ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) - ייעוד המחשב הוא למטרות משרדיות בלבד ויישמש סטודנטית במהלך לימודיה באוניברסיטה. * גודל המסך? עדיפות ל-15"-17" * משקל רצוי? פחות רלוונטי במקרה זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ייעשה שימוש במחשב במהלך הלימודים ולכן עדיפות לכמה שעות \ פרק זמן סטנדרטי כמקובל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) פחות רלוונטי * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL ** אם המ…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב AIO עם מסך מגע והמחשב הזה נראה לי לא רע מבחינת המפרט שלו והמחיר- http://www.imshops.co.il/pl_product~EDOKi5~2~20.htm רציתי לדעת אם יש אותו למישהו או שמישהו מכיר אותו ויכול לחוות דעה לגביו ממקור ראשון.. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך 500-200 ש"ח אז בכיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב השימוש הוא לסרטים ב-HD, קצת משחקים ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג אבל משחק קצת, חשוב שהמשחקים יעבדו הכי חלק שאפשר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי אונליין, MAPLE STORY MU ONLINE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איבדתי את הדיסק ריקאברי : HP 4530S . ממי מבקשים אחד שתואם למחשב שלי? קניתי אותו באלקטרה מחשבים . תודה ויום נעים.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב למדיה סנטר+משחקים, חשוב לי שלמארז תהיה אפשרות של "שליפה חמה" אם קיימת אופציה כזאת במארזי HTPC. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, BF3,CRYSIS,FAR CRY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).52" 1080P …
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
חשבתי לבקש ממנו את המחשב הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=6851264&type=product&id=1218809260330#tab=overview מה אתם אומרים? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטים (המחשב הוא מתנה להורים).
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ותוכנות כגון פוטושופ ואילוסטרייטור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes13 /fifa 13 בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הלוח אם,מעבד,קירור למעבד,זיכרונות וכרטיס מסך ולהישאר עם המארז הנוכחי ובנוסף לקנות כונן SSD לצורך התקנה של מערכת ההפעלה. יש לי מארז של Antec Sonata III עם 500W ספק כח של Antec. אין צורך בקניית די וי די והארד דיסק רגיל. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - כ 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב - משחקים, עיצוב גרפי, סרטי HD, פיתוח. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע עובד עם מסך 19' - מתוכננת קנייה עתידית של מסך חדש בין 22'-24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - שואף לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 סוגי מחשב: הראשונה מערכת מבוססת על G640 והשניה על i3 העניין הוא שאני מוכן להוציא 1600 ש"ח בלבד, ובמערכת מחשב מבוססת G640 אני מקבל בסכום הזה מערכת יותר מאוזנת והגיוניתובמערכת מבוססת i3 אני מקבל מערכת שנראית יותר חזקה אך פחות מאוזנת. השאלה היא: מה עדיף? מעבד חזק יותר או מערכת מאוזנת יותר? חשוב לציין כי השימושים הנדרשים הם בעיקר אופיס, אינטרנט ומשחקים פשוטים (כגון פיפ"א 2011 או משחקים באינרטנט). המערכות (שחלק מהן נלקחו מהפורום) הן כדלהלן: מבוסס על G640 (הורכב בTMS] מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪273 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪311 מארז: באנ…
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עוד מחשב נייד בתקציב הנ"ל שישמש אותי למטרות צפיה בסרטים באיכות HD ללא קרטועים, יישומי אופיס. חשבתי על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=16934 ב3450 ש"ח. חשוב לי הרכבה איכותית, אחריות טובה וארוכה וכדאי שלא יתחמם יתר המידה, סוללה וכו פחות חשוב לי וכן משקל לא רלוונטי. האם לדעתכם מדובר במפרט משתלם ? כבר השתגעתי מרוב הדגמים הקיימים תודה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מחשב שאני לא מתכוון להתנייד אתו אלא שישב בבית. השימוש שלו הוא לסרטים ב-HD, משחקים לא חזקים במיוחד, בעיקר משחקי אונליין(MAPLE STORY,MU ONLINE וכדו') ומעט עבודה בפוטושופ.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט * גודל המסך? 13.3, 14 * משקל רצוי? עד 2ק"ג * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 250GB. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא יודע, אני סטודנט בבן גוריון. תקציב: עד 5500 ש"ח. מה המחשב הטוב ביותר בתקציב זה?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב עבור לימודים (אופיס ), צפייה בסרטים גם ב HD ומעט משחקים. התקציב עומד על כ 3K ומצאתי את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815856 הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורת, האם מישהו מכיר את המחשב ויוכל לתת ביקורת? נוסף לכך, אם למישהו יש מחשב עם מפרט עדיף עד 3K אשמח להצעה. בגדול אני מעוניין במחשה עד 3 ק"ג, מסך 15~ אינ'ץ , אפשרות הרחבה ל 8GB,תמיכה בUSB3, וזמן סוללה סביר(3-4 שעות) עריכה: למרות מה שהמוכר באופיס דיפו אמר, הדגם שכתבתי לא תומך בUSB3...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים ביתיים + קצת פוטו שופ וקיובס המחשב הנוכחי הוא חלש כך שהמחשבים הבאים שתיהם אמורים להתאים http://www.ivory.co.il/Dell_Inspiron_5520_i3-2370M_white.html http://www.ivory.co.il/HP_G6-1254EJ_A5G76EA_2.2GHz.html המחשב מיועד לבת כך שלא צריך להיבהל מהצבעים לי נראה שעדיף ה- HP שהמעבד חלש טיפה אבל יש לו 6 ג'יגה ודיסק קשיח של 750 מה דעתכם? ואיך הכרטיס מסך של ה - HP? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום ! אז אני קונה בקרוב מאד מחשב ורציתי שתאמרו לי מה אתם חושבים עליו - שיפורים הצעות - הכל רק תומרו : ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 30 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפיית סרטים שיעורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf3 וכאלה ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 23 …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם ביום ראשון בצהריים אתקשר ל TMS ואזמין מה שיומלץ פה. חשבתי על מפרט ובדקתי את רובו כך שיתאים לשימושים שלי כמה פרטים: המחשב יורכב פה בבית לא ע"י החנות,יש ברשותי פרקטל R4 שממתין לחלקים, עם 2 המאוררים הרגילים + SILENT WHEEL של טרמלטייק מקדימה. ניתן להזמין מכל אחת מהחנויות TMS אייבורי וKSP לפי המחיר הזול ביותר\יותר אחריות (לקשיח למשל) <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות להישאר בגבולות אלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אז אחרי 6 שנים החלטתי לשדרג את המחשב הישן שלי, המטרות העיקריות שלי יהיו גיימינג, ומשחקי רשת יש לי מסך 23" FHD וספק כוח 450 HEC זה המפרט שבניתי מעבד Intel Core i5-3470 3.2Ghz 6M Tray ₪870 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=II53470T לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H ₪487 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95H7701 קרור למעבד Zalman CC92HS ₪66 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3104MM סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1423 המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il חסר פה מארז של Zalman z11 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=12919&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he בנוסף חברה שלי תיהיה חודש הבא בח"ול ואני יקנה 670GTX חוסך לי 400-500 ש…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים בדרך כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קיים מסך Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלווווום, החלטתי ללכת על מחשב all in one של דל 2320, ומתלבט בין 2 דגמים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18728 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18729 הראשון i3-2100 והשני i5-2400s 4430 שקל לראשון (במידה ואני לוקח את הדרוש מ4-ל6 ג'יגה זיכרון) והשני 5100, וכולל גם blue-ray. א. האם יש לכם נסיון עם המערכות הנ"ל? יש משהו מומלץ יותר בסדר גודל זה של השקעה (AIO). ב. האם אתם ממליצים על החנות? ג. השימוש בעיקר משרדי ומזרים באופן חוטי סרטים לxtreamer, אולי משחקים פה ושם אבל לא ממש באופן רציני. חווית המשתמש ממש חשובה לי - מסך, מראה חיצוני, מהירות תגובה... לאור זה האם i3 מספיק לי או עדיף i5 (בשני הדגמים יש GT525 1GZ), וכמו כן האם יש טעם לשדרג זיכרון או 4 בהחלט מספיק ל…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אבא שלי מביא לי 1200 שקל למחשב שיהיה סטנדרטי לבית שאני אישית רוצה להפוך אותו למחשב גיימינג ולכן אני קונה בנפרד כרטיס מסך אם אפשר שלא תהיה חריגה מהתקציב בהפרש של 150 שח חשוב לי שהמעבד יהיה מבית intel תודה רבה לעוזרים אני יודע שקצת סיבכתי אותכם !
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים /תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת מולטימדי…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המפרט: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) CPU Fan Freezer 7 Pro Motherboard Name Gigabyte GA-G41M-Combo v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) System Memory 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (8-7-7-20 @ 533 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz) X2 Video Adapter Point Of View NVIDIA GeForce GTX 460 (786112 KB) Disk Drive Hitachi GST Deskstar T7K500 HDT725032VLA360 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA II 3.5" Hard Drive PSU IN WIN IP-S450BQ3-3 450W PFC Active (120 mm FAN) Case Thermaltake Soprano Vx Model VD6000BNS Sound Card איזה חרא שלקחתי ב-70 שקל כי הייתי צריך 5.1 בגלל הרמקולים (כ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב ואני מעוניין לקנות מחשה נייד שיתאים לי לצרכים שלי שהם בעיקר תכנות לא מאד כבד ושאר שימושים כמו גלישה מרובת כרטיסיות וכו'. -חשוב לציין כי המחשב לא ייסחב איתי למכללה ולכן המשקל פחות משחק תפקיד, עד 3 ק"ג זה מעולה! -אין לי בעיה גם להזמין מ-ebay אם זה מוזיל עלויות בצורה משמעותית ובתנאי שהמוכר הוא אמין ושיש אחריות בינלאומית! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, גלישה ותכנות * גודל המסך? מינימום 15 עדיף 17 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כדאי שיהיה פעיל מעל 4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן ( ESATA HDMI, USB3) * בלוטות? כן *…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב AMD ATHLON X3 עם לוח אם GA-MA770-UD3 וכרטיס מסך HD5770 GDDR5 1 GB עם 4G זיכרון אני מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר בשביל משחקים, אך אקבל גם אופציה למחשב חדש לחלוטין לפי הספציפיקציות להלן- העדיפות היא לשדרוג עד כמה שניתן,אומר כי עם המחשב הנוכחי, קשה לי ביותר להריץ את CIV5 כראוי שכן הוא דורש הרבה כוח עיבוד וזה די מייגע לשחק אותו כך גם ברמת גרפיקה הכי נמוכה שיש. מעבר לזה דיאבלו די צולע גם כן. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וידאו, תוכנות סטטיסטיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת מחשב לגיימינג קל (FIFA + NFS), גלישה ואופיס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA ועבודה משרדית. המשחקים רצוי שישוחקו ברמה הגבוהה או בינונית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-