עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by smulikon,

מעבדי AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 ש"ח לוחות אם למעבדי AMD ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 670ש"ח זכרונות - עדיין לא בחרתי אבל אני רוצה 2 של 512 שיעבדו בDUAL ??? דיסקים קשיחים MAXTOR 250GB (16MB) SATA 690 ש"ח כרטיסי מסך Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 1090 ש"ח כוננים-- DVD Recorders LG 4165B +x16 -X8 Dual x4 (Error Correction) 290 ש"ח מארזים HEC Compucase CI-6919 400W 422 ש"ח מסכים SAMSUNG TFT 19'' 913B+DVI 2350 ש"ח בבקשה אם מישהו יכול להציע מחירים יותר זולים או חלקים למחשב שנותנים את אותם ביצועים בפחות מחיר שירשום.... ובכלל תרשמו מה דעתכם... ------------------------תודה------------------

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אשמח לקבל הצעות למפרט ב3000 שיוכל להריץ gta iv (זה בערך המשחק הכבד היחיד שאני אריץ בו.)

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום רב, בקיץ הקרוב הלך ללמוד לימודי הנדסה בטכניון (אני עדיין לא יודע בדיוק איזה חוג, אבל הוא יהיה אחד מהבאים, אוירנוטיקה, בניין, מכונות, חשמל, מחשבים או מעשייה וניהול). לעניין זה אני עדיין לא יודע בדיוק לאילו תוכנות להתכונן אבל אני מעריך שAUTO-CAD וMATHLAB יהיו ביניהם. מה שכן חשוב לי גיימינג קל. לא איכפת לי שיריץ על הגדרות גריפקה הכי גבוהות או הכי נמוכות העיקר שלא יגמגם. המסך מאוד קריטי לי שיהיה איכותי (כאמור מיועד לסטודנט והולכת להיות ים קיראה ועבודה על מודלים). חשוב לי שיהיה SSD לפחות בסיסי במערכת שאוכל להחזיק עליו את מערכת ההפעלה ואת תוכנות הOFFICE והמשחקים. רמת השקט די חשובה לי , כאמור מחשב ללימודים. חייב להיות חיבור לטלויזיה עדיפות לHDMI וVGA. כרטיס קול מספיק לי 5.1…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by or0126,

אז ככה אני קונה מחשב חדש!!! הוא לא מיועד אך ורק למשחקים אבל הוא נועד להחזיק משחקים פה ושם (וגם לאובר קלוקינג נחמד) אז בו נתחיל התקציב שלי הוא 5000 אז הלכתי לחבר של המשפחה שלי והוא נתן לי הצעות ממש מדהימות אז ככה מעבד אני צריך לבחור אבל המחיריים הם: 970 שקל e6300 e6400 1240 שקל 1870 שקל e6600 לוח אם 780 שקל ga 965p-s3 זכרון 2x512 ddr2 667 כרטיס מסך הוא נתן לי לבחור והמחירים הם: 1150 שקל 256 x1950 pro 870 שקל x850 xt 256 920 שקל 256 7600 gt מארז סבבה ב150 שקל ספק מתאים ב200-300 שקל (יותר לכיוון ה300) צורב די וי די 200 שקל כנראה של lg דיסק קשיח במערך ראיד 0 500 שקל 160gb x2 עכשיו אני מתלבט מאד כי יש לי 3 אפשרוית: 1) הE6600 עם ספק די גנרי (איכות סבבה) שבה עם המארז ועם כ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Gil Abramovich,

אני לפני קניית מחשב נייד ואני מתלבט בין שני סוגים 1. "14 Lenovo IdeaPad S145 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31380 2. Dell Inspiron 14 3493 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31116&iszap=1 אשמח לקבל דעתכם על המחשבים ומה כדאי לי לרכוש. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. תיראו אנחנו בעיקרון מחפשים מחשב לא הכי חזק שיש למשחקים,הוא רוב הזמן משחק רק במשחקי און ליין באינטרנט ואולי איזה כמה משחקים מ NANA של מרוצים GTA 2 ושטויות כאלה איך המיפרט הזה בישבילו http://ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode= ובשידרוגים אני משדרג לו ל 8400GS זיכרון כתוב לי ליבחור בין CEON ל ל KINGSTON אני חושב עדיף KINGSTON וב דיסק קשיח כתוב או SEGATE או WD אני יקח WD אחשיו תיראו אני לא יודע איזה לוח ליבחור הם מביאם שם של ASUS ו GIGABYTE איזה מהדגמים שם עדיף? כי כתוב לבחירת הלקוח והלוחות האלו לא יגבילו את ה הכרטיס מסך? לא יהיה צוואר בבקבוק והמחשב יריץ COMBAT ARMS?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לפני רכישה לטובת שידרוג המחשב הקיים: מעבד: i5-4670 לוח אם: asus z87-k זכרון: G.Skill 2x8GB מאורר למעבד: Scythe Ninja 3 זה יוצא קצת פחות מ-2500. אני אוהב את ASUS ובגדול יש לי הרבה דיסקים שצריך לחבר. אשמח לקבל את חוות דעתכם לרכיבים והצעות לשיפור. הייתי רוצה להשאר בואתו סדר גודל של התקציב או לחסוך המחשב משמש כתחנת עבודה מחוברים לו שני מסכים הוא מריץ תוכנות פיתוח וכמעת תמיד לפחות מחשב וירטואלי אחד. מדי פעם המחשב משמש לעיבודי גרפיקה וערכית סרטים ולא מתבצע OC. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. דבר ראשון אני מרגיש שזה לא ממש המקום הנכון וחבל (מאוד) שאין פה פורום טכני אבל בכל זאת אני אשאל פה ואם יש מקום יותר מתאים אשמח אם זה יגיע לשם: יש לי מחשב נייד עם מסך 15 אינצ' מעבד 2.0 ג'יגה הרץ שתי ליבות זיכרון 4GB הארד דיסק 320GB (המפרט לא משנה באמת) ויש ל גם נט-בוק 11 אינץ' מעבד 1.6 עם ליבה אחת זיכרון 2GB הארד דיסק 160GB הצריכת חשמל של הנט-בוק הרבה פחות גבוהה האם אני יכול להוריד את הנייד לרמה של הנט-בוק ושיצרוך פחות חשמל? אני יכול להשתמש רק בחריץ אחד של זיכרון אני יכול להוריד את התדר של המעבד - ולהשתמש רק בליבה אחת אני יכול להשתמש רק בחלק מה HD וגם רק בחלק מהמסך או שאני טועה? האם אני חייב באמת להחליף חומרה כדי לקבל את זה או שניתן בתאוריה להפחית את הנייד לרמה של הנט-בוק? …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AVENTURX,

שלום חברים המטרה של המחשב היא משחקים + עבודה שוטפת בעריכת ווידאו (עבודה בהרבה מסכים), הרבה חלונות פתוחים באינטרנט. התקציב הוא 5000 שח ואפשר קצת לסטות ממחיר זה. כמובן (אני יודע שיבואו מתנגדים) שאני רוצה את המעבדים החדשים של אינטל, חושב אם להשקיע ב 2600K ומוכן לעשות גם אוברקלוקינג לתוספת ביצועים. כרטיס מסך 6950 שאני אוכל לפתוח אותו ל6970. ספק כוח של Corsair TX750. לוח אם קצת קשה לי בחור, אני מתלבט בין אסוס לג'גבייט. זיכרונות אני רואה שיש 4GB של KINGSTON 1333 בזול בשני מודולים אבל מתלבט עם לקנות 8GB (היות ואני עובד על המון ישומים במקביל). הארד דיסק גם אינני יודע עם שווה להשקיע ב SATA 3 כי יכול לזה יהיה צוואר הבקבוק, או לקנות כונן פשוט ולחכות שמחירי ה SSD ירדו קצת. מארז של Th…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן הבנזוג שלי מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים.. קצת אופיס ללימודים סרטים/סדרות און ליין שירוץ חלק הדבר היחיד שעוצר מבעדו זה העניין הכלכלי.. חשבנו שאולי מישהו יודע על מבצעים שווים במיוחד שיש עכשיו וכדאי לנצל תודה רבה ויום מקסים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dina9,

המחשב ישמש לצורכי גלישה באינטרנט ומשחקים וובים לילדים. צריך ציוד הקפי: מסך 19 עכבר+מקלדת צורב DVD מחיר עד 1500 ש"ח תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itzkoo,

אני מתכנן בחוד-חודשיים הקרובים לקנות מחשב חדש והתקציב הולך להיות 6000 ש"ח. האם הזמנה מחו"ל והרכבה עצמית תוזיל את העלות? אם כן, מאיפה הכי משתלם לקנות מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לתקציב למחשב המיועד לגיימינג ותכנות (חישובי ב-Matlab, עבודה בשפת C ו-Java). מעוניין שהגרפיקה תיהיה באיכות 1080P FHD ולא 4K. בנוסף נדרש מסך (לא 4K), מהו גודל אופטימלי על שולחן סטנדרטי 23-24'' או 27''? האם קירור נוזלי למחשב כזה הכרחי? והאם בתקציב 6K יהיה אפשר לרכוש מחשב שיחזיק ל4-5 שנים הקרובות ויפעיל משחקים ויתן אופציה לשדרוג עתידי? תודה.

14. אני רוצה לרכוש מחשב לגיימינג וקצת כתיבת קוד תקציב עד 4800 ש"ח קיבלתי את ההצעה המצורפת ואשמח לשמוע את דעתכם https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=217722

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אחרי מיליארד דיונים בפורום ושיוחת מעמיקות עם כל בן אדם שאני מכיר שיודע מה זה מחשב, הגעתי למפרט (שאני מקווה שיהיה טוב...) למחשב החדש שלי. יעודים: עריכת וידאו Premiere, after effects. (בנוסף לאחסון תמונות, מוזיקה וקבצי word, exel וכו' שיתפרסו על 100 גיגה מקסימום). העריכה היא לא בתור פרנסה! אני לומד קולנוע ואני צריך לערוך כל שבועיים/ חודש תרגיל קצר. תקציב: התקציב שלי עומד על 3000 ¤ (מעבד, לוח- אם, כרטיס מסך, זיכרונות, כוננים קשיחים פנימיים, צורב, מארז וספק) חנות: לגבי החנות יש לי התלבטות: ב- ksp מאוד זול, וגם הבנתי משיטוט בפורום שהם סבבה, לעומת אייבורי למשל. מה דעתכם עליהם? מומלץ לקנות שם? אני גר באיזור גבעתיים ר"ג, אז אם יש חנות אחרת מומלצת באיזור, אני אשמח להצעות. (המחיר…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לגבי המעבדים אני רואה שיש הרבה מסוג U וכשאני מחפש בגוגל, אני רואה שיש תדר בסיס ותדר טורבו. למשל, המעבד i5-5200U (שנמצא בטווח המחירים של המחשבים שאני רואה), תדר הבסיס שלו הוא 2.2 GHZ והוא יכול להגיע גם ל- 2.7 GHZ. מצד שני, ראיתי את המחשב הזה עם מעבד i3-4000M שהתדר שלו הוא 2.4 GHZ(לפי מה שאני מבין, זה קבוע כך. לא רואה במאפיינים אצל אינטל שיש לו תדר של טורבו). אם כן, איזה מעבד טוב יותר ובטוב יותר אני מתכוון איזה מחשב יעבוד באופן חלק יותר בהנחה ששאר המרכיבים במחשב זהים ורק המעבדים שציינתי לפני כן, שונים? איזה מעבד בפועל יעבוד בתדר גבוה יותר באופן קבוע/רוב הזמן? לא ברור לי מתי כן אקבל מהירות של 2.7 GHZ במעבד i5-5200U. אני גם מבין שהמספר הראשון הוא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני יודע שהתקציב נמוך אבל אין צורך במחשב מפוצץ. דברים שחייבים להיות: ווינדוס מצלמה מובנית מקלדת עם אותיות עברית (אז אמזון וכו' לא בא בחשבון) אשמח להמלצות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MaorSwan,

אומנם המחשב כבר לא חדש אבל אף פעם לא יצא לי לקבל חוות דעת על המפרט.. זה מפרט לגיימינג כבד ועריכת וידאו וגראפיקה מקצועיים [אבל לא ברמה הכי גבוהה, אלא פשוט ביתי כזה]: מעבד i7 2600K 4.3GHz OC כרטיס מסך GTX 670 2GB OC לוח אם MSI Z77A-G43 מארז Fractal Design 3000 עם שלושה מאווררים קירור Scythe Mugen 3 זיכרון 8 ג'יגה ספק כוח 620W קשיח Seagate 2TB 7200 SSD Crucial M 128GB איך הוא? לא יודע אם שכחתי משהו חחח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 34N1A1N79,

אני מתעניינת במחשב נייד PC לצורכי גרפיקה ווידאו, מבחינתי שיהיה חזק מאוד מעבד הכי חזק של אינטל אם אני לא טועה I7 הוא הכי חזק?, מינימום 12 ג'יגה זכרונות, נפח של לפחות טרה דיסק קשיח, ודיסק מהיר יותר מ125 מגה, התקנה של win 10 64 BIT , אמין יציב לאורך זמן אבל חשוב מאוד שיחזיק עם כל התוכנות של עריכת וידאו וגרפיקה כמו פוטושופ ופרמייר אפטר אפקט וכאלה, אודה להצעה תודה. אם אין הצעה לפחות אשמח לדעת כמה זה אמור לעלות לי בערך,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן , אני מתכנן בחצי שנה הקרובה לקנות מחשב חדש. רציתי לדעת מתי תיהיה התקופה הכי טובה לקנות אותו . לפי מה שהבנתי כדי מאוד לחכות למעבדי ה skylake החדשים. וגם חשבתי לקנות בסביבות סוף שנה כי תמיד יש מבצעים נחמדים כאלה. המחשב הוא גיימינג והתקציב זה סביבות ה 5 אלףשקל . (כשאני שואל מתי תיהיה התקופה אני לא מבקש חודש או תאריך ספיציפי אני מדבר על תשובה של "תחכה שיצא XXX ואז תקנה" (נגיד סדרת כרטיסי מסך חדשים או מעבדים חדשים)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by liornet,

שלום לכם חבריי הפורום הביאו לי נייד דיי ישן ובכמה חתיכות,הצלחתי להפעיל אותו ולהגיע לביוס ולקטע שהוא אומר שאין מערכת הפעלה. מכיוון שהמתאם לדיסק קשיח עולה כ 50$ לייבא לארץ,החלטתי לרדת מהרעיון רעיון אחר שעלה לי הוא להפעיל מערכת הפעלה של לינוקס מדיסק רגיל (מדובר על : http://www.linuxcnc.org/content/view/2/4/lang,en/ ) ולחבר DOK של 4-8 גיגה האם פתרון זה יעבוד?,אני שואל בכדיי לחסוך לעצמי זמן כי אוליי מישהו כבר ניסה. תמונה של הנייד http://i40.tinypic.com/16le9vk.jpg

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. היי, אחותי מתכוונת ללמוד עיצוב תעשייתי והיא החליטה לחשוב על מחשב שישמש אותה. מכיוון שלרוב סטודנטים לעיצוב הולכים כמו עדר לקנות מק, רציתי לדעת איזה אפשרויות טובות יותר יש לה. אני לא מבין בכלל בלימודים הנל ומה הדרישות שלהם מבחינת מחשבים, אני מניח שמי שמתעסק עם זה או למד זאת יודע טוב יותר ממני. לכן קשה לי לענות מה הדרישות ממנו, מה הוא צריך להריץ, רזולוציות וכו'... בגדול התקציב שלה הוא עד 4K שקל, אני מניח שאם תיהיה חריגה עד 500 שקל זה לא סוף העולם. ואת הקנייה היא הולכת לבצע בארה"ב ככה שאני מאמין שדברים שנמכרים בארץ ביותר כסף יהיה ניתן למצוא שם במחיר נוח יותר. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, הסתכלתי על המפרט הזה: http://www.memoryexpress.com/Products/MX43707 והוא נראה לי דיי מתאים (כל הצרכים המשרדיים + עבודות בינוניות של עריכת וידאו ותלת מימד) רק שהמליצו לי ללכת על מעבד יותר טוב (ה-Intel® Core™ i7 3632QM לדוגמא) ואפילו להרחיב ל-16GB זיכרון. מה אתם אומרים? יש דגם טיפה יותר מתקדם שיכול לענות לי על הדרישות? (אין הגבלת תקציב אבל אני כן מחפש משהו באיזור של המחשב הנ"ל ולא מעבר) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. אני מחפש מחשב שהדרישה היחידה היא שיוכל להתמודד עם התוכנות הנ"ל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k רק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות כמו revit. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד בלבד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף.. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dudu26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית 2D בלבד, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). בעיקר מהירות מקסימלית ושקט. לא מתוכנן OC. 10. האם חש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים