עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Idanbs,

מחשב למשחקים. אני לא יודע אם לחכות עד שיגיע ה8800GTS 320MB או לקנות עכשיו.. בכל אופן אני צריך הצעת מחיר להורים שלי ב6 וחצי אלף לא כולל מסך וכל הדברים רק מארז וכל הממתקים שבתוכו דברים שצריך: מעבד חזק. זכרון במהירות גבוהה וכמה שיותר. כרטיס מסך חזק. לוח אם טוב שלא יגרום לצוואר בקבוק ולא יגביל אותי בOC (למרות שאני לא מתכנן לעשות יותר מידי אלא בקטנה) וספק אני רוצה משהו טוב שיחזיק את המערכת כמו שצריך. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lielvaisman,

אם אפשר מסך 22 אינץ תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המחשב הראשון ‏Dell Inspiron N5110 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13838 המחשב השני ‏Asus K53SV-SX129V‎ ולהוסיף לו 4 ג'יגה זיכרון http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13809 גודל מסך רצוי 15.6 השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומעט משחקים לפעמים גם כבדים. תקציב עד 4500 ש"ח. האם שווה להוסיף כסף ולקחת את המחשב הנ"ל ‏ Asus N55SF-S1188V + SonicMaster Subwoofe ואם כן האם ההבדלים משמעותיים ובמה. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13689 אם יש למישהו רעיון למחשב טוב יותר אשמח לשמוע, תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1090 P5LD2 DELUXE, 1120 זכרונות DDR II 533 512MB Kingston X2 680 6600 256MB PCI-E, TV 790 160GB SATA II 7200RPM 8MB 480 Teac/SONY 1.44 סה"כ 4560 תני לי הערות מה כדאי לשנות ולשפר במחשב,כמו כן אני צריך שתמליצו לי על מארז ועל ספק. ועוד שאלה האם כדאי ובטוח לקנות דרך ksp או שאתם ממליצים על מקום אחר.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לקראת שחרורי מצה"ל, המחשב שלי החליט לגסוס ולאותת לי שהגיע הזמן למחשב חדש. קראתי ולמדתי המון מהפרסומים, המדריכים והכתבות שבאתר והנה המפרט אותו בניתי למחשב פשוט, יציב ואמין אשר ישמש לשימוש כללי עד פוטושופ. מעניין אותי לדעת אם קיימת איזו בעיה של תאימות / ניצול נמוך בין הרכיבים שבחרתי מחיר המחשב כ 2500 שקלים המון תודה על כל הפרסומים והתגובות שלכם, עזרתם לי מאוד! מעבד: אינטל E8400 (נשמע לי רציני יותר מה Q6600) לוח אם: אינטל P43TF (לוח קלאסי ולא יקר, העדפתי אינטל מרוב בילבול מעשרות הדגמים המוצעים אצל חברות אחרות שאין לי בטחון באיכותם) זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ CL5 X 2 קינגסטון / סמסונג / וואטאבר כרטיס מסך: GeForce 8400GS כרטיס 256 מגה פשוט שכבר קיים אצלי ממחשב קודם של אחי דיסק קש…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום זה הדיון הראשון שלי בפורום אחרי שהוא הומלץ בחום ע"י חבר ואשמח לקבל עזרה בבניית מפרט כי אני לא יודע כלכך טוב איך בונים כמו שצריך אני מחפש מפרט למחשב ב 4500 ש"ח לעריכת וידאו אם אפשר לשמור על התקציב אני אשמח אבל אפשר לחרוג טיפה למעלה (עד 4800) התוכנות שיפעלו על המחשב יהיו רוב הזמן: Premiere Pro CS6, After Effects CS6 & Photoshop CS6 בשביל פרנסה/תדיר. אין צורך בציוד היקפי בתקציב אבל אשמח להמלצה של מסך המחשב לא חייב להיות שקט (1-3) אני מתכוון לרכוש את המחשב בימים הקרובים ואין לי עדיפות של מקום רכישה תודה רבה מראש על העזרה, טוני.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. גם בלי cd-rom`s כמה שיותר מהר הוא גימר והוא רוצה amd

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Kodi,

אנשים מה דעתכם מפרט ב10K קירור מים של טרמלטייק החדש שלהם ב500 שקל שמתאים למארז הזה בדיוק, צ'יפים של TCCD בשביל אוברקלוק אולי אחרי שנה שהמחשב יתיישן קצת לוח אם כנראה הוא יחכה ללוח של חברה יותר טובה שהבנתי שאמורים להגיע בחודש הזה או הבא וכרטיס מסך יחסית בינוני לתקציב של המפרט אבל הוא לא צריך יותר..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב נייד למשחקים ושימוש כללי עד 2.8K אשמח לשמוע הצעות.. חשבתי על : Fujitsu LifeBook AH532-MPAF5IL - http://ksp.co.il/?uin=17216יש הנחת BLACK FRIDAY עליו.. תודה..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Yoni Polakowsky,

היי, יש לי מעבד חדש שהוזמן לפני שבוע אך אין לי בו שימוש כי יש לי מחשב חלופי. המעבד הינו חדש באריזה שלא נפתחה עם חשבונית מקורית. מעבד מסוג i7 3770k. כמה שווה? מישהו מעוניין? polakowsky@gmail.com

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הי, המחשב מיועד למשחקים כבדים, ללא OC. תקציב 8K עם חריגות. רוצה מחשב שקט אבל לא צריך להיסחף (8/10). אני צריך את דעתכם על המפרט שהרכבתי. אני קצת לא בטוח לגבי המארז והספק.. האם הם שקטים מספיק. אשמח לדעה מהמומחים לפני שאני קונה. הנה הוא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 24" U2410 ₪2691 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1036 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪631 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION - LV : OCZ3G1333LV4GK ₪635 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1505 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪125 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪301 מקלדת: [..] LOGITECH MEDIA KEYBOARD 600 ₪185 עכבר…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים MINECRAFT ודומיו אבל נראה לי שעדיף משהו שיחזיק למשחקים חדשים יותר בהגדרות נמוכות.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכם חברי המקצוענים !!! אני קונה מחשב חדש עבור משחקים כבדים, השאלה שלי מהנסיון שלכם מה יותר טוב? אני מתלבט בין 2 הצעות האלה אנא עזרו לי, תודה מראש... מבוסס על ATI: CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333MHz 6MB + OCZ OCZ Vendetta CPU Cooler MB: ASUS RAMPAGE FORMULA X48 SOCKET 775 INTEL FSB1600 MEMORY: Geil DDR2 4096MB 1066MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit GPU: GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe HD: Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB CD: ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 BOX: NZXT Tempest + NZXT PP600W PSU LCD: Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms OS: Microsoft OEM Vista Home Premium HEB/ENG 32BIT סה"כ מחיר: ¤ 7,810.00 מבוסס על NVIDIA: C…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by wombat,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אך שוב, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, משחקי מחשב, אופיס, אינטרנט וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר סטארקראפט ו shooter מזדמן פה ושם, אני לא גיימר רציני(לצערי הרב). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר למסך 24 אינצ', 1920…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by michael4il,

אני צריך להודות שמחשב שלי לא צעיר כמו פעם,הזמן עושה את שלו... קיצרררר :0 עד 2000 אני רוצה לשדרג תמחשב שלי בכוון של משחקים זה המחשב שלי: E4500 בלי אובר קלוקינג 2GB RAM 1950X PRO 512MB (שאני מעדיף להחליף בגלל שהוא מתחמם,החלפתי לו קירור אבל המאוורר לא מסתובב עוד והחלקים של הקירור פסיבי נופלים והוא נכבה במשחקים). GA-P31-DS3L

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי היום מכיל: QX6800 (core 2 extreme) 5 GB DDR2 HD 4850 שאר המחשב מורכב ממחשב של DELL PRECISION 390. אני מחפש מחשב שאני אוכל לפתח עליו (עם שני מסכים) ולשחק עליו (כמובן במסך אחד) ושלא יזיל דמעות שאני מריץ עליו VM עם כמה מערכות הפעלה. לגבי הרכבה אני יכול להרכיב בעצמי אם זה חוסך הרבה זמן או כסף, עבדתי כטכנאי כמה שנים, הלימודים פשוט גרמו לי להיות לא מעודכן למה כדאי ומה פחות כדאי לקנות. לגבי זכרון אני חושב שאני צריך 16 GB אבל אשמח לחוות דעת, לגבי דיסק קשיח, עד היום אני עם SSD ולא רוצה לוותר על זה, אז SSD 128GB לפחות והרדיסק כלשהו לאחסון (קריטי המהירות שלו? אם אני שם עליו בעיקר שירים סרטים ושטויות?) הייתי רוצה שהוא יהיה 2-3TB תודה מראש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by לוינשטיין,

אני מתעניין בthinkpad, אבל קצת מבולבל. אני מתלבט בין הסדרות SL, R ואולי להשקיע ב-T הצרכים שלי הם ללימודים. צריך מחשב חזק ואמין שיחזיק כמה שיותר שנים. לא מעניין אותי גרפיקה או משחקים. האם SL יספיק לי או שכדאי להשקיע ב-R? האם R יספיק או להשקיע ב-T? וגם - איזה מסך כדאי 14 או 15? מצד אחד לא בא לי להסתכל כל הזמן על מסך קטן, ומצד שני אני אהיה כל היום בדרכים... מה לקחת? האם יש הבדל משמעותי בנוחות בין מסך קטן לגדול? תודה לכל מי שעונה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, המועמדים הם: DELL INSPIRION N5010 ו-:TOSHIBA A500-1GH מה כדאי ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, הינה מפרט במחשב שאני מתכנן לקנות בימים הקרובים, האם שילוב החלקים טוב ויוצר שימוש ממשי בכל יכולות המחשב? ועוד ... אבקש חוות דעת נוספת ממכם בנושא, תודה INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1151 Pine - XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1139 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤555 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 Pine- XFX GeForce 9800 GTX 512MB X3 ¤1650 X3 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1135 THERMALTAKE ARMOR BLACK + Window ¤914 http://www.foxpc.co.il/p…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ligi,

היי אני עוזר לידידה, מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט' תכנות קל ואופיס) * גודל המסך?לא משנה * רזולוציית המסך? עבודה משרדית ממושכת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל עדיף ללא צורב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ואני מחפש נייד שיעלה באזור ה3 ועדיף לא לחרוג מהתקציב. שיהיה בגודל 13.3 או 14.1 שהדגש הוא על המשקל. השימוש קליל עם תכנות פשוטות שלא אמו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itaylevi,

שלום, אשמח לעזרה ביצירת מפרט למחשב משרדי וחנות טובה לקנות ממנה באיזור השרון - אני מניח שTMS בנתניה היא הטובה ביותר (?). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

22. Started by ninja man,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בסביבות ה-3000 ש"ח בלי מסך. הסתכלתי במפרטים באתר אבל רציתי לדעת אם יש משהו אחר.......

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by xxxtsxxx,

קיימים אתרים לקניית מחשב דרך TMS או KSP וכל שאר המקומות האלו שבהם מרכיבים מפרט לפי החלקים שאתה רוצה ויש אתרי "דילים" של מחשבים שכוללים מפרטים חזקים למדי, עם מעבדי i5 וi7 במהירויות של למעלה מ3GH זכרונות של 8 גיגה וטרה HD במחירים מצחיקים, עכשיו השאלה שלי היא מה הקאטצ'? הם נותנים אפשרות לשדרג לוח אם וספק... וזה יוצא משמעותית יותר זול מאתרי ההרכבה העצמית... אשמח לתשובה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. רכשתי אתמול מחשב דגם HP PAVILION 1179EJ עם כרטיס מסך 9600M GT הכרטיס הזה חזק במיוחד והוא יוכל לשמש כל גיימר התמודדות הכרטיס במשחקים COD5 HIGH DX10 נצפה עם 34 FPS GTA IV MEDIUM 30 FPS על הגדרות גבוההות בשאר האפשרויות CRISIS במערך HIGH DX9 נצפה עם 35 FPS NBA2K על ההגדרות הכי גבוהות FARCRY2 41 FPS HIGH ועוד בקיצור מי שרוצה מכונת משחקים ניידת זה המחשב בישבילו או יותר נכון הכרטיס נתונים על הכרטיס: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 - ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות וממש מעט פוטושופ, לייטרום וסוני וגאס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio באופן תדיר, פוטושופ, לייטרום ווגאס באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4, Falcon 4, The Witcher 3, ובשאיפה Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 40" ולמסך 24" -לאילו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.