עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moshemaman25,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת לא כבדים ,דיאבלו 3 LOL וסרטים HD מחובר למסך 22+רואב סרטים על 50 LED א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי רשת רק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO 3 LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 1920*1080 אני חושב+ אני רואה סרטים מהמחשב על 50 LED -לאילו הגדרות…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מאוד מושך אותי מחשב נייד של dell מדגם: DELL Precision M6500 עם זכרון 8 ג"ב במהירות 1333 מ"ה ואופציה להרחבה ל-16 הייתי שמח לשמוע עליו המלצות, או להיפך. כמו"כ, אנשי מכירות מחשבים מנסים לגרור אותי ממנו למחשבים מחברות אחרות כמו למשל לנובו (דגם W510), אסוס, או סוני. מי מבין החברות/הדגמים הכי טוב? מי מביניהם הכי זול, במידה והביצועים והאיכות מקבילים. איזה דגמים בחברות האחרות שהוזכרו דומים לדגם שהבאתי מ'דל'. ומה אתם יכולים לעזור לי בעניין, כדי שאוכל לקבל החלטות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם, עוזר לידידה במציאת מחשב עבור עבודתה. היא עושה דוקטורט ועוסקת בעיבוד כמויות גדולות של נתונים (כרגע תוכנות כמו R ומטלב, ייתכנו גם גרפיות בהמשך). הדרישות לפי הרשימה: * מטרות המחשב - שימוש כללי ובעיקר עיבוד נתונים * גודל המסך - 15 +/-, לא משנה מבריק / מאט * רזולוציית המסך - FHD, עדיף לא ללכת לכיוון 2K / 4K מסיבות של חיסכון בכוח עיבוד וזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי - לא עניין עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא עניין עקרוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth - כן (היום כבר סטנדרט, לא?) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות טרה לאחסון. אם נכנס SSD בתקציב למערכת הפעלה, מצוין. * כונן או…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ariedry,

מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? קולנוע ביתי,משחקים,עריכה גרפית ואולי החזקת שרת משחק בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים - כבד, צפייה בHD וקולנוע ביתי - כבד, עריכה גרפית - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , AC:R , PROTOTYPE 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). TOSHIBA REGZA 32" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

5. Started by mayhem,

חברים שלום, לחברה שלי יש לפטופ lenovo 3000n200 והייתי רוצה לדעת האם אפשר לקבוע במשטח המגע (במידה ואני לא ברור הכוונה לחלק שמדמה את העכבר) את האופציה של קליק שמאלי של העכבר כשלוחצים במרכז ההמשטח.. האם יכול להיות שדרייברים מסויימים לא הותקנו או שזאת בעצם הוראה שצריך להפעיל בויסטה או שלחילופין פשוט אין את האופציה הזאת בלפטופים של lenovo. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. השגתי מעבד i7 860 במחיר טוב ועכשיו אני צריך לבנות לו "סביבת עבודה". זכרון אני אשיג 8GB במהירות 1600 וגם כרטיס גרפי יד שנייה. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם לשאר החלקים. אני אומר לכל רכיב מה הדרישות שלי ואשמח שתוכלו להמליץ לי מניסיונכם. הרעיון לקיים את כל הדרישות במינימום מחיר (כמובן שאם לא ניתן למלא את כולן, על מה להתפשר לטעמכם). 1. לוח אם - ללא כרטיס גרפי מובנה. אם אין הבדל ביצועים לא אכפת לי H55 או P55 או כל מה שתואם את המעבד. אני לא צריך USB3 או SATA 3 יספיקו לי מה שהצ'יפסט מספק. אין לי גם צורך ביציאת מדפסת / יציאה סריאלית או חיבור ל- Floppy. מה שיותר זול ומקיים את זה יותר טוב. כמובן שיהיה משהו אמין. אני לא עושה OC מעבר ל- 10%, ככה שגם זה לא עניין. פשוט מחיר זול. 2. מארז - …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dorish,

מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 7090 NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 269.99 ¤ 1 269.99 ¤ 1 7285 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 2299.98 ¤ 1 2299.98 ¤ 2 5696 Zalman CNPS7000B-Cu Cooler for PIV/AMD 250.00 ¤ 1 250 ¤ 3 6963 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 455.00 ¤ 1 455 ¤ 4 7152 Asus A8N-SLI Premium nForce4 SLI Socket 939 Motherboard 1120.00 ¤ 1 1120 ¤ 5 6290 DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memory 660.00 ¤ 2 1320 ¤ 6 5942 Enermax 460W EG465P-VE 20/24Pin Power Supply 500.00 ¤ 1 500 ¤ 7 2827 Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card 575.00 ¤ 1 575 ¤ 8 7289 Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450.00…

8. Started by AboveBeyond,

האם לקנות אולטרהבוק עכשיו? או כדאי לחכות לשנה הבאה אני יודע שזה שאלה שלא שואלים על מחשבים אבל בטח יש שמועות וכל זה על הדור הבא מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום , ברצוני לרכוש למנכ"ל החברה מחשב חזק מאוד בעל נפחי דיסקים גדולים במיוחד וכמובן רישיונות . מאחר והמחשב משמש גם את מזכירתו בהשתלטות מרחוק אליו הבייתה חשוב שיהיה מסוגל לתמוך בכך באופן הטוב והיעיל ביותר. (כרגע יש לו XP PRO ). מאחר והמנכ"ל נוהג לשמור מידע בכמויות אדירות (כרגע יש לו 2 דיסקים מלאים של 250GB כל אחד ) חשוב שיהיו דיסקים קשיחים גדולים ואולי אף אופציה לגיבוי. חשבתי על 2 HD של 500 GB כל אחד. (כרגע הגיבוי מתבצע על כונן 320GB ONE TOUCH של מקסטור - אבל לא כל המידע מופיע גם בגיבוי וגם במחשב.) חשבתי על אופציה של קלטות גיבוי - אבל מאחר שמדובר על מעל 200GB העסק נראה יקר למדי = גם הטייפ וגם הקלטות. המחשב איננו מיועד למשחקים, אבל רצוי כמובן שהמחשב יתמוך גם בזה (אם כי לא ל…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, הידע שלי בחומרה עדכנית הוא אפסי ולכן מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למדיה סנטר שישמש גם לקצת גיימינג חשוב להדגיש שרוב החלקים יוזמנו מחו"ל (אמזון על נגזרותיו), חוץ ממארז שייקנה כנראה בארץ. 1. תקציב - בערך 3000. אם אפשר לחסוך, אחלה. 2. שימושים: מחשב לסלון, בעיקר מדיה סנטר אבל גם קצת גיימינג (fps למיניהם, גם סינגל וגם מולטי, משחקי אסטרטגיה כמו civilization). המחשב יחובר לטלוויזיה 49 אינצ' fullhd. 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. רמת שקט - כזו שתאפשר לראות סרטים בכיף ולא תפריע 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה בחנות. רק חלקים 7. אין העדפה לחנות ספציפית שכן החלקים יוזמנו רובם מחו"ל - רק המארז צפוי להירכש בא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yonni,

היי אני מעוניין במפרט למחשב שישמש בעיקר לשימושים הנ"ל. חשוב שבלוח אם יהיו פיצ'רים רבים ככל האפשר, חשוב במיוחד FIREWIRE 1394. כמו כן כרטיס מסך כמו GF MX440 יכול בהחלט להספיק, רצוי ONBOARD אם זה מוזיל את המחיר, רצוי שיהיה VIDEO OUT. מסך 17 שטוח לא רע, חשבתי אולי על ה - VIEWSONIC E70F. כמו כן חובה אביזרים נלווים: מקלדת +עכבר, מארז ורמקולים לא יקרים שיעשו את העבודה. להלן מפרט שהרכבתי מהידע הלא כ"כ מעודכן שיש לי, תנו דעתכם: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Origina…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב לנייד לפי הפרמטרים הבאים: * שימושים למחשב: 1. כמה מערכות הפעלה בו זמנית (Virtual BOX). 2. תכנות: java \ .net 3. אינטרנט, אופיס וסרטי HD 4. משחקים: לא ממש חשוב קצת FIFA ו Manager * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים הסטנדרטיים אבל חשובה מאוד הניידות של המחשב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם? רצוי, לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Display Port רצוי מאוד, אפשר גם HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 רצוי, מינימום 500. * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by My Gnexi,

שבוע טוב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח קוד בפרויקטים גדולים (שלוקח שעות לקמפל), גלישה כבדה (עשרות לשוניות פתוחות), אולי בעתיד הרצת Win 8 ב VM (או להפך, הרצת Linux מתוך Windows) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Browsers/Compilers under Ubuntu ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מחשב שהרכבתי בעזרת המפרטים המומלצים באתר, מה דעתכם? הפירוט לצרכי המחשב מופיע בסוף הפוסט. כמה שאלות\הערות: 1. לא בחרתי זיכרונות של 2400MHZ כי הלוח אם הנ"ל לא תומך בהם אז לא רואה צורך להחליף אותם ואת הלוח, אלא אם אתם חושבים אחרת.. 2. אין לי מושג אם הSSD וה-HDD שבחרתי נחשבים טובים. 3. אני ממש בור בכל הקשור לבחירת מארזים, אז אם נראה לכם שאפשר לחסוך שם אני אשמח להצעה חלופית... תשומת לב שהלוח אם MICRO ATX, לא יודע איך זה אמור להשפיע על המארז תודה על העזרה! מעבד אינטל Intel Kaby Lake Core i5 7600 3.5Ghz 6MB cache s1151 - Tray כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=intl-i5-7600-tray מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev2…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by רוטר,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft בלבד ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש אנשים שהרעש של המחשב מפריע להם מאוד ובארץ אין מפרטים מומלצים למחשבים ללא רעש אני מחפש מחשב כזה , האם למישהו יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MrFantstic,

היי לכולם אשמח לעזרתכם, כמה לדעתכם שווה המחשב שלי? (מחיר פר חלק) מראש אני יאמר כל החלקים כמו חדשים נקנו מאייבורי לפני פחות משנה, שמורים ומטופלים + לא נעשה להם אוברקלוק+אריזות+קבלות+אחריות. מעבד i7-3770K לוח אם Asus Sabertooth Z77 זכרונות 16GB Corsair Dominator Platinum שני סטיקים של 8 ג׳יגה במהירות 1600. מארז Cooler Master Storm Stryker ללא שריטה וללא מודינג, מלבד כמה מדבקות כמו של המעבד והלוח האם שניתן להוריד בקלות. ספק כוח Seasonic Platinum 860 WATT 80+ Platinum כרטיס מסך Asus GTX780 (הרגיל עם העיצוב שדומה לTITAN) ללא אוברקלוק מהמפעל/חנות, וגם לא נעשה אוברקלוק עצמאי. אני עוד לא סגור לגבי הכוננים הקשיחים שלי אבל אני יודע כמה פחות יותר אלו שווים. אלה החל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Maor88,

שלום! אני צריך בשביל חבר מפרט במחיר של עד 3800 שקל, כולל ציוד היקפי (מסך ורמקולים-הרמקולים יכולים להיות פשוטים מאוד) חשוב שלמחשב יהיה צורב ושהוא יהיה מבוסס INTEL. תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nab,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD 720P, וירטואליזציה קצת, ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD4 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. נגיד שחקתי במשחק X שעתיים , כמה זמן עליי לתת למחשב להתקרר כדאי שאוכל לחזור ? והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי לזרז את זה ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אני טכנאי רשתות ומידיי פעם מתכנת אני לא משחק במחשב יש לי עכשיו AMD 2500+ זיכרון כרוזיר DDR 400 756M CL 2.5 הרדיסק SATA 250 G WD כרטיס קול הרקולס 7.1 נהרס לי הלוח אם חשוב לי שהמחשב יזוז מהר אז אני רוצה מעבד + לוח אם + כרטיס מסך + צורב חדשים תקציב 2000 +- התקציב לא משנה כל כך הביצועים ויחסית לתועלת חשוב לי עדיפות ללוח אם של אסוס וחשוב שהוא יתמוך ב DDR 400 כי יש לי זיכרונות טובים כאלו לא אכפת לי אינטל או אי אמ די אם אני לא משתמש במשחקים מה אתם אומרים על האופציה של כרטיס מסך על הלוח ??? (אני פוחד מירידת ביצועים של המחשב כתוצאה מזיכרון משותף) ב KSP ראיתי את הלוח אם ASUS ‏P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA שעולה 725‎ יש לו כרטיס מסך Media Accelerator 3000 מה א…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eitanuch,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לבית. מחשב שירוץ חלק בכל היישומים היום-יומיים (דפדפן לדוגמא) וגם שלא תהיה בעייה לעבוד עם תוכנות כמו autocad, office, eclipse ועוד... שאלתי מישהו שמבין והוא נתן לי קישור למחשב הזה והמליץ לי גם לשדרג לכרטיס מסך שנמצא ראשון (הכי פשוט) ברשימת השדרוגים בחלק של כרטיסי מסך בעמוד של המחשב (מדובר בgt630). רציתי לשאול מה דעתכם בעניין והאם יש לכם הצעה טובה יותר? תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, תכנות JAVA, אופיס ואוטוקאד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

היי חברים, קצת מבולבל... מעוניין לקנות את הדגם הזה בהמשך אבל אין לי מושג אם הוא תומך ב-144Hrz. אשמח שמישהו יעשה לי סדר. :)

24. שלום! אני צריך המלצה למפרט חד שעד 8000 ש"ח בלי מסך, בלי ציוד הקפי, לא יהיה OC. המחשב יהיה לאנטרנט, אופיס ומשחקים. חשבתי על זה: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 560 ¤ 1 GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Sunbeam Samurai SILVER 230 ¤ 1 Antec TruePower 2 430W 465 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 קודם כל איך זה? דבר שני, יש 1000 ש"ח "פנויים". אני פשוט עוד לא יודע אם הוא רוצה וינדוז חוקי או לא. בהנחה שלא, איפה עוד אפשר לשפר? כרטיס מסך? אודה לכם…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. סוף סוף... הגיעה הזמן להפטר מהP3 שלי... (כן אני נותן אותו למוזאון המקומי תמורת מליונים) אז הנה החלקים שהזמנתי.. אם יש משהו לשפר אז בבקשה... אסור לחרוג מ4K AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 - 550 > noacomp.co.il 80GB 7200 8MB WD800JB - 340 > ksp.co.il Samsung 793DF 17" - 715 > ksp.co.il Twinmos 512MB 3200 - 265 >ksp.co.il Connect3D X800GTO 256MB PCI-E - 950 > noacomp.co.il Compucase 6A19 Black - 370 > pandas.co.il DFI NF4 ULTRA INFINITY - 585 > pandas.co.il AC Feezer 64 Pro - 157 > pandas.co.il אחרכך אני יוסיף עוד 512... המחשב מיועד משחקים, ואני מחבר אותו לTV (לראות סרטים)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים