עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Jiggy,

אהלן, אני סטודנט שנה א'. אני צריך מחשב שיהיה גם נוח כמחשב ראשי בבית וגם כמחשב נייד באוניברסיטה. אני דיי בלבטים בין dell vostro 3360 לבין asus 402ca (יש עליו ביקורות איפשהו?) מה שאני מגדיר כחשוב זה שילוב של מפרט, גודל מסך וניידות. כמו כן משהו אחרון, מישהו קנה פה מחנות נייד נייד? האם מומלץ? אשמח לעזרתכם, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 - 14 עדיף 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). רגיל * משקל רצוי? 1.8 קילו גרם מקסימום - אני ממש רגיש לנושא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל לקטגוריה.. שיחזיק לפחו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GRiM,

מה אתם אומרים? האם המפרט הזה שווה משהו? האם Counter-Strike יעבוד חלק ומהר, והאם CS: Source יעבוד בגראפיקה הכי גרועה בסדר? תראו, 1700 ש"ח זה כל מה שאני יכול להרשות לעצמי, ככה שאין לי ברירה [עכשיו יש לי את זה].

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום למומחים. דרוש מחשב נייד חזק להרצת מודלים סטטיסטים כבדים שיוכל לעבוד גם בנסיעות. תקציב 8000 ש״ח תקציב מאוד גמיש כדי לקבל את השילוב הטוב ביותר בין משקל לכוח חישוב. הפרמטרים החשובים הם משקל נמוך (כולל המטען), זמן סוללה ארוך וכוח מחשוב+זיכרון. משקל מתחת ל 2 קילו ועדיף מתחת ל 1.5 קילו. נדרש כוח מחשוב חזק + הרבה זיכרון ושמערכת ההפעלה תהיה על דיסק ssd (120gb כנראה יספיק, 250 עדיף, 512 עוד יותר טוב). נצטרך דיסק החיצוני שצריך להיות כמה טרות (כמה שיותר, יותר טוב). על גרפיקה אפשר להתפשר (ואף רצוי לטובת משקל וכוח עיבוד). בנוסף מערכת הפעלה windows באנגלית. חשוב שהנייד יהיה יציב, אמין ויחזיק מעמד. גודל המסך 12+ (אפשר גם 14 אבל שישאר מתחת ל 2 קי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ds.trias,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -- סקיירים, למשל, FAR CRY 3 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם אני כותב הודעה חדשה עם אותן הדרישות מפעם שעברה, רק שהתקציב עלה: במסגרת עבודתי אני טס דיי הרבה. רוב הפעמים טיסות ארוכות למזרח או צפון אמריקה אני מחפש מחשב נייד שיקנה בארה"ב\קנדה ב1000-1100 דולר, לא מאד מקובע על המחיר. דרישותיי הינן: כמה שיותר שעות עבודה כולל סרטים ומשחקים. אפשרות להריץ סרטים (עדיפות לHD) ללא בעייה שאני אוכל לשחק Civilization זה אחד המשחקים שמעבירים הכי הרבה זמן בטיסות\רכבות. ומשחקים חדשים אחרים משקל נמוך,חשוב. אשמח לסוללה חיצונית שתתן לי 15 שעות עבודה,כמו שיש לסוני\לנובו? כמו שזה נראה, אני רוצה הכל מכל העולמות בטוח שיש איזה מחשב שיענה לפחות על חלק מהדרישות תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by montella,

הסיבה העיקרית שהמחשב הוא לא נייח היא מגבלת מקום שיש לאחותי בדירה, לכן היא מחפשת מחשב נייד. תקציב של 2500 שח + אופציה ל2700 גג אם צריך על מנת לשדרג זכרון/אחריות מערכת הפעלה וכו' , אבל להשאר ב2500 שח. * מטרות המחשב? שמיעה של מוזיקה וצפייה בסרטים, איכות הרמקולים והמסך חשובים מאד. מאמין שכל מחשב שיריץ טוב מוזיקה וסרטים יספיק גם לשימושי אופיס ולאינטרנט. I-tunes המחשב לא אמור להריץ תוכנות חזקות. I3 יספיק לא? * גודל המסך? 15.6 הבנתי מקריאה שעדיף מסך מבריק לשימושים כאלו, וגם שיהיה WIDE * משקל רצוי? מחשב אמור לשבת בצורה קבועה בבית, כך שמשקל לא כל כך רלוונטי, נגיד 2.5-2.7 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאחר שאמור לשבת בצורה קבועה בבית אז אין צורך בסוללה חזקה, 3 שעות זה פרק זמן סביר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, אז זה הולך ככה: אני צריך את העזרה שלכם במפרט בתקציב הנ"ל לשימושים של אינרטנט ופוטושופ בעיקר. הפוטושופ לא דורשת המון אז לא נורא כל כך התקציב. העניין היחיד הוא שחשוב לי שחלקי המחשב יהיו אמינים וייתנו את הביצועים המירביים האפשריים בתקציב זה. אין צורך בציוד היקפי או מסך. אני חושב שכדאי שיהיה צורב DVD של NEC (לא עולה הרבה). עוד שאלה היא, האם מעבדי הסמפרון הם חזקים מספיק ועדיפים מסלרון והאם אפשר להכניס AMD64 חלש יחסית (2800 למשל) בתקציב? אשמח לקבל עזרה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, המחשב הנוכחי עשה את שלו במשך 6 שנים, הגיע הזמן להחליף. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, תכני HD (סרטים, סדרות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן אנשים אחרי חיפושים רבים בפורום הזה ובכלל באינטרנט הרכבתי לעצמי את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא מספיק טוב או שיש מה לשפר אשמח להצעות מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 880 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1550 ₪ - * מבצע * - Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC Vapor-X 499 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 799 ₪ - Fractal Design Define R4 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 850 ₪ - DELL 23'' U2312HM ULTRA Sharp IPS , PIVOT מחיר סופי: 5738 ₪ לאשר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by הורוויץ,

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מסך: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1369 מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1027 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪738 זיכרון: OCZ 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV3GK אחריות: לכל החיים. מחיר: ₪482 כרטיס מסך: GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪981 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪148 מארז: THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU אחריות: על שלמות המארז הראשונית. מחיר: ₪284 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET א…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום חברים, הנה אני שוב אחריי 3 שנים קונה מחשב חדש, המחשב הישן נמסר לבן משפחה וגם היה לו תקלה עם הכרטיס מסך בגלל הספק כח. אניווי לענייננו : יש לי מסך 21.5 אינץ' Samsung T2250 Syncmaster בשולחן העבודה ובמשחקים אני עובד על רזולוציה מקסימלית 1900X1000 או 1900X1200 לא זוכר בדיוק. עכבר, מקלדת, רמקולים וכדומה אני לא צריך. נטו מחשב ! העדפות : מעבד - אינני בטוח, אבל INTEL נחשבים טובים,שקטים, וקרירים נכון ? כרטיס מסך - אני חושב שצריך אחד חזק לרזולוציה שאני משתמש בה מארז - לא משנה איזה ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק את כרטיס המסך ואת שאר החומרה. ( אבל לא אחד שיכול להשרף בגלל שיותר מדי 'חם' לו ויגרום לרסטרטים וכיבויים של המחשב) דיסק קשיח - לא צריך להגזים עם, הסדרתי יפה עד היום עם 320GB …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Blinker,

חיפשתי ככה במפרטים של האתר אבל המערכת שם נדפקה קצת ולא מראה מחירים מה שאני צריך זה מחשב שיהיה לו יכולות גרפיות גבוהות במיוחד מאחר שהשימוש העיקרי שלו זה שרטוט תלת מימדי מפרט רק לכונן עצמו מארז לוח אם מעבד זכרונות כ.מסך דיסק קשיח ספק צורב פשוט לא צריך להיסחף על המארז הוא לא דורש סופר יופי וסופר שקט אממ זיכרון 4 גיגה מינימום דיסק קשיח 250GB יספיק נראה לי ועד כמה שזה מטומטם זה למסך 19" כנראה אם רק אפשר להתבסס על חלקים שקיימים ב KSP יהיה נהדר פשוט זה הכי זמין לי -- אבל לא חובה ותודה מראש לכולם

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הנה מה שבניתי ללא ציוד היקפי למסך 22-24 AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1,195.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2, יחידות 1 ¤566.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1738 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤220.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1519 Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 1GB GDDR5 PCIe, יחידות 1 ¤951.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1482 Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB, יחידות 1 ¤540.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1649 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Fasil,

. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4,GTA V,COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש (שולחני). המטרה היא מחשב רב ייעודי שיחזיק לי הרבה זמן, זאת אומרת שגם עוד כמה שנים דברים ירוצו חלק בלי שאצטרך להטריד את עצמי בהחלפת רכיבים. אין מגבלה קשיחה לגבי העלות אבל אני לא רוצה לשפוך סתם כסף. שיקול נוסף: אף פעם לא בניתי (פיזית) מחשב בעצמי, ובא לי לנסות האם שווה לי להתלמד על מחשב שאני בונה על אמינותו לשנים ארוכות? המקסימום שעשיתי עד היום הוא להחליף דיסק קשיח ולהוסיף RAM (בנושאי תוכנה אני שוחה חופשי). כרגע אין לי מגבלת זמן (בחופש) ואני מוכן לעבוד לאט ובזהירות ולהשקיע בלימוד. בקיצור, אשמח לעצה אם שווה ללכת על העניין, אולי כדאי שהחנות תעשה חלק ואני חלק, או שיותר בטוח לרדת מזה וזהו. אם כן, אשמח אם העניין של פשטות ההרכבה יהווה ש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Joe Quimby,

שלום חברים, לאחר שנים עם אותו מחשב חביב החלטתי להתחדש בנייח חדש למשחקים. יש לי חבר שעובד באינטל והוא יוכל לספק לי מעבד ו SSD של אינטל (אין לי שומדבר נגד הקבוצה האדומה) במחיר נמוך (חייב מכס לפי דעתי) אז ככה בכלליות מחשב למשחקים כגון Witcher 3, Shadow of mordor החדש Hell blade וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא יהיה מחובר מסך מיוחד (סה"כ 1080P) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…

18. Started by xoerk,

הי, אני רוצה לקנות איזה מחשב קטן לסלון שירץ סרטי HD ברזולציה 1080i, ראיתי מחשב מבוסס ATOM D525 : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16856107072&cm_re=jetway-_-56-107-072-_-Product השאלה האם זה מספיק להראות סרטים ב 1080i? האם שווה להוסיף לו איזה SSD ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה(שנה א') אני צריך המלצה למחשב נייד שיעמוד בתקציב 3000(פחות או יותר). המטרה העיקרית של המחשב הוא אינטרנט אופיס MATLAB ועוד תוכנות אלק'/תכנות. אני ממש לא מתכוון לשחק במחשב נייד(בשביל זה יש מחשב נייח). חשוב לי מאוד שירות ואחריות ושהמחשב יחזיק עד סוף התואר לפחות(בערך 3 שנים). חשבתי אולי לקנות Lenovo N500 אבל בפורום לא ממליצים על אייבורי והמתחרים העיקריים שלו הם דגמים של MSI שנמכרים באייבור (EX400,EX620,PR601). כמוכן רציתי לדעת מה אתם אומרים על http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE1c2d. מה אתם אומרים?

20. Started by yechieln,

יש לי מחשב נייד hp pavilion ze4500 פתאום המחשב לא מצליח לעלות, כאשר אני מדליק אותו הוא נדלק לשניה מדליק את המאוורר נדלקים המנורות ואז הוא נכבה ומדליק עצמו מחדש וחוזר כך עד שאני מנתק את הבטריה ואת החשמל, נסיתי בלי הבטריה ו\או בלי המטען ועדיין קורה אותו דבר מישהוא יודע מה ניתן לעשות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום חברים -אני יוצר בקשה למפרט עבורי לאחר שראיתי כמה דיונים בנושא בערך באותו תקציב אך לא התחברתי לאף מפרט עדיין באופן שמדבר אלי. אני מכיר את הדילמה "שני כרטיסי מסך חלשים מול אחד חזק" ולגבי זה שואל-רק אם ניתן (אין לי מושג) האם ניתן יהיה לבנות לוח אם התומך בCROSS אך להציב שם כרטיס חזק (GTX570 לדוגמא) בודד במטרה להוסיף את השני בשלב מאוחר יותר? 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (5.5K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, יש לי את מחשב נייד : HP Pavilion dv6-3125ej XR528EA כבר קרוב ל4 שנים. בחצי השנה האחרונה הוא התחיל ממש להתחמם, קניתי לו משטח קירור אבל זה בכל זאת לא עובר. מישהו יודע אם יש פתרון? ועוד דבר איך בודקים מה הטמפרטורה של המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by IME3,

הולך לקנות מחר מה אתם אומרים 1. http://www.tomshardware.com/reviews/green-terabyte-1tb,2078-2.html מחיר בחנות 460 2. http://www.tomshardware.com/reviews/hitachi-western-digital-terabyte,2017-3.html מחיר בחנות 530 3. http://www.productwiki.com/western-digital-caviar-green-1-5tb-wd15eads/ "contains 32MB of drive cache and has a maximum speed of 5400 RPM" מקסימום של 5400 ולא 7200? אז נראה לי שאני אוותר אפילו שמבחינת המחיר שאפשר לקנות ב 630 והכונן 1 וחצי טרה בזמן שהכונן של ה 1 טרה עולה 530 כרגע אני הולך על ה Caviar Black אבל לא ברור לי ההבדל בינו לבין האפשרות הראשונה טוב הרצתי קצת חיפושים והבנתי שהסדרה הירוקה עדיפה רק בצריכת אנרגיה ושעדיף ללכת על הסדרה השחורה? http:/…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המפרט ישמש את אחי הקטן (15) לגיימינג ואת שאר בני המפחה לאינטרנט ועבודות אחרות במחשב. חשוב לנו שהמחשב יהיה מרכיבים איכותיים ולא יזדקק לשדרוג במס' שנים הקרובות. נכון לעכשיו הכיוון הוא המפרט הבא: כמו שמצויין במפרט, אין צורך בציוד היקפי כלשהו פרט למסך ואין צורך בדיסק קשיח. צורב DVD אפשר להוסיף כאופציה וירכש אפילו כחריגה מהתקציב. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט + הצעות לשינויים. את ההצעות יש לבסס על מבחר החלקים הקיימים ברשתות KSP ואייבורי בלבד (ואין בעיה לקנות מכל אחת מהרשתות חלק מהרכיבים, ההרכבה מתבצעת על ידי.). תודה לעוזרים ושבוע טוב, אבירן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. טוב,שלום אני חדש שמעתי על הפורם הזה דרך חבר שלי שהמליץ עליכים. אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש....כעיקרון אני גיימר משחק קאונטר סטרייק וכו'... יש לי תקציב של 8 אלף שקל למחשב גיימרים. היתי רוצה לדעת: 1.זה מספיק כסף למחשב טוב ויציב שיעבוד הרבה זמן בלי בעיות.. 2.אני מבקש שתכינו לי מפרט כי אני לא מבין בזה ממש... שמעתי משהו על ה Intel core 2 Q6600 הבנתי שזה מעבד טוב וגם לא הבנתי היה שם גם משהו G0 ועוד איזה משהו הייתי רוצה שתסבירו לי.. תודה, שבוע טוב ושנה שמחה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.