עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alonkl,

מה שחשוב לי במחשב זה שיהי מהיר חלק, אין צורך במשחקים או תוכנות גרפיות מתקדמות, עבודה משרדית, יישמושים כבדים, בחרתי סנייד הנ"ל כי חשובה לי הקומפקטיות, שיהיה "נייד" במלוא מוב המילה. למישהו יש הצעה טובה יותר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אחרי שהסתדרתי עם התקציב אני אמשח אם תתנו לי המלצה על מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג אבל אם אפשר חריגה לא רצינית לציין מדוע כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים עתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,ACR ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1024 וגודל 22 אינצ -לאילו הגד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by IDan2013,

*תקציב:2K. חריגה:2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וצפייה בתכני HD. בקצרה מחשב לסטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?אין לי מושג, מה שעדיף ויותר טוב. * רזולוציית המסך?מה שמתאפשר בתקציב ללא פשרות בדברים אחרים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?סליחה על הבורות אבל אין לי כל כך מושג בדברים האלה אז מה שנחוץ. * משקל רצוי?כמובן עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמובן, כמה שיתאפשר בתקציב יהיה יותר טוב.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא כרגע לפחות.. * Bluetooth?יכול להיות בונוס נחמד סך הכל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לשילוב אבל אני לא מאמין שאפשר למצוא בכלל SSD בטווחי מחירים האלה. גודל רצוי 320+120 זה במידה ומתאפשר שילוב. אם לא, 32…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by avidorgil,

שלום, ברשותי Asus N56VJ-S4008H שזה המפרט שלו - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9489 האם המחשב הזה יוכל להריץ את התוכנות הבאות: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "MAYA", תוכנת "TV PAINT", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. תודה רבה מאוד!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tm76,

תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה קלה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בסיסית ביותר עריכת תווים ונגינה עם MUSCORE משחקים - מיינקראפט ופורטנייט. צריך להחזיק רמה בסיסית ב1080p עם 60FPS. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DAVIDKI19,

ב240 $שווה? מה שמעניין אותי האם הוא יצליח להריץ סרטים? קבצי אופיס אקרובט יעבדו עליו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ברשותי SAMSUNG Q330 שמגיע כברירת מחדל ללא מקלדת מוארת. האם יש מוכרים מקלדות מוארות לנידיים? אני מחפש בנרות ולא מוצא.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Jounce,

שלום לכולם, קורא בפורומים הרבה, אך זו פעם ראשונה שפונה אליכם. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי בהשקעה של עד 2,500 ש"ח לכל היותר (בלי חריגות). המטרה היא ליהנות *יותר* ממשחקים דוגמת X3:Reunion, F.E.A.R, Guild Wars והמשחקים שיצאו בשנה הקרובה (מתעלם מ- DX10). מהתקציב אני לא יכול לחרוג. השאלה שלי היא במה כדאי להשקיע יותר - מעבד+זכרון+כרטיס מסך קצת יותר חזק, או להשקיע את כל הכסף בכרטיס מסך חזק + ספק כוח בהתאם? במה אני ארגיש יותר שיפור?? כמה שחרשתי את הפורומים, לא הצלחתי למצוא התייחסות ליחסי הגומלין מעבד/זיכרונות/כרטיס מסך ובאיזה מהם כדאי להשקיע בשדרוג לטובת משחקים. כרגע נראה לי שהכי חכם יהיה להשקיע בכרטיס מסך וספק, ולקנות אוורור טוב למעבד ולעשות OC (דבר שהידע שלי בו מועט ב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תקציב - 5000 שקל לא כולל מסך

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iZi,

היי לכולם, אני מחפש כרגע מחשב נייד למטרות אינטרנט ואופיס בלבד. מכיוון שניידים הוא תחום שאני לא מבין בו - אבקש את עזרתכם: ראיתי את המחשב מדגם ZEUS C2300 בKSP -עם מעבד סלרון 2300, דיסק 20 ג'יגה 4200RPM וזיכרון 256 DDR333. אני יודע שאמנם זה מחשב חלש, אך המטרה היא, כאמור, להישאר בתקציב נמוך: 4000-5000 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם, האם המחשב הזה יסחוב WinXP, והאם הדיסק שיש שם סביר (4200RPM...) אם לא - האם יש לכם הצעות אחרות למחשב בתקציב הנ"ל שייתן תמורה יותר טובה לכסף?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. למישחקים ואני צריך רק מסך!! יש עדיפות לLCD אבל שיהיה איכותי כמה שיותר אם יש לא LCD ודק ויותר איכותי אז זה גם טוב חשבתי לחלק את זה ככה: כרטיס מסך 2000-2500 מעבד 1500-2000 כרטיס קול 500-700 איוורור 300-500 לוח אם 500-700 ש"ח ומסך ב-1500 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by שטובי,

וזה המפרט מעבד: pentium D945 series BOX 3.4Ghz לוח אם: Asus P5LD2-VM-DH GREEN בכוונה הדגשתי את הDH. זיכרונות: twinmos 512MB DDRII 667X2 (1gb) צורב: samsungX18 DVDRW SATA כרטיס קול וכרטיס מסך מובנים בעתיד הלא רחוק אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך עד 2000 ש"ח מארז: ATX MIDITOWER ספק כח: HEC 500Wett יחד עם זאת אני מודע לקח שפנטיום D בתדרים הגבוהים מתחמם מאוד בגלל צריכת הספק גבוהה ומהירות גבוהה ולכןן אני מצוייד במאוורר ענקי של 5200 סיבובים של חברת ג'יגה בייט בזכותו המחשב הנוכחי שלי עומד על 35 מעלות במאמץ אשמח לשמוע תגובות וביקורות שליליות וחיוביות ואם יש משהו לשפר במחיר הנוכחי אני אשמח לשמוע

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חשבתי על מבוסס amd ועם כרטיס מסך של ati נראה לכם שזה בסדר? אני צריך שהמחשב יהיה מספיק חזק גם בשביל הויסטה וגם להפעיל עוד הרבה תוכנות ברקע... תודה ..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nore0,

מה החלק הזה עושה ? http://www.tomshardware.pl/motherboard/20030312/images/gigabyte-dps.jpg

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ilanb0,

הזמנתי נייד עם רכיבים יקרים. מיועד לגרפיקה ועיבוד כבד של צילומים. האם כדאי לקחת 500 גיגה קשיח SSD (במקוןם טרה) תמורת הוזלה של 200 דולר? כמו כן, 3 שנים אחריות בינ"ל במקום 5 בעבור ירידה ב - 300 דולר נוספים. סה"כ כ - 500 דולר פחות. אני בדילמה.

16. שלום חברים אני אשמח לשמוע את דעתכם על מפרט למחשב למשחקים , (בעיקר) צריך להריץ עליו אופיס וסרטים אשמח לעזרתכם בסגירת מפרט למחשב. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 . מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים,אופיס,סרטים ,[font=] ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך21" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG(elder scroll skyrim), rage,nba2k11 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by AVI17AVI,

מעבד: I5 B2400 לוח אם: gigabyte H67M-D2-B3 RMA : 6GB DDR3 1333Mh ספק כח: HEC COMPUCASE 600W כרטיס מסך: HD6870 אבל אני בדיוק משדרג לHD7870XT וצורב של LG משהו רגיל...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. קיבלתי הצעת מחיר לגביי המפרט הנ"ל, 4750 ש"ח למזומן אשמח לקבל את חוות הדעת של חברי הפורום.. אם יש משהו להחליף\לשפר , אשמח מאוד לשמוע.. תודה רבה רבה מראש, נאור. התקציב הוא 4500 , עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח והדרישות הם למחשב משחקים חזק , בתכלס, מה שקיבלתי זאת הצעה מעולה לפי דעתי , אבל הדעה שלי לא מקצועית אם יש משהו שאפשר לשפר במסגרת התקציב , או להחליף , אני אשמח לדעת.. ושוב , המון תודה! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. צריך מפרט לנייד לעבודות משרדיות (אימיילים וכו') עם תמיכה בכמה שיותר טכנולוגיות תקשורת אלחוטיות ומסך 14" למחשב קטן מימדים וקליל עד כמה שניתן (לא להתפשר על ביצועים בשביל ה"קלילות" הזאת..) תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tood24,

היי, vostro 1015 מגיב בקושי מה הסיבה? כוונתי היא כל אייקון שאני מסמן לפתיחה נפתח אחר 10 דקות מינימום ואו שלא נפתח בכלל מה הסיבות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים ומהירות במשחקים ומדיה? וגם איזה מהם עדיף מבחינת איכות ואמינות המערכת בין שתי החברות? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון איזה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dbx22,

Abit Fatal1ty F-I90HD Socket 775 ¤561 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=134 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤395 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=56 Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe ¤1399 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=842 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=211 ENERMAX Pandora 185 ECA3070-B 400W ATX Mid Tower Case Black ¤341 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=916 NZXT PP500W PSU ¤372 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=425 Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 Tray ¤1059 url]http://ww…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אני צריך מפרט ב4K, המחשב מיועד בעיקר לגראפיקה, גם משחקים פה ושם בין היתר, לא צריך כרטיס מסך רציני, משהו סטנדרט כזה לקאונטר סטרייק לא יותר(הכרטיס הנוכחי שלי הוא FX5200 128MB אז לדחוף משהו יותר חזק ), בלי ציוד היקפי, עם מסך 17" מחברה טובה(לא מסך רחב) , אממ וזהו בעקרון מה שחשוב , זה לפחות 160GB, ו2GB ראם(ואם ממש אבל ממש אי אפשר אז שימו 1GB), ומעבד כפול ליבה חזק. זהו בעקרון תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by OcraftSocial,

היי מה קורה? לשעבר Dark Orc מGamer מי שזוכר, לאחר מכן Ocraft והיום OcraftSocial מצרף לכם מפרט של מחשב שהרכבתי לצורך עיצוב גרפי וקצת גיימינג: 2 שאלות: האם חסרים רכיבים? אם כן איזה? מה דעתכם על המפרט? זה לצורך עריכה גרפית בתוכנה CC של Adobe כולל פתיחת מס' תוכנות במקביל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. shalom ani ahshav be U.S.A vekol hainyan aim liknot bnewegg kvar lo tov biglal kol hketa shel hhahrayot hhorim doagim =\ az hem rochim lkinot li at ze b-pandas tagido li aih hmifrat hze lmishakim hazakim aval mmas hazakim kmo far cry condition zero vekol hmishakim hhadashim.. az hine hmifrat tagido ma dathem 1 AMD ATHLON 64 3200+ OEM 1,757 ש"ח 1 Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170 ש"ח 1 EPoX EP-8HDA3+ VIA K8T800 754-pin 709 ש"ח 1 OCZ 1GB (512X 2) EL DDR PC3200 400mhzPlatinum Edition 1,790 ש"ח 1 Samsung 120GB 7200 RPM SATA 150 645 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 MITSUMI 3.…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.