עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bazz,

שלום, הרכבתי מפרט בKSP עבור מחשב לעריכת סרטי וידאו וקצת משחקים (ללא OC), והייתי שמח לשמוע הערות לגבי החלקים שבחרתי: (המסך ייקנה מחנות אחרת, ויהיה מדגם philips 200w6cs) מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1410 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 560 זכרון (X2(2GB ‏1GB TwinMOS CL5‎ 320 כ. מסך PowerColor HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 670 דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 530 צורב Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Black Sata 145 רמקולים רמקולים 2.1 כולל סאב-וופר 60 עכבר Microsoft עכבר אופטי MS Basic 50 מקלדת 2 Lang. (Eng / Heb) 25 מארז HJA-7610 MIDI 500W Max 185 סה"כ: 3955 היו …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי מחשב נייד של דל ולפני כחודש החליפו לי לוח אם(כולל כרטיס מסך) ובדירוג ויסטה לאחר שקיבלתי את המחשב לא קיבלתי שום הודעה על חומרה חדשה או הודעה על עדכון דירוג המערכת כתוצאה משינוי אך אחרי כשבוע-שבועיים עדכנתי את הכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים(אני לא יודע אם זה כתוצאה מזה) ולאחר יום-יומיים רציתי לבדוק את דירוג המערכת וגיליתי שהוא צבוע בצבע שונה וצריך לעדכן בעקבות שינוי במערכת.האם המערכת הייתה מזהה מיד אם היה שינוי במערכת,אין לי מושג מדוע זה הופיע,חשוב לציין שהדירוג לא השתנה לאחר העדכון.תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אינטרט, מסמכים, פגישות, פיתוח בסיסי, כלים כמו vscode, eclipse 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. אין צורך באורות. 7. האם האם יש צורך לכל…

4. אני רוצה לפתוח בהתנצלות כי בדיון הקודם שפתחתי לא נתתי ופרטים ובצדק נעלו לי את הדיון. בקשר לנושא אני לא יודע איזה מעבד לקחת , את ה 6700 או את ה6700 QUAD. אין לי בעיה תקציבית. התקציב של ה5000 שקל זה בשביל זיכרונות ספק לוח אם כוננים קשיחים ואולי מארז אם הכרטיסי מסך לא יכנסו ל. praetorian תודה למי שיעזור

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by aperseus12,

אשמח אם תעזרו לי להבין אם למחשב שלי יש קיבולת למשחקים עם גרפיקות חזקות הלינק למפרט : http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=5342563&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001〈=he&cc=il תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by CyberBot,

כן אני יודע שקשה למצוא משהו בטווח מחירים הזה.(אני חייל) השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואלקטרוניקה(EWB,EAGLE) וחשוב שיהיה סביר להתנייד איתו(מתכוון לקחת אותו לבסיס) אם אפשר חננויות באזור רחובות והסביבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Michael999,

* מטרות המחשב?גלישה,משחקים (ביניוני-עד פיפא),צפייה בסרטים,סדרות ואופיס. * גודל המסך? 15.6" אם קיים דגם ממש טוב אז אין בעיה עד 14" * משקל רצוי? לא קריטי - מצידי עד 4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא דרוש זמן ארוך - כל עוד יש שלוש וחצי שעות עבודה (העבודה מופיעה למעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB עם תמיכה בUSB 3,חיבור לאוזניות/רמקולים,ESATA,VGA,HDMI * בלוטות?אין צורך מיוחד אבל אשמח אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף 1TB - אם קיימת אופציה ליותר אשמח - מצד שני אם קיים נייד מוצלח עם 750 אשמח להתפשר. * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray?לא - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?בשביל מה זה טוב ? (לא מת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by THE-MASTER,

אחותי צריכה מחשב בשביל עבודות סרטים וכדומה אז אני מבקש בבקשה מכם אם תוכלו לתת לי מפרט כולל מסך וכל החלקים הנלווים. המפרט צריך להיות בערך ב3000 שקל. תתנו את החלקים שיש להם יחס ביצועים מחיר גבוה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by NadavP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא אם זה יעלה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Watchdogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כבר מסך Dell U2414, רזולוציה 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by cgbSpenser,

שלום, מבקש הצעה למפרט עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח סופי, עדיפות לפחות מזה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לבזבז ללא צורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות מתמטיות בעיקר (אך הוא מעונין להריץ את הFIFA החדש בגרפיקה לא הכי גבוהה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). MATLAB*, C, OFFICE *בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כמו שצוין מעלה הוא רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ FIFA חדש לא עם הפרמטרים הגבוהים ביותר, אך שניתן יהיה לשחק.... 3. האם יש צורך בצ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yossiabdu,

היי אני לא מוצא מחשב שמתאים לי הצרכים הם לצורכי לימוד ( דק וקל), ניהול העסק ( המחשב מחובר תמיד לגיבוי של דרובוקס, גוגל דרייב ואוון דריב) ועריכה פשוטה של סרטונים יש לי היום כ250 גיקה במחשב שלי מלא. מסך: 15 או 14 עדיפות ל FUL HD זיכרון 8 /16 500ssd I5 או I7 עד4000 שח איזה דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איזה משני המפרטים עדיף? תתנו גם הסברים שאני יבין למה? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 מחיר: ¤690 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1782 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤541 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤1276 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מחיר: ¤945 ספק כוח: ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENCY) 430W מחיר: ¤552 קרור…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני עוזר לאישה מבוגרת שצריכה מחשב הכי פשוט שיש, הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: מכוון ל1000-1400 ש"ח (ללא ציוד היקפי). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: גלישה בכרום, סרטונים ביוטיוב, ותוכנות אופיס, זהו זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?: לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: …

14. Started by palin,

[h=1]מחפש מחשב ללימודים, אמין, איכותי. סרטים, אופיס, גיימינג קל HP Pavilion 15-AB006NJ Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV "15.6 Dell Inspiron 5558 i7-5500U תודה לעוזרים [/h]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני מבקש שתרכיבו לי מפרט עד 3500 ש"ח שמיועד למשחקים בעיקר. המפרט יכלול: מעבד+לוח+זכרון+דיסק קשיח+כרטיס מסך+מארז+ספק. תנסו להכניס את ה8800GT 512

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. טוב אחרי כמה דיונים וחיפושים הגעתי למסקנה שהכי פשוט לבקש לבנות מפרט מחדש. התקציב הוא 2500 מקסימום עם שאיפה לכיוון 100-200 שח פחות. השימוש העיקרי יהיה אינטרנט מוזיקה בקטנה על Windows 7,הוא לא צריך להיות מטוס ולא מחשב על סה"כ מחשב שיפעל בזריזות בשימוש שוטף, אבל שגם יוכל להחזיק משחקים [לא הכי חדשים] בהגדרות בינוניות ברמה סבירה על מסך 19". יכולת ניגון סרטי HD או חיבור HDMI הם בגדר מיותרים. המחיר כולל את המחשב כולו יחד עם צורב DVD פתרונות קירור וכו', ללא ציוד היקפי וללא מסך. כוכבית בפורום כרטיסי מסך נאמר לי שאפשרי להרכיב מפרט חזק עם מעבד PHENOM 955 וכרטיס HD5850 מבדיקה זריזה ראיתי שהרכיבים האלה יקרים מדי וכנראה חזקים מדי עבור הדרישות שלי אשמח לקבל התייחסות בנושא [רק לזכור שזה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קודם כל אני רוצה לברך את בואי לאתר הזה עכשיו לנושא חבר שלי הציע לי שהוא מוכר לי את המחשב הנייד שלו וחשבתי להתייעץ לפני שאני עושה צעד כזה המחשב הוא Hp Pavilion 1160ej Dv5 15.4 אינץ' מסך ונראלי שאת השאר אתם יודעים בכל מקרה המצב של המחשב הוא דיי טוב במצב של חדש שמור היטב והוא מציע לי אותו בחצי מחיר כמעט מהמחיר המקורי בערך 2600 שקל והוא נקנה לפני כשנה והוא מוכר לי עקב מעבר למחשב נייח והוא טוען שהוא לא רוצה את המחשב הנייד יותר כי הוא עובר לנייח בכל מקרה ,מה לעשות כדאי לי לקנות או שכדאי לי לרדת מהעניין ,תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1: פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים 39202 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר לפריט - 643.00 ¤ 643.00 ¤ LV300 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E מחיר לפריט - 1,758.00 ¤ 1,758.00 ¤ IE6400 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box מחיר לפריט - 1,234.00 ¤ 1,234.00 ¤ OCZ2P800R22GK זיכרון OCZ CL4 800MHz 2048MB XTC DDR2 מחיר לפריט - 1,183.00 ¤ 1,183.00 ¤ 250KS דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 380.00 ¤ 380.00 ¤ GSA-H22 צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ¤ 214.00 ¤ 0761345-08140-5 מארז כולל ספק Antec Sonata II -EC 450W מחיר לפריט - 748.00 ¤ 748.00 ¤ סה"כ: 6160 ש"ח ללא קירור למעבד שעולה 160 . סה"כ 6320. המפרט מskypc מה…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by idoefr350,

שלום לפורום, אני מחליף מחשב למחשב שמיועד לעריכת וידאו ותמונות. תכנות עיקריות בשימוש: לייטרום, פוטושופ, פרימייר, דווינצי ריזולב ואפטר אפקטס. אני אשמח לעזרה בבניית מפרט. הבסיס שאני מעביר מהמחשב הישן: כונן וראם (8 גיגה) יחסית חדשים. המחשב שלי כיום הוא AMD, וקיבלתי המלצה חמה להישאר איתם, וכדי לחסוך את עלויות השדרוג (תקציב- 2000-3000 שקל) הוצע לי לקנות מעבד AMD עם כרטיס גרפי מובנה ולא לקנות גם כרטיס גרפי רגיל. הפחד שלי שזה לא יספיק וכמו שהיה כתוב במדריך לבניית מפרט, אני אסתבך עם 2 כרטיסים ישנים יחסית במקום אחד חדש יותר. נקודות נוספות: במארז אני אשמח לאופציה לכמה כוננים מכיוון שאני כנראה אוסיף בעתיד. אני עובד עם 2 מסכים, לכן אני צריך יציאת dvi אחת חובה וhdmi אחת חובה, אם י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by AviBsH,

ובכן מחשב למשחקים ומסך 20'' רחב אני חשבתי בכיון DELL 2007 WFP. לא מתוכנן OC הוא מתעקש על דיסק 400GB תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Nadav8889,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב ללימודים. בתכלס כבר הזמנתי את הדל ווסטרו 5470 אבל ביטלתי עסקה עקב התלונות הרבות של אנשים על הwi if שלו. אני בתכלס רוצה מחשב שדי דומה לווסטרו. קל משקל, מהיר והכי חשוב אמין(אחריות טובה ושאין תקלות ידועות. תקציב סביבות ה4000 שקל. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 אינץ׳ מספיק לי. * רזולוציית המסך? האמת שאני לא כל כך מבין בזה. אני בדרך כלל גם לא מרגיש בהבדל בין מסכים אז זה לא כל כך משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? סביבות 1.5 קילו. אפשר קצת יותר או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מקווה לקבל לפחות 5 שעות עבודה אם זה אפפשרי(לפטופ ראשון שלי). * האם יש צורך ביציאו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idanmeidan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V , GUILD WARS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי חברים יש לי מחשב נייח שרכשתי בשנת 2013 ולצערי לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי מסוג AMD Sahpphire Radeon R9 270X DUAL-X BOOST 2GB DDR5 שבק חיים, התחיל להראות אפקטים מוזרים על המסך והקריס את מערכת ההפעלה וכעת אני חייב להחליף כרטיס מסך. בגדול הביצועים שהיו לי עד היום מספיקים לי, אבל תמיד אפשר לנצל את ההזדמנות להתקדם, כי אני כן משחק במחשב שלי ומנצל אותו לגיימינג. עכשיו אני בהתלבטות, איזה כרטיס גרפי לקנות? יש הרבה אופציות, חשבתי על RX 570 בגרסת 4GB שהמחיר שלה דיי משתלם, מצד שני אולי אני מפספס משהו ואולי יש אופציות עדיפות? אולי עדיף ללכת על Nvidia בכלל מסוג 1050? או שאולי אני מפספס הכול ויש אלטרנטיבות עדיפות משניהם ועדיף להוסיף תקציב. אשמח לקבל המלצות ודיס-המלצות. …

24. Started by eyalha,

השימושים שלי הם משחקים וויסטה.. בהתחלה תכננתי שהחלק של הכרטיס מסך מהתקציב הזה יהיה 1300, אבל נראה לי עדיף שחלקו יהיה 200 ועוד חודשיים אשדרג ל8600 שיעלה משהו כמו 1100 (זה נכון בכלל?) מה שאומר שלמעשה הבקשה היא (במידה ואתם מסכימים בנושא הכ.מסך) מחשב ב4000 שקל שחלקו של הכ.מסך הוא 200-300. (כ. מסך כזה יוכל לסחוב פיפא וכאלה?) תודה ויום מצויין.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הנה החיה: http://www.xoticpc.com/sager-np9280-built-clevo-d900f-late-p-2577.html אני צריך כוח עיבוד חזק וזה הלפטופ הכי טוב שמצאתי בשביל זה. יש לי רק שאלה אחת, האם הוא יסבול מבעיות חום? וכמובן אשמח לשמוע גם חוות דעת כללית על המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.