עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Arkadi Piven,

שלום רב לכולם! מתלבט בין שתי מחשבים ניידים לגיימינג ולימודים : ALIENWARE 15 http://ksp.co.il/?uin=33871&select=.268..271..3475. ASUS ROG 502 http://ksp.co.il/?uin=33158&select=.268..271..1358..1798. למרות שהחומרה של המחשב אסוס יותר חזקה מהאליינוור, חיי הסוללה שלו קצרים, הוא מתחמם ונפח האחסון של קטן. בנוסף יש איזו דעה רווחת שאסוס נוטה להתחיל לעשות בעיות אחרי שנה של בעלות. לא נשכח גם את נושא הGRAPHICS AMPLIFIER שיש לאליינוור מה שמבטיח לי שדרוג עתידי. מחשב זה הולך להחליף את מחשב השולחני שלי ולצאת איתי מהבית לימים עמוסים באקדמיה והעבודה, לכן החלטתי שהוגדל מסך המקסימלי חייב להיות 15". האם מישהו יכול להכריע את הכף? תודה רבה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by The Dom,

היי, רציתי את עזרת חכמי הפורום עם השאלה הנ"ל. האם יש תקופות של מבצעים יותר משמעותיים? האם יש תקופות בשנה בהם יש יותר ירידת מחירים? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by xnimrod,

שלום רציתי לקנות מחשב נייד מסוג Infinity ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי ביקורת עליו, והאם כדאי לקנות מחשב של החברה הזו??? (אם החומרה שיש בו הוא יחסית הרבה יותר זול מהחברות המוקרות). תודה נמרוד.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Spootnik,

אממ אני צריך עזרה מכם להרכיב מחשב עד 3500 עם חריגה של 200+- דגש על הכרטיס מסך. יש לי כבר 768 ddram של TwinmoS אני צריך שהלוח אם יתאים ל ddr1 וגם ל Hdd אני צריך מעבד לוח אם וכרטיס מסך. תודה לעוזרים מראש. אם אפשר + מחירים גם. :jump:

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מחשב שיאפשר לי ללמוד בנוחות, ואחר כך לעבוד בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כיעוד עיקרי, עריכת וידיאו כיעוד משני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לסטודנט לעיצוב גרפי - עבודה עם תכנות אדובי - photoshop, illustrator, indesign, וגם premiere pro ו-after effects. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Zedik,

חדשים בקופסה, ומעולם לא נעשה בהם שימוש. מדובר בגרסת ה-RETAIL של ספק הכח עם אחריות של 5 שנים. המארז של Fractal Design בצבע שחור, ומעולם לא הוצא מהקלקרים והניילונים. בכמה אוכל למכור אותם להערכתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz. s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 865 ש"ח לוח-אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI מחיר: 530 ש"ח זכרון: 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 מחיר: 245 ש"ח כרטיס מסך: GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E מחיר: 835 ש"ח דיסק קשיח: 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI מחיר: 415 ש"ח צורב די-וי-די: SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר: 115 ש"ח ספק כח: 550W Active PFC, 80+, 14cm Fan (Retail) מחיר: 350 ש"ח מארז: Warrior-18 MIDI ATX Black With + 1x80MM FAN (Arctic Cooling) (No PSU) מחיר: 130 ש"ח מאוורר/גוף קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler מחיר: 55 ש"ח מה דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון witcher 3 וכל משחקי ה fps החדשים‬‏ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך רצוי 24 ברזולוציה גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? אופיס, אינטרנט, תכני HD, מוזיקה, מעט משחקים קלים. עבודה על מספר רב של יישומים במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SixKiller,

לול קרה פה משהו דפוק מישהו כבר רשם הודעה פה על נייק שהוא לא מנהל כבר ואני התכוונתי שהייתי שמח אם הוא היה פה... וקרה פה דפקה אז רציתי שידעו את זה כל מי שראה את ההודעה ההיא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by edbergr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב תכנות במרכז וגם שימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך יש לי GTX550TI OC לא צריך יותר מזה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3-4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבועות הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? SSD…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by koby100,

שואל עבור חבר: מחפש מחשב נייד לחוקרת שעובדת באוניברסיטה. הדרישות: לא כבד, לא עגלה, גודל מסך 13-14, לא יקר (עדיפות ל win7). המלצות יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by daniel2828,

אשמח לחוות דעתכם למפרט שאצרף,מגדיר את עצמי משתמש ביתי,גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים,איחסון חומרים במחשב(יש לי הארדיסקים בנפחים גבוהים מחוץ למחשב),כן חשבתי להשקיע יחסית בלוח אם שהוא קצת מעל לבסיסיים שיש,אשמח באופן כללי לתובנות שלכם,ואשמח לדעת מה אני צריך להוסיף בשביל שאוכל לצפות בקבצי וידאו 4k(מעבר למסך שתומך ברזלוציה הזאת).

14. היי לכולם, יש לי לפטופ Asus N550JV עם כרטיס מסך של GeForce GT 750M ו4 ג'יגה זיכרון עליו. רציתי לדעת, אם יש דבר כזה ואם זה בכלל אפשרי לשדרג לו כרטיס מסך? ושאלה נוספת שרציתי לשאול היא - מה ההבדלים בין GT לGTX בכרטיסי מסך ללפטופים? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nicirnTAL,

( המפרט הוא לחבר ) אממ, המקסימום הוא 6000, יהיה נחמד לא להגיע אליו. מישהו מוכן לבנות מפרטון, עם כרטיס מסך+שילוש קדוש+מארז+ספק+מסך (17")? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הגיע הזמן הזה שוב שבוא אני משדרג את המחשב... עכשיו בגלל שהלוח שלי עדיין מבוסס על nf2 זה בעצם החלפה של הלוח אם, המעבד והכרטיס העייף אלה הדברים שאני בחרתי עד כה.. ואשמח לשמוע ביקורת ועצות: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box עכשיו ההתלבטות העיקרית שלי היא: כיוון שאני קונה לוח אם עם SLI יש לי אפשרות לקנות הרי שני כרטיסי מסך אז איני בטוח מה לקנות האם לקנות 6800U אחד האם לקנות שני כרטיסי 6800 רגילים או האם לקנות שני כרטיסי 6600GT הרי הייתרון של שני 6800 על פני שני 6600GT הוא בכך שלכרטיסי 6800 יש 256MB זיכרון ואילו ל 6600GT יש רק 128mb אין לי ממש הבנה בסיסית אפילו בצינורות עיבוד כי לא ממש הייתי מעודכן בשנה האחרונה גם עולה השאלה אם אני יקנה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Pomki,

שלום לכולם ותודה מעבד: 779 ₪ - intel Six Core i5 11400F 2.6Ghz-4.4Ghz Rocket Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 198 ₪ - CoolerMaster Hyper 212 TURBO DUAL (2x120mm) ARGB לוח אם: 399 ₪ - Gigabyte GA-B560M DS3H זכרון: 329 ₪ - * חדש במבצע * - 16G (2x8G) Kingston FURY BEAST DDR4 3200Mhz CL16 כרטיס מסך: 3450 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX 3070 8G Up To 1755MHz DUAL V2 דיסק קשיח: 421 ₪ - * חדש * - KINGSTON 1T SNVS NVMe R/W Up To 2100 / 1700MB/s 3 Year Warranty ספק כוח: 256 ₪ - * מבצע * - ZALMAN 700W ZM700-LXⅡ 80 PLUS 3 Year Warranty מארז: 256 ₪ - Antec P82 FLOW 4X120mm Fan Tempered Glass משלוח: 39 ₪ - על ידי חברת שליחויות חיצונית - עלות עבור …

18. Started by eyalha,

השימושים שלי הם משחקים וויסטה.. בהתחלה תכננתי שהחלק של הכרטיס מסך מהתקציב הזה יהיה 1300, אבל נראה לי עדיף שחלקו יהיה 200 ועוד חודשיים אשדרג ל8600 שיעלה משהו כמו 1100 (זה נכון בכלל?) מה שאומר שלמעשה הבקשה היא (במידה ואתם מסכימים בנושא הכ.מסך) מחשב ב4000 שקל שחלקו של הכ.מסך הוא 200-300. (כ. מסך כזה יוכל לסחוב פיפא וכאלה?) תודה ויום מצויין.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי. אני מנסה לעזור לחבר להרכיב מפרט מחשב לעסק שלו (מגרש רכבים). צריך להתחיל מ-0 כלומר כולל ציוד היקפי: מקדלת, עכבר, מסך, רמקולים (אפשר מסך משולב רמקולים), מדפסת משולבת (מדפסת + פקס + סורק). השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס, כך שלא צריך להרכיב מפרט חזק במיוחד. השקט ממש לא משמעותי. אם זה לא היה ברור אז לא מתוכנן שום OC, אין צורך באופק שדרוג ואין שום דרישות מיוחדות. התקציב לא מוגדר אבל השאיפה היא כמה שיותר לחסוך, אבל לא עד כדי כך שהמחשב יהיה עגלה. אם אתם מכירים חנות באיזור חדרה עדיף לתת מפרטים משם. אני לא מכיר, אז זה המפרט שבניתי: AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪309 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Gigabyte M61PME-S2P NForce430 CHIPSE…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Mercury,

Mobo : Gigabyte GA-Z77-HD3 - 595 ש"ח CPU : Intel Core i5 3570K - 1140 ש"ח CPU Cooler : Scythe Mugen 3 Rev. B - 200 ש"ח RAM : G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 - 470 ש"ח GPU : Sapphire HD7970 Dual-X (נקנה בקניה קבוצתית) PSU : Seasonic 650W Gold X-Series X-650 Retail - 610 ש"ח Case : Antec Eleven hundered - 580 ש"ח Extra Case fans : 2 x Antec TriCool 120mm Blue LED - 100 ש"ח Monitor : Dell U2412M 24" FHD LED - 1350 ש"ח DVDRW : LG x24 - 115 ש"ח Total - 5111 ש"ח למפרט הזה יתווספו כונן SSD של אינטל (גם מקניה קבוצתית) ושלושה הארד דיסקים 1TB 1TB ו 2TB. בעינייני לוחות אם אני לא ממש מעודכן, סתם לקחתי דגם שנראה שיש בו …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shlomik101,

שלום לכולם אני מבקש מפרט למחשב נייד ואולי אפילו קישורים מומלצים שישמש משפחה בטיול ארוך בח"ול חשוב מאוד אמינות ואחריות בח"ול, התחברות אלחוטית במקומות שאפשר, חיבור מצלמה איכותית ואולי תחנת עגינה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Intel Core2Quad Q6600 + Arctic-cooling Freezer 7 Pro - 1435 nis GeCube Radeon HD3870X2 1024MB Dual GPU PCIe - 2350 nis Gigabyte Ga - P35 - DS3R Core2Quad Intel P35 - 768 nis G.Skill 2Gb DDR2 800MHZ - 400 nis NZXT HUSH + SeaSonic M12-500 500W PSU - 900 nis LG H55NK x20 Black - 211 nis Hauppage winTV-PVR-150 MCE - 400 nis Logitech Cordless Destkop MX5500 Laser - 889 nis Microsoft OEM Vista Home Premium 32bit - 634 nis ___________________________________________________ 7978 nis - סה"כ איך כל רכיב? ואני רוצה חוות דעת.. אני לא מבקש שתבנו לי מפרטים או משהו. שני הדברים היחידים שאני לא סגור עליהם זה אולי זיכרון ולוחם אם... besides that? אני די שלם עם המערכת. גם אם זה קצת בזבוז כ…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Vafel,

שלום, אני מעוניין במחשב משרדי בסיסי (אינטרנט + אופיס) והמפרט הכי זול שמוצע באתר עולה 1500 ש"ח וזה קצת יקר עבורי, איפה ניתן לקצץ בו בכדי להוריד את המחיר לאיזור ה1000? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 ש"ח ~ 2. מה שימושי המחשב? שימוש משרדי, אופיס + גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב אם המחיר נמוך\חינם אחרת אני ארכיב בעצמי. אין צורך במערכת הפעלה\אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור תל אביב 9. האם יש בקשות…

24. היי לכולם, אני מתחיל ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים ורציתי לדעת האם המחשב ( ארשום מספר מקט ואת הדגם. המחשב שראיתי היה ב KSP) הוא טוב בשביל התוכנות הבאות כולל כרטיס מסך. אני קונה את המחשב באילת מ KSP אם יש לכם המלצה יותר טובה ולא יקרה מידי אשמח ממש. התוכנות שאני יעבוד איתם הן: אוטוקאד סקאצ'אפ רווית מספר מקט 102364 דגם: Asus Zenbook 14 UX425JA-BM055T / UX425JA-BM132T תודה לעוזרים המשך שבוע טוב , לידור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by me007haha,

היי! אני שמח להיות פה בפורום ולכתוב את ההודעה הראשונה שלי כאן, שמעתי שזה המקום לשאול אז רציתי להתייעץ בסוגייה הבאה: אני נפרד בצער רב וביגון קודר מהpowerbook G4 שהיה לי הרבה שנים כי אני צריך מחשב לאוניברסיטה שיכול באמת לעבוד עם אופיס.. מחשב מאק-אינטל הוא קצת מעל למה שאני יכול לשלם ולכן רציתי לשאול איזה דגם של נייד יהיה לי הכי טוב למה שאני מחפש : - פחות או יותר ultra portable - לא חייב להיות מהשנים האחרונות, העיקר שיאכל עבודה משרדית, קצת פוטושופ ושלא יתקע בסרטונים ב youtube - סוללה שתחזיק לפחות 3.5 שעות - מבנה קשוח במיוחד- שאני לא יצטרך לדאוג אם הוא יקבל מכות פה ושם, ושלא יקבל כמה חודשים אחרי כתמים ופיקסלים מתים במסך. כעיקרון מאוד התרשמתי מהthinkpad האחרונים לפני…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים