ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ עם המומחים פה על רכישת לפטופ באיזור ה5K. 1 מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עשרות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, עבודה עם תוכנות הקלטה,קיובייס,פוטושופ וגם תכנות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בימים הקרובים. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של כ4500 ש"ח המחשב הולך לקנות מKSP אז מאוד רצוי שהמפרט הנ"ל ילקח מאתר שלהם זהו מפרט לילדה בת 12 עבודות/משחקים לא דברים הכי רציניים... תודה אין צורך ברמקולים* כולל מקלדת אלחוטית עם עכבר אלחוטי* כולל צורב* כולל מסך דק*
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש אחרי שאני עם הנוכחי כבר 5 שנים וכבר מרגישים שהוא צולע... אני מעדיף כמובן לא לנצל את כל התקציב אבל זה הקצה של הסכום שאני יכול להשקיע. זה כולל יהיה מסך שאני מניח של דל 2312 המומלץ פה בפורום. המחשב יהיה מיועד למשחקי מחשב (משחקי מידי פעם-עדיין יש לי מלא משחקים בצד שפשוט לא יצא לי להתקין כמו Dishonored , Assassins Creed III וקול אוף דיוטי) חשוב שההמחשב יהיה ממש שקט כי הוא נמצא בחדר השינה שלי. ממש חשוב שתיהיה לי אופציה לעשות שידרוג עתידי כלשהו אם אני אצטרך. אני מעדיף שיהיה לי SSD בתור הארד דיסק לכונן C ובערך טרה לחלוקה של שתי מחיצות ועוד 3 טרה או 2 טרה להארד דיסק בניפרד לסרטים שיש לי ומשחקים שבעיקר מטרתו של הארד דיסק יהיו נטו לאיחסון…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי כמה שנים עם מחשב של AMD athlon 2600 בעל 2GHZ וge force 4 mx גם אני צריך שינוי חחחח אוקיי אז כמה דרישות רשוניות. המסך לא צריך להיות הכי הכי פצצתי בעולם,בתאחלס הוא לא צריך להיות פצצתי בכלל (משו זול,דק 20 אינץ,הכי זול שתמצאו...) מעבד מבחינתי רק אבל רק AMD (חבר שלי המליץ לי על ה 64x2 6400 tray) אמממ כרטיס מסך אני בהיתלבטות מטורפת בין ATI HD 4850 (של HIS) או בHD 3650 שהרבה יותר זול ממנו אבל שמעתי שגם הוא נחמד) אתם מצידי יכולים לבחור לי את הכוננים הכי חארות,כונן די וי די צורב די וי די הכי נחותים מצידי... אמממ בלי מקלדת עכבר וכו (אם אפשר לדעת מה הכוונה שחבר שלי אמר לי,שיבחרו לי רכיבים שמתאימים,למשל מעבד שינצל את הכרטיס ודברים כאלה) תודה מאוד לעוזרים!,אני כל כך מחכה לזה …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לוח אם תומך bluetooth וכרטיס מסך מובנה טוב לצרכי קולנוע ביתי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אפשר להוריד במפרט הזה כדי להוריד אפילו 100 שקל? בלי לגעת בספק [ אלא אם כן יש לכם ספק כח אחר במחיר נמוך יותר מהספק שבחרתי, ועם יכולות שוות פחות או יותר... חשוב שיהיה לו תמיכה במתח לPCI-E .... וחשוב שהוא יהיה מעל 400W ]. תודה מראש לעוזרים :]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להערכת שווי של המחשב שלי: Dell Latitude E6530 Intel i5-3360m Nvidia NVS-5200m 1GB RAM- 8GB (4x2) DDR3 1600Mhz 256GB SSD Samsung 830 series סוללה 9 תאים עם אחריות ל-3 שנים כמו המחשב עצמו (מאריכת ימים), מחזיקה כיום 5-6 ש"ע ללא טעינה. מסך Anti- Glare (מט) ברזולציה של 1080P- כלומר FHD. מקלדת עם תאורת מקשים אחורית ומתקן הצבעה כפול. המחשב באחריות (שירות באתר הלקוח- תוך יום עסקים אחד) עד לתאריך 09.2015, כלומר לעוד שנה ו-4 חודשים (המחשב בן שנה ו-8 חודשים). המחשב שמור היטב, ללא מכות, שימש לצורכי לימודים בעיקר, לא משחקים. הכל עובד ותקין. אשמח להערכת השווי הריאלי של המחשב הנ"ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה, אני צריך שתעזרו לי לחלק תקציבית חלקי מחשב ל-12 אלף שקל. כלומר, כמה הייתם משקיעים בכל אחד. הסיבה שאני אומר את זה היא בגלל שאני רוצה להתחיל לקנות את החלקים אחד אחד מתוך מטרה לחכות עוד חודש לקונרו אז בינתיים לקנות את כל השאר אז השאלה היא כמה הייתם שמים על כל חלק וחלק
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לשימושים הנ"ל. מחקתי מהתבנית את הדרישות הלא רצויות. תודה רבה. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים וצפייה בהרצאות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה שמישהו יבנה לי מחשב גיימינג בסביבות ה 3000 ש"ח תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הנטבוקים האלו הבדל במחיר יצא לי בערך 1000 שקל עד 1500 שקל בערך, כאשר הערך שלי שהנטבוק מבית אסוס יעלה 3000 שקל עד 3500 שקל. שימוש משרדי כולל גלישה, גיימינג בינוני - נמוך וHTPC כולל צפיה בסרטי 1080P Alienware M11x # 1.20GHz Intel Core i7 640UM (4MB Cache, max turbo frequency 2.266GHz) # 4GB PC3-8500 DDR3 (2 x 2GB) # Windows 7 Home Premium 64bit # 11.6" WXGA WideHD LED Backlit display (1366x768) # 500GB 7200RPM SATA Hard Drive # Nvidia GeForce GT 335M Discrete Graphics (1GB GDDR3) with switchable Intel GMA 4500MHD integrated graphics # 802.11b/g/n, 10/100 LAN # 3-in-1 card reader # 8-Cell Li-ion 64WH battery, 90W Power Supply # Dimensions: (W x L x H) 11.2…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב סביבות 3500-4000 ש"ח רק לנובו רק מסך מט גודל מסך מינימאלי 14", גודל מסך מקסימאלי 15.6" לא מרעיש ועובד בצורה חלקה ומהירה מיועד בעיקר לתוכנות משרדיות + פוטושופ, לא למשחקים יש פה מישהו שיש לו נסיון אישי עם לפטופ שעונה על הקריטריונים שכתבתי למעלה ויכול להמליץ? תודה מראש סמי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרה לאור ההתפגרות של המחשב הקודם. אני רוצה לבנות מפרט חזק בתמורה להשקעה של 4000 ש"ח. בקשות: אני מעוניין ללכת על מעבד של אינטל. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם עבור משחקים חדשים כבדים שיוצאים. היום יש לי מסך 17" ישן שבקרוב יוחלף למסך 23". ובנוסף המחשב יחובר לטלוויזיה 37" בחיבור HD. אין צורך בציוד היקפי או בצורב. אשמח להצעות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש לקנות מחשב נייח חדש לגיימינג . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד, אפשרי שקט ממוצע. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בגדול יש לי תחנת עגינה של לנובו שמחוברים אליה שני מסכים, אינטרנט, עכבר, מקלדת, ורמקולים. יוצא ממנה כבל TYPE-C אחד שמתחבר ללפטופ שלי. אני רוצה מחשב נייח ממש בסיסי שאוכל לחבר לו את הכבל TYPE-C ושהמסכים וכל שאר הציוד יעבדו ולא שאצטרך לפרק את כל הכבלים ולחבר בנפרד למחשב. כך שבסופו של יום אוכל להחליף בין הלפטופ למחשב על ידי חיבור הTYPE-C בלבד. אני אשתמש במחשב לשימושים בסיסיים כמו יוטיוב, אקסל, פאוור פוינט וכו', שום דבר מאסיבי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: אין הגבלת תקציב אבל אני שואף למחיר כמה שיותר נמוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: שימושים בסיסיים מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני כבר שבוע מחפש לקנות מחשב גודל מסך 14 אינץ מעבד I7 512 GB 8 זכרון Geforce 940Mx ואני רוצה שיהיה חיבור רשת קווי שמתי לב שברוב המחשבים כבר לא קיים חיבור רשת קווי. אבל מצאתי אחד שכן מה דעתכם עליו? HP Pavilion 14-BF100NJ / 2PP13EA - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23192&s... והאם יש המלצות למחשב אחר שעומד בנתנוים? תודה רבה לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב המורכב מהחלקים:מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך, מסך, מארז, הארד דיסק בלבד(יש לי את שאר החלקים) בסביבות 3000 ש"ח (לא מעוניין ב OC והמחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחק). תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, מבקש עזרה ביצירת מפרט המיועד בעיקר ליצירת מוסיקה. יכול להיות שאחבר כרטיס קול חיצוני בהמשך. כבר שנים שאין לי מחשב שמסוגל להריץ משחקים חדשים אז אין לי מושג לגבי דרישות בכיוון הזה אבל אני רוצה להיות מסוגל להתקין משחקים חדשים ולהיכנס לזה קצת יותר. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לעריכת סאונד ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות BF3 ואני לא בטוח ב100%שהמחשב שלי יסחוב אותו טוב הנה המפרט מעבד PENTIUM DUAL CORE E6600 3.07 GHZ כרטיס מסך SPARKLE GTS450 1GB לוח אם Foxconn G41MXE זיכרונות 2GB 1033 MHZ מערכת הפעלה Windows 7 PRO 32BIT ומסך שהרזולוציה המקסימלית שלו זה 1920X1080 מה כדאי לשפר במחשב כדי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה וטובה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום אז ככה, אני מעוניין במחשב לצורך עבודה עם תוכנות של גרפיקה avid, and the master collection of cs5 מה גם שאני משחק מידי פעם במשחקים בתקציב של כ- 5000 ש"ח החלקים במפרט שאני כבר יודע עליהם זה i7 920 hdd 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI sumbsung מארז כלשהו של antec בסביבות ה- 400 שח ספק כוח של 500 או של אנרמקס או S12II של חברת Seasonic עכשיו לגבי זכרונות אני לא הבנתי מה הכי טוב... ולגבי לוח אם אני בכלל לא יודע מה עדיף יש כל כך הרבה סוגים, בעקרון אבל אני מעדיף של חברת ג'יגה בייט לא הבנתי רק מה עדיף מהסוגים של x58, p55, H55 כרטיס מסך בסביבות 1000 שח לא יודע אם של ati or nvidia תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה מפרט למחשב לא כולל מסך ולא כולל צורב עם AMD ליבה כפולה המחשב מיועד למשחקים. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ללא חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל הסכום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים(SHUGON2,קרייסיס 2 וכו) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.( SHUGON2,קרייסיס 2 וכו) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יש צורך במסך,אין העדפה ספציפית,משהו טוב אבל לא יקר גם יותר מדי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי 6. האם מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8k ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באיכות 4k (סרטונים באורך 2-5 דק ללא יותר מדי אפקטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במידה רבה כל כך אך שלא יהיה רועש מדי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 10 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-