ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו להציץ המפרט שקבלתי לעסק מחנות במרכז הארץ. היכן ניתן לשדרג,לשנות והאם המחיר אטרקטיבי. המון תודה... מצ"ב קובץ jpeg עם המפרט שהתקבל מהחנות נקודות: תקציב- עד 6500 K (מקסימום) שימוש- משרד אדריכלים: יצירת הדמיות, גרפיקה, מידול בתלת מימד תוכנות עבודה בשגרה:3dsmax, revit, vray, skechup,autocad (סצנות רינדור מורכבות אינם דבר שבשגרה). רזולוצית מסך: fhd מסך כפול אין צורך להקפיד על שקט ישנה חשיבות למניעת התחממות יתר היות ותוכנות הדמיה עובדות מס' שעות ובניצול רב של המעבד. בנוסף, למיתב ידיעתי, תוכנות אלו מנצלות בעיקר את הCPU והGPU גם כן חשוב, אך פחות (לא מעוניין בכרטיס גרפי מהסדרות המקצועיות, אלה מסדררת הגיימינג. מהירות תנועה חשובה לנו יותר מדיוק גרפי). א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ההבנה שלי במחשבים היא סבירה +, אבל אני מאוד לא מעודכן. אני מחפש מחשב נייד במחיר הכי זול שיספק משהו נח ואיכותי. צרכים: צפייה בסרטים באיכות טובה, התחברות לטלוויזיה, דפדפן יישומי אופיס וזהו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להוסיף זיכרון למחשב,כרגע יש לי 1 גיגה האם אני יכול להוסיף עוד 1 גיגה ,ואם כן מה העלות ? :xyxthumbs:ASUS EEE 1000 H
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מהחדשים ביותר ועד הישנים, וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, BATTLEFIELD, GTA, COD, וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גבוהה שיש. המחשב כנראה יחובר לטלוויזיה בסלון, המחשב הוא בשביל חבר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה איכות החומרים שהנייד בנוי ממנו עשוי להשפיע על מחיר המוצר? אילו חברות נותנות את האיכות הגבוהה ביותר? איזו חברה \ דגם של נייד נותן את האיכות הגבוהה ביותר בתגי מחירים של עד 5000ש"ח ? שאלת אקסטרה : למה ניידי 13.3" יקרים באופן משמעותי משאר הניידים למרות שהם בעלי מפרטים זהים\נחותים בד"כ? אשמח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד ואני רוצה לבצע את הקניה כמה שיותר מהר כי מה שיש לי כיום לא כ"כ עושה את העבודה. המחשב הוא ללימודים בעיקר. אבקש לא לחרוג מעל 4,000. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14". עדיף מאט אך לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD אך שוב לא קריטי. שהמסך יהיה איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? יחסית קל, שלא ישבור את הגב. אם צריכה להיות התפשרות אפשר שתהיה כאן בתחום הסביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עד כמה שאפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ו8SSD יהיה מצויין * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * הא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Extreme QX9770 3.2hz 12MB BOX כמות: 1 - מחיר: ¤6774 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-X48T-DQ6 כמות: 1 - מחיר: ¤1391 מארז: Tagan CS-EL Diablo BM 25CM Front, 36CM Side כמות: 1 - מחיר: ¤685 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 1 - מחיר: ¤70 ספק כוח: Enermax Galaxy 1000W כמות: 1 - מחיר: ¤1475 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) DDR3-1800Mhz Twin3x4096-1800C8DF כמות: 1 - מחיר: ¤3264 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 16MB Raid Edition FYPS כמות: 2 - מחיר: ¤1347 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤2899 כונן אופטי: Liteon Blue-Ray Rom (NO RW) DH-401S…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. תכננתי לקנות את המפרט הנ"ל מ-Logic PC: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory X 2 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card LG 16/48 Bulk Black DVD-ROM NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD+-R/RW Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Creative Inspire 5200 5.1 Speakers Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT בעיקרון תיכננתי לקנות מארז Com…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 שקלים בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עבודה משרדית וגלישה - יומיומי, תכני HD -העתקה של תכני ה HD לכונן חיצוני ייעודי לצורך סטרימינג. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ראוטר מהיר עם טווח שידור אלחוטי רחב, כונן חיצוני בנפח של 1TB לפחות ,יעודי לסטרימינג באמצעות חיבור USB למסך ה LCD, עדיפות לכוננים שמזוהים בצורה אלחוטית (WIRELESS) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב ב…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם אני רוצה לבנות HTPC כיום יש לי מארז וזהו ( זה המארז - http://www.techpowerup.com/82527/Thermaltake-Launches-New-HTPC-Computer-Cases-SD100-Mini-and-SD200.html )כאשר הוא בא עם ספק של 270 W של Thermaltake אני רוצה שה- HTPC יוכל להריץ את כל סוגי הפורמטים של הסרטים (HD) לבחון אפשרות של כונן blu ray (במידה והספק יעמוד בזה). אני מעוניין ב-- - המלצה ללוח אם (MINI) - המלצה על מעבד (האם כדי לרכוש את ה ATOM או I-3\I-5) - בכרטיס מסך אשר יוכל גם להתאים מבחינת פרופורציה (גודל פיזי) ושיוכל להריץ משחקים לא כבדים כגון pro evolution החדש ללא בעיה - זיכרונות התקציב שלי מאוד גמיש ,אבל כמובן שכמה שפחות יותר טוב אני לא רוצה היי אנד (2000-2500). בסופו של יום אני צ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של כ4500 ש"ח המחשב הולך לקנות מKSP אז מאוד רצוי שהמפרט הנ"ל ילקח מאתר שלהם זהו מפרט לילדה בת 12 עבודות/משחקים לא דברים הכי רציניים... תודה אין צורך ברמקולים* כולל מקלדת אלחוטית עם עכבר אלחוטי* כולל צורב* כולל מסך דק*
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3150 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא משחקים מטורפים,לדוגמא Dota2 \ Csgo -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך לבנות מפרט לחבר ב7000 1800 מסך LCD 19 5200 מחשב כולל הכל, הרכבה, משלוח. חשבתי לכיוון של CORE 2 E6300-400 זה רק למשחקים! מכונת משחקים! אני לא יודע איזה חנות כדאי לקנות כי רוב החנויות הזולות אין להם הרבה מבחר והם לא נוחות כל כך. אז תודה לכל מי שעוזר !!! זה למטרה טובה חח
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב שהדרישה היחידה היא שיוכל להתמודד עם התוכנות הנ"ל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k רק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות כמו revit. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד בלבד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף.. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? </blockquote> תקציב מקסימלי עד נגיד 3500 שקל. מוכנה לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? </blockquote> לא לגיימינג. שימוש בתוכנות קיובייס, סיבליוס, אבלטון לי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב תכנות במרכז וגם שימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך יש לי GTX550TI OC לא צריך יותר מזה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3-4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבועות הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? SSD…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למפרט של מחשב נייח, לתוכנות כמו power bi, tablaeu, pycharm, juypter notebook. אולי עוד כמה. אני רוצה שהוא יתפקד טוב גם אם אתקין עוד תוכנות. לא מתכוון לשחק במשחקים וכאלה. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב לכם אני מעוניין שתיבנו לי מחשב ב1000 שקל ללא מארז וללא צורב וכרטיס מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד FL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, קצת מבולבל... מעוניין לקנות את הדגם הזה בהמשך אבל אין לי מושג אם הוא תומך ב-144Hrz. אשמח שמישהו יעשה לי סדר. :)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצה על מכייל מסך במחיר סביר, עד 700 שקל בערך, עדיף פחות כמובן תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפרמט מחשב נייד של חברת טושיבה בנייד כרגע מותנת ויסטה שהגיעה איתו ... אני רוצה להתקין XP אני יודע שצריך דרייברים לSATA השגתי פלופי USB חפרתי את הרשת ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים ! מה שצראיך להיות זה ממה שרשום באינטרנט : Intel 82801 HEM/HBM SATA AHCI עכשיו השאלה נשאלת מאיפה $$^$&$^ אני מוריד אותו ? בטושיבה אין ! :'( :s07: אנשים עזרו לי !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אחרי 4 שנים אם המחשב שיש לי עכשיו (את המפרט זה בושה להגיד) אני הולך להחליף אותו ביום רביעי הזה המטרות של המחשב הם משחקים כבדים מתי שיצאו(UT07 וכאלה) וגם קצל OC. אני חייב לקנות את המחשב מאזור הרכז ת"א/ ראשון לציון. אני רוצה לסוע לחנות ולהזמין אותו שם. חשבתי על המפרט הזה מ SKY: תיאור הפריט סכום ביניים 1 39200 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 - ¤700.00 ¤700.00 1 GV315 כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E - ¤1,039.00 (איך הקירור של הכרטיס הזה?) ¤1,039.00 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,062.00 ¤1,062.00 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00 ¤580.00 1 SEA160 כונן קשיח SeaGate ST3…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה משהו? לוח האם: gigabyte ga-8st800 מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz זיכרון: Ddr 256 MB 2700 Pc 330 כרטיס מסך: G-Force FX 5200 64 MB ddr tv out HD: Vestern digital 40 gb ata 100 7200 rpm CD-rom: X52 צורב: cd R\W lg 52/40/52 מארז מהודר, כונן דיסקטים, רמקולים, עכבר אופטי, מקלדת, מודם וכרטיס רשת... מחיר 3,500 ש"ח. לוח האם: אינטל מקורי מעבד: Intel Pentium 4 2.4 533 זיכרון: Ddr 256 micron 333 כרטיס מסך: G-Force FX 5200 64 MB כרטיס קול: AC 97 HD: 40GB 7200 bmb CD-rom: X52 Sumson צורב: cd R\W lg 52/40/52 מארז מפואר, כונן דיסקטים, רמקולים(500W), עכבר, מקלדת... מחיר 4,000 ש"ח. לוח האם: Intel rock lake d865pe ht מעבד: Intel Pentium 4 2.4 800 ht זיכרון: Ddr 512 micr…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח: Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P chipset Supports 800MHz FSB Intel® Pentium® 4 Processor with HT Technology Dual Channel DDR 400 Memory Architecture with ECC Support Intel® PRO/1000 CT Network Connection Serial ATA Interface Texas Instrument IEEE 1394 Firewire Interface AGP 8X Graphics Interface GigaRAID IDE RAID Controller High quality 6-channel AC'97 audio with S/P-DIF function 8 x USB 2.0 ports מעבד: P-4 2,6 Ghz (800MHz H-threding) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra זכרון: 512 DDR 400 דיסק קשיח: WD 80 GB 8mb cach
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים אודה לעזרתכם, יש לי מחשב נייח שנקנה לא מזמן במיוחד לעבודה על תוכנות 3D כמו REVIT, LUMION, 3DSMAX, SKETCHUP ועריכה כמו פוטושופ ואילוסטרייטור, להלן המפרט : לוח אם: Asus z370-p מעבד: intel core i7-8700K 3.7 ghz זכרון: GB16 DDR4 דיסק קשיח: KINGSTONE 250 GB SSD Hdd-WD 1tb כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1070 ti אני מחפש מחשב נייד שיוכל לתמוך כלפטופ משני כשאני מחוץ לבית (לא לרינדורים אבל לעבודה שוטפת על תוכנות)., אני יודע שהתקציב לנייד לא גבוה אבל אין לי בעיה להוריד במעבד או זיכרון אם אינם חשובים לייעוד המחשב. אלו מחשבים שחשבתי שאולי יתאימו: 1. \h…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-