ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני 3 ימים הזמנתי מחשב מ-ksp הייתי רוצה לקבל עליו חוות דעת : דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11915 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire …
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט בכ3000 שקלים (צריך לצאת 4000~ עם מערכת הפעלה ומסך), המפרט בנוי בעיקר לעבודה משרדית אבל גם למשחקים, גם הם לא כבדים, משחקי ספורט למיניהם. חשוב לשמור על סטנדרטים במפרט כמו דואל צ'נל, צ'יפסט חדש ולא לערב כרטיסי מסך מסדרת הFX. לא משנה למפרט אינטל או אמד, שניהם יתקבלו בברכה כל עוד יעמדו בתקציב ובסטנדרטים הנ"ל... והכי חשוב, תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מטרות: עריכה גרפית, משחקים כבדים, סרטי HD יש דרישה ל4 ליבות בעיקר לi7 ולא תושבת אחר או משהו כזה מפרט: Intel Core i7 920 GIGABYTE EX58-UD3R OCZ Platnium 1333 CL7 2X3=6GB WD 320GB 7200rpm 16MB X2 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI- Sapphire NZXT ADAMS TT ToughPower 600W 6560 ש"ח עפ"י מחירון KSP איך המפרט באופן כללי לדרישות הנ"ל ואם למישהו יש חוות דעת על KSP או ניסיון עבר איתם אשמח לשמוע?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים. תקציב 5500 פחות או יותר כולל מסך 19' LCD, מקלדת, עכבר וללא רמקולים אין חשיבות לאינטל\AMD תודה
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עד 10,000 ללא ציוד היקפי, למשחקים (שיכלול מארז ומסך) תודה רבה..=]
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב בזמן הקרוב, ואני מבקש מפרט לפי הדגשים הבאים: שיהיה כמה שיותר שקט - המחשב נמצא בחדר השינה עיקר השימוש במחשב הוא גלישה באינטרנט, אך גם לצפייה בטלוויזיה באמצעות כרטיס טלוויזיה Fly video 2000, משחקי מחשב כמו GTA SA, Flight Simulator X' ואולי C&C3. צורב כבר יש לי - LG GSA H30N SATA דיסק קשיח: WD3200AAKS מארז: NZXT APOLLO מסך: אני עומד לקנות אל.סי.די 19 אינץ' של LG דגם 1970hr בנפרד. לא מתוכנן OC. את המחשב בבקשה להרכיב מ-SkyPc. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שתמליצו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך -19-20 אינץ של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כרגע נראה לי 1600 על 900 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשמוע את דעתכם על הנושא הבא, דעה ראשונה : רכישת מחשב נייד צריכה להתבצע מחברה מובילה או לפחות איכותית ומוכרת בתחום, עם אבא ואימא מוכרים ומערך שירות מתאים. לדוגמא : IBM, HP, Dell, Toshiba, Sony ועוד... במידה והמחשב משמש חברה, כדי לבחור מארז או את התצורה המוקשחת יותר לשוק העסקי ולא את סדרות לבסיסיות לשוק הבייתי. נגיד החל מ- 6000 דעה שניה : בימנו, שמחיר המחשבים הניידים לא מפסיקים לרדת, ניתן לרכוש מחשב בעלות של 2500-4000, יצרן מותג מדבקה, לאחר שנתיים להחליף את המחשב אם הוא עושה בעיות או אם הוא חלש מידי לשימוש. גם אם השימוש הוא עבור עסק הרי שמידה ונגרם נזק למחשב או שהוא מתחיל להיות עגלה ניתן להחליף אותו שוב בעלות דומה. לדוגמא : VISION, Gateway , Infinity…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה דברים הספק והמארז טובים? התקשרתי ואמרו לי שצריך 500 לפחות עם אני לוקח 8800GTS אני לא חושב ככה כי אני רואה הרבה פה עם 400 וכרטיס מסך כזה אולי בעתיד OC אבל עכשו בתכנון אין כוונה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1098 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 ¤716 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1748 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤376 צורב DVD: OPTIARC (SONY&NEC) DVDRW AD-7173A DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - LABE FLASH ¤188 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤527 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ¤41 מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER …
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך המלצה למחשב + מסך עם הדרישות הבאות : המחשב יהיה מיועד לצפיה בסרטים ולגלישה באינטרנט ולא הרבה יותר מזה. אין צורך בווינדוס. אין צורך בציוד היקפי מלבד מסך, אך הדרישה למסך היא שהוא יהיה כמה שיותר גדול, כלומר לפחות 24' עם שאיפה ל 26' (אני יודע שזו בקשה מוגזמת לתקציב אבל מה שאפשר) אפשר במידה וצריך לחרוג בין 100 ל 400 ש"ח מהתקציב אך רצוי כמה שפחות . בנוסף לכך אשמח שהמפרט יהיה מחנות באיזור ירושלים. תודה מראש על העזרה! אם צריך עוד מידע אשמח להוסיף
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן כמו שאמרתי למעלה מפרט כולל הכל רמקולים פשוטים,עכבר מקלדת מסך אם תצליחו לרדת קצת מהמחיר יהיה מעולה אז זהו עכשיו אני לא יודע אם שווה להשקיע ב4GB זיכרון?מה אתם אומרים...
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לא כל המחשב הגיע, רק חצי מKSP השאר יגיע מהדובים :] אז בואו נתחיל: מעבד: AMD 2800+ Barton קירור למעבד: מה שהגיע מKSP, משהו של FOXCONN כמו שאתם רואים יש לו מדבקה טרמית. כדי להפטר ממנה ולשים משחה טרמים או שזה בסדר ואפשר להשאיר? לוח אם: ABIT NF7-S2 הבאנדל: תגידו, הS2 זה אותו דבר כמו הSL, כי הזמנתי את הSL וזה מה שקיבלתי (לא שאני מתלונן, נראה לוח טוב ) זיכרון: A-DATA 512MB DDR400 דיסק קשיח: Maxtor 120GB SATA 8MB בקשר לחיבור לחשמל, אני בספק אם לHEC יש יציאות חשמל של SATA וגם לא קיבלתי שום מתאם אבל מה כן, בצד ימין יש משהו שנראה כמו חיבור מולקס מוחבא, זה אומר שאני יכול להשתמש במולקס רגיל אם אני מוציא את הפלסטיק? עריכה: הצלחתי להוציא את הפלסטיק (היה קש…
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רק לפני שעה קיבלתי את המחשב הנ"ל! וההחלטה הייתה אחרי המון התלבטויות! וכנראה שלא טעיתי בבחירה! מה שאני רוצה להדגיש , המסך , יש כאלה מהפורום אמרו שמהסך לא לא משהו , מה שכן , אני כל הזמן עבדתי עם מסך CRT , אז המסך הוא מאוד מצויין! ובהיר מאוד עד כדי שלא נוח לי לחזור ל CRT בקיצור , הוינדוז שבא איתו לא נראה לי , אני רוצה לפרמט ולחלק את איך שנוח לי , אבל הבעיה שלא בא איתו דיסקים של דרייברים , ואני מפחד לפרמט ולהיתקע בלי דרייברים או התוכנות , מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט שישמש בעיקר לצריכת מדיה(המחשב מחובר בנוסף למסך המחשב גם לטלוויזיה ומגבר עם כניסה אופטית) אבל שיוכל להריץ משחקים כגון GTA IV וGTA V(כשהוא יצא למחשב) באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? 70% צריכת מדיה, 30% משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ראה לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני עוזר לאישה מבוגרת שצריכה מחשב הכי פשוט שיש, הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: מכוון ל1000-1400 ש"ח (ללא ציוד היקפי). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: גלישה בכרום, סרטונים ביוטיוב, ותוכנות אופיס, זהו זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
תקציב מקסימלי 4000 אם אפשר לחסוך - זה יהיה מעולה, סה"כ לא צריך מסך שימושי מחשב בעיקר לצרכים ביתיים (גלישה ברשת) ולצרכי עיבוד תמונה - lightroom + photoshop לצרכי פרנסה המסך שלי מדגם - dell u2312hm דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. התאכזבתי ממיקרוסופט ואני מתלבט בין logitech mk520 ו mk710. יש הצדקה למחיר? לא צריך רמקולים חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן oc נראה לי שכדאי לקנות ב ksp (אני גר בירושלים, הסניף בתלפיות קרוב), ואשמח שירכיבו את המחשב בחנות. מה אומרים? מה דורשת שמירה על אופק שדרוג? האם מומלץ לשדרג או להחליף, בעתיד? תודה רבה על העזרה! המחשב שלי בעיצומם של חירחורי גסיסה מתקדמים :-\
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, קונים לאחי מחשב חדש, התקציב הוא 2400 שקל, כל מה שאחי עושה במחשב זה לשמוע מוזיקה, לראות סרטים וקצת לקודד ולהוסיף כתוביות, שום דבר רציני. יש כמה נקודות חשובות שאני רוצה לציין: - אל תכניסו למפרט דיסק קשיח או ציוד היקפי. - אחי הוא חולה מוסיקה וחייב לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה, לכן אני שואל אולי כדאי להוסיף במפרט כרטיס קול, יש לו בנתיים ( במחשב הישן, והוא יכול להעביר לחדש ) כרטיס קול של creaive, אני חושב ש- Creative SoundBlaster 5.1, הוא מחבר למחשב שלו שני סטים של רמקולים שכל אחד מהם הוא 2.1, כך שקחו את זה בחשבון בקשר לכרטיס קול אם צריך ( אם יש כרטיס קול יקר, שיתן לו פונקציות מיוחדות, תציינו זאת ואולי אני אכלול את זה מחוץ למפרט ). - בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה להתייעץ אי…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד עם מסך 12-13 אינץ' וזמן סוללה גבוה. כמובן שרצוי שיהיה לו מעבד, זיכרון וHD טובים כמה שאפשר במסגרת התקציב שעומד על 5000 ש"ח (אפשר לאחר מאמץ 6000 ש"ח). רצוי שיהיה מהחברות המוכרות (עדיפות פחות לDELL) וכמובן אחריות ארוכה ככל האפשר (רצוי 3 שנים). כמו כן, הייתי שמח אם לא היה לו כרטיס מסך סטנדרטי של Intel אלא משהו שבכל זאת יאפשר להעביר את הזמן באיזה משחקון (כמובן שלא באיכות של מחשב ביתי, ובכל זאת..). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel® Core 2 DUO LGA 775 2.13 GHz E6420 4MB BOX 64Bit 1066MHz INTEL 965SS SHREWSBURY 1066MHz מהדור החדש GIGABYTE 8600GT PEGx16 8600GT 128Bit 256MB-DDR3 PQI DDR II 1GB 667MHz PC5300 X2 ASUS TA661 ATX2 300W 8cm Silver/Black ASUS Midi ATX Intel & AMD Certification דיסק קשיח כבר יש לי. השימושים העקריים הם לסרטי HD 720/1080P, תוכנות גרפיות כמו פוטושופ -MAYA וגם קצת מישחקים. יש הצעות לשיפורים? ושווה את המחיר של 2950 שקל? דרך הגב אין לי כוונה לעשות OC. תודה!
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כשנתיים קניתי מחשב של אייסר, למחשב היה רק 2 יציאות USB למרות שהמחשב גדול (15 אנצ'). כנראה שהחיבורים היו תקולים ולכן שניהם נשברו לי, לקחתי את המחשב לאחריות ונאמר לי שז עולה 800 שקל לתקן, וויתרתי. עכשיו אין לי עוד חיבורים נוספים במחשב הזה, יש רק חיבור של כרטיס זיכרון של מצלמה, חיבור רשת, וחיבור למסך חיצוני! אני מנסה למצאו דרך עדיין לחבר USB אמרו לי שאפשר לחבר מהחיבור לכרטיס מסך כבל ואליו עוד כבל ואז יהיה לי USB יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך מתקינים תוכנות שונות על הנייד הזה ?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ OEM Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Glacialtech 5060L Light 775 24dba (קירור למעבד, המעבד OEM בלי קירור) NZXT APOLLO ENERMAX LIBERTY 400W מאוורר 120 מ"מ CORSAIR 1024X2 DDR2 667MHZ WD 250GB SATAII 16MB AAKS Sparkle 8800GTS 640MB LG H62NK הכל יצא 5800 בלי אוברקלוק (זכרונות 667) האם כדאי להוסיף עוד 30-50 ש"ח בערך לזכרון 800MHZ למרות שאני לא עושה OC לשום רכיב במחשב? יש לי מסך 19" אבל אני לוקח את ה 640MB בשביל המשחקים של העתיד... אני לא רוצה שזה מה שיגביל אותי האם אני יכול לקחת את ה NZXT APOLLO גם בלי עוד מאוורר 120 מ"מ? האם מעבד בגרסאת OEM מגיע בלי קירור של INTEL?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום!! אין לי תקציב מוגזם.... משו בסביבות ה2000 [glow=red,2,300]בלי מע"מ.[/glow] חשבתי על +athlon xp 2500 abit nf7-sl שני סטיקים של 256 מ"ב ddr 400. radeon 9200 128ddr VIVO ולא סגור על מארז... רוצה משו יפה ולא יקר מדיי... לקחתי את האס-אל ולא את האביט הרגיל כי אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות, הוא יהיה מחובר לאלטק איטיפי3 ולסנהייזר פיאקס200. הויוו די חשוב לי... ככה שאם אתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בתקציב שיכלול גם ויוו בבקשה.. כמו שציינתי אני צריך מארז לא יקר מדיי אבל שיהיה יפה.. אם התקציב מאפשר אז עם חלון ותאורה נאה.. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב+מסך. התקציב המשולב הוא כ 6000 ש"ח. השימושים הם: 50% - אינטרנט/תוכנות פיתוח (סטודנט למדמ"ח) 30% - טלוויזיה/סרטים 20% - משחקים חשוב שהמסך יהיה איכותי גם בסרטים, אני מקווה לזרוק את הטלוויזיה הישנה ולהשתמש בו במקום. חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם כדאי לי ליקנות עכשיו מחשב או לחכות, בגלל שעכשיו יוצאים הכרטיסי מסך עם הdx10 והמעבדי 4 ליבות בקיצור כדאי לי לחכות{אם כן כמה זמן} או ליקנות עכשיו? תודה למגיבים..... {לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי בכללי }
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-