עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by soulriver,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ עם עדיפות ל15.6 אינץ. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 או FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD או SSD או שילוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מראה, מהירות וזמן סוללה ושיהיה נוח. * התקציב הוא 2500 שקלים+- עדיפות למעבד I5 ועם אחריות לשלוש שנים בעד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד לקראת הלימודים באוקטובר (אבל גם למשחקים). בהתחלה הייתי נעול על XPS16 של דל, אבל מסתבר שיש לו בעיות throttling רציניות, לכן אני לא מתקרב. שני הדגמים שאני חושב עליהם הם Envy 14 החדש ו-dv6tse. השאלות שלי הן: 1) האם אני מקבל דיסק התקנה של Windows? לפי סרטונים באינטרנט, אני לא רואה ש-HP מביאים עם המחשבים שלהם בכלל דיסקים. אני משלם למערכת הפעלה מקורית, אבל לא מקבל דיסק התקנה?! (ואני לא רוצה דיסק Recovery שימחק לי את המחשב ושלא יהיה לי בו שימוש לאחר שאני אזרוק את המחשב). 2) סביר להניח שעל ה-Envy 14 אין אחריות בארץ כי לא ראיתי מקום שמשווק אותו. מול מי אני יכול לברר איזו אחריות תהיה לי על כל מחשב? מי נותן האחריות בארץ? 3) האם כדאי לקנות את ה-Envy 14 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by דובי770,

אני רוצה לרכוש את הלפטופ הזה (תחסכו את תגובות ה"זה לא משתלם, זה לא כדאי, זה אוברפרייסד" וכו' ) 1) האם מסך ברזולוציית FHD צורך יותר סוללה מHD? 2) האם האחריות של Alienware/Dell תקפה בארץ (האחריות המורחבת)?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. הרגע קיבלתי אישור מאמא שלי שהיא מוכנה להוציא לי 6000 שקל על המחשב .. ואני לא יודע איזה מחשב אני רוצה ... צריך את העזרה שלכם... המחשב מיועד לסרטים מוזיקה ולמשחקים... במחשב אני צריך שיהיה מסך דק (17 או 19), צורב די וי די, רמקולים (2.1 או אפילו רגילים), וכל השאר יאללה תנו בהצעות ... תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Dorr,

1. מה התקציב? 3500 ש"ח נא לא לעבור בבקשה 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך שיהיה רק צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן , ברצוני מעבד E8400 כרטיס מסך 4850 של READONE 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שיהיה קירור למעבד מארז יפה ויחסית שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? אם מ 1 עד 10 אז 6 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? OC שהחנות תעשה למעבד לא משהו רציני כדי שהאחריות תישאר 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. צירפתי 2 תמונות של מפרטים שהמליצו לי.. אני מחפש מחשב חזק שיסחוב לי משחקים גם בעוד שנתיים שלוש בלי בעיה גם ברזולוציה גבוהה.. מבחינת תקציב בין 7אלף ל9.5אלף עם אופציה לעד 10אלף במקרה שזה תוספת שבאמת תתרום לכך שהמחשב לא יחשב ישן עוד שנתיים. כרגע התכנון הוא לקנות רק את המחשב ולחבר אותו לטלוויזיה בכבל hdmi ולהשתמש בה כמסך כך שציוד הקפי לא נחוץ כרגע אך אם זה יכנס לתקציב אפשר לשקול את העניין של מקלדות לגיימרים.

7. Started by KroydKrenson,

שלום לכולם, מחפשים מחשב נייד לדוקטור חדשה לביולוגיה חישובית, דגש השימושים על ביצועים. תודה מראש לכל מי שיציע\יתרום לדיון! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עם חריגה עד 5600. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כתיבת מסמכים גדולים, עיבוד בסיסי נתונים גדולים. לא מיועד כלל למשחקי מחשב וגם לא לצפייה בסרטים. השימוש מערב מולטי-טסקינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 1000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב: ישמש לכתיבה בOneNote עם עט מגע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הטאבלט ישמש אותי מידי יום בבית ספר לסיכומים (במקום מחברת) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד אם אפשר, אבל ממש לא הכרחי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win8 pro (לא חובה א…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. טוב אז ככה. אני מתכנן לקנות מחשב עד אוקטובר (תחילת הלימודים) שיהיה לא כבד (כלומר מקסימום 14"), משחקים לייט (בלי כרטיס מסך מובנה של intel), אחריות של חברה מוכרת, 2GB זכרון, הרדיסק 120-160 ושאר הדברים הרגילים (wi-fi, bluetooth). אחרי חיפוש מייגע מצאתי שני דגמים שהניחו את דעתי. LG R405 שאחרי הרחבת אחריות ל-3 שנים ושדרוג ל-2 ג'יגה זכרון יעלה 6,300 ש"ח: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4718 DELL D630 שיעלה כ-9,000 ש"ח אחרי הוספת Vista Buisness, הרדיסק 160GB ו-7200 RPM, ו-2GB זכרון. אני לא יודע אם שווה להשקיע כל כך הרבה במחשב נייד: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm דגמים שעלו בשיקול אך נפסלו: HP DV-2351 שכבר מיושן ופשוט לא משתלם כבר לעומת הדגם המקביל שלו ב-L…

10. Started by saphisto,

ערב טוב, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון. ברשותי יש את המחשב הבא שאני מעוניין למכור. הבעיה היא שניסיתי לחפש חלק מהחלקים ביד 2 והמחירים פשוט קופצים ממקום למקום. לכן רציתי להתייעץ כאן, כמה המחשב שלי שווה? מעבד core i7 3770 (לא K) קירור למעבד arctic cooler freezer 7 pro לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H זיכרון Kingston Hyper X 8Gb (2x4) 1600mhz כרטיס מסך Asus Strix 1070 ספק כוח Antec Neo ECO 520w מארז Corsair 500R שחור דיסק קשיח A-DATA s510 120Gb SSD דיסק קשיח מכני WD 300Gb תודה לעוזרים!

11. שלום, צריך חוות דעת על : http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1713. הצרכים בגדול : שימוש מסיבי - אינטרנט ובניית אתרים בעיקר ויכולות מולטימדיה, פוטושופ וכו'. יכולות מולטימדיה - עריכה ב- Microsoft movie maker והרצת סרטים פוטושופ - נושאים בסיסיים ביותר אם יש המלצה עדיפה באותו טווח המחירים (עם אפשרות חריגה של 1,000 ש"ח) תודה ! עריכה : שאלה נוספת לגבי מערכת ההפעלה - האם שווה לחכות שבועיים לווינדוס 7 ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gilbar10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה כרגע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 16, GTA V, משחקים חדשים וכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם י…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. http://cgi.ebay.com/11-6-Anti-Glare-Screen-Protector-HP-MINI-311-ION-/180646167400?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0f59c368

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אני מעוניין לשדרג בקרוב, יש לי מארז טוב, ספק חזק (750) ו-SSD מספיק מהיר (Corsair Force Series LS - לדעתי לא אמור להוות צוואר בקבוק לכלום אבל תקנו אותי אם אני טועה). אני צריך לוח, מעבד, זכרון וכרטיס מסך. אמנם אני לא צריך מפרט מלא אבל מילאתי שאלון שיהיה מסודר: 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לשים עוד אלפיה אם זה יהיה מוצדק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והרבה משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר עד כבד. ב) במידה והמחש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by avivboker,

אני מעוניין למכור את המסך שלי dell u2713h כמובן שזה מסך אז הוא חדש כמו ביום בקיבלתי אותו בלי שריטות וכו האמור 27 אינטצ led פנל AH-IPS כמה אוכל למכור אותו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? 4500-4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת (אני פותח אותו משחק 3פעמים משחק בו זמנית. (http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דכבד משחקי רשת 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).LED …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קרוב משפחה מגיע בקרוב למנהטן ואני מתלבט אם להגיד לו שירכוש לי שם מחשב נייד. האם משתלם לקנות מחשב בארה"ב\ניו יורק? מעבר לעובדה שעל המחיר שאני רואה באינטרנט עליי להוסיף מס רכישה בסך 7%, וכן הצורך במדבקות או חריטת האותיות בעברית, מה שיותר מציק לי זה עניין האחריות. הבנתי שבמחשבים ניידים עניין זה חשוב למדי והתקלות בניידים יותר שכיחות. א. האם החנויות בארץ מכבדות אחריות בינלאומית כמו שצריך? ב. בחלק מהמקומות ראיתי רק אחריות לשנה על המחשב נייד, וגם אז לא בדיוק ניתן להבין אם מדובר באחריות בינלאומית או לא :\ ג. האם יש לאנשים המלצה על מקומות זולים לרכישה באזור מנהטן? האם bestbuy ו- b&h photovideo נחשבים לאמינים? 2. אלו הדגמים ששמתי עליהם עין: http://www.b…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מחפש נייד בכ-3000 שקלים, מדי פעם למשחקים אבל בעיקר לשימוש כללי. מסך 15.6 אינצ' ובלי יותר מדי דרישות בקשר למשקל ולזמן הסוללה (כמובן שכמה שפחות וכמה שיותר בהתאמה עדיף...) מה שכן חשוב לי זה אחריות 3 שנים. מצאתי כמה מחשבים מעניינים, המוביל בנתים זה ה-ASUS X54HR http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 חוץ מזה יש גם ה-ACER 5755G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8800&CatCode=315 אמנם הנתונים של הACER טובים יותר אבל הוא מקבל רק שנה אחריות ולהבנתי גם איכות הבניה פחות טובה... האסוס מומלץ ? בחנתי עוד כמה לנובואים ודלים אבל לא מצאתי כאלו שמתאימים לי. אשמח לשמוע הצעות נוספות תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן, נעזרתי בכם בעבר לטובת קניית מחשב גיימינג שולחני ושמחתי מאוד לקבל את העצות שעלו כאן. השנה אני צפוי להתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני מעוניין לקנות מחשב נייד אמין ומהיר לטובת הלימודים (בעיקר לכתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים, גלישה באינטרנט וגיימינג קליל). אשמח לקבל מכם עצות: תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, הפעלת סרטונים באינטרנט (בדרך כלל במקביל לשימוש ב-Office), הרצת סדרות וגיימינג קל (יש לי PC ייעודי לגיימינג, בלפטופ אני מתכנן לשחק במ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by -UltraV-,

שלום רב, אני מחפש לקנות שרת שיוכל להריץ אתר להעלאה והורדת קבצים בנפחים שונים.. זה לא צריך להיות מחשב כל כך חזק כי הוא רק להעלאה והורדה.. מארז 2U ולפחות 10 טרה בייט זיכרון... * כרטיס מסך צריך להיות ONBOARD מכיוון שאין לי מקום במארז לזה.. את על השאר אני משאיר לכם... אין לי ידע כל כך במפרטים לשרתים אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. תקציב בסביבות ה10,000.. וניתן לחרוג ל12-13 אלף... ** אם זה חשוב אז המחשב יישב בחוות שרתים של 012...!! אשמח לקבל עזרה... תודה מראש, מתן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בשביל סטודנט עם מסך 14", המחשב ישמש בשביל עבודה משרדית (אופיס וגלישה באינטרנט). כמו כן חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל האפשר (כדי שיהיה ניתן לעבוד עליו גם בזמן נסיעות). התקציב הוא עד 3,000 ש"ח אבל עדיף פחות במידה ואפשר. תודה מראש לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by orirulez,

שלום! אני מעוניין במפרט עד 2200 שח (לכל היותר). המפרט מיועד לילד - לגלישה, סרטים ומשחקים בסיסיים. (לא כולל ציוד היקפי). חנות RSM הציעו לי את המפרט הבא, אודה לכם אם תגידו שהוא טוב/לא, או תציעו שיפורים במסגרת התקציב. תודה! [table][tr][td][table][tr][td] שם הפריט [/td][td] אחריות [/td][td] מק"ט [/td][td] כמות [/td][/tr][tr][td] [/t] מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Tray 3 שנים intelG630T 1 [table][tr][td] [/t] Deepcool GAMMA BLADE For Socket 1155/1156/775 AMD 3 חודשים DCGB 1 [table][tr][td] [/t] ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET 3 שנים ASRCKH61MHVS 1 [t…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ציוד היקפי כגון מסך, מערכת הפעלה, רמקולים וכו' קונה בנפרד בלי קשר למחיר המחשב. כמו כן חשוב לי שיהיה כרטיס קול טוב במחשב. ואני לא צוחק לגבי המחיר, כי חשוב לי מחשב מאוד חזק. כמו כן, מבחינת OC, אני מתכנן OC קליל. יש הצעות בבקשה? ואין לי בעיה שתשימו מעבדים כגון הINTEL Q9450 שעוד לא הגיע וצריך להגיע בקרוב ודברים כאלו ואל תחסכו ותגידו לי תשמש בכסף למשהו אחר, אני לא ציני בקשר למחיר. דרך אגב, לגבי מסך אני גם בעל מסך כרגע, וגם מתכנן לקנות '24 בנפרד.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eranratzon,

צריך מחשב לאינטרנט ואופיס ראיתי ב KSP מחשב עם מעבד AMD ATHLON 2 DUAL CORE P340 האם המעבד הזה ברמה של P6200 של אינטל ? המחיר 2000 ש"ח תודה ערן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. סיימתי לחכות למחשב אני מזמין מחר אחרי שבועות של שיטוט בפורום גיבשתי דעה סופית.. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1050 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 560 560 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 580 580 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1200 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 1 180 180 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים