עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by skippy22,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. מסך-13"+\- אפשר גם בסביבות ה 15" כרטיס מסך-סטנדרטי, לא בשביל משחקים משקל המחשב: לא כל כך חשוב לוח אם ויציאות USB- סטנדרטי דיסק קשיח 250GB +\- כולל כונן דיסקים מובנה כרטיס קול טוב זיכרון, וRAM עדיף כמה שיותר טוב ביחס לתקציב. מעבד: עדיף מהסדרה של ה i CORE גם הכי טוב שאפשר ביחס לתקציב. שימושים עיקריים עם המחשב:: בעיקר אינטרנט עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה. התעסקות עם מדיה- אודיו, וידאו וכו. תקציב: לא יותר מ-3000 ש"ח יש למישהו הצעות למחשבים??? תודה מראש!!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום. השימוש העיקרי של המחשב יהיה עבודה משרדים (מסמכים וורד אקסל וכל זה) אני אני מעוניין שתיהיה גם אפשרות לשחק בו משחקים דיי ישנים סתם אני אתן דוגמא heros 3 warcraft 3 ומשחקים מסוג זה. וגם אני ארצה לראות בו סרטים אני אשמח לקבל ממכם המלצות [=

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הנה החיה: http://www.xoticpc.com/sager-np9280-built-clevo-d900f-late-p-2577.html אני צריך כוח עיבוד חזק וזה הלפטופ הכי טוב שמצאתי בשביל זה. יש לי רק שאלה אחת, האם הוא יסבול מבעיות חום? וכמובן אשמח לשמוע גם חוות דעת כללית על המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, אני צריך המלצה למפר מחשב שעונה לפרטים שבכותרת, ביינתים זה מה שמצאתי: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9253392&d_link=Main_%F7%E1%E5%F6%FA%E9%E5%FA מה דעתכם עליו? (כמובן בתווך המחירים) תודה מראש לעוזרים. עריכה- אם יש לכם הצעה מחנות אחרת, אשמח לקבל הצעה מחנות שממוקמת בירושלים (כמו KSP)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by matan333,

שלום לכולם. המפרט של המחשב שלי עכשיו הוא: Q8200 2..33GHz 9500GT 500GB ספק כוח- ezcool 12 cmf 450w real זיכרון- 2gb ddr2 800mhz kingston סטיק אחד של 2GB WINDOWS XP 32 BIT לוח אם- אסוס p5ql pro p43 רוב השימושים של במחשב הם גלישה באינטרנט ומשחקים כמו פיפא, מנג'ר, פרו וטיפה NFS ניסיתי להפעיל פיפא על המחשב וזה עבד גרוע אז החלטתי שכדי לשדרג את המחשב. התקציב הוא באיזור 1000 ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להציע לי הצעות איך לשדרג את המחשב תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by me007haha,

היי! אני שמח להיות פה בפורום ולכתוב את ההודעה הראשונה שלי כאן, שמעתי שזה המקום לשאול אז רציתי להתייעץ בסוגייה הבאה: אני נפרד בצער רב וביגון קודר מהpowerbook G4 שהיה לי הרבה שנים כי אני צריך מחשב לאוניברסיטה שיכול באמת לעבוד עם אופיס.. מחשב מאק-אינטל הוא קצת מעל למה שאני יכול לשלם ולכן רציתי לשאול איזה דגם של נייד יהיה לי הכי טוב למה שאני מחפש : - פחות או יותר ultra portable - לא חייב להיות מהשנים האחרונות, העיקר שיאכל עבודה משרדית, קצת פוטושופ ושלא יתקע בסרטונים ב youtube - סוללה שתחזיק לפחות 3.5 שעות - מבנה קשוח במיוחד- שאני לא יצטרך לדאוג אם הוא יקבל מכות פה ושם, ושלא יקבל כמה חודשים אחרי כתמים ופיקסלים מתים במסך. כעיקרון מאוד התרשמתי מהthinkpad האחרונים לפני…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by GGGG,

היי יש לי מחשב hp pavilion 15 e051se במחשב יש כרטיס רשת שהגיע עם המחשב ralink rt 2390 הכרטיס לא תומך בdoual band ולא קולט 5ghz האם החלפת כרטיס רשת למחשב היא תהליך פשוט? (האם פשוט צריך להחליף את הכרטיס וזהו... כמו בram) האם 7265ac יתמוך במחשב שלי?? (או 7260ac) האם הכרטיס הזה ישפר את איכות קליטת האינטרנט בהשוואה לכרטיס הקיים (המחשב מתנתק יחסית הרבה מהאינטרנט ואיכות הקליטה לא ממש טובה) כמה אמור לעלות כרטיס רשת? תודה מראש:-)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב - הדמיות בתלת מימד ורינדור , בעיקר עבודה בREALTIME פחות חוות רינדור. תוכנות : 3dsMax. AE. MAYA. PHOTOSHOP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2x 19 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by benshy,

שלום! אני מחפש נייד ללימודים מתקדמים לאשתי. השימושים שלה כבדים בנוגע לעבודה עם Photoshop, Illustrator ועבודה עם תוכנות מקצועיות שונות הכוללות גם ניתוח וידאו. במקביל היא עובדת עם מסמכי אקסל רבים פתוחים ולשוניות רבות בדפדפן. מכול התיאור הנ"ל אני מבין שהיא צריכה מחשב עם זיכרון Ram נדיב של לפחות 8G, מעבד חזק של i7 מתקדם ככול האפשר ודיסק SSD של לפחות 256G . בנוסף חשוב לה מאוד משקל קל היות והיא מתניידת איתו גם בפקולטה וגם בכנסים, גודל מסך בן 14 ל15.6.רזולציית המסך לפחות 1080 כמה שיותר נראה לי עדיף מטבע העבודה שלה הכולל עריכת תמונות וגרפים למאמרים. אין צורך בתחנת עגינה וכונן תקליטורים. זמן סוללה של שלוש - ארבע שעות רצוף לפחות, אך רוב הזמן היא מחוברת לטעינה. מערכת הפעלה עדיפה אך …

10. אני מחפש.ת מחשב נייד או תחנת עבודה ללימודי קולנוע שלי, שידרשו עריכת ווידאו מאסיבית ועבודה עם תוכנות עיצוב גרפי (יכול להיות 3Dׂ). אני רוצה מחשב, שאני אשקיע בו ממש כמו רכב, והוא ישרת אותי לפחות 5 שנים ללא תקלות או "שדרוגי חומרה חובה" בהפתעה. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציץ בטבלה של מחשבים שהם הבחירה הסופית שלי ותמליצו לי מה כדאי לי כסטודנט.ית הרעיון בהשוואת מחשבים ניידים PRO עם תחנות עבודה הוא פשוט לראות אם פשוט מתאים לי לקנות מקבוק פרו (לדוגמא, במידה והוא מתאים לסוג העבודה) ולחסוך לעצמי רכישה כפולה - אם אקנה תחנת עבודה, ארכוש מחשב נייד שוק אמצע+ לעבודה בקמפוס. תודה מראש לעוזרים.ות ♥ …

11. שלום לכם אני מאוד חדש בפורום ממה שראיתי עד עכשיו לפחות הפורום באמת איכותי ובעל רמה גובהה ומכיל הרבה אנשים עם ידע בחומרה ו OC... מקווה להשתלב בפורום ולהיות חלק פעיל בו... למפרט, הנה המפרט שאני רוצה לקנות שישמש אותי בעיקר למשחקים ו OC : מעבד: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Venice מחיר: 1166 ש"ח לוח אם: LANPARTY UT nF4 Ultra-D מחיר: 900 ש"ח זיכרונות: OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 מחיר: 1360 ש"ח דיסק קשיח: Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM מחיר: 635 ש"ח כרטיס מסך: ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV מחיר: 3800 ש"ח סה"כ: 7861 ש"ח מה אתם אומרים ? יש הערות מסויימות לגבי אחד הרכיבים שבחרתי אשמח לשמוע הערות ודעות לגבי המפרט שאני הולך לקנות... תו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם לאחותי יש מחשב נייד קצת ישן של חברת DELL מדגם INSPIRON 6000 . מאז שפגשתי במחשב הוא היה מאוד איטי וחסר תועלת . כשבדקתי טמפ' ראיתי שהמחשב מגיע למספרים מטורפים . 70 - 80 למעבד - וכמעט 50 ל-HDD . (ראו תמונה ) URL=http://imageshack.us] הבנתי שכבר משהו לא בסדר . תפקוד המחשב מאוד מאוד איטי ומעצבן - עד שעולה יישום או כל דבר אחר לוקח שעות המתנה ! כמות ה-CPU של המחשב עומדת מעל 70 ורוב הזמן 100% . נ.ב קרה לי אתמול שהמחשב נכבה פתאום ( כנראה מהטמפ' הגבוהה ) . הגרף תמיד למעלה או שעובד בקצב מטורף ולא נח . הזיכרון גם נשאב מהמחשב בפעילותו . כרגע אני סורק ווירוסים במחשב , מצאתי פה ושם אני עדיין עובד על זה . [אבל השאלה שלי היא = מה עושים עם הטמפ' הגבוהות הללו &am…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by חלאדין,

אהלן. אני כרגע עם dell inspirion. מעבד i7 5600u, 8 גי'גה ראם, דיסק קשיח 1TB רגיל (לא SSD), מסך מגע 15.6 HD. מלבד הביצועים שלו שהם בסדר מבחינתי (צריך מחשב שיוכל להחזיק קצת עבודת מאטלב של קורסי מעבדה) - אני מאוכזב מהמחשב. לא שימושי ולא נוח לעבודה, איכות חומרים על הפנים, טראקפאד צולע, מסך מבריק שמונע ממני לעבוד במקומות עם אור מאחוריי, ובכלל מסך מעיק שלא מאפשר קריאה של טקסטים ארוכים. אם כך, אלה הדרישות: 1.איכות חומרם ואיכות בנייה גבוהות. 2.רצוי משקל נמוך (פחות מ-2 קילו אני מניח..) 3. מסך מאט שמאפשר עבודה בחוץ/תחת תאורה מלאכותית, ושבאופן כללי נוח לעבוד איתו ולקרוא דרכו טקסטים של 20-30 עמודים. 4.טראקפד איכותי, כזה שלא מחייב התניידות עם עכבר. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כמה שווים לוח אם H61 פשוט של אינטל ומעבד I3 2120?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ely2001,

הגיע זמנו של המחשב שלי לצאת לפנסיה. אבקש עזרה בלהרכיב מחשב חדש. תודה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך תמיד טוב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?סרטים,אינטרנט,משחקים פעם ב ותכנות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.V.STUDIO,ECLIPS ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך של DELL 2209WAF לסרטים יחובר ל32 אינצ * באיזה סוג משחקים תשחקו?STALKER אולי בעתיד ומשחקי אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך בינוני 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by gshani,

שלום, ביקשו ממני לעזור בבניית מפרט למחשב משרדי חזק ללא שימושים מיוחדים אך כזה שיהיה רלוונטי בעוד שנתיים שלוש. אשמח את דעתכם על המפרט והאם יש הבדל גדול בינו לבין מפרט שיהיה מבוסס אינטל. בנוסף - האם הבנתי נכון ולוח האם שבחתרי תומך גם בUSB3 ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? 3,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בוורד וכד' וגם בתכנות כמו: שפת HTML,JAVA וכד', משחקים ועריכה (לא כבדה) (לא חייב), הורדה\צפייה סרטים כבדים באופן גורף מהאינטרנט.(הכי חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).eclips for java , html, תוכנות Office וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין באילו משחקים תשחק: gta,fifa (כאמור לא חייב מחשב שמיועד לגיימינג) -מהי הרזולוציה …

18. ראיתי את המפרט הבא ויש לי כמה שאלות? http://hwzone.co.il/specslist/view/82/ 1) האם המערכת תריץ ויסטה בצורה טובה ? 2) האם המערכת תריץ סרטי full hd בצורה טובה ? 3) האם המערכת שקטה? (לצפייה בסרטים עם שקט) 4) המלצה על אתר טוב שאפשר להרכיב את המפרט? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zolder,

מה דעתכם על הפריטים האלו? אח שלי הולך להביא לי אותם מארה"ב ב-1200$ הוא מצא איזה חנות לפני פשיטת רגל והם עושים הכל בחיסול. Intel Pentium IV 2.66GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX Asus P4B533-E/L/1394 Intel 845E Motherboard (533 FSB,RAID ATA133,5.1 Sound,IEEE 1394,LAN,USB 2.0) Maxtor 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System RDRAM 512MB PC800 Samsung Original Memory

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bazz,

שלום, הרכבתי מפרט בKSP עבור מחשב לעריכת סרטי וידאו וקצת משחקים (ללא OC), והייתי שמח לשמוע הערות לגבי החלקים שבחרתי: (המסך ייקנה מחנות אחרת, ויהיה מדגם philips 200w6cs) מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1410 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 560 זכרון (X2(2GB ‏1GB TwinMOS CL5‎ 320 כ. מסך PowerColor HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 670 דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 530 צורב Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Black Sata 145 רמקולים רמקולים 2.1 כולל סאב-וופר 60 עכבר Microsoft עכבר אופטי MS Basic 50 מקלדת 2 Lang. (Eng / Heb) 25 מארז HJA-7610 MIDI 500W Max 185 סה"כ: 3955 היו …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי אני צריך מפרט למחשב המיועד למטרות כלליות ובעיקר למשחקים. אני רוצה שהמעבד יהיה קונרו, המארז והספק פחות חשובים כי יהיה בלי אוברקלוק. המפרט צריך להתאים לחנות KSP או IVORY כניראה ששם תתבצעה הרכישה. תקציב: 5000 כולל מסך LCD 17. זה מה שחשבתי בינתיים מKSP: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GeForce 7600GT 256MB צורבים DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black מסכים LG L1752T 17'' LCD…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי חברים, אחי הקטן נמצא כרגע בלאס ווגאס והוא חייב לקנות מחשב נייד בדחיפות. התקציב הוא בסביבות 500 דולר פלוס מינוס. הצרכים שלו זה אינטרנט וסרטים (אולי קצת לשחק cs 1.6) החנות היחידה שבאה בחשבון היא בסט ביי שנמצאת בסמוך אליו. לאחר בדיקה קצרה שעשיתי באתר המחשב הזה נראה לי הכי משתלם: http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i5-6gb-memory-1tb-hard-drive-silver/2609025.p?id=1219550860725&skuId=2609025 מה דעתכם עליו? האם ישנן אופציות טובות יותר באתר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי מחשב נייד של דל ולפני כחודש החליפו לי לוח אם(כולל כרטיס מסך) ובדירוג ויסטה לאחר שקיבלתי את המחשב לא קיבלתי שום הודעה על חומרה חדשה או הודעה על עדכון דירוג המערכת כתוצאה משינוי אך אחרי כשבוע-שבועיים עדכנתי את הכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים(אני לא יודע אם זה כתוצאה מזה) ולאחר יום-יומיים רציתי לבדוק את דירוג המערכת וגיליתי שהוא צבוע בצבע שונה וצריך לעדכן בעקבות שינוי במערכת.האם המערכת הייתה מזהה מיד אם היה שינוי במערכת,אין לי מושג מדוע זה הופיע,חשוב לציין שהדירוג לא השתנה לאחר העדכון.תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by taravidan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו ואודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premier/AfterEffects/Cubase 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד הקפי וכרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. -------------------------------------------------------------------------------- לאחר לא מעט התלבטיות הנה המפרט: INTEL P4 2.4G 800/512K BOX P4P800 intel865pe DDRAM 256MB Pc333 Hyundai X2= 512MB ATI Radion9200 128mViVo+TVo+Dvi W.D. 40GB 8MB/7200 TFT 17 HD772 TEAC 1.44 F.D BenQ X 52 300W Bond X 4 עם ידית אחיזה SPEAKER SUBWOOFER 2.1 והמחיר..... לא יודע אם זה מציאה אבל יצא לי 5600 ש"ח שאלות: מה עדיף RADEON 9100/9200? המעבד תומך ב HYPER TERDING? יש למישהו הצעה יותר זולה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.