ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הגיע לחזקתי מעבד שרת - Intel® Xeon® Processor E5-2699 v4 אני מבקש המלצה למחשב מלא מותאם למעבד הזה, בתקציב של 3-4K. אם על הדרך ניתן גם להמליץ על מסך 4K, בגודל של 26 אינצ פחות או יותר זה יהיה נהדר. השימוש יהיה בעיקר פיתוח קוד בסביבות שונות, סרטים, משחקים (שום עריכה גרפית או משהו בסגנון). קיימת אפשרות שמהחשב יחובר למסך נוסף של 40 אינצ' אנא פרטו אם יש צורך לכרטיס מסך מיוחד לשם זה אם כן אפשר לוותר על העניין.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000-1200 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- אם זה ייתן תוספת משמעותית, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, DOOM, CS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מה קורה יש לי מעבד I7 4790 TRAY וכרטיס מסך GTX 970 ואני רוצה הרבה זמן לשדרג ל1080TI שיגיע בקרוב השאלה שלי האם המעבד הזה מספיק חזק ולא יגביל לי את הכרטיס אז אם משהו יודע בוודאות ולא בהשערה אשמח מאוד לקבל תשובות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך להשקיע במחשב תקציב עד 7600 ש"ח לגיימינג כבד. אני קונה בקרוב מסך 4K לאחר קניית המחשב . חשוב לי בעיקר ה איכות והרצת הגראפיקה במשחקים על רזולוציה מקסימלית וההגדרות הכי גבוהות שניתן. אשמח להצעות לשיפור , סה"כ 7553 מעבד: 1 Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 * Tray Processor Intel 31300 קירור למעבד 1 Arctic Freezer i30 CPU Cooler CPU Cooler 23491 לוח אם: Gigabyte GA*Z97X*Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI*E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות X2 2 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz CL11 Memory 29124 כרטיס מסך 1 Asus GTX980 Ti 6GB STRIX OC DirectCU III GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI*E VGA Cards 34726 שתי דיסקים קשיחים של 1TB 2 Western Digital Caviar Black WD1003FZ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 200 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, The Witcher 3, Rise Of The Tomb Raider ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, הכל על Ultra . …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז IT'S ABOUT TIME לחדש את המחשב הישן שלי. תקציב: 5000ש"ח. דרוש מחשב חזק שיפעיל את רוב המשחקים הקיימים היום בשוק (וגם עתידיים) ברזולוציות גבוהות + פילטרים. אני אשדודי ככה שעדיפות לחנות IQPC. מי שרושם מפרט כלשהו אז אבקש שיפרט בסוף על היכולות שלו ושלא סתם יעשה COPY PASTE מהאתר של החנות. תודה. HAVE FUN.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ... בגדול אני מעוניין לקנות לפטופ חדש אבל אני לא יותר מידיי מבין בנושא ... יש לציין כי ני לומד מנהל מערכות מידע כך שאני לא צריך יותר מידי אבל אני לא התנגד =) . אנ י חשבתי להשקיע 1300 דולר פחות או יותר לנושא זה ... יש לציין כי אני נמצא הרבה בארהב כך שאחריות פחות חשוב לי כמו כן חיי סוללה שיהיה קצת מהרגיל על מנת שלא יהיו בעיות בנושא זה.. בנושא גודל מסך חשבתי על בין 15" ל 17". שימוש:word , גלישה רגילה , אולי קצת משחקים (לא נראה לי יהיה יותר מדיי זמן) ועבודה עם המערכות שאני ישתמש בלימודים . נתתי דגם מסוים שנראה לי טוב אבל אתם כבר תגידו ... http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220338&Tpk=34-220-338 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, מה שיגרור שיפור הכרחי של הספק אין לי בעיה ספציפית עם ATI היה לי כרטיס אחד שלהם וכרטיס אחד של NVIDIA. אבל עדיף כרטיס של NVIDIA אני לא מעוניין להוציא יותר מ 1200 על הכרטיס. כמו כן אני מקווה שלא יהי צורך לשפר חלקים אחרים במחשב בשביל להתאים לכרטיס החדש. המפרט שלי רשום בצד אינני עוקב אחרי שוק הכרטיסים ולכן אני מבקש יעוץ כאן. חשוב לי להדגיש: אם הכרטיס שאתם מציאים (מי שלא תהיה ) אינו מצריך שדרוג של חלקים אחרים חוץ מהספק, אנא הימנעו מהצעות שדרוג נוספות.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נטבוק בעל פלטפורמט ION. יש איפה להשיג בארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הבא: compaq presario 1600 p3 600mhz 128ram 10gb hd סוללה גמורה + הכניסות לכרטיס קול לא עובדות + הקפיץ של המסך שבור ( חייב להשעין על משהו). מה השווי המוערך של דבר כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היה לי באווליון DV600 מכרתי אותו וקניתי את זה HP Presario CQ61-280EJ VF277EA אומנם מהיר מאוד ויציב אבל לא אהבתי את העיצוב שלו ואת המסך הרחב המעפן (זה לא רק 15.6 במקום 15.4 אלא הורידו מהגובהה איזה 3-4 ס"מ ) חרא של מקלדת עם המספרים המטומטמים שבצד והחצים הקטנים את המחשב קניתי אותו אתמול ורציתי לדעת אם עוד יומיים אני יכול להחזיר ? והאם אפשר לעשות החלפה למשהו אחר ? אם יחליפו לי אותו אני חושב על זה RD480-L.ADW1E T4300 2.1GHz - Free dos LG איך הניידים של LG בכללי ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. תכננתי לקנות את המפרט הנ"ל מ-Logic PC: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory X 2 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card LG 16/48 Bulk Black DVD-ROM NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD+-R/RW Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Creative Inspire 5200 5.1 Speakers Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT בעיקרון תיכננתי לקנות מארז Com…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי שזה עתה השתחרר לא מזמן, והוא מעוניין במחשב חדש. הוא משחק במחשב, לפחות הוא שיחק המון לפני הצבא, והוא מתכוון להרים את הכפפה שוב. אבל, משחקים הם לא הדבר היחיד שהוא עוסק בו, והוא רוצה מחשב חזק באופן כללי. הוא לא צריך דיסק קשיח / כוננים אופטיים. התקציב לא כולל ציוד היקפי / מסך. הרעיון הראשוני היה לקנות כפול ליבה athlon x2 3800+, עם זכרונות פשוטים של TWINMOS, לוח אם NFORCE 4 SLI ו6800GT בודד עם כוונה להוסיף אחד. זה קצת מתח את גבולות התקציב, והחלטנו לשנות ל-3200+ עם זכרונות ולוח שמתאימים ל-OC, שוב על לוח SLI ו6800GT עם כוונה להוסיף עוד אחד. אז הוא נזכר להגיד לי שהמסך שלו מחורבן. החלטתי שהוא יוותר על SLI, יוותר על כפול ליבה, וייקח את המפרט הבא: № Code …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמי ארתור ואני צריך שרת לארגון מסויים. יש לי מספר התלבטויות בנוגע למפרט השרת. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. כמות משתמשים צפוייה : בין 10-15 משתמשים. (עד 5 משתמשים בו-זמנית). מטרות הארגון: 1 - שיתוף תוכנת מנב"ס - תוכנה למערכת חינוך, ממש לא כבדה 2 - אקסצ'נג' סרבר 3 - מקום אחסון - גיבויים (לכל משתמש צריך כ 50 ג'גה - לתווך של כמה שנים) המטרה שלי בנוסף לאמור, היא לרוקן את המחשבים שלהם מתוכן, מפני ש כל כמה חודשים צריך להתקין להם ת'מערכת מחדש, ואז כל הגיבויים שלהם, סריקת וירוסים, לוקחת המון זמן, לכן ברצוני לרכז את כל החומר שלהם בשרת, ובזמן שמישהו צריך התקנה אני רוצה להריץ GHOST וזהו . מה אתה יכול להציע בתור מפרט שמתאים להם ? אני חשבתי לקנות חלקים (איכותיים מאוד כמובן…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? GIGABYTE M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) ? 512MB Aeneon DDRII 533 X 2 ?SAMSUNG 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ? HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 ?JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) השימושים במחשב כמו שציינתי הם משרדיים...הדרישות הספציפיות הן מחשב שקט ככל שניתן.. 1. אני לא מוצא כבר את הלוח אם בKSP, לאיזה לוח אחר כדאי להחליף? 2. האם יש מארז אחר יותר קטן מהמארז הזה במחיר זהה? וכמובן דעתכם הכללית על המפרט אני רצה להזמין היום תודה. קרדיט ל cold fire ו ®_GL_® על העזרה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לרכוש מחשב הייד 13 אינטץ אני מטלבת בין כמה דגמים של DELL Vostro V130 או Vostro V3350 או INPSIRION 3010 או אולי INSPIRION 4050 רציץי לקבל חוות דעת שלכם איזה גדם מומלץ יותר מבחינת איכות חומרים? סאונד טוב? או אולי ללכלת על דגם מקביל של TOSHIBA? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר צריך המלצה למחשב נייד, הוא רוצה 15 אינצ' אפילו, כזה שהוא לא יתנייד איתו הרבה, אבל כשהוא כן, הוא רוצה סוללה גדולה שתספיק להרבה שעות. סביר להניח שהוא יהיה מבוסס אינטל, רצוי מהדורות האחרונים בשביל החיסכון בסוללה. קראנו ביחד ביקורות על ה-G560 של לנובו, שמשלב מחיר זול עם פונקציונליות גבוהה ומסך ענק, ואנחנו די נעולים עליו, השאלה היא אם במחיר הזה יש משהו יותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני עומד להזמין את המפרט הבא (שמורכב מחלקים משני חנויות שונות - ZIGZAG ו KSP ) ואני אשמח אם תוכלו להבהיר לי כמה דברים שאני עדיין לא סגור לגביהם . תחילה המפרט הוא : מעבד : intel 2500K BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_1198&products_id=14312 לוח : GigaByte GA-PH67A-UD3-B3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14931 זכרונות : http://www.gskill.com/products.php?index=239 DDR3 1333Mhz - 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel כ.מסך : GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E GIGABYTE http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530&dl=#ov ספק: 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan P…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב חדש. זה שהמחשב יהיה MAC זה כבר סגור ממזמן. ההתלבטות שלי זה בין הPRO לAIR בקטגוריית הMACBOOK אני לא כ"כ מבין בניידים, וגם לא כ"כ מבין בMAC כי עד עכשיו הייתי נאמן כמו רובנו למייקרוסופט. ההתבלטות שלי היא בין 2 הדגמים האלו: 1. http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/mc968 2. http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/mc700 אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים ומה עדיף אני אשמח, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, גיסתי מחפשת מחשב לילדים (בני 9 ו-10). המחשב אמור לשמש ליום יום (אופיס, גלישה) וקצת למשחקים (לא משחקי FPS עם גרפיקה מטורפת). היא קיבלה הצעה למפרט הבא: מעבד: Intel E5800 DualCore מארוורר: DeepCool Alpha 6 (Back Plate) לוח אם: ECS Elitegroup G41T-M13 הרדיסק: 500GB/16MB SATA II זיכרון: 2GB DDR3 1333MHZ צורב: x22 Samsung כרטיס מסך: GEFORCE 220 מארז סטנדרטי + ספק מחיר: 1,500 ש"ח. התקנת תוכנות/דרייברים/אינטרנט/משחקים: 150 ש"ח. מה אתם אומרים? מה כדאי לשנות/לשפר (מבלי להעלות בצורה דרמטית את מחיר המחשב כמובן) תודה רבה מראש, יואב
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב,שלום אני חדש שמעתי על הפורם הזה דרך חבר שלי שהמליץ עליכים. אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש....כעיקרון אני גיימר משחק קאונטר סטרייק וכו'... יש לי תקציב של 8 אלף שקל למחשב גיימרים. היתי רוצה לדעת: 1.זה מספיק כסף למחשב טוב ויציב שיעבוד הרבה זמן בלי בעיות.. 2.אני מבקש שתכינו לי מפרט כי אני לא מבין בזה ממש... שמעתי משהו על ה Intel core 2 Q6600 הבנתי שזה מעבד טוב וגם לא הבנתי היה שם גם משהו G0 ועוד איזה משהו הייתי רוצה שתסבירו לי.. תודה, שבוע טוב ושנה שמחה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים בסגנון witcher 3, dark souls3 אולי קצת PUBG אבל הוא לא העיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מכיוון שמחפש לקנות גם מסך אז מחכה להצעות, מתכנן רזולוציה של 1980X1080 או יותר - פתוח להצעות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לילדה בכיתה ג' (14-15.6 אינץ'), עד 2500 ש"ח באילת (חשוב שיהיה במלאי). יש העדפה למסך מגע. אמינות חשובה. כרגע חשבתי על https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=33068 HP Pavilion X360. אשמח לחוות דעת. המון תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! דיסק קשיח 160GB 7200RPM 8MB buffer Western Digital SATA זכרון למחשב 512MB Kingston DDR 400mhz 2 פסים של 512 כונן LITE-ON DVD 16*48 צורב LiteOn CDRW x52x32x52 Retail לוח אינטל Avalon 915G no lan 2ch, DDR400 תומך מעבדי LGA775 מעבד מקורי של אינטל עם קופסה מקורית מאינטל כולל מאוררP4 775PIN 3.0GHZ 800FSB 1M (530 כונן דיסקטים Teac / Sony .. Floppy drive 1.44 56k מודם פקס פנימי generic PCI Modem FAX 1) איך המפרט,אני עובד בעיקר עריכת וידאו? 2) הביעו דעה על הלוח הנ"ל! (במידה ויש המלצות ללוח אחר בסכום של עד 600 ש"ח יותר טוב מזה,המליצו בבקשה). 3) האם כדאי לקחת את ה-915P ולהוסיף כרטיס-מסך( כרטיס מסך 128MB innovision PCX5300 או להשאר עם המובנה 915G? 4)במידה והמלצתכם …
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט: pentium 3 600 mhz לוח אם של חברת - pc partner לא ידוע הדגם. 450 MB SDRAM 20 GB MAXTOR 5400 RPM GEFORCE 2 MX 400 64 MB מסך: AlphaScan 712 sampo דווקא מסך נחמד שירת אותי 4 שנים בלי בעיות כיום אני מעריך שהוא שווה 300+- בהתחשב שהוא יד שניה. מארז רגיל עם ספק 300WATT{ג'נרי}. יש לי את המחשב 4 שנים וזה שאני הולך למכור לו יודע!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-