ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי קצת בלבול בין כול המעבדים של אינטל וamd אני מחפש מחשב חזק יחסית בתקציב של 2000 עד 2500 שח ללא שום תוספות של ווינדואוס וכדומה. המחשב יהיה לשימושים של משחקים כבדים יחסית כגון bf4 ו-cod! חשוב לציין שיריץ משחקים כאלו באיכות טובה יחסית ולא מקסימלי. פרט לכך השימושים יהיו של אינטרנט סרטים וכו', לא מעבר לכך. ראיתי מחשב עם מעבד של amd a10 6800k ב 2000 ש''ח רציתי לדעת אם הוא מספיק בשבילי כמובן שצריך להוסיף כרטיס מסך חיצוני אבל איזה אני לא יודע כול כך. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית אני מצטער ששיגעתי את מי שעזר לי בנושא הקודם, האמינו לי שאני בעצמי כבר השתגעתי מלבחור מחשב. אחרי שדיברתי עם כמה סטודנטים, הבנתי שלצרכים בסיסיים של סטודנט אין סיבה להשקיע מעל 3,000 ש"ח. אני בסך הכל צריך את המחשב הזה בשביל אינטרנט, אופיס ומעט סרטים. לא מעבר לזה. אבל לשימושים המועטים האלה, חשוב לי שהמחשב ירוץ מהר וחלק, ללא תקיעות. הדרישות שלי מהמחשב: מסך מעדיף 13.3 או 14 אינץ'. מעבד i3-i5 (עדיף i5 כמובן). 4gb RAM לפחות. שיהיה כונן SSD של 24GB לפחות. חיי סוללה טובים. אופציה לחריגה קטנה מהתקציב. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד. המטרה היא בעיקר לעבודות ושימוש יומיומי (אינטרנט וכו'), אבל חשוב לי שזה יהיה משהו שיחזיק מעמד יפה ולא משהו שאצטרך לרוץ להחליף עוד יומיים. אני כן מאמין שאשתמש בו לצפייה בסרטים/טלוויזיה וכו'. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים שמצאתי באתר גרופון. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם. אני בעיקרון אוהב יותר את הגדול יותר שהוא HD מלא וכמובן מסך גדול יותר, אבל האם ההבדל במעבד ממש משמעותי? כן חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וחלק. אשמח גם לקבל חוות דעת כללית על המחשבים והמחיר בו הם מוצעים, אני ממש לא איש מחשבים כך שאני באמת זקוק לעזרתכם. תקציב - 500 דולר מדינה - ארה"ב מוכן לקנות מוצרים שהם refurbished, מחוץ לקופסא וכו' (לא יד 2) * מטרות המחשב? עבודה יומיומית (גלישה, אופי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר לתכנות ועוד שימושים שיגרתיים (סרטים, אופיס וכו') * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2ק"ג +/- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות עבודה רציפות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא מיוחדות אבל שיהיה מספיקות יציאות סטנדרטיות (יותר מ2 יציאות USB למשל) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בדקתי מחשבים של דל, לנובו ואסוס, אבל פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע יכו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , עברתי על כמה וכמה שירשורים פה ואני צריך את עזרתכם גם. * מטרות המחשב? תואר ראשון במדעי המחשב , אינטרנט , אופיס וכו' , משחקים אולי FIFA לא יותר, חיבור המחשב לטלויזיה והרצת סרטים 1080HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם קיים בגודל הזה מקלדת מלאה זה עדיף * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB , אם יש אפשרות עתידית להוספת SSD זה עדיף * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ושווה להשקיע את המרב אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, מחשב בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צורב DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8, זה מתבטא במחיר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב בחנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי KSP או חברה הנמצאת בפתח תקוה/קרית אונו/אור יהודה/רמת גן/יהוד. בעדיפות גבוה…
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב קטן לעבודה בדרכים. מאוד חשוב לי שהסוללה תחזיק מעמד הרבה זמן אבל נתקלתי בכמה וכמה מחשבים שלא מספקים עליהם את המידע הזה. למשל המחשב הזה ששמתי עליו עין. האם יש מקום שמספק את המידע הזה באופן כללי? תודה על הנכונות
-
- 8 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בעל המפרט הבא: Mainboard : Gigabyte P35-DS3L Chipset : Intel P31/P35 Processor : Intel Core 2 Duo E6750 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )Video Card : ATI Radeon HD 4870 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NS50 Powe supply: 700W Consair Case: Coolmaster CM690 Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה, למטרת צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה וגלישה באינטרנט. בקיצור- תחנת מדיה-סנטר+גלישה. מאוד אשמח לשמוע ממי שבאמת מבין בנושא, כיצד עליי לבצע את ההסבה מהמפרט הקיים, בצורה הטובה ביותר. אני כמובן מעדיף…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום! אני מנסה לעזור לידידה שלי לקנות מחשב שישמש אותה ללימודים. הסיבה למחשב במארז mini-itx הוא שאין לה מקום בשולחן עבודה למחשב בגודל mid/full tower. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, עד 300 ש"ח בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ללימודים (ופרנסה) תוכנות Adobe Photpshop, Illustrator, inDesign ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכות וידאו קלות. * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל, אבל אפשר גם עם טאץ, * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לפני שאתם עוברים על המפרט רציתי לציין שכבר קניתי I7 4770K וSSD, רק תגידו לי אם יש איזה רכיב לא טוב שלא יתאים כמו לוח אם.הארד דיסק לא אמין ,קירור חלש מדי וכולי... התקציב הוא 4800 לשאר החלקים. אני קונה מKSP אילת 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם צריך אז צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מחפש לי מחשב נייד בעיקר ללימודים וגלישה באינטרנט, אולי בעתיד שיהיה גם לשימוש בתוכנות גרפיות כמו Solidworks וכו'. לא מעניינים אותי סופר ביצועים לגיימינג וכו', זאת לא המטרה של המחשב. ערכתי את הודעתי לפי השאלון בפורום. * מטרות המחשב? לימודים וגלישה באינטרנט, אולי שימוש בתוכניות שרטוט כמו Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' בלבד. * רזולוציית המסך? לא עקרוני ממש, אבל כמובן שכמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא שאני מבין בזה. * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביבר, שלא ימות תוך שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יכול להיות אחלה אם יהיה HDMI. * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אבקש המלצות על מפרט למחשב שבבסיסו מיועד לאינטרנט ואופיס ולא יותר מזה, לא יודע אם התקציב גדול מידיי אבל תשתדלו לחסוך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? אופיס ואינטרנט בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד היקפי מלא, רמקולים עכבר מקלדת מסך צורב DVD 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד בגודל 15". השימוש הוא בבית בלבד, וככזה אין צורך בנידות מושלמת. חשוב שיהיה נוח לשימוש. כמו כן חשוב לי אחריות ארוכה ואם אפשר גם שירות בבית הלקוח. אמינות תמיד חשובה, למרות שזה לא משהו שאפשר לצפות מראש, וגם חשוב לי נורא שיהיה שקט\קריר במשטחים שנוגעים במהלך שימוש במחשב (איזור העכבר ומקלדת) משיטוט בפורום נראה שהמחשבים בטווח מחירים הנל הם מסדרת אסוס, N550JV שמגיעים עם או בלי מסך מגע. בסהכ נראה מחשב מעולה, ולא נראה לי שאפשר ליפול איתו. לפי ביקורות ברשת נראה שהסוללה מחזיקה יפה (במידה וצריך), שהוא יחסית קר ויחסית שקט. גם מקבלים אחריות בבית ל-3 שנים. מה שאני תוהה הוא האם קיים משהו נוסף בטווח המחירים הנל ששווה לשקול. בסופו של יום אני כנראה לא אצטרך כ. מסך כה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אך עם זה עומד בדרישות בצורה טובה אז אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל סוגי המשחקים החדשים כמו bf4 crysis 3 ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 אינץ דגם [h=1]sync master p2250[/h] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבהות 3. ה…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני בהתלבטות קשה בין השניים, הסמסונג סדרה 9 הוא דגם של שנה שעברה מגיע עם 512 SSD מסך FHD אנטי גלייר והמעבד הקודם (לא הסוול) עד 7.5 שעות עבודה ללא טעינה! עכשיו המחיר שלו ירד ל6700 (מפרט מלא בזאפ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=845389) הלונובו יוגה 2 לאומת זאת הוא דגם חדש מגיע עם מסך 13 ברזולציה 3200x1800 שלדעתי סתם מוגזמת ולא נוחה לשימוש, מסך טאץ' שאני לא באמת צריך ובגלל שהוא טאץ הוא גם מבריק דבר שהוא חסרון מבחינתי וזמן סוללה שלו עד 6.5 שעות עבודה, וסינגל באנד וייפי שזה עוד דבר שאומרים שהוא חיסרון, יתרון יחד זה המעבד החדש וזכרון ראם של 8 לאומת 4 בסמסונג במחיר טיפה יותר זול של 6000 שקלים (מפרט מלא בזאפ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=863219) …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים מאוד מאוד קלים. * גודל המסך? שיהיה לפחות 15.6 * רזולוציית המסך? אני לא ממש מתמצא בתחום אבל עדיף שהרזולוציה תהיה גבוהה בשביל האיכות בסרטים... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 3 ק"ג נראה לי סביר אפשר לחרוג קצת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שלוש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ממש מתמצא בנושא אבל שיהיה חזק חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק אבל אני לא חושב שאני אשתמש ביותר מדי זכרון... * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שתהיה וינדוס * האם …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות מחשב בזמן האחרון לצורכי הדמיות תלת ממיד כבדות ומהמפרטים שעשיתי בכל מיני חנויות בארץ המחיר יוצא מופקע בעליל... אז חשבתי לבדוק כמה יעלה מחשב כזה בחול והופתעתי לגלות שיש הפרש משמעותי!!! אבל אני לא יודע כמה יצא לי בסוף הכל כולל מישלוח והאם אני צריך לשלם מעמ, מכס, מיסים בחול ומה הדרך הכי נכונה לרכישה מחול והאם זה באמת משתלם בסופו של דבר. המפרט: מעבד: Intel i7-4960X Extreme לוח אם: ASUS Rampage IV Extreme LGA 2011 Intel X79 זיכרון: Corsair Dominator Platinum 32GB (4x8GB) DDR3 1600 MHz דיסק: Samsung Electronics 840 Pro Series 2.5-Inch 256 GB דיסק: Seagate Barracuda 2 TB כרטיס מסך: ASUS GeForce GTX TITAN 6GB או כרטיס מסך: ASUS GeForce GTX780 המחיר ע…
-
- 8 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים מצאתי מחשב נייד במחיר יחסית זול (לדעתי) מישהו יכל לעזור לי?, להגיד לי עם הוא יריץ משחקים כמו: ARMA 2, Call Of Duty Ghost, Battlefield 4 על איכות טובה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז המפרט בשביל הרצת משחקים כמו BF4 וכל המשחקים החדשים בהגדרות הכי גבוהות על 1080P. התקציב: 6000+- אפשר לעלות אם ממש כדאי. אשמח לחוות דעת\שינויים וכו'. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪562 מארז: באנדל NANOXIA Deep Silence 1 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪850 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שוב פונה אליכם, הפעם מתכוון להזמין את המחשב כמה שיותר מוקדם מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית אבל שיהיה רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, לייטרום באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע גודל המסך הוא 22 אינץ אבל רוצה להשאיר אופציה לשדרוג -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור את 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 CS:GO Crysis וכו' (משחקים כבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" | 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה אז לא יודע להגיד …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים ספציפים אבל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מחשב בלבד ללא מסך ללא כלום 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, Dev C++, Visual Studio, Turbo C. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, (מבריק או מט? לא יודע, לא חשבתי על זה אף פעם) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) : FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כולל Numpad * משקל רצוי? בגדלים כאלו נראה לי שעד 2.5 קילו, לא יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-