עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן. אני לא בטוח שההודעה ממוקמת בפורום הנכון, אבל הוא נראה לי הכי מתאים, אז מה יש לי להפסיד. הייתי עכשיו בארה"ב וקניתי לי לאפטופ לא רע שככל הנראה אני אשתמש בו גם בתור המחשב הביתי. עכשיו, יש לי מחשב ביתי ישן עוד מקיץ 2003, והנה הפירוט שלו: AMD XP 2800+ Gigabyte 7VAX-A KT400A - לוח אם Infineon 512MB 400MHz DDR ATI Radeon 9500 PRO 128MB WD 80GB (8MB Buffer) 7200RPM Floppy Toshiba DVD X16 LG DVD-RW X16 ספק כוח גנרי 400W עכשיו, אני לא מסוג האנשים שפשוט ילכו ויזרקו את המחשבים הישנים שלהם לפח, חייב להיות לו שימוש כלשהוא. מה אתם מציעים? HTPC? למכור לModder משועמם? סרבר המרות וידאו?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by FalseStart,

שלום לכולם, מצ״ב השאלון מחשב נייח למטרות גיימינג. חשוב לציין שבעוד כשבועיים אבקר בארה״ב אז אפשרי לחלוטין לקנות את כרטיס המסך שם ולהרכיב אותו לבד. עשיתי מעט מחקר, נוטה לכיוון הsuper 2070 אבל אשמח לשמוע עוד דעות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5 אלף, אפשרי לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. לצרכי עבודה יש לי מקבוק פרו. רק חבל שאי אפשר להריץ עליו משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? קיים מסך יחסית ישן שאפשר לחבר אליו את המחשב. אולי 19 אינץ׳ אולי 21. אבל כנראה אצטרך מסך חדש ב…

3. Started by kohelet,

היי, כמבינים בתחום אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הנייד הזה LG E310 M.C2B4E 2.0GHz מחשב נייד העונה לצרכים של סטודנט. עד כה שמעתי דעות סותרות לגבי LG בכלל והדגם הנ"ל בפרט. אודה לתגובתכם המהירה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. Started by אוניה,

לאחר חיפושים ממושכים מצאתי את ההצעות המצורפות . אשמח לדעתכם מה כדאי יותר / מפרט טוב יותר / חזק יותר . המחשב מיועד לסטודנטית , שימוש באופיס , גלישה ואולי מעט סרטים . משקל כמה שניתן נמוך . אין צורך במערכת הפעלה ( אם מוזיל ) מסך מט אחריות ( עפי המלצתכם שלוש שנים ) תודה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10557 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659 http://fre.co.il/items/202479 - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט נוסף לשיקולכם http://fre.co.il/items/197256-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-HP-ProBook-430-G1-H6E27EA-

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by Yovel Aloni,

היי , אני מתחילה תואר בהנדסת תוכנה. מחפשת מחשב עם מסך מגע שישמש בין היתר כמחברת, תקציב בערך של 3500 עם מערכת הפעלה. מצאתי את הדגם הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=29771 Lenovo IdeaPad C340-15 81N5003DIV i7-8565U אשמח לדעתכם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני מצרף פה 2 מפרטים למחשב נייד לצורך התייעצות איזה עדיף וכדאי. שימושים של סטודנט (אופיס, אינטרנט, סרטים). המפרט הראשון: 1600 שח ASUS VivoBook 15 X542U מעבד: i5-8250u. זיכרון ראם: 8gb ram. הארד דיסק: 1TB+128ssd. כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 930MX. מסך: 15.6 אינץ' FULL HD. ווינדוס 10. המפרט השני: 1700 ש"ח HP430 G5 Probook /13.3"/ i5-8250U/ 8GB 1D DDR4 / 256GB SSD PCIe / FD / 3Yos/silver/1.5kg תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by ma4351,

אני גר קרוב לירושלים ורציתי לדעת איפה אתם ממליצים לי לקנות..הבנתי ש ksp לא טוב בגלל חלקים משומשים ושירות גרוע אז איפה אתם מליצים מקום טוב עם אחריות ומחירים ושירות איכותי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kostiak,

1. מה התקציב המקסימלי? 2800, עדיף פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מחשב למשחקים סגנון GTA IV (וכמה שזה אפשרי - שיוכל להריץ משחקים גם עוד 2-3 שנים (גם אם בהגדרות לא הכי גבוהות)) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מערכת הפעלה, עם הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מסוימת, רוצה למצוא מפרט בערך …

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by kutomer,

הרבה זמן לא יצאה לי להיות כאן לצערי, ואשמח להתייעץ איתכם בנוגע למחשב חדש שאני רוצה לקנות (טוב נו אני חייל ואני לא קונה כלום, אבל ההורים קונים לאחי הקטן). אז אלו הפרטים הדרושים: 1. התקציב המקסימאלי הוא - 2K, ניתן לחרוג אבל בשביל סיבה מספיק טובה, וכדי שזה גם יהיה בלא יותר מ500 שקלים. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר למשחקים, אני לא מצפה להריץ כל משחק על המקס' אבל מצפה להריץ משחקים ברמה (AS:Brotherhood וכדומה...), בנוגע לרזולוציה אני לא סגור בעיקר כי אני לא יודע עוד לאיזה מסך אני יחבר אותו. 3. אין צורך בציוד הקיפי כלל. 4. אין ציוד שלא צריך לכלול במפרט כמובן. 5. יש חשיבות לשקט כמובן הייתי מעדיף שיהיה גם שקט, אבל יש אפשרות לשפר את המחשב על חשבון רעש אני מעדיף. 6. לא מתוכנן שום…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן, לרגל מבצעי הבלאק פריידי אני רוצה לקנות לעצמי מחשב חדש יש הפרשי מחירים די משמעותיים בין קנייה בארץ לבין הזמנה מחו"ל השאלה שלי היא- איזה חומרה הייתם מזמינים מחול? מבחינת שיקולי אחריות למשל קראתי על כמה מקרים שבהם היתה בעיה בכרטיסי מסך (מתעניין ב2060/2070 rtx), ואני קצת חושש להזמין כזה מחול. לעומת זאת כונן קשיח/ssd/כרטיסי זכרון הבנתי שזה פחות בעייתי קיצר אשמח להמלצות וסיפורי הצלחה/כשלון אם יש כאלו ואם כבר בנושא, אשמח לעוד הכוונה. המוצרים שאני מסתכל עליהם כרגע מאמזון הם: כונן קשיח https://www.amazon.com/gp/product/B07H2GY8ZS/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 זכרון …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, דבר ראשון אני מחפש מחשב ב3000 שח, בעיקר לתכנות אבל אני רוצה גם כרטיס מסך לגיטימי כדי להיות מסוגל להריץ עליו משחקים. מצאתי את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24000 האם הוא טוב או שניתן להשיג יותר במחיר הזה? שאלה שנייה, מה ההבדל בין מעבדים i5 ו-i7? הבנתי שבניידים שניהם בעלי שתי ליבות. בנוסף מה ההבדל בין דור רביעי לשלישי? עדיף i5 דור רביעי או i7 דור שלישי? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by sabosal,

אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה, מתחיל שנה שלישית בקרוב. אני מחפש מחשב שיתאים ללימודים וכן לטיסות תכופות לחו"ל. אני מניח שיהיו עליו תוכנות כבדות בהמשך. חשוב לי זמן סוללה וניידות, אך גם ביצועים. ראיתי את הדל vostro 3350 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm ולפי הביקורות, הוא נראה דיי טוב, ועושה רושם שבמחשב הזה אפשר להנות משני העולמות. http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3350-Subnotebook.54680.0.html האם יש מחשב בטווח המחיר (ומטה), שיתן תמורה טובה יותר למחיר?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  13. היי, ביצעתי שדרוג מחלונות 7 לחלונות 8. חסר לי דרייבר מסויים ואני לא יודע מהו והיכן ניתן להשיג אותו. התקנתי את הדרייברים שלנובו מציעים עבור הדגם שלי עם מערכת חלונות 8 ולא עזר. נא עזרתכם. תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  14. קניתי היום את הVOSTRO 1310 , ותוך כדי שהוא יושב לי בטעינה בשקט, סקרנותי הובילה אותי ללחוץ על כפתור קטן בצד שמאל של המחשב ממש בהתחלה שלו, והכפתור יצא החוצה והוא ניתן ללחיצה, וכאשר לוחצים עליו הוא שולף מין TRAY כזה לכרטיס EC מה שזה לא יהיה, והבעיה היא שהכפתור הלחיץ הזה לא רוצה להיכנס חזרה פנימה כמו שהיה קודם, אני מפחד שהוא יישבר ככה בחוץ זה מחשב שמיועד לנשיאה מרובה. זה בטח איזה פרט טכני קטן שאני לא יודע אותו עדיין אז אם מישהו יכול ללמד אותי איך מכניסים חזרה את הכפתור הזה אני אשמח מאוד מצורפת תמונה של איך הכפתור נראה. מחכה לפתרון!!! תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. רכשתי מחשב נייד מדגם INTEL DELL VISTRO 1015 יש לו מצלמה, אבל אני לא מוצא את התוכנה שלה. אפשר עזרה? או קישור לדרייבר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  16. Started by x-factor,

שלום אנשים זה המפרט הסופי שאני קונה מKSP (המממ ולא קונה בחנות אחרת ,כך שאין טעם להציע חנות אחרת ) המפרט הוא ללא כונן DVD ולא סידירום רגיל(לא צריך) כנ"ל ללא כונן תקליטורים(לא צריך). התקציב הוא מקסימום 4500(עדיף פחות) עם הרכבה.לא מחשב OC וללא ציוד הקיפי....אבל כן גיימינג. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470 1 470 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 6800GS 256MB DVI, PCI-E 1390 1 1390 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 500 1 500…

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  17. ניסיתי בעבר לבקש אך התעלמו לחלוטין, אני ממש לפני קנייה דודה שלי מגיעה בעוד חודש וחצי לארץ, מעוניין במחשב שייספק לי משחקייה ניידת, אני לא איזה גיימר מטורף בעיקר פיפא ו NBA, שיחקתי גם קצת COD4, יש לי היום במחשב הביתי 8600GT והחלפתי מ 6600GT רק כי הלך לי לוח אם אפילו הוא הספיק לי... אני רוצה משהו שיעלה לי את המשחקים לא איכפת לי אפילו מעבדי AMD... אשמח לקבל חוות דעת למחשב שישמש בעיקר לגלישה ומידי פעם משחקים... (לא איזה 8400 עלוב...) תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בעקבות הבעיה שמתוארת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437517, גיליתי שגם אחד הסטיקים של ה-RAM דפוק. אני מחפש סט RAM של 4GB וכרטיס מסך טוב מסדרת HD 4870. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by liatb,

היי לכם, אתם ממליצים על מחשב DELL M6800 מסך 17 אינץ? אני מחפשת נייד עם מסך גדול. יש לי אפשרות לקנות ב 2200 שח יד שניה. אשמח להלצות או הצעות אחרות. תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Dj_RL,

מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים LG L1752T 17'' LCD 8ms DVI מחיר 4919 ¤ המחשב מיועד לעבודה משרדית וצפייה בHD ע"ג LCD

• 12 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by אבא,

קודם כל אני רוצה לציין, שיהיה ברור לכולם - חריגה היא לא אפשרית (וגם אם כן, לא יותר מ-100 שקלים, במקרים קיצוניים שזה ממש הכרחי 4200 שקלים אבל לא אגורה יותר).. אני מחפש לפטופ שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, וורד, אולי אולי גם ויזואל סטודיו). רצוי 2 ג'יגה רם אבל לא הכרחי, אין צורך שיבוא עם מערכת הפעלה (שוכב לי בבית עותק של XP שרק מחכה למחשב =]). עוד דבר שדי מגביל אותי זה שהלפטופ חייב להקנות באזור חיפה (גם נשר והקריות זה בסדר, אבל לא יותר..), ורצוי שהוא יהיה במלאי מכיוון שהוא צריך להיקנות מחר, ביום חמישי גג (אני יודע שזו התראה קצרה למדי, אבל זה מאילוצים שלא תלויים בי..). תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לרכישת מחשב נייד, ושתגידו לי מה לדעתכם עדיף מבין שתי אופציות. ראשית, הדרישות המחשב: תקציב: מקסימום 3600 ש"ח שימושים עיקריים: עבודה משרדית, אינטרנט, תוכנות מתמטיות ( כגון MatLab ) וצפייה בסרטים ( לאו דווקא HD או משהו מיוחד ). דרישות נוספות: חברה אמינה, דגם אמין. בדקתי כמה דגמים של חברות שונות. יש לי לבטים גדולים בין המעבדים T4300 ל - T6600, אבל מקריאה באינטרנט הבנתי שהאחרון עדיף בהרבה. כמו כן יש לבטים בין מחשב עם 3GB זיכרון וכרטיס מסך נפרד ( אבל חלש מאוד ), לבין 4GB אם כרטיס מסך OB, מדגם 4500. אשמח אם תמליצו לי על דגמים מתאימים של ניידים. תודה

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by nathan932,

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון ... ברשותי לפטופ של לנובו דגם N500. בכל הקשור לגלישה באינטרנט (אני מחובר למהירות 5 מגה) - אני חווה איטיות נוראית: דפי האינטרנט נטענים במהירות מורטת עצבים ולעיתים קרובות (בדר"כ כשאני פותח 5 כרטיסיות או יותר) אני חווה ניתוקים בגלישה. במחשב השני בביתי (נייח) האינטרנט פשוט רץ וללא בעיות כלשהן, בוודאי שלא ניתוקים בגלישה. לפני יומיים ערכתי בלפטופ סריקת וירוסים חינמית, אולם המצב לא השתפר האם מישהו יוכל לייעץ מהו שורש הבעיה? אני כבר זועק נואשות.... תודה רבה רבה לכל מי שיענה ויסייע.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש ברשותי את הדוקינג הזה. אני פרילאנסר בשיווק דיגיטלי ועובד עם שני מסכים במקביל. אני רוצה להתשמש בדוקינג הזה עם המחשב החדש. לפי מה שראיתי בלינק, הוא עובד עם סדרות מסוימות של מחשבים של לנובו. האם יש דגמים מומלצים של לנובו שלא במחיר מאוד גבוה שיעבדו עם הדוקינג הזה ויתאימו לשימושים שלי? בקשות/יכולות - I5 לפחות, יכולת להחזיק הרבה תהליכים פתוחים במקביל. מעדיף 14". אם יש מקלדת מוארת - מה טוב. תודה רבה.

25. Started by TomL94,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות בבקשה לא לחרוג - אבל אם יש חריגה מומלצת אז לציין אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקים קלים, משחקי רשת בעיקר או משחקים ישנים, מכיוון שיש לי קונסולה שעליה אני מריץ את החדשים), עבודה יומיומית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה וכד'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Counter Strike: Source, Football Manager וכו…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.