עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בקשה למפרט מחשב רב-תכליתי ב 6K כולל OC .1 מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן לנצל את התקציב ולא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?- תכניFULL HD , משחקים, גרפיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה( אופן השימוש מיועד לפרנסה אך לא רק התוכנות העיקריות שאני אעשה בהם שימוש זה 2010 solidwork אני יודע שצריכה לצאת גירסא חדשה ובשביל המדיה סנטר xbmc ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: nfs,dirt2,crysis, Assassin's Creed,cod * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב אמור להיות מחובר לטלוויזיה 40…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:על המחשב ישוחקו משחקים כגון Call of duty ,Combat Arms,GTA IV , Crysis2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית : 22 אינץ מסך של פליפס -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג מזה ואני אף פעם לא מבין , אז לא. 7. האם האם י…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חבר'ה. המחשב הוא עבור אחותי, אקדים ואומר שהיא מתגוררת בחו"ל אז נושא האחריות חשוב פה יותר. המחשב הוא לשימוש ביתי - בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש במצלמה המובנית ושאר יישומים פשוטים. מאידך בתקציב זה אפשר לקנות מחשב די חזק בנקודות מסויימות ולכן אציין מה חשוב: מסך - 15.4 הכרחי גודל זה. נדרש מסך בעל רזולוציה ואיכות טובה לצפיה בסרטים. משקל - מכיוון שהמחשב בעיקר יהיה בשימוש ביתי אינו משמעותי. סוללה - אינו משמעותי ראה סעיף קודם. כרטיס מסך - לא נדרש כרטיס חזק, מספיק כרטיס מובנה. HD - נדרש נפח גדול, רצוי ביותר 320GB. זיכרון - אם כבר בתקציב זה עדיף לדעתי 4GB אך ייתכן שליישומים הפשוטים אפשר להתפשר. מערכת הפעלה - חשוב לכלול מערכת הפעלה, אבקש ממכם דעה לגבי שדרוג לWINDOWS 7 עם ה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. צריך מחשב נייד שיתאים למשחקים, מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח יהיה טוב אם תוכלו לצרף לינקים - לא חייב תודה לכל המשיבים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000. חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אפילו עם מסך של 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לצערי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ככ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה 8. האם ישנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by taravidan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו ואודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premier/AfterEffects/Cubase 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד הקפי וכרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הי אני ובת זוגי עובדים יחד בעסקי האנימציה, והגיע הזמן להחליף את המחשבים המקרטעים. ואני זקוק לעצתכם המבינים בדבר. הערות חשובות עיקר העבודה היא על תוכנת פלאש (אנחנו לא מתעסקים בתלת מימד, אפשר להתחשב בכך בכרטיס מסך ממה שהבנתי). אחד המחשבים (לא חובה ששניהם) צריך גם להריץ פרמייר (תוכנת עריכה) ואפטר אפקטס ברמה גבוהה. שאלה האם כדאי לכלול במפרטים כונני sata? הבנתי שזה יכול להמהיר לנו את העבודה. ואם כן מה בעצם להתקין/ להפעיל מהם, בקיצור איך להשתמש בהם בצורה המיטבית. תודה חבר'ה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 למחשב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Noamko26,

היי חברה, אחרי הרבה זמן שלא היה לי מחשב משלי החלטתי לקנות אחד,עכשיו קניתי כבר כרטיס מסך EVGA 1070 וSSD 500GB ורציתי לדעת אם שאר המפרת שקניתי יתאים או שיהיה איזה צוואר בקבוק. הנה המפרט בפלונטר: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪886/868[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASUS[/td] [td]B150M-A-M…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, מתכנן לקנות מחשב גיימינג בתקציב של עד 7500 ש"ח כרגע יש לי הצעה אחת מ KSP צירפתי תמונה, רציתי לבדוק פה עוד אופציות של מפרטים שאפשר לשפר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח (חריגה קלה לא יותר מ 100 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by arad gonen,

שלום! יש לי מחשב נייד של HP COMPAQ דגם NX9030 עם מעבד Intel Pentium® M processor 1.60GHz וכרטיס מסך Intel® 82852 זכרון 1GB ורציתי לדעת כמה פחות או יותר עולה להחליף את כרטיס המסך למשהו קצת יותר חזק. לגבי תקציב אין לי יותר מדי מגבלות <אז בקיצור לא משנה באיזה סכום מדבר תודה מראש! ארד גונן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. [TABLE=class: productListing, width: 100%] [TR] [TD=class: productListing-heading, align: center]Remove[/TD] [TD=class: productListing-heading]Product(s)[/TD] [TD=class: productListing-heading, align: center]Quantity.[/TD] [TD=class: productListing-heading, align: right]Total[/TD] [/TR] [TR=class: productListing-even] [TD=class: productListing-data, align: center][/TD] [TD=class: productListing-data][TABLE] [TR] [TD=class: productListing-data, align: center][/TD] [TD=class: productListing-data]Intel Core I5-4670K Processor Box [/TD] [TD=class: productListing-data] [/TD] [TD=class: productListing-data] [/…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 23fonrt,

שלום, אבקש את עזרתכם בבנית מפרט לשימושים בייתים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, משחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך בגודל 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דרוש גם צורב, האם זקוק לכנון SSD ? 5. עד…

13. שלום לכולם... אני רוצה להתחדש במחשב חדש הרכבתי מפרט ואשמח לקבל חוות דעת המחשב מיועד לגיימינג בעיקר אני מתכנן לו גם OC קל אולי אולי אולי בינוני המסך שלי הוא 22" עם רזולוציה של 1920X1200 והמשחקים שאני מכוון אליהם לדוגמא הם Assassins creed unity, GTA V, Far Cry 4 וכו'... המפרט שהרכבתי הוא : מעבד Intel HasWell Core i7 4790K Socket 1150 8MB 4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1711 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4907 ק.למעבד מאוור Cooler Master V6 AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 ₪287 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2471 לוח אם Gigabyte GA-H97M-HD3 Socket 1150 H97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪510 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4919 זכרונות זיכרון למחשב G.S…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לאחר שיכנועים רבים הצלחתי לגרום להורים שלי לקנות מחשב קולנוע ביתיי הדרישות: amd/intel לא חשוב למרות שאינטל יותר טוב לקידוד וידאו( תלוי מה שיכנס בתקציב) מארז שוכב (צבע לא משנה אבל שיתאים לסלון) צורב די וי די (כמובן באותו צבע של המארז) כרטיס מסך (לא למשחקים) עם כניסה ויציאה של וידאו עם שלט (משהו כמו AIW) כרטיס קול טוב דיסק כשיח (מה שיכנס בתקציב) וכמובן מעבד לוח אם וזכרונות אין צורך במסך מקלדת ועכבר בתודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי תקציב של 1500 שקל אני רוצה לשדרג לפנטיום 4 בשביל זה אני צריך לוח חדש, זיכרון בנפח של 512 (DDR או RDRAM , תמליצו לי אתם) ואני רוצה להוסיף גם הארד דיסק של 80 גיגה. טוב אני ישאיר לכם את העבודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tood24,

היי, 1. CPU: Intel Celeron N3450 Quad Core 2. CPU: Intel GEMINI LAKE Pentium Silver Processor J5005 64bit 14nm 4 Cores 4 Threads 1.5 UP TO 2.8Ghz Cache 4M תודה

17. שלום, אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא: http://ksp.co.il/?uin=15930#complist ואני רוצה לשדרג את המארז (ואיתו את ספק הכוח כמובן, אשמח שיגיעו יחד), ואת המאוור למעבד כך שיהיו שקטים. ודאי שאשמח לשדרוג הזול ביותר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zeroone,

אודה לכם על המלצתכם למחשב נייד בתקציב 7000-8000 ש"ח

19. Started by who_Cares,

שלום לכולם, סוף סוף אני מתכוון לקנות מחשב (ביום שאחרי הבגרות בלשון ;D), ואני צריך את העזרה שלכם להרכיב את המפרט. אז ככה: המחשב יהיה לסרטים, אינטרנט וקצת משחקים. יש לי בעיקרון 5500 ש"ח אבל אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ולכן אני מבקש להציע מפרטים המתייחסים ליחס עלות-תועלת. בעיקרון צריך מחשב טוב בכמה שפחות (OC אפשרי בהחלט ואף רצוי) אני צריך שילוש + כ.מסך + HD + CD + FLOPPY + מארז יפה ומקורר + ספק + קירור איכותי (למעבד ולמארז). לא צריך צורב. ובקשר למסך, יש לי תקציב של 2000 בערך אבל גם פה אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ואני לא בטוח אם לקנות "17 או "19. בסופו של דבר אני מעוניין לצאת עם מחשב מצויין ב6500-7000 ש"ח (ומטה). אז קדימה, כל מי שחושב שהוא יכול לעמוד באתגר ולעזור לי תבוא…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SpidiMan,

אהלן ! אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב הוא עד 5000 שקל. במפרט אני לא צריך את החלקים הבאים: סידירום/צורב/דיוידי, כונן תקליטונים, זכרון פנימי, מארז. המחשב בעיקר למשחקים. יש הצעות ? תודה !

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ללא מסך בבקשה מה אתם אומרים על מערך SLI של 9800X2? וזיכרונות DDR3? עדיף או לא? עדיפות ללוח אם X48 יש צורך רק בהארדיסק אחד עם מהירות סיבוב גבוה 10K RPM וחשוב שעל הלוח אם יפעל לפחות RAID 0 יש אפשרות לסטות קצת בתקציב ותגידו מה אתם חושבים בכללי אם זה כדאי או לא.... ד"א קראתי מאמרים באתר של טומס הארדוור במפרטים להיי הנד והם משתמשים ב CORE 2 EXTREME המעבד הזה כדאי למשחקים כי הבנתי שיש חילוקי דעות פה ושם תקנו אותי אם אני טועה תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כמה שווים לוח אם H61 פשוט של אינטל ומעבד I3 2120?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Danits1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס, אינטרנט ומשחקים (פרו אבלושן CALL OF DUTY וMOH א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 23 אינץ' חדש של סמסונג 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מעוניין בכטיס רשת אלחוטי תקן N4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה של 7 מתוך 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jambo222,

שלום משוטטות באינטרנט אני יוצא מבולבל. אני צריך מיני מחשב בעיקר לצפיית סרטים מהרשת. המחירים בשוק המחשבים מ 1000 ש"ח וצפונה. הבנתי שאפשר לבנות מפרט כפי שבונים מפרט למחשב, אבל אני לא יודע איפה לשים את הדגש, ( כרטיס רשת ? מעבד חזק ? זיכרון ? נפח דיסק ? ssd .. ) לכן השאלה היא לא שאלה של מחיר כי אני לא רוצה לקנות מוצר זול שלא ייתן לי מענה טוב. אשמח לקבל גם הצעות למפרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Guy Yagil,

שמתי עין לאחרונה על המחשב החדש של חברת דל (Dell xps 13 (9380 ושמתי לב שיש הבדל משמעותי בין המחיר שלו בחול לבין המחיר שלו בארץ . לדוגמה - ב ksp הגרסה הכי טובה (4k +מסך מגע) שווה 8090, כאשר באתר הרשמי של דל המכשיר עולה רק 5500 שקל . לצערי דל לא שולחים לארץ ורציתי לשמוע המלצות לחנות טובה או אתר כדי לרכוש ממנו את המחשב במחיר הוגן . תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.