ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, אני מחפש מחשב חדש לאמא שלי, שאינה עושה הרבה חוץ מגלישה ומשחקי קלפים, אבל המחשב הנוכחי כבר עייף. אין צורך בכרטיס מסך נפרד לדעתי, וגם הארדיסק גדול לא צריך. אחת הדרישות החשובות זה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים. אני יודע שזה לא נפוץ להחזיק מחשבים לכל כך הרבה זמן אבל אני יודע שזה אפשרי עם חומרה איכותית מיצרנים בעלי שם. ולכן באתי לפה לשאול לגבי בחירה נכונה של ספק כוח ולוח אם בעיקר, למי שיש נסיון אישי עם רכיב ויכול להמליץ.. זה יהיה מצויין. אני אישית נוטה למעבדים של אינטל מסדרת ה CORE 2 DUO, נראה לי שהם חדישים מספיק כדי שהם לא ירגישו עייפים גם בעוד 4-5 שנים, והמחירים שלהם נראים טוב. כנוסחא כללית מה שאני מחפש זה דומה לההצעה הזאת של אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.as…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש עזרה בבניית מפרט בסכום של בערך 7000 ש"ח יחד עם מקלדת מסך רמקולים וכו'... אני רוצה שהמחשב לא יהיה רועש ואם צריך אז להוסיף קירור אם יש איזה משהו קריטי שחיבים בשבילו 7500 או משהו כזה אז אני יכו להלוסיף תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה כבר מחר לבצע רכישה של המערכת. בבקשה חוות דעת אחרונה לפני קנייה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בוודאי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין גיימינג קל - משחקי FPS ברשת כמו CS:GO/SF2/WARFACE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב או MMORPG 3D למיניהם .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת לגבי מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מדובר במפרט לחבר שרוצה להריץ את כל המשחקים החדשים בכיף על מסך 21"HD(אפשר לשים כ.מסך קצת מעבר לנדרש) עם אופק שדרוג ברכיבים ו-OC. דרישה מיוחדת למפרט היא יכולת הרצת VM רבים במקביל.(כך שאני מניח שנדרשים לפחות 8GB ראם) מארז מאוורר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד היחס תמורה/תועלת סביר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה בסביבת VM ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש מחשב נייד עד 4K שקל. המחשב אמור לשמש לגלישה באינטרנט/אופיס ואולי להפעיל משחק או שניים אבל זו לא מטרתו. רציתי לשאול אתכם האם כדאי לחכות לירידת מחירים אחרי נפילת הבורסות או שלא יהיה שינוי מהותי. כרגע אני לא צריך את המחשב בדחיפות אבל הייתי מעוניין כבר לרכוש אחד. אגב, מה אתם אומרים על המפרט הבא: RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz - Free dos Model RD510-K.AD24E CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) HD 250GB (SATA) 5400rpm Display 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPU NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *Turb…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט הוא ככה: (בעיקר למשחקים כבדים ולOC למעבד ולכרטיס מסך) מעבד - AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 - BOX (E6) מחיר - 850-900 (המלצות חנויות?...) מארז - Sunbeam Transformer BLACK מחיר- 400 ש''ח (noacomp) ספק -FSP 350W מחיר - 260 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 - זה מתאים לAMD? זכרונות - המלצות ל512X2 שיתאים למשחקים והזכרונות לא יעברו OC...(בערך 600 שקל שיהיה אם זה תקציב נכון לזכורונת..) לוח אם - המלצה ללוח אם בסביבות 900+- לOC - למעבד (המצוין למעלה) ולכרטיס מסך כרטיס מסך - סביבות ה1500+- אני אלך או עלX800GTO2 או על הסדרה שתצא X1600 תלוי לבנצ'ים שיצאו מחר... אז כרטיס מסך מחר תגידו לי מה עדיף שאלות: 1. מעבד - אני רו…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתם למפרט הבא עבור מחשב גיימינג נייח + נפח אחסון גבוה + תוכנות אך ללא מסך וציוד היקפי. מגיע ל 8,000 ש"ח. עקרונית אני חי עם תג המחיר הזה אך לא רוצה לחרוג ממנו. השאלה היא האם יש במפרט משהו לא הגיוני / לא מתאים / מבוזבז? תודה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8500 / 1151 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪ 1045 קירור למעבדים: Noctua NH-D15 CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 353 לוחות אם: Gigabyte Z370M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 405 זכרונות RAM: DDR4 16G / 2400 CL17 Kingston כמות: 1 - מחיר: ₪ 652 מארזים: NZXT S340 BLACK/BLUE MID TOWER כמות: 1 - מחיר: ₪ 350 ספק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות-פוטושופ ולייטרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24/27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אזור המרכז תודה, רונן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד לאדם מבוגר? לישומי אינטרנט בעיקר. חשוב שיהיה מסך גדול וברור, עם ניגודיות גבוהה ויכולת להראות טקסט יפה ברזולוציה נמוכה דווקא. כמו כן, מקלדת עם כיתוב ברור על המקשים, אולי אפילו תבליטים במקומות אסטרטגים. עדיף מתוצרת LG, אבל ממש לא מחייב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו שאני מכיר בעוד מס' חודשים טס לארה"ב והוא קונה לעצמו מחשב ורציתי שייקנה גם לי. הצרכים שלי בכללי (כשיגיע הזמן אמלא כנדרש) הם לטובת כתיבת סימולציות בתואר שני בעיקר בשימוש בmatlab. וגם משחקים כמובן. כלומר צריך להיות מחשב חזק. אני לא יודע אם כדאי לקנות בחו"ל שכן הוא קונה מחשב לעצמו. 1. איך אפשר להעביר את שלי גם? צריך לשלם משהו? (הבנתי שצריך לשלם מע"מ בלבד - או שאם הוא פתח את המחשב והשתמש אפשר להעביר את שני המחשבים? השאלות הנ"ל כנל אם הוא נוסע עם עוד אנשים) 2. האם שווה לקנות בארה"ב עם אחריות בינלאומית או אין הבדל גדול במחירים כיום לבין קנייה בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול... יש לי מחשב נייד של DELL דגם inspiron e1505 הבטריה של המחשב מפסיקה למשהו כמו 3-4 שעות עבודה, והבנתי זה בערך הסטנדרט. רציתי לקנות בטרייה נוספת כי לפעמים אני צריכה יותר זמן בטריה, ויש 3 סוגי בטריות של DELL שמתאימות לדגם. (לפחות לי האתר של DELL). אני ממש לא מבינה מה ההבדל ביניהם, ואם יש מישהו שיכול להסביר מה משפיע על אורך הזמן שניתן להשתמש בסוללה, או איזה סוללה עדיפה, אני אשמח. 1 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=312-0428 2 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=312-0466 3 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=e…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, בעיקרון לשימושים שלי אני לא חושב שיהיה צורך בתקציב שציינתי .. מעדיף שיהיה באיזור ה 1500 ש"ח כי זה מארה"ב. חבר שלי בארה"ב יכול לקנות לי לפטופ בשלושה הימים הקרובים אז זה די דחוף מהחנות הבאה Frys.com * תקציב- עד 2000 שח בארהב. * מטרות המחשב- בעיקר אינטרנט ולראות סרטים וסדרות באיכות טובה full hd 1080p. * גודל המסך - 15" * רזולוציית המסך- לפחות 1080p. * משקל רצוי- מעדיף שיהיה קל יחסית כי אשים אותו עליי במיטה רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך- יותר ארוך מהרגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- Hdmi, אם usb3 לא מייקר מדי גם סבבה. * Bluetooth- כן .. יש לי רמקול חיצוני של jbl שארצה לחבר אותו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- הסוג פחות חשוב, 320 מינימום. * כונן אופטי- לא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בקרוב (בעזרת השם) אני קונה מחשב, ורציתי לבקש מכם להרכיב לי מפרט בבקשה. התקציב הוא 6,500 ש"ח כמו שכתבתי בכותרת. השימושים של המחשב יהיו בעיקר משחקים ו\או יישומים כבדים, ככה שהייתי רוצה לשים דגש על כרטיס מסך ומעבד חזקים. אני לא צריך שום ציוד היקפי כגון רמקולים, מסך, מקלדת, עכבר, וכו'. בנוסף, קניתי יחסית לא מזמן כונן קשיח 160GB של Western Digital. אני לא בטוח לגבי הדגם, אני רק בטוח שהוא לא חדש, ורציתי להתייעץ איתכם אם כדאי לקנות כונן חדש נוסף, או לא. ובמידה ולא, האם הכונן הנ"ל יהיה צוואר בקבוק במחשב החדש? אם אפשר, הייתי רוצה לקבל שני מפרטים, רק אם זה אפשרי מבחינתכם, אחד עם כונן קשיח, ואחד בלי. בנוסף, אם אפשר שהמפרטים יהיו מ-SkyPC ו-TMS. אני יודע שאני מבקש די הרבה כשאני …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אך שוב, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, משחקי מחשב, אופיס, אינטרנט וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר סטארקראפט ו shooter מזדמן פה ושם, אני לא גיימר רציני(לצערי הרב). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר למסך 24 אינצ', 1920…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים והורדתם, גלישה באינטרנט ושימושים סטודניטאלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שליטה מרחוק במחשב האוניברסיטה העברית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שיש לי היום בסלון. המחשב מבוסס AMD ישן, כך שאין לי מה להשתמש ברכיבים הבסיסיים הישנים. לעומת זאת אין לי צורך להחליף מארז, דיסק קשיח, צורב, ורכיבים הקפיים נוספים. אני מעוניין להחליף את לוח האם, המעבד, הזכרונות וכרטיס המסך. המחשב מיועד להקרין סרטים, להריץ את GTA IV והורדות. אני לא מתכוון לבצע OC. התקציב הוא 1500 ש"ח במזומן ולמרות שיש מעט גמישות הייתי שמח להתכנס לכיוון המחיר הזה. אני יודע שהדרישה קשה עד בלתי אפשרית, אבל אני רוצה לנסות בכל זאת. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים רגילים וקלים יחסית, מוזיקה, קצת סרטים ואופיס. חשובה האחריות, המחשב אמור להיות תחליף לשולחני אז המשקל פחות קריטי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים שלי הם משחקים וויסטה.. בהתחלה תכננתי שהחלק של הכרטיס מסך מהתקציב הזה יהיה 1300, אבל נראה לי עדיף שחלקו יהיה 200 ועוד חודשיים אשדרג ל8600 שיעלה משהו כמו 1100 (זה נכון בכלל?) מה שאומר שלמעשה הבקשה היא (במידה ואתם מסכימים בנושא הכ.מסך) מחשב ב4000 שקל שחלקו של הכ.מסך הוא 200-300. (כ. מסך כזה יוכל לסחוב פיפא וכאלה?) תודה ויום מצויין.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, גיסתי מחפשת מחשב לילדים (בני 9 ו-10). המחשב אמור לשמש ליום יום (אופיס, גלישה) וקצת למשחקים (לא משחקי FPS עם גרפיקה מטורפת). היא קיבלה הצעה למפרט הבא: מעבד: Intel E5800 DualCore מארוורר: DeepCool Alpha 6 (Back Plate) לוח אם: ECS Elitegroup G41T-M13 הרדיסק: 500GB/16MB SATA II זיכרון: 2GB DDR3 1333MHZ צורב: x22 Samsung כרטיס מסך: GEFORCE 220 מארז סטנדרטי + ספק מחיר: 1,500 ש"ח. התקנת תוכנות/דרייברים/אינטרנט/משחקים: 150 ש"ח. מה אתם אומרים? מה כדאי לשנות/לשפר (מבלי להעלות בצורה דרמטית את מחיר המחשב כמובן) תודה רבה מראש, יואב
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בעקבות חוות דעת שונות על קניית והתאמת מחשבים לעסק מחפשת יועץ מחשבים לעסק גרפי מתפתח שיגיע ויביא את חוות דעתו אודות רכישת מחשבים לחברה יעוץ מקצועי בהתאמה לנושא הגרפי יש בקהל המלצות? רעות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלא לנצל אם אין צורך. התקציב המקסימלי הינו תקרה של worst case. אני כבר הרבה זמן לא בתחום אז אני לא יודע האם התקציב מוגזם. אנא תתקנו אותי. זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על הגדרות גרפיות גבוהות. המסך שבו אני משתמש הינו מסך "23 1080p . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! בקרוב מאוד אני מתחיל לימודי הנדסת מכונות ואני זקוק למחשב נייד חדש לצורכי הלימודים. עקב חוסר התמצאותי בעולם המחשבים והחומרה (אך אחרי מחקר מעמיק בנושא..) אני מבקש את עזרתכם במציאת המחשב האידיאלי. אז ככה: התקציב הוא בסביבות ה3500 שקל (אפשרי מעט יותר אם צריך) מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים בסיסיים ביותר עם כיוון לבכלל לא * גודל המסך - סביבות 13.3" קצת פחות קצת יותר זה בסדר גמור * משקל רצוי - פחות מ 2 ק"ג (לכיוון 1.7-1.8 ) זאת בין הנק' היותר קריטיות מבחינת השיקולים * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא *כונן קשיח - לפחות 300GB הסוג פחות משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא חו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מפרט המחשב הנוכחי שלי: Intel core i7 930 @ 2.8 GHz. 4GB DDR3 Radeon HD 5770 Antec Neo Eco 620w עד לא מזמן הייתי מסוגל להריץ את הרוב המוחלט של המשחקים בהגדרות בינוניות בלי בעיה. לאחרונה אני רואה שבחלק מהמשחקים זה כבר לא המצב, בעיקר ב WATCH DOGS בו המחשב טוען ותוקע את התמונה כל כמה שניות (בעיקר בנהיגה) אפילו בהגדרות הכי נמוכות. השאלה אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג חלקים מהמחשב הנוכחי (זכרון, כרטיס מסך) ומה עליי לקנות/לשדרג, כשהמטרה שלי היא להריץ את המשחקים שדורשים הכי הרבה (WATCH DOGS, CRYSIS 3) בהגדרות הכי גבוהות (אם כבר אני משדרג/קונה אז שיהיה משהו שיחזיק לכמה שנים). אין לי תקציב מוגבל אבל אין לי כוונה "להשתגע", אלא רק מערכת שתריץ את המשחקים הנוכחיים ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע זמנו של המחשב שלי לצאת לפנסיה. אבקש עזרה בלהרכיב מחשב חדש. תודה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך תמיד טוב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?סרטים,אינטרנט,משחקים פעם ב ותכנות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.V.STUDIO,ECLIPS ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך של DELL 2209WAF לסרטים יחובר ל32 אינצ * באיזה סוג משחקים תשחקו?STALKER אולי בעתיד ומשחקי אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-