ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי מחשב נייח, יחסית חזק, בעל Q6600, 6GB DDR2, ו8800GT. אבל נמאס לי ממנו, הוא תופס מקום, מחמם את החדר, מושך אבק, עושה סלט כבלים, פשוט בלאגן בחדר בגללו, והוא מתחבר לLCD בחדר, אז במידה ומישהו משתמש בו, אני אפילו לא יכול לשחק בXBOX. נייד הוא... נייד, קטן, ללא כבלים מיותרים, לא מושך אבק, לא עושה סלט כבלים. הפלוס הוא שנייח אפשר לשדרג. השימושים שלי הם סרטי HD, תוכנות כמו PHOTOSHOP(סתם לכיף), גלישה באינטרנט, סקייפ, מוזיקה, וכמובן משחקים... למרות שבזמן האחרון אני לא משחק הרבה בגלל החומרה. עכשיו חשוב לי לציין שיש לי XBOX 360, שבד"כ אני משחק עליו, אבל מצד שני... אני כן משחק הרבה על PC כשיש לי הזדמנות. אלה האפשרויות שיש לי: 1. להביא נייד בעל חומרה חזקה במקום. 2. להביא נייד בע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש היה אותו בכל מקום, אבל פתאום הוא נעלם מרוב החנויות. המעבד היחיד שנשאר עם יכולת גרפית מובנית של vega הוא רק ה ryzen3 3200G. האם ידוע למה הוא נעלם מהחנויות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מחפש נייד ללימודים מתקדמים לאשתי. השימושים שלה כבדים בנוגע לעבודה עם Photoshop, Illustrator ועבודה עם תוכנות מקצועיות שונות הכוללות גם ניתוח וידאו. במקביל היא עובדת עם מסמכי אקסל רבים פתוחים ולשוניות רבות בדפדפן. מכול התיאור הנ"ל אני מבין שהיא צריכה מחשב עם זיכרון Ram נדיב של לפחות 8G, מעבד חזק של i7 מתקדם ככול האפשר ודיסק SSD של לפחות 256G . בנוסף חשוב לה מאוד משקל קל היות והיא מתניידת איתו גם בפקולטה וגם בכנסים, גודל מסך בן 14 ל15.6.רזולציית המסך לפחות 1080 כמה שיותר נראה לי עדיף מטבע העבודה שלה הכולל עריכת תמונות וגרפים למאמרים. אין צורך בתחנת עגינה וכונן תקליטורים. זמן סוללה של שלוש - ארבע שעות רצוף לפחות, אך רוב הזמן היא מחוברת לטעינה. מערכת הפעלה עדיפה אך …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הערות: צורב DVD ורמקולים סטריאופוניים (כרטיס קול אם צריך...) עם נשאר תקציב אז גם עכבר נורמאלי.. עדיפות לכונן 120GB ומלעה. זכרונות 1GB יעד: סרטים/מוזיקה/גרפיקה ועריכה/משחקים/עבודות/אינטרנט/תוכנות כבדות במיוחד [חשוב שהמחשב יהיה בעל "אורך חיים" גבוה] תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך בדחיפות להרכיב מחשב חדש ועוד לשבוע הקרוב אשמח לקבל ממך סיוע לגבי מפרטו התקציב העומד לרשותי הוא 6000 ש"ח המפרט יתבסס אך ורק על מעבד אינטל המעבד- INTEL 2.4 דיסק קשיח- 60GB 7200 כרטיס מסך- כנראה RADEON 9000 PRO 128MB לגבי שאר הרכיבים אני זקוק לעזרתכם(לוח אם!!!, זיכרוןDDR OR RDRAM ואיזה דגם???, מסך-17 איזה???? וזהו פחות או יותר) בבקשה הגיבו להודעה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CPU - ATHLON 64 +4800 x2 DUALCORE MOTHERBOARD - GIGABYTE MA770-DS3 AM2+ DDR2 1066 PCI-E MEMORY - DDR2 800 OCZ PALTINUM REVISION 2 XTC. GRAPHICS CARD - SAPPHIRE HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV HDD - SEGATE 250GB 7200RPM 16MB SATA 2. הגעתי ל2100 ש"ח מזומן. עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך אין לי צורך. כמו כן אין לי צורך בצורב. קודם כל אני רוצה להסביר כי אין לי מושג וחצי מושג בAMD, רוב הידע שלי, שהוא לא הרבה מוקדש לרכיבי אינטל וNVIDIA. אז השאלה הראשונה שלי, האם הרכיבים האלה מתאימים אחד לשני? שאלה שנייה איזה ספק כוח ומארז אני צריך? והאם יש לי צורך במערכת קירור מסוימת, או שמאווררים של 120MM יספיקו? דבר שלישי, האם ניתן לשים כרטיס מסך של NVIDIA על לוח אם של AMD, והאם הפואנטה של כרטיס מסך NV…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים שיריץ כל משחק על הגדרות גבוהות... . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פורסם היום באחד אתרי הקופון המובילים בארץ: מחשב Dell Inspiron 14 7000 iNTEL Core™ i5-4200U 6GB RAM 500GB HDD FULL HD מסך מגע 14.1 לפי המפרט החסרונות היחידים זה הHDD (אפשר לשדרג, פחות בעייתי), קצת כבד (2 ק"ג) באתר דורשים: 2800 ש"ח כולל מע"מ (לטענתם-במקום 3700 ש"ח) למחשב מחודש (פחות בעייתי לי- לא עבר אקטיבציה). לעומת זאת: מצאתי את המחשב הזה: Vostro 5470 http://ksp.co.il/?uin=21400 גם ביקורות מצויינות וגם אחריות 3 שנים. החסרון היחיד זה 720P. לוסטרו יש יותר זיכרון (6GB מול 8GB) לאינספרון יש מסך FHD לוסטרו כרטיס מסך חזק של נוידיה (GT740M לעומת ה4000 של אינטל) הוסטרו מגיע עם 128GB SSD לעומת האינספרון עם 500GB HDD, יתרון לוסטרו למרות שהפרש המחיר אפשר להשלים את זה. עוד משהו - …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע יש לי מפרט ב פחות משלוש אלף שנראה לי מספק.. אבל אם יש טענות רבות נגד אפשר לחרוג בעוד כמה מאות והכי קיצוני 4אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש פשוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 10…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תשובה: 7,000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תשובה: משחקים, עריכות ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? תשובה: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) תשובה: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תשובה: צריך מחשב שקט מאוד בלי המון רעש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? תשובה: משהו סטנדרטי 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה. מישהו יודע אם המחשב הזה יחזור להיות זמין בארץ בתקופה הקרובה? אני רוצה לקנות אותו אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אומנם המחשב כבר לא חדש אבל אף פעם לא יצא לי לקבל חוות דעת על המפרט.. זה מפרט לגיימינג כבד ועריכת וידאו וגראפיקה מקצועיים [אבל לא ברמה הכי גבוהה, אלא פשוט ביתי כזה]: מעבד i7 2600K 4.3GHz OC כרטיס מסך GTX 670 2GB OC לוח אם MSI Z77A-G43 מארז Fractal Design 3000 עם שלושה מאווררים קירור Scythe Mugen 3 זיכרון 8 ג'יגה ספק כוח 620W קשיח Seagate 2TB 7200 SSD Crucial M 128GB איך הוא? לא יודע אם שכחתי משהו חחח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות מחשב גיימינג חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? HIGH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי במבצע בפייסבוק למחשב נייד ASUS X509 ב-2100 ש"ח (נטען שנמכר במקומות אחרים ב-2700). האם מדובר בדיל של ממש או שיש מחשבים עם אותם דברים במחיר נמוך יותר? חשוב לי בעיקר גודל מסך שיהיה לפחות 15.6 וכמה שיותר קל. המחשב לשימוש משרדי אופיס ואינטרנט בלבד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה סופסוף המפרט הסופי שאני קונה: דגם ZEUS P17 W-DNG M375E מעבד Pentium 1.7 (Dothan) מסך 15.4'' TFT WXGA (16:10) זיכרון SODIMM DDR333 512MB דיסק קשיח 60GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כונן דיסקטים none כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI9600Pro Mobility 64MB מודם 56,6K כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 IrDA / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / COM כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+CardReader מידות 360(W) x 273(D) x 29.5(H) mm משקל 3.19Kg with 6 cells Lithium-ion battery מחיר 8450 ¤ הקניייה היא מksp(אני מקווה שזאת חנות אמינה). תודה לכולם על העזרה! הערות על המפרט יתקבלו בברכה ;D
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים מה דעתכם מפרט ב10K קירור מים של טרמלטייק החדש שלהם ב500 שקל שמתאים למארז הזה בדיוק, צ'יפים של TCCD בשביל אוברקלוק אולי אחרי שנה שהמחשב יתיישן קצת לוח אם כנראה הוא יחכה ללוח של חברה יותר טובה שהבנתי שאמורים להגיע בחודש הזה או הבא וכרטיס מסך יחסית בינוני לתקציב של המפרט אבל הוא לא צריך יותר..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כבר את המחשב, את המעבד והSSD הבאתי ממקומות אחרים ביותר זול ואת השאר מKSP סה"כ יצא לי 6500 מה דעתם על המפרט? [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%] Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד: [/TD] [TD=width: 80%] Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%] Gigabyte GA-H87-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%] מארז: [/TD] [TD=width: 80%]מארז ללא ספק עם חלון צדדי CoolerMaster CM 690 III ATX [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%] ספק כוח: [/TD] [TD=width…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים החלטתי שאני הולך על שידרוג, המחשב הנוכחי שלי כיום הוא ככה, Intel Pentium 3 933MHz ASUS CUV4-x SDRAM 256MB IBM 30GB 7200RPM SOUND BLASTER PLATINIUM 5.1 GEFORCE II GTS 32MB בעיקרון זה הוא המפרט העיקרי, החברה של המשפחה שלי מתעסקת עם חברת מחשבים שקוראים להם זוז, הם סיפקו לנו 4-5 מחשבים משרדיים, ונייד AMD 1300MHz במחירים סבירים, ואמינות גבוהה. מאחר וקיבלתי ממנו שירות מצויין, חזרתי אליו, ואמרתי לו שאני רוצה לשדרג, תבוא , תפתח את המחשב ותחליט בעצמך מה צריך לשפר. אני די מבין במחשבים, מתעסק בזה די הרבה, יש לי ידע בחומרה, אבל לא ממש באופן מקצועי. השאלה שלי היא כזאת, היא ממליץ לי לעבור למעבד AMD לאחר שלא נכוויתי אף פעם ממעבדי אינטל, הוא מזמין אותי לעבוד על שתי הקופסאות, AMD 25…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים \ פלוס עבודות סטודנטיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 17 / לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות ל HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא משנה משקל המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, H…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם כן, מי מתעסק בעניני חלפים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 13…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Core 2 DuoE6600 2.40GHz 4Mb BOX ASUS P5N-E SLI NVIDIA nForce® 650i SLI LGA 775 OCZ 1GB DDR2 800PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-1 ASUS 8800GTS 320MB GDDRIII,HDTV, 2xDVI, PCI-E Western Digital 250GB 7200RPM,16MB, SATA II Thermaltake TR2 Power W0093 500W PFC AeroCool ExtremeEngine 3T Black סה"כ מחיר 6000 ש"ח. האם הפירוט הנ"ל הוא טוב ושווה את המחיר ואם בכלל הפריטים איכותיים?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. אני בדרך לקנות מחשב נייד (עדיפות עליונה לדל ולנובו) ונתקלתי במחשב VOSTRO 1310 של חברת דל: מעבד - T8100 זכרון - 2Gb הארד דיסק - 160Gb 7200RPM מסך מט בגודל 13.3' ומשקלו כ-2.02 ק"ג. מה דעתכם? יש למישהו ניסיון איתו? תודה מראש. דרך אגב, שכחתי לציין - המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס, מאטלב ושיתמוך בסרטים (אני לא יודע אם הכרטיס מסך OB X3100 תומך ב-HD, אם מישהו יודע, אשמח לדעת אם הדבר אפשרי).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך 2 מפרטים , אחד עם מסך LCD 17" ואחד בלי מסך , שניהם ב 6000 ש"ח אני מחפש מחשב שיהיה תותח על (משחקים וכל השאר) המטרה שהוא יחזיק מעמד לשנתיים 3 הקרובות.. חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט , שלכרטיס מסך תהיה יציאה לטלוויזיה . יהיה נחמד אם לכרטיס קול בלוח האם (שאגב , חשוב לי שהוא יהיה איכותי) תהיה יציאה אופטית בין השאר , חשוב שללוח אם תהיה אופציה של להפעיל את המחשב אוטומטית בשעה מסוימת (בכלל באופן כללי העדיפות שלי ללוח אם היא ASUS אלא אם כן תגידו אחרת) דיסק קשיח שיהיה גדול (בסביבות 300 מגה) , יש לי כבר צורב DVD אז אין צורך. אמממ הרבה זיכרון פנימי (כיום יש לי 1.5 ג'יגה) עד היום היו לי רק מעבדים של AMD אז עדיף שימשיך ככה אלא אם כן תגידו אחרת עדיף גם מארז שקט…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-