עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שמות התוכנות... photoshop, illustrator, in desing, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... : מס' הערות. צריך כרטיס רשת אלחוטי ניתן לחרוג עד 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by huhxd,

שלום לכולם, חבר ביקש ממני להרכיב לו מחשב עד 4000 ש"ח (אפשרות לחריגה של 100 ש"ח). המחשב צריך להיות מותאם לגיימרים. הוא ביקש שמעבד יהיה מאינטל וכרטיס מסך מנוידיה. יש לי כמה התלבטויות, אני אראה לכם מה שאני הרכבתי ותגידו לי אם זה בסדר או שתציעו שיפורים. הדברים שהוא צריך הם הדברים שיופיעו במפרט הבא, אין צורך להוסיף כלום. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 המלצתי לו בהתחלה על GIGABYTE GA-EP45-DS3L אבל בחנות שממנה הוא קונה אין את הלוח ככה שבחרתי בזה. כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤965 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ -…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  3. היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, המחשב הבא: http://www.kmt.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=803849 מספר שאלות שרציתי לשאול: 1. הוא שווה את המחיר? 2. מה הוא יריץ לי? 3. זה בסדר לקנות מחברה לדוגמא כמו KMT שהיא לא מוכרת לי? אני מתכוון, המחשב יעבוד ויהיה בסדר, כן? 4. הכרטיס מסך 9200M GS - טוב? מספר פורומים בחו"ל ציינו שהוא דומה ביכולתיו ל 8400? בתודה מראש לעונים, יום טוב.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  4. תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב?1200 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?1500 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') מפרט נוכחי מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7500 לוח אם : G31TM-935 MEMORY 2048 DDR2 GRAPHIC CARD 9300 GS באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT?- 64 ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך? אם היא אינה ידוע לך כתוב את גודל המסך במקום. 22 אינטש האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? כע *מידע על מערכות הרמקולים נמצא בסוף באשכול. אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה לקנות את הרכיבים? KSP הערות נוספות אוקי בנתים אני קניתי כרטיס מסך GTX460 765 MB וספק כו…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  5. אני מחפש מחשב בעיקר לווינדוס,אינטרנט ואופיס.המחשב הזה יתאים לי? המחיר שקיבלתי שווה את זה? מעבד AMD 4000+ AM2 DualCore AM2 לוח אם Gigabyte M61 DDR2 PCI-X SOUND LAN זיכרון DDR2 677Mhz 1024MB ביחידה אחת מארז ATX כולל ספק 500 וואט + יציאות USB בחזית כונן קשיח Hitachi 160GB SATA2 8MB 7200 מקלדת מולטימדיה מפוארת G-Smart שחור\כסוף עכבר אופטי PS2 רמקולים סטנדרטיים 400W מסך דק Proview 19" LCD Wide כולל 3 שנים אחריות צורב DVDRW NEC Sony 5170 +/-R x18 DualLayer תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by arad gonen,

שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד לאופיס ומשחקים בינוניים פלוס, עד 4000 ש''ח. הייתי רוצה שיהיה כרטיס מסך שווה.. תשלחו לי דגמים בבקשה.. תוודה ארד..

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו, עם אופציה לגיימינג. עבודה עם תוכנות עריכה כגון אוויד, פריימר בפרוייקטים כבדים ב-HD) ללא עבודת תלת. מבחינת גיימינג: דיאבלו 3, משחקי אסטרגיה למינהם. עבודה עם שני מסכי 21" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?וינדוס שבע 64 ביט. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by Amitai Milshtain,

היי אני מעוניין לקנות את המחשב הזה Asus VivoBook S14 S410UN-EB064T עכשיו יש לי קודם כול שאלה האם אתם יכולים לתת חוות דעת עליו למי שיש ראה או שמע עליו ? ואיפה אני יכול לקראות דגמים של אסוס לתצוגה או לנובו ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. אני מחפש מחשב ללימודים, VISUAL STUDIO וכו'. לאופיס ולגלישה. ראיתי את הדגם הנ"ל ‎G62-B50SJ של HP מפרט: ‎מעבד :‎Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ זכרון: ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), הארד דיסק:‎320 GB (5400Rpm) מסך: ‎15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768) כרטיס מסך:‎Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory‎ אחריות לשנה. הוא מגיע עם לינוקס- אבל זה שטויות להתקין עליו ווינדוס. אז אני לא רואה סיבה להוסיף כסף לווינדוס. יעשה את העבודה? מחיר של המחשב 2250... שווה את ההשקעה? אני מעוניין סביב מחיר זה ( עדיין סטודנט ).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מעוניין לקנות מחשב לגיימינג על הגדרות בינוניות ושימוש כללי עם יכולת שדרוג עתידית שכרגע ישמש אותי עד שיצאו מעבדים חדשים ואז למכור את המעבד ולשדרג או את כל המחשב. מה ההפסד לאחר כשנה מהמחיר באחוזים בערך? אני מעוניין להשקיע את המינימום שאפשר בחלקים זולים יחסית אבל עדיין איכותיים שישרתו אותי בצורה סבירה לצרכים שלי. אני משתמש במסך FHD רגיל . אין צורך בSSD או ציוד היקפי. יש צורך בחיבור M.2 זה מה שהצלחתי להרכיב: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1500X AM4 Box - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 512 לוחות אם: Gigabyte GA-A320MA-M.2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 3…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם , אני מחפש מחשב נייד בסביבות 2500 ש"ח (אם זה הכרחי אני יכול עד 2800 ש"ח אבל אני מעדיף שלא ) חשוב שיהיה יחסית קל וקטן (עדיפות למחשב אולטרא נייד ) שיהיה בעל רמקולים אייכותיים ואם אפשר גם עוצמתיים ;D אני לא מחפש מחשב חזק מדי , או משהו רק שישמש אותי לאופיס , אינטרנט , מוסיקה , ומעט משחקים (לא כבדים כלל ) עדיף שיוכל להריץ ויסטה בצורה נורמלית עדיפות למחשב עם משטח מגע בעל מולטיטאצ' ובלוטוט' .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by רועיהדדי,

שלום, יש לי מחשב נייד כשנתיים או קצת יותר T7400 @2.16GHz 2.17GHz intel®Core 2 2 giga ram ולצערי נשבר לי המסך ורואים חצי מסך תקין וחצי לבן הייתי בחנות של סוני ואחד הבחורים אמר שכדי לי לקנות מחשב נייד חדש...???!!! תיקון יעלה 800$ בחברת סוני דרך EBAY 500$ רק המסך ללא עבודה .... מה היא עצתכם? האם לבקש מאבא עשיר לממן תיקון או לקנות חדש? אין לי מושג... מה לעשות... הצרכים שלי למחשב מאד בסיסיים , אינטרנט , מלל - אופיס ניידות מאד חשובה ואיכות הסוללה אשמח לקרוא דעות..

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים וכו'. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP בפתח תקווה. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? הייתי רוצה שבעתיד תהיה אופציה לשידרוגים קלים, כמו זיכרון.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by ben_amitai,

אהלן חברים. אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים, לסרטים ואולי קצת גיימינג אם יהיה אפשר(PUBG, Football manager) גודל ומשקל לא כזה משנה לי. התקציב הוא עד 3000-3200. ראיתי את המחשב הזה שהיה נראה לי נחמד: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=984677 תודה מראש לעוזרים:)

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. שלום, אשמח לקבל כמה המלצות למפרט. עקרונית אני מחפש מפרט הכי זול שניתן למצוא על מנת לקבל ביצועים סבירים פלוס לעבודה באוטוקד בדו מימד. 1. תקציב: באזור 2000 ש"ח אבל אם אפשר יותר זול וביצועים סבירים אז יותר טוב. 2. מטרות המחשב:עריכה גרפית (בעיקר דו מימד באוטוקד, אבל גם קצת תלת מימד, פוטושופ וסקצ'אפ), עבודות משרדיות, צפיה בסרטים. 3. לא צריכים במחשב: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 4. אין העדפה לחברה או חנות. 5. שהמחשב יהיה שקט. תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by Izik1,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4.5K - ניתן לחסוך או לחרוג מעט 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לפיתוח תוכנות ( VISUAL STUDIO …

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  17. טוב אני הולך לקנות מחשב בעוד שבוע וחצי בערך והמון אנשים הפנו אותי לפה השימוש העיקרי זה תיכנות ומשחקים התקציב היה בהתחלה 5000 אחר כך 5500 ועכשיו הוא בתקציב הזה עם אפשרות חריגה של עד 500 שקל (יענו 6000) אז אחרי התייעצויות עם אנשים וקבלת טיפים הרכבתי את המפרט הבא(מהחנות skypc) אבל הוא לא סופי ויש לי כמה שאלות(למטה אחרי המפרט): עריכה (כמה דברים שלא כללתי בכותרת ) ====================== לא צריך ציוד הקפי במחשב חשוב שקט ברמה סבירה שלא ירעיש מדי - בכל אופן אני לא יושן עם המחשב דלוק אוברקלוק כנראה לא מתוכנן בזמן הקרוב צריך בניית מחשב במעבדה מערכת הפעלה לא צריך חוקית מטרות כמו שאמרתי תיכנות ומשחקים ובאיזה משחקים (אני מניח ש fifa nba red alert 3 gta san andres אני אוהב בעיקר אסטר…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6-7K אפשרי לחרוג עבור מציאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודי מדעי המחשב\תכנות וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?רלוונטי בנייד? אם כן אולי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא א…

19. Started by yarivot26,

מחפש מחשב נייד ללימודים ומשחקים קלים מאוד. אני משתמש בעיקר בתוכנה SolidWorks. אני צריך חנות בצפון (חיפה והקריות או אזור כרמיאל - שם חבר שלי לומד).

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by Eyal-Style,

מעוניין למכור- רק שלושה חודשים אצלי- חדש דנדש!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. טוב אז ככה אני מתכנן לקנות מעבד AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego אמרו לי שזה המעבד הכי טוב למשחקים במחיר הגיוני זה טוב ? וזה מחזיק מעמד כמה שנים טובות ? (מצטער על שאלות מפגרות..) :עכשיו אני חשבתי לקחת את המארז הזה http://shopping.com/xPF-Thermaltake_Thermaltake_Xaser_Tsunami_VA3000SWA_Silv_VA3000SWA_Aluminium_without_powersupply מה אתם אומרים עליו ? טוב ? יפה ? תמונה מוגדלת למי שרוצה http://www.computerkey.gr/catalog/images/tsunami%20va3000%20silver.jpg פשוט אמרו לי שהמעבד הזה שאני רוצה לקנות ממש יתחמם.. זה נכון ? או שה-3 מאווררים של המארז הזה (אם הוא בכלל טוב ואני אקח אותו) מספיקים ? אמרו לי שכדאי לקחת משהו שנקרא ביג טייפון (?) מה זה ובאמת אני צריך את ז…

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by din264,

שלום אז ככה אני היום או מחר רוכש מחשב חדש אשמח לדעת האם זה מחשב טוב לתקציב שלי או שאפשר להוציא יותר טוב מזה? והאם שווה ללכת על הרייזן או להישאר אם אינטל? מצרף את הלינק למפרט שאני חושב לרכוש https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=145463

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שימושי המחשב משרדיים ומשפחתיים כלומר אופיס אינטרנט משחקים לנערים גלישה ממושכת הורדות ועריכת סרטים. בעקרון אנחנו מעדיפים מחשב מבוסס INTEL עדיפות ל Core 2 Duo המסך כאמור לעבודה ממושכת מחשב שקט ומקורר נדרשת הרכבה ובדיקת הפעלה נדרש ציוד היקפי ללא מדפסת , מקלדת ועכבר יכול להיות חוטי אבל אופטי איכותי רמקולים טובים ו OC לא נדרש בעקרון מועדפת החנות SKYPC - ההעדפה מבוססת על המלצות מפורומים שונים קראנו כאן את ההמלצות למסכים בשווי 1700 ש"ח אנחנו נסתפק ברמת מסכים בסגנון 19" של LG לדוגמא דגם 1972 HR או מקביל הבננו שיש יותר ויותר המלצות למסך 22" ראינו אותו אצל חברים וזה נראה רחב מידיי אבל אנחנו לא קשוחים בדעתנו זו . מודים מראש על המלצות הפורום וניתן לחרוג עד 10 אחוזים לטובת ש…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  24. Started by Voodude,

אהלן אני מחפש מחשב נייד שיריד לי אופיס וכדומה שיהיה אמין, שיכלול צורב DVD ועם כונן של לפחות 250 ג'יגה. ראיתי שממליצים פה על הg530 של לנובו יש עוד הצעות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  25. פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד אז אני מצטער אם חלק מהדברים לא מובנים ואם תוכלו לכוון אותי לקנייה טובה אני אשמח! פתחתי אשכול שבוע שעבר אבל זה לא רלוונטי, אני קונה מחשב לעצמי בסוף ולא לאחותי. אני מחפש מחשב "מוכח" ונוח, שיהיה מהיר יציב וטוב. שיהיה לו חיבור hdmi שיעבור לLCD זה חובה. אני רוצה שיהיה לו 4 ג'יגה זיכרון שיהיה מהיר. ווינדוס מותקן עם המחשב זה גם חובה, לפי מה שאני מבין ווינדוס 7 הוא הכי טוב היום. מצלמה לא מעניין אותי. התקציב שלי זה 3000 , סתם אני זורק 3000 אם זה מצריך עוד עלייה במחיר בשביל משו איכותי אין לי בעיה להוסיף. תודה!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים