עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחר שיכנועים רבים הצלחתי לגרום להורים שלי לקנות מחשב קולנוע ביתיי הדרישות: amd/intel לא חשוב למרות שאינטל יותר טוב לקידוד וידאו( תלוי מה שיכנס בתקציב) מארז שוכב (צבע לא משנה אבל שיתאים לסלון) צורב די וי די (כמובן באותו צבע של המארז) כרטיס מסך (לא למשחקים) עם כניסה ויציאה של וידאו עם שלט (משהו כמו AIW) כרטיס קול טוב דיסק כשיח (מה שיכנס בתקציב) וכמובן מעבד לוח אם וזכרונות אין צורך במסך מקלדת ועכבר בתודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ליאור מן,

שוקל לקנות את הנייד הבא: https://www.americanoutlets.com/electronics/computers-tablets/laptops/1074008.american.outlets הבעיה היא שהוא ריפברישד . מישהו התנסה בתחום המחשבים המחודשים? האם זה באמת הימור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אנשים אני חייב לדעת אם המפרט הזה שווה 5300 ש"ח בדחיפות בבקשה..... ועוד משהו... האם ניתן לחבר לזה עכבר חיצוני?? חשוב מאוד זה עניין של מכרז (המחיר כולל מע"מ). פשוט אחרת אני אפסיד את הכסף.... תודה מראש ! מעבד Mobile Intel® CentrinoDothan M Processor 725 - 1.6GHz/400MHz/ L2 Cache 2MB - מסך - 15 Inch XGA 1024x768 זיכרון - 256MB DDR PC2700 266MHz, הרחבה עד 2GB דיסק קשיח - 60GB EIDE hard drive, ATA 100 4200 rpm כונן אופטי Combo DVD & CD-writer drive תקשורת- מודם V.92 LAN 10/100 Intel® wireless 2200 802.11b/g integrated Wireless LAN One type I or II PC card slots גרפיקה Intel® Extreme Graphics 2 up to 64MB shared video memory - יציאות - VGA port, 2 USB 2.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם בפורום המדהים הזה. אז ככה: אני DJ ויוצר מוזיקה כולל MASTERING והפקות משהו כמו 6 שנים (בעיקר פסייטראנס למי ששואל). המחשב נקנה לפני 3 שנים וזה הזמן לשדרג ולעלות ברמה. המחשב באמת אחד האמינים והיציבים ביותר שנתקלתי בהם אפילו היום כשאני רואה חברים שקונים ב8 ועדיין הוא נותן פייט לא קטן *המחשב הוא לצורכי AUDIO אבל לא מוגבל לזה, יש גם קידודי VIDEO רבים וטובים והמון שטח דיסק שמתבזבז מהר מאוד ואני צריך לבצע איחוי, מחיקות, צריבות וגיבויים לפרוייקטים כמעט כל יום. התקציב הוא 2200+/- המפרט הקיים בקצרה: Gigabyte GA965P-S3 Intel C2D E6600 2400Mhz Kingston 2048MB Dual Channel (512*4) CL5 DDR2 800MHz WD Caviar Blue 320GB 16MB SATAII 7200RPM - G - 320GB VSTI/SOFT/MUSIC/V…

5. היי, אני מחפשת מחשב לעריכת וידאו גג עד 3900 וברור לי שתמיד אצטרך להתפשר על משהו אבל מה שחשוב לי הוא המעבד, כרטיס N-VIDIA וזיכרון.אני משתמשת בתוכנות אביד, פוטושופ ואולי מעט אפטר אפקט. העיצוב של המחשב וכו לא משנה אבל משנה לי האחריות על המחשב, כי כבר קראתי כתבות על התביעה של אסוס וכו.בכל אופן אלה שני המחשבים שאני מתלבטת ביניהם, מה דעתכם?1. דל אינסיפיריון 5000, 5748http://www.nett.co.il/shop/%D7%93%D7...7%A8-p-88.html2. לנובו IdeaPad Yoga500 80R60079IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17593&added=1 תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gggilad13,

האם כדאי לקנות מחשב חדש עכשיו (או לשדרג) או לחכות עד שיצאו עוד טכנולוכגיות חדשאות כמו PCI אקספרס או מעבדים חדשים יותר? כיום יש לי: פנטיום 4 1.5 גיגה הרץ 128 מגה זיכרון גי' פורס 2

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לאחר התייעצות בפורום לוחות אם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=410585.0, אני פותח שרשור על מפרט מחיר - 2000 גג 2400 אם אתם מבטיחים לי שההוספה הזאת ממש טובה מחשב חזק, למאטלב, ועוד תוכנות דומות, שקט ושיעמוד באבק של באר-שבע מאטלב+ labview שזאת גם תוכנה לא קלה +קצת solidworks שיהיה אפשר במקביל למאטלב למשל להריץ אינטרנט בכיף, אופיס - למשל אקסלאופיס+פוורפוינט פתוחים בקיצור - שכל העסק הזה יהיה פתוח במקביל וירוץ בסבבה עם נניח מדי פעם פתיחת כיווץ של RAR שיריץ גם סרטי HD - כרגע רק סרטי 720, נראה לי שמספיק כרטיס מובנה עם חיבור DVI, ואם לא אז רצוי כרטיס מסך לא יקר, עם קירור פאסיבי עדיף כי כל מאוורר במיוחד קטן דינו למות באבק פה אני רוצה מעבד שיחזיק לי את WIN7 כמ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, לאחותי הקטנה (כיתה ה') נכנס שיגעון של מחשב לחדר שלה.. כפי שאתם מנחשים, היא לא משחקת בCRYSIS וגם לא בCOD4.. ככה שאני מרשה לה להיות חסכנית . בכול מקרה, המשחק שהיא משחקת בו בעיקר, כרגע, זה THE SIMS 2 והמשחק הכי כבד שאני רואה אותה מריצה יהיה THE SIMS 3 שיצא בפברואר. אם כן, המחשב הוא ל: 60% עבודה משרדית (ש.ב וסתם גלישה באינטרנט ). 40% משחקים קלים. תקציב: 4500 ש"ח עם כול הציוד ההיקפי, כלומר: מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. חנות: חנות שנמצאת במרכז (פוסל את TMS ונועה) אך לא KSP, אני מוכן לשלם מהכסף שלי רק לא לראות את KSP מרוויחים כסף. להלן משהו שניסיתי במו ידי : Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בעיקר ב EDIUS, קצת PREMIERE ן AFTER א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).EDIUS מיועד לפרנסה בעתיד, (כרגע לימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by aviv007788,

שלום לכולם, אני עומד כרגע בדילמה לפני רכישת מחשב נייד, כמו כל איש מהמניין אני מבין דברים בסיסים בלבד בנושא מחשבים וכי אשמח להתייעץ עם מביני עניין בנושא זה בכדי שלא התחרט על הקניה. לפני הכל אומר כי מצאתי המון מאמרים על מחשבים ניידים, הצלחתי להשכיל דבר או שניים על נושא הניידות של המחשבים ממעבדים או סוגי תקשורת אלחוטית וכ'ד. הגעתי לדילמה בבחירה של 2 מחשבים- טושיבה לעומת אייסר (ACER). תפקוד: המחשב הנייד יתפקד כעבודה משרדית/פאן ז"א לצורכי אינטרנט,פתיחת איימילים,אופייס ומדי פעם אייסיקיו והורדת סרט פעם בחודש אם כי למחשב לא יכנסו משחקים ואני לא משחק בו, בשביל משחקים יש דברים אחרים. פרט קטן- יש העדפה ממש זניחה למחשב עם כרטיס קול טוב יותר, אשמח לדעת איזה מחשב הוא עם הכרטיס קול הטוב…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ophir555,

האם ניתן לצרף מדריך להרכבת המחשב שיכלול תמונות והסברים תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, כמה דגשים לפני הדרישות עצמן: 1. רצוי מסך 24" וכמובן FHD. 2. כרגע אני מעדיף להתמקד במערך של כרטיס מסך בודד ובעתיד לשדרג לכרטיס חזק יותר או להוסיף כרטיס זהה נוסף תלוי במה שיהיה זמין ונכון באותו זמן (במחיר הרבה יותר זול) ולכן רצוי שלוח האם יהיה מספיק חזק לתצורת CF/SLI עתידית (לפחות שני ערוצים * 8 ). 3. מאותה סיבה בסעיף קודם וכיוון שאבצע כנראה OC בינוני, רצוי ספק חזק, חשבתי על: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, או אפילו ל: Corsair TX 750 Watt, שניתן להשיג היום במחיר מצוין. 4. מארז - חשוב לי מאד שיהיה מארז מצויין: אוורור מעולה, מרווח, חיווט מצויין, שקט יחסית, פילטרים על כל מאווררי ה-In take, גם מראה נכנס בחשבון ופיטצ'רים כמו: tool less, usb3 in front panel…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, קונה מחשב נייד פעם שניה בחיי, רוצה שהוא יהיה איכותי ובעל מבנה חזק למקרה שיפול. מסך 13''-14'' זיכרון פנימי 8G כולל מערכת הפעלה מחוסר ביטחון בהתקנה חדשה(למרות שהתקנתי בעבר) כרטיס מסך נורמאלי שיאפשר צפייה והקרנת סרטים למסך אחר באיכות 1080P משקל קל בגדול הצרכים שלי כרגע זה סרטים, אופיס ודפדפן. חשבתי על לנובו IDEAPAD330S שמצאתי עד 3K עם הדרישות הנ"ל אך אשמח לעוד ייעוץ

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Guy Yagil,

שמתי עין לאחרונה על המחשב החדש של חברת דל (Dell xps 13 (9380 ושמתי לב שיש הבדל משמעותי בין המחיר שלו בחול לבין המחיר שלו בארץ . לדוגמה - ב ksp הגרסה הכי טובה (4k +מסך מגע) שווה 8090, כאשר באתר הרשמי של דל המכשיר עולה רק 5500 שקל . לצערי דל לא שולחים לארץ ורציתי לשמוע המלצות לחנות טובה או אתר כדי לרכוש ממנו את המחשב במחיר הוגן . תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם! אני מחפש טבלה שתשווה בין המעבדים של AMD (כמו שיש בסטיקי אבל שם יש רק של INTEL). אם אפשר גם הסברים כי אני ממש לא יודע הרבה על ההבדלים במעבדים של AMD..לדוגמא:TURION 64...מה זה? זה סלרון עם 64 ביט? בקיצור אם יש מישהו שמבין ויכול לבאר את העניין אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי חבר'ה, אני צריך את עזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמטרתו העיקרית היא גיימינג רציני. המטרה שלי היא שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו ושיהיה טוב גם לשנה-שנתיים הבאות, עם אפשרויות לשיפור. דוגמאות למשחקים יהיו הסטארקראפט החדש, דרגון אייג' אוריג'נס, דיסייפלס החדש, ועוד RTS/כמה פירסט פרסון שוטרים. המטרה היא להריץ את כולם בהגדרות הכי גבוהות. במחשב אני אשתמש בצורה כבדה. מתכנן להשאיר אותו דולק ימים... הרזולוציה הטבעית של המסך שלי היא 1280*1024 (זו ההכי גדולה, נראה לי שזו הכוונה), אבל מקריאה מחפפת הבנתי שככל הנראה אצטרך אחר. אשמח לקבל המלצות למסכים כי אני לא מבין בנושא בכלל. מעבר למסך אני צריך רמקולים טובים. ציוד הקפי שיש לי שיחסית חדש הוא צורב LG DVDX22 DL G…

17. Started by zipdrive,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000, צריך לנסות ולחסוך עקב מגבלות תקציב. 2. מה שימושי המחשב עריכה גרפית בפוטושופ ואילוסטרייטור - לפרנסה. נכון לכרגע המסך קטן (19") בתקווה לשדרוג בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מקום בכוננים הקשיחים הישנים, צריך רק SSD חדש. אין צורך בכרטיס מסך נפרד, כונן DVD, ספק כוח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה התקציב? עד 5000, ניתן לחרוג קלות אם צריך. מטרות המחשב? עריכה וידאו וגרפית (תוכנות עיקריות: Premiere CS6, AE CS6, Photoshop CS6, avid media composer 8) אינטרנט ואופיס. עבודה מאסיבית עם התוכנות הנ"ל, בד"כ במקביל. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא נראה לי האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שיהיה למחשב קירור טוב ועדיף שלא ירעיש יותר מידי. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה, אולי גם התקנת מערכת במעבדה (לא win8) האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיותאם לעריכת הוידאו והגרפיקה (גם מבחינת חומרה וגם ביצי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. בקשה למפרט מחשב רב-תכליתי ב 6K כולל OC .1 מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן לנצל את התקציב ולא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?- תכניFULL HD , משחקים, גרפיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה( אופן השימוש מיועד לפרנסה אך לא רק התוכנות העיקריות שאני אעשה בהם שימוש זה 2010 solidwork אני יודע שצריכה לצאת גירסא חדשה ובשביל המדיה סנטר xbmc ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: nfs,dirt2,crysis, Assassin's Creed,cod * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב אמור להיות מחובר לטלוויזיה 40…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המחשב הראשון ‏Dell Inspiron N5110 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13838 המחשב השני ‏Asus K53SV-SX129V‎ ולהוסיף לו 4 ג'יגה זיכרון http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13809 גודל מסך רצוי 15.6 השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומעט משחקים לפעמים גם כבדים. תקציב עד 4500 ש"ח. האם שווה להוסיף כסף ולקחת את המחשב הנ"ל ‏ Asus N55SF-S1188V + SonicMaster Subwoofe ואם כן האם ההבדלים משמעותיים ובמה. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=13689 אם יש למישהו רעיון למחשב טוב יותר אשמח לשמוע, תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:על המחשב ישוחקו משחקים כגון Call of duty ,Combat Arms,GTA IV , Crysis2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית : 22 אינץ מסך של פליפס -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מזה ואני אף פעם לא מבין , אז לא. 7. האם האם י…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חבר'ה. המחשב הוא עבור אחותי, אקדים ואומר שהיא מתגוררת בחו"ל אז נושא האחריות חשוב פה יותר. המחשב הוא לשימוש ביתי - בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש במצלמה המובנית ושאר יישומים פשוטים. מאידך בתקציב זה אפשר לקנות מחשב די חזק בנקודות מסויימות ולכן אציין מה חשוב: מסך - 15.4 הכרחי גודל זה. נדרש מסך בעל רזולוציה ואיכות טובה לצפיה בסרטים. משקל - מכיוון שהמחשב בעיקר יהיה בשימוש ביתי אינו משמעותי. סוללה - אינו משמעותי ראה סעיף קודם. כרטיס מסך - לא נדרש כרטיס חזק, מספיק כרטיס מובנה. HD - נדרש נפח גדול, רצוי ביותר 320GB. זיכרון - אם כבר בתקציב זה עדיף לדעתי 4GB אך ייתכן שליישומים הפשוטים אפשר להתפשר. מערכת הפעלה - חשוב לכלול מערכת הפעלה, אבקש ממכם דעה לגבי שדרוג לWINDOWS 7 עם ה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. צריך מחשב נייד שיתאים למשחקים, מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח יהיה טוב אם תוכלו לצרף לינקים - לא חייב תודה לכל המשיבים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Posford,

שלום. אני מחפש המלצה למחשב נייד של DELL עד 4K. רציתי לדעת בתור סטודנט איזה סוגי מחשבי ניידים נוח לסחוב בתיק? כמה אינץ'? המחשב מיועד ללימודים, אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by chub118,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עדיף כמה שפחות אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, לימודים, תכנות, קצת SCREENCASTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי, כדאי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, בלי מערכת הפעלה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.