עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by parsi1,

היי, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט שבניתי: [TABLE=width: 419] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i7 4790 Box[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]Arctic Freezer i30[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H81M-S2PV[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון[/TD] [TD]Kingston KVR16N11/8[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Gigabyte GeForce GTX 660 GV-N660OC-2GD[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח SSD[/TD] [TD]Seagate 4000GB ST4000DX001[/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD[/TD] [TD]LG GH24NS /SUMSUNG 224/ASUS 24D3ST[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק כוח[/TD] [TD]ספק כח למחשב SeaSonic SS-500BT[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]CoolerMaster CM Storm Scout[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למארז[/TD] [TD]Zalman …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by mirabar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אם חייב, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות (מטלב ופייטון) ועריכה קלילה בפוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חושב חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיבוא עם ווינדאוס (לא חייב) 8. האם ישנה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yechieln,

יש לי מחשב נייד hp pavilion ze4500 פתאום המחשב לא מצליח לעלות, כאשר אני מדליק אותו הוא נדלק לשניה מדליק את המאוורר נדלקים המנורות ואז הוא נכבה ומדליק עצמו מחדש וחוזר כך עד שאני מנתק את הבטריה ואת החשמל, נסיתי בלי הבטריה ו\או בלי המטען ועדיין קורה אותו דבר מישהוא יודע מה ניתן לעשות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz. s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 865 ש"ח לוח-אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI מחיר: 530 ש"ח זכרון: 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 מחיר: 245 ש"ח כרטיס מסך: GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E מחיר: 835 ש"ח דיסק קשיח: 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI מחיר: 415 ש"ח צורב די-וי-די: SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר: 115 ש"ח ספק כח: 550W Active PFC, 80+, 14cm Fan (Retail) מחיר: 350 ש"ח מארז: Warrior-18 MIDI ATX Black With + 1x80MM FAN (Arctic Cooling) (No PSU) מחיר: 130 ש"ח מאוורר/גוף קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler מחיר: 55 ש"ח מה דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי אנשים אני אנימטור במקצועי ואני צריך מחשב מפלצת הנה מפרט שקיבלתי מאיבורי מחשבים האם כדאי לי לקנות? מארז FANQUA IN WIN שחור אדום + מאוורר 22CM ספק כח 12CM A.PFC LITEPOWER 700W THERMALTAKE לוח אם H67MA-E35 B3 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS CORSA GEIL 2X8GB (16GB) DDR3 1333MHz דיסק קשיח CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB SSD כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX OC 1536MB-5 MSI צורב LIGHTSCRIBE SATA SONY-OP' DVDX24 DL שחור דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 64MB C.G WD תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם מסך H2400 LCD LED 1:5000000DC…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מדובר במחשב בתקציב מאוד נמוך. שימושים מאוד מאוד בסיסיים. שמיעת אודיו, שימוש בתוכנות חיפושים בתנ"ך (תורה אור/רזי דרזין. למי שמכיר). כתיבת מסמכים. אין צורך אפילו בפתיחת כרום או דפדפן כלשהו. כן חשוב שיעבוד כמו שצריך. שיעלה מהר, ושפשוט יעבוד בלי לקרטע (למרות התקציב הנמוך). תודה רבה!! 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ללא צורך בדפדפן. (פירטתי למעלה את השימושים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tro.bizo,

קריטריונים: 1. מה התקציב? 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים, גלישה באינטרנט, וירטואל פיסי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד-INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב כלכך(סטנדרט). 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כמו שאמרתי מצאתי מפרט מוכן ויש לי מע"ה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? סטנדרטי 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. -לא כבדים וקרוב לוודאי 22" גודל מסך ורזולוציה ס…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by soprno,

יש לי מחשב כבר שנה וחצי, האם כדי לי לשדרג את המחשב או לשרוד איתו עוד שנה ורק אז להחליף?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי בעיה מדובר במחשב נייד דל D505 שיש לו מדבקה של XP PRO חוקי אתמול הAVG ביקש מימני לעדכן לגירסת 2011 ואחרי שהוריד ביקש לעשות ריסט ואחרי הריסט גיליתי שהAVG נימחק וגם לא ניתן להריץ את קובץ ההתקנה מחדש- הוא ביקש לעשות ריסט כדי להשלים התקנה אך ללא הצלחה! לאחר מס' נסיונות בקושי הצלחתי להתקין גירסה של AVG 08 והוא ישר התחיל לימצוא המון ווירוסים ועד שבקושי הצלחתי לעדכן אותו בסריקה הסופית הוא מצא מעל 110!! בעיות ווירוסים!!( אין לי מושג מאיפה כי יום לפני הכל היה בסדר עד שהעידכון הדפוק של AVG דפק הכל!) עכשיו לXP חסרים קבצים והוא לא יכול להיכנס יותר. עכשיו יש לי שעלה! בגב הנייד יש מדבקה עם סריאל של XP PRO אבל אין לי יותר את הדיסקים של שיחזור המערכת של דל ואיני יודע מאי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. סוף סוף... הגיעה הזמן להפטר מהP3 שלי... (כן אני נותן אותו למוזאון המקומי תמורת מליונים) אז הנה החלקים שהזמנתי.. אם יש משהו לשפר אז בבקשה... אסור לחרוג מ4K AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 - 550 > noacomp.co.il 80GB 7200 8MB WD800JB - 340 > ksp.co.il Samsung 793DF 17" - 715 > ksp.co.il Twinmos 512MB 3200 - 265 >ksp.co.il Connect3D X800GTO 256MB PCI-E - 950 > noacomp.co.il Compucase 6A19 Black - 370 > pandas.co.il DFI NF4 ULTRA INFINITY - 585 > pandas.co.il AC Feezer 64 Pro - 157 > pandas.co.il אחרכך אני יוסיף עוד 512... המחשב מיועד משחקים, ואני מחבר אותו לTV (לראות סרטים)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nicirnTAL,

( המפרט הוא לחבר ) אממ, המקסימום הוא 6000, יהיה נחמד לא להגיע אליו. מישהו מוכן לבנות מפרטון, עם כרטיס מסך+שילוש קדוש+מארז+ספק+מסך (17")? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by netanel38121,

שלום רציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הזה. היה בשימוש שנתיים וחצי בערך בלי שעבר שום oc כמה המחיר שלו יד. שנייה במצב מצויין. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by barmiz,

שלום אני רוצה לקנות מחשב אבל התקציב הוא נמוך בבקשה תביאו לי מחשב טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו טוב עד כמה שאפשר ואני צריך גם מסך בגלל זה זה קצת תקציב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אין לי מס…

14. איך אני יכול לדעת אם מחשב מסוים הוא SONOMA?? בעיקרון ממה שהבנתי SONOMA מחשב נייד על תדר 533 עם דיסק קשיח SATA וזכרון DDR2 וכרטיס מסך PCI-E. יש גם מה שנקרא SEMI SONOMA על תדר 533 עם זכרון רגיל ו/או דיסק קשיח לא SATA. האם אני צודק ?? יש כזה דבר נייד 533 שהוא לא SONOMA?? בבקשה תעזרו לי, ואם אפשר תשובות מקצועיות והחלטיות. אם יש מישהו שיכול לפשט לי את העניין.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הי, מה המחשב יעשה: אני צריך להוסיף לרשת הביתית שלי שרת פיירוול שיריץ pfSense עם snort ועוד כמה כלים. השרת יחובר מצד אחד למודם/ראוטר של הכבלים ומהצד השני יטפל בשתים או שלוש רשתות נפרדות. רשת אחת היא הרשת הבייתית הרגילה שמכילה כ 15-20 מכשירים. הרשת השניה תשמש אורחים בבית לצורך שימוש ב WIFI (כדי שלא אצטרך לפתוח את ה WIFI הרגיל ולאפשר לאורחים כניסה אליו) במידה ויהיו 4 כרטיסי תקשורת, אני אעביר את שרת הטלפוניה שלי (אסטריסק) לרשת השלישית כדי לשלוט קצת יותר טוב בגישה אליו מבחוץ. אין לי בעיה לקנפג את הרשתות ואת כלי ה IDS/IPS העדפות: השקט חשוב מאוד. המחשב ממוקם בחדר עבודה שגם ככה כבר רועש מדי לטעמי. ספק כוח חיצוני (כמו ספקים של מחשבים ניידים) - יעזור לשים את המחשב על האל-פסק, שקט …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן, התקציב שלי הוא עד 4000 - מחפש משהו שיחזיק אותי לשלוש שנים הקרובות לפחות - הדרישות שלי די בסיסיות, חשוב לי המשקל (שלא יעלה על 2 קילו) וזמן הסוללה שיהיה במינימום של המינימום 4 שעות. מעבר לזה הכל מתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי חברים יש לי מחשב hp pavilion dv8000 יום אחד המסך הפסיק לעבוד אז חיברתי אותו לטלוויזיה עם כבל VGA ועלתה מולי התמונה הבאה בכל מקרה המחשב במצב אבוד אז החלטתי ללכת על פתרונות סופיים ואני זוכר שראיתי פה מישהו פעם שהכניס את הלוח אם של המחשב לתנור וזה הסתדר לו איך שהוא אם אפשר הכוונה איך עושים את זה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mega1234,

אוקיי אז נראה שהמפרט הנוכחי שלי מהווה צוואר בקבוק גדול מידי בשביל באמת לנצל את הכרטיס(DIRT רץ זוועה), לכן אני מחפש מפרט שישלים את הכרטיס ושיכלול: 1. לוח אם - עדיף של ASUS ועדיף עם תמיכה ב4 התקני IDE 2. מעבד - אחד מהאינטלים. 3. זיכרונות - הבנתי שהיום כבר צריך ללכת על 2G. OC לא מתוכנן, ועדיף שהמפרט יהיה מKSP או GIBORNET שאלה חנויות שקרובות אליי. תודה רבה. **הספק הוחלף לFSP350 ונאמר לי שהוא יחזיק גם CONROE.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pixilated,

אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב חדש. זה שהמחשב יהיה MAC זה כבר סגור ממזמן. ההתלבטות שלי זה בין הPRO לAIR בקטגוריית הMACBOOK אני לא כ"כ מבין בניידים, וגם לא כ"כ מבין בMAC כי עד עכשיו הייתי נאמן כמו רובנו למייקרוסופט. ההתבלטות שלי היא בין 2 הדגמים האלו: 1. http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/mc968 2. http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/mc700 אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים ומה עדיף אני אשמח, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם אין פגיעה בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אך רצוי להמנע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר MATALAB, C ושימושים אוניברסיטאים. מעט גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש תדיר לסטודנט באוניברסיטה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינטש FHD אך גיימינג משני מאוד בחשיבותו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מוגדר כרגע אבל משהו מזדמן ואקראי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. עבר עריכה מחשב נייח לעבודה בבית + גלישה באינטרנט שלום לכולם יש לי אפשרות לפי המלצות שלכם לקנות חלק מהמפרט בארה"ב , כל זאת בכדי שיוזיל את עלות הקניית+ הרכבת המחשב בארץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 ש"ח אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באקסל, חישובים מורכבים קבצים גדולים, סרטונים, גלישה באינטרנט, מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני זקוק להמלצות למחשב לוח או נטבוק עם מסך מגע מסתובב במחיר של 4000 ש"ח בערך. * מטרות המחשב: ישמש בעיקר לגישה לג'ימייל, פתיחת קבצי PDF ו- WORD, ניהול יומן פגישות והצגת תמונות/מצגות ללקוחות. * משקל רצוי: עד 1.5 קילו * זמן סוללה: לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * בלוטות? כן, אבל לא על זה ייפול דבר * תקשורות: כרטיס רשת, עדיף WIFI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 150G יכול להספיק בהחלט, עדיף SSD * צורב DVD: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * מסך: לפחות 8", רצוי ללא צורך בעט חרט (קפסטיבי?), מולטי טאץ' יכול להוות תוספת רושם נחמדה בזמן הצגה ללקוחות בזמן האחרון אני קורא עוד ועוד על כל-מיני מחשבים חדשים שאמורים לצאת לשוק. האם…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Doron G,

שלום רב לכל חברי הפורום! . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ואינטרנט בצורה חלקה ומהירה., תכני HD,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.SIMS 3 PES 2013 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לעבוד בהגדרות רזולוצייה גבוהות 3. הא…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jepe,

מחשב חדש,כמה זמן לטעון אותו פעם ראשונה? 12 שעות בלי להפעיל זה מספיק? יש לציין שהפעלתי אותו רק לכמה שניות כדי לבדוק שהוא עובד לפחות. הדגם הוא Fujitsu Siemens Amilo M3438G

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הנה המפרט: pentium 3 600 mhz לוח אם של חברת - pc partner לא ידוע הדגם. 450 MB SDRAM 20 GB MAXTOR 5400 RPM GEFORCE 2 MX 400 64 MB מסך: AlphaScan 712 sampo דווקא מסך נחמד שירת אותי 4 שנים בלי בעיות כיום אני מעריך שהוא שווה 300+- בהתחשב שהוא יד שניה. מארז רגיל עם ספק 300WATT{ג'נרי}. יש לי את המחשב 4 שנים וזה שאני הולך למכור לו יודע!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.