עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by curdi1,

(שמתי לפני יומיים בפורום של קולנוע ביתי אבל כנראה לא התאים לשם - אם אפשר למחוק אותו משם) ערב טוב, יש לי מחשב פנטיום 4 כפול ליבה שאני מעוניין להפוך למדיה סנטר - צפייה בסרטים ע"ג LCD 42 אינץ + הקלטה של תכנים ממיר YES רמת הרעש מהמחשב הקיים לא מפריעה לי. מספר שאלות - איזה כרטיס מסך להוסיף עם יציאת HDMI בתקציב המינמאלי שניתן ? איזה כרטיס טלוויזיה כדאי להוסיף שיוכל להקליט תוכניות מהממיר של YES ? - אם יש כרטיס שיכול להתחבר בצורה אוטומטית ללוח השידורים של YES זה הכי טוב- שוב איזה כרטיס בתקציב המינמאלי שניתן. שלט - איזה שלט כדאי למרחק של עד 5 מטר. האם השלט ישלוט על כל יכולות המחשב ? (כולל שליטה בצפייה והקלטה) ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שיאפשר לי לשחק במשחקים עתירי גרפיקה, כמו Witcher 3, Doom 2016 וכו' עם אפשרויות הגרפיקה הגבוהות ביותר בקצב טוב (60fps לפחות, אם ניתן). בנוסף, אני רוצה שהמחשב יישאר רלוונטי למטרה זו כמה שיותר זמן. יציאת GeForce GTX 1080 נראית כמו הזדמנות טובה להשתדרג. השאלה היא: האם כרטיסי המסך החדשים מבוססי 1080 שייצאו בקרוב מתאימים בכלל למחשב הנוכחי שלי, ואם כן - האם החלפת כרטיס המסך בלבד תיתן לי את התוצאה הנדרשת לעוד זמן מה, עד שאקנה מחשב חדש סביב הכרטיס, או שישנו צוואר בקבוק אחר (CPU?) שלא ניתן להתגבר עליו? מפרט המחשב הנוכחי שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Wood-Elf,

האם קיים כזה דבר? שקלתי לקנות מיני מאק/פנדורה אבל הם ללא מסכים. האם קיים מסך נייד נלווה שאני יכול לקנות בנוסף, בכדי להפוך אותו למחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  4. Started by dmaster1984,

שלום אני מעוניין למכור את המחשב הנייד שלי, אבל לא יודע באיזה מחיר המחשב הנייד שלי הוא: COMPAQ 2150A Intel Celeron 1.6GHZ 256RAM ATI 9200 DVD 40GB 14.1'' סוללה מחזיקה בן שעה לשעתיים (סוללה מקורית) יש לי עדיין את הקופסה המקורית עם כל ההוראות בעברית ובאנגלית המחשב ללא סדקים עובד טוב, ללא שריטות אני אשמח להצאות כמה שיותר הוגנות!!!!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by Greenbird,

גיליתי במקרה יציאה שנקראת express card. מישהו יודע במקרה מה זה? לינק לצפיה במחשב (היציאה מופיעה בחץ ימין בתצוגה): http://www.msi.com/html/popup/NB/pr601/index.html

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  6. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 4800-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החדשים שיש בשוק וגם הרבה משחקי רשת כמו LOL,דיאבלו, אוברוואץ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Idan-h,

שווה להשקיע בE6300? המפרט הוא לעבודה משרדית, צפייה בתמונות, לא יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤619 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Abit IP35-E כמות: 1 מחיר: ¤485 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 מחיר: ¤176 ספק כוח: FSP Blue Storm II 400W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail כמות: 1 מחיר: ¤281 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤258 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB כמות: 1 מחיר: ¤750 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 מחיר: ¤139 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard כמות: 1 מחיר: ¤96 עכבר: L…

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by dvirs,

מעוניין לשדרג ולהוסיף זיכרון וכרטיס מסך זולים ככל האפשר. בבקשה המלצה לכרטיסים שמתאימים לשדרוג לוח-אם MS-7309 VER 1.0 המטרה: משחקי רשת [LEAGUE OF LEGENDS] , עריכות וידאו פשוטות. קיים כיום: מעבד AMD ATHLON 64X2 +3800, כרטיס זיכרון אחד של 1G תודה מראש

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  10. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ כרטיס מסך-FX 9400GT-1024MB/DVI/HDMI-(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA II כונן -DVDRW X22 S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי קישור לאתר - http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 השימוש העיקרי - ביתי - קצת סרטים, אינטרנט, אופיס. לפעמים משחק או שניים - גם לא ר…

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  11. שלום לכולם, ראיתי את המפרטים המומלצים אבל הם לא כוללים מסך. השאלה שלי היא כמה "אחוזי תפוקה" (בביצועים במשחקים למשל) אני אפסיד אם אני אקצץ מספיק מהמפרט של ה-7500 כדי להכניס גם מסך פנימה. תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. חבר ביקש מפרט למחשב: קצת קשה לי למצוא מחשב דל תקציב בתקציב כזה- 3500. המחשב יכולל הכל- כולל רמקולים,מסך LCD 19, מקלדת ועכבר. שימושים- אינטרנט, שימושים יומיומיים באופיס וקצת משחקים (לא גיימר בכלל). -עדיפות לאינטל. -עדיפות הזמנה מ"לוגיק" (אם הוא ירצה יזמין ממקום אחר את אותו מפרט). אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by Skid,

חברה אני התבקשתי להכין מחשב למשחקים עד 5000 שקל לחבר,אני לא מתעסק עם זה ואני אעריך את עזרתכם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by tomchook,

שלום! כיום יש לי MSI WIND U100 ואני מרוצה ממנו מאוד, אך יש לי צורך במחשב נטבוק נוסף. סה"כ הצרכים שלי הם וורד ואינטרנט, אך הייתי גם מעוניין בחיבור HDMI כדי לצפות בסרטים באיכות 1080p בטלויזיה. הייתי גם רוצה מסך יותר גדול מה-10 אינץ' של ה-U100, אך עדיין שזה יהיה נטבוק, אז נאמר בין 11-12 אינץ'. על אילו מחשבים תוכלו להמליץ לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  15. אשמח לשמוע אם מישהו חושב שמשהו המפרט ובתאימות של החלקים בעייתית או שהוא היה ממליץ על חלק אחר, שמתי 2 אפשרויות לספקים אחד 750W והשני 850W מה אתם אומרים יש סיבה לקנות את ה850W ולא את ה750W? KSP מחשבים וסלולר.pdf

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by Adamson,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע בנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Guy Erez,

אהלן חברים, לקראת הלימודים אני מתעניין ברכישת לפטופ. נתקלתי במבצע הזה: http://lp.vp4.me/ryjc ואני לא יודע אם מדובר במבצע משתלם או לא. הצרכים שלי הם לפטופ בטווח מחירים הנ״ל - עד 2000 ש״ח (עדיף פחות) עם יכולת תכנות סבירה (לומד מדעי המחשב) אבל לא הרבה מעבר. האם הוא ימלא את תפקידו? והאם מדובר במבצע משתלם או שעדיף לי לחפש במקום אחר. תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  18. זהו, המחשב שלי שווק חיים אחרי שש שנים בערך (עם שדרוג זיכרון וכ. מסך), הגיע הזמן להתחדש. למרות שאני לא כל כך שלם עם ההחלטה על מחשב שולחני (זן הולך ונעלם, למעט למתכנתים וגיימרים... אבל אני גם וגם), אולי עדיף מחשב נייד? מצד שני אני שונא לעבוד על מחשבים ניידים - שונא את המקלדת, שונא את משטח המגע, את הבטריה קצרת החיים, את כל תוכנות הרקע הייחודיות להם... בכל מקרה: . מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נעול לכאן או לכאן. שיהיה יחס עלות-תועלת גבוהה, זה הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, וכמובן גלישה וקצת אופיס ב) במידה והמחשב מי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. טוב אז העקרון המנחה זה שהמפרט יתאים לדרישות המומלצת של חבילת ההרחבה החדשה, שהן: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 2 GB RAM (2 GB for Vista users) 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 or ATI Radeon™ 2600 or better DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability Broadband Internet connection Multi-button mouse with scroll wheel recommended אבל אני מניחה שב2500 שקלים אפשר לקנות משהו יותר טוב(?), אז אבקש לבנות את המפרט האופטימלי ביותר למשחקים ב…

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by bigdady,

אני קראתי קצת על ההבדלים ומה שמצאתי זה של 7700 יש זכרון מטמון גדול יותר (4 לעומת 3) וש8300 יש ארכיטקוטורת מעבד שונה שנותנת לו יתרון בחיסכון בחשמל. ובאופן גורף האתרים ברשת כותבים ש7700 יותר מהיר במעט. השאלה האם זה נכון? האם מישהו מצא הבדלים בביצועים שלהם? ואני שואל מבחינת ניסיון שלכם כמשתמשים. ומה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני מעוניין במפרט עבור מחשב למשחקים במחיר של 6000.. בתוך זה, אני מעוניין גם במסך (לא חובה LCD אבל אם אפשר אז עדיף). תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מבקש לקבל מפרט למחשב מבוסס conroe. לא זקוק למסך, ולא ל-CD ולא לצורב. ניתן בשלב זה לוותר גם על רמקולים. מיועד לעיבוד ואחסון תמונות דיגיטליות, עבודות פיתוח jawa ו-web, וכמובן גלישה באינטרנט. לא משחקים, לא מבין ב-OC ולא נראה שאשתמש בזה בקרוב. צריך אפשרות לחיבור מספר דיסקים, ואולי גם שימוש בשני מסכים (לצורך פיתוח על אחד והרצה על השני), אפשרות לעדכון ושדרוג בעתיד, ומאחר וכבר נפלתי עם מחשב אחד, בגלל מאוורר שנתקע, מארז שקט וטוב, ומערכת קירור טובה. גם אם יש הצעה שבה המחיר חורג במעט, ניתן להציע. תודה מראש, שמוליק.

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  23. קיבלתי במתנה לפני קצת פחות משנה את הנייד הראשון שלי - Latitude D530 - אני לא הכי נהנית ממנו. הוא כבד נורא, הבטריה לא מחזיקה הרבה זמן (אין לי שום מקור להשוואה, זו ההרגשה שלי), הרמקולים לא להיט והרבה פעמים אפשר לטגן עליו סטייק. אני עובדת על המחשב, ואם אני צריכה להתנייד איתו כדי לעבוד במקום אחר, זה פשוט עונש אז אני מוותרת רוב הפעמים. אני כבר שבועות קוראת את הפורום, חורשת באינטרנט, הולכת לחנויות - לא מצליחה להתביית על שום דבר. אם לדרג את סדר העדיפויות שלי - אני רוצה נייד שאוכל לעבוד עליו בלי לקבל נקע בעין (לכן מסכים שקטנים מ-13.3 קשה לי להאמין שיתאימו), לצפות/לשמוע מדיה ואולי אח"כ גם קצת לשחק. קיבלתי המלצה לפני כמה ימים ל XPS M1330 - השאלה אם מתאים לצרכים שלי? והאם יש המלצה …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Yago,

שלום לכולם!!! המחשב הזה: http://www.pcone.co.il/product/view/1200 www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dm3-1010eg-laptop.23337.0.html יש לי אופציה לקנות אותו מחבר טוב במחיר זול. מה דעתכם עליו? האם הוא טוב? לשימושי סטודנט (גלישה+אופיס)... חשוב לי גם חיי סוללה טובים (לפחות 3 שעות עבודה סבירה). אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני יודע! זה תקציב נמוך למחשב משחקים אבל נסו בכל זאת לעזור לי, זה למשפחה דלת תקציב לכבוד שנת הלימודים וצריך לתמרן. תודה לכולם,

• 13 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.