עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ilanb0,

אחרי שקראתיי באתר כמה ימים וקיבלתי המלצות למחשב מבוסס אינטל, עשיתי פנייה וגיבשתי לי את הצרכים שלי ואודה לקבלת עזרה למפרט. החלקים שמועדפים עליי מובאים להלן ואני צריך עזרה בהשלמת הפאזל: מארז - סונאטה 2. מעבד - נוטה לקחת athalon 64x2 4800 2.5ghz dual core. האם למעבד הזה מוצמד בד"כ קירור איכותי? בנושא זה הומלץ לי על ZALMAN. דעתכם? לוח אם - אין לי צורך בתמיכה בשני כרטיסים אלא רק תמיכה במהירות עתידית גבוהה יותר מהמעבד לצורך שדרוגמ עתידי. כרטיס מסך - אין צורך בתמיכה ב - DX10. ויסטה לא ייכנס אליי הביתה בשלב זה. בעיקרון, מעדיף כרטיס המבוסס על שבב של ATI. התקציב לכרטיס: 600-1000 ש"ח. דיסק קשיח - 160 גיגה יספיק (אלא אם כן אתם "מתנגדים" בתוקף.. ) מהירות 7200, , 16 מגה באפר, SATA2. זכ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, שאמנם עיקר העבודה איתו היא על אופיס ודפדפנים, אך מחפש מחשב חזק (המון לשוניות פתוחות), מהיר, שלא מתחמם, שקט. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אך דיי נואשתי מהמחשבים מחו"ל עם אחריות שנה להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אופיס, גלישה (מרובה לשוניות), מרובה חלונות * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך: רזולציה לא משנה אבל רצוי שיהיה anti glare * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף (לא צריך 10 שעות) * זיכרון: מעדיף 16GB אבל אם זה מייקר או עדיף לקנות סטיק נוסף בנפרד גם הולך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אין צורך בגודל ענק גם 500GB מספיק - עדיפות לSSD (לא יודע אם יסתדר בתקציב) *…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Reut Lahiani Shemer,

אשמח להמלצה על מכייל מסך במחיר סביר, עד 700 שקל בערך, עדיף פחות כמובן תודה מראש

4. Started by Nadav8889,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב ללימודים. בתכלס כבר הזמנתי את הדל ווסטרו 5470 אבל ביטלתי עסקה עקב התלונות הרבות של אנשים על הwi if שלו. אני בתכלס רוצה מחשב שדי דומה לווסטרו. קל משקל, מהיר והכי חשוב אמין(אחריות טובה ושאין תקלות ידועות. תקציב סביבות ה4000 שקל. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 אינץ׳ מספיק לי. * רזולוציית המסך? האמת שאני לא כל כך מבין בזה. אני בדרך כלל גם לא מרגיש בהבדל בין מסכים אז זה לא כל כך משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? סביבות 1.5 קילו. אפשר קצת יותר או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מקווה לקבל לפחות 5 שעות עבודה אם זה אפפשרי(לפטופ ראשון שלי). * האם יש צורך ביציאו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by idanmeidan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V , GUILD WARS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם... אני רוצה להתחדש במחשב חדש הרכבתי מפרט ואשמח לקבל חוות דעת המחשב מיועד לגיימינג בעיקר אני מתכנן לו גם OC קל אולי אולי אולי בינוני המסך שלי הוא 22" עם רזולוציה של 1920X1200 והמשחקים שאני מכוון אליהם לדוגמא הם Assassins creed unity, GTA V, Far Cry 4 וכו'... המפרט שהרכבתי הוא : מעבד Intel HasWell Core i7 4790K Socket 1150 8MB 4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1711 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4907 ק.למעבד מאוור Cooler Master V6 AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪287 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2471 לוח אם Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪510 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 זכרונות זיכרון למחשב G.S…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pinhasr,

שלום, אני מחפש HTPC עד 4000 ש"ח (פחות גם אפשר ) הדרישות: - ללא מאוררים!!! אני מוכן לשלם עבור פתרונות פאסיביים לחלוטין (אבל לא מעונין בקירור מים) עבור מעבד, HDD, ספק , DDR ומארז - אם ניתן להשיג את כולם ללא מאווררים - זה עדיף! - כדי לעמוד בתנאי הראשון במסגרת התקציב, אין צורך בכרטיס מסך HIGH-END למשחקים. אין צורך במעבד HIGH-END ואין צורך ב- OVERCLOCK. - יציאת HDMI ותמיכה מלאה ב HD H264 ו MPEG4 בחומרה חובה! - מארז לא גדול (בעיית מקום) - צורב DVD ו HDD שקטים.

8. 1. מה התקציב המקסימלי? 5 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנסות לחסוך, לא חייבים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במאות שקלים בודדים, רק אם זה שווה את זה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטים בצורה חובבנית, ארכיון צילומים ועריכת תמונות, צפייה בHD - בונוס. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - פרמייר, פוטושופ, לייטרום. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא בצורה כבדה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא כרגע. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הי, אשמח לחוו"ד על המפרט הבא 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים קלים, בעתיד אולי משחקים יותר כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

10. Started by ronmar,

זה המחשב שלי שקניתי לפני כמה שנים ואני רוצה למכור אותו.. רציתי לדעת כמה הוא שווה ויש בו 8GB RAM לא 4

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by matan333,

שלום לכולם. המפרט של המחשב שלי עכשיו הוא: Q8200 2..33GHz 9500GT 500GB ספק כוח- ezcool 12 cmf 450w real זיכרון- 2gb ddr2 800mhz kingston סטיק אחד של 2GB WINDOWS XP 32 BIT לוח אם- אסוס p5ql pro p43 רוב השימושים של במחשב הם גלישה באינטרנט ומשחקים כמו פיפא, מנג'ר, פרו וטיפה NFS ניסיתי להפעיל פיפא על המחשב וזה עבד גרוע אז החלטתי שכדי לשדרג את המחשב. התקציב הוא באיזור 1000 ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להציע לי הצעות איך לשדרג את המחשב תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by david866,

מחפש מחשב נייד שימוש לעבודה גלישה וסרטים חשוב i5 או i7 מסך 15 אינץ.תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן חבר'ה מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלא לנצל אם אין צורך. התקציב המקסימלי הינו תקרה של worst case. אני כבר הרבה זמן לא בתחום אז אני לא יודע האם התקציב מוגזם. אנא תתקנו אותי. זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על הגדרות גרפיות גבוהות. המסך שבו אני משתמש הינו מסך "23 1080p . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Aviv Barlev,

שלום, אני לא מוצא את התבנית לבקשת מפרט למחשב אבל אני אכתוב כאן את הצרכים שלי, אשמח לעזרה. - אני צריך מחשב שהמשטח טאץ' לעכבר שלו יהיה נוח, ומקלדת נוחה. - גודל מסך 15.6. - אחריות ל-3 שנים. - מעבד i5 זה מספיק, אבל שיהיה מעבד טוב וחזק (אם יש כפול ליבות או מרובע). - צריך שיהיה קונן תקליטורים. - מסך HD (לצפיית סרטים באיכות גבוהה). - RAM לפחות 6GB, אם אפשר לכלול בתוך התקציב הנ"ל 8GB אז עדיף. - קונן קשיח גדול לפחות 750GM-1T. - כרטיס מסך לא צריך להגזים אבל רצוי כרטיס GeForce של Nvidia . התקציב - עד 3000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 500 ש"ח וכמובן שרצוי שיעלה כמה שיותר. תודה רבה, אביב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום צריך המלצה למחשב עבור חברה עד 1200-1400 שקל ללא מסך (צריך מקלדת ועכבר) עדיף מבוסס אינטל. הדרישות היחידות שתוכל לגלוש באינטרנט ולראות סרטים שיהיה מאיזור קריות\חיפה תודה.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alonezer,

אוקי, המחשב הוא של IBM דגם R30 עם פנטיום 3 1.00 GHZ עכשיו כשמדליקים אותו הוא אומר שיש בעיות: 1) אין בטריה אז צריך להכניס חדשה(אני לא משתמש בבטריה אלא רק במטען..) 2)התאריך והשעה לא נכונים את 2 אני יודע איך לתקן אבל כשהוא מכניס אותי לביוס(זה מה שהוא עושה במקום להדליק את המחשב) אז אני נכנס לDATE&TIME ואז זה פשוט נתקע וצריך ריסטרט.. מה אפשר לעשות? אולי עדכון ביוס? אין לי מושג מה יש על הדיסק קשיח כי סתם קיבלתי את המחשב הזה אבל לצערי הDVD שלו לא עובד אז אי אפשר להתקין כלום עליו האם אפשר להתקין עם DVD חיצוני? או אולי באמצעות DISK ON KEY? והאם אפשר לעדכן ביוס במידת הצורך עם DISK ON KEY? תודה רבה. אולי על מחשב כזה גם עדיף לינוקס? אני אשמח להסבר על זה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אני צריך מפרט למחשב ב4000 בשביל חבר שלי עדיף אינטל.... עם מסך...... גם אפשר עם AMD ראיתי בפנדה את המעבד של אטלון 64 2800 ב1170 אז אם אפשר גם משהו אם זה אז...... תעשו בעצם מה שעולה לכם בראש..... ((((((((((((((((())))))))))))))))))))) תגידו לי אתם איך אני לא יכול משהו טוב ב4000-5000 אני בניתי לבד מחשב די טוב ב4.5 עם אטלון 64 ביט ומסך......... AMD Athlon64 2800 - 1170 Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 - 581 A-DATA pc3200 512(256x2) MB - 560 W.D 80GB S-ATA -450 ABIT FX5200 128MB - 405 ASUS X52- 130 AOC 17" -580 (חנות פה בעיר שלי) מארז כונן דיסקטים....ומקלדת ועכבר אני גם הוספתי וגם מדפסת שלCANON וכל זה יוצא 4569 שח בלבד!!... סך הכל ביקשתי שתביעו דוגמאות..................

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tsah1982,

שלום אני אשמח לקבל מפרט ב 3500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים כלליים כמו אינטרנט ולמשחקים. ללא ציוד היקפי עדיפות לחנות שהיא יחסית במרכז תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by חלאדין,

אהלן. אני כרגע עם dell inspirion. מעבד i7 5600u, 8 גי'גה ראם, דיסק קשיח 1TB רגיל (לא SSD), מסך מגע 15.6 HD. מלבד הביצועים שלו שהם בסדר מבחינתי (צריך מחשב שיוכל להחזיק קצת עבודת מאטלב של קורסי מעבדה) - אני מאוכזב מהמחשב. לא שימושי ולא נוח לעבודה, איכות חומרים על הפנים, טראקפאד צולע, מסך מבריק שמונע ממני לעבוד במקומות עם אור מאחוריי, ובכלל מסך מעיק שלא מאפשר קריאה של טקסטים ארוכים. אם כך, אלה הדרישות: 1.איכות חומרם ואיכות בנייה גבוהות. 2.רצוי משקל נמוך (פחות מ-2 קילו אני מניח..) 3. מסך מאט שמאפשר עבודה בחוץ/תחת תאורה מלאכותית, ושבאופן כללי נוח לעבוד איתו ולקרוא דרכו טקסטים של 20-30 עמודים. 4.טראקפד איכותי, כזה שלא מחייב התניידות עם עכבר. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ely2001,

הגיע זמנו של המחשב שלי לצאת לפנסיה. אבקש עזרה בלהרכיב מחשב חדש. תודה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך תמיד טוב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?סרטים,אינטרנט,משחקים פעם ב ותכנות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.V.STUDIO,ECLIPS ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך של DELL 2209WAF לסרטים יחובר ל32 אינצ * באיזה סוג משחקים תשחקו?STALKER אולי בעתיד ומשחקי אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by maor6,

שלום יש לי מחשב נייד HP 15.6 ואני רוצה ליקנות לו משטח קירור ואני לא יודע איזה מוצר מבין הקטגוריות פה הוא הטוב בשבילי אז אני מבקש מימכם שתסתכלו ותגידו לי מה מתאים לי ואיזה מוצר אני אמור ליקנות אפשרות א' http://www.sporty.co.il/products/170442 אפשרות ב' http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949584&af=2543 אפשרות ג' http://www.21.tv/p-91817/d79ed7a9d798d797+d7a7d799d7a8d795d7a8+X878/cf-5822/?a=a אפשרות ד' http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22958274&af=2543 אפשרות ה' http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949727&af=2543

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ilstockman,

מחשב בכ- 9000 ש"ח מ- IQPC: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1789 לוח אם : ASUS P5B DELUXE ¤ 1187 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 1862 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1900XTX 512MB DDR3 DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤ 2431 דיסק קשיח : SEAGATE 300GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3300622AS ¤ 637 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H10A DOUBLE LAYERED X16- BULK ¤ 239 ספק כוח : HEC ACE 580 - 580W - 20/24 PIN - ATX2.0 - BLACK ¤ 436 מארז : THERMALTAKE SOPRANO SILVER MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000SNS w/o PSU ¤ 436 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 9017 בנוסף יש לי מסך LG LCD 20 L204WT…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב לעבודה/גיימינג (ללא מסך וציוד הקפי), ואשמח להעזר בכם: 1. תקציב: טווח התקציב הוא 5000-6000 ש"ח. אין צורך לנסות לחסוך, אלא אם אתם חושבים שמדובר בבזבוז. 2. שימושים: עבודה גרפית יומיומית (בתוכנות - 3ds max, maya, photoshop, after effects וכ"ו..) וגיימינג בהגדרות גבוהות. - המחשב מיועד להתחבר למסך LG W2442PA ולעבוד ברזולוציה של 1920x1080. 3. שקט הוא לא עניין קריטי, אני מניח שהחשיבות היא 7-8. 4. לא מתוכנן כרגע OC, אבל אני לא רוצה לשלול את האפשרות. כרטיס מסך: אני עובד בעיקר עם 3dsmax ומהניסיון שלי הכרטיסים של Nvidia עובדים יותר טוב שם, לכן אני מחפש כרטיס גיימינג טוב של Nvidia (לא Quadro). דיסק קשיח: אני מעוניין בשני כוננים בנפח 1TB כל אח…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קיבלתי הצעת מחיר לגביי המפרט הנ"ל, 4750 ש"ח למזומן אשמח לקבל את חוות הדעת של חברי הפורום.. אם יש משהו להחליף\לשפר , אשמח מאוד לשמוע.. תודה רבה רבה מראש, נאור. התקציב הוא 4500 , עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח והדרישות הם למחשב משחקים חזק , בתכלס, מה שקיבלתי זאת הצעה מעולה לפי דעתי , אבל הדעה שלי לא מקצועית אם יש משהו שאפשר לשפר במסגרת התקציב , או להחליף , אני אשמח לדעת.. ושוב , המון תודה! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dzold,

מחפש מחשב נייד המתאים למשחקים כגון GTA ועוד אך עיקר השימוש יהיה לאינטרנט מעדיף לא לעבור את ה1000$ ומסך אזור ה17 אינץ מה אתם חושבים קנייה מארה"ב תקציב כ1000$ יד ראשונה מערכת הפעלה 7,8(64 BIT) גם ללא מערכת הפעלה מתקבל גם XP כונן קשיח לפחות 500GB משקל אין חשיבות זמן סוללה כ4 שעות אך גמיש כי רב הזמן יהיה בבית גודל הצג עדיפות לאזור ה17 אינץ למרות שגם 15.6 יתקבל מטרת המחשב שימוש במשחקים כגון GTA ועוד וגם אינטרנט סרטים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים