ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
שלום אחותי רוצה לקנות מחשב חדש (כי הישן מתחיל להיתקע מדי פעם) היא רוצה מחשב בסיסי לגלישה,,פייסבוק,סירטונים,סרטים וכאלה.. איך המחשב הזה לדוגמא?.. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500&cart=143628288920388752〈=heb ואם הוא טוב בכלל?? אני לא כזה מבינה בזה.. או שלדעתכם עדיף בכלל להרכיב משהו ואם כן אשמח שתרכיבו.. אבל אין לה דרישות מיוחדות אולי שיזוז רק חלק ומהר בגלישה לא יותר היא מאוד מסתפקת במועט והיא גם לא צריכה הרבה מקום במחשב היום יש לה באיזור ה300GB במחשב וזה הספיק לה..כמובן שיהיה הכי זול שאפשר היא די קמצנית שזה מגיע לדברים כאלה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לדעתכם לחכות אם רכישת נייד חדש עם מערכת הפעלה של מייקרוסופט עד שתצא המערכת הפעלה הבאה, אולי יהיה שידרוג חינם לבעלי ווינדוס 8? ולפי ההערכות אתם חושבים שהמערכת ההפעלה החדשה תהיה מוצלחת יותר למחשב נייד ללא מסך מגע?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לקנות מחשב לגיימר בינוני+ התקציב 5,500 - 6,000 שיכלול: 2ג'יגה זיכרון עד 150GB הר-דיסק מעבד של אינטל לוח-אם וכמובן GEFORCE כ.מסך לא צריך: מסך מארז ספק כוח זה המסך שיש לי: SAMSUNG 930B http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/BI19BSSB.asp (אם תצטרכו לדעת בשביל בחירת כרטיס מסך) וזה הספק כוח 550W: http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=61&pPath=407&productID=420 (שהוא יעמוד בלחץ של המפרט) תודה רבה לעוזרים... !
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי לצורך לימודים ובכללי הרצה של אפליקציות לא כבדות במיוחד (פוטושופ, סוני וואגס וכו'). המחשב נקנה בארה"ב כך שאשמח אם זה יהיה לפי המחירים שיש שם ולא בארץ. הדרישות הכלליות: 1. מעבד חזק 2. זיכרון RAM 4GB (אפשר בבסיס 2GB ולהוסיף ידנית תמיד אפשר) 3. סוללה זה בין הפרמטרים הכי חשובים ככל שיותר, יותר טוב 4. משקל - כמה שיותר קל (2.5 ק"ג ומטה) 5. מסך 15-17 (עדיפות ל17) אשמח לקבל הצעות, אם צריך להוסיף תקציב אני גמיש עד 2000$, אני לא מעוניין בפלטפורמות מבוססות MAC. מסיור קצר וחקירה קטנה, חשבתי על המפרט הבא המבוסס על מחשב DELL Studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9550 (6MB cache/2.66GHz/1066Mhz FSB) Edge-to-Edge HD Widescreen 16.0 inch WLED LC…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה אם אני עושה איפוס של win10 שבמחשב הנייד שלי הוא מחזיר לי להגדרות יצרן?? שזה כולל דרייברים ותוכנות של חברה וכו'?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המחשב לא נטען ונראה שהשנאי לא מוציא מתח נטבוק לנובו S12 ראיתי רק שנאים מקוריים ב-200 ש"ח, האם יש אופציות יותר זולות (בארץ)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה רכשנו עבור אשתי את הלנובו Y580 - להלן סקירה של פי.סי מגזין - והוא ממש מרשים. הבעיה - אחרי שנכנס במחיר גבוה לישראל (כ-7000 ש"ח) הוא צנח למחיר הריטייל שלו (כ-4000 ש"ח) ואז המחיר עלה והאספקה נגמרה! רציתי לרכוש אחד היום ולא מצאתי אצל אייבורי, קיי.אס.פי ודומיהם. בקיצור, באסה. אני זקוק לעזרתכם: * מטרות המחשב? משחקים, כולל משחקים כבדים כמו CRYSIS 3, DISHONORED, HITMAN: ABSOLUTION ודומיהם. זאת בנוסף להיותו עמדת עבודה לסטודנט - אופיס ואינטרנט מול מסך איכותי שלא יהרוג לי את העיניים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מ-15.6 עד 17 אינץ'. גדולים יותר דורשים תיקים מיוחדים לנשיאה וכו'. * רזולוציית המסך? 1920X1080, FHD או כל הגדרה אחרת. ממה שאני מבין,…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! סתם לידע כללי: בעבר הייתי Psycho17 שיניתי שם משתמש בגלל שהייתי בצבא הרבה זמן והינה חזרתי טוב ועכשיו לעיניין. אחותי היא ארכיטקטית והיא רוצה לקנות מחשב חדש. בגלל שהייתי מרוצה מהמפרט שהמלצתם לי לקנות בזמנו אני מבקש את עזרתכם שוב. התקציב שלה הוא 3000 עד 4000 ש"ח ללא מסך, אבל לא חייב שינשק את ה4000. בנוסף היא רוצה צורב וכונן DVD. * המחשב צריך להיות מחשב חזק יחסית היא משתמש בתוכנות לעיצוב וסרטוט אוטו-קאט למי שמכיר וקצת פוטו שופ. בנוסף רציתי לדעת האם כדי לה את המעבדים החדשים עם 2 הליבות או שיספיק לה מעבד בעל ליבה אחת. אשמח לקבל מפרטים גם עם מעבדי AMD וגם עם מעבדי INTEL אתם בטח תדעו איזה סוג מעבדים יותר מתאים לה. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה,מהוא הערך של המחשב שלי כיום למכירה קומפלט בזמנו עלה לי 3500 ש"ח לפני 3.5+ שנים בערך המארז במצב מעולה בלי שריטה אחת..ואם זה משנה,אני מנקה אותו כל חודש מאבק. מעבד: Intel Core i5 3330/ 1155 Tray מאווררים וקירור: Zalman CNPS-7000V-AL SI For 775/1156/AMD Cooler For case raidmax 120mm לוח אם: MSI B75MA-E33 Retail מארז: NZXT Source 210 Elite White ספק כוח: Seasonic PSU 500W Active PFC ECO זכרון: DDR 3 8GB/1600 Crucial כרטיס מסך: Sparkle GTX760 2GB DDR5 PCI-E HDMI Retail כונן: Samsung SSD 120GB 840 Series TLC 2.5 SATA 3 תודה רבה לעוזרים (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז-LED+25CM FAN BLACK SILVER ספק כח- ENERMAX LIBERTY 400W 30A@12V מעבד-INTEL CORE 2 DUO E6750 13337FSB C2D קירור למעבד-775 COOLER MASTER לוח אם- MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN זיכרון פנימי-PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ כרטיס מסך-MSI NX8800GTS T2D320EOC דיסק קשיח-WESTERN DIGITAL WD5000KS 500GB מסך-SAMSUNG 20 206BW 2 MS LCD WIDE כונן דיסקטים-כונן דיסקטים 1.44 שחור צורב DVD- LG H55L DVDRWX20 DLAYER מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 אני רוצה לשמוע את דעתכם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות X61 בקונפיגורציה החלשה שלו עם תחנת עגינה וסוללה דפוקה ב1400. עם אחריות לעוד 3 חודשים אני עכשיו מסתכל קצת ביד2 ואני רואה מחשבים חזקים יחסית במחירים של 2000 [XPS או E310 של LG] השימושים שלי מאוד מגוונים...עריכות בפוטושופ, סוני ווגאס לעריכת סרטים, משחקים קצת ובקיצור קצת מהכל. אני יודע שאני לא יקבל את כל מה שאני רוצה ממחשב נייד יד שנייה ב2000...אני יכול להשלים חלק עם המחשב הנייח. השאלה שלי זה אם שווה להחליף מחשב נייד עסקי חלש במחשב נייד יותר חזק אבל לא עסקי? עקרונית גם מפריע לי שהמסך של הX61 ברזולוציה מאוד נמוכה, ואני יכול להשיג מחשבים 13" בטיפונת יותר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[h=1]היי, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הזה. אני רוצה לקנות עד יום בערב את המחשב והוא נראה לי מאוד משתלם ביחס למחיר וביחס לדברים שראיתי בפורום. יש להשיג יותר טוב מהמחשב הזה? http://ksp.co.il/?uin=21308[/h]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך LCD בגודל "22 צרכים : מחשב חזק מאוד לגיימרים, המסוגל להריץ את כל המשחקים הקיימים כיום, כולל פוטנציאל עתידי (שלא אצטרך להחליף בעוד חצי שנה). תקציב : עד 9,000 ש"ח, לא כולל מסך. אשמח לקבל המלצה למפרט הטוב ביותר לאור הצרכים והתקציב הנ"ל, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה איכות החומרים שהנייד בנוי ממנו עשוי להשפיע על מחיר המוצר? אילו חברות נותנות את האיכות הגבוהה ביותר? איזו חברה \ דגם של נייד נותן את האיכות הגבוהה ביותר בתגי מחירים של עד 5000ש"ח ? שאלת אקסטרה : למה ניידי 13.3" יקרים באופן משמעותי משאר הניידים למרות שהם בעלי מפרטים זהים\נחותים בד"כ? אשמח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת דגם מחשב נייד למישהי שמתחילה ללמוד תקשורת בקרוב. הנה התשובות לשאלות מהדביק: * מטרות המחשב? -תוכנות משרדיות (אופיס וכו'), אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -מאט, 14 אינץ' (טיפה יותר או פחות לא קריטי). * רזולוציית המסך? -לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -אין. * משקל רצוי? -עדיפות למשקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -כן! כמה שיותר בתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -HDMI ו-VGA. * Bluetooth? -לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? -כונן מגנטי. הגודל לא משנה. * כונן אופטי? -לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא. * האם נדר…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן. אין צורך בהארד דיסקים או ציוד היקפי כלשהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין שני מחשבים נידים: הראשון הוא ה 1330 המפורסם השני הוא LG מדגם R405. בהנחה שאת שניהם אני לוקח בקונפיגורציה של 2 גיגה זיכרון , וכרטיס גרפי של Nvidia 128 ו 3 שנים אחריות, האם הדל שווה 3000 ש"ח יותר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני צריכה לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם סוליד ווקרס פוטושופ keyshot אפטר אפקט וכו.. מבחינת תקציב משהו בסביבות 6000-7000, מחשב pc. עד כה היו לי ניידים של טושיבה ואני דיי מרוצה, אבל ייתכן וישנן חברות שיהיו יותר טובות ופשוט אני לא מכירה ... הסתכלתי על מחשבים שיש להם מעבד של I7, הבנתי שזה טוב.. אבל בכל הקשור לסוג של כרטיס מסך זיכרון וכו אין לי הרבה מושג אז אשמח לקבל איזשהן המלצות למחשבים או טיפים איך לבחור.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח ניתן לחרוג ב-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, בנוסף פוטושופ ומשחקים לילד בגיל יסודי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בעלות תועלת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? , אשמח אם הוא יהיה קטן יחסית - לא חובה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בסכום של מקסימום 5500 שקל ואני צריך עזרה במציאה אני לא כולכך מבין במעבדים אבל סנטרינו דותן זה הכי טוב נכון ואני מחפש מחשב נייד שיחזיק להרבה שניים וגם אם אפשר לשחק אליו קצת במשחקים אז אני מצאתי כמה מחשבים ואשמח אם תמליצו לי על אחד מהם או שתביאו אחד משלכם זה המחשב שנירא לי הכי טוב אבל הוא דיי יקר http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=32&CatCode=7 וזה דגם כמעט אותו דבר מי KSP דגם Aopen 1557 1557 מעבד Pentium 1.7 Dothan 2M מסך 15'' TFT 1400x1050 זיכרון SODIMM 256MB דיסק קשיח 40GB 8MB 5400rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI M10 Radeon 9700 64MB VRAM מודם 56,6K כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + M…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר הביא לי מחשב נייד שלו,בהתחלה הוא עולה רגיל עד שהוא מגיע לטעינה של ה XP באמצע הטעינה יש מסך כחול לרבע שנייה זה עושה ריסטרט. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את זה ? צריך פשוט פירמוט ? או שאולי בעייה בביוס.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שבמפרט: לא כולל SSD asus g53jw 320 GB 8GB RAM 15.6 FHD core i7-740qm nvidia geforce gtx460m במצב שמור מאוד אם זה משנה. נקודות נוספות: כמה זה יפחית במחיר אם אמכור אותו עם 4GB RAM כמו כן האם יש הבדל אם המחשב ימכר עם 320 או 640 GB להארד דיסק.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז, המחשב כבר בן שש-שבע והגיע הזמן (ויש הזדמנות) לשדרג את הרכיבים העיקריים. אלו החלקים שאני מרגיש שצריכים שדרוג: Intel Core i7 930 Gigabyte GA-X58A-UD3R Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 (KHX1600C9D3K3/12GX) יש גם את הרכיבים הבאים, לא צריכים שדרוג: ספק של סיסוניק 850 (לא זוכר את הדגם המדויק כרגע) Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming כמה כונני SSD וHDD אני משתמש במחשב בעיקר לגיימינג. אני לא צריך את המעבד הכי מטורף לאוברקלוקינג, ולא לוח מצועצע עם מליון תוספות. העדפה לחברת גיגהבייט (גם תאימות להאקינטוש וגם נסיון רב שנים) אני לא משדרג כל יומיים, אבל כשאני קונה, חשוב לי להיות מוכן לכמה שנים (למשל …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודות בי"ס, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן. גודל המחשב הקיים גובה 50, עומק 55, רוחב21, המחשב החדש צריך להיות קטן יותר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צלמת, ואני מחפשת באופן דחוף מחשב נייח לעבודה. המחשב שלי הלך היום, ואני באמצע עבודה. העניין הוא שאני לא מבינה בזה בכלל. אני מחפשת המלצה למחשב נייח עד סכום של 2500 ש"ח שיריץ לי את כל התוכנות של הגרפיקה . ראיתי ביד 2 כמה מודעות , אך אין לי את מי לשאול. יכול להיות שהם בכלל לא שווים לי. אני מצרפת תמונות, כמובן אחרי שראיתי את התקנון של האתר אני לא מצרפת את הטלפון שלהם. אשמח לכל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-