה. אין לי ידע מוקדם עם התוכנה ולכן אני לא יודע איזה סוג מפרט מתאים. התקציב הוא כ-3,000 ש"ח (אם התקציב גבוה/נמוך מדי לצרכים שלי אני גמיש). המחשב ישמש אותי גם לצרכי עבודה משרדית, ושימושים כמו אינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בתמונות ובוידאו ותוכנות קלות. אני מחפש מחשב שיחזיק לאורך זמן ושתהיה אפשרות לשדרוג במידת הצורך (אם דבר כזה הוא אפשרי במחשב נייד). במידה וצריך מידע נוסף שלא ציינתי לגבי השימוש במחשב, או הדרישות שלי ממנו על מנת להרכיב את המפרט שיתאים לי ביותר תגידו לי ואומר לכם. תודה מראש לכולם וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני יודע שאני רוצה i7 , 8 או 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI, SSD קטן למערכת הפעלה מארז איכותי (אם קיים מארז עם מערכת כלשהי נגד אבק, או מארז שיותר נוח לנקות אותו מאבק) מערכת קירור כלשהי, השקט חשוב מ1 עד 10 בערך 6. אני משחק משחקים פעם ב... המחשב מיועד למשחק פוקר מאסיבי, כרגע יש לי נייד של אסוס i5 מחשב פצצה תכלס, שמקרטע כשאני משחק מעל 9 שולחנות במקביל, וכשאני משחק מעל 15 זה נהיה סבל רציני. המטרה שלי היא שהמחשב לא ייתקע בכלל ויהיה כמה שיותר מהיר, מתכוון להשקיע בין 5 ל7 אלף שקל. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MaorOz,

שלום לכם אני רוצה לרכוש מחשב הייד 13 אינטץ אני מטלבת בין כמה דגמים של DELL Vostro V130 או Vostro V3350 או INPSIRION 3010 או אולי INSPIRION 4050 רציץי לקבל חוות דעת שלכם איזה גדם מומלץ יותר מבחינת איכות חומרים? סאונד טוב? או אולי ללכלת על דגם מקביל של TOSHIBA? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by cie1o,

הייי טוב חיפשתי לא מעט היה קשה לצמצם את הבחירות. אז יש לי 2 דגמים שאני מתלבטת בינהם. (אייבורי) ההתלבטות העיקרית שלי היא מבחינת שירות יותר טוב (למרות שאני טכנאית מחשבים) כי מבחינת מפרט הMSI מנצח. יש לו מעבד חזק יותר, סוללה 8 תאים, תקןN , והארד דיסק 320gb . LENOVO U350 EGG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5245&CatCode= MSI SLIM X350 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5269&CatCode= והתקציב הוא מקסימום 3200 ש"ח תודה =)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לאחר העזרה שלכם בת'רד קודם שיועד למפרט של אינטל, ולאחר קריאה מרובה של ביקורות, שוכנעתי ש AMD עם ליבה כפולה יהיה הרבה יותר משתלם לצרכיי, ובכלל שמדובר כאן במוצר שטוב בהרבה ממעבדי הליבה הכפולה של אינטל. רק לתזכורת היסטורית, צרכי הם מולטיטסקינג, לא משחקים, לא אוברקלוקינג. מפרט האינטל שלי היה Asus P5LD2 DELUXE (FSB 800MHz) - 1100 NIS Pentium 4 2.8 Ghz S-775 1M Cache DUAL-CORE (FSB 800MHz) - 1630 NIS PQI TURBO DDRII 512MB x2 (667MHZ) - 880 NIS כעת אני חושב על המפרט הבא, כאשר ההתלבטות שלי היא: 1. בין שני לוחות אם שמקבלים יופי של ביקורות חיוביות (האם יש לוח של אסוס אשר מומלץ יותר משני אלה במפרט? לא מצאתי). 2. אודה לכם גם אם תמליצו מקום לרכוש בו. בדקתי בנועה ובפנדה וראיתי …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by orkir,

איזה מחשב!!! המקלדת הכי נוחה שאני מכיר!!! כל מי שמחזיק אותו לא מאמין שהוא שוקל כל כך מעט!!! מסך מעולה, סאונד סבבה, מהיר בטירוף עם הSSD, משטח מגע הכי אינטואיטיבי שיש, ואתמול הוא עבד לי יותר מחמש שעות רצופות של שימוש (שכלל גם שימוש בכונן האופטי), שקט - לא שומעים אותו בכלל, ומרגיש סופר דופר איכותי... המחיר לא נמוך אבל מקבלים מוצר מדהים שאין לא מתחרים... מומלץ!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני הולך להשקיע במחשב תקציב עד 7600 ש"ח לגיימינג כבד. אני קונה בקרוב מסך 4K לאחר קניית המחשב . חשוב לי בעיקר ה איכות והרצת הגראפיקה במשחקים על רזולוציה מקסימלית וההגדרות הכי גבוהות שניתן. אשמח להצעות לשיפור , סה"כ 7553 מעבד: 1 Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 * Tray Processor Intel 31300 קירור למעבד 1 Arctic Freezer i30 CPU Cooler CPU Cooler 23491 לוח אם: Gigabyte GA*Z97X*Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI*E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות X2 2 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz CL11 Memory 29124 כרטיס מסך 1 Asus GTX980 Ti 6GB STRIX OC DirectCU III GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI*E VGA Cards 34726 שתי דיסקים קשיחים של 1TB 2 Western Digital Caviar Black WD1003FZ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by civic,

מה ההבדל בין הסוגים השונים למה אחד עולה 200 והשני 400? אני רוצה אחד של 4 גיגה 1333 למחשב נייד

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dad99,

אשמח לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקי רשת וחיבור לטלויזיה, חשוב ביותר שקט ואמינות, זכרון ומהירות מה התקציב המקסימאלי? --3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד או חריגה של הציוד ההיקפי ללא מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יירכש מסך חדיש ברמה גבו…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Grayswandir,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בעלות של כ6-7K, העלות היא גמישה למדי.. המחשב ישמש לצורכי- עבודה, משחקים בינוניים, מוזיקה, צפייה בוידאו וכל דבר שמחשב אמור לעשות. ניידות בינונית (14-16 אינץ'). איזו חברה נותנת תמורה טובה? חשבתי בעקרון על DELL, אבל שמעתי דברים טובים גם על LENOVO. אשמח להמלצות קונקרטיות מאוד! תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום חברים יש ברשותי מחשב DELL דגם GX620 מעבד פנטיות D עם 2.8GHZ זיכרון 2.5 ג'יגה DDR2 דיסק קשיח WD 80 גיגה X2 סהכ 160 גיגה כרטיס מסך GeForce Quadro Fx1700 512MB יש כרטיס טלויזיה פשוט יחסית וגם מודם בשביל פקס מריץ וינדואוס 7 אולטימייט הכל תקין ועובד המחשב במצב מצויין בכמה אפשר למכור דבר כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בסכום של עד 2000 ש"ח.. עדיף עד המחיר הזה, אם יש צורך ביותר שיהווה שדרוג משמעותי, אז אפשר חריגה עד 3000 ש"ח. תלוי כמה המפרט ישתדרג ביחס למחיר הנוסף. המטרות שלי הן בעיקר אינטרנט ועבודה משרדית, אני אשחק גם כן, אבל עדיין לא סגור כמה אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ לי דיאבלו 3 (כשייצא..).. מעבר לזה כנראה שלא אשחק יותר מדי במשחקים חדשים.. בכל מקרה הייתי רוצה כרטיס מסך טוב.. (אני משחק כרגע על מסך של 19 אינץ' ככה שאני לא יודע איזה מהכרטיסים ייחשב כבר מיותר לגודל המסך הספציפי) בנוסף אני רואה סרטים וסדרות דרך המחשב בטלוויזיה, כלומר חיבור HDMI חובה, שאני מניח שקיים כיום בכל מחשב.. המפרט הקיים כרגע הוא מארז Hec Compucase 6a21 ספק Hec 400W (לא זוכר פ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, בעיקרון אני שוקל לקנות מחשב בזמן הקרוב (יכול להמתין חודש חודשיים לעדכון מחירים) והייתי רוצה להתחיל להרגיש את השוק בצורה טובה יותר (אחרי משהו כמו 4 שנים שאני עוקב בצורה כללית) בעקרון אני מחפש מחשב בעל ביצועים שיספיקו למשחקים קיימים (יוצאים כיום) בעלי דרישות גבוההות, כל זה ללא OC מאחר ואני לא רוצה להכנס לתחום יותר מידי לעומק. בנוסף מאחר ואני מתכנן לעבוד במחשב עם matlab אני אצטרך זכרון של: 2 GB בתור תנאי הכרחי. נתחיל במפרט ל:1. מחשב כולל מסך LCD 17 ללא ציוד היקפי וכרטיס קול בסיסי. 2. מחשב ללא מסך (נשתמש ב crt החצי מת שלי) ללא ציוד היקפי. upgrade אפשר לותר על upgrading עתידי המחשב הנ"ל מתוכנן לתקופה של שנה - שנתיים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by idibar,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד של חברת דל עם 8 ג'יגה SSD. כשהפעלתי את המחשב לא הצלחתי לראות את הכרטיס. איך אני יוד שהוא אכן קיים? תודה לעוזרים

15. Started by lidorkalfa,

היי, לאחי הקטן יש בר מצווה בקרוב ואני רוצה לשדרג לו את המחשב כמתנה.. העניין הוא שאין לי ממש כסף להשקיע במחשב חדש ככה שאני רוצה לשדרג את מה שקיים כמה שאפשר.. זה המפרט: AMD Phenom II X4 955 3.2Ghz Gigabyte GA-870A-UD3 (סוקט AM3 אם אני לא טועה) AMD Radeon 6870 1GB GDDR5 G.skill 4GB (2GBX2) 1033MHZ ספק Antec True Power Trio TP3-550 550W קירור Scythe Mugen 2 rev b המטרה שלי היא לשדרג את המעבד, כ.מסך וזיכרון ואולי אם זה לא יעלה יותר מדי גם להוסיף SSD של 64/120 ג'יגה ככה.. חשוב שלא יווצר בטעות צוואר בקבוק בגלל חוסר התאמה של מעבד וכ.מסך או משהו כזה.. אשמח ל2 הצעות, אחת שתהיה המקסימום שאני יכול לשדרג עם הלוח אם הזה, והשניה המקסימום שאני יכול לשדרג עד 2000 ש"ח, תודה מ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Vortex,

יש לי כרגע P4 1.7GHz Willamette, על לוח אם ASUS P4SGX-MX (זהה לP4S533). זה לא משהו. מה החלופה הכי זולה ומשתלמת בשבילי מבחינת מעבד ולוח? *הכוונה לעלות/תועלת. ת'נקס

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ovego,

שלום לכולם,יש לי מחשב קצת ישן: AMD XP 1500 512MB DDR 266Mhz Gigabyte GA-7VTXE KT-266A Plextor 24 CD-RW Benq DVD 40GB IBM 7200 RPM HD 80GB W.D. 8MB cach 7200 RPM HD Radeon 9500 Pro המחשב מריץ את כל המשחקים בסדר,אבל אני מרגיש שהוא מתחיל להיות עייף. חשבתי לשדרג את המחשב,אבל כרגע אני לא יכול לעשות את זה במכה אחת.השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות מעבד חדש ואז לשדרג את לוח האם והזכרונות בשלבים,או שאולי כדאי לי לחכות שה-Athlon64 (3000 יגיע לארץ ולקנות אותו יחד עם לוח אם?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום חברים! אני מעוניין לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי עבור תחנת עבודה שתשמש בזמן הפנוי גם למשחקים ברזולוציות גבוהות. מפרט זה אינו כולל מערך דיסקים SAS + בקר PCI-e שהוא מעבר לתקציב (של 16K) שיירכש בנפרד. המחשב יעבור המהרה לבאס של 450MHZ לפחות. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb BOX 1,690 קירור למעבד: Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 413 מאווררים להיטסינק: Scythe MINEBEA 120MM 1,600rpm 27.0dBA 63.6CFM X2 180 לוח אם: ASUS P5E64 WS Evolution 1660 זיכרון: OCZ 4GB kit DDR3 1800MHZ PC3-14400 8-8-8-27 Platinum OCZ3P18004GK 2,300 כרטיסי מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 X2 CF 2,844 דיסק קשיח: WD Caviar Black WD1001FALS - 1TB SATAII 32MB 7200 RPM 1,118 מארז: CoolerMa…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אורח גילדו
    Started by אורח גילדו,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לגרפיקאי. לא משהו מפלצתי מדי, אבל אין הגבלת תקציב ממש, כך שאני מעדיף ללכת על משהו איכותי. עבודות גרפיקה סביב פוטושופ בעיקר ושאר התוכנות של InDesign, אבל פחות רינדור וידאו ותלת מימד כבד. הנה משהו שבניתי מהאתר של KSP, אשמח לקבל חוות דעת, וכל הערה/הארה תתקבל בברכה כמובן. תודה מראש! http://i.imgur.com/LRGPg4C.jpg

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maorrrubin10,

1) התקציב הוא 4000-4200 שקל לא ידוע לי עדיין אם זה מזומן או לא 2) מטרת המחשב הוא למשחקים כבדים שירוץ גם עוד 3-4 שנים למשחקים אבל גם לעבודה משרדית לאופיס מוזיקה צפייה בסרטים אבל בעיקר למשחקים 3) כן ציוד הקפי צריך מקלדת ועכבר אפשר אלחוטיים המחיר שאני מוכן לשלם בשבילם הם 50-120 בערך.. 4) לא צריך : כרטיס קול 5) כן העדפה שבלוח אם יהיה אסוס כרטיס מסך ATI 4870 שיהיה OC בדיסק קשיח שהחברה יהיה WD אם אפשר 500GB וב RAM החברה תיהיה 4GB G.SKILL 6) כן שהמחשב יהיה מאוד שקט ויפה! אולי מארז הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1502 7)הרכבת מחשב במעבדה שהם ירכיבו(החברה) 8) שהמחשב יהיה שקט! 9)שקט מאוד ומעוצב יפה! 10)OC בינוני לכרטיס מסך בעיקר ואולי מעבד 11)GTA IV, CRYSIS,NBA…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Avidar.R,

אחרי הרבה כאב ראש ושוטטות באתרי מחשבים הגעתי למוצר המוגמר מבחינת הידע שלי אני רוצה באמת שתתנו את חוות הדעת שלכם ואם צריך שיפור של איזשהו חלק שתפו אותי כדאי שאני יוכל לשנות תודה רבה לכל העוזרים היום אני חייב להחליט ולקנות את המחשב זו מתנה לאחי בבקשה תעזרו לי!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם לא פוגע משמעותית בביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by YonadavN95,

הי חברים! אני רוצה לקנות נטבוק, (תקציב של בערך 2500 ש"ח), והמליצו לי על אחד מהמעבדים האלה: Intel Atom N450/N470/N330 הבנתי שה470 הוא הכי חזק לנטבוקים..האם זה נכון? והאם הוא כפול ליבה? מה לגבי ה450? שמעתי שגם הוא טוב.. לגבי ה330 שמעתי שהוא לא מוצלח..האם זה נכון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by din264,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה ושימוש כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1360x1024 - מסך 32'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, והרדיסק רגיל (כרטיס מסך שמובנה בלוח יספיק). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 ,חשיבות למינימום רעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול כל התקציב, אך במקרה שאין צורך הכרחי, אז לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + וירטואליזציה אלו השימושים העיקריים בדגש על משחקים, השאר שימוש שוטף מסמכים איטרנט וכ'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Batman Arkham Asylum GOTY + Batman Arkham City GOTY + Sleeping Dogs + L.A Noir זה בעיקרון הכיוון + קונה את המחשב לשימוש לטווח ארוך מעדיף מפרט שישאר כמה שיותר חזק לאורך זמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 אינץ' 1080P …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן חברים,יש לי אפשרות לקנות את המחשב HP 450 ProBook i5-4210U J4S16EA ב2700 ש"ח, ראיתי שהמחיר הנמוך ביותר בזאפ הוא 3300, אשמח לחוות דעת מכל אחד ואחד מכם ושאלה נוספת לגבי הכרטיס מסך - intel hd 4000 יכול להריץ משחקים? תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.