עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ben_amitai,

אהלן חברים. אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים, לסרטים ואולי קצת גיימינג אם יהיה אפשר(PUBG, Football manager) גודל ומשקל לא כזה משנה לי. התקציב הוא עד 3000-3200. ראיתי את המחשב הזה שהיה נראה לי נחמד: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=984677 תודה מראש לעוזרים:)

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. שלום, אשמח לקבל כמה המלצות למפרט. עקרונית אני מחפש מפרט הכי זול שניתן למצוא על מנת לקבל ביצועים סבירים פלוס לעבודה באוטוקד בדו מימד. 1. תקציב: באזור 2000 ש"ח אבל אם אפשר יותר זול וביצועים סבירים אז יותר טוב. 2. מטרות המחשב:עריכה גרפית (בעיקר דו מימד באוטוקד, אבל גם קצת תלת מימד, פוטושופ וסקצ'אפ), עבודות משרדיות, צפיה בסרטים. 3. לא צריכים במחשב: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 4. אין העדפה לחברה או חנות. 5. שהמחשב יהיה שקט. תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by Izik1,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K - ניתן לחסוך או לחרוג מעט 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לפיתוח תוכנות ( VISUAL STUDIO …

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  4. טוב אני הולך לקנות מחשב בעוד שבוע וחצי בערך והמון אנשים הפנו אותי לפה השימוש העיקרי זה תיכנות ומשחקים התקציב היה בהתחלה 5000 אחר כך 5500 ועכשיו הוא בתקציב הזה עם אפשרות חריגה של עד 500 שקל (יענו 6000) אז אחרי התייעצויות עם אנשים וקבלת טיפים הרכבתי את המפרט הבא(מהחנות skypc) אבל הוא לא סופי ויש לי כמה שאלות(למטה אחרי המפרט): עריכה (כמה דברים שלא כללתי בכותרת ) ====================== לא צריך ציוד הקפי במחשב חשוב שקט ברמה סבירה שלא ירעיש מדי - בכל אופן אני לא יושן עם המחשב דלוק אוברקלוק כנראה לא מתוכנן בזמן הקרוב צריך בניית מחשב במעבדה מערכת הפעלה לא צריך חוקית מטרות כמו שאמרתי תיכנות ומשחקים ובאיזה משחקים (אני מניח ש fifa nba red alert 3 gta san andres אני אוהב בעיקר אסטר…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6-7K אפשרי לחרוג עבור מציאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודי מדעי המחשב\תכנות וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?רלוונטי בנייד? אם כן אולי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא א…

6. Started by yarivot26,

מחפש מחשב נייד ללימודים ומשחקים קלים מאוד. אני משתמש בעיקר בתוכנה SolidWorks. אני צריך חנות בצפון (חיפה והקריות או אזור כרמיאל - שם חבר שלי לומד).

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by Eyal-Style,

מעוניין למכור- רק שלושה חודשים אצלי- חדש דנדש!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. טוב אז ככה אני מתכנן לקנות מעבד AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego אמרו לי שזה המעבד הכי טוב למשחקים במחיר הגיוני זה טוב ? וזה מחזיק מעמד כמה שנים טובות ? (מצטער על שאלות מפגרות..) :עכשיו אני חשבתי לקחת את המארז הזה http://shopping.com/xPF-Thermaltake_Thermaltake_Xaser_Tsunami_VA3000SWA_Silv_VA3000SWA_Aluminium_without_powersupply מה אתם אומרים עליו ? טוב ? יפה ? תמונה מוגדלת למי שרוצה http://www.computerkey.gr/catalog/images/tsunami%20va3000%20silver.jpg פשוט אמרו לי שהמעבד הזה שאני רוצה לקנות ממש יתחמם.. זה נכון ? או שה-3 מאווררים של המארז הזה (אם הוא בכלל טוב ואני אקח אותו) מספיקים ? אמרו לי שכדאי לקחת משהו שנקרא ביג טייפון (?) מה זה ובאמת אני צריך את ז…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by din264,

שלום אז ככה אני היום או מחר רוכש מחשב חדש אשמח לדעת האם זה מחשב טוב לתקציב שלי או שאפשר להוציא יותר טוב מזה? והאם שווה ללכת על הרייזן או להישאר אם אינטל? מצרף את הלינק למפרט שאני חושב לרכוש https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=145463

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שימושי המחשב משרדיים ומשפחתיים כלומר אופיס אינטרנט משחקים לנערים גלישה ממושכת הורדות ועריכת סרטים. בעקרון אנחנו מעדיפים מחשב מבוסס INTEL עדיפות ל Core 2 Duo המסך כאמור לעבודה ממושכת מחשב שקט ומקורר נדרשת הרכבה ובדיקת הפעלה נדרש ציוד היקפי ללא מדפסת , מקלדת ועכבר יכול להיות חוטי אבל אופטי איכותי רמקולים טובים ו OC לא נדרש בעקרון מועדפת החנות SKYPC - ההעדפה מבוססת על המלצות מפורומים שונים קראנו כאן את ההמלצות למסכים בשווי 1700 ש"ח אנחנו נסתפק ברמת מסכים בסגנון 19" של LG לדוגמא דגם 1972 HR או מקביל הבננו שיש יותר ויותר המלצות למסך 22" ראינו אותו אצל חברים וזה נראה רחב מידיי אבל אנחנו לא קשוחים בדעתנו זו . מודים מראש על המלצות הפורום וניתן לחרוג עד 10 אחוזים לטובת ש…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  11. Started by Voodude,

אהלן אני מחפש מחשב נייד שיריד לי אופיס וכדומה שיהיה אמין, שיכלול צורב DVD ועם כונן של לפחות 250 ג'יגה. ראיתי שממליצים פה על הg530 של לנובו יש עוד הצעות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  12. פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד אז אני מצטער אם חלק מהדברים לא מובנים ואם תוכלו לכוון אותי לקנייה טובה אני אשמח! פתחתי אשכול שבוע שעבר אבל זה לא רלוונטי, אני קונה מחשב לעצמי בסוף ולא לאחותי. אני מחפש מחשב "מוכח" ונוח, שיהיה מהיר יציב וטוב. שיהיה לו חיבור hdmi שיעבור לLCD זה חובה. אני רוצה שיהיה לו 4 ג'יגה זיכרון שיהיה מהיר. ווינדוס מותקן עם המחשב זה גם חובה, לפי מה שאני מבין ווינדוס 7 הוא הכי טוב היום. מצלמה לא מעניין אותי. התקציב שלי זה 3000 , סתם אני זורק 3000 אם זה מצריך עוד עלייה במחיר בשביל משו איכותי אין לי בעיה להוסיף. תודה!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. לפני רכישה לטובת שידרוג המחשב הקיים: מעבד: i5-4670 לוח אם: asus z87-k זכרון: G.Skill 2x8GB מאורר למעבד: Scythe Ninja 3 זה יוצא קצת פחות מ-2500. אני אוהב את ASUS ובגדול יש לי הרבה דיסקים שצריך לחבר. אשמח לקבל את חוות דעתכם לרכיבים והצעות לשיפור. הייתי רוצה להשאר בואתו סדר גודל של התקציב או לחסוך המחשב משמש כתחנת עבודה מחוברים לו שני מסכים הוא מריץ תוכנות פיתוח וכמעת תמיד לפחות מחשב וירטואלי אחד. מדי פעם המחשב משמש לעיבודי גרפיקה וערכית סרטים ולא מתבצע OC. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eranyosf,

אני צריך מפרט לגיימינג בתקציב של 7000 ש"ח 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?7000ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כן השקט חשובה ברמה סבירה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במ…

15. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב נייד notebook של חברת LG מדגם X110. המחשב עמוס מאוד ורציתי לפרמט אותו. רציתי לדעת מה בדיוק אני צריך לעשות אחריהפירמוט מכיוון שאף פעם לא פרמטתי NOTEBOOK. האם אני צריך דרייברים למחשב?? מערכת ההפעלה שלו היא XP. יש לי את הדיסק של הוינדוס. השאלה שלי האם אני צריך את הדיסקים של המחשב או שמספיק אני מפרמט אותו והוא מתקין את כל הדרייברים לבד? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, אפשר לחרוג בעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תוכנות בשימוש: תלת מימד cinema4D after effect Photoshop illustrator Form-Z - תוכנת תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

17. אני מעוניין לשחק במשחקים הכי חדשים שייצאו בקרוב (assassin's creed 2,mafia 2, e.t.c) וגם בישנים כמובן... יש לי מסך (יש לו זבוב תקוע באמצע שלו אז אני שוקל לקנות חדש כי אמרו לי שלא אפשרי להוציא אותו) כרגע יש לי 4,800 שקל בעשירי אמורים להביא לי עוד 1,500 שקל אבל לא קניתי עדיין את המשחקים אז אני מעדיף שיישאר לי כמה שיותר וגם את האפשרות לקנות מסך אז אם אפשר בבקשה לבנות לי מחשב אם כמה אפשרויות (אם מסך ובלי, וזול ויקר ולרשום מה ההבדלים) אפשר אפילו לחכות (אם אתם/אתה/את חושבים שכדי לי...) עד שיצאו דברים יותר חדשים אם יש לכם מידע בעניין... תודה : )

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  18. אהלן, אני מתעניין בקניית מחשב נייד לאבי. כרגע הוא עם HP בן בערך שנתיים. בינתיים המחשב עדיין בסדר, אבל כבר חושבים הלאה. הגענו למסקנה משותפת שאנחנו לא כל כך מרוצים מ HP בעיקר בגלל כל התוכנות שמותקנות אוטומטית עם המחשב ובאמת מרגישים את HP יותר מדי, וזה דיי מציק ולא פשוט להפטר מזה. מה שאני מחפש זה מחשב חזק, בעיקר מבחינת כח עיבוד ופחות גראפית. המחשב הוא לצורך משרדי ועסקי, לא צריך להיות סופר חזק אבל שכן יהיה מהיר ויעיל. מבחינת גודל מסך, לא כזה קריטי אבל נראה לי באזור ה14' אולי גג 15.6'. המחשב לא יהיה סופר נייד, כלומר שגרת השימוש שלו תהיה בבית, אבל בכל זאת חשוב שתהיה אפשרות ניידות נוחה מבחינת משקל וזמן סוללה. מבחינת המסך, רצוי משהו שלא משתקף יותר מדי אבל זה לא שיקול דרמ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. חברה אני ממש צריך עזרה קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מבית asus וראיתי שיש לי עדכון של הכרטיס מסך שלי שהוא: nvidia geforce gt 740m והוא מנסה להתקין את הדרייבר החדש והוא לא מצליח עשיתי לפי אחד המדריכים ברשת דרך תוכנת driver sweeper והבעיה שהוא לא הסיר לי את כול הדרייבר הקודם חסר עוד איזה 3 קבצים בהסרה והוא לא מסיר לי אותם ועכשיו אני לא יודע מה לעשות הוא עדיין לא מביא לי להתקין את העדכון החדש של הדרייבר ממש ממש תודה למי שעוזר למה זה באסה ככה לקבל במחשב חדש...

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Amit_S,

שלום לכולם, אני קונה מחשב והתקציב הוא 5000 שקל... לא צריך ציוד הקיפי ולא מסך רק מחשב... צריך את המחשב הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הזה... תודה לכם!

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  21. המחשב צריך להריץ תוכנות כבדות יחסית - matlab, eprime, mricron , spm מסך - מינימום 13" מקסימום 15.6" מימדים - שלא יהיה עבה מדי, שיהיה יחסית קל משקל ונוח לנשיאה. רצוי שיהיה נפח מספק מינימום 1TB ורצוי שהכונן יהיה SSD אפשר גם שילוב של SSD עם כונן מכאני. איזה מעבד נדרש ואיזו כמות זכרון (RAM) נדרשת? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום רב, התקציב עד 3000שח.אני מתכוון לעשות OVERCLOCK AMD לא בא בחשבון בכלל. תודה מה דעתכם על המפרט הבא. INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,180.08 ש"ח ABIT IC7 (875P) - ATX 724.14 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC4000/500 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,600.26 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,504.48

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by S0undman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop ,adobe illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FC3 BF ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by Gliding,

AMD ATHLON 64 2800+ BOX 960 ¤ 1 ALBATRON KX800 ProII 870 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 660 ¤ 1 ANTEC SLK3700AMB 600 ¤ 1 COOLER MASTER White Neon LED TLF-R82-EW FAN 50 ¤ 3 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 זהו זה. לא שלם עם המארז, אבל האו די יפה...אז אני אחיה איתו לגבי לוח האם, אני מתאר לי שאנשים פה יתאבדו עליי, אז מראש: הסיבה היחידה שלקחתי אותו היא בגלל שהוא FSB 800. לפי מה שקראתי באחת ההודעות בפורום, וסוף סוף נתנה לי תשובה לשאלה מה ההבדל בין nForce 3 ל K8T8000, הבנתי שההבדל הוא רק באפשרויות oc, והן לא מעניינות אותי. אם מישהו ימצא לוח יותר זול, אבל לא פחות אמין, שתומך ב FSB 800, הוא מקבל לפחות ארבעה סמיילים שונים

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by or150,

הי, אני רוצה לקנות נייד לצרכי פיתוח. השפות משתנות אבל כנראה שלרוב יהיה מדובר בIDEs של C#, Python, Java. הדרישות שלי הן איכות בניה טובה, מסך 14-15", 16GB Ram. לגבי מעבד אני מתלבט בין סדרות הU לH של אינטל. הפער בביצועים בין U ל-H הוא כזה ששווה לשלם אותו בשביל לקבל עוד זמן סוללה? ואם אפשר לזרוק פנימה שיהיה גם Convertible ותמיכה בעט זה יהיה נחמד. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.