עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Goblindest,

מעוניין לקנות מחשב עד 4K . דרישות: שיריץ סרטים באיכות 1080P חלק ברמה הכי גבוהה. וכונן קשיח שיהיה 1.5/2 TB

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אין לי מושג מה קרה, האקספלורר נתקע כמו שקורה מדי פעם בכל מחשב, לחצתי Close this program בשביל להפעיל אותה מחדש אח"כ בטאסק מנג'ר, (לא אינטרנט אקספלורר- ווינדוס אקספלורר.) במקום זה המסך נהיה שחור, רואים רק עכבר, ריסט לא עוזר, כניסה ל SAFE MODE עושה אותו דבר, ושאני לוחץ ctrl+alt+del יש לי את כל האפשרויות שיש בד"כ, חוץ מ task manager שפשוט נעלם. למישהו יש מושג מה עושים במצב כזה? המחשב למעשה לא שמיש S: -יש למישהו מושג איך אני פשוט מבצע ריקוברי למערכת (אינספירון 1520) ואם זה פוגע איכשהו במידע שלי? יש מחיצת שחזור על המחשב וגם דיסק של ויסטה. עריכה- אפשר לנעול. Restore מהדיסק של ויסטה לנקודה מוקדמת יותר פתר הכל מיידית. רק לשם השוואה, ב XP ריסטור לא מסדר בעיות רג'יסטרי ודברים דומים…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום. יש לי מחשב שנבנה לפני כ5 שנים שהלך לו לוח האם. המפרט מצורף בתמונה. נאמר לי שלוח האם ישן וכבר לא קיים ואצטרך לשדרג רכיבים. אני לא מעוניין לבצע שדרוג של המחשב, טוב לי איתו. האם אפשר להשיג את לוח האם איפשהו? אם לא בארץ, מחו"ל? האם יש לוח אם אחר שיתאים למפרט המצורף? (שימו לב גם למארז, הוא קטן, משמש כמחשב מדיה/משחקים שמחובר לטלוויזיה). תודה.

4. יש לי מחשב בן שנתיים ואני חושב על שדרוג... התקציב הוא עד 4000 ש"ח ואני רוצה שיהיה ממש חזק למשחקים המערכת: לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה מערכת הפעלה :windows vista 64bit כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מסך 2 :lcd samsung 32" full hd שהוא גם טלויזייה מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח pc power&cooling 610W

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by jocash,

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=469961 Inspiron 6400 15.4" 2.0 Ghz 120GBוDellו נראה לי כמו עסק ממש טוב ב-4200 שקל. מה אתם אומרים? יש לכם המלצה אחרת בשבילי? אני הולך להיות סטודנט למדעי המחשב ולכלכלה באוקטובר, אשמח לדעותיכם. המחשב ישמש אותי ללימודים, כמובן. תודה!

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  6. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤910 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤635 זכרון PQI DDR2 1024Mb 800MHz CL5 TURBO ¤243 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤174 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ¤228 כרטיס גרפי Albatron GeForce 6600GT 128MB PCle 307¤ מארז כולל ספק HEC 6C60 300W ¤272 מאוור למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan- blue 60 סה"כ 3094 עכשיו המחשב הוא בעיקר לשימוש באנטרנט ואפשרות לעשות כמה דברים ביחד על המחשב כמו אימיול ולהיות באנטרנט ובאייסיוק ולשחק מנגר ושהמחשב יעבוד טיסה ויחזיק לכמה שנים טובות והמחשב הוא פחות לשמחקים לכן בחרתי בכריס מסך זול ועכשיו איני מבין כל כך בדברים האלה לכן אני רוצה לקבל את דעתכם לגבי המפרט הזה מהמעבד ועד למאוור למארז ואם אני צריך להוסי…

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by tomer2004,

אני צריך מפרט למחשב משרדי(אופיס ואינטרנט) בסביבות ה 3000 שקל - בלי מסך . תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 4K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בדיסקים קשיחים, SSD, כונן דיסקים, מארז-Fractal Design Define R5 Blackout . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מפרט המחשב: מעבד:intel cote i5 2500 box 3.3 ghz-985 ש"ח לוח אם:gigabyte 6h-h67m-d2-b3 -405 ש"ח zזכרון ראם:g.skil f3-1066cl9d-8gbrl ddr3 4x2=8gb 1333 -300 ש"ח דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB hd 1035j 7200 rpm -255 ש"ח כרטיס מסך: asus gts450- 650 ש"ח ספק כוח: sseasonic -bronze 620w -400 ש"ח מערכת הפעלה:windows 7 home primium 64 bit -420 ש"ח מארז:cooler master cm690 advanced 2-490 ש"ח ס"הכ: 3905חשוב לציין שאני בונה על המחשב הזה לעוד 4-5 שנים מה התקציב המקסימאלי?-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים (gta …

10. שלום לכולם אני מחפשת מחשב לעבודות גרפיות בעיקר עם Adobe CS6 Photoshop-Indesign-Illustrator תודה מראש לכל מי שיכול לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 4500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכיה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6 Photoshop-Indesign-Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" אולי בעתיד 24" -לאילו הגדרות גרפי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Donniel,

היי, מחפש לוח אם + מעבד + זיכרון + מאוורר - את המקסימום שאפשר להשיג תמורת כ1200 שח. אני אסכים להוציא 1500 שח על הכל אם זה יכלול גם כונן SSD עבור הווינדוס והאופיס שלי. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב אינטרנט ואופיס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, אני מזמין כעת מחשב שנבנה לי בפורום זה. זהו המפרט המקורי: מעבד Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB לוח-אם Asus M2A-VM HDMI מארז Compucase HEC 6A19 Black NO PSU קירור למארז Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM ספק כוח FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 דיסק קשיח Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כונן אופטי Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B איש המכירות אמר לי שהוא נותן לי מעבד 4200 במקום 4000 בגלל שזה אותו מחיר כרגע. האם אני צריך לדאוג למשהו? כמו כן הוא אמר לי שאין לו את הקירור למארז שביקשתי. האם מומלץ משהו דומה שיקרר טוב (הרעש לא כל כך קריטי) בנוסף הוא רצה להגדיל לי ההספק של ספק …

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  13. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500ש"ח באשראי מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ) צפיה בסרטים, הורדות האם אתם צריכים ציוד הקפי?צריך רק צורב DVD. לא מקלדת\עכבר וכ"ו האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שהמארז יהיה שחור וללא חלונות האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? ללא OC. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק? פיפא 2008/9 NBA 2008/9 מפרט מ- iqpc.co.il בבקשה. המחשב יריץ וינדוס XP ועובד עם מסך 22" תודה על העזרה נערך להבהיר תשובת ציוד היקפי

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by tibia,

אני צריך את החלקים הבאים בתקציב 2600 מעבד לוח אם זיכרון מארז + ספק דיסק קשיח ( 80 gb) כרגע ברשותי geforce 5700 AGp 256 mb ו דיסק קשיח 40 GB כלומר שאני יצטרך ספק שיחזיק את המערכת תודה לכולם ........ ועד כמה אני ירגיש את הבדל בינו לבין המחשב שיש לי כרגע המחשב : intel 1.6 לוח כלושהוא של msi 256 RDARAM geforce 5700

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  15. שלום! אני חדש פה.. לפני קניית מחשב. שיקוליי העיקריים הם: מחשב חזק ומהיר יחסית, אם כי אני לא גיימר, אבל מריץ אפליקציות כבדות מן הממוצע. לגבי מהירות וחוזק - אני סגור על הרמה שהחלטתי. בנוסף ולא פחות חשובים - היציבות והאמינות. כלומר, אני מעדיף למשל לוותר קצת על נפח זכרון דיסק קשיח, אבל לא להתפשר על איכות מארז או ספק כח. בטח לא להתפשר על תוצרת מחברה אמינה וידועה. הצעות שקיבלתי: ראשונה (מ TMS): [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] …

16. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1448 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤579 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤341 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe ¤1999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X28524 צורב LG GSA-GH22N X22 IDE DVD ¤137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22NP מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤333 כ…

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by Ben Huri,

מישהו יכול להגיד לי איך כרטיס המסך הזה? ATI Exo Pro R5 M330 2G אני יודע שGFORCE נחשבים לטובים בשוק, אבל אני לא צריך כרטיס מסך משוגע. העניין הוא האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל כרטיס המסך הזה לעומת הINTEL HD שהבנתי שהם דיי פשוטים... זה המפרט הכללי של המחשב (אני רק לא יודע כמה GHZ המעבד), אשמח גם לדעת מה דעתכם לגבי מחשב כזה וכמה הוא אמור להיות שווה בש"ח (אני יודע שהוא בלי ווינדווס). תודה!! תכונות מותג:LENOVO טווח מחירים:2000-3000שח דגם:80E502CWIV סוג מעבד:Intel Core i7 גודל מסך:15.6אינץ נפח זיכרון פנימי:8GB טווח משקלים:2-2.5 ק”ג נפח דיסק קשיח:1TB משקל החל מ-:2.5ק”ג מערכת הפעלה:- מבנה:NetBook נתונים נוספים: מסך 15.6" זיכרון בנפח 8GB מעבד Intel Core I7 כרטיס גרפי A…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yotam.m,

אהלן מחפש המלצה לנייד ללימודים באיזור ה-2500 ש"ח עם חריגות קטנות ימינה שמאלה. חשבתי על 13.3 מכיוון שעיקר העבודה איתו היא לנסיעות ולכן אמור להיות במשקל סביר. גם 11.6 הוא אופציה בהנחה ויש משהו עם חומרה טובה. המחשב כמו שנאמר מיועד ללימודים, לאחסון קבצים וגלישה לכן אני לא רואה צורך במשהו חזק מ-i3 משקל הוא פאקטור ואמור להיות קטן ככל האפשר במסגרת התקציב. אם למחשב יש שנה אחריות וקיימת האפשרות להרחבה בנפרד אפשר לציין על מנת שתהיה אפשרות לקבל את השיקול הכלכלי. תודה רבה הסתכלתי על 3 אפשרויות בינתיים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23623 יש אותו לבת משפחה שמרוצה ממנו מאוד. או http://ksp.co.il/?uin=29801 עם חומרה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by eli1983,

:yelclap: אז ככה קניתי את המחשב dell xps1530 עם המפרט הבא ורצית לדעת כמה זמן אמורה הבטרייה להחזיק ברצוני לציין שהבטריה היא רגילה 6 תאים ובנוסף קיבלתי את המחשב עם ויסטה ביזנס אמורה להיות בעיה למחשב עם הויסטה ? הוא יריץ אותה ומשחקים יהיה בעיה עם הכרטיס מסך הזה? תודה לכולם על העזרה לכל אורך הדרך בבחירת המחשב [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  20. הי, בעקבות לפטופ ששבק חיים, החלטתי שהגיע הזמן לחזור למקורות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח+גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio/Matlab/Python + גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למינהם, באטלפילד וכו', ואולי עוד דברים, עוד לא נכנסתי לזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

21. Started by ארנבון,

שלום חברה , יש לי מחשב לינבו 500N , המחשה התחיל להתחמם ונתקע הרבה , משום שהוא עדיין באחריות שלחתי אותו למעבדה שלשום , היום התקשרו אלי ואמרו שהיו הרבה חורים סתומים שפתחו אותם , והחליפו גם את כונן הסידי ( בגלל רעשים) . לטענתם המחשב נתקע בגלל בעית תוכנה ( למרות שעשיתי ריקברי הרבה פעמים והבעיה לא נפתרה) . רציתי לשאול אם במקרה וארצה לעשות פורמט לכל המחשב, האם אני יכול לפרמט גם את מחיצת הריקברי דרך פורמט רגיל? כך שהדיסק קשיח יהיה נקי לגמרי! במידה שכן האם אני יכול להתקין שוב את הריקברי ?

22. Started by erezalon,

* מטרות המחשב:סרטים, אינטרנט ומשחקים(כבדים ככל האפשר). זה הסדר עדיפויות גם * גודל המסך? 15.6, לא חשוב מאט או מבריק * רזולוציית המסך? גבוהה ככל האפשר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500gb. אם אפשר במסגרת התקציב לשלב ssd אז בכיף * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה בינלאומית אבל שיהיה בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הערות: יש לי אפשרות מאוד נוחה לקנות באילת אם זה משתלם.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום שמי שירן ואני חדשה פה ואני לא מכירה איך הכל הולך פה!!!! אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אני צריכה עזרה בקניית מחשב חדש!! הכי חדש!! כמובן עד 60000 ש"ח. אני צריכה את המחשב בעיקר לסרטים שירים ומשחקים ואני גם רוצה שיהי את המעבד הכי טוב כרטיס מסך ושאר הדברים שצריך במחשב....... אני הודה למי שיעזור לי לקנות מחשב!!!!!!!! באהבה שירן!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום!!!יש לי מחשב שכבר הבר זמנו(אחרי חמש שנים...) אשמח אם תבחרו בשבילי מפרט מחשב המתאים לצרכיי...התקציב הוא בערך אלף שש מאות שקל...זה לצורכי אופיס אימיילים ואינטרנט(חשוב שלא יתקע כשגם אקספלורר עובד וגם וורד וגם אקבל וכמ אווטךוק...)אני לא צריך ממנו שום שימוש לhd ולא למשחקים,רק לעיתים ממש רחוקות לסרטים באיכות רגיילה וטיפה פוטושופ גם,לעיתים רחוקות...אני לא צריך ציוד היקפי אם כי חריץ לכרטיס זיכרון יהחה נחמד...בלי מערכת הפעלה,רני יקנה בנפרד וינדוד 7, זה יותר זול...שיהיה שקט,זה מחשב חדש,נגיד שרמה 7...אין לי מושג מב זה אוברךוק. שהמחשב יורכב בחנות.אני דר בפתח תקווה ...סליחה שאין אנטורים...אני כותב מאיפוד...תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום! בניתי את המפרט הבא: מעבד: +Athlon 64 X2 3800 (אני מעביר אותו מהמחשב הקודם) לוח-אם: Asus M2N-E nForce570 Ultra Socket AM2 (מחיר: 495 ש"ח) כרטיס מסך: Palit GeForce 8800GT Sonic 512Mb (מחיר: 1480 ש"ח) זיכרון: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Titanium 4-4-4-15 OCZ2T800C44GK (מחיר: 780 ש"ח) ספק כח: Enermax 500Watt ELT500AWT Liberty (מחיר: 562 ש"ח) צורב: LiteON LH-20A1S White Black Silver x 20 Retail S-ATA DVD±R/RW (מחיר: 167 ש"ח) קירור למעבד: Zalman CNPS8700 LED (מחיר: 260 ש"ח) דיסק קשיח: Samsung SATA II 250GB X2 + Maxtor MaxLine III SATA II 250GB X2 (אני מעביר אותו מהמחשב הקודם) מארז: A-TOP Gladiator שחור (יש לי אותו) סה"כ: 3744 ש"ח אשמח לקבל הצעות של הרגע האחרון לפני ה…

• 8 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים