ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
השימושים שלי הם משחקים וויסטה.. בהתחלה תכננתי שהחלק של הכרטיס מסך מהתקציב הזה יהיה 1300, אבל נראה לי עדיף שחלקו יהיה 200 ועוד חודשיים אשדרג ל8600 שיעלה משהו כמו 1100 (זה נכון בכלל?) מה שאומר שלמעשה הבקשה היא (במידה ואתם מסכימים בנושא הכ.מסך) מחשב ב4000 שקל שחלקו של הכ.מסך הוא 200-300. (כ. מסך כזה יוכל לסחוב פיפא וכאלה?) תודה ויום מצויין.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה אני רוצה לקנות מחשב חדש, יש לי כבר מסך חדש 22" עם רזולוציה של 1680x1050. אינני מבין גדול ב-OC, ואינני רוצה להיכנס לתוך התחום הזה, לכן המחשב שאני רוצה צריך להיות חזק כפי שהוא. כמו כן אשמח למארז שקט יחסית (אבל לא שקט "במיוחד"). התקציב הוא עד 6K. המפרט שבניתי הוא להלן: כרטיס מסך : EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL ¤ 1523 מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤ 1680 לוח אם : ASUS P5Q PRO ¤ 798 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤ 584 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤ 315 ספק כוח : ENER…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שיש לי היום בסלון. המחשב מבוסס AMD ישן, כך שאין לי מה להשתמש ברכיבים הבסיסיים הישנים. לעומת זאת אין לי צורך להחליף מארז, דיסק קשיח, צורב, ורכיבים הקפיים נוספים. אני מעוניין להחליף את לוח האם, המעבד, הזכרונות וכרטיס המסך. המחשב מיועד להקרין סרטים, להריץ את GTA IV והורדות. אני לא מתכוון לבצע OC. התקציב הוא 1500 ש"ח במזומן ולמרות שיש מעט גמישות הייתי שמח להתכנס לכיוון המחיר הזה. אני יודע שהדרישה קשה עד בלתי אפשרית, אבל אני רוצה לנסות בכל זאת. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל ולפני כחודש החליפו לי לוח אם(כולל כרטיס מסך) ובדירוג ויסטה לאחר שקיבלתי את המחשב לא קיבלתי שום הודעה על חומרה חדשה או הודעה על עדכון דירוג המערכת כתוצאה משינוי אך אחרי כשבוע-שבועיים עדכנתי את הכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים(אני לא יודע אם זה כתוצאה מזה) ולאחר יום-יומיים רציתי לבדוק את דירוג המערכת וגיליתי שהוא צבוע בצבע שונה וצריך לעדכן בעקבות שינוי במערכת.האם המערכת הייתה מזהה מיד אם היה שינוי במערכת,אין לי מושג מדוע זה הופיע,חשוב לציין שהדירוג לא השתנה לאחר העדכון.תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להוסיף עוד שבב למחשב, אבל לא הצלחתי להוציא את הדלת. בתח קראתי את החוברת והוצעתי את כל הברגים הרשומים בחוברת אבל הדלת לזזה למישהו יש איזה רעיון? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים - גרפיקה, שרטוט דו ותלת מימד, עריכת סרטים, מצגות, גלישה, עבודה משרדית. לא למשחקים.: זו ההצעה שקיבלתי מKSP: מעבד אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 875 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 זכרונות DDR II 800Mhz סה"כ 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 360 כרטיסי מסך Sapphire סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 915 2 דיסקים קשיחים Western Digital סה"כ 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 760 צורבים LG סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling סה"כ Freezer 7 Pro (LGA775) 125 מארזים CoolerMaster סה"כ Elite 335 Black (No PSU) 180 ספקי כוח Chieftec סה"כ 550…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. המחשב הוא עבור אחותי, אקדים ואומר שהיא מתגוררת בחו"ל אז נושא האחריות חשוב פה יותר. המחשב הוא לשימוש ביתי - בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים, שימוש במצלמה המובנית ושאר יישומים פשוטים. מאידך בתקציב זה אפשר לקנות מחשב די חזק בנקודות מסויימות ולכן אציין מה חשוב: מסך - 15.4 הכרחי גודל זה. נדרש מסך בעל רזולוציה ואיכות טובה לצפיה בסרטים. משקל - מכיוון שהמחשב בעיקר יהיה בשימוש ביתי אינו משמעותי. סוללה - אינו משמעותי ראה סעיף קודם. כרטיס מסך - לא נדרש כרטיס חזק, מספיק כרטיס מובנה. HD - נדרש נפח גדול, רצוי ביותר 320GB. זיכרון - אם כבר בתקציב זה עדיף לדעתי 4GB אך ייתכן שליישומים הפשוטים אפשר להתפשר. מערכת הפעלה - חשוב לכלול מערכת הפעלה, אבקש ממכם דעה לגבי שדרוג לWINDOWS 7 עם ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה על הכרטיס הכי משתלם שיש בשוק, לא ממש משנה איזו חנות (יש עדיפות לחנויות מוכרות כמובן). עדיפות לחברות BFG,XFX. לא מוכן לקנות מהחברה PALIT מסיבות אישיות והמצלצות, גם שמעתי לאחרונה שעדיף להתרחק מZOTAC :-\ יש עדיפות גם לכרטיסים ממוהרים מהמפעל (לרוב כמו: TWIN TECH, BFG, XFX ) בכל מקרה רציתי לדעת מה הכי משתלם (ואל תתחילו להציע לי כרטיסים של ATI בבקשה!) יש צורך להביא גם את הדגם המדיוק של הכרטיס וגם את החנות (בקיצור לינק... ) תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני זקוק למפרט עבור חבר טוב בתקציב של כ 3.5K כאשר אפשרי למתוח עד 4K. כאמור - המחשב יהיה מחשב ביתי גם למשחקים בין היתר (על גבי מסך LCD בגודל 19" כרגע אבל יכול להיות שישודרג בעתיד הרחוק) וגם לצרכי עבודה על MATLAB ותוכנות CAD למיניהן כאשר מחוברים למחשב 2 מסכים רוב הזמן (19" ו- 15") לא מתוכנן OC, אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו, אין צורך במערכת הפעלה (סטודנט, מקבל מ MSDN) לגבי שקט - אין דרישה מיוחדת למחשב שקט במיוחד (ביצועים חשובים יותר משקט) אך כמובן שאין רצון לקנות טרקטור. העדפות - אינטל, I5. בנוסף, האם יש טעם להמתין ליציאה של כרטיסי מסך מהדור החדש (הבנתי שממש בימים הקרובים הם יוצאים)? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD,לגיימינג,כרטיס מסך טוב. מחש בלבד,בלי מקלדת בלי כלום. שיריץ משחקיםכמו Quake 4 וDoom,שירוץ עם תכונות הורדה ברקע,HD גדול, כרטיס מסך 256MB,מארז MID-TOWER נחמד. מספיק מארז Sunbeam Samurai , וזהו. תודה מראש :]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בעיקר ב EDIUS, קצת PREMIERE ן AFTER א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).EDIUS מיועד לפרנסה בעתיד, (כרגע לימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב - הדמיות בתלת מימד ורינדור , בעיקר עבודה בREALTIME פחות חוות רינדור. תוכנות : 3dsMax. AE. MAYA. PHOTOSHOP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2x 19 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עם אפשר - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050, אך המסך בן 5.5 שנים ובעתיד הקרוב מתוכנן שדרוג ל FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשבים ניידים לעובדים במשרד שלי. העובדים יעבדו כל היום עם מסך גדול מחובר אליו, עכבר ומקלדת אז רוב הזמן ישתמשו בנייד כמחשב שולחני. אבל הם גם יקחו את המחשב הביתה בסוף היום ויצטרכו לעבוד גם משם. העבודה היא עבודה שיווקית אז יצטרכו לגלוש ברשת ולהכין מסמכים ומצגות, לא יותר מזה אבל כמובן לא רוצה שזה יקרטע להם. התקציב הוא עד 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה, מעדיף win7. מה אתם ממליצים? תודה!! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מדי אבל לא צריך להיות ממש קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם זה יכול לקרות לפני תחילת 2015 ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבנית מפרט לשימושים בייתים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, משחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך בגודל 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דרוש גם צורב, האם זקוק לכנון SSD ? 5. עד…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל אני רוצה לברך את בואי לאתר הזה עכשיו לנושא חבר שלי הציע לי שהוא מוכר לי את המחשב הנייד שלו וחשבתי להתייעץ לפני שאני עושה צעד כזה המחשב הוא Hp Pavilion 1160ej Dv5 15.4 אינץ' מסך ונראלי שאת השאר אתם יודעים בכל מקרה המצב של המחשב הוא דיי טוב במצב של חדש שמור היטב והוא מציע לי אותו בחצי מחיר כמעט מהמחיר המקורי בערך 2600 שקל והוא נקנה לפני כשנה והוא מוכר לי עקב מעבר למחשב נייח והוא טוען שהוא לא רוצה את המחשב הנייד יותר כי הוא עובר לנייח בכל מקרה ,מה לעשות כדאי לי לקנות או שכדאי לי לרדת מהעניין ,תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי יש מחשב נייד קצת ישן של חברת DELL מדגם INSPIRON 6000 . מאז שפגשתי במחשב הוא היה מאוד איטי וחסר תועלת . כשבדקתי טמפ' ראיתי שהמחשב מגיע למספרים מטורפים . 70 - 80 למעבד - וכמעט 50 ל-HDD . (ראו תמונה ) URL=http://imageshack.us] הבנתי שכבר משהו לא בסדר . תפקוד המחשב מאוד מאוד איטי ומעצבן - עד שעולה יישום או כל דבר אחר לוקח שעות המתנה ! כמות ה-CPU של המחשב עומדת מעל 70 ורוב הזמן 100% . נ.ב קרה לי אתמול שהמחשב נכבה פתאום ( כנראה מהטמפ' הגבוהה ) . הגרף תמיד למעלה או שעובד בקצב מטורף ולא נח . הזיכרון גם נשאב מהמחשב בפעילותו . כרגע אני סורק ווירוסים במחשב , מצאתי פה ושם אני עדיין עובד על זה . [אבל השאלה שלי היא = מה עושים עם הטמפ' הגבוהות הללו &am…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המפרט הבא? שווה? או להרכיב לבד מפרט? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1415 חשבתי בעיקרון על 4 ליבות ועל כרטיס המסך החדש סדרת 9800 מה עדיף זה או 4870? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר חשבתי על המפרט הזה לפני שבועיים פשוט הייתי בצבא מה כדאי לשנות? ( ואין לי בעיה אפילו להגדיל את התקציב) המחשב הזה צריך להחזיק מעמד 3 שנים 2/ WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD2500YS 5Y ASUS DVD 16*48 E-616 IDE BLACK RETAIL 1Y כרטיס מסך GIGABYTE GV-NX88X768H-RH GF 8800GTX PCI-E SLI 768MB DDR3 2*DVI+TV-OUT 3Y מעבד INTEL Core 2 Duo E6700 2.66GHZ 4Mb SHARED CACHE BOX 3Y ספק כח למחשב THERMALTAKE SILENT PUREPOWER 680W ATX2.01 EPS W0049RI 2Y לוח ASUS P5N-E SLI P-4/P-D/Core2Duo nForce 650i SLI DUAL DDR2 2xPCI-E+GIGA LAN 3Y צורב ללא תוכנה NEC AD-5170A DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK (2x1024MB) DDR-II 6400 Memory בחנות אחת זה יצ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר להפעלת תוכנות די סטנדרטיות רבות (הרבה טאבים בדפדפנים, מייל ועוד תוכנות שונות בו זמנית). בנוסף, מיועד לוירטואליזציה של עד 3-4 מכונות. דרושים רק הרכיבים במפרט. יש מה לשפר? מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13303 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1800, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9719 זכרונות: DDR3 1600Mhz 4x4GB Corsair Vengeance LP Blue Quad Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיצר יש לי בעיה כזאת^^ שלפעמים זה מופיעה ולפעמים לא בצבע כחול בלבד.... יש מצב שזה בעיה בCHIPSET של NVIDIA?? יש לי לפטופ GX600 MSI
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמא בסך הכל רוצה מחשב לגלישה באנטרנט, לא חושב שיש הרבה מה לפרט.. מסך מחשב בגודל 22 - 24, ב 1000 ש"ח או פחות. שהמחשב גם יעלה בסביבות ה - 1000 ש"ח. הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרת מחשב אז אני פונה אליכם בכל זאת למרות הבקשה למחשב צנוע.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד לפני כחמישה חודשים - lenovo W510 43192NU ולאחרונה התעוררו בי כמה שאלות: 1.האם תצורת המערכת שלי היא של ארבע ליבות? - המעבד שלי הוא i7 Q720 . 2.כשרכשתי את המחשב הייתה רשומה את המילה arrandale במפרט שלו - מה זה בדיוק אומר? לפי מה שהבנתי אז המחשב הוא בעל 2 ליבות ויחידת עיבוד גרפי? אם כך המצב אז מה יותר טוב תצורת מערכת של ארבע ליבות כמו שחשבתי שיש לי או 2 מעבדים ויחידת עיבוד גרפי? 3.מה דעתכם הכללית על המחשב עצמו? הוא עלה לי די יקר ככה שאני מקווה לביקורות טובות.. תודה לכולם!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה דגשים לפני הדרישות עצמן: 1. רצוי מסך 24" וכמובן FHD. 2. כרגע אני מעדיף להתמקד במערך של כרטיס מסך בודד ובעתיד לשדרג לכרטיס חזק יותר או להוסיף כרטיס זהה נוסף תלוי במה שיהיה זמין ונכון באותו זמן (במחיר הרבה יותר זול) ולכן רצוי שלוח האם יהיה מספיק חזק לתצורת CF/SLI עתידית (לפחות שני ערוצים * 8 ). 3. מאותה סיבה בסעיף קודם וכיוון שאבצע כנראה OC בינוני, רצוי ספק חזק, חשבתי על: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, או אפילו ל: Corsair TX 750 Watt, שניתן להשיג היום במחיר מצוין. 4. מארז - חשוב לי מאד שיהיה מארז מצויין: אוורור מעולה, מרווח, חיווט מצויין, שקט יחסית, פילטרים על כל מאווררי ה-In take, גם מראה נכנס בחשבון ופיטצ'רים כמו: tool less, usb3 in front panel…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-