ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה על מיני נייד סביר,לא צריך משחקים וגרפיקה.כן צריך אופיס,אינטרנט. בסדר גודל של 1600 ש"ח מתלבט בין: Dell Inspiron Mini 1012 לבין ASUS Eee PC 1005P לשניהם כמעט אותו מפרט אבל על אסוס מתקינים win7 starter ועל הדל XP Home . אם יש דגם אחר אשמח לשמוע. רוצה לסגור עיסקה עוד היום תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, על המחשב שלי מותקן כרטיס מסך מסוג GTX1050 TI ואני רוצה לשדרג אותו לכרטיס GTX 1660 SUPER. האם החיבור זהה? איך אני יודע שהחיבור שיש לי במחשב יוכל לקבל את הכרטיס החדש או שאצטרך לרכוש מארז חדש. תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מפרט מחשב למשחקים בעיקר: מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיס מסך GeForce 7600GT 256MB כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Thermaltake Suprano VB1000SWS מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מחיר: 3840 הייתי שמח לעצות או שיפורים שאפשר לעשות אבל שלא יעבור את ה 4000 אני חושב שזה מפרט מצויין... הייתי רוצה לדעת אם הלוח אם איכותי וטוב והאם הוא ה…
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז אני מחפש טאבלט windows 8 pro מלא עם קישוריות 3g וכמובן מעבד i7. אז מצאתי את הלנובו ThinkPad Helix שעדיין לא יצא (יוצא בראשון לאפריל) אבל לא תומך בקישוריות 3g מחוץ לארה"ב. והמחיר שלו יהיה בין 600$ -999$ שזה די טוב לחומרה שלו ולרמות קישוריות. ויש להם גם את ThinkPad Tablet 2 שיש לו מעבד רק atom (חלשלוש). והמחיר שלו 679$ שזה אומר שהוא לא נותן תמורה טובה ביחס למחיר. וחשוב לי את הסוג מכשיר הזה כי אני צריך אותו לעבודה (להיתחבר למחשב מרחוק ו-atom זה בדיחה) אז תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר כזה? תודה רבה מאד
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר שנים שאני לא מעודכן, אני הולך לקנות מחשב חדש, לא High End אבל גם שיסחוב משחקים בצורה יפה...נו, וכל הדברים הרגילים. לאחר התלבטות החלטתי ללכת על תצורה של מארז סופר קומפקטי מטעמי שקט וניידות. לא מתכנן OC...לפחות לא במארז הנוכחי. לאחר קריאת מאמרים ועיון בפורום העלתי את המפרט הבא: AMD Phenom X4 9850 2.5GHZ Quad Core BLACK EDITION, ¤980 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3022 ZALMAN CNPS8700 LED, ¤260 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=921 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AMD 780G AM2, ¤445 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2845 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 , ¤480 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?p…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד קטן מאד, בגודל 9". אני צריך שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו.. אני גמיש מבחינת המעבד, זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או מעבד Atom - שניהם בסדר.. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים קטנים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש לחבר נייד. משהו ברמה בינונית+ בתקציב של 3000-3500. ראיתי בשניידר דגם מסויים: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=5050&; נראה שיש בו כל מה שצריך (מעבד I5 דור 5, 8 גיגה זיכרון, יש כונן DVD וכונן קשיח של טרה). אני גם מחבב את החנות (קניתי משם פעמיים, אומנם אנשי המכירות שלהם בטלפון די גרועים אבל אם יודעים מה רוצים, המשלוח מהיר ויש מענה). הדבר היחיד שמטריד אותי זה שהנייד מגיע עם סוללה 4 תאים. זה נשמע לי מעט. יש דרך לדעת מה זה אומר בפועל? לכמה זמן זה יחזיק בשימוש עבודה (לא סרטים או משחקים)? יש הבדל מהותי בין 4 ל- 6 תאים? יש מחשב אחר עם מפרט דומה עם סוללת 6 תאים שאתם מכירים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מחפש נטבוק, לשימוש משרדי באוטובוס. שימוש עיקרי: שליטה מרחוק על המחשב המשרדי (ע"י Team Viewer). צריך שיהיה לו WiFi (גלישה דרך הנייד Galaxy SII). מחשב יציב וזורם לצרכי אופיס ואינטרנט (קצת מוזיקה ואולי סרט מדי פעם לא HD כבד..) חשוב מקלדת טובה, מקשים שמגיבים טוב פד עכבר, גלילה נורמליים. XP (או מע' אחרת מומלצת שלא תגזול סתם משאבים). האם ישנה חשיבות ל-RAM בדרישות אלו...? עד 500 ש"ח אשמח להמלצות/הצעות לדגמים מהשנים האחרונות שקיבלו דירוגים טובים, סוללות חזקות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? כ-4000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? הקלטת/לכידת, עריכת וקידוד וידאו ב-HD, צפייה בתכני HD ומשחקים "בינוניים". א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - AFX, Fraps, Virtualdub; שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה של המסך הקיים(Dell 2408WFP) היא 1920x1200. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים "בינוניים"(?), למשל: סטארקראפט 2, מיינקראפט, פורטאל 2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאמא שלי נהרס המחשב (די.. כבר 5 שנים) אז שיכנעתי את אמא שלי לקנות חדש וגם שיכנעתי שהיא תקבל את שלי(מפרט בצד) ואני את החדש היא אמרה שהתקציב יכול להיות 5K והוא למטרות משחקים ואינטרנט. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שראיתי הרבה מפרטים ובדקתי חלקים שונים הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪201 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: NZXT Phantom 410 Black כמות: 1 - מחיר: ₪563 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-620W Active PFC כמות: 1 - מחיר: ₪404 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪340 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB 3.5" Sata3 Green Video 24/7 כמות: 1 - מחיר: ₪505 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1150 סה"כ: ₪4565 המחשב מיועד לגיימינג בינוני עד כבד ולדברים אחרים כמו גלישה וסרטים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשנת הלימודים האוניברסיטאית הקרובה, צמצמתי את האפשרויות שלי ל-2: דל- http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13071 לנובו- http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13622 מה עדיף? המחירים יוצאים שווים כשמאריכים את האחריות של הלנובו לשלוש שנים? מה אמין יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני זמן מה נהרס לי המסך [שבר פנימי] סתם כתוספת מידע: הזמנתי מסך חדש מחנות RSM הגיע לאחר שבועיים המחיר היה מפתיע 200 ש"ח לעומת שאר חנויות באיזור שלי 300-400 ש"ח ובאיביי מצאתי ב240 ש"ח סוף מידע מיותר" בכל מקרה אחרי שקיבלתי את המסך וחיברתי אותו כמו שצריך סגרתי את ההברגה הדלקתי את המחשב נורית החיווי דולקת אבל אין תצוגה. פתאום שמעתי את "הנגינה" של ווינדוס [ווינדוס 7 סטארטר] שהוא עולה אבל התצוגה עדיין לא השתנתה מסך שחור! כשהדלקתי את הנורת שולחן פתאום ראיתי שיש תצוגה אבל הבהירות כ"כ נמוכה שלא רואים כלום אז חיברתי את המחשב בRGB למסך של מחשב נייח הייתה תצוגה רגילה בהירות מצויינת כשנגעתי בבהירות אם זה להוריד אותה ואם זה לעלות אותה שום דבר לא השתנה...נכנסתי לאתר הראשי של asus להור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סבא שלי מתקשה לקרוא את העיתון ואני רוצה לקנות לו מחשב נייד שיוכל לקרוא בו כתבות וכו מחשב נייד עד 2.5 K עם מסך גדול(17) ,שיאפשר בנוסף עבודה משרדית סטנדרטית וגלישה באינטרנט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש המלצות למחשב נייד שיוכל להריץ את דיאבלו 3 חלק על מקסימום ומשחקים חדשים אחרים חלק על גבוה (לא חייב לראות את הזיעה על הפנים של היחידות) השימוש הנוסף בו יהיה פוטושופ וצפייה בסרטים. הנייד ישמש כתחליף לנייח כך שנושאי הסוללה, משקל וכו לא רלונטיים. מה שחשוב זה שלא יקרטע, לא יתחמם הרבה ושישרוד כמה שנים טובות של גיימינג כבד. תקציב: 5000+ גמיש * גודל המסך - 15.6\17 * משקל לא משנה *זמן סוללה לא משנה * יציאות מיוחדות - USB 3 * גודל מינימלי של כונן קשיח לא משנה, יש לי חיצוני * כונן CD/DVD? צורב- צורב * כונן Bluray - לא * אחריות בינלאומית - לא * רישיון למערכת הפעלה- רצוי * העדפה לחברה - dell אבל גם asus נשמע טוב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ריר בזאפ. מיואש - לא יודע מה לעשות יותר ולא יכול להמשיך ככה. אני רוצה קוואד אקסטרים ואת הכרטיס הכי חזק של ATI, לא ישן בלילות... :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב למטרת גלישה באינטרנט ומעט עבודה על האופיס לא משנה לי איזה סוג של מחשב אינטל פנטיום,סלרון,AMD משהו שהיה כמה שיותר זול. במידה ויש לכם איזשהן קישורים לאתרי קניית מחשבים אשמח אם תצרפו אותם מלבד זאת,רציתי לדעת מה ההבדל בין אתלון לדורון במחשבי AMD ??? בתודה מראש לכולם... ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מפרט מחשב בסך של 6500 ש"ח. להלן האינפורמציה הדרושה בתשובות : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הינו 6,500 ש"ח - אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים, שימש במס' רב של תוכנות בו זמנית (לא עריכה או משהו כזה, לא עוסק בגראפיקה)3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כ.קול, יש כבר Audigy …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי נייד שמתי אותו הנטענה ואחרי שעה בערך ניסיתי להתקין עליו את הוינדוס בהתקנה הוא עושה לי שגיעה עןד לפני שמגיעים לקטע של המחיצות עושה לי מסך כחול. התקשרתי למרכז שירות של אייבורי והבחור אמר לי שלא חיכיתי מספיק וצריך לחכות 12 שעות הטענה .האם זה הגיוני?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב ממישהוא שהביא אותו מחול המחשב הוא של חברת SONY וע"פ מיטב ידיעתי אין מחשבים של סוני בארץ.. עכשיו אמרו לו שיש עוד שנתיים אחריות על המחשב ושיביאו לו את האחריות, עכשיו השאלה שלי אם זה אפשרי מישהוא מכיר חברה שנותנת שירותי אחריות למחשבים ניידים של SONY אשמח לדעת תודה מראש רן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:battlefield 3, diablo 3, call of duty, ac revolosion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי AMD Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2N68-AM AM2, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך ASUS HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0 כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור none מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none ת…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה שיהיו את הדברים הבאים: כרטיס מסך טוב של geforce עם tv out הארד דיסק 80 gb פנטיום 4 2.6 וצורב 48* וכמובן את כל השאר הדברים, לוח אם וכו' שיהיו טובים וחסכונים :-) ובבקשה שלא יעבו את ה-5,750 בתודה מראש... etay
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 2500 שקל עם חריגה של 100 - 120 שקל מקסימום. בעיקרון אין לי יותר מידי דרישות חוץ מזה שיהיה לו: יצאה למסך חיצוני - לא מחייב כונן דיסקים. שיהיה מספיק זיכרון לסרטים לילדים. רוב הזמן הוא יהיה מחובר קבוע לחשמל. האם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
OCZ ModStream ATX 2.0 450W Power Supply $75.00 $75.00 DFI Lan Party UT NForce4 Ultra-D Audio/GB-LAN/IEEE/PCI-E/SATAII/DDR/ATX 64 939 $129.00 AMD Athlon 64 3200+ 512K 90nm Rev. E Venice (939) (Retail Box-w-Fan) $209.00 1 GB DDR (2 pcs 512) PC-3200 (400) OCZ Gold (OCZ4001024ELDCGE-K) $159.00 $159.00 Seagate (ST3200826AS) 200 GB 7200 RPM 8MB Cache SATA $128.00 Leadtek PX6800 GT TDH 256MB DDR3/PCI-E/HDTV-Out/DVI (Retail Box) $375.00 $375.00 Logitech MX518 Optical Mouse (Black) (931352-0403) $49.00 NEC ND-3520A/GEN 16X Dual Layer DVD±RW (OEM) $49.00 שינוויים משהו? תודה D :