עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by koskok,

חג שמח לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד חדש במחיר של לא יותר מ 3000 ש״ח לאחר חריגה. בעיקרון המחשב מיועד ללימודים והפעלת תוכנות שדורשות מעבד חזק כמו solidworks (מידול בתלת מימד) ותוכנות בשביל תכנותNetBeans, eclipse וכו... לכן יש צורך במעבד מסידרת i7 בגודל מסך של ״15/״15.6 חיי סוללה גדולים - 4 שעות לפי היצרן זה לא מספיק לפחות 4Gb ram עדיפות ל 1 טרה של זיכרון אם לא אז 500Gb לא חייב ואולי גם עדיף מבחינת המחיר שלא תהיה מערכת הפעלה *כמו כן שלא יהיה מסדרות הדקיקות של המחשבים* *לא לחרוג מ 3200* תודה רבה ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס - פרטים נוספים - זאפ דיסק Adata Premier Pro SP900 128GB SSD - אייבורי מחשבים אני קונה את הלפטופ הזה עם ה ssd הזה שווה יחסית למחיר? או שיש לכם הצעות אחרות? - - - תגובה אוחדה: - - - וזה לשימוש בסיס ועבודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הסר כמות. מוצרים סה"כ Matrox RT.X100 Xtreme 6,189 ש"ח Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 Box 1,690 ש"ח Abit AS8 Intel 865PE LGA 775 699 ש"ח A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 1,460 ש"ח Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 1,290 ש"ח ABIT ATi Radeon X600XT 128MB PCI-E 995 ש"ח Supertalent Aluminium CA-601UFY Yellow 550 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 183 ש"ח סה"כ 13,056 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by מישה,

המחשב ישמש לגלישה באינטרנט בלבד ( ברשת, לא חובה שיהיה כרטיס רשת ) [אולי גם לצפיה בסרטים, לא משהו מיוחד] כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש את המפרט הכי זול אני לא חושב שתקציב מעל 1200 ש"ח יעבור

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן כולם, אני מעוניין לשדרג את מחשב הגיימינג (הטוב למדי) שלי, לקראת מה שמסתמן כמפלצת של עולם המשחקים לדור הנוכחי, Witcher 3. זה המפרט הנוכחי שלי: Gtx 680 מעבד i5 2500 3 .30 GHZ זכרון פנימי 8 ram המחשב בן 3 שנים בערך, ועדיין מריץ את רוב רובם של המשחקים באיכות מקסימלית. לאחרונה הוא התחיל קצת לגמגם עם משחקים כמו Total War Attila. כיוון אחד אפשרי הוא לשדרג ל970 או 980, אבל אני גם משתעשע ברעיון של תצוגת 4K, מה שאומר שאיאלץ להחליף גם מסך. אין לי גם מושג אם שדרוג שכזה ידרוש גם שינוי של מערכות קירור וכו', אני לא מתיימר להבין בזה במיוחד. אשמח לעצות!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by alex542,

מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אין הבדל משמעותי אז עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וקצת משאר הדברים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ בקטנה ואופיס . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.need for speed most wanted 2(עובד סבבה כרגע אבל יש מצבים שיש תקיעה לשנייה או משהו כזה לא יודע למה זה קשור), need for speed rivals,crew,battlefield 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

7. Started by shlomib14,

מעבד: Intel core i5 750 @ 2.67ghz (4cpus) לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3R כרטיס מסך: AMD Radeon HD 5850 זיכרון: 2GBx2 G Skill F3-12800CL9-2GBRL קשיח: WDC WD5000AAKS-00A7B2 500GB ספק: crosair 550w מארז: coolermaster cm 690

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב, ברשותי מחשב נישא מדגם LENOVO 300 N100. (מערכת הפעלה XP HOME EDITION) זה כבר מס' חודשים שהמסך שלי לא עובד (מאיזשהי סיבה שכנראה אופיינית למחשבי לנובו) ואני עובד דרך מסך חיצוני. (כלומר לא דרך המסך של המחשב נייד) כעת, אני רוצה לפרמט את המחשב ולשם כך אני צריך גישה ל BIOS וכו... אולם בעת אתחול המחשב כאשר אני מנסה ללחוץ על F6 ולגשת לBIOS (או כל כל מקש F אחר) אני לא מקבל שום חיווי במסך החיצוני (מסך שחור) אלא רק שה WINDOWS עולה... יש לציין שלחיצה על Fn + F7 לא עוזרת ואני לא מצליח לראות במסך החיצוני את ה BIOS ... כיצד אני יכול לקבע ל"ברירת המחדל" את השידור מהמחשב הנייד למסך חיצוני? האם זה אפשרי בכלל? יש לציין שתיקון המסך כנראה יעלה לא מעט כסף אז אופציה זו לא עולה על הפר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, ראשית אומר שאני ממש לא סגור שזה חייב להיות מחשב נייח - אם יש עדיפות מבחינת Value For Money, אז מחשב נייד עם תחנת עגינה בהחלט בא בחשבון. אשמח לסיוע בבניית מפרט למחשב נייח חדש, שמחליף מחשב נייח בן 6 שדי גמר את הסוס. סכום כולל לרכישה 2000-2500 ש"ח דגש על התאמה לשנים קדימה ו-Value for money - לא צריך ביצועי על. המחשב מיועד להיות מחשב ביתי עם עבודת Office, צפיה בסרטים ואופציה לעבודת CAD בקטנה (לא תחנת עבודה, אבל שגם לא יקרוס מפתיחת פרוייקט). אפשר גם לשקול כרטיס מסך Onboard (רק שיהיה מהעדכניים ביותר) ולאפשר שדרוג לכרטיס מסך חזק יותר בהמשך. יש לי כבר מסך, עכבר ומקלדת. קיים ספק כח 380W של Seasonic, כונן DVD ואפשר אולי להשתמש במארז הקי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3, WOW וכדרומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by daniel2828,

אשמח לחוות דעתכם למפרט שאצרף,מגדיר את עצמי משתמש ביתי,גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים,איחסון חומרים במחשב(יש לי הארדיסקים בנפחים גבוהים מחוץ למחשב),כן חשבתי להשקיע יחסית בלוח אם שהוא קצת מעל לבסיסיים שיש,אשמח באופן כללי לתובנות שלכם,ואשמח לדעת מה אני צריך להוסיף בשביל שאוכל לצפות בקבצי וידאו 4k(מעבר למסך שתומך ברזלוציה הזאת).

12. Started by דובי770,

המחשב שבמפרט: לא כולל SSD asus g53jw 320 GB 8GB RAM 15.6 FHD core i7-740qm nvidia geforce gtx460m במצב שמור מאוד אם זה משנה. נקודות נוספות: כמה זה יפחית במחיר אם אמכור אותו עם 4GB RAM כמו כן האם יש הבדל אם המחשב ימכר עם 320 או 640 GB להארד דיסק.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shahar9261,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים והורדתם, גלישה באינטרנט ושימושים סטודניטאלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שליטה מרחוק במחשב האוניברסיטה העברית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yonigrin,

אז, המחשב כבר בן שש-שבע והגיע הזמן (ויש הזדמנות) לשדרג את הרכיבים העיקריים. אלו החלקים שאני מרגיש שצריכים שדרוג: Intel Core i7 930 Gigabyte GA-X58A-UD3R Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 (KHX1600C9D3K3/12GX) יש גם את הרכיבים הבאים, לא צריכים שדרוג: ספק של סיסוניק 850 (לא זוכר את הדגם המדויק כרגע) Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming כמה כונני SSD וHDD אני משתמש במחשב בעיקר לגיימינג. אני לא צריך את המעבד הכי מטורף לאוברקלוקינג, ולא לוח מצועצע עם מליון תוספות. העדפה לחברת גיגהבייט (גם תאימות להאקינטוש וגם נסיון רב שנים) אני לא משדרג כל יומיים, אבל כשאני קונה, חשוב לי להיות מוכן לכמה שנים (למשל …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by LivingDead,

שיהיה לו Radeon9800pro מסך דק. השימושים למשחקי מחשב,אינטרנט...ופוטושופ. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by adamadamadam,

אני רוצה לקנות מחשב ורוצה לדעת אם המחשב הזה טוב המחשב מיועד למשחקים כמו : DOOM3 FARCRY GTA VICE CITY ובטילפילד ויאטנאם הנה המפרט אם צריך שינוים תגידו לי ואני רוצה לקנות רק מKSP מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1400 1 1400 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8XE-3rd Eye (925XE 1066) 870 1 870 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 710 1 710 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E 910 1 910 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 520 1 520 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total SONY x16 180 1 180 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22111 תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1650X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? BAD COMPANY 2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למפרט למטרת משחקים, הורדות וכו' (ללא עבודה גראפית, ללא OC) התקציב הוא 6000 עד 6500 עדיף שלא, אלא אם כן יש משהו ששווה את זה מעל לכל ספק. המפרט צריך לכלול מסך דק, משהו איכותי בגודל סביר וטוב. הקאצ' הוא שיש עדיפות לחנות באזור ירושלים (חשבתי על KSP) ושצורת התשלום היא באשראי ו12 תשלומים, אז קחו את זה בחשבון. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6000-6500 באשראי 12 תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ע…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד קטן מאד, בגודל 9". אני צריך שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו.. אני גמיש מבחינת המעבד, זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או מעבד Atom - שניהם בסדר.. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים קטנים כאלה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי ? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך ? - 8000 - אפשר חריגה קלה 2. . מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים ועריכת וידאו (FORTNITE , PREMIERE ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך 4. . האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן מערכת הפעלה וינדוס והרכב…

22. אוקיי אז IT'S ABOUT TIME לחדש את המחשב הישן שלי. תקציב: 5000ש"ח. דרוש מחשב חזק שיפעיל את רוב המשחקים הקיימים היום בשוק (וגם עתידיים) ברזולוציות גבוהות + פילטרים. אני אשדודי ככה שעדיפות לחנות IQPC. מי שרושם מפרט כלשהו אז אבקש שיפרט בסוף על היכולות שלו ושלא סתם יעשה COPY PASTE מהאתר של החנות. תודה. HAVE FUN.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by AviadG,

שלום! בקרוב מאוד אני מתחיל לימודי הנדסת מכונות ואני זקוק למחשב נייד חדש לצורכי הלימודים. עקב חוסר התמצאותי בעולם המחשבים והחומרה (אך אחרי מחקר מעמיק בנושא..) אני מבקש את עזרתכם במציאת המחשב האידיאלי. אז ככה: התקציב הוא בסביבות ה3500 שקל (אפשרי מעט יותר אם צריך) מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים בסיסיים ביותר עם כיוון לבכלל לא * גודל המסך - סביבות 13.3" קצת פחות קצת יותר זה בסדר גמור * משקל רצוי - פחות מ 2 ק"ג (לכיוון 1.7-1.8 ) זאת בין הנק' היותר קריטיות מבחינת השיקולים * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא *כונן קשיח - לפחות 300GB הסוג פחות משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא חו…

24. Started by gurzeev,

אהלן, אשמח לסיוע בהרכבת המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אעדיף להוציא באיזור ה4.2K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ה5K כל עוד זה משתלם בטווח הארוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, סרטים... (מסך 22") 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? חיובי, בטווח הקצר OC קל, בעתיד כנראה OC רציני. עם הE4300 עשיתי 100% OC וזה היה חכם... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by haimovichi,

רכישה בישראל - עד 3,500 ש"ח מטרות המחשב - עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך - 15, מט * משקל רצוי - 2-2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI, USB3 * בלוטות - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - HDD 500GB * כונן CD/DVD? צורב - צורב * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - DELL,ASUS תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.