עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי , אני צריכה לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם סוליד ווקרס פוטושופ keyshot אפטר אפקט וכו.. מבחינת תקציב משהו בסביבות 6000-7000, מחשב pc. עד כה היו לי ניידים של טושיבה ואני דיי מרוצה, אבל ייתכן וישנן חברות שיהיו יותר טובות ופשוט אני לא מכירה ... הסתכלתי על מחשבים שיש להם מעבד של I7, הבנתי שזה טוב.. אבל בכל הקשור לסוג של כרטיס מסך זיכרון וכו אין לי הרבה מושג אז אשמח לקבל איזשהן המלצות למחשבים או טיפים איך לבחור.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ztakram,

שלום, הנ"ל לא נדרש לעבודה מקצועית אלא ללימודים קולנוע בסיסיים במסגרת בית הספר. צריך להריץ פרמייר ופוטושופ. אני מבין שהתקציב בעייתי משהו אבל אין אפשרות. להגדיל תקציב.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב נייד, חשבתי על dell Inspiron N3010 i3-380M כיוון שהוא זול יותר (2630) וחזק יותר יחסית מהמתחרים שלו מחברות אחרות. בנוסף אם יש המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים אבל גם חשוב לי שיוכל להריץ תוכנות כמו VMWARE עם שרתים עליה כי יכול להיות שיהיה לי שימוש כזה בו, בנוסף יהיה נחמד גם אם אפשר יהיה להריץ עליו משחקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shveyal115,

אני מעוניין במחשב ביתי ובנוסף לבצע מצגות הכוללות אנימציה לנכדים שלי. במפרטים שלכם יש את דו מימד בסיסי או את ביתי חזק פלוס ואני לא כל כך בתחום אז השאלה מה כדאי בשביל אנימציות פשוטות בפלאש או פוטושופ. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. * מטרות המחשב? לשימוש ביתי סביר, צפייה בתמונות, סרטים/סדרות פה ושם, גלישה באינטרנט, קצת יישומי אופיס, בלי תוכנות עבודה או משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 אינץ'. אשמח למאט, אבל הבנתי שהם יקרים יותר, אז בגדול לא ממש משנה מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא ממש משנה, שיהיה סטנדרטי ונורמלי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד טראקפוינט (האדום כמו של IBM) או נאמפאד, אבל ממש לא חובה, השיקול העיקרי הוא כספי. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבור לHDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 350 ג"ב * כונן אופטי? אם אפשר אז כן * …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ilanb0,

אחרי שקראתיי באתר כמה ימים וקיבלתי המלצות למחשב מבוסס אינטל, עשיתי פנייה וגיבשתי לי את הצרכים שלי ואודה לקבלת עזרה למפרט. החלקים שמועדפים עליי מובאים להלן ואני צריך עזרה בהשלמת הפאזל: מארז - סונאטה 2. מעבד - נוטה לקחת athalon 64x2 4800 2.5ghz dual core. האם למעבד הזה מוצמד בד"כ קירור איכותי? בנושא זה הומלץ לי על ZALMAN. דעתכם? לוח אם - אין לי צורך בתמיכה בשני כרטיסים אלא רק תמיכה במהירות עתידית גבוהה יותר מהמעבד לצורך שדרוגמ עתידי. כרטיס מסך - אין צורך בתמיכה ב - DX10. ויסטה לא ייכנס אליי הביתה בשלב זה. בעיקרון, מעדיף כרטיס המבוסס על שבב של ATI. התקציב לכרטיס: 600-1000 ש"ח. דיסק קשיח - 160 גיגה יספיק (אלא אם כן אתם "מתנגדים" בתוקף.. ) מהירות 7200, , 16 מגה באפר, SATA2. זכ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by aviad_18,

אז איך יש דרך לראות מה שם הליבה שלו? אני רוצה לקנות athlon 64 3200 חדש.. ויש 2 ליבות.. הישנה יותר שנקראת winchester או החדשה שנקראת venice... האם יש דרך לדעת את שם הליבה רק מהתבוננות על הקופסא? כי אני לא רוצה לקנות מעבד חדש ואז בבית להפעיל cpu-z ולגלות שזאת הליבה הישנה בכלל ועוד שאלה אחרונה.. מה לגבי סטפינג? האם יש אפשרות לדעת מתי ייצרו את המעבד הזה? שוב, רק אם אני בחנות. תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by me me,

היי, אשמח לייעוץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אבל אפשר לחרוג נגיד ב500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קודם כל תכנות. שיריץ בקלות VS, הרבה חלונות במקביל, כרום עם הרבה טאבים וכו', ופוטושופ. אם יש אופציה שזה יהיה גם קצת לגיימינג (נגיד, שיריץ טוב משחקים מלפני שנתיים) אז מעולה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. הא…

9. Started by flowmeter,

שלום חברים. היום הדלקתי את המחשב וכל המסך שלי נראה "מפוצץ" כזה מבפנים. ויזואלית חיצונית הכל תקין, זה נראה כמו מריחה מבפנים. כמו שלוחצים על מסך של מכשיר סלולרי ישן. מה אני יכול לעשות? המחשב הוא די חדש HP DV9000Z עם מסך 19". איפה אפשר לתת אותו לבדיקה באיזור אשדוד? מה נראה לכם סביר לעשות במצב כזה? תודה,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם אני חדש פה הסתכלתי פה על כל מיני מפרטים אבל אני אשמח שתרכיבו לי מפרט לפי הצורך שלי.. כרגע יש לי מסך 17 אינצ' אבל בקרוב אני מקבל מסך 22 אז רצוי שהכרטיס יתאים למסך. שיריץ את כל המשחקים החדשים ברמה גבוה לבנתיים שירוץ על XP עם אופציה לשדרוג ל VISTA בעתיד כרטיס מסך לא החלטתי בין סדרת 200 או סדרת 9 של Geforce אבל חשוב עם 512MB+ זכרון מעבד QUAD של 3 בערך או מהסדרה החדשה של המעבדים ה i7 זכרון 4GB + דיסק קשיח בערך בין 320 ל 500 מאוורים וספק כוח שיתאים לכרטיס מסך לוח אם לשיפורים עתידיים מארז טוב שגם ניראה טוב וצריך קירור? כמו כן על איזה חברות אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב נייד לילדה בכיתה ג' (14-15.6 אינץ'), עד 2500 ש"ח באילת (חשוב שיהיה במלאי). יש העדפה למסך מגע. אמינות חשובה. כרגע חשבתי על https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=33068 HP Pavilion X360. אשמח לחוות דעת. המון תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חבר קיבל את ההצעה הבאה: Intel Quad Q83002.5Ghz 4MB Box Intel Corner Field DG41CN L1G +1333Mhz DDR II 2GB 800Mhz Kingston 500GB 16M SATA II 7200 Hitachi ATI Sapphire HD4350 512M HDMI/DVI/VGA DVDRW LG X22 SATA Case SPL M103 Micro 500Watt + 12cm PS Fan סה"כ - 2,350 ש"ח (לא כולל מע"מ) = כ-2,700 ש"ח. אני די בטוח אפשר להרכיב מפרט משתלם יותר, במעבדי הדור הבא (לדוגמה i3 שכולל כבר כרטיס מסך, אבל מצד שני הוא לא מרובע ליבות, אז מי עדיף?) אין חשיבות גדולה לשקט ו/או טמפרטורה נמוכה באופן יוצא דופן. אשמח לדעתכם ולהצעת מפרט משתלם יותר (חייב להיות מבוסס INTEL). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 860 860 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI כמות מחיר סה"כ K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 1 860 860 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 520 1040 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 200GB SATA 1 640 640 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 90 90 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 310 310 כרטיסי מסך PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 2299 סה"כ 6100 *מארז - Thermaltake Xaser V VM-6000A *ספק -Enermax EG465P-VE 430W שאלה א…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Naama Ziv,

שלום, אני סטודנטית לאמנות ואני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש. אני מחפשת משהו שיידע לסחוב פרימייר אך לא יותר מזה. אני לא משתמשת באיליסטרייטר,פוטושופ ותוכנות אחרות. הסתכלתי על הכתבה באתר של איך לבחור מחשב לתוכנות גרפיקה אך המחשבים שהוצעו שם כבדים מדי.(סביב ה2.5 ק"ג) N550JV ו-N551JK של חברת אסוס. IdeaPad Y510P ,Y50-70 ו-Z510 של חברתלנובו. Satellite P70 ו-P50 של חברת טושיבה תקציב עד 5000. האם קיים משהו כזה?כבר הלכתי לאיבוד וממש אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by lolerxd,

שלום לכולם אני צריך המלצה לנייד שישקול מתחת ל2KG (כמה שפחות עדיף) המסך שיהיה בגודל 13.3-14 אני יודע שרוב הניידים בגדלים האלה בד"כ באים בלי כונן DVD, אם במקרה יש, עדיף המחשב ישמש ללימודים(לכן המשקל חשוב), אבל אין דרישות מיוחדות ואין צורך בחומרה חזקה במיוחד(עדיף חסכונית בסוללה) חובה WIN מותקן רצוי אחריות 3 שנים ומחברה טובה(DELL בעדיפות בגלל השירות..) תקציב עד 3K תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by e-r-a-n,

לאחרונה אני נמצא בהתלבטות בנוגע לשני הדגמים. את הדל אני יכול לרכוש בארץ ב3600-3700 עם I5, סוללת 6 תאים וכו'. ואת האסוס אני יכול להביא מחו"ל בעלות סופית של כ4100ש"ח. האסוס מגיע עם מפרט דומה מאוד, שנבדל בסוללה חזקה יותר - 8 תאים וכרטיס מסך משופר. בסה"כ המחיר בניהם מאוד קרוב אחד לשני אחרי שדרוג זכרון ל 4GB, ואז נשאלת השאלה מי עדיף? זמן סוללה חשוב למדי, ואני מקבל סוללת 8 תאים ולא 6, וגם יש הרבה ביקורות ברשת על זמן סוללה ארוך מאוד לאסוס (9.5 מוצהר מהיצרן, 6~ בפועל - עדיין מכובד) מעבר לסוללה, איכות החומרים של האסוס גבוהה יותר ועשוי ברובו מאלומיניום - כאשר החלק היחידי שנותר מפלסטיק הוא אזור המקלדת. מי לדעתכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם בפורום המדהים הזה. אז ככה: אני DJ ויוצר מוזיקה כולל MASTERING והפקות משהו כמו 6 שנים (בעיקר פסייטראנס למי ששואל). המחשב נקנה לפני 3 שנים וזה הזמן לשדרג ולעלות ברמה. המחשב באמת אחד האמינים והיציבים ביותר שנתקלתי בהם אפילו היום כשאני רואה חברים שקונים ב8 ועדיין הוא נותן פייט לא קטן *המחשב הוא לצורכי AUDIO אבל לא מוגבל לזה, יש גם קידודי VIDEO רבים וטובים והמון שטח דיסק שמתבזבז מהר מאוד ואני צריך לבצע איחוי, מחיקות, צריבות וגיבויים לפרוייקטים כמעט כל יום. התקציב הוא 2200+/- המפרט הקיים בקצרה: Gigabyte GA965P-S3 Intel C2D E6600 2400Mhz Kingston 2048MB Dual Channel (512*4) CL5 DDR2 800MHz WD Caviar Blue 320GB 16MB SATAII 7200RPM - G - 320GB VSTI/SOFT/MUSIC/V…

18. היי, אני מחפשת מחשב לעריכת וידאו גג עד 3900 וברור לי שתמיד אצטרך להתפשר על משהו אבל מה שחשוב לי הוא המעבד, כרטיס N-VIDIA וזיכרון.אני משתמשת בתוכנות אביד, פוטושופ ואולי מעט אפטר אפקט. העיצוב של המחשב וכו לא משנה אבל משנה לי האחריות על המחשב, כי כבר קראתי כתבות על התביעה של אסוס וכו.בכל אופן אלה שני המחשבים שאני מתלבטת ביניהם, מה דעתכם?1. דל אינסיפיריון 5000, 5748http://www.nett.co.il/shop/%D7%93%D7...7%A8-p-88.html2. לנובו IdeaPad Yoga500 80R60079IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17593&added=1 תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by gggilad13,

האם כדאי לקנות מחשב חדש עכשיו (או לשדרג) או לחכות עד שיצאו עוד טכנולוכגיות חדשאות כמו PCI אקספרס או מעבדים חדשים יותר? כיום יש לי: פנטיום 4 1.5 גיגה הרץ 128 מגה זיכרון גי' פורס 2

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי המחשב החליט להתאבד.. אני מחפש לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך. השימושים העיקריים שלי הם (מסודרים לפי חשיבות..) 1. solidworks 2. תוכנות אדובי למיניהם (פוטושופ , פרמייר) 3. אופיס / סרטים וכו'... התקציב הוא 2000-2500 שקלים (בלי חריגה..) מאיזה חנות לא משנה לי.. הרבה תודה, און.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הערות: צורב DVD ורמקולים סטריאופוניים (כרטיס קול אם צריך...) עם נשאר תקציב אז גם עכבר נורמאלי.. עדיפות לכונן 120GB ומלעה. זכרונות 1GB יעד: סרטים/מוזיקה/גרפיקה ועריכה/משחקים/עבודות/אינטרנט/תוכנות כבדות במיוחד [חשוב שהמחשב יהיה בעל "אורך חיים" גבוה] תודה!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by c&k,

אהלן , אשמח לעזרתכם . המפרט הקיים שלי הוא : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU המחשב יחסית ישן , בן 4 בערך . המטרה העיקרית שלי היא גיימינג אני רוצה לחזור לשחק ,יש פה אופציה לשדרג לכרטיס מסך חזק מהדור הנוכחי ולהשאיר את שאר הרכיבים כמו שהם? אם כן אשמח להמלצה לכרטיס מסך מאותה סדרה עד סכום של 1000 שקל . במידה ויש צורך או המלצה לשנות דברים נופסים זיכרון/לוח אם וכו' אשמח באמת להמלצה מפורטת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בעיקר ב EDIUS, קצת PREMIERE ן AFTER א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).EDIUS מיועד לפרנסה בעתיד, (כרגע לימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, כן אם מדובר בשיפור משמעותי מבחינה כלשהי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פופולארים ופיתוח תוכנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ייתכן שמסך, זה תלוי באיך שאר הדברים מסתדרים מבחינת התקציב, אם מדובר בפגיעה משמעותית בביצועים אז אני כנראה אוותר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעוניין בכונן SSD גדול 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

25. שלום לכולם אני רוצה לקבל מפרט עד סכום של כ-4,000 שקל.המחשב מיועד לשימוש ביתי אינטרנט,משחקים,סרטים וכו'. אין לי צורך במסך יש לי חדש. מה שאני כן רוצה שיהיה במפרט זה: לפחות 1GB זיכרון פנימי,HD של 80GB לפחות,וצורב DVD רגיל. אשמח אם תעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים (:

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.