עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך שיהיה כלול במפרט הדברים הבאים וזהו צורב רגיל זיכרון מעבד לוח אם ודיסק קשיח

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  2. Started by clutchless,

שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי. שימושים: בעיקר אינטרנט ולימודים אבל הוא משמש גם כמערכת הקולנוע שלי. המחשב מחובר לטלוויזיה ורסיבר 6.1CH. אני משחק מדי פעם משחקים אבל ממש לא גיימר. אני צריך שהמחשב יהיה שקט כי אני משאיר אותו פועל בלילות והוא נמצא ממש ליד המיטה. שהמארז לא יהיה מצועצע, עם נורות וכו', אני כבר לא בן 16. רצוי משהו שחור לגמרי, שקט מחומרים איכותיים. אני לא יודע בדיוק איזה ספק לבחור אבל לא רוצה חרא גנרי. רוצה מסך 22 רחב, התלהבתי מהאסוס mw221C אבל הציפוי המבריק קצת מציק לי. אז קודם כל בקשר למסך, יש מסך מומלץ יותר עד 1400 ש"ח? האם מתרגלים לציפוי מבריק או שאם זה קצת מציק לי בהתחלה כדאי לי להתרחק? בקשר למחשב- מה שהנחה אותי הוא לקנות חלקים מהסדרות החדשות א…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  3. אני חייל, ככה שאין לי הרבה כסף והסכום שציינתי הוא הגבול של התקציב שאני מסוגל למתוח. אני מעוניין במחשב נייד שישמש אותי במשרד בעיקר לתיכנות ועבודה משרדית, אך אני מעוניין שיהיה מאופיין טוב לשם משחקים (לא צריך את ההכי כבדים שיש היום בשוק, מספיק דברים קלים שיעבירו לי את הזמן במקרה הצורך) וצפיה בסרטים. בנוסף נראה לי הגיוני שאם אני כבר מוציא הרבה כסף, שהאיפיון יהיה כזה שהוא יוכל לשמש אותי גם עוד מספר שנים. עשיתי חיפוש מקיף בעניין והמחשב הכי טוב שמצאתי שעונה על הדרישות שלי, ואפילו מעבר לזה הוא HP Pavilion dv6102ea RM478EA http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1953 מכיוון שאני לא הולך לטייל איתו הרבה, אלא בסיס-בית וזה העיקר, לא משנה לי כל כך המשקל אך כן מ…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם HP pavilion xsrv DV4000. מיום קניית המחשב לאחר כל עבודה נורמטיבית לחלוטין, כדוגמת אינטרנט ואופיס הוא התחיל לקרוס, הפך לאיטי והווינדוס לא עלה (בדר"כ בעבודה בסדר גודל של שבוע-שבועיים לעיתים הוא החזיק מעמד חודש ועיתים נאלצתי לפרמט אותו גם פעמיים ושלוש בשבוע). החלטתי שהבעיה מההארד דיסק אבל אני לא בטוח. בינתיים ההארד המסוים הוחלף באחד תקין שכבר נבדק במחשב אחר ונעשה בו שימוש עדין. כמובן שאם הבעיה תחזור, הרי שהיא לא קיימתת בהארד דיסק. אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת איך ניתן לזהות בבירור שהבעיה בנייד היא מההארד דיסק ?איזה סימנים מודיעים על כך ? מהניסיון שלכם עם ניידים הבנתי גם שבדר"כ ההארדיסק בהם מרבה להתקלקל ...,האם זה נכון? מה ניתן לעשות? תודה, …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by redead,

DELL XPS M1330 לא מטעין לי את הסוללה לא יודע אם הבעיה בסוללה , במטען או במחשב עצמו

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. חבר המליץ לי על האתר שלכם אז החלטתי ששווה לחפש עצה טובה. אני מחפש מחשב טוב ואיכותי כדי שיחזיק מעמד לשנים הקרובות. (<--- אופטימי) כאמור המחשב מיועד לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. על המחשב להיות מבוסס אינטל, עם 4 ג'יגה זיכרון, מסך 22" איכותי מקלדת ועכבר (רמקולים כבר יש לי). אני גם מעוניין במארז טוב ומעוצב עם ספק כוח איכותי ואיוורור מתאים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  7. אני מחפשת מחשב נייד שיהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם תוכנות גראפיות שונות כמו- פוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור. מה דעתכם על הדגמים האלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8102&perur=4 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7800&perur=1&t=1&cbar=r המחשבים של טושיבה באמת טובים או שעדיף חברה אחרת? תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by marikth,

9 דווח פורסם ביום שלישי בשעה 15:02 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000- אם יש הבדל גדול אפשר טיפה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים בעיקר אופיס וכו'. יש לי אופיס אבל לא יודע אם צריך חלונות מעותב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי ש…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  9. שלום אני זקוק למפרט לצורך גרפיקה וקידוד עד 6000 שח לא כולל מסך

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Psy,

אחרי החלפת הארדיסק לנייד. ההארדיסק הקודם שבק חיים, החלפתי הארדיסק, שמתי את הג'אמפר אותו דבר כמו בהארדיסק הישן עשיתי להארדיסק CHECK בביוס, עובד בסדר גמור לפי הבדיקה. מה יכולה להיות עוד הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  11. בעיקרון השימוש שלי במחשב הוא תיכנות (כלל תיכנות גרפי), מעט גרפיקה, אינטרנת, מעט משחקים (לא אכפת לי שיהיו על מינימום), סרטים ויש מעט גם עבודה אינטנסיבית. אני החלטתי ללכת על ה HP6160ea, אבל לא יכלתי להתעלם מהמעבד שהוא רק 1.66GH לעומת ה HP6186 שזה 1.83GH. העיניין הוא שאני מעדיף את ה 6160 בגלל המחיר. השאלה היא אם יש סיבה הגיונית להוסיף עוד 1000 ש"ח בשביל לקבל את מה שה 6186 מציע, כי אני לא בטוח עד כמה זה שווה את התוספת, ואני לא רוצה לבזבז את כל הכסף שלי על הבדלים לא משמעותיים (רק אני צריך לציין שגודל הכונן הקשיח לא מהווה לי הבדל)? עוד שאלה קטנה. ב HP6160 הDVD הוא LIGHTSCRIBE? זה לא משמעותי אבל סתם מעניין לדעת.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by OmerS,

שלום, הייתי רוצה לשמוע מכם הערות על המפרט הנ"ל. המחשב ישמש כמחשב מולטימדיה ביתי לילד בכיתה ו' (משחקים ממוצעים מינוס ואינטרנט\אופיס). 1 מעבד AMD Athlon XP 2600 כולל קירור 590 ¤ 590 ¤ 1 לוח אם ABIT NF7 מבוסס ערכת שבבים nForce 2 410 ¤ 410 ¤ 2 זיכרון DDR 400 בנפח של 256MB תוצרת GeIL (2x256) 287.5 ¤ 575 ¤ 1 דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200RPM 8MB 385 ¤ 385 ¤ 1 כרטיס מסך Geforce FX 5200 128MB + TVOut 342 ¤ 342 ¤ 1 כונן תקליטונים 1.44 מתוצרת Mitsumi 50 ¤ 50 ¤ 1 מארז Compucase 6A19 315 315 ¤ תודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by doryeshua22,

לא חושב לבצע אוברקלוק לפחות בההתחלה. השקט דיי חשוב לי. רוצה לשחק במשחקים הכי כבדים שיש על 1920X1080 עם ההגדרות הכי גבוהות חשוב לציין שברשותי מסך BenQXL2420T שמגיע ל120HZ בגלל זה הרשתי לי לבנות מפרט חזק. דעתכם ? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1370 ₪ - Intel Quad Core i7 4770 3.4Ghz S1150 430 ₪ - Gigabyte GA-H87M-HD3 S1150 390 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2230 ₪ - MSI GTX780 3GB DDR5 640 ₪ - SSD Samsung 840 Pro Series 128GB SATA III 299 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 840 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 750W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 160 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hy…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Bonus,

אני צריך מפרט למחשב כללי [עבודה משרדית, קצת משחקים קלים,קצת סרטים] שיעלה עד 2K, מקסימום[!] 2.5K אבל שיצדיק את זה. אין צורך בציוד היקפי. יש מסך של 17 או 19" כמובן ללא OC הדרישה היחידה היא שהמחשב יהיה של אינטל ולא AMD

15. Started by nadavnaz,

הארד דיסק 50gb זיכרון 512mb מעבד (לא יודע מי יותר טוב בlaptopim, אז מי שיותר טוב בלפטופים) צורב dvd Wlan מסך 15" וזהו נראה לי (לפי מה שאח שלי כתב: 10/100 built in. Wireless LAN builtin. Atleast 512MB (maybe more) Atleast 50GB 15"" DVD reader maybe writer CD Read and Write graphics good enough for google earth price at most 5000NIS (hopefully less). NO bad reviews. Ivrit on keyboard. Comes with Operating system. usb firewire. ) אם קיים כזה דבר נא להגיד

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. Started by Rbix,

שלום, ברשותי מחשב נייד של Dell מדגם N411Z. לאחרונה ביצעתי פירמוט במחשב. לאחר הפירמוט המחשב לא זיהה באופן אלחוטי את רשת האינטרנט. ניתן להתחבר רק אם הכבל מחובר ישירות למחשב. אציין כי שאר המחשבים בבית קולטים את הרשת ללא בעיות. ניסיתי לחפש דרייברים, אך ללא הצלחה. אשמח לעזרתכם. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. התקציב הוא עד 6000 (בבקשה לא לעבור את התקציב) המטרות העיקריות של המחשב הם משחקים ,סרטים וגלישה באינטרנט התקציב הוא כולל מסך 22' אבל יש לי בקשה קטנה לגבי המסך חשוב לי שיהיה אפשר להטהות את המסך כלפי מטה לא מתוכנן OC לא עכשיו ולא בעתיד ואין צורך בצורב,רמקולים,מקלדת ועכבר הייתי רוצה גם שהמחשב יהיה שקט בקשר לחלקים אני אחד שלא מחליף מחשב כל כמה זמן :-\ אז נראה לי שעדיף יהיה לקחת מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך חזק למשחקים אני רוצה שיריץ משחקים כמו קרייסס וGTA (שיצא בעתיד) באיכות טובה האם זה יותר מדי דרישות יחסית לתקציב? :'( אתם חושבים שאפשר להוציא מזה משהו?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by iyehuda,

קניתי 2 מחשבים ניידים משומש/חדש מדגם ASUS 1001PXD ויש להם רק 1G זיכרון , איך אני מוסיף זיכרון ? האם לשלוח למעבדה או שזה מאוד פשוט המחשב תומך עד 2 גיגה , האם יש רק סלוט אחד או שיש שתיים שקלתי לקנות זיכרון 2 גיגה להרכיב במחשב אחד ובמחשב השני להעביר את זיכרון ה 1 גיגה כך שבשני המחשבים יהיה 2 גיגה השאלה האם זה אפשרי

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ראיתי באתר של FOXPC מספר מפרטים טובים (לדעתי) למשחקים מה דעתכם: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1415 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1503 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1412 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1413 הערות: -אין לי צורך במסך (יש לי 19 אינץ' VIEWSONIC VX922) -אני חובב OC -צריך גם כרטיס קול טוב -ושאלה: ויסטה 64 ביט או 32 ביט?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  20. אני משתמש ב-VMWare כדי ליצור סביבות מחשוב יותר יציבות, בכך שאני מקצה אספקטים שונים של פעילות ל"מחשבים" שונים. לפירוט: כאן. התוצאה היא שיש במחשב המון מכונות וירטואליות, בד"כ שלש ארבע פתוחות בו זמנית, כ"א תופסת כ-15GB של שטח דיסק, וה"טחינה" רבה. כדי לא להחזיק יותר מדי פתוחות בזכרון אני הרבה פעמים סוגר ופותח מכונות, ואני מוצא את עצמי יושב ובוהה במסך הקפוא ובמנורת הדיסק הדולקת כשהדיסקים טוחנים. זה גורם לי לחשוב שבמחשב החדש שאני קונה אני צריך לשים דגש על I/O ולא על מהירות מעבד: הרבה זיכרון, ודיסקים מהירים ב-RAID. המפרט שחשבתי עליו הוא: לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD7 - לוח האם הכי טוב של החברה הכי טובה, בארכיטקטורה היותר חזקה (1366) שאחד הדברים המאפיינים אותה זה מהירות זיכרון יות…

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by SeeYouInHell,

אני לא מבין איך אנשים כאלה קיימים תורידו רווחים כנסו ותיראו ופשוט תגידו לי את דעתכם על רמת הטמטום http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5028683

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by erashel,

אני רוצה מחשב לצבא, שישמש לאינטרנט,סרטים(גם HD), ומשחקים בקטנה(בעיקר מנגר) אני לא רוצה מחשב עם מסך 15, זה גדול מדי חשבתי על נטבוק ASUS 1215N או 1215B שאני לא מצליח להבין מה עדיף מהם, הבעיה עם הB גם שהוא עדיין לא בייבוא רשמי אני לא יודע אם כדאי נטבוק אבל, אם זה באמת מספיק מהיר, מצד שני קשה למצוא NOTEBOOKS עם מפרט טוב ועם מסך שהוא לא 15.6 אז אני צריך המלצות, אם למישהו יש נסיון עם הנטבוק תקציב: 2.5K מקסימום, עדיף פחות - יותר לכיוון ה2 *מעדיף שיהיה גם יציאת HDMI

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. בחנות QSYS.CO.il מוכרים נייד של חברה ידועה אבל של דגם שלא מיובא לארץ באמצעות היבואן הרשמי. אני מעוניין לשמוע את דעתכם על החנות הזאת ועל הסיכון שכרוך בקניית נייד ביבוא מקבילי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by JBStyle,

שלום כולם אני מחפש מפרט למחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 3K פחות או יותר. חשוב לי מינימום 6GB ראם ומעבד i5. אני כעיקרון משתמש במחשב לצרכים בסיסיים רגילים (שמיעת מוזיקה בנגן או צפייה בסרטים וסדרות/ כתיבת ושמירת מסמכים וכו') אך בנוסף אני גם משתמש בו לצרכים יותר אישיים מקצועיים כמו תכנות (Visual Studio, Eclipse וכד') ומדי פעם לעיצוב (Photoshop בעיקר). לגבי זכרון קשיח לא לחוץ לי אם זה יהיה חצי טרה או טרה, מקסימום אני אוכל לקנות כונן קשיח חיצוני. מה שכן אני לא רוצה להתפשר עליו זה מעבד וראם. אני מתכנן להתקין על המחשב Windows 8 Pro 64bit (יש לי כבר ולא אזדקק לשיקול הזה בתוך המפרט). . מה התקציב המקסימאלי? 3K עם חריגות קטנות. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד א…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by Wiz01,

קודם כל זה רק למשחקים אני לא עושה overclock ודברים כאלו והנה מה שחשבתי עליו, אני לא ממש מבין : A-DATA 512MB DDR PC4000/500 x2 AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case GIGABYTE- GeforceFX 6800 128MB DDR (256bit) TV OUT DVI - RETAIL אממ אם אתם יכולים להשלים את המפרט ולתקן אותי אם טעיתי במשהו

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים