ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
חיבורי הSATA של לוח האם עושים המון בעיות וחשבתי שאולי זו הזדמנות לשדרג את לוח האם ואולי גם מעבד. המפרט הקיים: Intel i5 2500K LGA1155 cooler master v8 radeon 6950 g skill 8GB x2 האם יש לוח אם חדש שאוכל להעביר את המעבד (והקירור) אליו או שהתושבת ישנה ואני צריך לשדרג גם את המעבד? תקציב - עד 500 ללוח אם, עד 1000 למעבד (ורק אם צריך)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מבקשת המלצה למחשב נייד מתלבטת בין שני דגמים, אבל אקבל בשמחה המלצות נוספות - אין לי מושג בזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463 הלנובו עם הגדלת זיכרון ל 8 gb + הרחבת אחריות לשלוש שנים , מגיע למחיר דומה תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ע"י התחברות מרחוק בעיקר לטרמינל, מעט ישירות לעמדה VPN+שימוש ביתי -אינטרנט, סרטים - חיבור ל TV אופיס - מעט משחקים (בשוליים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד אינטל P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE לוח אם ASUS P5WD2-E Premium s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL זכרון Corsair DDR II 667 2X512k כרטיסי מסך ASUS Radeon X1600 XT 256MB, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כונן - 1.44, FLOPPY כונן -DVD LG 16x 48x צורב DVD LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחותי רוצה לקנות מחשב חדש (כי הישן מתחיל להיתקע מדי פעם) היא רוצה מחשב בסיסי לגלישה,,פייסבוק,סירטונים,סרטים וכאלה.. איך המחשב הזה לדוגמא?.. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500&cart=143628288920388752〈=heb ואם הוא טוב בכלל?? אני לא כזה מבינה בזה.. או שלדעתכם עדיף בכלל להרכיב משהו ואם כן אשמח שתרכיבו.. אבל אין לה דרישות מיוחדות אולי שיזוז רק חלק ומהר בגלישה לא יותר היא מאוד מסתפקת במועט והיא גם לא צריכה הרבה מקום במחשב היום יש לה באיזור ה300GB במחשב וזה הספיק לה..כמובן שיהיה הכי זול שאפשר היא די קמצנית שזה מגיע לדברים כאלה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-6000 אשראי 2. מטרות המחשב? משחקים ברמה הכי גבוהה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי, כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה בכלל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצוב לא חשוב, העיקר שהמארז יקרר כמו שצריך ובצורה שקטה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/א…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לעבודה משרדית ואינטרנטית בעיקר באזור ה-2K. אין לי צורך בציוד היקפי וגם אין לי צוריך בצורב ודיסק קשיח. בנוסף, אני צריך המלצה על מארז וספק של THERMALTAKE או NZXT. יש לי אופציה לרכוש אותם במחיר מוזל. מצורף המפרט עליו חשבתי, אשמח לקבל חוות דעת נוספת. אור. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מפרט שקיבלתי מחנות מקומית: אשמח לשינויים הארות והערות, וכמובן הצעה למפרט חלופי לחלוטין. לוח אם: תוצרת GYGABYTE יצרנית הלוחות המובילה בעולם דגם: GA-945GCM-S2L 4SATA2+1PATA+FSB1066+ PCIe x 16 +HT+RAID DUAL CHANNEL DDR2-667/533/400+USB2(6) DUAL BIOS + +3PCI + 2PCIE ציפסט: Intel 945GC - אחריות: שלוש שנים מעבד: תוצרת INTEL דגם: CORE 2 DUO מהירות: DUAL CORE - 64BIT 2.2GHZ FSB 800 - 4MB CACHE המעבד מיוצר בטכנולוגיה - SOCKET 775 - אחריות: שלוש שנים זיכרון: תוצרת A-DATA דגם: 2GB PC667 DDR2 זיכרון יציב, מהיר ותומך במהירות החדשה אחריות: שלוש שנים דיסק קשיח: תוצרת WESTERN DIGITAL נפח: SATA 2 500GB מהירות: 7200 RPM 8MB CACHE אחריות: שלוש שנים כרטיס מסך: Geforce 8400…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לסרטים,אופיס , כתיבה מרובה אם אפשר מקלדת נוחה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?13.3 * רזולוציית המסך? מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה שימוש רב במקלדת ככה שעדיף משהו כמה שיותר נוח * משקל רצוי? עד 2 ק"ג אם זה מוגזם אפשר טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 -7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (500 7400RPM וSSD שיספיק בשביל מערכת העפלה * כונן אופטי?אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה יהיה נחמד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי לצורך לימודים ובכללי הרצה של אפליקציות לא כבדות במיוחד (פוטושופ, סוני וואגס וכו'). המחשב נקנה בארה"ב כך שאשמח אם זה יהיה לפי המחירים שיש שם ולא בארץ. הדרישות הכלליות: 1. מעבד חזק 2. זיכרון RAM 4GB (אפשר בבסיס 2GB ולהוסיף ידנית תמיד אפשר) 3. סוללה זה בין הפרמטרים הכי חשובים ככל שיותר, יותר טוב 4. משקל - כמה שיותר קל (2.5 ק"ג ומטה) 5. מסך 15-17 (עדיפות ל17) אשמח לקבל הצעות, אם צריך להוסיף תקציב אני גמיש עד 2000$, אני לא מעוניין בפלטפורמות מבוססות MAC. מסיור קצר וחקירה קטנה, חשבתי על המפרט הבא המבוסס על מחשב DELL Studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9550 (6MB cache/2.66GHz/1066Mhz FSB) Edge-to-Edge HD Widescreen 16.0 inch WLED LC…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וצפייה בסרטים, לא לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני זמן מה נהרס לי המסך [שבר פנימי] סתם כתוספת מידע: הזמנתי מסך חדש מחנות RSM הגיע לאחר שבועיים המחיר היה מפתיע 200 ש"ח לעומת שאר חנויות באיזור שלי 300-400 ש"ח ובאיביי מצאתי ב240 ש"ח סוף מידע מיותר" בכל מקרה אחרי שקיבלתי את המסך וחיברתי אותו כמו שצריך סגרתי את ההברגה הדלקתי את המחשב נורית החיווי דולקת אבל אין תצוגה. פתאום שמעתי את "הנגינה" של ווינדוס [ווינדוס 7 סטארטר] שהוא עולה אבל התצוגה עדיין לא השתנתה מסך שחור! כשהדלקתי את הנורת שולחן פתאום ראיתי שיש תצוגה אבל הבהירות כ"כ נמוכה שלא רואים כלום אז חיברתי את המחשב בRGB למסך של מחשב נייח הייתה תצוגה רגילה בהירות מצויינת כשנגעתי בבהירות אם זה להוריד אותה ואם זה לעלות אותה שום דבר לא השתנה...נכנסתי לאתר הראשי של asus להור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, דרוש מחשב בתקציב של עד 5000, בעיקר למטרות תכנות! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות. * גודל המסך? 15 לפחות. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). עדיף כמה שיותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה - רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) גם לא. * Blue…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בתור סטודנט למדעי המחשב מהיר חזק לאורך זמן ועם הרבה זכרוןhttp://www.ebay.com/itm/Apple-MacBook-Pro-A1398-15-4-2-8Ghz-Core-i7-16GB-500GB-INTEL-IRIS-PRO-WARRANTRY-/182354017832?hash=item2a75257e28:g:TrUAAOSwal5YKfaqhttp://www.ebay.com/itm/Brand-New-Apple-MacBook-Air-A1466-13in-1-7GHz-Intel-Core-i7-8GB-50GB-SSDF-/282230082226?hash=item41b6394ab2:g:MmoAAOSwImRYDNjEתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז-LED+25CM FAN BLACK SILVER ספק כח- ENERMAX LIBERTY 400W 30A@12V מעבד-INTEL CORE 2 DUO E6750 13337FSB C2D קירור למעבד-775 COOLER MASTER לוח אם- MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN זיכרון פנימי-PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ כרטיס מסך-MSI NX8800GTS T2D320EOC דיסק קשיח-WESTERN DIGITAL WD5000KS 500GB מסך-SAMSUNG 20 206BW 2 MS LCD WIDE כונן דיסקטים-כונן דיסקטים 1.44 שחור צורב DVD- LG H55L DVDRWX20 DLAYER מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 אני רוצה לשמוע את דעתכם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם מסך לפחות 15 עדיף מחיר עד סביבות 800$ אם אפשר גם שמות של חנויות זולות עדיף מחברה שיש להם שרות טוב פה בארץ
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להוסיף זיכרון למחשב,כרגע יש לי 1 גיגה האם אני יכול להוסיף עוד 1 גיגה ,ואם כן מה העלות ? :xyxthumbs:ASUS EEE 1000 H
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר קונה מחשב, ושוב הוא נעזר בי ובכם. הוא יקנה אותו מ-new egg ( www.newegg.com , קרוב שלו יביא לו אותו לארץ. המחשב צריך לכלול את המארז ותכולתו, כלומר: מעבד, לוח אם, זכרונות, כונן קשיח (של לפחות 250 giga, עם עדיפות לטכנולוגיות חדשות: 16 m"b baffer , ncq וכו..), צורב dvd (עדיפות של nec הכי חדש, נדמה לי שזה 4550), כרטיס קול (בחרתי כבר, לינק בהערות), כרטיס מסך, ספק, ומארז. הערות: לינק לכ.קול : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16829102188 1. לפי מה שבדקתי אין את הצורב ב-new egg (ה-4550), אז נקנה כבר צורב בארץ. 2. המפרט מיועד לגיימר, אז תתחשבו. תודה. הודעה אחרונה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163641.msg1384224#msg1384224
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הנייד הזה במקור עם win 8.1, מאתמול עם 10. מאז שהחלפתי ל-10 הוא הרבה יותר מהיר וממש מעולה, אבל שמתי לב שאין יותר את האפשרות לגלול את המסך עם 2 אצבעות על המשטח. איפה אני יכול לטפל בהגדרה הזו? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני צריך מפרט לחבר עד 5500 שקל לא כולל מסך למשחקים בעיקר , שהמחשב יחזיק הרבה זמן,צורב,מקלדת ועכבר אלחוטיים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הייתי פעיל בערך שנה בתחום המפרטים והשדרוגים, מפרט מלא של המערכת נמצא בפרופיל שלי. בא לי לשדרג שילוש + כרטיס מסך, האם יש טעם או שאפשר לסחוב בכיף עוד שנה עד סבב החומרה הבא?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח להמלצות לנייד במפרט הבא: מטרות המחשב: ArcGIS Dektop, אופיס, עיבוד תמונות לווין, עריכה דו ותלת מימדית * גודל המסך: לפחות 17 אינצ'. בהיר/מט - לא משנה. * רזולוציית המסך: 1080*1920, FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא בהכרח. רוב הזמן יהיה מחובר למקור כוח. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA, USB 3.0 * Bluetooth: כן - סטנדרטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 1TB. אם ההבדל בין 7200RPM ל-5400RPM באמת מורגש (מתוכננים קבצים של כמה עשרות ג'יגה) אז 7200RPM. * כונן אופטי: מעדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : כן * האם בתקציב צריך להיכנס …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים בסגנון witcher 3, dark souls3 אולי קצת PUBG אבל הוא לא העיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מכיוון שמחפש לקנות גם מסך אז מחכה להצעות, מתכנן רזולוציה של 1980X1080 או יותר - פתוח להצעות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן. אין צורך בהארד דיסקים או ציוד היקפי כלשהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרטים נוספים מותג DELL דגם 5000-5765, A12-9700, Microsoft Windows10 מהירות מעבד 2.50GHz GHz נפח זיכרון 4MB צבע כסוף …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מתלבט בין שני מחשבים נידים: הראשון הוא ה 1330 המפורסם השני הוא LG מדגם R405. בהנחה שאת שניהם אני לוקח בקונפיגורציה של 2 גיגה זיכרון , וכרטיס גרפי של Nvidia 128 ו 3 שנים אחריות, האם הדל שווה 3000 ש"ח יותר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-