ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך לבנות רשת ביתית קטנה של 2 מחשבי קליינט ועוד מחשב שיתפקד כשרת (מערכת הפעלה חלונות 7, אין צורך בסרבר) השרת אמור להריץ אפליקציה יעודית לרו"ח (זום) והוא ישמור עליו את הDB, ויחלק מידע לשני המחשבים האחרים. הדרישות הרשמיות של התוכנה על השרת הן: על איזה RAID אתם ממליצים? מדובר ביכולת לקריאה\כתיבה מאסיבית, וכמובן בלי לשכוח גיבוי. אז חשבתי על RAID 10 או RAID0+1.. מה אתם אומרים? לסיכום, צריך מפרט מומלץ לדעתכם למחשב-שרת הנ"ל תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בקיץ הקרוב הלך ללמוד לימודי הנדסה בטכניון (אני עדיין לא יודע בדיוק איזה חוג, אבל הוא יהיה אחד מהבאים, אוירנוטיקה, בניין, מכונות, חשמל, מחשבים או מעשייה וניהול). לעניין זה אני עדיין לא יודע בדיוק לאילו תוכנות להתכונן אבל אני מעריך שAUTO-CAD וMATHLAB יהיו ביניהם. מה שכן חשוב לי גיימינג קל. לא איכפת לי שיריץ על הגדרות גריפקה הכי גבוהות או הכי נמוכות העיקר שלא יגמגם. המסך מאוד קריטי לי שיהיה איכותי (כאמור מיועד לסטודנט והולכת להיות ים קיראה ועבודה על מודלים). חשוב לי שיהיה SSD לפחות בסיסי במערכת שאוכל להחזיק עליו את מערכת ההפעלה ואת תוכנות הOFFICE והמשחקים. רמת השקט די חשובה לי , כאמור מחשב ללימודים. חייב להיות חיבור לטלויזיה עדיפות לHDMI וVGA. כרטיס קול מספיק לי 5.1…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים הפעם האחרונה שהרכבתי לעצמי מחשב הייתה לדעתי איפשהו באמצע העשור הקודם, ולמרות שהוא עדיין עובד לא רע, נראה לי שהגיע הזמן להוציא אותו לגמלאות. אז הנה התשובות שלי לשאלון: 1) התקציב המקסימלי שלי הוא כ-5K, לדעתי זה יספיק מעל ומעבר ולכן אין צורך לחרוג ממנו. 2) המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. הוא יתחבר למסך 2209WA של דל. אין לי ממש רעיון למשחקים ספציפיים כי די התנתקתי מהתחום בשנים האחרונות, אבל כמובן שהייתי רוצה להריץ את המשחקים החדשים ברזולוציה הטבעית של המסך.. 3) אין צורך בציוד היקפי 4) אין צורך לכלול במפרט מעבד - המחשב יתבסס על מעבד Core i7 3770K, לכן ניתן להשאיר את עלות המעבד מחוץ למשוואה 5) השקט לא חשוב בכלל 6) לא מתוכנן, אבל נחמד אם תהיה אופציה לזה. 7) אין צ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש מפרט בכ-10K לעריכת סאונד ווידאו וגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במסגרת הדרישות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד מקצועית, עריכת וידאו מקצועית, משחקים ברמה בסיסית וגם אני הולך לעשות האקינטוש ככה שהרכיבים צריכים להתאים למק אבל כמובן אני לא מצפה לסוג של מידע כזה .כרגע יריץ רק WINDOWS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase. AVID, Premiere פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batt…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב בבית של ההורים שלי כבר עתיק ומבוסס על phenom X4 945. הם מעוניינים לשדרג אותו כי הוא כבר לא צעיר וכוחו לא במותניו. את המארז (אנטק) והספק כוח (קורסאיר cx550) חשבתי להשאיר. בנוסף קיים כונן דיסקים שחשבתי להשאיר. הכרטיס מסך ילך לפח אחר כבוד. המחשב משמש בעיקר לעבודות משרדיות ולימודים + סדרות וסרטים. מה שלדעתי צריך זה: מעבד, זיכרון, לוח אם, כונן ssd ואם אין מובנה אז כרטיס מסך. הבנתי שמבחינת תמורה למחיר יש את ה- amd ryzen 3 2200g שיכול להיות כדאי אבל אשמח להמלצותיכם. קצת ביאס אותי המחירים שהזיכרונות קפצו אליהם, בתקופה שהייתי פעיל הם היו עולים גרוש וחצי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה נשמע?? אני מעוניין לשדרג לוחם אם + מעבד + זיכרונות אני מועניין לרכוש את הדברים הנל ואשמח לחוות דעת או משהו לשנות להחליף לחברה אחרת או כל המלצה אחרת תתקבל בברכה לוח אם - GIGABYTE Auros Z370 Gaming 7 או ASUS ROG Strix Z370-F Gaming מעבד - Intel I7 8700K זיכרונות - Corsair RGB 2X8 GB DDR 4 3000MHZ
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-PRIME-B450M-K - AMD AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With ASUS PRIME-B450M-K... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪1094/1072[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]זכרונות - DDR4 - לנייח AX4U300038G16A-SB10x2 - XPG 16GB (2x8GB) 3000Mhz DDR4 CL16 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10... אחריות לכל החיים[/td] [td]כמות: 1 ₪337/330[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]כרטיסי מסך - AMD PCIe 21294-01-20G - Sapphire RADEON RX5700 (NAVI) 8GB GDDR6 HDMI,3x DP (UEFI) LITE Compute …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש מחשב netbook עם מעבד אטום שיתקלקל לו המקלדת והUSB מצד ימין. (סליחה שאני כותב את השימושים פעמיים) אבא שלי רוצה מחשב שהדפדפן בוא עולה מהר ואפשר לעבור במחשב בין אתרים בקלות. אבא שלי מתחבר בבית בכבל ובחוץ במודם סלולרי. אבא שלי מחפש מחשב חזק מספיק כדי לעשות את זה ומסלול אינטרנט תואם. המחשב צריך להיות עד 13.4 בגודל מסך ו2.4 במשקל (ממש נייד לא תחליף שולחני). שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, צפייה בעידן פלוס בחיבור אנטנה בUSB. לא בשביל משחקים. עכשיו יש כל כך הרבה חברות לקניית מודם סלולרי שקשה לדעת מה הכי מתאים. אפשר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך, תתפרעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, תכני HD, תוכנת FL Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FL Studio - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים ברמה גבוהה עדיף אלחוטי- בנפרד מהתקציב של ה-3000. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, משחקי אינטרנט, קצת המרות וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציב: 5000 ללא מסך (ניתן לחרוג) ללא OC 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קולנוע בייתי, הורדות, משחקים 3. העיצוב לא חשוב לי אלא הקירור 4. אשמח אם אקבל חנויות/ספקים בהם אוכל לקנות את החלקים (יש אפשרות להרכבה עצמית) 5. אבקש את דעתכם למפרט ולהערות שהערתי...(יש לי צורך רק בחלקים שציינתי) מעבד: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: Intel® Desktop Board D975XBXLKR REV305 או GIGABYTE GA-965P-DQ6 LGA775 (האם מעבד אינטל הולך הכי טוב עם לוח אם של אינטל ?, או כדאי ללכת על ג'יגהבייט או על איזשהו ASUS) זכרון: 2GB (אין לי מושג על איזה חברה ללכת, על איזה מהירות ללכת 667/800) כ.מסך: יש לי העדפה לATI (אם אתם חושבים אחרת אתם מוזמנים להגיב) לא יודע על איזה חברה ללכת חשוב לי ש…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כמה דרישות וכמה שאלות דרישות: 1. יציאת HDMI 2. הרצה מלאה וחלקה של 1080P 3. מחשב שקט מאוד (לסלון). 4. מארז נחמד ולא גדול. 5. 4GB זיכרון, לא פחות. 6. כרטיס רשת אלחוטי בתקן החדש (N). 7. יציאה דיגיטלית לכרטיס קול. 8. כרטיס לכניסת וידאו (להקלטה) הכולל שלט. 9. תמיכה מלאה של כל החומרה בלינוקס. שאלות: 1. אני יכול להשיג מעבדים של אינטל ב 50% הנחה בערך. האם עדיף לי לרכוש בכל זאת AMD? 2. האם יש לוחות אם של אינטל שתומכים בקידוד סרטים בחומרה? (פענוח H.264) 3. חשבתי לוותר על כרטיס מסך חיצוני, האם כרטיסי המסך בלוחות אם מספיק חזקים לניגון של סרטי HD באיכות 1080P? תודה מראש לעוזרים.
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהמפרטים הבאים עדיף למשחקים כבדים הכוללים מסך ועכבר. מפרט ראשון: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1527 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R ¤1126 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM060 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤356 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤850 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4870512MD5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤122 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי לפטופ שבמקור מגיע ללא זכרון SSD האם אני יכול לחבר לו כזה דבר או שזה משהו שצריך להיתמך ע"י? תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום זה הוא מפרט למחשב רב תכליתי- משחקים, תכני HD, שימוש משרדי התקציב 7K- אין בעיה לחרוג האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? תודה! לוח ASUS X79 P9X79 S2011 מעבד I7 3820 3.6GHZ 10MB זכרון KINGSTON 2X4GB 1600 כרטיס מסך Asus Nvidia 560GTX 1GB דיסק קשיח SSD Corsair Force3 180GB ספק כח- כבר נרכש CHIEFTEC 550W אין צורך בציוד היקפי וכל חלק שאין פה- לא צריך. אין לי כוונות לעשות לו OC.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב לצורך הלימודים לפי העדפות: שימוש: אינטרנט, אופיס, פוטושופ, SPSS זיכרון: 4GB + מעבד: לא משנה אבל שלא יהיה מיושן תוך כמה חודשים. ווינדוס: עדיף שיבוא עם אבל אם לא יהיה - לא קריטי. מסך: 13.3 לא מבריק. משקל: עד 1.8 עם עדיפות ל 1.3-1.5. סוללה: מינימום 6-8 שעות. "מקלדת ועכבר" : איכותיים שלא נתקעים או עם כל מיני בעיות. חברה: אמינה עם שירות טוב (דל, לנובו, אסוס, מה אתם חושבים על סמסונג?) אחריות: 3 שנים. מחיר: 3-4 אלף אבל אם יש הצעה ממש ממש טובה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות. אני כל היום מסתובב עם המחשב ממקום למקום ולכן חשוב לי שיהיה באמת נייד, נוח וקל, ושכניסה למצב שינה וקיפול המסך הרבה פעמים ביום לא תזיז לו. אני לא לחוץ עליו ויכול לחכות כמה שבועות…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג Nvidia geforce 635m או radeon hd 7670m? לפי מה שהבנתי, ואולי אני טועה ה - Nvidia geforce 635m אמור להיות יותר טוב אבל לפי מה שראיתי ביוטיוב ה radeon hd 7670m הריץ משחקים יותר טוב ממנו כמו למשל battlefield 3 על ultra.תודה לעוזרים </blockquote>
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי לפטופ INSPIRON N4030 של DELL כבר הרבה מאד זמן ופתאום ראיתי שהוא הפסיק לקרוא דיסקים שמוכנסים לכונן. (הדיסקים עובדים במחשבים אחרים) לחלופין, ניסיתי להוריד DEAMON TOOLS LITE ולהעלות קבצים דרך התוכנה אך שיטה זו לא עבדה מכיוון שהמחשב לא זיהה שיש כונן וירטואלי נוסף. יש לציין שהדיסקים שניסיתי להכניס אינם "צרובים" (משחקים מקוריים) ואת הקבצים שהעליתי עם הdeamon tools המחשב לא זיהה ( שיש כונן נוסף.) איך אוכל לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטודנט לפיסכולוגיה אז אין דרישות של MATLAB או דברים כאלה * מטרות המחשב? סרטים/אינטרנט/משרדי * גודל המסך? 14-15 מאט * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כל משקל בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אפשרות ל6 שעות עבודה (יום לימודים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וזהו * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB אבל אפשר להתפשר גם על 500GB * כונן אופטי? כדאי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מסך מט כלומר ללא מגע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים , אני אעשה זאת קצר וקולע, המפרט הבא מתאר בעקרון את מה שאני רוצה , אני רוצה חוות דעת(אפשר גם מחנות אחרת) מחשב לתכות וגיימניג - לא גיימר מטורף אבל כשיצא overwatch אני אהיהי רגוע , lol & visual studio חשוב מאוד מארז שקט לא צריך ציוד היקפי ולא צריך הארד דיסק בנוסף ל ssd מינימום קו התחלתי שהלכתי איתו : skylake/ddr4/16 ram/ssd תצקיב יש , זה לא הנקודה פה מה עדיף 2 או 4 סטיקים של זכרון בלהתחשב על ה dual ram channel תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1619 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Fractal Design Kelvin T12 Full copper…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שחשבתי עליו: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ 686.17 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ 363.44 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ 542.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card [ 1699.91 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ 279.95 ] 1 Networking : Genius 10/100 LAN Card [ 49.84 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT […
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך מפרט שמבוסס על AMD ב2,000, ללא מסך. טנק-יו ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין במפרט למחשב שישמש בעיקר לשימושים הנ"ל. חשוב שבלוח אם יהיו פיצ'רים רבים ככל האפשר, חשוב במיוחד FIREWIRE 1394. כמו כן כרטיס מסך כמו GF MX440 יכול בהחלט להספיק, רצוי ONBOARD אם זה מוזיל את המחיר, רצוי שיהיה VIDEO OUT. מסך 17 שטוח לא רע, חשבתי אולי על ה - VIEWSONIC E70F. כמו כן חובה אביזרים נלווים: מקלדת +עכבר, מארז ורמקולים לא יקרים שיעשו את העבודה. להלן מפרט שהרכבתי מהידע הלא כ"כ מעודכן שיש לי, תנו דעתכם: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Origina…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם : אחרי התלבטויות קשות ושיטוט לילי ארוך בפורום הגעתי למסקנה שזה המפרט המומלץ : CPU - AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX = 878 MB - ASUS A7N8X DELUXE NFORCE 2 = 899 RAM - MUSHKIN 256MB PC2700 BASIC GREEN X 2 = 498 HD - WD 80GB 7200 RPM 8 MB SPECIAL EDITION = 653 VGA - ATI AGP8X RADEON 9500 PRO 128 MB DDR = 1168 CD/DVD - LITON 16/48 RETAIL = 276 CD RW - LITEON 48X12X48 RETAIL = 331 FLOPPY - MITSUMI 1.44 = 54 CASE - COMPUCASE MIDI TOWER CI-6A19 BLACK 300W??+USB = 338 KEYBOARD = GENIUS KB-06X PSE ENG/HEB = 30 MOUSE - GENIUS NETSCROLL OPTICAL USB = 100 SPEAKERS - SW-2.1 SLIM 200W + SUB = …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-