עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי אז IT'S ABOUT TIME לחדש את המחשב הישן שלי. תקציב: 5000ש"ח. דרוש מחשב חזק שיפעיל את רוב המשחקים הקיימים היום בשוק (וגם עתידיים) ברזולוציות גבוהות + פילטרים. אני אשדודי ככה שעדיפות לחנות IQPC. מי שרושם מפרט כלשהו אז אבקש שיפרט בסוף על היכולות שלו ושלא סתם יעשה COPY PASTE מהאתר של החנות. תודה. HAVE FUN.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם ... בגדול אני מעוניין לקנות לפטופ חדש אבל אני לא יותר מידיי מבין בנושא ... יש לציין כי ני לומד מנהל מערכות מידע כך שאני לא צריך יותר מידי אבל אני לא התנגד =) . אנ י חשבתי להשקיע 1300 דולר פחות או יותר לנושא זה ... יש לציין כי אני נמצא הרבה בארהב כך שאחריות פחות חשוב לי כמו כן חיי סוללה שיהיה קצת מהרגיל על מנת שלא יהיו בעיות בנושא זה.. בנושא גודל מסך חשבתי על בין 15" ל 17". שימוש:word , גלישה רגילה , אולי קצת משחקים (לא נראה לי יהיה יותר מדיי זמן) ועבודה עם המערכות שאני ישתמש בלימודים . נתתי דגם מסוים שנראה לי טוב אבל אתם כבר תגידו ... http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220338&Tpk=34-220-338 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dbx22,

Abit Fatal1ty F-I90HD Socket 775 ¤561 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=134 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤395 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=56 Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe ¤1399 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=842 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=211 ENERMAX Pandora 185 ECA3070-B 400W ATX Mid Tower Case Black ¤341 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=916 NZXT PP500W PSU ¤372 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=425 Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 Tray ¤1059 url]http://ww…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SuBeX,

זה הנסיון הראשון שלי עם ניידים אז אני די NOVICE בזה. אני אוהב לשחק במשחקים, אבל אני לא אשלם 2000$ בשביל זה... תודה על העזרה מראש. 1. מה התקציב? 1000$~ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. גודל המסך? לא סגור על זה, אבל שיתאים למשחקים. סרטים אני מעדיף לראות בטלויזיה ולכן אני צריך יציאה לטלויזיה 4. משקל רצוי? אני הולך לשאת אותו די הרבה כי אני סטודנט אבל לא צריך אולטרה קל, רק שיהיה סביר 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שיצריך תשלום נוסף גבוה 6. יציאות מיוחדות? יציאה לטלויזיה ולמערכת (אודיו AUX רגיל יספיק לדעתי). 7. בלוטות? שוב, רק אם לא מצריך תוספת, יש לי מתאם שאני ממי…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zohar678,

האם יש מחשבים ניידים שלא ניתן לבצע בהם BOOT דרך DOK? יש לי מחשב נייד של HP בן 6 שנים עם כונן דפוק. ברצוני לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מערכת הפעלה. כל ניסיונותי לעשות זאת דרך DOK נכשלו בזה אחר זה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים -אני יוצר בקשה למפרט עבורי לאחר שראיתי כמה דיונים בנושא בערך באותו תקציב אך לא התחברתי לאף מפרט עדיין באופן שמדבר אלי. אני מכיר את הדילמה "שני כרטיסי מסך חלשים מול אחד חזק" ולגבי זה שואל-רק אם ניתן (אין לי מושג) האם ניתן יהיה לבנות לוח אם התומך בCROSS אך להציב שם כרטיס חזק (GTX570 לדוגמא) בודד במטרה להוסיף את השני בשלב מאוחר יותר? 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (5.5K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הבן של בן 9 ואני רוצה לקנות לו מחשב. עיקר העיסוקים שלו יהיו - גלישה באינטרנט , קצת עבודות לבית הספר משחקים וצפיה ב TV (כולל הקלטה) וסרטים. אני רוצה מחשב שהוא יגדל איתו לפחות כמה שנים טובות וזה אומר שיהיה אפשר לשדרג רכיבים וכדומה. ראיתי כמה מפרטים בסיסיים בזד מחשבים שנותנים עם מסך 22 ב 2000 ש"ח ואחרי שדרוג של כמה דברים מגיעים בערך ל 2500 ש"ח .הבעיה שלי שלפי דעתי זה לוחות אם ישנים(G31). אשמח גם לדעת איזה לוח אם כדאי לקנות (לא משנה איזו חברה) כי הבנתי של AMD יש לוחות שמשולבים עם כרטיסי מסך טובים. אני לא צריך את כל הציוד ההיקפי ויש לי את הכרטיס TV ו HD חדש . תודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sugery,

מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G2 הדרישות מן המחשב הינן גלישה באינטרנט טובה, עבודה בעיקר עם אופיס אולי במקרה הכי מולטימדי לראות סרט.... אם יש לכם המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by matessim,

שלום ויום טוב אני צריך מפרט ב6200 ש"ח, בלי חריגה, 50 שקל, נגיד, עם זה משהו גדול, בסדר. לא 6400 ולא 7000, תודה, זה מה יש. אני צריך מסך,סט מקלדת ועכבר (EX110, די נעול), ואת המחשב(כולל צורב) אני לא צריך רמקולים. החנות צריכה להיות בירושלים, אני לא אסע שעתיים לאילת לקבל שירות. מה לעשות. 4 ליבות, חשוב לי. המחשב יהיה מיועד לשימושים מרובים, תיכנות,מסכים, הרבה דברים כ.מסך אני מניך 4870-4850, אני ארצה לשחק עליו דיסק קשיח אני הולך לכיוון 640AAKS בגלל שהוא על פלטה אחת, הוא גם יותר מהיר מה500AAKS בגלל זה. אם אתם חושבים על כונן אחר, שיהיה גדול יותר, אני מוריד שייטלואד של דברים. תאמינו לי, מיליתי את השבוע הראשון של המחשב הנייד שלי, תוך שבוע נגמר לי המקום 80GB, ספק כוח איכותי,…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by XoZivviZoX,

אוקיי זה המפרט בינתיים הייתי רוצה לדעת מה דעתכם ובנוסף יש לי כמה שאלות.. שמעתי שההבדל בין הכרטיס מסך KO 7600 GT לבין CO 7600 GT הוא בקירור.. ההבדל בינהם הוא 70 ש"ח.. אז מה עדיף? ??? ועוד משהו.. 7600 GT יותר טוב מ6600 GT אז איך זה יכול להיות שהוא יותר יקר מKO 7600 GT וזול יותר מCO 7600 GT..?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Delapro,

אחרי התלבטויות רבות מאוד החלטתי ללכת על הדבר הבא: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E XFX GeForce 7300LE TurboCache Supporting 512mb KINGSTON 512MB DDR2 667 Value KVR667D2N5/512 *2 האם המערכת תסחוב את ויסטה ? איך המערכת בכללי ? אני אוכל לשחק משחקים על איכות בינונית- ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by avi.hagit,

אני רוצה שתגידו לי מה אתה אומרים על המחשב הזה hp compaq 6120 512 ddr 2 לוח אינטל 915g 80 גיגה מארז של hp צורב של אסוס 6 usb

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by parsi1,

היי, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט שבניתי: [TABLE=width: 419] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i7 4790 Box[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]Arctic Freezer i30[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-H81M-S2PV[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון[/TD] [TD]Kingston KVR16N11/8[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Gigabyte GeForce GTX 660 GV-N660OC-2GD[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח SSD[/TD] [TD]Seagate 4000GB ST4000DX001[/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD[/TD] [TD]LG GH24NS /SUMSUNG 224/ASUS 24D3ST[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק כוח[/TD] [TD]ספק כח למחשב SeaSonic SS-500BT[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]CoolerMaster CM Storm Scout[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למארז[/TD] [TD]Zalman …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ShaharSh,

היי. אני צריך מפרט למחשב. התקציב: 3000, עדיף לנסות ולחסוך קצת (במידה ואפשר). אני לא צריך את המחשב לשימושים רבים - בעיקרון אני צריך אותו לפיפא 15 ולאינטרנט. התוכנה שאני בעיקר משתמש בה היא פוטושופ CS5 (אבל אני לא מבצע בו עבודות גרפיות מושקעות, בעיקר רק לשם שינוי תמונות ולוגואים פעם בכמה זמן). אין צורך במקלדת, עכבר וכדומה. השקט די חשוב לי, מה גם שאני מעדיף שהמחשב יכלול מאוורר שישמור עליו מהתחממות. אין צורך במערכת הפעלה. אני לא מחפש לקנות מחנות ספציפית, פשוט מהחנות שתיתן את ההצעה המתאימה ביותר. אני מתכנן לקנות אותו בשבועות הקרובים. אני צריך שיהיה כניסה לרמקולים, וכמה כניסות USB. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה שימושי המחשב? עריכת וידאו, אינטרנט, יישומים משרדיים כמו וורד וצפייה בסרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן Avid ואולי גם פוטושופ באופן תדיר (נניח פרוייקט אחד לשבוע) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב הומלץ לי לא לקחת מסך שהוא פחות מ 22 אינץ ואני מניחה שארצה את הרזולוציה הכי טובה שאוכל להשיג בסכום הזה האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) מסך, מקלדת, רמקולים (הסכום אמור לכלול את הציוד ההיקפי) האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? עכבר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לקרובים שלי יש מחשב עם המפרט הבא: מעבד A6-3500 לוח MINI ITX של GIGABYTE זיכרון 4GB כ.מסך המובנה קשיח 1TB WD GREEN מארז MINI ITX עם ספק ג'נרי. המחשב הזה אמור לשמש ילד בן 10 למשחקים, הוא רוצה לשחק BF האחרון ושאר FPSים כבדים למדי. רזולוציה 768*1366. מן הסתם כרטיס המסך פה מהווה מגבלה רצינית. מעבר לזה, המארז הקטנטן הזה לא מסוגל להכיל כרטיסים מעבר לגודל של SINGLE SLOT, והספק הג'נרי הזה סביר שלא יחזיק שום דבר מעל לGT610. ככה שאם הולכים פה על שדרוג ברור שצריך מארז, ספק וכ.מסך. השאלה המרכזית היא, המעבד. מדובר במעבד עם 3 ליבות בתדר של 2.1GHZ. ואני חושש שזה יפריע גם לכרטיסים ברמת הR7 250. או אפילו R7 260X אני לא מצליח למצוא בנצ'ים הולמים של המעבד הזה כדי להבין את רמת הביצועים שלו בג…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by שטובי,

וזה המפרט מעבד: pentium D945 series BOX 3.4Ghz לוח אם: Asus P5LD2-VM-DH GREEN בכוונה הדגשתי את הDH. זיכרונות: twinmos 512MB DDRII 667X2 (1gb) צורב: samsungX18 DVDRW SATA כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים בעתיד הלא רחוק אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך עד 2000 ש"ח מארז: ATX MIDITOWER ספק כח: HEC 500Wett יחד עם זאת אני מודע לקח שפנטיום D בתדרים הגבוהים מתחמם מאוד בגלל צריכת הספק גבוהה ומהירות גבוהה ולכןן אני מצוייד במאוורר ענקי של 5200 סיבובים של חברת ג'יגה בייט בזכותו המחשב הנוכחי שלי עומד על 35 מעלות במאמץ אשמח לשמוע תגובות וביקורות שליליות וחיוביות ואם יש משהו לשפר במחיר הנוכחי אני אשמח לשמוע

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לקנות עכשיו ADM 64 או לחכות עוד חודש (SOCKETים חדשים ועוד) לקנות 9800 PRO או לחכות שהכרטיסים החדשים יכנו לשוק ויפילו את המחיר שלו. ??? ??? ??? כמה זמן יקח לדעתכם עד שהשוק בישראל יתעורר למב החדש ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם יש מה לשפר בו ? כגון קירור וכדומה ? והמחשה נקנה למשחקים וכן לתוכנות וכן להמרת סרטי DVD תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

מNEWEGG... יש לי דוד שבא לארץ משם... AMD Athlon 64 2800+ Newcastle IntegratedSocket 754 Processor EPoX EP-8KDA3I Socket 754 NVIDIA nForce3 250 SAPPHIRE RADEON 9600XT 128M Radeon 9600XT 128MB DDR BUFFALO 512MB 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) x2 (1024 total) SAMSUNG SpinPoint P Series SP0812C 80GB 7200 RPM Serial ATA150 Hard Drive Fuji PLUS FP-768 2-Tone 17" 12ms LCD Monitor LG Beige IDE CD Burner Model GCE-8527BB LITE-ON Beige IDE DVD-ROM Drive Model SOHD-16P9S NEC Beige 1.44MB 3.5" Floppy Drive עצות לייעול ושיפור יתקבלו בברכה... רק לא לחרוג מהתקציב הזה (3000 שקל זה יוצא)

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by vorlon_,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לאחי הקטן בתקציב של 4000 ש"ח ראיתי את המפרטים, אבל חסר שם מסך LCD שזאת אחת מהדרישות. מישהו יכול להמליץ על מפרט בתקציב הזה? תודה

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אינטל בלבד לוח אם טוב כולל מסך לא צריך כרטיס מסך חזק - לא למשחקים , OB טוב יש לי צורב, מספיק HD 40GB 256 זכרון DDR העיקרון זול ומאפשר שידרוג עתידי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני בודק עכשיו מלא הצעות למחשבים חדשים ונראה לי מלא טכנאים סתם מזיינים את המוח :s05: אז בבקשה תעזרו אנשים מעבד כבר הייתי סגור על אינטל פנטיום 4 כי זה שקוף אבל פתאום אני רואה כולכם פה נגד זה... למה? איך זה: INTEL PENTIUM 4 PROCESSOR WITH HT TECHNOLOGY 3.0 GHz 800MHz 1MB cache זה באמת יהיה יותר טוב אם הלוח אם יהיה גם אינטל רוקלאק? לוח אם - עדיף ASUS או MSI מקורי? - יש CHIPSET INTEL 848 ויש אינטל Rocklack. שמעתי שהרוקלק יותר חזק זה נכון? יש באמת הבדל? - CHIPSET INTEL 848, תומך מהירות 800 MHz, תומך במעבד פרסקוט 800 MHz ------- זה טוב? כונן קשיח מה עדיף? 120GB W.D RPM או 80GB SATA? במה זה עוזר "SATA הטכנולוגיה החדשה"? זיכרוןDUAL DDR 512 - זה 1024MB זיכרון כן? ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hck,

שלום חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש (ללא מסך) במחיר של כ4000 ש"ח. מכיון שהמחשב לא מיועד בבסיסו למשחקים (אינטרנט, אופיס ואולי קצת משחקים), הלכתי לכיוון של Intel + Geforce 5200, מה שמשאיר קצת יותר לשאר המפרט. ההתיעצות היא בעיקר לגבי לוח אם איכותי ומתקדם(915/925 או 865/875 ?), ולגבי זכרונות (DDR I או DDR II ?). כמו כן אבקש לצרף צורב DVD (הבנתי מחיפוש בפורום שNEC 3520A מומלץ ביותר) + כונן נוסף. כמובן שאם הלוח תומך בPCIE אז כרטיס מסך בהתאם (עם DVI). תודה!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by iMeash,

אהלן, יש לי 3 מפרטים שאני מתלבט בניהם. הבדלים קלים בין 2 מהם חוץ מאחד שכולל מכרטיס מסך טוב יותר וכך גם המחיר. בנוסף המחיר שמצויין עליו (7033) הוא לא מדוייק כי חסר שם אזניות מקלדת ועכבר ככה שהוא יגיע ל 7500. השימושים העיקריים זה גיימינג בינוני. להריץ משחקים כמו PUBG, COD, FAR CRY 5 ודומיהם (לא חובה להריץ על אולטרה אבל שיריץ משחקים גם עוד שנתיים שלוש בערך). אלו המפרטים + המחירים של כל אחד: וזה המפרט עם הכרטיס GTX 1070 תודה רבה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים