ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מתלבט בין שני מחשבים נידים: הראשון הוא ה 1330 המפורסם השני הוא LG מדגם R405. בהנחה שאת שניהם אני לוקח בקונפיגורציה של 2 גיגה זיכרון , וכרטיס גרפי של Nvidia 128 ו 3 שנים אחריות, האם הדל שווה 3000 ש"ח יותר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד לאדם מבוגר? לישומי אינטרנט בעיקר. חשוב שיהיה מסך גדול וברור, עם ניגודיות גבוהה ויכולת להראות טקסט יפה ברזולוציה נמוכה דווקא. כמו כן, מקלדת עם כיתוב ברור על המקשים, אולי אפילו תבליטים במקומות אסטרטגים. עדיף מתוצרת LG, אבל ממש לא מחייב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, בעיקרון לשימושים שלי אני לא חושב שיהיה צורך בתקציב שציינתי .. מעדיף שיהיה באיזור ה 1500 ש"ח כי זה מארה"ב. חבר שלי בארה"ב יכול לקנות לי לפטופ בשלושה הימים הקרובים אז זה די דחוף מהחנות הבאה Frys.com * תקציב- עד 2000 שח בארהב. * מטרות המחשב- בעיקר אינטרנט ולראות סרטים וסדרות באיכות טובה full hd 1080p. * גודל המסך - 15" * רזולוציית המסך- לפחות 1080p. * משקל רצוי- מעדיף שיהיה קל יחסית כי אשים אותו עליי במיטה רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך- יותר ארוך מהרגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- Hdmi, אם usb3 לא מייקר מדי גם סבבה. * Bluetooth- כן .. יש לי רמקול חיצוני של jbl שארצה לחבר אותו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- הסוג פחות חשוב, 320 מינימום. * כונן אופטי- לא …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר כמה שנים שלא הייתי פעיל, אז סליחה מראש אם הכותרת איננה עניינית. בכל אופן, בן דוד שלי מגיע לביקור מארה"ב, אני מעוניין שיביא לי משם מחשב נייד מBest buy בטווח מחירים של 400-500$. גודל מסך של טווחי ה15-16 אינץ.. והשאלה שלי אם קיימת אפשרות שהמחשב יריץ משחקים חדשים (גם אם לא באיכות גבוה). המחשב בגדול לצרכי לימודים ופנאי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הנטבוקים האלו הבדל במחיר יצא לי בערך 1000 שקל עד 1500 שקל בערך, כאשר הערך שלי שהנטבוק מבית אסוס יעלה 3000 שקל עד 3500 שקל. שימוש משרדי כולל גלישה, גיימינג בינוני - נמוך וHTPC כולל צפיה בסרטי 1080P Alienware M11x # 1.20GHz Intel Core i7 640UM (4MB Cache, max turbo frequency 2.266GHz) # 4GB PC3-8500 DDR3 (2 x 2GB) # Windows 7 Home Premium 64bit # 11.6" WXGA WideHD LED Backlit display (1366x768) # 500GB 7200RPM SATA Hard Drive # Nvidia GeForce GT 335M Discrete Graphics (1GB GDDR3) with switchable Intel GMA 4500MHD integrated graphics # 802.11b/g/n, 10/100 LAN # 3-in-1 card reader # 8-Cell Li-ion 64WH battery, 90W Power Supply # Dimensions: (W x L x H) 11.2…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שבמפרט: לא כולל SSD asus g53jw 320 GB 8GB RAM 15.6 FHD core i7-740qm nvidia geforce gtx460m במצב שמור מאוד אם זה משנה. נקודות נוספות: כמה זה יפחית במחיר אם אמכור אותו עם 4GB RAM כמו כן האם יש הבדל אם המחשב ימכר עם 320 או 640 GB להארד דיסק.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים והורדתם, גלישה באינטרנט ושימושים סטודניטאלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שליטה מרחוק במחשב האוניברסיטה העברית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש לקנות מחשב נייח חדש לגיימינג . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד, אפשרי שקט ממוצע. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימסיטי 5 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22111 תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. התייעצות קבלתי את המפרט הנ"ל מעבד Intel Core i5 14600KF / 1700 Tray קירור למעבד מאוורר למעבד Coolleo Etian P50i לוח אםGigabyte B760M GAMING X AX זכרון Corsair DDR5 32G (2x16G) מארז Antec P20CE Case ספק כח CoolerMaster MWE GOLD 850W - V2 Full Modular קירור למארז be quiet! PURE Wings 3 120mm PWM כרטיס מסך Gigabyte RTX 4070 SUPER GV-N407SEAGLE OC-12GD דיסק SSD Samsung SSD 1.0TB 990 EVO NVMe M.2 שתי שאלות. האם מפרט מקביל המבוסס על AMD ייצא זול יותר ? או שאותו הדבר? המלצות דיס המלצות? הציעו לי לבנות מפרט המבוסס על זה: כרטיס מסך rx 7800 xt מעבד Ryzen 7800X3d זהו שינמוך? אותו הדבר? לא מבין חצי דבר בחברה
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד קטן מאד, בגודל 9". אני צריך שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו.. אני גמיש מבחינת המעבד, זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או מעבד Atom - שניהם בסדר.. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים קטנים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני אתחיל מההתייעצות ואז ארשום את הדרישות מהמפרט. אני רוצה ש - Starcraft 2 ירוץ חלק ל-ג-מ-ר-י בהגדרות בינוניות +, על מסך 22 (1680X1050). עם המחשב הנוכחי שלי יש תקיעות קטנות שמונעות ממני לעשות MICRO ברמה גבוה, וזה מפריע מאד. בנוסף המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכני HD, ואני אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים חדשים בשנים הקרובות בצורה סבירה. המחשב הנוכחי שלי: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE 4400 2GB DDR RAM GIGABYTE 9800GT 1GB DDR אם ישנו שיפור קטן (עד 400 שח) שיגרום למחשב הנ"ל להריץ STARCRAFT 2 חלק לגמרי, זה עדיף. אם לא, אז להלן הפירוט לגבי מפרט למחשב חדש. אם אפשר להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי, ככה שאני אוכל לשדרג כרטיס בעתיד - זה גם רצוי. 1. התקציב - כ - 2500 (כולל כרטיס מסך. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש או לאפטופ או Asus EEE Pad Transformer הדברים שחשובים לי הם: המחשב צריך להיות כמה שיותר קל המחשב צריך להיות מרשים המטרה הראשית היא להשתמש בו ללימודים כמחברת המטרה המשנית היא לשחק בו עכשיו, היתרון של הTRANSFORMER זה שהוא עונה על הכל , רק עם חיסרון אחד ע-נ-ק - המסך שלו קטן :-( ועם השתקפות בשמש. מנגד נתקלתי בMacbook Air - אך לצערי הרב אי אפשר לשחק בו כלום ובנוסף לכך המסך שלו לא מט :-( לכן אני סקרן ,יש איזה תחליף לMacbook Air ? שיהיה דק וקליל, עדיף גם שיהיה סקסי, ואם כבר הוא עולה סכום לא מבוטל שיהיה אפשרות לשחק בו. בנוגע לכסף....אני פתוח לכל הצעה , החל מהASUS שעולה 2500 ועד לSAMSUNG שעולה 8000 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי לפטופ מהדגם הרשום בכותרת, ושמתי לב שהוא מגיע ממש ממש לא מכוייל מבחינת הצבעים שלו. הייתה לי הרגשה כזו ואתמול זה אושר רשמית התפריט של הראוטר שלי במחשב הוא בצבע סגול (וזה הצבע המוצג בשלושת המחשבים הנייחים שיש לי בבית) וכשנכנסתי להגדרות של הראוטר דרך הלפטופ הצבע הסגול הפך ל...תכלת :s05: רציתי לדעת איך אני מכייל את המסך של הלפטופ כמו שצריך על מנת לקבל צבעים נכונים. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעונין לקנות מחשב נייד, ואני מבקש המלצה מחברי הפורום מה כדאי לי. להלן הנקודות שיש לשים לב עליהן: 1. עיניי מתעייפות משימוש ממושך במחשב. איזה מסך יקל עליהן? 2. אינני משתמש בגרפיקה, אלא ביישומי excel ו- access . מה שאומר שאין צורך בחומרה מפוצצת, אבל אין לי כח למשהו זחלני. 3. התקציב הוא עד 3100. אודה לכל מי שיעזור לי ויאיר את עיניי [תרתי משמע]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לדעת בכמה למכור את המחשב הנ"ל :
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד עכשיו הנדסת מכונות ולאחר סקר שוק ארוך, נסגרתי על נייד מסויים של ASUS, אבל איש מחשבים(נטול אינטרסים ) ייעץ לי לא להתקרב לחברה בעיקר בגלל כל מה שקשור לשירות הלקוחות והטכני שלהם! בכללי מחפש נייד עם סוללה חזקה, 8 גיגה ראם ומעלה, ssd ועם העדפה למעבד מסדרות H,M, HQ. גודל מסך מעדיף 15.6 במינימום 14. מעדיף עם כרטיס גרפי של Geforce או Radeon אבל לא קריטי. הייתי שמח לשמוע דעתכם.. טיפים, הערות.. הדגם שראיתי של אסוס הוא UX501VW-FW087T http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-asus-ux501vw-fw087t--אסוס תודה רבה!!!! ** מצטער אבל הייתה לי בעיית אינטרנט והוא פרסם פעמיים אפשר למחוק את הפוסט הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של עד 4500 שח ואני הצלחתי לבנות רק ב-5500 אז תנסו לבנות לי אחד ב-4500 המחשב למשחקים סרטים וכל הדברים הרגילים... הינה מה שבניתי... תנסו לעשות בערך אותו מחשב .. רק בתקציב שלי.... מארז 0 7204 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W 359.00 ¤ 1 359 ¤ צורב dvd 1 7208 NEC ND-3540 Silver 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 289.00 ¤ 1 289 ¤ מעבד 2 5401 AMD Athlon 64 3000 Winchester Socket 939 BOX 869.00 ¤ 1 869 ¤ דיסק קשיח 3 675 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 465.00 ¤ 1 465 ¤ עכבר+מקלדת 4 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 139.00 ¤ 1 139 ¤ לוח אם 5 5853 Gigaybyte GA-K8NF-…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד מסוג MSI EX620 אני משתמש בו רגיל כשאני מדליק אותו. הכל טוב סבבה עובד חלק לא נתקע. אחרי שעה שעה וחצי בערך. המחשב מתחיל להיתקע והכל פועל ממש לאט. פעם זה לא היה ככה!. ואחרי זה הוא מתכבה פתאום. לא עושה ריסט פשוט מתכבה. ואז כשאני מדליק אותו הוא שוב נתקע ועובד לאט. יכול להיות שזאת בעית התחממות? ואם כן מה אני עושה? מישהו יודע מזה יכול להיות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי נייד שמתי אותו הנטענה ואחרי שעה בערך ניסיתי להתקין עליו את הוינדוס בהתקנה הוא עושה לי שגיעה עןד לפני שמגיעים לקטע של המחיצות עושה לי מסך כחול. התקשרתי למרכז שירות של אייבורי והבחור אמר לי שלא חיכיתי מספיק וצריך לחכות 12 שעות הטענה .האם זה הגיוני?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת האם ספק הכוח שבחרתי איכותי וחזק מספיק בשביל המערכת הזו? מעבדים AMD Ryzen 5 3600 Tray 1 קירור למעבדים Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO - Red 1 לוחות אם Asus TUF B450M-PRO GAMING 1 זכרונות RAM DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM 1 מארזים ANTEC CASE GX202 Blue Led 1 ספקי כוח Corsair RM850 850W PSU 80+ Gold Fully Modular 1 …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמעוניין לקנות לפטופ, הוא מוזיקאי והוא נמצא הרבה בדרכים וגם בקרוב בחו"ל. הוא מעוניין להשקיע X כסף. אבל בזמנו הפנוי הוא גם נורא אוהב משחקים וכו' כנראה הולך לעבור עם קיובייס וכאלה בכל אופן, השאלה היא כזאת, I7 עם כרטיס מסף פחות חזק (יותר כוח מעבד, פחות כוח משחק), או I5 עם כרטיס מסך יותר טוב? במילים אחרות, כמה כבד זה עיבוד מוזיקלי והקלטות עם התוכנות השונות זה למעבד? אני מניח שלא כמו עיבוד ווידאו וכו' תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[h=1]היי, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הזה. אני רוצה לקנות עד יום בערב את המחשב והוא נראה לי מאוד משתלם ביחס למחיר וביחס לדברים שראיתי בפורום. יש להשיג יותר טוב מהמחשב הזה? http://ksp.co.il/?uin=21308[/h]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מסוגל לחכות עוד קצת. אז השאלה היא: האם יש טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת בחצי שנה-שנה הקרובה ששווה שאני אחכה לה, או שאני יכול לקנות מחשב עכשיו ולסגור את הסיפור? בעיקר מה שאני עושה עם המחשב זה לראות סרטי HD בטלוויזיה ולתכנת. אבל חשוב לי גם שאני אוכל להתקין משחקים במקרה הצורך. אני לא צריך ציוד היקפי כלל. וגם לא כונני דיסקים או צורבים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-