עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤682 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-945GM-S2 כמות: 1 - מחיר: ¤309 מארז: Foxconn TSAA-803 90mm NO PSU Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤129 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM כמות: 1 - מחיר: ¤24 ספק כוח: Mustiff 480W Sata 120mm Steel Net כמות: 1 - מחיר: ¤95 זיכרון: Digma 2GB DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤232 קשיח למחשב שולחני: Seagate 160Gb SATA-II ST3160812A כמות: 1 - מחיר: ¤262 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1055 כרטיס קול: STLAB Sound Card 7 Channels Retail ST8768 כמות…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, אני מתלבט בין שני אלה: AMD Ultra Game PC 9650 TDG1003 http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Nz_SLNLXHs5a-DCe_GjO-kt:12bbi68k5?id=4100277&pr=QJ5&N=2%2031489%2032306 HP Pavilion A6532 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6618&perur=2&t=1&c=180 שניהם באותו תג מחיר - סביב ה 3000 ש"ח. אם יש לכם הצעות למחשבי מותג טובים יותר במחיר הזה או בכלל, אשמח לשמוע. תודה רבה, אופיר

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מחפש מפרטי גיימינג ומצאתי עד עכשיו 3 טובים אני צריך ביקורת עליהם http://www.tms.co.il/preview/spec/aj7yp8un http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=1150 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329 וזה מסך שחשבתי לקנות בנוסף http://www.tms.co.il/product/10845 אשמח לביקורת או למפרטים בטווח המחירים האלו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אחרי מיליארד דיונים בפורום ושיוחת מעמיקות עם כל בן אדם שאני מכיר שיודע מה זה מחשב, הגעתי למפרט (שאני מקווה שיהיה טוב...) למחשב החדש שלי. יעודים: עריכת וידאו Premiere, after effects. (בנוסף לאחסון תמונות, מוזיקה וקבצי word, exel וכו' שיתפרסו על 100 גיגה מקסימום). העריכה היא לא בתור פרנסה! אני לומד קולנוע ואני צריך לערוך כל שבועיים/ חודש תרגיל קצר. תקציב: התקציב שלי עומד על 3000 ¤ (מעבד, לוח- אם, כרטיס מסך, זיכרונות, כוננים קשיחים פנימיים, צורב, מארז וספק) חנות: לגבי החנות יש לי התלבטות: ב- ksp מאוד זול, וגם הבנתי משיטוט בפורום שהם סבבה, לעומת אייבורי למשל. מה דעתכם עליהם? מומלץ לקנות שם? אני גר באיזור גבעתיים ר"ג, אז אם יש חנות אחרת מומלצת באיזור, אני אשמח להצעות. (המחיר…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום , ברצוני לרכוש למנכ"ל החברה מחשב חזק מאוד בעל נפחי דיסקים גדולים במיוחד וכמובן רישיונות . מאחר והמחשב משמש גם את מזכירתו בהשתלטות מרחוק אליו הבייתה חשוב שיהיה מסוגל לתמוך בכך באופן הטוב והיעיל ביותר. (כרגע יש לו XP PRO ). מאחר והמנכ"ל נוהג לשמור מידע בכמויות אדירות (כרגע יש לו 2 דיסקים מלאים של 250GB כל אחד ) חשוב שיהיו דיסקים קשיחים גדולים ואולי אף אופציה לגיבוי. חשבתי על 2 HD של 500 GB כל אחד. (כרגע הגיבוי מתבצע על כונן 320GB ONE TOUCH של מקסטור - אבל לא כל המידע מופיע גם בגיבוי וגם במחשב.) חשבתי על אופציה של קלטות גיבוי - אבל מאחר שמדובר על מעל 200GB העסק נראה יקר למדי = גם הטייפ וגם הקלטות. המחשב איננו מיועד למשחקים, אבל רצוי כמובן שהמחשב יתמוך גם בזה (אם כי לא ל…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ag43,

חבר שלי מחפש מחשב נייד המיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים. הוא מעוניין בנייד עמיד יותר מהביתיים הרגילים, אבל לא מעוניין להשקיע במחשב עסקי. הוא שם עין על lenovo thinkpad edge e520. נראה עמיד מאוד, מקלדת נוחה מאוד, מעבד I3 סנדי ברידג' וכל הדברים מסביב. אנחנו כמה חברה שמעוניינים לקנות ביחד כך שהמחיר יעמוד בסביבות 2700 ש"ח. יש מחשב (עמיד) משתלם יותר בסכומים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מתכוון לקנות את המחשב ביום ראשון (כמעט בטוח) לפני שבועיים ביקשתי עזרה ליצירת מפרט , הנה המפרט שאני כנראה הולך עליו : מאגף המבצעים של KSP אם יש שינויים שאתם ממליצים עליהם זה יעזור מאוד , אם אין שינויים פשוט תגידו מה אתם חושבים על המפרט . תודה רבה . 8)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by mrsahar,

המפרט: מעבד: Intel Core i3-540, 3.06GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium בעברית, אנגלית או רוסית זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB כונן: צורב DVD כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320 1GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8412&perur= האם הוא טוב ל GAMING ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך הלימודים לפי העדפות: שימוש: אינטרנט, אופיס, פוטושופ, SPSS זיכרון: 4GB + מעבד: לא משנה אבל שלא יהיה מיושן תוך כמה חודשים. ווינדוס: עדיף שיבוא עם אבל אם לא יהיה - לא קריטי. מסך: 13.3 לא מבריק. משקל: עד 1.8 עם עדיפות ל 1.3-1.5. סוללה: מינימום 6-8 שעות. "מקלדת ועכבר" : איכותיים שלא נתקעים או עם כל מיני בעיות. חברה: אמינה עם שירות טוב (דל, לנובו, אסוס, מה אתם חושבים על סמסונג?) אחריות: 3 שנים. מחיר: 3-4 אלף אבל אם יש הצעה ממש ממש טובה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות. אני כל היום מסתובב עם המחשב ממקום למקום ולכן חשוב לי שיהיה באמת נייד, נוח וקל, ושכניסה למצב שינה וקיפול המסך הרבה פעמים ביום לא תזיז לו. אני לא לחוץ עליו ויכול לחכות כמה שבועות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי אנשים, אז ככה, אני סטודנט בלי יותר מדי כסף ואני רוצה לקנות לפטופ 14-15 אינץ' ואני יודע שלנובו הכי זולים ואמינים בקטגוריה הזו. לאחי יש את סדרת הG550 והוא עובד די סבבה (T4400). האם יש לפטופים דומים, טיפה משופרים? (אני יוצא מנקודת הנחה שכן מאחר ואחי קנה את שלו לפני כשנה וחצי) באזור התקציב 2000-2200 ? שימוש עיקרי: אינטרנט, מדיה (VLC, סרטי HD, מוזיקה, פיירפוקס), תכנות (אקליפס, ויז'ואל), תוכנות שונות דוגמת פוטושופ וקצת משחקים (לא הכי חדשים). תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by רוטר,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft בלבד ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by EE044,

חברים שלום, חבר החליט שהגיע הזמן להתפנק קצת ורוצה מפרט גיימינג ב-6K ש"ח. אשמח להצעות בסגנון מקסימום גיימינג מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Divinity Original Sin, Crysis 3, Metro Last light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) המסך יהיה 24'' 1080P עם 60Hz (נחשו מה המ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by thebleck123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3,max payne 3,Ghost Recon: Future Soldier,Spec Ops: The Line -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra 3. האם יש צור…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 עם חריגה במקרה קיצוני של עד 900 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה מחקרית, אם אפשרי בתקציב גם כרטיס מסך שמתאים ללמידה עמוקה(אבל לא חייב מאחר ויש לי גם שרת מרחוק בשביל זה. [למי שלא מבין המשמעות היא GPU של Nvidia]). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא ממש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ובלי ציוד הקפי ורצוי את המעבד הקטלני הזה AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המפרט בצד (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום למומחים , אני אעשה זאת קצר וקולע, המפרט הבא מתאר בעקרון את מה שאני רוצה , אני רוצה חוות דעת(אפשר גם מחנות אחרת) מחשב לתכות וגיימניג - לא גיימר מטורף אבל כשיצא overwatch אני אהיהי רגוע , lol & visual studio חשוב מאוד מארז שקט לא צריך ציוד היקפי ולא צריך הארד דיסק בנוסף ל ssd מינימום קו התחלתי שהלכתי איתו : skylake/ddr4/16 ram/ssd תצקיב יש , זה לא הנקודה פה מה עדיף 2 או 4 סטיקים של זכרון בלהתחשב על ה dual ram channel תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1619 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Fractal Design Kelvin T12 Full copper…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ztakram,

שלום, הנ"ל לא נדרש לעבודה מקצועית אלא ללימודים קולנוע בסיסיים במסגרת בית הספר. צריך להריץ פרמייר ופוטושופ. אני מבין שהתקציב בעייתי משהו אבל אין אפשרות. להגדיל תקציב.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by koby100,

שואל עבור חבר: מחפש מחשב נייד לחוקרת שעובדת באוניברסיטה. הדרישות: לא כבד, לא עגלה, גודל מסך 13-14, לא יקר (עדיפות ל win7). המלצות יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בקצרה :המטרה של הכול - למסעדה יש 4 חלונות , והמטרה זה להשתמש ב 4 מקרנים שיקרינו על החלון מהצד השני שלו בשביל שתתקבל תמונה על הצד החיצוני המטרה היא לעשות פירסומות נעות, מודעות וכאלה דברים ..... אני הולך לעשות סרטונים שיעשו שימוש בכול 4 הצגים האלה (שבנויים ממקרן + חלון שהוא מקרין עליו ) כלומר אובייקט או שם שזז ממסך אחד לשני וכאלה דברים ... אז הדברים שצריך הם ככה .. 4 מקרים - זולים יחסית עם רזולוציה מינימאלית ומרחק הקרנה ממוצא (ביחס לגודל החלון כמובן ומספר שעות מנורה גם טוב חשוב (שלא ימות מהר מידי ) החלונות הם לא ביחס של 4:3 ... אבל לפי מה שהבנתי אפשר לכוון את המקרן לאיזה יחס שרוצים תוך כדי ביטול פיקסלים, נכון ? (להשתמש רק בחלק מהתמונה שהמקרן מוציא בשביל לראות את התמונ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sam770,

תקציב סביבות 3500-4000 ש"ח רק לנובו רק מסך מט גודל מסך מינימאלי 14", גודל מסך מקסימאלי 15.6" לא מרעיש ועובד בצורה חלקה ומהירה מיועד בעיקר לתוכנות משרדיות + פוטושופ, לא למשחקים יש פה מישהו שיש לו נסיון אישי עם לפטופ שעונה על הקריטריונים שכתבתי למעלה ויכול להמליץ? תודה מראש סמי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ערב טוב אני מתחיל בקרוב ללמוד, והגיע הזמן להתחדש במחשב נייח לבית, מחשב נייד אקנה כנראה בשנה ב' ללימודים, כרגע לא צריך. התקציב הוא כ3K למסך ולמחשב, ללא חריגה. אני לא חובב משחקים, כך שכרטיס מסך מובנה יספק אותי בהחלט. בבדיקה באתר KSP ראיתי את המחשב הזה ב1.9K ש"ח Core i5 6500 8GB DDR4 WD 1TB SATA3 * SSD יירכש בנפרד ואת המסך Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS ב1050 ש"ח סה"כ יוצא 3K, ומבירורים ברחבי הרשת התרשמתי מאוד מהמסך אז רגע לפני שאני מזמין, סייגים והערות? תודה ושנה טובה איתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. רציתי ללכת על נטבוק בסביבות 2,000 שקל ואז ראיתי את המחשב הבא... וחשבתי שכדאי להוסיף 600 שקל ולקבל את זה. אני רואה שהמעבד שלו חלש Intel Celeron M ULV 723 1M 1.20GHz 800 MHz, אבל הוא יותר חזק מN280... ועוד המחשב מגיע עם 2 ג'יגה זיכרון ולא עם ג'יגה כמו רוב הטבוקים, המסך שלו הוא 13.3 שזה עדיף על כל הנטבוקים, והמשקל שלו 1.6 רק 250 גרם מעל הEEE... הסיבה שאני משווה אותו לנטבוק זה המשקל הנמוך, המעבד החלש, המחיר הזול, והמסך היחסית קטן... אז מה אתם אומרים-עדיף בהרבה? http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=TZF4E5C0AE

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by GreenApes,

שלום היום עשיתי סקר שוק מה שנקרה בחנויות בעיר שלי בדקתי בבאג,אופיס דיפו,וקרביץ מחר אני הולך גם לבדוק ב KSP אז הינה מה שאופיס דיפו המליצו לי: את המחשב הזה: "10.1 N270 1GB 160GB תוצרת HP דגם Compaq 110c-1190EJ VZ571EA מעבד Intel ATOM N270 1.6GHz דיסק 160GB 5400RPM מסך מחשב "SD LED Anti-glare Widescreen Display 10.1 מקלדת גדולה ונוחה - 92% מגודל המקלדת הרגילה עיצוב קלאסי בצבע שחור מצלמת אינטרנט מובנת רמקולים איכותייםים במיוחד - Altec Lansing speakers תומך WI-FI קורא כרטיסי זיכרון5 ב- 1 משקל קל במיוחד של 1.17KG זה עולה בסביבות ה 1500 -------------------------------------------------------- ואת המחשב הזה: http://www.officedepot.co.il/catalog...id=sp5-4321576 זה עולה 1800 בערך …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי. אני מנסה לעזור לחבר להרכיב מפרט מחשב לעסק שלו (מגרש רכבים). צריך להתחיל מ-0 כלומר כולל ציוד היקפי: מקדלת, עכבר, מסך, רמקולים (אפשר מסך משולב רמקולים), מדפסת משולבת (מדפסת + פקס + סורק). השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס, כך שלא צריך להרכיב מפרט חזק במיוחד. השקט ממש לא משמעותי. אם זה לא היה ברור אז לא מתוכנן שום OC, אין צורך באופק שדרוג ואין שום דרישות מיוחדות. התקציב לא מוגדר אבל השאיפה היא כמה שיותר לחסוך, אבל לא עד כדי כך שהמחשב יהיה עגלה. אם אתם מכירים חנות באיזור חדרה עדיף לתת מפרטים משם. אני לא מכיר, אז זה המפרט שבניתי: AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪309 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Gigabyte M61PME-S2P NForce430 CHIPSE…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.