ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
טוב קודם כל תודה מראש לכל מי שעוזר לי ! ! ! אוקי תראו אני מתכנן לקנות מפרט כזה : 1x AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 1x DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1x Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline 1x Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO 2x Westren Digital SATA 120GB 8MB 7200 RPM WD1200JD 1x AVerTV DVD EZMaker GOLD - PCI 1x PIONEER DVR-110 x16 DVD-R/RW DUAL LAYER Black - OEM 1x LG CDROM X 52 Bulk 1x MGE XGBOX Sidewinder 400W ATX Chassis Black 1x Thermaltake Silent PurePower 480W 2-fan Power Supply איך המפרט? אני רוצה לעשות RAID עם שני הכוננים קשיחים שכתבתי למעלה, מהן האפשרויות שלי ומה כדאי? תודה , IZIK תודה לחן על העזרה !!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר די ישן ואני מעוניין לשדרג את השילוש הישן שלו . אני מעוניין בשילוש שיהיה טוב לאוברקלוק . התקציב שלי 2000 שקלים . המפרט שלי נכון להיום : מעבד E8400 עם קירור מוגן 3 . לוח אם P5Q זיכרונות OCZ 4GB ספק של קרוסייר 750 וואט כרטיס מסך HD7850 תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 1,457.03 Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [A64/DDR] 611.95 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 501.49 Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory 695.10 Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card 1,564.18 Thermaltake TT360AD Power Supply 360W, 1 fan 272.69 בסביבות ה 5000 שקל למטרת משחקים מה אתם אומרים על הזכרון ועל הספק כוח ? ובכלל
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - 1000 אם יהיה ממש שימושי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם מ.הפעלה וירטואלית, פוטושופ ואולי קצת גיימינ. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מתלבט אם להזמין מאמזון אשמח לד…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש וכבר קיבלתי כאן מפרט, אבל רציתי לנסות ולהרכיב לי מחשב כולל כל הציוד ההיקפי(כולל רמקולים מקלדת מסך ועכבר) התקציב שלי הוא בסביבות ה 4500 ואני מנסה כל הזמן לא לחרוג ממנו אבל כל פעם אני עובר אותו ואני לא יודע אם זה משתלם. אז אם אפשר חוות דעת על המפרט הבא וגם מפרטים נוספים בסביבות התקציב הזה, אפשר לחרוג מעט אם זה ממש חיוני.עיקר השימוש הוא משחקים סרטים ואינטרנט. בנוסף לכך רציתי גם הסבר על כרטיסי מסך איזה כדי ולמה? וגם מה ההבדל בין כרטיסי המסך בתחומים של מחיר וביצועים(כלומר למה כדאי כרטיס מסך מסוים ולא אחר). המפרט הבא הורכב ב KSP: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tra…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בתכותרת התקציב הוא 7K-7.3K בבקשה לא לחרוג אין צורך בשום ציוד היקפי יש לי מסך 24" עוד בקשה גדולה המטרה היא אך ורק למשחקים (כמובן שקצת מוזיקה וסרטים) אבל המחשב למשחקים לא לנסות לחסוך לי כסף כי אני כבר חוסך כמה חודשים במיוחד בשביל זה..... מכיוון שיש לי 24" אני כבר נעול על ה 4870HDx2 ואני לא חושב שתהיה בעיה להכניס אותו למפרט תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
:hi: שלום, אבי מעוניין במחשב נייד חדש. המחשב ישמש לעבודה שוטפת ואינטנסיבית, אמנם לא כבדה כגון עריכת וידאו וגראפיקה, אך דרוש מחשב שיוכל להתמודד היטב עם הרבה חלונות פתוחים ועומסים למיניהם (אקסל, אאוטלוק, מלא חלונות אינטרנט פתוחים וכו') - כך שאני מניח שהדברים החשובים ביותר הם זיכרון (2 ג'יגה זה די והותר, לא?) ומעבד 2GHz או יותר. * כונן קשיח - 160ג'יגה, 5400 סל"ד, וזיכרון מטמון יותר מ-8 עדיף.. * אורך חיי הסוללה חשוב.. אני מאמין ש-6 תאים יספיקו.. * אין צורך בכרטיס גראפי רציני, אך כן צריך כזה שיספיק לכל צורך בסיסי אפשרי (כלומר, לא להתפשר על כרטיס נחות לגמרי).(בזה אני לא מבין) * מצלמה מובנת, BlueTooth, ועדיף מיקרופון מובנה.. *כרטיס רשת אלחוטי 802.11b/g *מסך 15 ומעלה (לא…
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מנסה לקבל טווח מחירים, ורעיון על איזה רכיבים כדאי להשיג, בשביל מחשב שהייעוד המרכזי שלו זה הקלטות סאונד, כמו דיבוב ומוזיקה. מעבר לזה, ההנחה היא שזה מחשב לשימוש רגיל, עם קצת משחקים בקטנה. מדובר על מערכת שלמה, למטרת הדיון. מה שחשוב: המחשב שקט! בלי רעש של מאווררים. גג, צליל איוורור שלא שומעים במיקרופון קונדנסר. כונן קשיח SSD שקט וקר. למחשב יש כרטיס סאונד טוב, או אפשרות להתחבר לכרטיס חיצוני טוב, בלי בעיות. המחיר של המערכת כולל את הכרטיס סאונד. המחשב ייעודי, ככה שהמחיר לא עולה בשביל רכיבים שלא משמעותיים לסאונד ושימוש רגיל, כמו קצת משחקים. שלא יהיה מחשב איטי לאופיס בלבד. לא משנה אם הוא נייח או נייד, בהכרח, אבל מעניין להשוות. אני לא כולל ציוד סאונד היקפי פה, כמו מיקרופון, א…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים לשלוש שנים הבאות ללא ציוד היקיפי. אני מתכנן לקנות מסך 26 אינץ' (בקרוב ללא קשר למודעה הנוכחית) והמשחקים יהיו באיכות גבוהה. ללא צורב ומערכת הפעלה. שיהיה יחסית שקט מ1-10 6. צריך שיהיה בלוח רייד 1,5,0 לשלושה דיסקים מינימום תודה
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את התקציב כל עוד היחס עלות תועלת שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש ביותר, Guild Wars 2, Heroes of the storm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
Intel Core 2 Dou E6600 2.4GHZ 64BIT לוח אם ASUS P5K FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 8600GTS 256MB זיכרון G.SKILL F2-6400CL4D-2GBHK DDRII 2GB 800MHZ CL4 כונן קשיח Western Digital 250GB 16MB SATA2 צורב DVD ASUS DRW1814BLT X18 DVD עכבר ומקלדת Microsoft Wireless Optical Desktop מארז Antec Solo + Power Supply 500W 5400 שקלל אני צריך כרטיס רשת כדי להתחבר לADSL? אפשר לקנות בUSB? או כרטיס רשת על הלוח אם...
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה למפרט למחשב htpc שימוש עיקרי הרצת media center צפייה בסרטים מוסיקה ומשחקים (אין צורך להשתגע בכרטיס מסך כי המשחקים לא מהווים חלק כבד). הערות: אין צורך בכרטיס טלוויזיה. המארז צריך להיות ברוחב של עד 30 ס"מ (עקב בעיית מקום). כמו המארז הבא: http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=sg02-f&area=usa בנוסף מצאתי את המפרט הבא, מה דעתכם עליו? מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם Asus P5KPL-CM דיסק קשיח 500GB SATA II 7200RPM 32MB Seagate זכרון פנימי OCZ 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כרטיס מסך Gigabyte GeForce 8600GT מארז מה ששמתי למעלה או מפרט דומה רק מבוסס על המעבד AM2+ 9550 Phenom Quad Core. כמעט שכחתי תקציב 3K. תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח-עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: .Crysis 3,Assassins Creed etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מחפש מפרט שיתן למעבד e8400 או e8500 אוברקלוק מקסימלי במחיר 3000-3500 ש"ח (מעבר לסכום זה כבר ניתן לקנות את המעבד Quad המהיר) מטרת המחשב עבודה משרדית, צפיה בסרטים והמרת פורמטי וידאו בין אחד לשני, הורדות ומעט משחקים אין כל צורך בציוד היקפי אין צורך בכונן קשיח, DVD או צורב, אין צורך במסך, עכבר, מקלדת וכד' לפי מה שהבנתם, בנושא האוברקלוקינג יש חשיבות לקרור. העיצוב לא חשוב לי בכלל, מצידי שיהיה קופסא מכוערת ופשוטה אין צורך בהרכבת המחשב או במערכת הפעלה מבחינת חשיבות: 1. מהירות (וקרור) 2. שקט 3. צריכת חשמל נקודות נוספות שאבקש שתענו לי (וקשורות ישירות למפרט) 1. האם יש הבדל בביצעוים בין זכרון 2GB ל-4GB? 2. המליצו לי על לוח אם asus P5QL-E, האם יש דברים בגו? 3. האם התקציב ריאלי, או שעל…
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב GIGABYTE לחברה שלי [סטודנטית] לצרכי כתיבה ועבודה משרדית כמו שאתם מתארים לעצמכם המפרט הבסיסי הוא כזה מעבד CORE 2 DUO 1.8 GHZ זכרונות 2 GB 800 MHZ ציפסט אינטל הארדיסק 250 GB כרטיס מסך ONBOARD וכו'.. השאלה העיקרית האם 3150 ש"ח זה הוגן לכזה מחשב של חברת GIGABYTE [glow=red,2,300]והאם זוהי נקראת חברה טובה\איכותית?[/glow] ולמה האחריות רק לשנה מבחינת הספק או שאולי יש דרך להרחיב את האחריות..?
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב (או מכשיר כלשהו) שאוכל לחבר לטלויזיה. לפני כמה שנים קניתי HTPC מבוסס AMD A10-6800K עם 4GB RAM מאז שדרגתי לו זיכרון והוספתי SSD אבל הוא עדיין מתקשה לנגן קבצי וידאו באיכות גבוהה (נניח 20GB) - הסאונד יוצא מסנכרון. ניסיתי נגנים וקודקים שונים וכרגע אני מוכן לקנות משהו חדש - אבל שינגן 4K בקלות בכל פורמט סביר. התחלתי לחפש קצת ונראה שהיום כולם מכוונים לסטרימרים כמו Roku וֹ-nVidia שהמחיר הזול שלהם קורץ כמובן, אבל יש לי העדפה למחשב ״אמיתי״ שיידע לבצע עוד משימות קלות במקביל ואוכל להתקין בו נגנים שונים ותוכנות אחרות. אין לי תקציב מוגדר אבל עד 4-5K ש״ח זה יהיה סביר וניתן לעלות כמה שצריך כדי להגיע לביצועים טוב…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, התקציב בסביבות 4000 ש"ח. אין צורך במסך, ציוד הקיפי או כונן אופטי כלשהו. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית, עבודה עם מכונות וירטואליות וגם משחקים (גם כבדים). אין לי כוונה לבצע אוברקלוקים. איך המפרט למשחקים ב4000 ש"ח שבאתר עבור השימוש הזה? כדאי לקצץ קצת בכרטיס הגראפי ולהשקיע יותר במעבד? למה יש במפרט הזה ספק כל כך חזק?
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוקי התקציב שלי הוא עד 5000 כולל מסך, אז משהוא כמו מפרט מחשב של עד 4300 שח ואולי איזה 100 שקל פלוס מינוס. בכל מקרה הייתי רוצה שזה יהיה מחשב כללי שכן לא רק לגיימינג, כך שלא תיהיה כל ההששקעה על כרטיס מסך על חשבון רכיבים אחרים. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאד. משהוא כמו 9/10. בכל מקרה אני מבקש שהכרטיס מסך יהיה של חברת nVidia אני פשוט חושב שהם יותר טובים (תקנו אותי אם אני טועה). בנוסף ניסיתי להרכיב בעצמי מפרט אבל אני לא מבין בתחום הזה בכלל. להלן המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪839 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB …
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
במידה ושנה הבדל באחריות לא משנה לי. והבדל של 70GB גם לא משנה. Uהשימושים יהיו אותם שימושים. איזה מחשב מומלץ מבחינת סוג המעבד. כרטיס המסך. חיבורים, אמינות המחשבים הניידים של טאותו המותג ושרות בארץ? HP DV5-1060ej http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51060 או DELL 1535 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750-ati.htm עם הוספת 1GB זיכרון הוא מגיע לאותו המחיר פחות או יותר. דרך אגב. האם HP בארץ נותנים אחריות למחשבים שנקנו בחו"ל? תודה על כל עזרה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח, חריגה של כמה מאות בודדים אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי כולל כל תוכנות adobe, מספר עבודות במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עבודה ממושכת במחשב, שקט במידת האפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם T5500 הורדתי את התוכנה CPU-Z והיא מראה שהוא פועל על 997Mhz למה הוא לא אמור לפעול על 1.6Ghz?? למה? רק לפעמים זה עולה ל1.6Ghz
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל כמה שפחות אבל להוציא כמה שיותר טוב ! גם אם זה אומר להשתמש בהכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אין אין אפשרות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,וגראפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. PHOTOSHOP .MSN . משחקים כבדים למיניהם ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). אממ רק פוטושופ וזה םא זאת הכוונה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני קונה את המסך T260HD והרזולוצייה המקסימלית היא 1920x1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו?CRYSIS , GTA IV , COD וע…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים. אפשר לומר שכבר קניתי את כל החלקים חוץ ממעבד ולוח אם. אני עדיין מתלבט אם לקחת את ה-D930 כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. תודה לכל המשיבים. מעבד: Pentium D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Tray לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 כרטיס מסך: Leadtek PX7600GT-TD256 - Geforce 7600GT-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 DDR3(1.4ns 128 bit) SLI Support דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y זיכרון: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL צורב: LG GSA-4167B(B) DUAL LAYER DVD WRITER BLACK מאר…
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-