ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה שאלות לגבי מחשבים אולטרה ניידים כי אני לא בטוח שהם מתאימים לדרישות שלי אבל עדין הם זולים מאוד. 1. איך הגלישה באינטרנט בהם? נוחה? מהירה? 2. עד כמה המחשבים האלה חלשים? פוטושופ יעבוד בהם? פלאש? 3. איזה מהם הכי מומלץ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להוסיף עוד שבב למחשב, אבל לא הצלחתי להוציא את הדלת. בתח קראתי את החוברת והוצעתי את כל הברגים הרשומים בחוברת אבל הדלת לזזה למישהו יש איזה רעיון? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע זמנו של המחשב שלי לצאת לפנסיה. אבקש עזרה בלהרכיב מחשב חדש. תודה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך תמיד טוב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?סרטים,אינטרנט,משחקים פעם ב ותכנות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.V.STUDIO,ECLIPS ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך של DELL 2209WAF לסרטים יחובר ל32 אינצ * באיזה סוג משחקים תשחקו?STALKER אולי בעתיד ומשחקי אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, מעדיף קרוב ל-3500. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים, לתוכנות סימולציה ו-Virtual Machine. בנוסף, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civ6, FFX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זוג מסכים, אח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
0 6493 AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 1270.00 ¤ 1 1270 ¤ 1 7425 Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 65.00 ¤ 1 65 ¤ 2 6965 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 569.99 ¤ 1 569.99 ¤ 3 7022 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 875.00 ¤ 1 875 ¤ 4 4328 A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory 300.00 ¤ 2 600 ¤ 5 7372 PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card 1100.00 ¤ 1 1100 ¤ Antec 3700AMB Metallic 350W Case ב 490 הכל ביחד 5000 בערך... מה אתם אומרים? איך הכרטיס מסך ? חזק? והזכרונות טובים? אגב אשמח למארז + ספק ב 500 משהו קצת יותר יפה וטוב יותר אם אפשר.. אז אשמח להרבה תגובות .. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב לשימוש בתוכנות אוטוקאד,סטראפ, מטלב, עיבוד נתונים די כבד, לא משחק בו כלל. תקציב 5000 עם חריגה של 500 לפה ולשם אין צורך באביזרים, מסך וכדו... תודה לעוזרים😀
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אודה לחוות דעתך ותיקונים כמובן על המפרט הבא: תקציב כ - 3800. (חריגה אפשרית גג ב כ 200ש"ח) מטרה: סרטים ,עבודה, אין תוכנות מיוחדות. וחשוב שהמארז יהיה כמה שיותר קטן.. מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray http://ksp.co.il/?uin=23008 מאורר למעבד Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=13198 לוח אם Asus VANGUARD B85 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP http://ksp.co.il/?uin=21094 כונן קשיח Corsair Force LX CSSD-F128GBLX 128GB SSD Sata III MLC Retail http://ksp.co.il/?uin=23171 כונן קשיח Western Digital Caviar Red WD20EFRX 2TB Sata III http://ksp.co.il/?uin=16552 ספק כח Corsair CX 500W V2 Series Active PFC 12…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים אני מעוניין לקנות מחשב חדש אך לצערי אני לא מבין גדול בחומרה. תהיתי אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב שיתאים לי. אני סטודנט לאנימציה(3D) מה שאומר שאני צריך מחשב עם מעבד טוב שיתן כוח ברנדורים. בנוסף אני מאוד אשמח אם המחשב יוכל להריץ לי את ה Witcher 3 על High =p טווח מחיר של הוא 3000 עד 5000 ככה. ^^ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גרפיקה 3D ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, Zbrush, Vray, Keyshot ב)…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סוף סוף קונה מחשב חדש. אז בבקשה תעזרו לי עם המפרט. אז ככה: 1. תקציב: עד 4000 מקסימום (בלי מסך) ! 2. רכיבים לפי סדר עדיפויות (הראשון הכי חשוב, האחרון הכי פחות חשוב) א. לוח אם. ב. כרטיס מסך. ג. מעבד. ד. מארז. ה. זיכרון. ו. הארד דיסק. ז. DVD. ח. כונן דיסקטים. : 3. חשוב לי שיהיה לוח אם טוב עם כרטיס קול onboard כי חבל לי להשקיע עוד 300 שקל על כרטיס קול. 4. במסגרת התקציב אני מעדיף INTEL. 5. אני צריך את המחשב ל- משחקים, מולטימדיה, אינטרנט, קצת תיכנות. 6. בלי מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת וכו'. רק את המחשב עצמו. ודבר אחרון אני ישמח מאוד אם תבררו לי איפה אפשר להשיג (עדיין) Radeon 9500 Pro 128 DDR אבל שתהיה שחורה טובה, ולא פגומה או סחורה שחז…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי ל דיסק קשיח מסוג SSD. שאר המידע, ימשיך להיות על ההארד דיסק הנפרד. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10. אשמח לקבל המלצות על התקן טוב, וכמה הוא אמור לעלות, ובכלל מה לשים לב שרוכשים התקן מסוג ssd. תודה Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב כמה שיותר חזק והכרטיס מסך ממש חשוב... אני רוצה רק סנטירנו ועדיף מסך של 14 אינטש... תודה מראש לכל מי שיעזור לי....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, קנית נייד מדגם hp probook 430 g1 ללא מערכת הפעלה. בנוסף, התקנתי עליו SSD. את מערכת ההפעלה התקנתי על ה SSD והנייד עובד מצוין. אבל מה, כשנכנסים ל"מחשב שלי" לא מופיע ההרד-דיסק המקורי שהגיע עם המחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ושם הוא כן מופיע. מה עושים ? מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו תודה עמי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום! אני מחפש מחשב עבור החותן שלי. הוא מסתובב בין לקוחות ורוצה לשמור פרטים על כל לקוח. בעיקר שימושי אופיס ואינטרנט. מסך 15' מט. אחריות ארוכה. מעוניין להוציא עד 3000 ש"ח כולל הכל (מחשב, windows, office). אם אפשר בפחות - עדיף ורצוי! נראה לי שעדיף מקלדת מלאה. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
[h=1]היי, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הזה. אני רוצה לקנות עד יום בערב את המחשב והוא נראה לי מאוד משתלם ביחס למחיר וביחס לדברים שראיתי בפורום. יש להשיג יותר טוב מהמחשב הזה? http://ksp.co.il/?uin=21308[/h]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני צריך מחשב לסבא.. דיברים שחובה שיהיו: לא צריך כונן דיסקטים - כבר לא משתמשים בזה היום. מעבד כדאי שיהיה AMD - זה גם מוזיל את המחיר. מסך דק - 17" מקלדת ועבר (כדאי עכבר אופטי) כדאי שיהיה: זיכרון 512 לפחות - בטח הנכדין יבואו וירצו לשחק.. וגם שהמחשב לא יזחל. צורב כונן DVD או שילוב של שתיהם.. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו SIMS 2 אני חושב שאפילו GFX5200 יכול לעשות את העבודה לא? וזהו. כל השאר תסיפו.. לא איכפת לי ממש מאיזה חנויות.. כדי שיהיה במרכז אבל כרגע זה לא ממש חשוב.. לא חובה שכל החלקים יהיו מאותה חנות.. וזה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש (שולחני). המטרה היא מחשב רב ייעודי שיחזיק לי הרבה זמן, זאת אומרת שגם עוד כמה שנים דברים ירוצו חלק בלי שאצטרך להטריד את עצמי בהחלפת רכיבים. אין מגבלה קשיחה לגבי העלות אבל אני לא רוצה לשפוך סתם כסף. שיקול נוסף: אף פעם לא בניתי (פיזית) מחשב בעצמי, ובא לי לנסות האם שווה לי להתלמד על מחשב שאני בונה על אמינותו לשנים ארוכות? המקסימום שעשיתי עד היום הוא להחליף דיסק קשיח ולהוסיף RAM (בנושאי תוכנה אני שוחה חופשי). כרגע אין לי מגבלת זמן (בחופש) ואני מוכן לעבוד לאט ובזהירות ולהשקיע בלימוד. בקיצור, אשמח לעצה אם שווה ללכת על העניין, אולי כדאי שהחנות תעשה חלק ואני חלק, או שיותר בטוח לרדת מזה וזהו. אם כן, אשמח אם העניין של פשטות ההרכבה יהווה ש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפי הכל, אני רוצה להגיד תודה מראש על העזרה שאתם נותנים פה לאנשים בורים כמוני, בשביל שלא נרומה בחנויות ! לאחר שהמחשב הקודם שלי בן 5 השנים נאלץ להיפרד, החלטתי לרכוש לעצמי מחשב חדש. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 200 שקל. בגלל שהציוד ההיקפי של המחשב הישן היה כ"כ גרוע (מסך ברזולוציה של 1020 על 1240 אם אני זוכר נכון, עכבר מיושן ועוד), החלטתי לקנות הכל חדש. אני מעוניין במסך בעל רזולוציה של 1080 על 1920 (FULL HD אם אני לא טועה), אבל לא רוצה שיהיה גדול במיוחד - 19",20" יספיקו לי בהחלט! על המסך אני לא רוצה להשקיע יותר מ1000-900 שקל מהתקציב. המחשב עצמו אני מעדיף שיהיה מבוסס אינטל מעבר ארוך וטוב שהיה לי איתם, אבל אני פתוח להצעות גם בנוגע לAMD (אני יו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות-פוטושופ ולייטרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24/27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אזור המרכז תודה, רונן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה למשחקים. אני לא מצפה להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות, העיקר שיריץ חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, Diablo3, Starcraft2, GTA4 ומשחקי RPG / MMO אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23 אינטש עם חיבור HDMI. -לאילו הגדר…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפרט למחשב ואני לא יודע איזה מעבד יותר טוב , הייתי מעונין לדעת מבין המומחים מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שאציג את המפרט, אני מעוניין לדעת מה הם חריצי זיכרון? אחד הדברים היחידים ש"מציקים" לי הם הזיכרון הפנימי הדי נמוך ( 2G ), האם העובדה שרשום שאין חריצי זיכרון פנויים אומר שאי אפשר לשדרג? בנוסף, האם הכרטיס מסך של ATI נחשב טוב ויחזיק משחקים וסרטים בצורה סבירה? הנה זה בא: HP Pavilion dv6-1230ej NZ346EA מעבד Intel Core 2 Duo T6500 מהירות 2.1GHz זכרון מטמון 2MB מהירות FSB 800MHz זיכרון : נפח 2GB מהירות זיכרון 800MHz חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 250GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : DVD Multi Burner כן מסך : סוג WXGA High Definition BrightView Widescreen מסך מבריק כן גודל מסך 15.6'' …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש בלימודי הנדסת תוכנה, גיימינג, שימוש כללי(גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות...) * גודל המסך? 15.6'-14' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3-4 שעות בגלישה באינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB דיסק קשיח/ 512 SSD/ שילוב עם דיסק קשיח של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות בארץ מספיקה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה מחשב נייד לעבודה. המחשב הנייח שלי מת (הלך הלוח M). מדובר ב- Dual Core עם 4GB RAM כונן קשיח מכני של 500 GB (חברת Acer). מחפש לבנות מחשב נייח בכמה שיותר זול שישמש בעיקר למשחקים (אני לא בחור ששם הכל על Ultra, אבל המטרה שיריץ GTA V בהגדרות שיאפשרו ליהנות מהמשחק וגם משחקים דומים לשים הקרובות במידה וניתן). 1. תקציב: 2,000 ש"ח א) אנסה לחסוך כמה שיותר. חלקים יד שנייה אפשריים. ב) חריגה - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: משחקים חדשים כמו GTA V, אבל אין צורך להפעיל על ULTRA. הגדרות גבוהות-בינוניות יתקבלו בברכה. א) רזולוצייה: Full HD במסך 23'. 3. ציוד היקפי: אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: לפי ההקדמה שנתתי, אני בטוח שתוכלו לענות על כך…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח לדעת מה השווי של המחשב - והאם כדאי לשדרג אותו - ואיך? מפרט המחשב שלי הוא כזה: -מעבד: E8400 C2D BOX -לוח אם: BioStar TP43D2 -זיכרון: G.Skill 4gb DDR2 -כרטיס מסך: Connect3D 4850 (ללא חיבור 6pin מספק כח - עובד מהלוח אם ישירות) -קשיח: Samsung 500gb sata2 -מארז: NZXT Tempest -ספק כח: Seasonic 500w :SS-500ET - ( הוחלף לחלש יותר של SeaSonic 430 אך ה500 עדיין נמצא אצלי) ואם ברצוני לשדרג אותו מבחינת מעבד וכרטיס מסך - מה מומלץ? (שיהיה מעודכן יחסית לזמננו) תודה מראש =)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים מצורף מפרט לגיימינג. אשמח לשמוע את דעתכם עליו. זה נמצא באיביי במכירה פומבית הצעה מובילה כרגע היא 1500 ש"ח. אם למישהו יש נסיון אשמח לשמוע דעתכם על רכישה מאיביי. אם יש מיסים ואיזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-