ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200-300 שקלים, אם יש משהו טוב יותר בעלות שקלים בודדים אני אשמח לראות אותו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לצורכי לימודים של סטודנט בעיקר הרצת מצגות וורד, עבודות ומעט מאוד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:LOL יהיה המשחק הכי כבד שאשחק במחשב. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המפרט הזה טוב?.... שם מוצר כמות מחיר ליחידה סה"כ WD 80/7200 JB 8MB עדכן ¤400.00 ¤400.00 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz עדכן ¤580.00 ¤580.00 GIGABYTE GeForce FX 5700 Ultra עדכן ¤1,140.00 ¤1,140.00 Abit NF7-S2 עדכן ¤440.00 ¤440.00 RAIDMAX Scorpio 868 Black עדכן ¤370.00 ¤370.00 AMD SEMPRON 2600 BOX RETAIL עדכן ¤580.00 ¤580.00 סיכום כללי מחיר כולל להזמנה: ¤3,510.00 איך זה? דמי משלוח: (מחירון) ¤35 סה"כ לתשלום: ¤3,545.00 מספר תשלומים אפשריים: (תנאי תשלום) 0 תשלומים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! אני גיימר כבד שאוהב לשחק משחקים על הפרטים הכי גבוהים הבעיה שהתקציב שלי לא הכי גבוה בעולם כדי לקנות כרטיסי מסך מהדור החדש כגון להוציא 2500 שקל על GEFORECE 6800 GT... אבל בניגוד להרבה בנצ'מרקים שאתרי חומרה מרצים על רזולוציות גבוהותאני משחק על רזולוציה של 1024 על 768 אשר נחשבת לנמוכה יחסית... לכן אני לא יודע לעמוד האם המשחב הבא שהזמנתי מזיג- זאג יריץ לי על הרזולוציה הנ"ל את המשחקים על פרטים מלאים וחלק... כי בנתיים המשחב שלי ממש ישן ומקרטע. הנה המפרט: AMD 64 3000+ EPOX 8KDAJ 1024 TWINMOSS PC3200 400 MHZ SAPPHIRE 9800 PRO ( שוב אין כסף ליותר יקר אבל האם ב 1024 על 768 הוא בסדר? ) WD 80 GB SATA POLO 3 IN 1 TT COOLER CHIFTECH TOWER CASE W0035 TT 410W SILENT בבקשה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX950 ¤1 MSI K8N Neo4-F NFORCE4620 ¤1 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL730 ¤1 WD 200GB 7200RPM 8MB JD SATA600 ¤1 PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS1360 ¤1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X280 ¤1 Sunbeam Transformer BLUE400 ¤1 HEC 400TRT 24PIN285 ¤1 120mm Fan with sensor control70 ¤1 הרכבת מחשב חדש170 ¤1 סה"כ: ¤ 5465 המארז נראה כך: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Transformer/images/C%202-1.jpg המארז מגיע עם 2 מאווררי לדים 80מ"מ בחלון בצד כמו שאפשר לראות בתמונה, עוד מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז, ועוד מאוורר 120 מ"מ מאחורה. יש אפשרות למאוורר 120 מ"מ מקדימה אז גם אותו שמתי ... …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התפגר לי מחשב ישן ואני רוצה לקחת מה שיש ולהפוך ל- HTPC לצורך צפייה ב-HD. יש לי מארז, כוננים (שאני שוקל להחליף), ומעבד intel Dual core E2160 שאני מתכנן לעשות לו OC של 150% (2700@1800). וגם מאווררים למארז. אני מחפש מפרט מינימלי בתקציב נמוך כדי לייצר כזאת חיה. אשמח לעזרתכם. שימו לב שאני מתכנן אוברקלוק לכן רצוי להתחשב בכך בבחירת הלוח - עד כמה שאני יודע לוח עם כרטיס מובנה לא יתמוך ב-OC כמו שצריך - למרות שזה יכול לחסוך לי 250 שקלים על כרטיס מסך. מה אתם אומרים - יש סיכוי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אזז ככה ישלי מחשב כבר כ 6 שנים והוא חצי מת והגיע הזמן להחליף אותו 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?טיפה משחקים ותוכנות מוזיקה כגון :קיובס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לכ כלכך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta iv שירוץ חלק אוו לחילופין battlefield 3 באיכות נורמאלית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-4500 עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידה ואכן משתלם וכדאי לעשות זאת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תגידו שאכן משתלם וכדאי מאוד לחרוג אז ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה גלישה באינטרנט ושימוש ב-KODI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-KODI. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שימוש קל אם בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שעיקר השימוש שלו הוא גיימינג, ואני לא יודע אם חייב שיהיה במחשב כונן SSD וצורב די וי די האם הרכיבים האלה הם חובה במחשב גיימינג?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על זה? http://www.belkin.com/us/p/P-F5L001/ לא מחפש רמקולים ותוספות. עד 200. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשפר את המחשב המפרט בחתימה חשבתי להחליף את המעבד שלי למשהו יותר טוב אני צריך מעבד של אינטל בגלל הלוח רציתי לדעת אם אפשר לשים את המעבדים החדשים של אינטל על הלוח שלי 478 רציתי לדעת אם יש מתאם שמתלבש על הלוח בשביל שאני יוכל להשתמש במעבדים החדשים סוקט ודבר שני אני רוצה להחליף גם את הכרטיס מסך שלי חשבתי על 7800 אבל הלוח שלי לוח תומך ביצא אז רצית לדעת אם יש גם בזה מתאם תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשתי סטודנטית וכמחשב שני חשבנו על נייד/NOTEBOOK. השימוש יהיה אופיס, אינטרנט ופה ושם ניגון וידאו, לא יותר מזה. הייתי מאד שמח לרכוש משהו בעד 3000 ש"ח. מה הייתם ממליצים? נייד פשוט או NOTEBOOK (שכפי שאני מבין האופציות בכ 2300 הן ה MSI WIND או ה 1000HA). אוסיף שבסה"כ אני מאמין שרוב הזמן המחשב לא יתנייד ממקום למקום. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש...אמרו לי שזה פורום תותח אז נרשמתי. מישהו יכול להביא לי מפרט למחשב תותח..כי אני לא מבין בזה כל כך, אבל שיהיה תגש על RAM ועל כרטיס מסך.. התקציב שלי זה משהו כמו 5-6 אלף. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - לא למזומן או כן למזומן לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים ועריכת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי -…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם קהילה יקרה, אני מחפש לפטופ\אולטרבוק שיענה לצרכים הבאים: 16 GB זיכרון 1 טרה SSD גודל מסך 14 או 15.6, מסך מגע מקלדת מוארת והכי חשוב - שקט ביותר, עדיף בלי מאוורר בכלל. אני מאוד מאוד אוהב לנובו. מאוד מודה לכם על המלצות של לנובו, אבל לא חובה. תודה שוב - איתי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4800+ Processor Socket 939 Retail - 787$ MSI K8N Neo4 Platinum nForce4 Ultra - 124$ Zalman CNPS9500 LED CPU Cooler Retail - 60$ Corsair TWINX1024-3200XL 1GB Kit DDR400 XMS3200 Dual-Channel Xtra-Low Latency Memory - 194$ Gigabyte GA-RX18T512V-B (ATI Radeon X1800 XT Chipset) - 500-600$ Western Digital Caviar SE WD1200JS 120GB Serial ATA II 7200RPM Hard Drive w/8MB Buffer + My old WD 200GB Hard Drive - 77$ Creative Labs Sound Blaster X-Fi Platinum Sound Card Retail - 175$ LG GCE-8526B 52X32X52 E-IDE/ATAPI CD-RW Drive - 30$ DVD+-RW NEC ND-3550A - 67$ Logitech G7 Laser Cordless Mouse Retail - 76$ Logitech G15 Gaming Keyboard Retail - 80$ Viewsonic VP930B 19in…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט בעיקר למשחקים ולעריכת ווידאו! לא צריך יותר מ160 GB, שיהיה שקט חשוב מאוד!! לא צריך צורב או כל ציוד היקפי! לא משנה מאיזו חנות העיקר שיהיה אפשר ללכת לאסוף משם. משלם במזומן. אני סומך עליכם חבר'ה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםם, שאלה לי אליכם.. אני רוצה להביא מארה"ב מחשב נייד עם מסך 12-14 אינטש, חשוב לי שיהיה קל, לא יתחמם מדי, יהיה אמין, ודי חזק (שלא יזחל..) היה לי דל לטידיוד D500 שהיה אחלה, אבל לצערי נפטר בטרם עת.. האם יש משהו בסביבות ה2000-3000 ש"ח שיהיה קל לנשיאה ועם זאת יחסית חזק.. אני לא צריכה אותו להרצת סרטים, אבל עבודה "אופיסית" די מאומצת.. אני לא מכירה את מחשבי הנוטבוק שיצאו לאחרונה.. האם כדאי לקנות או שזה לא יעיל באמת? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בקבלת מפרט עד 6K ללא ציוד הקפי וללא הארד דיסק תודה מראש לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עריכה גרפית וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photshop mattab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod battlefield 3 rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיודע לשימוש ביתי רגיל..אופיס+אנטרנט ומשחקי מחשב פשוטים לילדים קטנים... מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT אפשרות 90ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4200 לוח אם MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA יתרון חשוב - צ'יפסט או אפשרות ללוח ASUS M2V CHIPSET VIA K8T890 במקום לוח MSI בפחות 145 ש"ח דיסק קשיח 250GB SATA2 7200 RPM 16MB (WD,MAXTOR,HITACHI) זיכרון פנימי 1024MB DUAL DDR II 667MHz X2 CEON ניתן להרחבה ולשדרג ל DDRII 800MHZ כונן אופטי צורבLG/NEC/SONY X 18 DVD Dual layer כרטיס מסך בנפרד מלוח האם Nvidia GeForce 7300GS UPTO 512MB מסך דק "19 SAMSUNG 931B 5MS +DVI מארז 400 וואט רמקולים+מקלדת+עכבר... המחיר הוא 3,500 שקל. ההצעה היא שוב…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה עם המלצה למחשב נייד בשביל חברה שלי.. אז ככה: בקשר למסך עדיף מסך סביבות ה15.6 משקל הוא לא כלכך בעיה כי אין צורך שיהיה יותר מידי נייד כי השימוש שלו הוא בחדר, אז עד 3 קילו זה סבבה ובקשר למפרט עדיף שיהיה כמה שיותר חזק עם דגש על מעבד וזיכרון ואם אפשר גם כרטיס מסך לא מובנה אז יותר טוב.. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מפרט עבור חבר. מיועד לשימוש בייתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם כן 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עובדה משרדית (אינטרנט, אופיס, סרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן עוד כמה שבועות אני טס לחו"ל ורציתי לדעת מה הפרוצדורה עם המחשב הנייד, אני חייב להכניס אותו למכונה? זה יזיק לו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש המלצה למחשב נייד, המטרה המרכזית תהיה שימוש בלימודים אבל אשמח אם יוכל להפעיל גם כמה משחקים מהפחות דורשים. משקל - עדיף פחות מ2.5 קילו, אבל אפשר לחרוג חובה סוללה שתחזיק יותר משעתיים של שימוש משרדי גודל מסך - עד עכשיו היה 15" והספיק, אפשר יותר אבל עדיף שלא פחות התקציב הוא בסביבות ה2500, עדיף פחות אבל אפשר לחרוג במקרה והמוצר יצדיק זאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת סוף יולי אני מתחיל קורס cubase ואני צריך מחשב נייד שיתאים לשימוש בתוכנה. אין לי ידע מוקדם עם התוכנה ולכן אני לא יודע איזה סוג מפרט מתאים. התקציב הוא כ-3,000 ש"ח (אם התקציב גבוה/נמוך מדי לצרכים שלי אני גמיש). המחשב ישמש אותי גם לצרכי עבודה משרדית, ושימושים כמו אינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בתמונות ובוידאו ותוכנות קלות. אני מחפש מחשב שיחזיק לאורך זמן ושתהיה אפשרות לשדרוג במידת הצורך (אם דבר כזה הוא אפשרי במחשב נייד). במידה וצריך מידע נוסף שלא ציינתי לגבי השימוש במחשב, או הדרישות שלי ממנו על מנת להרכיב את המפרט שיתאים לי ביותר תגידו לי ואומר לכם. תודה מראש לכולם וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! האם ההבדל העיקרי בין שני סוגי המעבדים הוא בזיכרון המטמון המופחת ב-Dual Core. מישהו יודע האם ההבדל בביצועים משמעותי כאשר משווים בין מעבד Dual Core עם 1MB L2 Cache למעבד Core 2 Duo עם Cache של 2MB, 3 או 4? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז כמו שראיתם בנושא אני צריך עזרה לבניית מפרט בשבילי, אני מחפש מחשב חזק למשחקים בעיקר ובין השאר תוכנות ועבודה כללית על המחשב. המחשב צריך לכלול הכל חוץ ממסך, מקלדת, צורב, כונן דיסקטים ורמקולים. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח פלוס מינוס. אני רוצה שהוא יכלול מעבד AMD לפחות 512 ראם ולפחות 80 גיגה וכרטיס מסך חזק מאוד. מי שיכול ולתת לי מפרט טוב, בבקשה הסבר כל חלק וחלק במפרט למה כדאי לי לקחת אותו על חלקים אחרים ועם אפשר להסביר לי קצת על כל הקטע של המפרט למשל למה לקחת את הדגם הזה ולא את השני ... בקיצור הבנתם אותי. תודה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-