ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בטעם טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, Call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 19 אינצ', טלוויזיה 32 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב , מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי: אני בעיקר מתלבט בנוגע לכרטיס מסך, ואולי בנוגע לספק. אתה מוזמנים להעיר על כל דבר, ואני מבקש להשתמש בחריגה אך ורק אם זה באמת מוסיף משהו חשוב. במקרה שלי, השתמשתי בחריגה כי בשביל ממש קצת כסף עדיף 320GB. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC בסלון. כמובן HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 60 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? להקרין FULL HD ו 3D SBS MKV 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא R50e דגם U3G 1834. הבעיה היא שכמעט כל דיסק צרוב DVD ו CD רגיל וכן העתקים מדוייקים של סרט DVD (כלומר לא רק DATA) לא עולים במחשב הזה, כלומר הוא לא קורא אותם. דיסקים מקוריים של סרטי DVD עובדים ללא בעיה. אופיר
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נישא מדגם LENOVO 300 N100. (מערכת הפעלה XP HOME EDITION) זה כבר מס' חודשים שהמסך שלי לא עובד (מאיזשהי סיבה שכנראה אופיינית למחשבי לנובו) ואני עובד דרך מסך חיצוני. (כלומר לא דרך המסך של המחשב נייד) כעת, אני רוצה לפרמט את המחשב ולשם כך אני צריך גישה ל BIOS וכו... אולם בעת אתחול המחשב כאשר אני מנסה ללחוץ על F6 ולגשת לBIOS (או כל כל מקש F אחר) אני לא מקבל שום חיווי במסך החיצוני (מסך שחור) אלא רק שה WINDOWS עולה... יש לציין שלחיצה על Fn + F7 לא עוזרת ואני לא מצליח לראות במסך החיצוני את ה BIOS ... כיצד אני יכול לקבע ל"ברירת המחדל" את השידור מהמחשב הנייד למסך חיצוני? האם זה אפשרי בכלל? יש לציין שתיקון המסך כנראה יעלה לא מעט כסף אז אופציה זו לא עולה על הפר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, וskyrim, crysis 2. וכל המשחקים שעתידים לצאת בשנה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מה שלדעתכם לא ישפיע מאוד על הביצועים אבל מעדיף 22 inch. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הינה המפרט: Case Antec Three Hundred (300) Gaming Case מארז PSU Corsair 550VX ספק כוח CPU Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC@3.6Ghz מעבד CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור מעבד Motherboard Gigabyte EP43-DS3L לוח אם Memory GSKill 4GB DDR2-800 4GBPI CL4 / A-Data 4GB DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme זיכרון HardDrive Seagate 500GB 32MB / WD 500GB AAKS דיסק קשיח Optical Drive LG GH20NS X20 DVD-RW Sata כונן אופטי Graphic Card Gigabyte Radeon HD 4870 512MB GDDR5 Retail כרטיס מסך מחיר ₪4249 המפרט באתר TMS http://tms.co.il/product/5980 מחשב לסרטי HD,אינטרנט ושימוש בסיסי. משחקים אולי בעתיד. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3, WOW וכדרומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי שתי הצעות לנייד של חברת DELL שנראה לי מתאים לצרכים שלי. ההבדל בין ההצעות הוא שאחד זה יבוא רגיל של היבואן והשני זה יבוא מקביל. בראשון יש לי אחריות יבואן ל3 שנים בעוד בשני יש לי אחריות יבואן לשנה אחת ועוד שנתיים אחריות במעבדה (בכסף) זה ההבדל היחיד (מבחינתי) ביניהם וההבדל הוא 500 שח. ממה שהבנתי יבוא מקביל זה הרבה פעמים מחשבים שבארצות הברית החזירו (כי שם אפשר להחזיר נייד בתוך שבועיים) והוא למעשה כבר פתוח לעומת מחשב חדש מהקופסא - זה נכון??? האם שווה להוציא את העוד 500 בשביל אחריות יבואן? כי אם כן זה מחזיר לי לתמונה כל מיני מחשבים אחרים שפשוט היו יקרים יותר מההצעה השניה כי לא חשבתי שיכול להיות הבדל. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים, עם מעבד די חלש לגיימינג Dual Core E5700 3GHz כ.מסך (שאני יודע מה טיבו כיום) Radeon HD5750, 1024RAM 4G RAM 1333ghzאני רוצה לשחק מחשקים כגון COD MW3, Battlefield3 בגרפיקה טובה (לא חייב להיות הכל על הכי גבוה, אבל שתהיה סבירה ומשחק חלק לחלוטין)אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, ואת הישן להשאיר ולהשתמש בו כמחשב משרדי, כך שאוכל לקחת ממנו זכרון אחד (2G) ואת הכ.מסך.התקציב שלי הוא כ1300 ש"ח ללא ציוד היקפי/
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב בקרוב ואשמח לקבל את עצתכם בנושא. רציתי לרכוש את המחשב עוד מלפני זמן מה, וקיבלתי כבר מהפורום מפרט שנראה בהחלט אטרקטיבי, אך אשמח לשמוע אם במשך הזמן שעבר אם אפשר להרכיב מפרט איכותי יותר במחיר זהה. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן יש עדיפות לחסור, אבל לא על חשבון איכות ואריכות ימי הרכיבים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בינוניים בכובד שלהם(GTA וworld of warcraft) רזולוציה 1680x1050, וסרטים על רזולוציה זהה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סטודנט לאדריכלות שנה שנייה ואני מבין שמאוד יעזור לי מסך נוסף לעבודה על כל מיני פרויקטים, האם בכלל כדי להשקיע במסך נוסף (מחשב נייד כבר רכשתי) שישב בבית לעבודה? אם כן, מה מומלץ תחת תקציב נמוך יחסית (עד 700 ש"ח) בהתחשב ויש לי מחשב ASUS N550JK-CM062H? או שבמחירים כאלה עדיף מסך ישן שפשוט עובד?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק מארז מעבד AMD לוח אם קירור כרטיס מסך זיכרון 512 ציוד הקפי: כמו מקלדת עכבר רמקולים וכל השאר אני לא צריך..." תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה בסיסי, VGA לפחות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 GB * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (מקסימום אני יכול לקנות בנפרד) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=22110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הוא בלי מערכת הפעלה ודי זול - מה אומרים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המועמדים הם: DELL INSPIRION N5010 ו-:TOSHIBA A500-1GH מה כדאי ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם כן 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , יוטיוב , סרטים. בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V. COD AW, BF HARDLINE, AC UNITY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 - אשדרג מסך בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות 3. האם יש צ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתאים גם משומש, עד מחיר של 40 ש"ח. אם מישהו יודע איפה ניתן למצא אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני באתי לקנות עכשיו מחשב נייד והמוכר אמר לי שהנייד של חברת DELL מאוד איטי לעומת HP ולנובו האם זה נכון? סדרה I5 סדרה 8 8G SSD256 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה...מקווה להתקדם בפורום הזה =] (ח"ח על העבודה שאתם עושים פה , אחלה פורום עוזר הרבה =] ) אני רוצה לקנות מחשב , סביבות ה3K +\- המחשב מיועד לגיימינג, משחקים בינוניים\כבדים , בעקרון אניי רוצה לקנות מחשב זול עכשיו ושיהיה אפשר לשדרג אותו בקטנה בעתיד.. בשביל שיהיה לכם יותר נח--> 1. מה התקציב?כ3K +\- (עדיפות למינוס) 2. מטרות המחשב? השימוש ברובו למשחקים אך גם דברים משרדיים (שירים , סרטים וכו') 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, וכנראה אני יוסיף HDD מהמחשב הישן (80 HDD) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? E8400 (מעבד) , בקרון עדיף אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין ה…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים כמו GTA IV * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב אולטרה נייד שיעביר לי את הזמן בצבא.. איזה מחשב מבין הבאים הכי כדאי לקנות ולמה? LG X110 HP Mini-Note 2133 FU353EA Toshiba NB100 Compaq Mini 700EI Asus Eee 1000H תודה לכל מי שיעזור, לירן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי 2 הצעות עבור מחשב נייח למתחילים (בהתחלה לא משחקים כבדים אולי אתקדם בהמשך למחשקים טיפה כבדים יותר) ואשמח לחוות דעת בנוגע אליהם: 1. Lenovo V530 מעבד I7 דיסק SSD 240G דיסק 1T זיכרון DDR4 16G כרטיס מסך Geforce gtx1650 4G במחיר של 3800 + 3 שנות אחריות 2. אותו דבר עם מעבד I5 במחיר של 2950 תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לסיוע בהרכבת המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אעדיף להוציא באיזור ה4.2K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ה5K כל עוד זה משתלם בטווח הארוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, סרטים... (מסך 22") 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? חיובי, בטווח הקצר OC קל, בעתיד כנראה OC רציני. עם הE4300 עשיתי 100% OC וזה היה חכם... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? עדיף באזור ה14" * רזולוציית המסך? שיהיה אפשר לראות סרטים בHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור ה2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיחזיק מעל 4 שעות (אבל גם 3 זה בסדר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מיניאטורי שיכול להריץ WIN7 ולנגן YOUTUBE בטלויזיה (כמו סטיק אנדרואיד, אבל עם RJ45 ולא WIFI וכו'). מינימום כניסות ויציאות. נדרש רק RJ45, יציאת HDMI, יציאות USB למקלדת ועכבר (והתקנת WINDOWS) ומתח. האם קיים כזה בשוק ה PC. אם כן - אשמח ללינק לדגמים ומחירים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-