ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אנא הביאו את כל הסוגים, מן הסתם אני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל גם משהו קל מאד אבל יקר בא בחשבון. חיי סוללה טובים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! האם מחשב נייד Dell XPS15 i7יספק את אותם ביצועים כמו מחשב נייח עם מפרט זהה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10241&perur=2&t=1&c=441 כלומר: מה השיקולים הנוספים שיש לקחת בחשבון חוץ מעניין הניידות והמרחב שהמחשב תופס? האם שימוש אגרסיבי מסכן את הרכיבים של הנייד בשל חום גבוה (המחשב נייד וצפיפות הרכיבים גדולה)? על אילו חיבורים בנייד לא כדאי לוותר? USB3 הוא אחד מהם? ואם יש למישהו חוות דעת על הסדרה XPS של DELL אשמח לשמוע.תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב ויש לי שאלה עקרונית בעניין המעבד. בהנחה שהמחיר זהה, האם מבחינת ביצועיים עדיף לקנות i7 דור 7 או i5 דור 8? האם השיפור המשמעותי הוא בין סוג המעבד או בדורות? אם זה משנה אני מכוון למעבד U
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
אל תיבהלו מהמחיר אבל השקעתי לא קצתבאיסוף הכסף וההורים החליטו להירתם ולעזור קצת...אבל בעיקרון ה20 מתחלק למחשב לגיימינג+מארזים ומודינג, ומסך של 18אינטץ' (לא 17 ולא 19!!!) מעדיף של Viewsonic מהדגמים החדשים...אז כבר הלך רוב הכסף 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?20K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מחשב לגיימינג OC ולמודינג אני מזכיר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך מעולה של 18" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צור…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שאני מפרסם פה ונראה לי שאני לא הולך להתאכזב. יש לי מחשב נייח שנקנה ב2010 - מצרף מה שיצא של CPU-Z. יש לו מעבד i5-2400 3.10 GHz, כרטיס מסך של NVIDIA 1GB GTS 450 4GB ראם 1333 HZ (למרות CPU-Z 665 לפי מה שקראתי זה לא נכון), לוח אם DH67BL AAG10189-205. SOCKET 1155. המחשב משמש לגלישה בכרום עם הרבה כרטיסיות פתוחות, עד 30, לשימוש בוורד עם הרבה מסמכים פתוחים, וצריך להיות חזק מספיק להריץ VISUAL STUDIO. לא משחק. תקציב - כבר יודע מה רוצה ראם וSSD, למעבד - 1500 (מחיר של I5-8500) אפשר לחרוג אם יש יתרון, ללוח אם - בערך 350 (מצאתי בין 235-315) אפשר להציע לחרוג אם יש יתרון. המחשב איטי וצריך לעשות איתו משהו. השאיפה שהכל יעבוד חלק. …
-
- 17 תגובות
- 7.4k צפיות
- 3 followers
-
-
דבר ראשון לפני שאני מפרסם את השאלה, אני מצטער אם נכנסתי לקטוריגיית פורום לא נכונה, כי אני לא רואה איזה נושא לשאלה מתאים לקטרוגיית פורומים אחרים. ואני כבר מאוד קרוב לקניית מחשב, אבל חשבתי משהו שאם כדאי לי לחכות עם זה. וחשבתי על שתי דברים שעלה לי בראש, דבר אחד שעלה לי שדצמבר הקרוב יהיה סוף השנה וייתכן תיהיה מבצעים הטובים מאוד לסוף השנה? ודבר שני חשבתי לחכות קניית מחשב חודשיים - שלושה חודשים יהיה מוצרים משופרים עם מחירים טובים. מה המלצתכם? התקציב שלי 3000 או יותר לא כלל עכבר, מקלדת, רמקולים וצג. בוחר ב-NVIDIA תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום! בהתאם לצרכים שלי, הגעתי לנקודה בה אני מתלבטת בין שני המחשבים הבאים: בין: Dell Inspiron 1525 15.4" 2.4Ghz 250GB http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6133 לבין: HP Pavilion dv4-1030ej FM197EA http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6814 גודל המסך שונה, אך עם זאת המשקל שונה בהתאם לכן זה לא שיקול בהחלטה שלי. בנוסף שמתי לב שהמעבד של ה HP הוא מסדרת ***P ולא ***T כמו ברוב המחשבים , שאלתי היא מה ההבדל בין המעבדים. ובכלל מה אתם אומרים על מה ללכת???????????? תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחר לא מעט התלבטויות ולבטים במסגרת התקציב (3,400) + גודל מועדף (14.1"), הגעתי למסקנה שזה הלפטופ המתאים Dell Vostro 1014: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH1D938AD#shidrug http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014.htm אשמח לשמוע חוות דעת, יתרונות וחסרונות, כמו כן, האם עדיף יותר זכרון על גבי המעבד או להפך? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, כמה שאלות בבקשה: זהו הלינק למחשב עם המפרט המלא: http://ronlight.co.il/category.asp?cid=538 מעבד: Intel® Core™ i3-2310M 2.10 GHz (3M Cache) זכרון: 2GB DDR3 1333MHz (ולא 4 ג'יגה כמו שמופיע בלינק!) האם ניתן להריץ סביבות פיתוח בסיסיות על מחשב זה? מה לגבי הרצת וירטואליזציות (החינמיות והלא כבדות)? שאלה כללית נוספת: האם המעבדים החדשים של אינטל (Sandy Bridge) אמורים להיות חסכוניים יותר? אם לא, אז מה השיפור בעצם..? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אז ככה חברים, לפני ימים מספר, רכשתי את המחשב הנ"ל מבאג. תהליך הרכישה היה נעים ועובדי באג ניחנים בחוש הומור גבוה. המחשב נקנה לצרכי אופיס בלבד. אך אבדוק גם אינדיקציות אחרות לגבי המחשב ולא רק רק של אופיס. בדקתי מספר לא מבוטל של תכונות של המחשב , אך יחד עם זאת , ישנם דברים שלא נגעתי בהם , כגון: -Multi Card Slot -mini VGA -Micro HDMI -Camera -Bluetooth -Ethernet - כניסת רשת חוטית -לא התעמקתי בכלל בכח עיבוד -לא נגעתי בפן היכולות הגרפיות -וכו' הלאה. קופסה המחשב קטנה אך מפורטת- ישנם מחשבים שלא כתוב על המפרט כלל וכלל, כמו רב המחשבים של דל. קצת על המחשב עצמו: -המחשב שוקל 1.13 קילו, עוביו דק כשל סמארטפון, הוא קל בטירוף, כיף לעבור איתו ממקום למקום אך קליטת ה-WIFI שלו לוקה בחסר אל …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 גג 3300 אבל עדיף פחות מ3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא אבל עדיפות להרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי רוצה לשמוע על המלצה למחשב נייד, תקציב נמוך יחסית 3,000 (עם שאיפה למחיר זול יותר) בעיקר אנטרנט וסרטים, ושלא יתקע מפתיחת כמה דפי אנטרנט, איי סי, WORD . תודה! ;D
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי לכולם, חדש כאן ומקווה שאעמוד בדרישות: אני מחפש מחשב חדש. התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח ואני מחפש משהו לגיימרים, כמובן עם יכולות גרפיות גבוהות. מאוד חשוב לי גם כמה שיותר כניסות USB וזיכרון פנימי גבוה, לא חייב שיהיה נייח אבל עדיף, כי אנלא אסתדר עם מסך של פחות מ-21 אינץ'. יש המלצות? משהו ששכחתי? אשמח לשמוע מה דעתכם...
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות את הרכיבים הבאים : פנטיום 4 דואל כור + לוח אם מתאים 2 זכרונות ddrii 533 בעיניין הכרטים איזה יותר טוב 800xl או 850xt תנו קישורים
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני צריך עזרה בנוגע למפרט עד4000 עם ציוד הקיפי כולל מסך איך המפרט שבניתי האם יש משהוא לשפר? תודה שם מוצר כמות מחיר סופי AMD Athlon 64 Bit 3600 Dual Core 65W Socket AM2 Box CPU 1 880 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 345 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 1 521 ¤ Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 1 629 ¤ 17" Viewsonic E70F+SB Flat Monitor 1 551 ¤ LG GSA-H22A 18 x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 210 ¤ Genius SP- P110 Black Speakers 1 36 ¤ Leadtek PX7600GS Extreme TDH PX76GS25EX PCI-e 256MB Retail Video Card 1 686 ¤ סה''כ: 9 4000 ¤
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
Seasonic M12II-620 (SS-620GM) 620W MSI P67A-GD55 (B3) INTEL I5 2500K SСYTHE Mugen 2 (SCMG-2100) MSI PCI-Ex N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC 1024MB GDDR5 (256bit) (880/4200) (2 x DVI, mini HDMI) (N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC) Kingston DDR3-1600 4096MB PC3-12800 HyperX (KHX1600C9D3/4G) את השאר יש לי.. לא רשמתי מחיר כי המחשב לא נקנה בארץ.... אשמח לשמוע הערות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לפטופ שיוכל להריץ פייסבוק אופיס אולי משחקים כמו היטמן עם ארדיסק גדול שאני יוכל לאחסן בו הרבה סרטים ומוסיקה תוכלו להמליץ לי מחשב כזה? תקציב עד 2000₪ לעזרתכם אודה ניב
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מעוניין ברכישת מחשב נייד למטרות עריכת תמונות photoshop, lightroom. עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך בסביביות 13" * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, HP, Lenovo מה המלצתכם?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים קלים, ללא מערכת הפעלה. התקציב די קשיח אז נא לחרוג רק אם יש מציאה של ממש . מטרות המחשב? גלישה, סרטים, אופיס * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? תמיד טוב, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , (לא חובה)USB3 * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי, לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה י…
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 5500 ש''ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, סרטים, משחקי מחשב בינוניים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה רגילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?יש צורך במערכת הפעלה, אופיס לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. הא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הבנתי אם יש בתוכו מיקרפון מבונה או לא(מכיון שמנהל של חנות מחשבים ליד הבית שלי אמר שלכל מחשב נייד יש מיקרפון מבונה) מה שמצאתי בספר הוראות זה חיבור למיקרפון ועוד שאלה בהנחה שאין מיקרפון מבונה ,איזה מיקרפון במחיר סביר כדי לקנות כדי להקליט הרצאות באונברסטיה (משהו שלא היה בולט ואם איכות קול סבירה) תודה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט להנדסת מכונות ויעבוד הרבה בתוכנות סוליד ו3D ומחפש נייד שיתאים לי, רוב הניידים מגיעים עם כרטיס מובנה או במקרה הטוב עם HD3000 של סנדי ראיתי במקרה את הנייד הזה בוואלה הוא כולל מעבד סביר של I3 וכרטיס מסך חזק יחסית . אולי אני אצטרך גם 3D במידה ואציג את הפרוייקטים שלי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH334G32Mn האם המחשב של ACER איכותי או גרוע? אמינות? וכו' ה36 תשלומים מאוד נוחים לי בתור סטודנט - בנוסף איך הקניה בוואלה ואתרי קניות דומים? להיתרחק?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
היי. חבר שלי ביקש שאני אפתח בשבילו. הוא רוצה מחשב לגיימינג בלבד עד 4000 ללא שום ציוד היקפי - הוא ביקש שזה יהיה אח ורק מעבד של אינטל - שיהיה בהארדיסק כ 500GB לא יותר - שיריץ בצורה טובה כל משחק שקיים היום - 4GB ראם לא פחות - ספק כוח טוב וכמובן לא ג'נרי - ללא OC - בבקשה לא לעבור את ה 4000. תודה מראש. תסלחו לי אם שחכתי משהו כי זאת הפעם הראשונה שאני פותח פה אשכול אז תתקנו אותי אם עשיתי משהו לא נכון.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט שמחפש בין היתר מחשב שמסוגל גם לשרת אותי בצפייה של סרטי FHD על גבי LCD, ולאחרונה התחלתי לצלם וידאו אקסטרימי במצלמה למי שמכיר, GoPro HERO, הייתי רוצה שאוכל גם לערוך את הסרטים שאני מצלם על גבי המחשב, הסרטים מצולמים ב720P 30/60 fps. זה המחשב נייד הראשון שלי כך שאני לא יודע איזה פיצ'רים רצויים, סדר גודל של תקציב הוא 3K~. וחייב יציאת HDMI. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ למשחקי מחשב (סטארקראפט, הארטסטון ועוד כל מיני משחקים טיפשיים שיש לי בסטים) ועיצוב גרפי למתחילים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-