עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מתכוון להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ומחשבים בשנה הקרובה ואני מתכנן לקנות מחשב נייד. יש לי כמה שאלות: 1. מנסיונכם, עד כמה שימושי טאבלט ללימודים מהסוג הזה ? 2. אני מתלבט בין Fujitsu Siemens T5010, Apple Macbook או מחשב אחר בעל מסך 13.3" מבוסס על פלטפורמת Centrino 2 (המלצות יתקבלו בברכה). מה לדעתכם הבחירה המנצחת (תקציב בין 6000-8000 ש"ח) ? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by SV123,

שלום, מה דעתכם על המחשב הבא (לעריכת וידאו בעיקר): מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E זכרון: 2X 1GB Spectek כרטיס מסך: ATI Radeon X800XL 256MBוGigabyte דיסק: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 מארז: Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) ספק: Liberty ELT400AWT 400W מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI מה דעתכם? האם שווה לשדרג ל-6600?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Tal.,

שלום אני קונה לפטופ חדש, כרגע הכיוון שלי זה ‏Lenovo IdeaPad G570 M5144IV‎ שעולה 3590 ש"ח (בKSP), עם שנה אחריות. הכיוון שלי זה מעבד כמה שיותר חזק (וזכרונות כמובן) כי המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית עם תוכנות יחסית כבדות (לא גראפיות) וכמובן לגלישה באינטרנט, הורדות וכ'ו. מבחינת משחקים - לא יהיה שימוש גדול. ולגביי נפח הדיסק הקשיח - מתחת ל500GB יהיה בעייתי. 640GB או 500GB זה הנפחים המתאימים. אה ולא הצלחתי למצוא על כמה RPM הדיסק הקשיח שלו עובד, יש למישהו מושג? (אם לא רשום סביר להניח ש5400 אבל תמיד עדיף לדעת בוודאות). ובכלליות - מה אתם אומרים על הכיוון? (כרגע לא הצלחתי למצוא משהו יותר מתאים מהG570 M5144IV - אם יש רעיון אשמח לשמוע) אה ולגביי התקציב - 3590 ש"ח זה כבר חריגה מהתקציב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Fungus Funk,

מחפש מפרט למחשב ביתי בסיסי. שיהייה הכי חזק, אידיאלי ומשתלם למחיר. ללא ציוד הקפי ומסך ... תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by talag,

אני מחפש מחשב למשחקים ועבודה עם מטלב וסימולינק ישנה אפשרות ל OC מעבד אינטל בלבד לא מעוניין ב AMD תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by zik125,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה שיהיה חזק עם דגש על כרטיס גרפי בתקציב של 7000 שח אני רוצה לדעת גם עם איזה חנויות מחשבים כדאי לעבוד ולרכוש מהם ואיפה אני יכול להשיג מארז יפה ולא סתם קופסא מכוערת אשמח לתגובה תודה ZIK

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by erlich9,

אחים שלי לאחר כל ההמלצות והעזרה שלכם הזמנתי מחשב... ?P4 3.0 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? MSI 945P NEO-F Intel 945P LGA 775 ?512MB Samsung? ddr2- 667x2 ?X800GTO 256MB DDR III, PCI-E? / ?X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E? ? 200GB SATA II 7200RPM 8MB? -wd ?LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 מארז רגיל של איבורי וספק 2 מאבררים 400. כל המחשב יצא בסביבות 6000 עםעכבר מקלדת ורמקולים פשוטים. מה אתם אומרים??? המחשב הוא לעבודה, גלישה ומשחקים. נ.ב- 1.כאשר מתקינים את הווינדואס במחשב חדש פעםראשונה איך מחלקים את הדיסק הקשיח (האם זה בהתקנה של הווינדואס או דרך מקור אחר) 2. לא לקחתי פלופי דיסק- האם כדאי להוסיף משום שאף פעם לא השתשתי בדבר הזה???

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  8. אחרי חקירה רבה:מחשב שנועד לעבוד בשקט ,לא ישמש למשחקים ולא יעשה OC ירכש בKSP Core2 Duo E6300 מחיר 1070 ש"ח ASROCK ConRoe945G-DVI מחיר 450 ש"ח DDR II 667 512MBX2 בערך330 ש"ח לסטיק Samsung 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מחיר 355 ש"ח מארז Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) מחיר 240 ש"ח ירכש בנועה מחשבים ספק seasonic s12 330W מחיר 345 ש"ח 2 מאווררים 12 ס"מ למארז arctic fan 12 של AC מחיר 50 ש"ח לאחד סה"כ:3220 ש"ח ללא הרכבה,מקלדת ועכבר (לא שחכתי רכיבים,חוץ ממסך?) הערות: הלוח אם שנבחר הוא היחיד שמצאתי שמכיל כ.גרפי ONBOARD עם יציאת DVI (גם מחיר אטרקטיבי וביקורות חיוביות ) כל שאר הרכיבים נבחרו כשהשיקול המרכזי הוא מחשב שקט אשמח להערות והארות :alcoholic:

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by idanbbd,

אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעבודה ב3ds max וmudbox . סביר להניח שהכי חשוב זה מעבד טוב , והרבה זיכרון התקציב הוא באיזור ה10k

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DoroS,

שלום, לאחר שלא נמצא מחשב לפי דרישותיי, שיניתי אותם מעט על מנת לנסות למצוא מחשב שכן תואם את דרישותיי : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים בFULL HD ומשחקים קלים * גודל המסך? 14"-15" רצוי מט אך לא חובה * רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? 2 קילו אך ניתן לחרוג ל2.5 קילו במידה והמחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3, LAN * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD 128 מינימום. במידה ואין מחשב שעונה על המפרט, אין בעיה לוותר על כונן זה במידה ואפשר בוודאות להחליף את הכונן הקשיח שבו לכונן SSD או לחילופין במידה ויש כונן אופטי לוותר על…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by devzero,

champion master 3.0-630-2m-775 מחשב שולחני מעבד Intel Pentium 4 630 3.0Ghz 800Mhz 2M 775 LGA 64BIT לוח אם Intel Luxemburg 915 GUXL 800mhz זכרון 512MB DDR ןן 533mhz דיסק קשיח SAMSUNG 80GB 7200rpm SATA II כ.מסך ATI X550 128mb DVI כ.קול Intel High Definition 6 channel audio o/b כונן דיסקטים 1.44 mb כ.רשת Intel 10/100 o/b מארז Micro ATX 300w מקלדת m$ multimedia עכבר אופטי m$ optical רמקולים 800w + Subwoofer מסך LG 17'' T710BH

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by kfirbep,

1. מה התקציב המקסימלי?1400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא נראה לי שתוכלו לחסוך אבל אם כן מצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 1400 זה המקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X960 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?world of warcraft, fifa 2011, cs * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אין לי שמץ של מושג מה זה. 3…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by the kooks,

שלום אני רוצה מפרט מבוסס מערכת AMD מה שבנוסף חשוב לי שהHHD יהיה לפחות 120GB זיכרונות לפחות חצי GB רצוי 1 מעבד הייתי רוצה שיכנס אתלון 3200+ אין צורך בתמיכה ב SLI ואני ממש לא חושב על O.C עתידי המחשב צריך גם לכלול גם ציוד הפקי של מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים, וזהו בעיקרון הייתי גם רוצה קצת הסבר על המפרט אם יהיה משהו שאני לא אבין אגב אם אפשר להכניס גם כרטיס מסך GEFORCE6600GT או כרטיס מסך שמתקרב לביצועים שלו זה יהיה מעולה.. וספק שיהיה משהו אכותי... תודה מראש לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by wooper,

היי יש לי בעיה בנייד DELL STUDIO 1537 הדיסק נשלף מהכונן בכל הפעלה מחדש אני פשוט רואה את הסימן של ה eject זוהר זה קורה בעיקר שאני עושה רסטרט למחשב מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. רציתי לשתף במשהו שמציק לי ( מחשב לנובו G550 )- אחרי בערך שתי דקות שלא נוגעים המחשב המסך נכבה ונכנס למעין "מצב שינה". שיניתי את הגדרות זמן השינה של המחשב ל- 15 דקות ועדיין אין שינוי. האם זו בעיה במחשב או משהו בהגדרות של הויסטה?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  16. הלווו אני כנראה רוצה לקנות מפרט מCom4u המפרט למשחקים כבדים כמו HL2 DOOM3 וכל אלו.. הנה המפרט שחשבתי עליו סה"כ מחיר ליח` כמות מוצר 1,085.58 1,085.58 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX 687.23 687.23 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX 1,009.56 504.78 2 זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ (האם הזיכרון הזה סביר?) 608.17 608.17 1 דיסק קשיח 120GIGA 7200RPM SERIAL ATA מבית SEAGATE (שהם כותבים Serial ATA הם מתכוונים שזה SATA??) 2,736.75 2,736.75 1 כרטיס מסך מדגם Geforce FX6800GT 256mb RETAIL מבית LEADTEK 161.16 161.16 1 כונן DVD מבית Toshiba BULK במהירות X16 (איך הכונן הזה?) 310.00 310.00 1 מארז מדגם CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 קיים ב 3 צ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by spartan932,

אני מעוניין או בHP או בTUSHIBA אבל בעיקר אני רוצה לדעת על הדגמים החדשים של HP לגיימרים

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by razoli,

שלום אני מתכנן לקנות בנוסף על המחשב הנייח מחשב קל כמו ה MSI wind או ה ASUS EEE900 השאלה שלי אם הוא יספיק לפיתוח תוכנות בסיסיות והרצת אלגוריתים? כלומר הוא צריך להתמוד עם BORLAD,ALAB, exlipse, mysql, ואולי VISUAL C++. ולא יותר מזה...

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  19. שלום לנוכחים, שמחתי לגלות את הפורום ושמחתי עוד יותר לקרוא את המדריך המפורט לגבי הרכבת מפרטים. אני פה, כמו רובנו, כדי להתייעץ ולקבל קצת הכוונה לקראת רכישת מכונה חדשה. כל עזרה תתקבל בברכה. :-) אני חוזר לתחביב ישן - סימולטור טיסה של Microsoft. אי לכך - המחשב הנוכחי יימסר כלאחר כבוד, והמכונה החדשה אמורה להריץ את הסימולטור ללא בעיה. בלי קרטועים, 25FPS לפחות ברזולוציה גבוהה. המפרט לא צריך לתמוך בשדרוגים מאסיביים, כלומר - המחשבה שלי היא להישאר עם המפרט הזה ל5-6 שנים הקרובות, שיספק את הסחורה. אני לא מתכוון להתעסק ב-OC, כנ"ל לא SLI - הסימולטור כלל לא תומך בפונקציונליות הזו. אני צריך גם מסך חדש (21"-22" איכותי פלוס), ואם יישאר כסף - גם למערכת שמע סבירה. ולתשובות המלאות: תקציב: עד 5…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ory25,

שלום לכולם, דרוש מפרט עבור מחשב גרפיקה, לצורך עיבוד תמונות וסריקתן. מדובר במפרט תיאורטי (צורך לימודי). 1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - עיבוד תמונות ברזולוציה של 1024DPI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לשימוש ב- Adobe Photoshop CS5. אופן שימוש - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  21. אהלן חברים, יש ברשותי את המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=20625 סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו והוא עונה בדיוק על הצרכים שלי. לאור המחירים הנמוכים של זכרונות והקלות שבשדרוג חשבתי לפנק את עצמי בתוספת זכרון של עוד 4 או 8 גיגה. רציתי לשאול את דעתכם, עד כמה תוספת שכזו עשויה להוביל לשיפור בביצועים? וכמו כן האם כל זיכרון בעל אותה מהירות (1600) יעבוד בצורה אופטימלית או שאני צריך למצוא זיכרון של חברה מסויימת? תודה!

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  22. בוקר טוב, אני מתכנן להקים סטודיו ביתי לעריכה לשונית ועבודה משרדית. אני מחפש מחשב עם מסך גדול וטוב (שלא ידפוק את העיניים, אך אין צורך ביכולות גרפיות גדולות), שיוכל להריץ תוכנות עריכה לשנות ו-InDesign. 1. הסתכלתי במפרטים המומלצים ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אבקש עצתכם! 2. מה היתרונות והחסרונות של מחשב שכולו נמצא במסך בלי המארז הרגיל? כל דעה תתקבל בברכה, תודה!

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם! אני צריך לבנות מחשב לאינטרנט,אופיס.... דברים בסיסיים ופוטושופ. המחשב לא מיועד לעבודה מקצועית של פוטושופ אלא ללימוד... יש מחשב שיתאים לבקשתי ב1600? תודה לכל העוזר ולכל מי שמנסה!

24. שלום לכולם, אני מברר לגבי מחשב עבור ידידה ולכן אשתדל לענות על השאלות הדרושות כמיטב יכולתי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר. בכל מקרה, לא משחקים ולא סרטי HD למיטב ידיעתי. * גודל המסך? כנראה ש-13 היה אידיאלי, אבל בהתחשב בסכום זה כנראה לא ריאלי, אז אפשר לחרוג כלפי מעלה לפי הצורך. בכל מקרה, לא נטבוקים למיניהם, המחשב הולך לשמש כמחשב ראשי ונטבוק נראה לי צעצועי מדי, אפילו בהתחשב בדרישות הצנועות. * משקל רצוי? אה... כמה שפחות... אבל בהתחשב במגבלות הסכום, אין ציפיות גדולות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין לי מושג, לא נראה לי ששיקול עיקרי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by j,

בשעה טובה, רכשנו היום מחשב דל 1520!! וטרם קבלנו אותו אז, שתי שאלות: 1. האם יש fingerprint? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית .. 2. איך מחברים את המחשב לקולנוע ביתי ככה שאני אשמע בדולבי דיגיטל? תודה לעוזרים, זה די דחוף..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.