עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב הוא לאחי שרוצה לשחק בעיקר משחקים בסגנן NBA ן GTA

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by chen1981,

חברים, אני אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא של מחשב נייד שאני רוצה להביא מארה"ב: http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&l=en&model_id=xps-l502x&oc=dncodq2&s=dhs&vw=icon&leadtime=4/8/2011&showleadtime=True 1. האם הדגם מומלץ מבחינת יחס המחיר לאיכות? 2. השימושים- צפייה בסרטים וסדרות (חלקם HD), יחובר לטלוויזית LCD של LG דרך רסיבר HD ושימוש באופיס. 3. האם ידוע לכם אם יש אחריות בארץ לדגם הזה? 4. האם יש במפרט נתונים שצריך לשנות/לשדרג בשביל השימושים בו? תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ORI-M,

אני צריך מפרט שיעבדו בו רוב או כל משחקי המחשב החדשים שיוצאים כיום ושהמשחב יהיה יחסית מהיר ולא איטי ושיהיה עד 4000 ש"ח בלי כרטיס רשת ושהתוכנות כמו איי סי קיו מסנג'ר ווינאמפ יעבדו בו ללא בעיות מסויימות

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by noazz,

המחשב לא רק בשביל גיימינג , המסכים יהיו 2 מסכים 24" 1920X1200 התקציב הוא 3000+- (בעצם רק -) למפרט. אם יש לכם הצעה\שיפור\שידרוג אשמח לשמוע. המטרות הן להריץ את כל המשחקים החדשים וחלק מהעתידנים ב2 המסכים מעולה, ואפשרות להחליף\להוסיף כרטיס מסך בעתיד . מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪691 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪240 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + Thermaltake TR2 RX SERIES 550W TR2 RX SERIES 550W כמות: 1 - מחיר: ₪521 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪251 קשיח ל…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  5. שלום רב חברי הפורום אני מעוניין בעזרה שלכם בבחירת הרכיבים הטובים ביותר עד 5000 ש"ח עם כרטיס מסך לא פחות מ 1070ti אשמח לעזרתכם האדיבה במציאת המפרט הטוב והמאוזן ביותר סתם לדוגמה מפרט שהכנתי מאתר שנקרא ולקום https://www.wellcom.co.il/4545 איך המפרט הזה פחות או יותר אשמח לתיקונים בהצעה שהכנתי והמלצת חנויות אמינות בתודה מראש כמובן

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Drogba,

*נתתי לבנדוד שלי את המשתמש כדי לפתוח את הטופיק הזה כי אין לו כוח לפתוח משתמש* שלום אני צריך מחשב בערך ב5,200 שקל . המטרות הם - למשחקים בינוניים עד כבדים ( CS:S , BF2 , B&W2 , FC ) , לאוברקלוק קל , ולאינטרנט . אני צריך : -מעבד (AMD) -לוח אם (PCI-E , אם לא תומך בFirewire אז שיהיה במארז ) -זכרונות ( 512MBx2 ) -דיסק קשיח ( Sata , או SATAII , עדיפות ל120 פלוס מינוס ) -כרטיס מסך יחסית חזק ( שיריץ לי משחקים בשנה-שנה וחצי הקרובה ) -מסך LCD עד 1,700 ( נראה לי הכי טוב 730B ) -מארז ( עם ספק טוב , אם אין בלוח אם Firewire אז שיהיה במארז ) -מקלדת -עכבר ( עדיף אופטי רגיל של מייקרוסופט , 50 שקל ) -כונן DVD ( לא צריך צורב ) -הרכבה של המחשב ובבקשה לא לחרוג , תנסו להכ…

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  7. Started by david139,

http://il.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=IL&PRODUCT_ID=150523&toshibaShop=false לבין טושיבה A300 15 B? http://il.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/seriesHomepage.do?service=IL&SERIES_ID=150069&AddID=150522 חוץ מהארד דיסק 250\320 אין שום הבדל מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. Started by Sigma12345,

מאיזו חברה הכי כדאי לקנות ספק כוח איכותי אבל במחיר סביר? ENERMAX, COOLERMASTER? בתקציב של עד 250 שקל ועוד שאלה: כדאי לקנות את לוח האם הכי זול של GIGABYTE? זה באמת משנה?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. שלום להלן הפירוט לבקשת מפרט: 1. תקציב מקסימלי 3000, ניתן לחרוג במעט. 2. שימושים צפויים: עבודת תכנות כבדה (visual studio 2010 + sql server managment והרצת IIS כחלק מהבדיקות). בנוסף הרצת סרטים ב Full HD. מסך: רזולוציה 1920X1080, גודל 40 אינץ', סוני ברוויה. 3. אין צורך בציוד הקפי 6. שקט חשוב במידה בינונית-גבוהה, ישב בסלון. 7. מתוכנן אוברקלוקינג רק אם חייבים ואין סכנה גדולה לשריפת הרכיבים. 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. גר במרכז,מ KSP שווה לקנות? 10.מארז שנראה די טוב, ושאפשר לשים אותו בסלון מבלי להתבייש 11. יכול להיות שבעתיד אוסיף כרטיס מסך חזק יותר. 12.זיכרון 4G כעת כשאני מניח שעוד שנתיים יכפיל את עצמו. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Yoram Lev,

איך אני בודק לפני קניה האם המחשב תומך ב 4K ? תודה,

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  11. כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb BOX 1,090 ש"ח 1 XFX Fatal1ty GeForce 8600GT 256MB DDR3 845 ש"ח 1 Gigabyte GA-945P-DS3 Intel 945P LGA 775 531 ש"ח 1 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black 215 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 420 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 393 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח 2 Twinmos DDR2 667 1GB 552 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 195 ש"ח סה"כ 4,290 ש"ח זה מה שהרכבתי, כיוון שכבר הרבה זמן לא הייתי חלק משוק המפרטים אני לא מעודכן בכלל. תקנו בבקשה . תודה :yelclap: :silly: :s05:

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  12. היי חברים חשבתי על המפרט הבא מה דעתכם : [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by asaf0123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3-4K זה כולל את החריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תמיד חשוב אבל לא צריך להגזים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל. שימושי המחשב הם בעיקר אינטרנט, הורדת סרטים (חשבתי על לחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות את הסרטים שאני מוריד), אבל גם שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה. מסך יש לי. מוכן להשקיע עד 5000 שח. מכיוון שאיני מתמצא כל כך בנושא, אשמח לקבל הצעות. תודה מראש

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by ^Daemon^,

שלום אנשים, כמו שאתם בטח שמים לב, גם אני חדש פה.. =) בכל אופן, אני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות האחרונות, ואני נורא מבולבל מכל האפשרויות שמציעים לי לקנות.. קודם כל אני אציג לכם את המפרט (לא מפרט מלא, אין לי צורך במסך וכו') מעבד Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II כרטיס מסך GIGABYTE ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? (GV-NX66T128D) או אולי Sapphire (ATI) ?X700 PCI-E 512MB TV, DVI (RETAIL) 2 זכרונות 256Mb 400MHz Kingston CL2.5 הרד דיסק - ?WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ועכשיו לשאלות: לגבי המעבד, כמה פינים עדיף? 939 או 754? מה לגבי ה Venice Core האלה? מה זה אומר? ואיך המעבד בכלליות?? לגבי הלוח אם, קודם כל, אני טיפוס מהדור היש…

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ben060,

שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP שלחתי אותו לתמיכה הטכנית של HP הם הביאו לי הצעת מחיר של 2000 של לתיקון הבעיה הייתה שאני מחבר את המחשב אז החשמל מפסיק לעבוד והסוללה נכנסת לפעולה. הם אמרו שהבעיה היאא במגעים הם אמרו שהמגע נוגע בלוח וזה מה שמקצר ולכן הוא נכבה והסוללה נכנסת לעבודה. האם שווה לי תמורת 2000 שח לתקן את המחשב? אין עליו כבר אחריות בגלל זה זה עולה כסף.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by alex241286,

שלום! אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים עד תקציב של 5.5K מפרט אחד עם מסך 22"-24" ואחד בלי תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by Bar Weinstein,

תקציב - 3000-4000, קנייה בארץ * מטרות המחשב- צפייה בסרטים ועריכת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך - איכות מסך גבוהה מאוד , העדפה לFHD * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לפחות 500, ואם אפשר אז גם SSD האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא בהכרח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב, אבל אם אפשר רק יוסיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך איכותי, שהמחשב יוכל לעבוד מהר כשיש הרבה חלונות באינטרנט ותוכנות עובדות בו-זמנית תודה .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימוש משרדי ופוטושופ (מתעסק בצילום) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כולל מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - השקט חשוב מאד, הייתי אומר 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? אין סיכוי ל - OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, גם הרכבה, גם חלונות 7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב …

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by I3lack10,

מארז- GIGABYTE AURORA 2008 , מסך- ASUS MW221U , מקלדת, עכבר, הרדיסק וBFG9800 GTX OCX <--(מעוניין למכור)- כל אלה דברים שכבר יש לי. מה שאני צריך ממכם זה המלצות לקירור- מעבד-לוח-וכרטיס מסך (בעקרון קירור מים נמצא אצלי בתיעדוף) מעבד, לוח, זכרון - כרגע יש לי OCZ REAPER 1066 5.5.5.15 אבל אני מעוניין לשדרג ולמכור את זה. ואחרון כרטיסי מסך/כרטיס מסך . תודה מראש לכל העונים - ואם אפשר גם להפנות אותי בכיוון הנכון לקנות את אותם הדברים בזול, אני אשמח. יוני

21. שלום חברים, המחשב ישמש לקולנוע ביתי וגם שימוש משרדי שוטף (גלישה, אופיס ואחסון) וצריך להיות מסוגל לנגן קבצי וידאו (גם סטרימינג וגם מתוך הארד דיסק) 4K ו-HDR בצורה חלקה. 1. ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך. 2. המחשב יתחבר למגבר Denon AVR-X1200W שתומך ב-4K ובפורמטי אודיו רבים ואליו מחוברים רמקולים של Tannoy. המחשב יתחבר גם למסך מחשב 24' 4K שטרם נקנה. 3. המגבר מחובר לטלוויזיה Samsung UA58H5200AR ובחודשים הקרובים אחליף ל-4K חכמה. 4. אין צורך בציוד היקפי. 5. חשיבות השקט בסולם של 1 עד 8: 6. 6. לא מתוכנן אובקרקלוק. 7. מערכת הפעלה: מעוניין ב-WIN 10. 8. מעדיף לרכוש מאזור מרכז ת"א - הקנייה ל…

22. Started by kisin,

שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטרייה למחשב נייד קופמאק פרסריו ולא דרך HP? וגם כמה אמור לעלות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by SABONIS,

שלום לכולם. לאחרונה יש לי בעיה עם הסוללה, היא לא רוצה להיטען מעבר ל28 אחוז. פרקתי אותה לחלוטין, הטענתי מחדש, וכלום, היא פשוט לא עוברת את ה 28 אחוז לא משנה מה. השארתי אותה לטעינה למעלה מיום, ושום דבר לא עזר. לא עשיתי שום שינוים שזכורים לי, ולפני כשבוע (כשהתופעה עדיין לא קרתה) הסוללה הייתה נטענת ל100 אחוז ומחזיקה מעל לשעה וחצי. התקנתי את הBATTERY MAXIMISER של IBM, והוא רושם לי שהסוללה תקינה, ברגע שאני מכניס את השנאי הוא לא כותב לי זמן טעינה מוערך, וגם לא רוצה לטעון אותה מעבר ל28%. הוא פשוט כותב NO ACTIVITY. ראוי לציין שהסוללה בת חצי שנה (סוללה תחליפית), ככה שהיא לא ישנה ועדיין לא "גמורה". ברגע שאני מחליף לסוללה המקורית והישנה, היא כן נטענת ל100 אחוז, לכן אני משער שהבעיה הי…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by idan_avni,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 אפשרי חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ורק גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1-10, 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

25. Started by shlidor,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שולחני עם מסך דק במחיר של עד 3,500 ש"ח הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית ( תוכנות אופיס , SPSS , גלישה מרובה באינטרנט וכדו',), כמו כן אני מאחסן במחשב קבצי קול שונים ( שאני מעביר מטייפ דיגיטלי) ותמונות מהמצלמה הדיגיטלית. אני רוצה שהמחשב יכלול צורב DVD . אודה על קבלת מפרט מומלץ למחשב שיספק לי את הצרכים הללו תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.