עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ertaussig,

שלום רב, אני רוצה לקנות לבני מחשב נייד לבית ספר. רצוי של חברת Lenovo. 14 אינצ' שלא יהיה לו כבד לסחוב. לא מדובר במחשב למשחקים, אלא לצורך עבודה בתוכנות אופיס. אודה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by offer24,

שלום.חבר שלי קנה היום HP 6282 עם שנה אחריות מבאג.הם מציעים שדרוג לאחריות ל3 שנים ב600 שקל בערך.זה כדאי?עד כמה האחריות חשובה בשנה השנייה והשלישית?לא יהיה יותר זול פשוט להכניס אותו למעבדה פרטית אם יתקלקל?תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by whybe,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני אשמח לעזרתכם בבחירתו. מטרות המחשב? הכל, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים, שיוכל להריץ על ההגדרות הגבוהות ביותר שניתן במסגרת התקציב), צפיה בסרטים וסדרות ב-hd, עריכת סרטים ותמונות(לא שימוש עיקרי, אבל שיוכל לעשות זאת כשאצטרך) . * גודל המסך עדיפות ל-15, אפשר גם 17 אבל זה הופך להיות פחות נייד ונוח. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה, נראה לי מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * משקל רצוי? שלא יהיה משקולת של חמש קילו.. משהו סטנדרטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע מה זה ארוך, אם הוא מצליח להחזיק 3 שעות של שימוש זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi, כל השאר ככל שיותר יותר טוב. * Bluetooth? לא קריטי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כרגע אני עם: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz(עבר OC קטן ל2.15GHZ) AC Freezer Pro 7 Gigabyte GA-965GM-S2 Asus GTS250 1GB 3GB DDR2 667MHz(פועלים בDUAL CHANNEL). שני סטיקים של 512MB ושני סטיקים של 1GB. WD 160GB SATA2 Corsair VX450 Sunbeam Transformer כבר יש משחקים שהמעבד מגביל אותי לגמרי. רציתי לשדרג למרובע ליבות אבל כבר לא מוכרים אף מעבד שמתאים ללוח הזה. לא אכפת לי אינטל\AMD. רק חשוב שיהיה מרובע ליבה. הכרטיס מסך לא מגביל אותי. בדרישות של רוב המשחקים היום הוא סביר. לעומת זאת המעבד לא עובר את המינימום בדר"כ. מה שכן, אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך בעוד כחצי שנה +-. ככל הנראה לGTX560 שייצא בקרוב. אז אני צריך גם לשקול ספק כוח חדש. תקציב 1000-1500. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם , לאחר כ 4 שנים עם המחשב שלי החלטתי להתקדם למחשב חדש , השימושים במחשב יהיו מגוונים , סרטים ב HD , משחקים ( בעיקר פרו אבולושיין על הגרפיקה הכי גבוהה ) ושימושי אופיס וכו' - חשוב לי מאד שהמחשב יהיה מהיר שקט ושיוכל למשוך 4 שנים בלי שאצטרך לשדרג יותר מדי דברים ( כמובן שלא ניתן לדעת מה יהיה .. אבל בכל זאת ) תקציב : הכל כולל ציוד היקפי ומסך : 4500-5000 ש"ח בנוגע למקום אני מכיר את KSP ולא כל כך מכיר מקומות אחרים , אני לא מרכיב את המחשב כך שאני רוצה שזה יהיה בהרכבה מלאה של המקום . בנוגע לדרישות השונות : 1. אני מעוניין שהמעבד יהיה 4 ליבות , קודם כל מכיוון שאני לא משדרג את המחשב כל שנה שנתיים אלא אולי פעם ב 4 שנים כמו עכשיו , בכל מקרה אני מעדיף ורוצה שהמעבד יהיה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TheKiLLEr,

אני לא יודע אם זה קשור לפה, בכל זאת אתם יכולים להעביר.. אז ככה בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי? intrel core 2 duo E6320 1.86GHZ 4MB BOX ‏P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio‎ - חדש 2GB kingston DDR2 800MHZ ATI RADEON MSI HD4670 512MB כולל מאוורר Western Digital‎ 660GB LG DVD-RW ATX 500WAT

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זה המפרט שבניתי לא יודע מי יודע כמה הוא טוב והוא חרג לי גם קצת מההקצבה של הכסף: מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪506 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪220 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5570 Silent 1024MB DDR2 PCIe ₪445 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=18651 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪95 כמות: 1 http://www…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofer_fas,

שלום, אני צריך מפרט פשוט (לשימושים משרדיים בעיקר אך לא בהכרח..). התקציב הוא מקס' 2500 שח' והוא צריך לכלול מסך אך בלי ציוד הקפי אחר (מקלדת עכבר ורמקולים..). תודה מראש עופר

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kdani,

כיוון שהכתבה לא פתוחה לתגובות, אכתוב פה - אני לא כ"כ מבין מה ראיתי. הדור החדש של המעבדים של אינטל - מוגבל ל-4 ליבות ביצועים (כשהדור הקודם מגיע ל-6) ועוד 4 ליבות חלשות (כשהדור הקודם מגיע ל-8) ומקסימום הזיכרון למחשב יהיה 32 ג'יגה (כשהדור הקודם מגיע עד 96 GB) או שאני מפספס פה משהו בענק או שכל הדור הזה בכלל לא מיועד לתחנות עבודה וביצועים.... אולי יותר למשתמשים קלים שמחפשים ניידות.

10. שלום, אני מחפש מחשב נייד, חשבתי על dell Inspiron N3010 i3-380M כיוון שהוא זול יותר (2630) וחזק יותר יחסית מהמתחרים שלו מחברות אחרות. בנוסף אם יש המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים אבל גם חשוב לי שיוכל להריץ תוכנות כמו VMWARE עם שרתים עליה כי יכול להיות שיהיה לי שימוש כזה בו, בנוסף יהיה נחמד גם אם אפשר יהיה להריץ עליו משחקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by שגב גור,

שמעתי שמעבדי AMD יותר מהירים ויותר טובים למשחקים מאשר INTEL אבל גם שמעתי שמעבדי AMD מתחממים יותר מהר. מה באמת יותר טוב ? והאם ניתן לפתור את בעיית ההתחממות בעזרת מאוור?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DivineTurtle,

יש לי מחשב קיים, עם מעבד די חלש לגיימינג Dual Core E5700 3GHz כ.מסך (שאני יודע מה טיבו כיום) Radeon HD5750, 1024RAM 4G RAM 1333ghzאני רוצה לשחק מחשקים כגון COD MW3, Battlefield3 בגרפיקה טובה (לא חייב להיות הכל על הכי גבוה, אבל שתהיה סבירה ומשחק חלק לחלוטין)אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, ואת הישן להשאיר ולהשתמש בו כמחשב משרדי, כך שאוכל לקחת ממנו זכרון אחד (2G) ואת הכ.מסך.התקציב שלי הוא כ1300 ש"ח ללא ציוד היקפי/

13. הנושא הקודם שפתחו אך אני פותח חדש עם יציאתו של הכרטיס החדש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306175.0 אני רוצה מחשב ב7000 שקל שיכלול את הGTS החדש , מסך LCD תותח למשחקים ומחשב שקט שיחזיק לי לשנים ארוכות כי אני לא משדרג, ואני חוזר שום OC לא יבוצע. תיתכן קפיצה עד 7500 שקל אם צריך אך מומלץ שלא. תודה. =]

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yonigrin,

אז, המחשב כבר בן שש-שבע והגיע הזמן (ויש הזדמנות) לשדרג את הרכיבים העיקריים. אלו החלקים שאני מרגיש שצריכים שדרוג: Intel Core i7 930 Gigabyte GA-X58A-UD3R Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 (KHX1600C9D3K3/12GX) יש גם את הרכיבים הבאים, לא צריכים שדרוג: ספק של סיסוניק 850 (לא זוכר את הדגם המדויק כרגע) Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming כמה כונני SSD וHDD אני משתמש במחשב בעיקר לגיימינג. אני לא צריך את המעבד הכי מטורף לאוברקלוקינג, ולא לוח מצועצע עם מליון תוספות. העדפה לחברת גיגהבייט (גם תאימות להאקינטוש וגם נסיון רב שנים) אני לא משדרג כל יומיים, אבל כשאני קונה, חשוב לי להיות מוכן לכמה שנים (למשל …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by usanet,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי. בעיקר השימוש זה לגלישה באינטרנט, הורדה סרטים לצפיה דרך סטרימר בטלויזיה. בעיקרון רוב הזמן המחשב נמצא במקום קבוע, אז עיניין של משקל לא כזה קריטי אבל עדיין חשוב. התקציב עד 2600 שח. אני מקווה שנתתי מספיק מידע לגבי הצרכים שתוכלו לכוון אותי קצת כי ממש הלכתי לאיבוד אם כל הדגמים. אם לא, אשמח לענות על שאלות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by M3nt4,

מה הולך כמה לדעתכם המחשב שווה? Asus x555la בן חצי שנה , מצב קוסמטי 100% , בקושי שומש כי אני חייל מעבד Intel core i3 4030U 1.60ghz זכרון - 8gb ram 1600mhz קשיח: 500gb hdd + 120ssd מסך - intel graphics 4400 , מסך 15.6" Win 10 מקורי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by לוינשטיין,

אני מתעניין בthinkpad, אבל קצת מבולבל. אני מתלבט בין הסדרות SL, R ואולי להשקיע ב-T הצרכים שלי הם ללימודים. צריך מחשב חזק ואמין שיחזיק כמה שיותר שנים. לא מעניין אותי גרפיקה או משחקים. האם SL יספיק לי או שכדאי להשקיע ב-R? האם R יספיק או להשקיע ב-T? וגם - איזה מסך כדאי 14 או 15? מצד אחד לא בא לי להסתכל כל הזמן על מסך קטן, ומצד שני אני אהיה כל היום בדרכים... מה לקחת? האם יש הבדל משמעותי בנוחות בין מסך קטן לגדול? תודה לכל מי שעונה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, המועמדים הם: DELL INSPIRION N5010 ו-:TOSHIBA A500-1GH מה כדאי ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מטרות המחשב: אינטרנט, תכנות ב-Visual Studio, עבודה ב-Matlab (לא מאד כבדה), חיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים באיכות FULL HD. יהיה נחמד אם אני אוכל לשחק גם ב-Pro Evolution Soccer (אבל חוץ מזה - לא צריך משחקים..) מסך: עד 15.6. עדיפות למקלדת מלאה. רצוי מאד שלא תהיה בעיית השתקפויות. זמן סוללה: לא קריטי במיוחד. מן הסתם עדיף כמה שיותר.. יציאות מיוחד: HDMI - חובה. כונן קשיח: לפחות 500 ג'יגה. כונן CD/DVD: צריך צורב DVD. כונן Bluray - אין צורך. אחריות בינלאומית: לא צריך. מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium לפחות. העדפה לחברות: אני רוצה את החברות המוכרות (HP, DELL, LENOVO, SAMSUNG, וכו'), חשוב איכות בנייה טובה! התקציב שלי לא ממש מוגדר. משהו בין 2000 ל-4500.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לחברי הפורום אני מעונין לקנות מחשב נייד, ואני מבקש המלצה מחברי הפורום מה כדאי לי. להלן הנקודות שיש לשים לב עליהן: 1. עיניי מתעייפות משימוש ממושך במחשב. איזה מסך יקל עליהן? 2. אינני משתמש בגרפיקה, אלא ביישומי excel ו- access . מה שאומר שאין צורך בחומרה מפוצצת, אבל אין לי כח למשהו זחלני. 3. התקציב הוא עד 3100. אודה לכל מי שיעזור לי ויאיר את עיניי [תרתי משמע]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Spride2k,

שלום לכולם. בניתי מפרט כמעט סגור מבחינת הרכיבים, חסרים עוד כמה ואני צריך המלצה: 1. חסר קירור אוויר למעבד. 2. לא בטוח לגבי הבחירה בSSD והHD. 3. שימוש כללי של משחקים, רינדור וידאו, וקצת תכנות. 4. ואם יש לכם המלצה למסך קעור עד 3.5K זה גם יעזור. המפרט מאתר startpc מעבד: 1435 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX לוח אם: 716 ₪ - ASUS TUF GAMING B550-PLUS זכרון: 339 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) XPG DDR4 3600Mhz CL18 GAMMIX D30 BLACK כרטיס מסך: 3690 ₪ - * חדש בקניית מחשב * - ZOTAC GeForce RTX3080 10GB Up To 1725Mhz TRINITY OC דיסק קשיח: 673 ₪ - * מבצע * - Samsung SSD 1T 970 EVO M.2 NVMe Read 3,400MB/s Write 2,500MB/s דיסק קשיח:…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Classify,

איזה נטבוק מומלץ כיום למטרות של אינטרנט וצפיה בסרטים בגודל 10 אינץ בתקציב של עד 1400 שקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Milk-Inc,

היי, יש ברשותי אפשרות לבחור בין שני המפרטים הבאים (יד 2), ואשמח לקבל את דעתכם ולשמוע מה יותר עדיף (עבור מחשב המיועד ל CS:GO בלבד) שניהם מוצעים לי ב$700 (לא מתוכנן אוברקלוק, ישודכו למסך 144HZ על רזולוציית 1080P) 1) I7-4820K GTX1070 16GB RAM 2) I7-6700K GTX960 16GB RAM ממה שאני מבין יש למשחק הזה נטייה לסוגי מעבדים ספציפיים שעדיפים ומראים הבדך משמעותי? לא יודע אם זה לשני שני המעבדים הנ"ל בכל אופן.

24. Started by XMB,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי לצורך לימודים ובכללי הרצה של אפליקציות לא כבדות במיוחד (פוטושופ, סוני וואגס וכו'). המחשב נקנה בארה"ב כך שאשמח אם זה יהיה לפי המחירים שיש שם ולא בארץ. הדרישות הכלליות: 1. מעבד חזק 2. זיכרון RAM 4GB (אפשר בבסיס 2GB ולהוסיף ידנית תמיד אפשר) 3. סוללה זה בין הפרמטרים הכי חשובים ככל שיותר, יותר טוב 4. משקל - כמה שיותר קל (2.5 ק"ג ומטה) 5. מסך 15-17 (עדיפות ל17) אשמח לקבל הצעות, אם צריך להוסיף תקציב אני גמיש עד 2000$, אני לא מעוניין בפלטפורמות מבוססות MAC. מסיור קצר וחקירה קטנה, חשבתי על המפרט הבא המבוסס על מחשב DELL Studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9550 (6MB cache/2.66GHz/1066Mhz FSB) Edge-to-Edge HD Widescreen 16.0 inch WLED LC…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by frogger81,

אני מחפש מחשב נייד , לא למטרות משחקים. יותר גלישה עבודות טקסט וסרטים. בכל אופן התקציב שלי בין 5000 ל6000 מישהו בעל נסיון יכול להמליץ לי ???? דגם??? וחנות???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים