ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להיות בטווח 3-3.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי ותוכנת LIGHTROOM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). LIGHTROOM פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מצרפת מפרט עבור מחשב נייד גיימינג לצרכי עבודת תוכנות שרטוט ועיצוב (אוטוקאד, פוטושופ וכו). מבחינת חשיבות- חוזק, מהירות, שלא מתחמם בקלות ומחזיק לאורך זמן. רגילה עד היום למחשבים של hp אבל ראיתי את המפרט הזה של לנובו, יש משהו שרצוי לשנות במפרט? או המלצה למחשב אחר שיכול להתאים לדרישות האלה? היתה עדיפות למשקל נמוך יותר אבל לא מצאתי כזה שתואם לדרישות. אחריות שלוש שנות אחריות באתר הלקוח ע"י היבואן הרשמי שלוש שנות אחריות למטען ושנה אחריות לסוללה מותג Lenovo דגם 82XW006BIV מעבד I…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קראתי כל מייני מפרטים מומלצים באתר, אבל לאור הידע המוגבל שלי אבקש להתייעץ בכל זאת. לא השתמשתי בפורמט שבנעוץ, אבל כן עניתי על כל השאלות שבו. המחשב הנוכחי שלי, שסוגר סביבות ה-5 שנים, מתחיל לבאס קצת. דווקא המעבד הוא צוואר הבקבוק אצלי במשחקים, אבל גם הכרטיס כבר לא בשיאו. חשבתי לנצל את בלאק פריידי כדי לשדרג, כשבתכל'ס זה לרכוש מחשב חדש כמעט מלא. אני מצרף את המפרט הנוכחי בתמונה (חסרים פה כוננים קשיחים של 1TB שיש לי בפנים, אז מקום לא חסר): יש לי בגדול 2 שאלות: 1. האם יש כאן חלקים שאפשר להציל למחשב הבא? (כוננים קשיחים ו-SSD אשמור, אבל מה עם מאוורר? ספק כוח? קירור?) אני מתלבט כי אם אין פה מספיק חלקים להציל אני אשאיר את המחשב הזה כמו שהוא ופשוט ארכוש חדש לגמרי. יש לי מ…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יש לו ביצועים ממש טובים ומצד שני חיי הסוללה שלו יהיו ממש טובים. אני הרבה בנסיעות ומחוץ לבית ואני בדרך כלל מקודד עליו, מריץ דברים כבדים או גולש באינטרנט (וכשאני צריך לגלוש באינטרנט בשימוש שלי איתו אני צריך לפתוח ממש הרבה כרטיסיות). לכן חשוב לי שלמחשב יהיה i7 ולפחות 16 RAM . לא אכפת לי לגביי הכרטיס מסך שלו אבל אני ממש אשמח אם יהיה זיכרון של 500 SSD. אני מעדיף שהוא יהיה עם חברה טובה (כמו דל שיש להם אחלה אחריות) ושהמסך יהיה לפחות 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4500 והדגם הכי מתאים שמצאתי הוא DELL Latitude אבל הוא חרג טיפה מהתקציב. עד כה שאלתי בכמה פורומים וחברים אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי לכן החלטתי לשאול פה מתוך תקווה שהקוראים פה יותר …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב - 3K-5K 2. שימושי המחשב - בסה"כ בסיסיים, VC, צפיה בסרטים , עריכת תמונות ביתית. 3. מסך - גדול. 15 אינץ ומעלה 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין בעיה עם משקל, ,עדיפות למקלדת מוארת. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בעקרון יש לי ערכה מקורית של office 7 אך אין התנגדות שתהיה מערכת הפעלה חדשה. 8. הנטיה היא ל- LENOVO. יש לי ניסיון עבר עם THINKPAD. 9. חשוב ביותר -שירות התיקונים , איכות המחשב/החומרה, רזולוציה גבוהה ואיכות מסך.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד חדש. קודם כל, פרטים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בגדול - משרדי, בקטן - סרטים, משחקים קלים, בקטן מאוד - פוטושופ * גודל המסך? 15" לפחות * משקל רצוי? לא מהווה פקטור * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מהווה פקטור * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? כמובן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגות * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם יהיה - מה טו…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לשדרג קצת את המחשב. המטרות והשימושים שלי - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס ולעיתים פיפ"א. תקציב - אני לא רוצה לעבור את ה-1,000 ש"ח, מחפש בעיקר כרטיס מסך וזכרון RAM אלא אם תמליצו אחרת. נתוני המחשב שלי: לום אם - Asus P5QC מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz כרטיס מסך - ATI Radeon HD 4850 512MB זכרון פיזי - 4GB RAM משתמש בשני מסכים במחשב - האחד 17' והשני 22'. מערכת הפעלה - ווינדוס 7 64bit ספק כוח - sweex ps040 650w מעוניין כמובן לנצל את מבצעי BLACK FRIDAY בארץ אם יהיו שווים. מכיוון שאני לא מבין גדול בחומרה, חשוב לי שתמליצו על דגמים ספציפיים שיתאימו לנתונים שיש לי, שלא ארכוש דגם ואגלה שהוא לא מתאים ללוח אם לדוגמא. תודה רבה!
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים. אישתי מעצבת גרפית ומשתמשת בעיקר בתוכנות של Adobe (Photoshop, illustrator, indesign) לאחרונה היא התחילה לדווח על כבדות במחשב, (דבר הגיוני בהתחשב בגילו...) כרגע המחשב עובד עם הכרטיס מסך המובנה של Intel קיבלתי מחבר כרטיס מסך שאני יודע שהוא היה חזק בזמנו...אבל זה היה בזמנו אם אני אחבר אותו למחשב שלי יש אפשרות שזה יכביד אותו יותר? או שמהכרטיס המובנה אפשר רק לעלות? זה סוג הכרטיס: GeForce 8800 GT GPU https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-NX88T512HP#ov וזה המפרט של המחשב: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz Gigabyte H77-DS3H 12Gb DDR3 1600Mhz Intel HD Graphics דיסק קשיח 500GB (לא SSD)…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מחשב נייח בן כ-5 שנים שלא היה כל כך בשימוש עד כה מאחר ואני עם לפטופ חזק שעונה לי על כל הצרכים. לאחרונה חשבתי לשדרג את הנייח על מנת שישמש כמחשב לסטרימינג לטלוויזיה ולאינטרנט וכו' (אולי גם משחקים לא כבדים וממש בקטנה). השאלה שלי היא כזאת - המפרט שלו הוא i3-540 (קלרקדייל), 2 גיגה ראם, לוח של ג'יגהבייט GA-h55m-ud2h, והרדיסק רגיל 500 ג'יגה. האם שווה לשדרג אותו בשביל השימושים שציינתי למעלה ע"י הוספת 8 ג'יגה ראם, כרטיס USB3 (מאחר ואין בו והוא יהיה מחובר להרדיסק חיצוני), כרטיס מסך בסגנון Nvidia GT720 והרדיסק SSD שכבר יש לי של 256 ג'יגה? האם המחשב יוכל להריץ ווינדוס 10 בקלות ככה? (כרגע יש עליו XP חח) …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג קצת את המחשב. המטרות והשימושים שלי - גלישה באינטרנט, תוכנות אופי ועיצוב Adobe. כרגע, המחשב מתפקד טוב באופן כללי, אבל עם תוכנות העיצוב וגם עם האופיס הוא לפעמים ממש מקרטע. תקציב - אני לא רוצה לעבור את ה-1,000 ש"ח. חושב שהפתרון הוא בעיקר בלוח אם חדש+מעבד. נתוני המחשב שלי: לום אם - ASUS P5QC מעבד - QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) כרטיס מסך - GeForce GTX 1050 2048MB זכרון פיזי - 8GB RAM DDR2 משתמש בשני מסכים במחשב - האחד 17' והשני 22'. מערכת הפעלה - Windows 10 64Bit ספק כוח - Corsair 450W כונן קשיח - KingSpec SSD 240 gb 256GB hdd 2.5 + כונן קשיח ישן של 1GB. מכ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אשמח לייעוץ בשדרוג מפרט קיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? מכוון ללא יותר מ-4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך במידה ו*באמת* אין צורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ו-DAW; כל משחק כבד שיצא/ייצא בזמן הקרוב ו-Cubase. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920x1080p, מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך כלל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך, ספק כח, כונני אחסון. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא P4 @ 1.7 GHz Asus P4S333-M 256Mb 2100 Samsung Inno3D Geforce 2 MX400 Maxtor 20Gb 5400Rpm מה הייתם משפרים בתקציב של 2000 ש"ח ? .. תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לק"י שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין מספר דגמים (באזור 2000 שח), רוב השימוש לצורכי למידה, איזה מהם עדיף ומה החסרונות אם יש .. http://www.bestbuy.com/site/toshiba-satellite-radius-14-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-500gb-hard-drive-brushed-black-brushed-metal/4203501.p?id=1219706549718&skuId=4203501 http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-intel-core-i5-6gb-memory-1tb-hard-drive-matte-black/8373015.p?id=1219691060120&skuId=8373015 http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-amd-a10-series-8gb-memory-1tb-hard-drive-gray/4882013.p?id=1219644187138&skuId=4882013 http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-inte…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט נואשות בין Toshiba z835-p330 לבין Acer s3-951-6646 שניהם באותו מחיר. חייב לקנות היום. מה יותר חשוב מעבד I5 ורק 20 גיגה SSD לאייסר או דיסק 128 גיגה SSD וUSB 3 לטושיבה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד lenovo thinkpad w510 מצאתי באינטרנט חנות שנקראת zol קישור לאתר http://www.zol.co.il/Category.aspx?CatCode=79&ParentID=7 הם הכי זולים שיש אבל אני לא מכיר אותם ואני קצת פוחד אים אפשר לקבל עזרה אולי מישהו שמע עליהם? מה לעשות בקשר לאחרוית? איך אני יודע שזה מקורי ולא עובדים עלי? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי.[br]פורסם בתאריך: 3.08.2010 בשעה 11:25:25 שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד lenovo thinkpad w510מצאתי באינטרנט חנות שנקראת zol קישור לאתר http://www.zol.co.il/Category.aspx?CatCode=79&ParentID=7 הם הכי זולים שיש אבל אני לא מכיר אותם ואני קצת פוחד אים אפשר לקבל עזרה אולי מישהו שמע עליהם? מה לעשות בקשר לאחרוית? איך אני יודע שזה מקורי ולא ע…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי, לפני שאפרט על המפרט שאני מחפש רציתי רגע להתייעץ באופן כללי. יש לי מחשב מלפני כ-3 שנים, הוא עובד מעולה בלי תקלות בלי כלום. הציעו לי לקנות אותו ב-2000 שקל. אני שוקל לעשות את זה בגלל שהמחשב כבר לא צעיר ובטח בשנים הקרובות כבר יתחילו תקלות ואצטרך גם ככה להחליף (אני לא אוהב במיוחד להתעסק עם חלקים ומעדיף תמיד למכור להוסיף כסף ולקנות חדש). מה דעתכם? זה המפרט הנוכחי: מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? אין תקציב קבוע - נע בין 4000 ל6,500 אני מניח מתי מתוכננת רכישת המחשב?מיידי מהם שימושי המחשב?: עריכת תמונות, עריכת סרטונים, גיימינג, עבודה עם ריבוי לשוניות בכרום. האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? לא מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSS…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם מצורף מפרט מומלץ שאני מעוניין לרכוש (הדרישות של המפרט מופיעות בסוף) אני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול להוסיף, שיריץ לי קצת משחקים, עם יציאת HDMI בנוסף אם אני לוקח כרטיס מסך אחר האם כדאי לי לקחת לוח אם אחר שלא כולל כרטיס מסך מובנה? האם אני צריך מסך אחר? תודה מראש מסך: [..] BENQ LCD 21.5" T2210HDA 5ms DVI FHD WIDE ₪760 מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪319 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GM-S2 ₪264 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 - זמין במלאי ₪250 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪121 מארז: [..] COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU ₪158 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRED DESKTOP 400 KEYBOARD & MOUSE…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לקראת קניית מחשב שישמש לעבודה (פרנסה) ואתחיל במענה קצר לשאלות שלדעתי רלוונטיות. 1) לצורך הקנייה הקצתי תקציב של 3,500 ש"ח אך אני רואה שהצלחתי לבנות מפרט שמשביע את רצוני בהרבה פחות. אני כמובן מתייעץ כדי לקבל חוות דעת נוספת ופתוח לשינויים והמלצות אך אין צורך לנצל את כל התקציב. 2) סוג העבודה שלי נופל תחת הקטגוריה עבודה משרדית, אם כי לפעמים זאת עבודה משרדית קצת מאומצת שכוללת ניתוח ועיבוד קטעי טקסט ארוכים באמצעות תוכנות ייעודיות. בנוסף המחשב ישמש לעיתים גם להצגת קטעי ווידיאו (יתכן שגם HD) ועריכה גראפית קלה. המחשב לא ישמש למשחקים. אני עובד בתחום התרגום והלוקליזציה והתוכנות בהן אני משתמש לא בטוח מוכרות כאן, אבל הן בעקרון מנתחות ומעבדות טקסט. כיום העיקריות בהן אני משתמש…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט ראשון: http://img189.imageshack.us/img189/2979/mifratmahsev1.jpg מפרט שני: http://img189.imageshack.us/img189/2094/mifratmahsev2.jpg דבר ראשון, יש לי מסך LG CRT 17 אינץ' שאני לא מתכוון להחליף. דבר שני, חשוב לי שיעבדו לי משחקי ספורט כגון: פיפא, פרואבולשן, מאדן, אן בי איי ועוד. דבר שלישי, לא עושה OC. שאלות: 1. מה ההבדלים בין E6300 לE7400 והאם המחיר מצדיק את הפער? 2. איזה לוח אם מומלץ לקחת מבין לוחות האם שבחרתי? 3. לפי מה שהבנתי מערכת הפעלה של 32 ביט תזהה רק 3 ומשהו GB זיכרון, האם כדאי בכלל לקחת 4 GB? 4. האם ספק כוח של 450W יספיק למפרט הראשון? 5. האם במפרט השני במפרט השני עלול להיווצר "צוואר בקבוק"? אשמח לשמוע את דעתכם תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אז ככה, ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקים חדשים (כבדים), סרטים ואינטרנט. הסכום הוא בסביבות ה3000 ש"ח בנוסף, חשבתי על האפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה (26 אינץ') במקום להשקיע במסך וגם זה יחסוך לי מקום, מה דעתכם? כרגע אני מתעניינת במפרט הבא, בבקשה הציעו רעיונות לשדרוג או להפך, אם משהו מיותר ואפשר להשקיע במוצר ספציפי זה פחות . כמו כן, אם יש חלקים שלא מתאימים לעבודה אחד עם השני אשמח אם תעירו, מכיון שאני לא הכי מבינה בדברים האלה... תודה מראש. הנה המפרט: מעבד : Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאוור וגוף קירור : Generic CPU Cooler For s775 לוח אם : GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות: DDR II 1066Mhz 2x1GB Corsair Dom…
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב אפל או כל חברה אחרת מקצועי הוא עריכה מעוניין במחשב עם יכולות ועם זיכרון שלא יעלה יותר מ- 6500 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. החלטנו (אני ואבא שלי) לקנות HTPC. הסתכלתי במפרט המומלץ פה באתר ושיניתי אותו טיפל'ה. רציתי לשאול האם אני אוכל להריץ HD במחשב הזה. הנה המפרט: רכיבים סוג הרכיב מעבד AMD 3400 לוח אם ASUS M2A VM זיכרון DDR2 1024MB 667Mhz HDD 250GB SATA 2 7200PRM כרטיס טלוויזיה Hauppauge 150 PVR מארז HEC 7328 250W ועכשיו לשאלות P: 1. בכללי, מה אתם אומרים על המפרט? אני קונה את זה ב-1700 ש"ח (הרכבה עצמית). איך המחיר? 2. כל הרכיבים מתאימים אחד לשני? 3. המארז איכותי? יש מספיק מאווררים? לא תהיה בעייה של התחממות? 4. רעש. כמה רועש זה יהיה? לא ממש מפריע לי אם ישמעו רעש קל של מאווררים. אבל מה המצב פה? זה יהיה נסבל? 5. האם אני אוכל לנגן HD? את כולם? ז"א, 720P, 720I? 1080P? 6. המעבד. הוא מספיק חז…
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובדת כפרילאנסרית בתלת מימד בתוכנות: 3DS MAX + VRAY, ולאחרונה התחלתי ללמוד גם את ue4. יש לי מחשב בן 10 שנים לפחות וכל רנדר במקס עם תאורה וחומרים מורכבים יכול לקחת שעות רבות, שלא לדבר על התקיעות התכופות בקבצים גדולים יותר וקריסות של התוכנה. באנריל אנגן בכלל אין מה לדבר מפני שבכל פעם שאני פותחת את התוכנה קופצת לי הודעה שיש לעדכן את כרטיס המסך שישן מדי. זמן זה כסף וחוץ מהמון תסכולים וקריסות של תוכנות, התחממות של המחשב ובעיות נוספות שהוא עושה לי, החלטתי לקנות מחשב חדש וחזק יותר עם מעבד i9. כרגע אני עובדת על הרכבת המפרט ואשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, ללא חריגות. 2. מה שימושי המח…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, להלן הקריטריונים: מחשב לסטודנט שישמש בעיקר לאופיס ולאינטרנט אך גם לסרטים מדי פעם, 15.6, מט, עד 2.5 ק"ג, סוללה 3 שעות מינימום, ללא WIN ככל שניתן, עד 3.3 אש"ח, דל או אסוס בלבד. בנוסף, אני חייב שהTOUCHPAD יהיה באמצע, אחרת זה מחרפן אותי חשבתי לקנות את הDELL INSPIRION החדש (3537) אבל הבנתי שיש להם מסך מט ושהם בסיסיים ביותר. על כן, המליצו לי על סמסונג (http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20391&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap) שנראה איכותי יותר אבל הTOUCHPAD בצד שמאל (אבל סמסונג???). מודה לכם על העזרה!!
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אנשים! ניסיתי להתעניין במפרט למחשב [ללא מסך] שמיועד למשחקים+ולעריכת וידאו\תלת. אני באתי בקטע של לבנות מחשב מבוסס I7 2.66GHZ, אבל אנשים מסביבי [כולל המוכרן מזיגזג]-הציעו לי לרדת ממחשב כזה, ללכת על Q9550 2.8GHZ וזה יאפשר לי לשפר חלקים אחרים. אז כמה דברים יש לי לברר איתכם לגבי השינוי המתוכנן: 1.האם יהיה זה צעד נכון לוותר על ה-I7? ובהתאם גם על DDR3 כמובן? [אמרו לי שה-I7 לא ממש נתמך היום וש-Q9550 יספק לי אותם ביצועים]. 2.לגבי כרטיס מסך-אני קורא בנצ'מרקינג ברשת וכל פעם מקבל תמונה שונה וזה כבר ממש מעצבן\מעייף. מה עדיף לדעתכם? GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION ששמעתי שהוא צורך הרבה מתח גם במנוחה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_7…
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-