ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח לדעתכם למפרט שבניתי בTMS לצורך מחשב שישב בסלון מחובר לטלוויזיה וישמש בעיקר לצפייה בסדרות וסרטים. הנה הפירוט של הצרכים : תקציב עד 1500 ועדיף פחות ; השימוש הוא לצפייה בסרטים סדרות , גלישה באינטרנט ושימוש אופיס קלים ; אין צורל בציוד הקפי ; חשוב שיהיה שקט 6; עדיף חנות שיש לה שירות גם בבאר-שבע ; מכיוון שמדובר בבאר-שבע צריך מארז טוב שיוכל להתמודד עם הרבה אבק. הנה המפרט שבניתי אשמח לשמוע את דעתכם. This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Tray Qty: 1 - Price: ₪ 254 CPU Cooling: Arctic Alpine 11 Passive Qty: 1 - P…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב נייח עם מעבד I5 וזיכרון 4GB. המחשב הוא כבין 7 שנים. המחשב החל לעשות בעיות של קריסות וכל מיני בעיות של איטיות בקיצור לא עובד כמו שצריך כפי הניראה יש בעיות של חומרה ותוכנה כי משהו אמר שיש כניראה בעיה בלוח ובזיכרון. שאלתי האם כדאי להחליף את כל המחשב לחדש?או לתקן את הקיים. האם אני יכול כיום להשתמש במעבד הנ"ל במחשב חדש. ושאלה חשובה האם יש הבדל גדול בין המעבד שיש לי כיום מבחינת ביצועים למעבד I5 של היום (I5 750 2.67GHZ-המעבד שיש לי כיום) תודה אשמח מאוד לעזרתכם והמלצתכם לפני החלטה שלי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפשת המלצה למחשב נייד ללימודים ולחיים עצמם. בסיסי אך איכותי, לא כבד מדי. מסך 15.6" או 14" (עריכה: כנראה עדיף 14") | מעבד i5 ומעלה | SSD | חיי סוללה מספקים עדיפות ל- Dell/Lenovo/Asus יש המלצה על דגם ספציפי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים/עבודה, גלישה, עריכה גרפית בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטר וכד' - מזדמן. …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד בימים הקרובים שישמש אותי בעיקר בבית ללימודים. אשתמש בעיקר באופיס,sql ותוכנות קלות. איזה גודל לדעתכם כדאי לקנות בהנחה שאני לא מחבר את המחשב לשום מסך חיצוני? תמיד עבדתי עם 15 אבל חשבתי גם על 14 כדי שיהיה יותר נוח כאשר ארצה לנייד את המחשב, אבל אני לא רוצה שיהיה קטן מדי כי אני עובד עליו הרבה בבית וגם המקלדת של ה14 קטנה יותר. מה דעת המומחים? אף פעם לא ירדתי ממסך 15 אינץ' בניידים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, מעוניין לרכוש לקרובת משפחה מחשב נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו דיי פשוטים,גלישה וצפייה בסרטים. אני רוצה שהראם יהיה לפחות 8 GB עם עדיפות למעבד אינטל מהדור החדש 8 וכמובן שיהיה עם SSD. מכיוון שנושא המסך דיי חשוב בגלל שישמש למולטימדיה אז שיהיה לפחות FHD עם עדיפות לפנל IPS לא יודע עד כמה ה IPS קריטי. התקציב הוא 3K פלוס מינוס,מצאתי 3 אפשרויות שאני מתלבט לגביהן ואשמח גם להמלצות לדגם אחר. 2 מהמחשבים נמכרים בארץ ועוד אופציה אחת מחו"ל. https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=976815 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=979619 https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16834316369 ה HP מגיע עם 3 שנות אחר…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק חשוב לי מאוד לקנות לוח אם של גיגה ביט למה ? כל הלוחות אם בניהם אסוס ואינטל וכל השאר התפחמו מהחום של הממ"ד שאני יושב בו לפעמים המחשב נשאר יומיים עד שבוע דלוק בחום והמזגן לא עובד ולכן נוצר מצב שיש חימום יתר על המחשב והכבלים במחשב מתנפחים חשוב לי שהלוח אם יהיה מסיבי וחזק ושל חברת גיגה ביט ארד דיסק אני רוצה לשים 512 SSD זיכרון לפחות 16GB ספק כוח ומארז כרטיס גרפי אתם תחליטו ותאירו את עיני
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבנתי שהמפרט סבבה אבל האם גם מבחינת מחיר המפרט הוא בסדר או שאוכל למצא ביותר זול? מעבד: 1354 ₪ - * חדש * - AMD Octa Core Ryzen 7 2700 4.0Ghz AM4 BOX לוח אם: 374 ₪ - Gigabyte AB350M Gaming 3 RYZEN AM4 זכרון: 707 ₪ - * חדש * - A-Data 16GB DDR4 2400Mhz כרטיס מסך: 2794 ₪ - * בקניית מחשב * - Gigabyte GTX1080 8G D5 1632Mhz-1797Mhz WindForce3 OC דיסק קשיח: 611 ₪ - * חדש * - XPG 480G SX8200 PCIE GEN3X4 M.2 2280 SSD דיסק קשיח: 275 ₪ - * מבצע * - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 257 ₪ - * מבצע * - Antec 550W 80+ Bronze NE550M Modular מארז: 251 ₪ - * מבצע * - Antec P8 Tempered glass מחיר סופי: למזומן / העברה בנק…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע ללא מסגרת תקציב. מחפש מחשב נייד שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. כמובן שמעדיף לחסוך ככל הניתן ללא פגיעה משמעותית בביצועים של המחשב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בתוכנה Affinity Designer. ללא שימוש בשפות תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. צריך רק מחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) שאלה לא רלוונטית מכיוון שמדובר במחשב נייד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ככל שניתן ממחשב נייד. 6. האם מתוכנ…
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
1 תקציב 7k חריגה 1000 אם יהיה שווה משמעותית 2 שימוש לגיימינג 3 כולל מסך 4 ללא רכיבים נוספים 5 לא חשוב הרעש כל עוד זה לא ישמע כמו מטוס ממריא 6 תגידו לי אתם אם כדאי לעשות overclock 7 אין צורך בווינדוס או אופיס 8 אין העדפה לחנות 9 קנית המחשב - החודש 10 - 11 חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב אבל לא ברמה שתשפיע משמעותית על הביצועים 12. הערות נוספות: הבנתי שבקרוב יצא דור חדש של כרטיסי מסך? במידה וכדאי לי לחכות שהמחירים ירדו, כמה זמן זה צפוי לקחת וכמה משמעותי זה יהיה במחיר? מצאתי את המחשב הזה באחד האשכולות https://www.tms.co.il/21690 נראה טוב ואם אני מחליף מארז יוצא זול השאלה זה אם הוא יספיק ל…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך רק את מחשב עצמו, בלי: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, וכל מה שמסביב. זה בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטונים, ובמקסימום משחקי קז'ואל וFPS ישנים במיוחד כמו דלתא פורס, וגם חובה כונן דיסקים, ועדיף ווינדוס 7 תקציב: בין 1000(אפילו 800) ועד 2500. אני צריך כמה הצעות מחיר בטווח של התקציב ומה הבן אדם הולך בעצם לקבל בתמורה לאותו מפרט. תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אנשים, אבקש את דעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג קל - 1080P , שיחזיק לכמה שנים טובות אולי עם OC קטן בעתיד . התקציב הוא 4,000 ש"ח מעבד: 898 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 2600 3.9Ghz AM4 BOX לוח אם: 374 ₪ - Gigabyte AB350M Gaming 3 RYZEN AM4 זכרון: 654 ₪ - * מבצע * - Silicon Power 16G (2x8G) DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך: 1529 ₪ - * מבצע יום הולדת 11 * - MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC DualFan דיסק קשיח: 137 ₪ - * חדש * - A-DATA 120G ULTIMATE SU650 R/W UP TO 520 / 450MB/S דיסק קשיח: 197 ₪ - * מבצע * - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 169 ₪ - Antec VP500PC …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אחרי שעזרו לי כאן להחליט שבתקציב שלי האופציה הטובה ביותר בשבילי היא PC נייח אותו אחבר למסך 4K, אשמח שתעזרו לי להרכיב מפרט! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6000 ש"ח. אפשר לחרוג ב-500 ש"ח אם אתם ממש ממש מתעקשים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים ב4K (כשלעתים הפורמט הוא HEVC, כלומר הכבד יותר) והנפשות. בגדול, אדובי פרמייר ואפטר אפקטס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. את המחשב אחבר למסך Dell 4K U2718Q 27" IPS (לא קשור לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקציב: 6,000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אם זה יהיה משמעותי- 1,500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: כל עוד זה יהיה שווה את זה- לנצל מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית -מעט מאוד | עריכת אודיו | עריכת וידאו - מעט מאוד | HTPC | תכנות | פיתוח אפליקציות במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: eclipse, Android Studio, Visual Studio מתי מתוכננת הרכישה: בשבועיים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: עדיף לנובו האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: צריך מערכת הפעלה גודל קשיח מינימלי: לפחות 250 ג'יגה האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, אבל לא נורא לחוץ האם לתת דגש…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידת הצורך בעוד כ-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב בראש ובראשונה שרת מדיה (Plex) ותחנת הורדות. מעבר לכך ייתכן גיימינג מזדמן, אבל זה לא משהו שיוצא לי לעשות הרבה. צריך להיות מסוגל לבצע Transcoding לתכני 4K, וכמובן שימוש משפחתי סטנדרטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא - הכל חדש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי, אבל לא חובה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים אשמח לעזרה שלכם בייעוץ קניית מחשב ,אשמח שאנשים גם ללא אינטרסים יתנו כאן מפרטים מתאימים , תודה רבה מראש !! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, מתאפשרת חריגה במידה והסיבה באמת מצדיקה זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי בצורה מיוחדת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר קריאה ארוכה באתר של אסוס, עדיין מתלבט בין לוח rog maximus x hero לבין rog maximus x formula אשמח אם מישהו מבין יותר ירים את הכפפה ויעזור לי להחליט ולהבין את ההבדלים המעשיים ביניהם, ובכלליות איזה מהם נראה טוב יותר, לגיימינג כמובן
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500, מעדיף שלא לחרוג, אלא אם מדובר בעיסקת המאה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפיה בסרטים, קצת גלישה. המחשב מחובר לטלויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). יש כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 - עדיפות לא לחרוג, ואפילו לחסוך במידה ואפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש הארדיסקים ישנים שישמשו כאחסון נוסף, אך יש צורך בSSD חדש - 250GB אמור להספיק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? עד כ-5000 ש״ח (מתאפשרת חריגה של מקסימום 500 שקל) 2. מה שימושי המחשב?: גיימינג (כבד) ועריכת תמונות (אני משחק פורטנייט,מיינקראפט ואני ישחק בעוד הרבה משחקים במחשב החדש..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: כן מערכת הפעלה windows 10 home חוקי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: כן מחנות איכותית וזולה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבוע 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע לפרטים ב…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח לשימוש ביתי ( אינטרנט , אופיס, תמונות וסרטים) וגיימינג , יהיה בסלון כך שחשוב שיהיה די שקט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד4500 (לא כולל מסך ), חריגה עד עוד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל פורטנייט, מיינקראפט,, FORZA וכו' אבל שיחזיק גם קצת יותר כבדים.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר (עדיף חוטיים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ( דרגה 7 לפחות) 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב נייד 3,000K להקרנת מצגות וסרטים כבדים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. ניתן לחרוג 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקרנת מצגות וסרטים כבדים בכנסים ואירועים שונים שיתפקד בצורה חלקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, היום מחובר לטלוויזיה בחדר שינה NUC דור 7 עם I3 ו 8GB ראם. הוא קצת חלש לשימושים שלי ( Visual Studio (בשביל תיקון דברים נקודתיים ולא עבודה שותפת), עבודה משרדית ולפעמים משחקים קלים כמו WOW). חשבתי להחליף אותו, הפתרון הכי קל יהיה לקנות NUC דור 8 (מחכה שיצא), אבל אני לא בטוח שזה הכיוון הנכון. אם לא אלך על NUC, אלך על מחשב במארז קטן בהרכבה (את החלקים אזמין מאמזון). הבעיה שהמחשב יצטרך לשבת על הרצפה ואז הכבלים יצטרכו להגיע אליו ולצאת ממנו, מה שיכער קצת את החדר אבל אני יכול לסבול את זה. השאלה אם מבחינת ביצועים ועלות כספית, האם זה הבדל משמעותי. עריכה: ראו תגובה 4 שלי, שם הוחלט על מערכת מחשב חזקה בשונה לגמרי ממה שחשבת…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
מחר מגיעה לאילת בין היתר לקנות מחשב נייד ללימודים, מה יותר כדאי מבין האופציות הבאות: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=25791 https://ksp.co.il/?uin=45304&select=.268..271..132..214..2183..2640..2639..580..347. ישמש ללימודים לעבודות, צפייה און ליין- חשוב שיהיה מהיר ובעל סוללה חזקה. מה עדיף מבין שתי האופציות? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים. אני מבקש עזרה ברכישת מחשב נייח חדש לבית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה-2000 שח. עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים און-ליין (סטרימינג) באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים (כמו FIFA) על הגדרות בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. אני מעדיף שיהיה כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות 2 מחשבים לבנות 9,11 ( כל אחת ) - דרישות בסיסיות בשלב זה ( עבודות , שיעורים , מצגות , עריכת סרטים במובי מייקר , וגלישה כולל מעט משחקים בשלב זה ... ייתכן ובקרוב ירצו ). צריך המלצות בבקשה ( נוטה ל intel במקום AMD ) ....סכום מקסימלי לכל מחשב בסביבות 2000 שקל .
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-