עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מחשב מאוד חזק בסכום הנ"ל למשחקים ועבודה באינטרנט ובתוכנות בינוניות אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד מאוד !!! ושיחזיק הרבה זמן ולמשחקים הכי כבדים שיש זיכרון RDRAM ועם כרטיס מסך הכי חזק שיש לפי סי ... כרטיס קול גם מושקע רמקולים מושקעים ביותר ! אני לא יודע מה להחליט בקשר למעבד או אינטל או אי אם די .. שתי כרטיסי רשת , כולל מסך טוב ...לא יודע אם כדאי דק מארז גבוה וחזק , קירור רציני שיוכל לקרר תחללית הזאת וגם סורק טוב ומהיר ביותר (: תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. חבריה שלום רכשצי מחשב נייד בעל נפח 250G האם יש מניעה לחלק את הHD למחיצות כמו במחשב הנייח או שהפעילות זהה בנושא אשמח לקבל חות דעת בברכה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by Marksiman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlfield 1,Deus Ex Mankind Divided,Fallout 4, The Divition, Tomb Raider, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

4. Started by .:YoGy:.,

היי, אני מחפש לאפטופ לסטודנטית לביולוגיה בשנה האחרונה. היא תכתוב הרבה על המחשב (שכנראה יתחבר למסך ומקלדת רוב הזמן בבית). ולאחר מכן בעיקר לסרטים וזמן חופשי אבל העיקר הוא בשנה הקרובה. הוא צריך לעבוד יחסית זריז עם אופיס ודומיו... יש דגש חשוב על משקל וגודל (שיהיה קל) קיבלתי מייל מהעבודה שמציעים לנו מחשבים בהנחה, מישהו יכול להגיד לי איך המחשבים האלה ביחס למחיר? ועל איזה מהם אתם מציעים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. בחנות אמרו לי שזה משהו טוב לוח אם gigabyte amd שלוש שנים אחריות 452 שקל מעבד 2800+ amd 64 bit שלוש שנים אחריות 564 שקל

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  6. מעבד - INTEL P4 530 3.0GHZ 800MHZ HT 755LGA 1189 ¤ לוח - GIGABYTE GA-8I915P DUO 743 ¤ זיכרון - Geil 256 PC 3200 264.37 ¤ זיכרון - Geil 256 PC 3200 264.37 ¤ כרטיס מסך - GIGABYTE NVIDIA FX 6600GT 128 MB 128 BIT 1069.26 ¤ דיסק קשיח - MAXTOR 160GB 7200RPM 8MB SATA 604 ¤ צורב DVD - NEC ND3520A 342 ¤ כונן דיסקטים - Generic 52.29 ¤ ספק כח - ThermalTake W0009R 343 ¤ מארז COMiON BOND II CA032 + Window 209 ¤ 5079 סכום

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מעוניין להזמין מזיגזג כולל הרכבה ובדיקה, לא כולל ציוד היקפי או מסך. מעדיף להמנע מרכיבי onboard אלא אם כן בטוח שהם עובדים עם אובונטו. כרטיס מסך - רק של nvidia (לא למשחקים). רצוי הארדיסק גדול ככל האפשר, ואם נכנס בתקציב אז מעבד שמסוגל להתמודד עם אפליקציות ג'אווה כבדות.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  8. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מעט משחקים, פיתוח בECLIPSE, VISUAL STUDIO לANDROID וכד, עריכת וידאו בPREMIERE, שימוש בAFTER EFFECTS וכמובן הורדות, צפיה בסרטים וכד'... * גודל המסך? 17.3" או אפילו גדול יותר * משקל רצוי? - כ3.5KG לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מומלץ שיהיה כמה שיותר אפשרויות לכוננים פנימיים, אם יש מחשב עם אפשרות לשני קשיחים ולSSD (בMSATA או רגיל, גם טוב). * …

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by Lior Derei,

שלום, אני מחפש לחפש את המחשב הקיים, המפרט שלו הינו: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) motherboard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (Gigabyte) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA) חשבתי רק על כרטיס מסך וזכרון בסביבות ה1500-1800 ש"ח תודה רבה על העזרה

10. Started by over23,

שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש בין השאר לתוכנות גרפיקה ועריכה כמו פוטושופ, פלאש, CAD , ויוכל להריץ סרטים ומשחקים. ידוע לי שאני רוצה מעבד עם ליבה כפולה, הארד דיסק SATA לפחות 80 GB (רצוי יותר) , זיכרון של 512 (רצוי 1GB). אני גולש באינטרנט כבר כמה שבועות ומנסה למצוא חנות\אתר שיש בו מחשב כזה אבל לא ממש מצליח למצוא. התקציב שלי הוא בין 7000-8000 שקל כולל מע"מ. תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  11. 1. מה התקציב?6000 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים, תוכנות כבדות ועוד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?יש לי כבר מארז NZXT TEMPEST 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL בלבד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?מאוורר אני רוצה MUGEN2 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא.. 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא קריטי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?בינוני 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. כל המשחקים הכי חדשים, רזולוציה 1680X1050 עוד הערה שלי: עדיפות למעבד הזה INTEL Core I7…

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה, מולטימדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת, עכבר ור…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  13. המחשב מיועד להריץ משחקים כבדים בעיקר ואני לא מתכוון לעשות OC מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם - Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 כ. מסך - Gigabyte nVidia Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail - GV-NX88S320H-B-RH זיכרון - (G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK (2x1G מארז - Compucase 6A19 Midi Tower True 400Watt PSU כונן קשיח - Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS בנוסף יש לי כמה שאלות: א. האם כדאי לשפר את אחד מהרכבים (בלי לעלות את המחיר יותר מדי) או שבסה"כ המחשב הוא מעולה לסביבות ה-5500 שקל? ב. האם הוא יריץ טוב את ויסטה? ג. הבנתי שהולך להיות ירידת מחירים במעבדים במהלך החודש, האם היא ירידה באמת מ…

• 15 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by aviran_n,

צריך 2 מפרטים באיזור ה4K שיכללו מסך (איזה LCD פשוט...), רמקולים (אפשרי מובנים במסך), מקלדת ועכבר. המפרטים מיועדים לשימושי אופיס, ואינטרנט בעיקר, אך אחד מהם צריך להיות מותאם קצת יותר למשחקים. אשמח לקבל מפרטים מהחנויות zigzag2000 ksp

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  15. אהלן חברים , רציתי עזרה במפרט מחשב כי אני לא ממש מעודכן בחמורה החדשה. הסכום שאני רוצה להגיע אלייו הוא 5500 ש"ח אני מבקש לנסות לא לחרוג, אבל אם החריגה תהיה הכרחית אז שיתעגל לסכום של 6000 ש"ח אני מחפש מפרט למחשב שיהיה חזק מספיק כי הסכום פה לא כל כך קטן השימוש שיעשה במחשב יהיה תוכנות עריכה כמו cubase , photoshop ועוד תוכנות עריכת סאונד למינהם אני יודע שהתוכנות האלה עובודת בעיקר על זיכרון המחשב אז נכוון בעיקר לזיכרון בלי ליצור צווארי בקבוק בקשר לכרטיס מסך אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כי אני לא הולך לשחק יותר מידי במחשב אולי רק במשחק ב world of warcraft למי שמכיר אז הוא לא דורש תומך גרפי חזק משהו אני רק מבקש שיתמוך HD בקשר ללוח אם(עדיפות לASUS) אני רוצה לוח שיתמוך ב…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  16. פירקתי את המחשב הקודם (חייב להודות שגיליתי שאני מסוגל לפתח ערך סנטימנלטי למתכות, ממש עצוב לי לזרוק ולהיפרד מהמחשב, ליווה אותי הרבה שנים). אני לא יודע מה לשמור ומה לזרוק אז רציתי לדעת בכמה כסף אוכל למכור את החלקים הבאים: מעבד אינטל דואל קור E5200, 3.2GHZ , לעולם לא עבר OC ויש אחריות לכל החיים וגם את הקירור המקורי שלו לוח אם ASUS צ'יפסט G31, ASUS P5KPLCM סטיק זיכרון DDR2 של 2GB של PQI, רץ על 667MHZ עוד סטיק DDR2 של 1GB של קינגסטון, רץ על 667MHZ הארד דיסק של סמסונג שנקנה לפני שנתיים בערך, 320GB 7200RPM 16MB, יימכר לאחר פירמוט ספק כח של HEC 450W והנה המדבקה שעליו: http://img833.imageshack.us/img833/5020/66103310.jpg בכמה אוכל למכור את החלקים לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מחשב נייד אני מעוניין לשחק בו משחקים אבללל, אני לא רוצה לשלם יותר כסף רק כדי שהמשחק ירוץ עם עוד פעלולים; משחקים חדשים במינימום גרפיקה, בלי שהמשחק יקרטע. האם הכרטיס של אינטל מסוגל? GF8400 GS שמוצע על הרבה ניידים? או שבשביל כל משחק מהשנה האחרונה צריך לפחות HD 2600 או GF 8600 GT? תודה :jump1:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by NuXeR,

היי, המערכת שלי היום כוללת בגדול: e8500@4.2ghz DFI x48 4GB ocz ddr2 400mhz radeon 6970 2gb eyefinity (3 full hd monitors) seasonic 850w ssd+hds אני רוצה לשדרג מתוך כוונה לשפר ביצועים במשחקים, אבל לדעתי ההאטה שלפעמים מתרחשת נובעת דווקא מהמערכת הכללית, ואולי מה-RAM ולא מכרטיס המסך. חשבתי לעשות את השינויים הבאים במערכת (רכישת החלקים תתבצע בארה"ב) Intel i7 970 GA-X79S-UP5-WIFI 16gb ddr3 corsair dominator 2400mhz ובנוסף אולי להוסיף עוד 6970 למערכת בתצורת Crossfire. (יד שניה) השילוש הזה מגיע לאיזור 5000 ש"ח במידה ואקנה אותו בארה"ב. האם יש המלצות לשפר/להוריד/לשנות ? תודה

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  19. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב למשחקים אך לצערי איני מבין בכל החלקים באופן פרטני אז אשמח לקצת עזרה אז ככה: התקציב הוא בערך 8-9 (ועוד 1 לציוד הקיפי) ובערך 2 מסך 19 אניץ LCD. המחשב צריך להחזיק ללא שידרוגים בערך 2-3 שנים. המחשב מיועד להריץ את הויסטה בעתיד . אין לי שום מושג בOC אבל אני מעוניין להיכנס לתחום ולכן חשוב לי מחשב שיכול לתמוך ב OC פשוט ובסיסי ואם אפשר גם לוח אם סלחן הרעיון שלי עכשיו הוא להתחיל ללא OC אבל עם הזמן להתחיל לאט ובכך לאזן את הביצועים שיעבור זמן והחלקים יתישנו. זהו רעיו כללי למה שחשבתי עליו: E6600 קירור נחמד למעבד לוח אם טוב (DS4 של GB?) 2G זכרון 800Mhz ( של G.Skill? ומה הקשר של התזמונים לסוג המעבד ואם צריך OC למעבד בשביל שיתאים לזכרונות?) ATI…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. האם קיים חיבור SATA לניידים? או אפילו SATA2...? אני מניח שזה מתחבר כמתאם

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by itaysp,

שלום. חברי קונה מחשב בקרוב.. הוא ביקש את עזרתי בהמלצה על חלקים.. אמרתי לו מה שאני יודע, אבל אני לא ממש מעודכן בזמן האחרון... המליצו לו על מפרט ממישהו שהוא מכיר שמביא לו את החלקים בזול וזה מה שהמליצו לו: מעבד: CORE 2 DUO 1.86 E6300 2M -- 224$ ה 6400 עולה 265$. שווה לשדרג? לוח אם: משהו של אינטל בערך 120$ - אולי יש משהו יותר זול וטוב? דיסק קשיח: WD 250GB SATA2 -- 98$ זכרונות: 2X DDR2 512 MB 533 MHZ SAM -- 62$ כרטיס מסך: GAINWORD GT 7600 256 MB -- 163$ צורב DVD: לא יודע איזה.. 40$ בערך מסך: XEROX 17" 172 XAP 5MS -- 298$ אין ציוד היקפי כל המחירים בלי מע"מ עכשיו המחשב מיוחד לקצת משחקים Fifa NBA וכדומה.. אלי גם BF2 וכאלה ומסנג'ר איסיקיו מוסיקה אינטרנט.. בגלל נושא המשחקים הוא מתב…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  22. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה מספיק חזק עבור הדמיות בתוכנות סקטץ' אפ / וי ריי של סקאט אף שימוש ברינדורים המון / שירטוטים באוטוקאד (בנוסף אני גם חובב מוסיקה ואני מתעתד לחבר ציוד חיצוני כגון מיקסר אבל לא צריך להתייחס לזה מידי) התקציב שאני יכול 6000 ש"ח (כולל מסך אם אפשר מקלדת ועכבר) עדיף לא לחרוג מהתקציב, ניתן להשתמש בכל התקציב. חוץ מעבודות שתיארתי לעיל, אני לא יודע לעשות דברים מתקדמים כגון אוברקלוקינג אז תקחו את זה בחשבון. לא צריך ווינדוס יש לי כבר. המחיר צריך להיות כול הרכבה שזה בד"כ דרך אייבורי או קיי אס פי בהצעה עצמה. אני חושב שדי מיציתי את הבקשה. אשמח לעזרה מאחר ואני לא כל כך מנ…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by nondos,

שלום החלטתי שהגיע הזמן לחליף מחשב ואני פונה אליכם כדי שתעזרו לי לבנות מפרט חדש הדגשים: מעבד Q6600 עכשיו כשאפשר להשיג אותו ב 1500 ש"ח כרטיס מסך 8800 זיכרון 2GB - 4GB אין תכנון ל OC המחשב ישמש בעיקר למשחקים, אינטרנט ותיכנות אין צורך במסך צורב אני אעביר מהמחשב הישן אז גם אין צורך ודבר אחרון מארז שיהיה פשוט בלי כל הקישקושים מסביב אבל עם יכולות קירור כמה שיותר טובות המחשב יוצב במקום בו זרימת האוויר לא כ"כ טובה דרך אגב אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי כך שאין צורך לחשב עלות הרכבה במעבדה תודה רבה לכל הממליצים

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  24. תקשיבו אני צריך מחשב למשחקים כבדים כולל מסך 22 ללא ציוד הקפי.......אבל גם ללא מעבד כי אנני מקבל עוד מעט את ה qx9650 מארצות הברית אני רוצה גם שהלוח אם יתמוך ב cf תקציב 5800 כולל מסך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by ori1297,

בבקשה עזרה... מחפשת מחשב בתקציב של בערך 4000 לילד בן 9 למטרות משחקים (GTA ואנמיציות כגון אחרות..) כמו כן אשמח אם תמליצו לי היכן לרכוש.. הממונומונו תודה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.