עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by me007haha,

היי! אני שמח להיות פה בפורום ולכתוב את ההודעה הראשונה שלי כאן, שמעתי שזה המקום לשאול אז רציתי להתייעץ בסוגייה הבאה: אני נפרד בצער רב וביגון קודר מהpowerbook G4 שהיה לי הרבה שנים כי אני צריך מחשב לאוניברסיטה שיכול באמת לעבוד עם אופיס.. מחשב מאק-אינטל הוא קצת מעל למה שאני יכול לשלם ולכן רציתי לשאול איזה דגם של נייד יהיה לי הכי טוב למה שאני מחפש : - פחות או יותר ultra portable - לא חייב להיות מהשנים האחרונות, העיקר שיאכל עבודה משרדית, קצת פוטושופ ושלא יתקע בסרטונים ב youtube - סוללה שתחזיק לפחות 3.5 שעות - מבנה קשוח במיוחד- שאני לא יצטרך לדאוג אם הוא יקבל מכות פה ושם, ושלא יקבל כמה חודשים אחרי כתמים ופיקסלים מתים במסך. כעיקרון מאוד התרשמתי מהthinkpad האחרונים לפני…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, אני זקוק למפרט עבור חבר טוב בתקציב של כ 3.5K כאשר אפשרי למתוח עד 4K. כאמור - המחשב יהיה מחשב ביתי גם למשחקים בין היתר (על גבי מסך LCD בגודל 19" כרגע אבל יכול להיות שישודרג בעתיד הרחוק) וגם לצרכי עבודה על MATLAB ותוכנות CAD למיניהן כאשר מחוברים למחשב 2 מסכים רוב הזמן (19" ו- 15") לא מתוכנן OC, אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו, אין צורך במערכת הפעלה (סטודנט, מקבל מ MSDN) לגבי שקט - אין דרישה מיוחדת למחשב שקט במיוחד (ביצועים חשובים יותר משקט) אך כמובן שאין רצון לקנות טרקטור. העדפות - אינטל, I5. בנוסף, האם יש טעם להמתין ליציאה של כרטיסי מסך מהדור החדש (הבנתי שממש בימים הקרובים הם יוצאים)? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Component,

שלום, תשובותי לשאלון: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עריכת 2D (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין וכו'). בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק קופסא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? המחשב יורכב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? דרוש הארד דיסק של 1TB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא ירעיש יותר מדי. זהו מחשב משרדי. 10. האם מתוכנן OC? לא. תודה מראש, עדי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז ככה, הכל התחיל בזה שנשרף לי לפני שבועיים מסך של LG בן 5 שנים 17" ולא ניתן לתקן אותו מכיוון שהתיקון לא משתלם. בעקבות המקרה אמי החליטה בדרך מאוד לא קשורה שבא לא לקנות לפטופ, אמי מורה למתמטיקה בביה"ס תיכון, והמחשב כרגע נמצא בחדר שירות ששם אין מזגן והיא רוצה שתיהיה לה אפשרות לגלוש בחדר ובכל מקום בבית בכיף. הדרישות שלה הם אינטרנט ואופיס, כמובן שיציג סרטים כי בטח נשתמש בTVOUT, ושיהיה צורב, מסך גדול ונוח וזמן סוללה ארוך. אף פעם לא רכשתי מחשב נייד לא לי ולא לאחרים לכן אין לי מושג מה האופציות. יש של החברות המוכרות כמו IBM וHP , ויש גם חברות פחות טובות אבל הרבה יותר זולות. האם כדאי ללכת על חברה פחות טובה? האם שווה לקנות באותו תקציב יד שנייה? בבקשה תנו לי טיפים, אנחנו רוצים תוך ח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by p-o-i,

מה אתם אומרים על המפרט הבא ..3600..הרכבתי אותו פה מחנות בעיר שלי (יש לי העדפה שאם משהו מתקלקל אז אני יוכל לגשת לבן אדם ולדבר איתו ולא לשלוח למישהו שנמצא מי יודע איפה) AMD ATHLON64 AM2 3500+ - 544 GIGABYTE GA-M55S-S3 - 567 INFINION DDR2 512MB 667MHz x 2 - 673 WD 160GB SATA-2 8MB - 345 LEADTEK Geforce FX7900 GS - 1150 FOXCONN TLA570 SIL/BL CPU VENT (no psu) - 120 THERMALTAKE ST 420W PFC/12V2.0/120MM - 270 3670 אחרי הנחה 3600 שח מה אתם אומרים על הזיכרון?? ועל הספק והמארז?? איפה אני יכול לשפר או לקצץ.. ובלי לעבור את המחיר!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by pninitt,

שלום אני מחפשת מחשב נייח אז הנה התשובות לפי השאלון. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא עדיף להוציא חלקים לשדרוג עתידי למשל זיכרון ולא להתפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עריכת סאונד צפייה בסרטים ושימושים כלליים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יש לי 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בקצרה :המטרה של הכול - למסעדה יש 4 חלונות , והמטרה זה להשתמש ב 4 מקרנים שיקרינו על החלון מהצד השני שלו בשביל שתתקבל תמונה על הצד החיצוני המטרה היא לעשות פירסומות נעות, מודעות וכאלה דברים ..... אני הולך לעשות סרטונים שיעשו שימוש בכול 4 הצגים האלה (שבנויים ממקרן + חלון שהוא מקרין עליו ) כלומר אובייקט או שם שזז ממסך אחד לשני וכאלה דברים ... אז הדברים שצריך הם ככה .. 4 מקרים - זולים יחסית עם רזולוציה מינימאלית ומרחק הקרנה ממוצא (ביחס לגודל החלון כמובן ומספר שעות מנורה גם טוב חשוב (שלא ימות מהר מידי ) החלונות הם לא ביחס של 4:3 ... אבל לפי מה שהבנתי אפשר לכוון את המקרן לאיזה יחס שרוצים תוך כדי ביטול פיקסלים, נכון ? (להשתמש רק בחלק מהתמונה שהמקרן מוציא בשביל לראות את התמונ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. מחפש מחשב נייד לעבודה עם אינטרנט ואופיס בעיקר אבל שיוכל להריץ סרטי FHD עם יציאת HDMI על מנת להנות גם מהסאונד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? כ-4000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? הקלטת/לכידת, עריכת וקידוד וידאו ב-HD, צפייה בתכני HD ומשחקים "בינוניים". א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - AFX, Fraps, Virtualdub; שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה של המסך הקיים(Dell 2408WFP) היא 1920x1200. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים "בינוניים"(?), למשל: סטארקראפט 2, מיינקראפט, פורטאל 2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה גבוהה - 1080P. מארז ספק והארדיסק כבר יש, כרטיס מסך כנראה יהיה 5850 מכאן חשבתי אם כדאי לקחת מפרט לOC כמו זה: I5 2500K Scythe Mugen 2 + Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 ₪1882 או מפרט בלי אפשרות OC I5 2500 BOX+ Biostar H61MH H61 Chipset - B3 ₪1230 משתלם להוסיף עוד 650 ש"ח בשביל עוד 1.5GHZ~ למעבד? (יהיה שיפור במשחקים?) הP67 לא ממש נחוץ חוץ מהאפשרות שלו לOC, אין לי SSD וUSB3 לא ממש חשוב לי, ככה שהביוסטאר יספיק לא? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, חדש בפורום. אודה להמלצתכם למפרט בתקציב של כ-2000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS, אינטרנט, תכני HD, תכנות JAVA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty גרסאות אחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ', 1680X1050 …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by adirtnt,

רכשתי מחשב נייד לפני כחמישה חודשים - lenovo W510 43192NU ולאחרונה התעוררו בי כמה שאלות: 1.האם תצורת המערכת שלי היא של ארבע ליבות? - המעבד שלי הוא i7 Q720 . 2.כשרכשתי את המחשב הייתה רשומה את המילה arrandale במפרט שלו - מה זה בדיוק אומר? לפי מה שהבנתי אז המחשב הוא בעל 2 ליבות ויחידת עיבוד גרפי? אם כך המצב אז מה יותר טוב תצורת מערכת של ארבע ליבות כמו שחשבתי שיש לי או 2 מעבדים ויחידת עיבוד גרפי? 3.מה דעתכם הכללית על המחשב עצמו? הוא עלה לי די יקר ככה שאני מקווה לביקורות טובות.. תודה לכולם!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Noooa,

במחיר של 5,100 ש"ח... בלי מסך אבל כולל מקלת ועכבר אלחוטיים. הצרכים הם בעיקר - office, תוכנות ניהול משרדיות, - חשוב לציין שזה מחשב הולך להיות אצל מנכ"ל החברה - והוא רוצה מחשב מאוד מהיר וטוב. Processor INTEL P4 2.8GHZ 800MHZ Prescott 1M M. Board MSI NEO LSR /USB2/AGPX8/SATA Disk HD 160GB 7200 Maxtor SATA Memory 512 DDR400MHZ ELIXIR net card on board 10/100MB AGP x4 on board DVDRW LG X12 Dual Side/DVD LGX16 Sound on board 5.1 LIVE surround 4 USB x2 on back side Monitor card FX 5700 256MB TV case ATX 400W Front USBx2 Keyboard/Mouse Optical Microsoft Wireless QG4-565762 floppy 1.44MB/FireWire Card 1394 + cable

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by zolder,

מה דעתכם על הפריטים האלו? אח שלי הולך להביא לי אותם מארה"ב ב-1200$ הוא מצא איזה חנות לפני פשיטת רגל והם עושים הכל בחיסול. Intel Pentium IV 2.66GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX Asus P4B533-E/L/1394 Intel 845E Motherboard (533 FSB,RAID ATA133,5.1 Sound,IEEE 1394,LAN,USB 2.0) Maxtor 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System RDRAM 512MB PC800 Samsung Original Memory

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום , ברשותי כרגע מחשב AMD XP 2500 GIGABYTE VAXP 684 DDR במהירויות שונות )256\333\400) GF3 Tן 200 GAINWARD מארז סימבדה מעפן כזה... בכל אופן ברצוני לשדרג את מרבית רכיבי המחשב כאשר אני שם דגש על כרטיס המסך. יש לציין שהבורד שלי לא נותן לי לעשות אוור קלוק שברצוני לעשות ... ולכן יש גם לקנות בורד חדש שמאפשר זאת.. (לכו תבינו בורד דפוק) בכל אופן גם ברצוני לקנות עוד ציפ של 256 400 ולהריץ אותו עם 2 400 ואחד 333 תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. טוב ככה אני צריך בשביל חבר מפרט שלך 3000 שקל,אולי אם יעזור ממש בביצעוים אז אם חריגה של איזה 200... בלי מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים טוב ככה,המחשב הוא מחשב לבניית מוזיקה,קיו בייס ראזון וזה,רצוי אם כרטיס קול אחר ולא זה שבא אם הלוח אם ג'יגה,120-160 [לא משנה כול כך] זכרון 512...בערך... כרטיס מסך לאדע, בבקשה תעזרו

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Zeus710,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עם אפשר - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050, אך המסך בן 5.5 שנים ובעתיד הקרוב מתוכנן שדרוג ל FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

18. Started by amir88,

היי, אני מחפש לקנות מחשבים ניידים לעובדים במשרד שלי. העובדים יעבדו כל היום עם מסך גדול מחובר אליו, עכבר ומקלדת אז רוב הזמן ישתמשו בנייד כמחשב שולחני. אבל הם גם יקחו את המחשב הביתה בסוף היום ויצטרכו לעבוד גם משם. העבודה היא עבודה שיווקית אז יצטרכו לגלוש ברשת ולהכין מסמכים ומצגות, לא יותר מזה אבל כמובן לא רוצה שזה יקרטע להם. התקציב הוא עד 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה, מעדיף win7. מה אתם ממליצים? תודה!! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מדי אבל לא צריך להיות ממש קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם! מפרט המחשב הנוכחי שלי: Intel core i7 930 @ 2.8 GHz. 4GB DDR3 Radeon HD 5770 Antec Neo Eco 620w עד לא מזמן הייתי מסוגל להריץ את הרוב המוחלט של המשחקים בהגדרות בינוניות בלי בעיה. לאחרונה אני רואה שבחלק מהמשחקים זה כבר לא המצב, בעיקר ב WATCH DOGS בו המחשב טוען ותוקע את התמונה כל כמה שניות (בעיקר בנהיגה) אפילו בהגדרות הכי נמוכות. השאלה אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג חלקים מהמחשב הנוכחי (זכרון, כרטיס מסך) ומה עליי לקנות/לשדרג, כשהמטרה שלי היא להריץ את המשחקים שדורשים הכי הרבה (WATCH DOGS, CRYSIS 3) בהגדרות הכי גבוהות (אם כבר אני משדרג/קונה אז שיהיה משהו שיחזיק לכמה שנים). אין לי תקציב מוגבל אבל אין לי כוונה "להשתגע", אלא רק מערכת שתריץ את המשחקים הנוכחיים ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, למרות שלא נראה לי שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי, מולטיטסקינג כבד כאשר אני לא ממש משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג מה זה אומר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pinhasr,

שלום, אני מחפש HTPC עד 4000 ש"ח (פחות גם אפשר ) הדרישות: - ללא מאוררים!!! אני מוכן לשלם עבור פתרונות פאסיביים לחלוטין (אבל לא מעונין בקירור מים) עבור מעבד, HDD, ספק , DDR ומארז - אם ניתן להשיג את כולם ללא מאווררים - זה עדיף! - כדי לעמוד בתנאי הראשון במסגרת התקציב, אין צורך בכרטיס מסך HIGH-END למשחקים. אין צורך במעבד HIGH-END ואין צורך ב- OVERCLOCK. - יציאת HDMI ותמיכה מלאה ב HD H264 ו MPEG4 בחומרה חובה! - מארז לא גדול (בעיית מקום) - צורב DVD ו HDD שקטים.

22. Started by Bootvi,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה אני רוצה לקנות מחשב חדש, יש לי כבר מסך חדש 22" עם רזולוציה של 1680x1050. אינני מבין גדול ב-OC, ואינני רוצה להיכנס לתוך התחום הזה, לכן המחשב שאני רוצה צריך להיות חזק כפי שהוא. כמו כן אשמח למארז שקט יחסית (אבל לא שקט "במיוחד"). התקציב הוא עד 6K. המפרט שבניתי הוא להלן: כרטיס מסך : EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL ¤ 1523 מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤ 1680 לוח אם : ASUS P5Q PRO ¤ 798 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤ 584 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 315 ספק כוח : ENER…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שיש לי היום בסלון. המחשב מבוסס AMD ישן, כך שאין לי מה להשתמש ברכיבים הבסיסיים הישנים. לעומת זאת אין לי צורך להחליף מארז, דיסק קשיח, צורב, ורכיבים הקפיים נוספים. אני מעוניין להחליף את לוח האם, המעבד, הזכרונות וכרטיס המסך. המחשב מיועד להקרין סרטים, להריץ את GTA IV והורדות. אני לא מתכוון לבצע OC. התקציב הוא 1500 ש"ח במזומן ולמרות שיש מעט גמישות הייתי שמח להתכנס לכיוון המחיר הזה. אני יודע שהדרישה קשה עד בלתי אפשרית, אבל אני רוצה לנסות בכל זאת. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המפרט מורכב עפ"י בקשתו של הבחור. תקציב של 2500 ש"ח, ללא ציוד היקפי, כולל VISTA מקורי. שימושים בעיקר לאינטרנט וסרטים. כמובן שבתקציב הנ"ל אין מקום לשים ספק כח ומארז איכותיים יותר ולא גנריים, אף על פי שהבן אדם גם לא מבין מה ההבדל בינהם אז בכלל אין טעם אפילו לנסות. מה דעתכם? הצעות? הערות? הארות? תודה רבה ושבת שלום...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ripusheet,

רציתי להוסיף עוד שבב למחשב, אבל לא הצלחתי להוציא את הדלת. בתח קראתי את החוברת והוצעתי את כל הברגים הרשומים בחוברת אבל הדלת לזזה למישהו יש איזה רעיון? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.