עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מבקש לדעת מה הוא זמן האספקה של מערכות מחשב בהזמנה מחנויות האון ליין, כמו TMS , פלומטר STARTPC וכו', או במילים אחרות, האם זמני האספקה התארכו בגלל "משבר" הקורונה, או יש מחסור בחלקים מסויימים בפועל בחנויות. @plonter @Kirill-TMS וכל מי שיכול ורוצה לעדכן. בתודה מראש !

2. שלום, יש מחשמב מסוג אספרימו (T4300 2.1 GHZ, 3GB RAM, 17 GB of free space on c (+20% מחברת Fujitsu. עכשיו הוא מחשב נורא טוב, הוא מהיר ואפילו מפעיל CIV5, הוא מריץ AERO בצורה טובה אבל זמן טעינת המווינדואס וזמן טעינת הווינדואס עד שהוא עולה ב100% עולה על דקה וחצי. עכשיו חשבתי בגלל שזה נייד זמן הטעינה צריך להיות נמוך מהרגיל. חשבתי אולי אתם יכולים לתת לי כמה דברים שאפשר לעשות בגלל להעלות את מהירות זמני הטעינה ואולי גם את מהירות המחשב בכללי? בתודה, יגאל.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by Maor Shahar,

מישהו יודע מה ההבדל בין זמני הסוללות 3תאים ו6תאים בנטבוק dell mini 10? האם הוא השידרוג קריטי? מכיוון שה6 תאים גדולה מאוד ובולטת מחוץ למחשב..

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by sgsg,

אני מתכוון לקנות נייד. עוד אין לי תקציב או דרישות ואני רק לומד את הנושא בינתיים. שמתי לב שבניידים שראיתי יש רק סוללות 6 תאים. לכמה זמן בערך בשימוש סביר של גלישה ועבודה רגילה (לא משחקים) על המחשב מספיקה סוללה כזו? האם יש מחשבים עם סוללות יותר חזקות (יותר מ-6 תאים)? מה טווח המחירים שלהם? והאם סוללה חזקה מחזיקה בהכרח יותר זמן? תודה על התשובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני צריך מפרט שיכיל: 1. מארז 2. לוח אם ל- פנטיום 4 478 3. הארד דיסק 80 4. כרטיס מסך 5. 512 ראם מה שהבנתם זה שיש לי כבר מעבד פנטיום ככה שאין צורך להמלית לי על AMD למטרת משחקים ומולטימדיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by motorishta,

המחשב שאני רוצה להרכיב הוא לעבודות בווינדווס בלבד תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. שלום חברים אני מחפש מחשב בתקציב של מחשב בין 6000 ל 7000 שקלים חדשים. אני צריך את המחשב שלי למשחקים חדשים ותוכנות כמו 3DMAX ופוטושופ. אני רוצה שהמשחיקם הכי חדשים יעבדו בהגדרות כמה שיותר גבוהות. משחקים כמו HALF-LIFE או DOOM 3 או כל מה שעומד לצאת. במפרט לא צריך מקלדת רמקלוים ועכבר ולא מדפסת או כל ציוד הקיפי אחר חוץ ממקלדת. ואם יש איזה כטיס מסך חדש עוד מעט יצא (כמה חודשים) אני מוכן לחכות. ------------------------------------------------------------------------------------- תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אחרי 3.5 שנים עם פנטיום 3 שכבר מקרטע קבלתי הצעה למחשב מבוסס AMD לפי המפרט הבא( לא מיועד למשחקים) + processor- amd athlon xp 2500 + motherboard- epox ep8rda3 memory - hynix 512 ddr 333 video card- ati radeon 9200 128ddr case -e-star 350w 2usb front סה"כ 2200 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לאופיס אינטרנט קצת משחקי ילדים לא משהו כבד - העבודה הכי קשה תהיה המרת וידאו לזה אני מעביר את הרכיבים התקינים מהמחשב הישן. מה דעתכם ? יספיק כדי לבצע המרות מוידאו אנלוגי למחשב? מה עם הזכרון -אני לא כל כך מכיר את HYNIX . האם הם טובים או לשנותלחברה אחרת? ומה לג…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by gombn,

שלום רב לכולם זקוק לאישור הערות סופיות הצעות אחרונות ממש רגע לפני שאני מזמין תודה המפרט CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1194.16 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 274.14 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 645.37 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 20…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תקציב קטן של 3700 צריך הכל מסך 17'. מחשב אינטל! .לעבודה. סרטים .צריבה .משחקים אין לי שמץ של מושג איך מתחילים אפילו חיבורי יו אס בי מקדימה המפרטים לא כוללים את אינטל לידיעתכם נידפקתי לפני כמה שנים שקניתי את פנטיום 3 450 כשהוא רק יצא שילמתי עליו 8000 שח ניתקעתי איתו עד עכשיו שנייה אחרי זה יצא פנטיום 4 תודה תודה תודה רבה מראש על עזרתכם ה"הכי מבורכת בעולם" :s05:

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  11. הפשוט לפוטושופ, השני למשחקים ממוצעים (עדיף מבוסס לוח של ASUS) איך צורך במסך. אשמח גם למפרט מבוסס AMD וגם מפרט מבוסס INTEL תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  12. אז ככה, ברצוני לרכוש מחשב חזק לצורכי גיימינג בעיקר.רצוי אחד שיחזיק הגדרות גרפיות גבוהות במשחקים במשך שנים ללא צורך בשדרוג כזה או אחר. התקציב בהתאם-8000 ש"ח. אם ניתן ליצור מפרט ראוי במחיר מעט נמוך יותר- הצעה כזאת תתקבל בברכה. על המפרט להכיל מסך 22\23 אינץ איכותי [אני מניח שמסך עם פאנל E-IPS של דל יתאים], עדיפות למעבד של אינטל וכ.מסך של נוידיה, קירור טוב למעבד ולוח אם איכותי שאוברקלוקינג קליל יתקבל אצלו בברכה. [מתוכנן אולי אוברקלוקינג מתון למעבד בעתיד] אין צורך בציוד היקפי מלבד צורב. כמו כן, יש צורך בהרכבת המחשב+רכישת דיסק מקורי של וינדוס 7. מאחר שמדובר במחשב לגיימינג, הדגש פה הוא על כרטיס המסך. חשבתי על GTX465 בודד, כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by cubs007,

על המחשב להיות מבוסס מעבד אינטל. במחיר דרוש מסך LCD סביר השימושים הן לגרפיקה, עריכת וידאו חובבנית, ומשחקים לא מהכבדים. אין צורך ב- צורב, מקלדת עכבר, רמקולים, וכו'... אודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by bennnn,

המחשב מיועד לאחי..הוא משחק מדיי פעם במשחקים מבחינתו אין בעייה שירוץ על מדיום.רוב שעות היום הוא על הבורסה ולכן משתמש זמן רב במחשב. המפרט צריך לכלול מסך 20 אינטש איכותי.אם אפשר מפרט גם לגבי amd וגם לגבי אינטל.תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  15. שלום, הורדתי את הדרייברים מהאתר של היבואן הרשמי ח.י אלקטרוניקה אבל לא הותקנו כולם מישהו יכול להביא לי קישורים לדרביירים של המחשב הנ"ל במיוחד לכרטיס רשת האלחוטי תודה מראש עוזרים

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  16. שלום, מחר אני מזמין מחשב מ HP, להלן 2 מערכות, הראשונה מבוססת Intel I3 והשניה AMD n530. המחיר זהה, 820$. איזו מערכת עדיפה?? תודה! 1) Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Intel® Core i3-350M Dual Core processor (2.26GHz, 3MB L2 Cache) 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) FREE Upgrade to 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470 switchable graphics 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) No TouchScreen SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Intel Wireless-N Card with Bluetooth Full-size island-style backlit keyboard with HP TrueVision Webcam + Fingerprint Reader Hi…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  17. היי חברים, אז ככה, מישהו מוכן לקנות ממני את המחשב ב3500 ש"ח. בזמנו קניתי את המחשב לפני כמעט שנתיים ומחיר של כמעט 6 אלף. לפי מה שהבנתי, ההצעה של 3 וחצי אלף זה יחסית מחיר טוב למחשב הזה. בעיקרון אני לא מוכר אותו בגלל שאני לא צריך מחשב למשחקים אלא בגלל שסתם בא לי להשתדרג והמחיר שהוא מוכן לשלם עליו הוא לא רע. מפרט המחשב שלי שהוא רוצה לקנות הוא זה: [table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td]…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני זקוק לדחיפות להמלצה למפרט לטובת מחשב לעריכת מעגלים מודפסים. העבודה בתוכנות דומות ל-AUTOCAD, ב*דו-מימד*. עיקר העבודה היא חישובים ארוכים ומסובכים ותצוגה גרפית דו-מימדית של הרבה מאוד שכבות (לא יודע האם צריך כ.מסך חזק..). אשמח להמלצתכם המהירה שכן אני צריך לרכוש את המחשב עוד היום. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, ניגשתי לחנות המחשבים הקרובה לביתי, לא מדובר ברשת או משהו כזה, סתם חנות מחשבים ממוצעת, שבחרתי מטעמי נוחות, כי כמה שיותר קרוב, יותר טוב. שוחחתי עם האיש מכירות ואמרתי לו שאני מחפש מחשב+מסך למטרת משחקים כבדים, סרטים ומוזיקה. מסגרת התקציב הכוללת הינה 4,500 ש''ח וקיבלתי הצעה כזו: מעבד- E7500. זה מה שהוא רשם לי בפתק, אני יודע שחסרים פרטים, אבל זה נחשב למעבד טוב? לוח אם- asrock G-41 (מישהו שמע על החברה הזו?) זיכרון- 4 GB הארד דיסק- 1 TB כרטיס מסך- 9800 עם 1 TB זיכרון הוא הציע לי גם מארז, רק שאני לא ממש יודע עליו פרטים, המארז עצמו נראה בסדר והוא התחייב שהמחשב יהיה שקט עם טמפ' נמוכות. הוא הציע לי גם מסך 22 אינץ' של preview בשווי 980 ש''ח. אז מה יש לנו? מפרט ב3200 ומסך ב980 ש''…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  20. בבקשה לא לחרוג מהתקציב עדיפות לכמה שיותר נמוך כמובן הייתי רוצה לשמוע מה אני צריך במחשב כזה חשוב שיהיה דרך אגב core due השימושים הם אופיס אינטרנט וסרטונים וסרטים אשמח לשמוע הצעות ספיציפיות ומבט כללי על מה אני צריך מהמחשב תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. שלום לפורום היקר ותודה מראש. אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בבן גוריון ואני תוהה איזה מחשב נייד אני אצטרך ללימודים שם. ראיתי את התוכניה אבל אשמח ממי שלמד הנדסת תוכנה לסייע לי. איפה כדאי להשקיע יותר? אני רוצה נייד שייתן לי שקט לתקופת הלימודים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. אפשר חריגה עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיהיה טוב ללימודי הנדסת תוכנה. גיימינג קז'ואל בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אנשים: אני זקוק למחשב עבור חדר סאונד, מחשב חזק אחד של AMD ושני של INTEL. לוח אם עם שתיי תושבות מעבדים מעבדים כפולי ליבה מהסידרה האחרונה CORE 2 DUO זיכרון עד שתיי גיגה לא פחות. כרטיס מסך, כרטיס רשת, כרטיס סאונד על הלוח (אין צורך בכרטיסים מיוחדים לדברים האלו) אשמח לתשובה מהירה למי שיכול לעזור חג שמייח

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. מחר אני קונה מחשב ואני צריך מפרט עד 5000 שקל בלי מסך.... לא משנה לי אינטל או AMD

24. זקוק דחוף למכונת משחקים+מסך עד 8000 שקל מסך CRT או LCd לא משנה לי העיקר שיהיה טוב מחשב מעבד אינטל ולא AMD ! עד 8000 שקל בתודה אופק "דחוף"

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. דחוף!!! למשחקים ולאינטרנט ללא עכבר ללא מקלדת ולא חייב רמקולים אני רוצה radeon ללא מסך ועד 3000 שקל ולא שקל יותר ושיהיה מחשב טוב ( ) אה!!!! וחשוב!!!! מאיזה אתר הבאתם את המחירים

• 7 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים