עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by I7210I,

שלום איך אני עושה פירמוט לMSI WIND U100 שישאר לי כל הדברים של מיקרוסופט החוקיים דהיינו הוינדוס ועברית? ואיזה אפשרויות יש לי להוסיף לו HD יותר מה30GB שיש לי..? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by haimovichi,

רכישה בישראל - עד 3,500 ש"ח מטרות המחשב - עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך - 15, מט * משקל רצוי - 2-2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI, USB3 * בלוטות - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - HDD 500GB * כונן CD/DVD? צורב - צורב * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - DELL,ASUS תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by grule,

האם המפרט הזה טוב?.... שם מוצר כמות מחיר ליחידה סה"כ WD 80/7200 JB 8MB עדכן ¤400.00 ¤400.00 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz עדכן ¤580.00 ¤580.00 GIGABYTE GeForce FX 5700 Ultra עדכן ¤1,140.00 ¤1,140.00 Abit NF7-S2 עדכן ¤440.00 ¤440.00 RAIDMAX Scorpio 868 Black עדכן ¤370.00 ¤370.00 AMD SEMPRON 2600 BOX RETAIL עדכן ¤580.00 ¤580.00 סיכום כללי מחיר כולל להזמנה: ¤3,510.00 איך זה? דמי משלוח: (מחירון) ¤35 סה"כ לתשלום: ¤3,545.00 מספר תשלומים אפשריים: (תנאי תשלום) 0 תשלומים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קניה בארה"ב * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, תכנות וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מעדיף מקלדת טובה (כמו של ThinkPad למשל) * משקל רצוי? פחות משמעותי, רצוי לא יותר מדי כבד (מעל 3 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משמעותי, סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, עדיף SSD אם אפשר אבל אני יכול גם לקנות בנפרד ולהחליף * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מחפש מחשב לאחות של ידידה שלי. היא עובדת בגרפיקה בפוטושופ. התקציב הוא 4500 - 5000 כולל מסך. מעוניין שיהיה בו פנטיום. לוח אם של MSI. וגם כרטיס מסך של MSI. לא אכפת לי לשמוע גם על הצעות אחרות מ MSI. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ההבדלים מינורים עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי + גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - פחות או יותר כל הריינג' משחקים האפשרי, מ-MMOים ל-RPGs לFPSים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני אשתמש ב-Dell ultrasharp 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ואיי.. האמת שחפרתי דיי הרבה בכמה וכמה מקומות.. (בעיקר באתר הזה) והרכבתי לעצמי משהו ואשמח לחוות הדעת המקצועית שלכם. כמו שכבר ציינתי בכותרת אין לי צורך בציוד היקפי ו oc איני מתכוון לעשות.. (אולי בשלב יותר מאוחר וגם אם כן, אז מינורי) בכל מקרה זה המפרט (המחירים הם מאתרים שונים ויכולה להיות סטייה קלה לכאן או לכאן) -------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד Q9450B Q9450 QUAD CORE 2.66G TRAY 12MB 95W 775/1333 מחיר:1532 לוח אם GA-EP45-DQ6 מחיר:1373 זכרונות 2Gb KIT (1G X2) TWIN2X2048-9136C5D מחיר:618 כ. מסך GIGABYTE Geforce 9600GT 512 mb DUAL DVI Retail מחיר: 770 ספק כוח Corsair 450W CMPSU-450VX/550W מחי…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Or-L123,

שלום, ברשותי: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel Core i5-750 @ 3 GHz (OC) Gainward GeForce GTX 460 SE PCI-Express 2.0 x16 HEC WIN+ 700W כשהכרטיס מסך עומד למות (ארטיפקטים כתוצאה מהפסקות חשמל). מבדיקה הבנתי שכרטיס PCIE 3 יעבוד על לוח PCIE 2. מודע לאופציה של צוואר בקבוק - אני אקנה מערכת חדשה בעתיד בכל מקרה (בלי כרטיס מסך כמובן), זהו רק פתרון זמני לעובדה שעוד מעט אתקע בלי כרטיס מסך. עוד עניין הוא ה-PSU. אם אני לא טועה זה זבל סיני, אין בעיה אם יסחוב את המערכת עם כרטיס מסך חדש (אני בטוח שיסחוב), השאלה אם יכול להיות שבהפסקת חשמל הבאה גם כרטיס המסך החדשה יהרס, בעקבות הספק הזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה אתם אומרים על המפרט גיימינג ושימוש כללי הבא שבנתי ב3200 שקל? הוא אמור להחזיק מסך 23'' טוב במשחקים וגם בשימוש כללי. AMD Athlon 2 X4 620 2.6Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 (X2) Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 XFX ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W שרות RSM VIP סה"כ מחיר: ₪ 3,209.00 בRSM מה דעתכם יש איך לשפר? האם יתאפשרו שדרוגים עתדיים? תודה ולילה טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ilstockman,

מחשב בכ- 9000 ש"ח מ- IQPC: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1789 לוח אם : ASUS P5B DELUXE ¤ 1187 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 1862 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1900XTX 512MB DDR3 DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤ 2431 דיסק קשיח : SEAGATE 300GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3300622AS ¤ 637 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H10A DOUBLE LAYERED X16- BULK ¤ 239 ספק כוח : HEC ACE 580 - 580W - 20/24 PIN - ATX2.0 - BLACK ¤ 436 מארז : THERMALTAKE SOPRANO SILVER MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000SNS w/o PSU ¤ 436 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 9017 בנוסף יש לי מסך LG LCD 20 L204WT…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם , מדובר בדגם עם המסך הקטן 12.1 PR200 , הדגם הספיציפי model (ms-6837d) כשקיבלתי המחשב היה עם איקס פי והמצלמה עבדה פיקס!... ולא מזמן פירמטתי ושוב התקנתי איקס פי... ואין המצלמה פשוט לא עובדת למרות שהתקנתי את הדרייבר שהיה בדיסק , והורדתי מה שיש באתר החברה והמצלמה פשוט לא עובדת, המחשב לא מזהה אותה בכלל. עשיתי חיפוש בגוגל , ומצאתי כמה הודעות בפורומים לגבי אותה בעיה בהגדרת המצלמה אך לא הבנתי כלוווום (כן האנגלית שלי סופר מצויינת).. למישהו יש אותו מחשב? מישהו יודע מה הקאצ' בהגדרת המצלמה במחשב מסוג זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי חברים, אשמח שתעזרו לי להרכיב מפרט למחשב חזק שיכיל את הפרטים הבאים, תקציב עד 10K. - 64 GB RAM - חובה (הקצאת משאבים למכונות וירטואליות) - מעבד מרובה ליבות (8 ומעלה) שתומך/מאיץ וירטואליזציה ( VT-X/EPT ) - לוח אם תואם לדרישות ותמיכה בוירטואליזציה, תואם למעבד ולזכרונות. - כרטיס מסך שיריץ משחקים בינוניים עד כבדים ויספיק לטווח של השנתיים-שלוש הקרובות. (FIFA, Batllefield וכו'). רצוי שני חיבורי HDMI להזין 2 מסכים. - כונן SSD עד 250G ל-OS, אם ההבדל במחיר זניח אז 500G. כוננים נוספים אעביר מהמחשב הקיים. - ספק כח תואם למערכת לצורך גדילה עתידית (רצוי 1000W פלוס/מינוס) - מארז איכותי מתאים עם קירור אופטימלי ושקט + קירור טוב שקט ואמין למ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. טוב, המעבד שלי הלך טוטאל לוס (אומת על ידי 2 טכנאים)-כסף למחשב חדש אין כרגע אני מעוניין להקצות 1,200 ש"ח לשדרוג חלקי אני מעוניין לרכוש מעבד לוח אם וכרטיס מסך (אם זה משנה החלקים הנוכחיים intel e8500, לוח אם dg33 וכרטיס 9800+ אני מניח שבתקציב ייכנס מעבד i3 ומעדיף כרטיס של נוידיה צרכים-סרטי 1080,בלוריי וסטרימינג hd בלבד- מדגיש לא גיימינג ספק נוכחי seasonic 400w 4 gb ram אני יודע שהתקציב קצת דחוק-אולי אמתח טיפה אם תוכלו להרכיב לי מפרט ל-3 הרכיבים הנ"ל מksp אודה לכם

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by danezeq,

היי ההבנה שלי במחשבים היא סבירה +, אבל אני מאוד לא מעודכן. אני מחפש מחשב נייד במחיר הכי זול שיספק משהו נח ואיכותי. צרכים: צפייה בסרטים באיכות טובה, התחברות לטלוויזיה, דפדפן יישומי אופיס וזהו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nail,

hey folks.. im having problems with writing hebrew on my computer... so sorry im writing in english... i have 1500 NIS to spend and i wan't to upgrade my current computer.. i currently have: CPU1) AMD Athlon 64 Processor 3000+ @ 1890MHz (MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7125 mainboard) (RAM) 1GB ( (VGA1) NVIDIA GeForce 6600 GT (Omega 2.169.21) (128MB), i want to upgrade the motherboard, the cpu and the ram.. but i have a budget of 1500 nis.. from what i know.. maybe its best to upgrade to INTEL now.. so any offers are available... for now im planning on keeping my video card, because its pci-e and i won't have any problem putting it on any motherboard... thanks in …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט לחבר (freelancer במקצועו, כמהנדס מכונות). תוכנות: Solidworks, CATIA. תקציב: עד 3000 ש"ח, עדיפות לאיזור ה-2000. בנוסף, שימוש ביתי לא כבד יותר מדי.. אם אפשר לדחוף במחיר SSD עם נפח נורמלי, אז למה לא. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע לאיזור ה2000-2500 אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, תוכנות מידול (Solidworks, CATIA) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOTA…

17. שלום, יש לי את המחשב הנ"ל כבר שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הזכרון מ2GB ל4GB לפי מה שהבנתי יש לי סלוט אחד פנוי. אבל אני לא יודע איזה זכרון בדיוק אני צריך (איזה חברה\ סוג\תדר) אם מישהו יוכל להמליץ לי, אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מי שיכול לעזור בבקשה מתברך.. התקציב למחשב 10K פלוס מינוס עיקר מטרות המחשב זה למשחקים כבדים הרבה סרטים ולמשחקי אונליין ככה שיתפקד לי חלק ולדעת איזה מסך יתן את הגרפיקה המקסימלית מהכרטיס 4870X2 (רצוי את הכרטיס הזה במפרט) ומתכונן OC תודה רבה לכל העוזר לי

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן, אני מחפש מחשב נייד ואני רוצה לבצע את הקניה כמה שיותר מהר כי מה שיש לי כיום לא כ"כ עושה את העבודה. המחשב הוא ללימודים בעיקר. אבקש לא לחרוג מעל 4,000. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14". עדיף מאט אך לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD אך שוב לא קריטי. שהמסך יהיה איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? יחסית קל, שלא ישבור את הגב. אם צריכה להיות התפשרות אפשר שתהיה כאן בתחום הסביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עד כמה שאפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ו8SSD יהיה מצויין * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * הא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lior0101,

מבקש עזרה בבניית מפרט בסכום של בערך 7000 ש"ח יחד עם מקלדת מסך רמקולים וכו'... אני רוצה שהמחשב לא יהיה רועש ואם צריך אז להוסיף קירור אם יש איזה משהו קריטי שחיבים בשבילו 7500 או משהו כזה אז אני יכו להלוסיף תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 שקלים בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עבודה משרדית וגלישה - יומיומי, תכני HD -העתקה של תכני ה HD לכונן חיצוני ייעודי לצורך סטרימינג. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ראוטר מהיר עם טווח שידור אלחוטי רחב, כונן חיצוני בנפח של 1TB לפחות ,יעודי לסטרימינג באמצעות חיבור USB למסך ה LCD, עדיפות לכוננים שמזוהים בצורה אלחוטית (WIRELESS) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב ב…

22. שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת דגם מחשב נייד למישהי שמתחילה ללמוד תקשורת בקרוב. הנה התשובות לשאלות מהדביק: * מטרות המחשב? -תוכנות משרדיות (אופיס וכו'), אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -מאט, 14 אינץ' (טיפה יותר או פחות לא קריטי). * רזולוציית המסך? -לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -אין. * משקל רצוי? -עדיפות למשקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -כן! כמה שיותר בתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -HDMI ו-VGA. * Bluetooth? -לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? -כונן מגנטי. הגודל לא משנה. * כונן אופטי? -לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא. * האם נדר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אז ככה אני זקוק לשידרוג של המחשב(מעבד,זיכרון,כרטיס מסך,לוח אם,דיסק קשיח,ספק). וכל זה חייב להכנס לתקציב של 3600 שקל... אני מעוניין Dual Core ולוח אם שתומך בPcie-e וזיכרונות DDR2 דיסק קשיח 160 ג'יגה? יש מצב אתם מכינים מפרט כזה מחנות אחת?

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ruff stuff,

שלום לכולם אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בחודש חודשיים הקרובים מעדיף את מחשבי amd לאחר 10 שנות שימוש באינטל אני חושב שהגיע זמן לשינוי. התקציב : 4500 ש"ח. המטרה: הורדות, אינטרנט, מוסיקה. לא ניראה לי שאשתמש בו למישחקים, אבל אני לא פוסל את זה. ציוד הקפי: מסך 17 lcd מקלדת ועכבר אלחוטיים ,אין צורך ברמקולים. מחכה להצעות ותודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן כולם, אני מעוניין לשדרג את מחשב הגיימינג (הטוב למדי) שלי, לקראת מה שמסתמן כמפלצת של עולם המשחקים לדור הנוכחי, Witcher 3. זה המפרט הנוכחי שלי: Gtx 680 מעבד i5 2500 3 .30 GHZ זכרון פנימי 8 ram המחשב בן 3 שנים בערך, ועדיין מריץ את רוב רובם של המשחקים באיכות מקסימלית. לאחרונה הוא התחיל קצת לגמגם עם משחקים כמו Total War Attila. כיוון אחד אפשרי הוא לשדרג ל970 או 980, אבל אני גם משתעשע ברעיון של תצוגת 4K, מה שאומר שאיאלץ להחליף גם מסך. אין לי גם מושג אם שדרוג שכזה ידרוש גם שינוי של מערכות קירור וכו', אני לא מתיימר להבין בזה במיוחד. אשמח לעצות!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.