ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שבניתי: אני בעיקר מתלבט בנוגע לכרטיס מסך, ואולי בנוגע לספק. אתה מוזמנים להעיר על כל דבר, ואני מבקש להשתמש בחריגה אך ורק אם זה באמת מוסיף משהו חשוב. במקרה שלי, השתמשתי בחריגה כי בשביל ממש קצת כסף עדיף 320GB. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו שאני מכיר בעוד מס' חודשים טס לארה"ב והוא קונה לעצמו מחשב ורציתי שייקנה גם לי. הצרכים שלי בכללי (כשיגיע הזמן אמלא כנדרש) הם לטובת כתיבת סימולציות בתואר שני בעיקר בשימוש בmatlab. וגם משחקים כמובן. כלומר צריך להיות מחשב חזק. אני לא יודע אם כדאי לקנות בחו"ל שכן הוא קונה מחשב לעצמו. 1. איך אפשר להעביר את שלי גם? צריך לשלם משהו? (הבנתי שצריך לשלם מע"מ בלבד - או שאם הוא פתח את המחשב והשתמש אפשר להעביר את שני המחשבים? השאלות הנ"ל כנל אם הוא נוסע עם עוד אנשים) 2. האם שווה לקנות בארה"ב עם אחריות בינלאומית או אין הבדל גדול במחירים כיום לבין קנייה בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע התקנתי black-ops ולצערי המשחק מקרטע אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב המפרט שלי כרגע זה: לוח אם asus-m2n-e מעבד : amd 64 x2 4600+ כרטיס מסך :9600GT זכרון 2gb dd2 לפי מה שנראה לי הבעיה היא המעבד אבל בשביל להחליף למעבד נורמלי אני צריך להחליף גם לוח אם +זכרונות ..נכון? האם ההכרטיס מסך בסדר או שגם אני צריך להחליף אותו? וכמובן אם אפשר מפרט של מה שאני צריך להחליף על מנת לשחק black-ops בצורה נורמאלית וצפיה בסרטי HD תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים (ואינטרנט/אופיס/מוזיקה). תקציב -בסביבות ה-4K וגמיש (אני יכול לעלות את התקציב מצד אחד אם יש צורך, אבל אני מאוד מעדיף מצד שני לא להשתמש בכולו) חשוב לי דיסק קשיח עם נפח גדול.. (אם הייתי יכול מבחינה תקציבית הייתי לוקח טרה בייט.. אבל כנראה שאני אאלץ להסתפק בחצי טרה). חשוב לי גם קירור טוב (אפילו אם אפשר להוסיף "מאוורר אקסטרה") וספק טוב ואמין. לא יבוצע OC, אין צורך בציוד היקפי בכלל. יש צורך בכונן DVD (לא צורב), רצוי מארז אלגנטי, גם אמין וגם נראה טוב ועם יציאות USB מקדימה (בנוסף למאחורה, כמובן) תודה רבה!
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נועד בעיקר לעבודה משרדית ולא יותר מזה. עדיף מסך גדול, בסיבות ה-15.4 אינץ'. אין צורך בהרבה מקום על ההארד דיסק. שתיהיה מצלמת אינטרנט מובנית וצורב DVD. חשוב שתיהיה לו יציאת VGA כי הוא יחובר הרבה למקרן במהלך הרצאות. המחיר הוא בסיבות ה-2500 ש"ח עם אפשרות לתוספת של עד 300 ש"ח אם זה הכרחי וכמובן שעדיף פחות אם זה אפשרי. בנוסף מצאתי את המפרט הבא ורציתי לשמוע אם לדעתכם הוא עונה על הדרישות בצורה האופטילית והוא באמת שווה את הכסף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode מחשב נייד MSI CR500 מעבד Intel® Dual Core Processor T4500 2.3GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVIDIA GeForce 8200M G זכרון 2048MB DDR2 דיסק קשיח 320GB SATA 5400RPM מערכת הפע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים רגילים וקלים יחסית, מוזיקה, קצת סרטים ואופיס. חשובה האחריות, המחשב אמור להיות תחליף לשולחני אז המשקל פחות קריטי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב:4700ש"ח מטרות המחשב :למשחקים כמו NFS FIFA Hitman וכדומה וגם לICQ מסנג'ר ואינטרנט כמובןם לא דרוש ציוד הקפי. צריך צורב . ולא אני לא צריך מערכת התקנה חוקית ;)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני נמצא בהתלבטות בנוגע לשני הדגמים. את הדל אני יכול לרכוש בארץ ב3600-3700 עם I5, סוללת 6 תאים וכו'. ואת האסוס אני יכול להביא מחו"ל בעלות סופית של כ4100ש"ח. האסוס מגיע עם מפרט דומה מאוד, שנבדל בסוללה חזקה יותר - 8 תאים וכרטיס מסך משופר. בסה"כ המחיר בניהם מאוד קרוב אחד לשני אחרי שדרוג זכרון ל 4GB, ואז נשאלת השאלה מי עדיף? זמן סוללה חשוב למדי, ואני מקבל סוללת 8 תאים ולא 6, וגם יש הרבה ביקורות ברשת על זמן סוללה ארוך מאוד לאסוס (9.5 מוצהר מהיצרן, 6~ בפועל - עדיין מכובד) מעבר לסוללה, איכות החומרים של האסוס גבוהה יותר ועשוי ברובו מאלומיניום - כאשר החלק היחידי שנותר מפלסטיק הוא אזור המקלדת. מי לדעתכם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי ? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך ? - 8000 - אפשר חריגה קלה 2. . מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים ועריכת וידאו (FORTNITE , PREMIERE ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך 4. . האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן מערכת הפעלה וינדוס והרכב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, נכנסתי למפרטים המומלצים (אחלה מדריך), ודי התבייתתי על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169§ion=293&target=משחקים אין לי צורך בכוננן קשיח, צורב, ציוד הקפי ומסך שיגיעו מהמחשב הישן מנוחתו עדן ואני צריך שהמחשב יורכב בחנות ועכשיו כמה שאלות ברשותכם: 1. אני לא מצליח למצוא חנות שמספקת את כל המפרט במחירים הנקובים תמיד חלק מהמפרט יהיה יותר זול אבל הרוב יקר יותר כך שאני לא מגיע למחיר המטרה שאתם ציינתם 2. גם בחנויות שמחזיקות מלאי עצום של מותגים ודגמים לא הצלחתי למצוא חנות שמחזיקה את כל המותגים שציינתם ואני לא רוצה להכנס למסע ניחושים האם המוצר המקביל שהחנות מציעה הוא לא סתם מוצר מדבקה גנרי 3. הם ועד כמה יש הבדל ביצרנים של הכרטיסים? בקיצור אין …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב לעריכת וידאו גג עד 3900 וברור לי שתמיד אצטרך להתפשר על משהו אבל מה שחשוב לי הוא המעבד, כרטיס N-VIDIA וזיכרון.אני משתמשת בתוכנות אביד, פוטושופ ואולי מעט אפטר אפקט. העיצוב של המחשב וכו לא משנה אבל משנה לי האחריות על המחשב, כי כבר קראתי כתבות על התביעה של אסוס וכו.בכל אופן אלה שני המחשבים שאני מתלבטת ביניהם, מה דעתכם?1. דל אינסיפיריון 5000, 5748http://www.nett.co.il/shop/%D7%93%D7...7%A8-p-88.html2. לנובו IdeaPad Yoga500 80R60079IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17593&added=1 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי אתמול מחשב דגם HP PAVILION 1179EJ עם כרטיס מסך 9600M GT הכרטיס הזה חזק במיוחד והוא יוכל לשמש כל גיימר התמודדות הכרטיס במשחקים COD5 HIGH DX10 נצפה עם 34 FPS GTA IV MEDIUM 30 FPS על הגדרות גבוההות בשאר האפשרויות CRISIS במערך HIGH DX9 נצפה עם 35 FPS NBA2K על ההגדרות הכי גבוהות FARCRY2 41 FPS HIGH ועוד בקיצור מי שרוצה מכונת משחקים ניידת זה המחשב בישבילו או יותר נכון הכרטיס נתונים על הכרטיס: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אבא שלי טס לארה"ב אחרי ירידת המחירים, אז אני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב חדש\\לשדרג. יש לי עד 800$ להוציא. המפרט שלי כרגע הוא: amd 64 3000+ (939) x gigabyte k8nf-9 1gb DDR ram 6600gt wd 80gb 500w generic וחשבתי לעשות את הדבר הבא: או לקחת AMD 3800X2 לסוקט הזה, להוסיף 8800GTS 640MB, SEAGATE 320GB, עוד 1GB זכרון וספק[620$ סה"כ], או לקנות מחשב חדש לגמרי אני צריך הכל חוץ ממארז במידה ואתם בונים לי מחשב חדש. ד"א יש לי מסך רחב 20" ברזולוציה 1680X1050 בניתי לי משהו כזה: http://img219.imageshack.us/img219/4764/comp800nd5.png ואני אזמין את זה אחרי ירידת המחירים תודה רבה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואיי.. האמת שחפרתי דיי הרבה בכמה וכמה מקומות.. (בעיקר באתר הזה) והרכבתי לעצמי משהו ואשמח לחוות הדעת המקצועית שלכם. כמו שכבר ציינתי בכותרת אין לי צורך בציוד היקפי ו oc איני מתכוון לעשות.. (אולי בשלב יותר מאוחר וגם אם כן, אז מינורי) בכל מקרה זה המפרט (המחירים הם מאתרים שונים ויכולה להיות סטייה קלה לכאן או לכאן) -------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד Q9450B Q9450 QUAD CORE 2.66G TRAY 12MB 95W 775/1333 מחיר:1532 לוח אם GA-EP45-DQ6 מחיר:1373 זכרונות 2Gb KIT (1G X2) TWIN2X2048-9136C5D מחיר:618 כ. מסך GIGABYTE Geforce 9600GT 512 mb DUAL DVI Retail מחיר: 770 ספק כוח Corsair 450W CMPSU-450VX/550W מחי…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, מעדיף קרוב ל-3500. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים, לתוכנות סימולציה ו-Virtual Machine. בנוסף, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civ6, FFX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זוג מסכים, אח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה דגשים לפני הדרישות עצמן: 1. רצוי מסך 24" וכמובן FHD. 2. כרגע אני מעדיף להתמקד במערך של כרטיס מסך בודד ובעתיד לשדרג לכרטיס חזק יותר או להוסיף כרטיס זהה נוסף תלוי במה שיהיה זמין ונכון באותו זמן (במחיר הרבה יותר זול) ולכן רצוי שלוח האם יהיה מספיק חזק לתצורת CF/SLI עתידית (לפחות שני ערוצים * 8 ). 3. מאותה סיבה בסעיף קודם וכיוון שאבצע כנראה OC בינוני, רצוי ספק חזק, חשבתי על: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, או אפילו ל: Corsair TX 750 Watt, שניתן להשיג היום במחיר מצוין. 4. מארז - חשוב לי מאד שיהיה מארז מצויין: אוורור מעולה, מרווח, חיווט מצויין, שקט יחסית, פילטרים על כל מאווררי ה-In take, גם מראה נכנס בחשבון ופיטצ'רים כמו: tool less, usb3 in front panel…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב בעיקר למשחקים!! בתקציב של 3K עד 3.200 ש"ח.. מחשב עם כרטיס מסך של NVIDIA. בעיקר את הכרטיס 540M! ששמעתי שהוא כרטיס מעולה... ואפשר להשיג אותו בטווח המחירים האלה.. ו.. איך המחשב הזה שווה את המחיר? http://www.kama.co.il/product_details.php?product=164639
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ASUS U30JC U33JC U35JC לא מצליח להבין אם זה כן אותו מסך או לא אותו מסך, ואם לכולם יש את ה-OPTIMUS. אם משהו מכיר אישית אחד מהם אשמח לשמוע חו"ד כמו כן, איפה כדאי לרכוש. תודה, דני
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי לבחור חלקים שאני עדיין לא סגור עליהם. מעבד INTEL Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם Gigabyte 965P-DS3 v2.0 s775, Conroe, DDRII 800, PCI יש הבדל כלשהו בביצועים בינו לבין nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL? זכרונות DDR II 800 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 כרטיס מסך ASUS 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E הדגם של ASUS שונה מהדגם של eVGA או Gigabyte? למה המחיר לא מוצג ב-KSP? מארז Raidmax RX-9 SE Mid Tower Black (No PSU) דיסק קשיח 320GB 7200RPM, 8MB ספק כוח Enermax Liberty ELT500AWT 500W צורבים Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA Floppy Teac/SONY 1.44 (Black סך הכל: 8675 *אין לי כוונה לעשות OverClock *ללא …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע, המחשבים האלו מגיעים ללא מערכת הפעלה= ללא דרייברים. אני לא מוצא דרייברים לדגם הספציפי הזה באתר היצרן. משהו יכול לסייע לי למצוא אותם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4800+ Processor Socket 939 Retail - 787$ MSI K8N Neo4 Platinum nForce4 Ultra - 124$ Zalman CNPS9500 LED CPU Cooler Retail - 60$ Corsair TWINX1024-3200XL 1GB Kit DDR400 XMS3200 Dual-Channel Xtra-Low Latency Memory - 194$ Gigabyte GA-RX18T512V-B (ATI Radeon X1800 XT Chipset) - 500-600$ Western Digital Caviar SE WD1200JS 120GB Serial ATA II 7200RPM Hard Drive w/8MB Buffer + My old WD 200GB Hard Drive - 77$ Creative Labs Sound Blaster X-Fi Platinum Sound Card Retail - 175$ LG GCE-8526B 52X32X52 E-IDE/ATAPI CD-RW Drive - 30$ DVD+-RW NEC ND-3550A - 67$ Logitech G7 Laser Cordless Mouse Retail - 76$ Logitech G15 Gaming Keyboard Retail - 80$ Viewsonic VP930B 19in…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב? עד 5000, ניתן לחרוג קלות אם צריך. מטרות המחשב? עריכה וידאו וגרפית (תוכנות עיקריות: Premiere CS6, AE CS6, Photoshop CS6, avid media composer 8) אינטרנט ואופיס. עבודה מאסיבית עם התוכנות הנ"ל, בד"כ במקביל. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא נראה לי האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שיהיה למחשב קירור טוב ועדיף שלא ירעיש יותר מידי. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה, אולי גם התקנת מערכת במעבדה (לא win8) האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיותאם לעריכת הוידאו והגרפיקה (גם מבחינת חומרה וגם ביצי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט מחשב לעריכת גרפיקה חובבנית. 1. תקציב מקסימלי 3000 ש"ח במידת הצורך ניתן לחרוג ב- 500 ש"ח. 2. שימושים עיקריים במחשב עריכת גרפיקה ווידאו חובבנית, תכני HD (יחובר בנוסף גם לטלויזיה) ואינטרנט. · מערכת ההפעלה במחשב תהיה Windows 7 64bit. · תוכנות עיקריות Photoshop, Proshow Producer, Pinacle Studio. · המחשב לא מיועד למשחקים, המחשב מיועד למסך Dell 2209WA. 3. אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב. 4. חשיבות השקט של המפרט 8. 5. לא מתוכנן אוברקלוק. 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה במפרט. 7. איזור מגורים מרכז. 8. נראה לי שיש חשיבות לתמיכה ב- SATA3. 9. המפרט צריך לכלול דיסק קשיח בנפח 1000G ויש לקחת בחשבון שלמחשב יתווספו שני דיסקים קשי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 ש"ח נא לא לעבור בבקשה 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך שיהיה רק צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן , ברצוני מעבד E8400 כרטיס מסך 4850 של READONE 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שיהיה קירור למעבד מארז יפה ויחסית שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? אם מ 1 עד 10 אז 6 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? OC שהחנות תעשה למעבד לא משהו רציני כדי שהאחריות תישאר 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. גיליתי שיש לי שריתה על המחשב הנייד שלי ורציתי לדעת אם יש חומר כלשהוא שיכול לכסות אותו? תמונה של השריטה: תודה. נ"ב הצבע הוא שחור אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-