ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מחפש מחשב נייד שאוכל ללמוד בעזרתו מחוץ לבית. תפקידו היחיד של המחשב יהיה להציג מסמכים (וורד, פופאר פויינט, אקרובט רידר וכו) כך שהדרישות שלו צריכות להיות דיי מינימאליות, בעצםם הדרישה היחידה היא מסך גדול שיוכל להציג שניים\שלושה דפים במקביל, המשקל וזמן הסוללה פחות קריטים. אני לא מבין בניידים כך שאין לי ממש תקציב סגור, רק אציין שכבר יש לי נייח מצ'וכלל ומאובזר כך שבנייד אני מעדיף לחסוך. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4000~ ש"ח וחריגות קטנות אפשריות במידה שהן שוות את השיפור בביצועים. המחשב מיועד למשחקים כבדים. אני לא זקוק לציוד היקפי וכונני תקליטורים\תקליטונים או צורב, לא זקוק לדיסק קשיח של יותר מ150GB~ ואין לי צורך בכרטיס קול איכותי. אין לי העדפה לחלקים או חברות מסויימות. ממש לא אכפת לי מאיך שהמחשב נראה. אני לא זקוק לתוכנות, כן זקוק להרכבה במעבדה (לפחות של לוח האם והמעבד) לא יצא לי להתנסות בOC אבל אני מוכן לנסות אם זה לא מצריך התקנה של ציוד קירור נוסף או סיכונים מיותרים. תמיכה בDX10 לא חשובה לי, אני מעדיף לשדרג את כרטיס המסך כאשר התאימות תהייה טובה יותר. תודה מראש לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת שנה האזרחית חדשה החלטתי להתחדש בלפטופ, הגיע הזמן. אשמח לעזרתכם חברים. השימוש העיקרי שלי, שממנו למעשה עלה הצורך לקנות מחשב חדש הוא, עבודה עם ריבוי אתרי אינטרנט במקביל. לפעמים אני מגיע 3-5 חלונות של CHROME פתוחים עם עשרה טאבים כל אחד. הנייד הנוכחי שלי , פשוט נתקע כשאני מבצע זאת עליו ואני נאלץ להמתין מעט עד שיחזור לעצמו שאוכל להמשיך לעבוד. לכן בראש ובראשונה, אני צריך נייד שיהיה מסוגל להכיל את מסת העבודה הזו ולתפקד טוב. מבחינת כרטיס מסך, אני עובד קצת עם תוכנות עריכת תמונות ויחד עם זאת, אני מעוניין להריץ את המשחקים GTA V ו WWE2K16. לכן אצטרך כרטיס שידע לעבוד עם משחקים אלה. אני חושב שבנוש…
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל הסבר קצר מה עדיף לי AMD או INTEL הבחור בחנות הציע לי אינטל הנה המפרט: מעבד QUADCORE Q9300 לוח אם GIGABYTE P35-DS3P זיכרון CORSAIR 4GB כרטיס מסך GIGABYTE GE-FORCE 8800GT 512MB מסך SAMSUNG 19" 2MS דיסק קשיח W.D 320GB 16MB S.ATA מארז THERMALTAKE SOPRANO SILVER ספק כוח THERMALTAKE 550W צורב DVD SAMSUNG את המפרט הנ"ל הוא הציע לי לקנות ב6000 שקל. עדיף לי לקנות בחנות אצלו כי אני משלם בצ'קים ואף אתר לא יסתדר איתי בצ'קים ככל הידוע לי... מה לעשות, מה לשנות, כדאי או לא, עובדים עליי או מה???
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי/כללי/מגוון: בעיקר גלישה, אופיס, פוטושופ, מעט מאוד משחקים. יש לי כמה שאלות מקדימות לפני שאני פותח פוסט ומבקש עזרה בהרכבת המפרט. 1. דיסק קשיח: נראה שיש המלצה גורפת לגבי דיסק קשיח Samsung SpinPoint F3. אבל הנפח המקסימלי שמצאתי הוא 1 טרה. יש דגם שנקרא Samsung EcoGreen שמגיע גם בנפח של 1.5 טרה (בתוספת קטנה במחיר לעומת ה-1 טרה). איך הדגם הזה לעומת ה-F3? האם כדאי לקחת אותו או שעדיף להשאר עם ה-F3 שעליו כולם ממליצים? 2. USB3: ראיתי שיש לוחות שתומכים ב-USB3. האם זה כבר הפך להיות סטנדרט? מה התוספת במחיר לעומת לוח פשוט שלא תומך? האם כדאי להשקיע את התוספת? או שאפשרי וזול להוסיף את התמיכה אח"כ במידת הצורך? (אני מניח שיקח כמה שנים עד שמוצרים …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט שמיועד לגיימינג ופיתוח. אני לא גיימר רציני אבל הייתי רוצה מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן, ו/או שיהיה אפשר לשדרג בקלות בעתיד. כמו-כן חשוב לי שהמפרט יהיה כמה שיותר שקט, איפה שאפשר אם ההבדל במחיר לא רציני מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח. ניתן לנצל הכל, אבל כמובן לחסוך בהתאם לדרישות שלי (אין טעם לחרוג מהן). לא נראה לי שיהיה צריך אבל ניתן לחרוג מהתקציב בהתאם לצורך ולדרישות שרשמתי (אין גבול קשיח). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח. בגיימינג העיקר כרגע זה GW2 אבל עם אופציה למשחקים רציניים/כבדים יותר בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אוקי אני צריך לבנות מפרט למישהו בקורס שלי המחשב צריך לכלול לפחות 2GB של זכרון, ומעבד 4x00 של אינטל (הבנתי שהם התקציביים נכון לעכשיו) העבודה המרכזית של המחשב תיהיה סימולציות ב virtual PC...קצת משחקים קצת OC... *לא צריך לכלול גם מסך, מקלדת ועכבר* אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כיוון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום. זה מפרט שבנו לי למטרת משחקים וצפיה בוידיוFHD. אני ישמח לשמוע את דעתכם ואם צריך שינוי או לא, ואם כן אז מה לשנות ולמה.. (המפרט שודרג לפי המלצות בפורום) Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX 1,760.00¤ 1 Scythe NINJA PLUS Rev.B 6Heat Pipes CPU Cooler 220.00 ¤ 1 GIGABYTE GA-EP35-DS3R 600.00 ¤ 1 OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 560.00 ¤ 1 Samsung SATA2 750GB 32MB 7200RPM 645.00 ¤ 1 Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA 155.00 ¤ 1 Silverstone LASCALA SST-LC17B BLACK No PSU 545.00 ¤ 1 HEC 600DR-AT EPS 600W PSU 360.00 ¤ 1 Arctic Cooling AF9225 92MM FAN 30.00 ¤ 2 הרכבת מחשב חדש 170.00 ¤ סה"כ אחרי הנחה 4800שח תודה. נ.ב. ה…
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המפרט מיועד לשימושי HTPC - ומכך נגזרות הדרישות והאילוצים המקובלים (כגון : תפוקת-קול נמוכה-יחסית (אך לא בהכרח מערכת "חרישית"), ומראה נאה), ובעתיד ייתכן כי המפרט ייועד גם להפעלת משחקים (בעומס כבד). לעת-עתה אין צורך בכרטיס-קול נפרד, או בציוד נלווה כלשהו. מארז : SilverStone LC-17B או NZXT Duet ספק-כוח : Enermax Modu82+ 425W EMD425AWT לוח-ראשי : Intel DG35EC מעבד-ראשי : Intel Core 2 Duo 2.53GHz 3MB-Cache 1066MHz-Bus E7200 Box פתרון-קירור למעבד : Arctic Cooling Alpine 7 זיכרון-ראשי : 2x Kingston/Samsung/OCZ/Mushkin/G.Skill/Corsair/Crucial 1GB 800MHz כרטיס-תצוגה : Asus AMD-ATi Radeon HD 3650 512MB-DDR2 Silent כרטיס-טלוויזיה : Leadtek PxDVR3200 H MCE כוננים-קשיחים : 2x WD5000AAKS…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך וכרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2600-2800 begin_of_the_skype_highlighting2600-2800end_of_the_skype_highlighting האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו כאוות נפשכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש משרדי (אופיס, גלישה) ומשחקים (משחקים יותר קלים כמו PES NFS ומשחקי רשת CS, MMORPG, ומשחקים קצת יותר כבדים - השאיפה שלי היא להפעיל אותם ברזולוציה סבירה כמו 1024 על 1280 , כל נושא הAA X16 פחות נוגע אליי) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד…
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז אחרי ארבע שנים בערך, הגיע הזמן לשדרג את המחשב. המפרט הנוכחי שלי הוא: מארז:Gigabyte 3D Aurora כרטיס מסך: 6850 (חדש) זיכרון: 4GB דדר2 ספק כוח של טלמרק - ליברטי 400 וואט. לוח אם: שחכתי את הדגם, אבל בכל מקרה אני מחליף. מעבד: E6600. מה שאני רוצה להחליף זה כנראה: -את הזיכרון, ל8GB דד3. -לוח אם ומעבד חדשים (תגידו לי אתם איזה כדאי). בלוח אם חשוב שיהיה אפשרות ל-Crossfire לעתיד. וזהו אני חושב, לדעתכם יש צורך להחליף ספק כוח? הספק כוח אמנם ישן, אבל נחשב לספק כוח מעולה והוא לא עושה בעיות, מעבד חדש גם כך יצרוך פחות אנרגייה, לא? (אני לא מתכוון לעשות OC). בעיקרון, אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב טוב, כזה שיכול לסכוב משחקים על הגדרות גבוהות. אם לדעתכם צריך לשדרג עוד דברים, אז תגידו. התקציב …
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בהמלצה לחלקים הבאים: לוח, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך בתקציב של 1000-1200 ש"ח. לגבי כ.מסך - לא צריך להיות חזק מידי, משהו ברמה שפיפא ירוץ עליו... את החלקים הבאים כבר יש לי: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA מארז Compucase 6A19 + HEC 300W צורב Nec תודה !
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ממכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב יהיה נטו למשחקים ותכנות, המחשב יריץ עם מסך Full HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד למשחקים כמו CS:GO , Battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :CS:GO , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני במפרט שיריץ משחקים בצורה מעולה, ויספיק לי לטווח ארוך. כמו כן, עבודה שוטפת וניגון סרטים ב HD. לא מתוכנן OC. אין צורך בהארד דיסק. יש צורך בצורב. עוד דגש שחשוב לי מאוד הוא שהמחשב יהיה שקט, ושלא יפלוט חום. התקציב שלי הוא 4000-5000 שקלים. מעדיף שהמפרט יורכב בפנדה/נעה, כי אני מאיזור חיפה. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בחוות דעתכם על המפרט הבא: מארז - asus vintage v3 p5v900 via dc מעבד - intel cpu core 2 due e6420 2.13ghz 1066mh 2x2mb זכרון - 1gb 667mhz kingston צורב - asus-1814blt dvdrw x18 חיבור sata הארד דיסק - western digital 160gb sata 2 7200rpm 8mb מערכת הפעלה - xp pro כרטיס מסך - אני מתלבט בין 4 כרטיסים: nVIDIA GeForce 7600GS 512MB PCI nVIDIA GeForce 7300GT 512MB PCI nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCI nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCI אין לי את המחירים לכל פריט אבל זה יוצא (עם ה 7600GS) ולפני מע"מ 880 דולר. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מפרט כמעט גמור ואני צריך קצת ייעוץ לגבי החלקים החסרים (בעיקר שהם יתאימו למה שכבר יש). השימושים העיקריים הם סרטים, משחקים ועריכת וידאו. OC- לא עשיתי אף פעם אבל אני כנראה אנסה קצת כבר יש לי חלק מהחלקים ומה שחסר לי בעיקר זה לוח אם, קירור למארז\מעבד אם צריך ומארז כאשר: CPU- או E6600 או שאני אחכה ל E6850 או Q66000 עוד חודש וחצי לוח אם לא משהו מפוצץ, כנראה ה - GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3. יש טעם ללכת על P35 ? קירור לא מבין בזה כלום, בהנחה של קצת OC וכנראה Q66000 מארז שוב, יותר חשובה הפונקציונאליות והשקט ופחות העיצוב והיופי (למרות שזה לא מזיק) אבל חשוב כמובן שיהיה מקום לכל מה שצריך צורב DVD ושאר ירקות יועברו מהמחשב הנוכחי אז לא צריך... אלה בינתיים החלקים שי…
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד ללימודים ולבית בתקציב 3-4K( יכול להתגמש קצת). מסך 15.6 אינץ , משקל לא קריטי לי , חשוב לי שהוא יהיה חזק ככל האפשר אבל שלא יבוא על חשבון זמן סוללה - אני צריך שבמינימום מאמץ(רק גלישה וכתיבה בבית ספר) יחזיק לפחות 5 שעות. שיוכל להריץ משחקי רשת ודפדפן פשוטים חלק, ואם אפשר שיריץ משחקים ישנים ופשוטים בסגנון של CallOfDuty 2, Gta San Andreas וכאלה.. - לא חייב אבל. צריך שיהיה כונן לדיסקים ויציאות USB. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה מדגם/סדרה מוכרת ואיכותית (כמה שהתקציב מאפשר)- עמיד אני לא מבין בעניין הזה כל כך אז אשמח מאוד להצעות
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
- עדיפות לחסוך כמה שיותר מהתקציב, אם לחרוג לא יותר מ-100 ש"ח. - המחשב משמש את הוריי ואחותי בעיקר לאינטרנט, קצת אופיס, מוזיקה, שימושים בסיסיים ביותר על בסיס יומי. - אין צורך בציוד היקפי. - 6 מבחינת חשיבות השקט של המחשב. - לא מתוכנן אוברקלוק. - יש צורך לכלול מערכת הפעלה והרכבת המחשב. מאחר ואני עדיין עם XP אני לא מכירה מספיק את ויסטה ואת 7, אשמח להמלצה למערכת שתהיה הכי נוחה ועם מינימום דאגות. - זקוקה גם להמלצה על חנות אמינה באזור השרון. - הבקשה המיוחדת היחידה היא רכיבים איכותיים ואמינים, שיחזיקו מעמד לאורך זמן. - לא מתוכנן שדרוג עתידי של המחשב. תודה מראש וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם! עכשיו שאני מחפש מחשב נייד שמתי לב שהמחיר לא קובע את הכל. הייתי רוצה לקבל הסבר על התתי - דגמים של המעבד הזה. ראיתי שיש סדרה של QM ואני מאמין שככל שהמספר גבוה יותר - טוב יותר וגם ראיתי שיש סדרה של M בלבד (כנ'ל לגבי המספרים) וסדרה של U שהיא לאולטרבוקים למינהם. הייתי שמח לקבל הסברים על ההבדלים ואיזה סדרה יותר ממולצת לכל תחום לגבי הזיכרון שלהמחשב, אני מודה.. המון המון זמן לא קראתי או בדקתי את מצב השוק. נכון להיום ראיתי שכל המחשבים מגיעים עם 4G ועד כיבולת של 8G השאלה היא האם זה באמת מספיק או שצריך לחפש עד 16G כדי שלא יתחיל להתקרטע בעוד שנתיים? אני יודע שמחשב מתאימים לפי דרישות ולפי מחיר אז אני אמלא את השאלון בתגובה נפרדת כדי שיהיה לנו נקודת ייחוס. * …
-
- 6 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי קריאה מתישה בפורום וברחבי האינטרנט, אני לא מצליח להגיע להחלטה. אני זקוק למחשב הנייד לשנת הלימודים הקרובה, ומתכנן לקנות כבר בשבוע הקרוב. ה3300 יש לו מפרט מצויין, אך יש גם דברים פחות טובים שנכתבים עליו. הn3010 ללא כונן, ושוקל יותר, אך נראה יותר טוב. משתגע כבר... ???
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לאחותי שיהיה בין 4000-4600 ככה ככול מסך פלזמה וכולל הרכבה המסך מיועד לאינטרנט,איסייקיו וכל החרטות של הנות אני לא צריך עכבר,רמקולים... חשוב : יש לה עכשיו במחשב כרטיס רשת releatek rtl 8139 אני צריך משהו דומה כדי שאני יוכל במחשב החדש גם שיפעל הרשת.. שיהיה מקיאספי שיהיה מהיר ואם אפשר שיהיה בנוי על סוקט 939 של amd מומלץ לא?
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש כמה דברים בסיסים שאני ממש חייב ופליז אם אפשר רק מפרטים שכוללים את הרכיבים האלה חשוב לי INTEL לא AMD בשום פנים באופן לא AMD גם לא מעבד סלרון... עדיף כפול ליבה למרות שזה בטח כבר בעייתי מבחינת תקציב אבל נראה.. כונן קשיח WD 250 וזהו תכלס לא צריך לא ציוד הקפי לא מסך ובטח שלא OC :-) ובגדול אני צריך לוח אם עם AGP כי יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4MX מיותר שאני פשוט אכניס לו שם על הדרך כי גם ככה זה מחשב לעבודה משרדית... אין דרישות מיוחדות מעבר לזה באמת תודה על ההשקעה (אל תכעסו על החוסר אהבה שלי לAMD ) אני פשוט רוצה את המחשב אינטל תודה רבה לכל הטורחים
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בס"ד קודם כל אני רוצה לציין שקראתי גם בפורום הזה וגם בפורומים אחרים שאלות ותשובות בנושא הזה אבל לא היה מענה ספציפי בנוגע לבעייה שלי. הגדרת בעייה: התקנתי על המחשב הזה win 7, ולאחר זמן מה שמתי לב שכשהמחשב מוגדר במצב 'שינה' (לא מצב 'מצב שינה' שזה שונה) אז במקום לשקוע בתרדמת מסויימת הוא פשוט נכבה לגמרי בצורה שכאילו כיבו אותו בפתאומיות (כי אחרי שאני מפעיל אותו בחזרה עולה החלון המפורסם שאומר לי לבחור: מצב בטוח,מצב בטוח עם רשת, הפעלה רגילה). יש לציין שכאשר אני מגדיר לו מצב 'מצב שינה' הוא מבצע מצב זה כראוי - מכבה את המחשב כהלכה ולאחר הפעלה מביא אותי למצב הקודם. הערה: המחשב נייד בא עם win vista. יש לי חשש מסויים שאולי יש דברים שלא יעבדו טוב עם win 7 במחשב הזה. תודה לעוזרים וחג שמח…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Price list updated 08-08-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1250 1 1250 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 1 950 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Twinmos 450 2 900 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E 1190 1 1190 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 1 465 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Spire Price Units Total Spire SP741B3 DiamondCool II (Socket 754, 939,…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-