עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dafi123,

תקציב משוער: 2500 שח * מטרות המחשב?- לימודים (כל תכנות האופיס) , צפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשובה אחריות ל3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  2. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500-300 עדיף באיזור ה 2500 ולא במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ומשחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני רוצה לקנות כטיס מסך ששוה בסביבות ה600 ש"ח למחשב, לקחת אותו למחשב שלי ולתת לאחותי (המחשב הזה יהיה שלה) את ה- GF3 שלי ואני משחק משחקים כבדים, אפשר להגיד... 5.…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לחבר שלי על מפרט והייתי רוצה שתגידו לי איפה לקנות ויש לי שאלה קטנה למה אתם לא הוספתם ספק של 450 או 525 WATT של חברות כמו ENERMAX או CORSAIR ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  4. Started by thebestnickname,

שלום, אני חדש פה החלטתי להכנס לפורום כי הבנתי שהוא נורא פעיל ויש כאן אנשים שבאמת מבינים עניין. אני מתחיל ללמוד עיצוב משחקים ואני מתכוון לעבוד על UNITY וUE3.5 בעיקר, בנוסף לזה תוכנות גראפיות כאלה ואחרות (מאיה 3DMAX וכו' ) אני כרגע תקוע עם מחשב Q8400 שסחב מעולה עד עכשיו אבל הגיע הזמן לשדרג. אני מתכוון להעביר את הכ.מסך הנוכחי שלי (560TI ) למחשב החדש שאני אקנה. הדרישות למחשב: 2.5K~ עכשיו מה שאני צריך זה 12GB RAM- חובה. מעבד i7 או i5 - מה שמשתלם יותר ביחס לביצועים (הבנתי שיש HASWELL וכל הIVY BRIDGE וזה, לאדע מה הדברים האלה) ללא כרטיס מסך! (הולך לשים את הנוכחי שלי) לוח אם פשוט, אני לא מתכוון להתעסק באוברקלוקינג ושיט. ספק+מארז פשוטים לגמרי, שיהיו משתלמים ושיחזיקו את המחשב. ועכ…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. אז ככה.. יש לי כבר בראש שני מפרטים. הייתי רוצה שתעזרו לי להוריד טיפה במחיר. אני מתכוון לעשות OC למעבד, לכרטיס מסך, ואם יהיה צורך אז גם לזכרונות. Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray 1180 GIGABYTE MA790FXT-UD5P 885 NOCTUA NH-U12P SE2 280 Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1200 RPM X2 130 DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 680 Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E 1190 LG DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail 149 Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No PSU) 440 Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin) 750 סה"כ 5684 Core …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום וברכה, אני סטודנט שנה ד' ואחרונה בעיצוב, ואני מעוניין להחליף את המחשב העגלתי שמשמש אותי. צרכים: עבודה עם תוכנות גרפיקה, גם וקטוריות - פוטושופ, פריהנד, אילוסטדייטור, אינדיזיין, פלאש ריבוי משימות - לרוב פתוחות אצלי כמה וכמה תוכנות במקביל צפייה בסרטי HD, כולל 1080P עבודה כללית מהירה, שקט סביר אם כי לא קריטי אני די בטוח שאני מעוניין במעבד QUAD, לפחות 4GB זיכרון ומערך כונני RAID של 250X2. אשמח לשמוע את המלצותיכם בעניין, וכן המלצה על כרטיס מסך לצרכים שלי. עריכה: שכחתי להזכיר, אני צריך מארז עם כמה שיותר USB, או להוסיף כרטיסי USB. לפחות 8 או 10 כניסות. עדיפות לנגישות גבוהה, מקדימה. אגב, קראתי מאמר שהגרסה הבאה של CS של אדובי תנצל גם את הכרטיס הגרפי למהירות העיבוד, מה שכיום ל…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by oren,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב ללא מאווררים כלל (גם לא בספק), ושגופי הקירור יהיו איכותיים ביותר. ברשותי מס' חלקים שאעביר למארז החדש, כמו: HD WD 250GB SATA II צורב CD צורב DVD כך שאני צריך את שאר הרכיבים (HD נוסף של 500GB) בתוך המארז ארכיב מאוורר AC 120MM בכניסה ואחד מאחור, שיהיו מחוברים ל FAN BUS ויעבדו כשאיני בסטודיו או כשהמעבד ממש יתחמם. השימושים העיקריים למחשב - צפיה בסרטים, עבודה משרדית (אינטרנט, OFFICE), משחקים (בעיקר Medal of Honour החדש...) אני מעדיף לוותר על עניין המשחקים אם זה יוצר בעיה (כ. מסך יקר/מתחמם) ולהשקיע יותר בעניין הקירור והשקט, המחשב מיועד למשחקים בעדיפות אחרונה. תודה רבה, אורן.

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  8. אני מעוניין במחשב נייד זול ככול האפשר. המחשב ישמש לאינטרנט בלבד. (למשחקים ומוזיקה יש לי מחשב נייח בבית) אני לא מעוניין בנטבוק כמו eee בגלל המסך הקטן. אני מעוניין במחשב עם מסך של 15 אינץ׳ לפחות. בנוסף שהמחשב יהיה מסוגל להריץ win 7 בצורה סבירה. אין צורך באהרדיסק ענקי, יש נייד. אין צורך גם בhdmi או dvi אלא אם כן זה לא מגדיל את התקציב. אין צורך גם בצורב dvd - אם יהיה צורך אני יעביר לנייח ויצרוב. העיקר שהמחשב יעבוד ברמה טובה והתקציב יהיה כמה שיותר נמוך.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 5500 ש"ח על פי הקווים המנחים הבאים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודות משרדיות, כלי תוכנה "כבדים" (MATLAB - ידרש להריץ סימולציות ארוכות), תכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14 או 15.6 אינץ'. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - עדיפות לרזולוציה גבוהה, FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, ע…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by DarkSight,

שלום לכולםםם! אני צריך לקנות מחשב לאיזה ידידה עדיין את האמת לא החלטתי אם כדי שהוא יהיה מבוסס AMD או INTEL כל מקרה צריך זכרונות, מעבד, לוח אם, ספק כוח, מארז וכרטיס מסך אני חושב שאפשר פשוט שיהיה על הלוח כבר ולא צריך הרכבה המחשב נועד רק לאופיס ואינטרנט ולא מעבר לכך התקציב הוא 1400 שקל תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by T-R,

Hello, first of all my hebrew fonts are screwed and I dont have power to fix it so sorry for the english... anyway Its time after allmost 2 years to upgrade my pc ;D I wanna run FarCry/Doom3/HalfLife2 after all dont I ? Anyway the parts im gonna upgrade is this: Leadtek GF4 TI4400 Athlon XP 2000+ (0.18micron...fucking toaster oven) GA-7VRXP 2.0 so I need a new graphic card, motherboard and processor. I have 2000nins to spend (after working this summer hehehe) I thought mabye I will get exoneration (zhikoi) for the old parts so it will sum up to about..uhh.. dunno +600-900nins ? could be cool if you can tell me how much I can get from this parts. Now I check th…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by fkvatr,

אני רוצה מחשב חזק יציב ומהיר אני לא עורך וידאו או מוזיקה או ישומים כבדים אחרים. משחקים פה ושם FIFA, CALL OF DUTY אבל אני לא מחשיב את עצמי גיימר כבד. המחשב שיש לי עכשיו הוא P4 2GB RAM GEFORCE 8400 והוא ממש לא מספיק. האם מפרט ב 3000 -3500 יספיק? אשמח אם תתנו לי מפרט - מפורט בשווי המדובר כמובן שיכלול כרטיס מסך ומארז טוב שקט וקר... יש לי כבר מסך! וכן המלצה על חנויות. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by אלישי בנון,

שימוש- סטודנט (אופיס/עבודות/גלישה באינטרנט) וגיימינג קל (football manager) תקציב- 3000-3500 (חריגה עד 500) מערכת הפעלה- win 10 מעבד i5/i7 עדיפות ל512gb ומינימום 8g ram הציעו לי את dell inspiron 15 3000 אבל אני לא בטוח אם הוא טוב במחיר הזה

• 18 תגובות
    • 6.4k צפיות
  14. שלום לכולם! חבר יקר מתכנן רכישה של מחשב חדש בתקציב גמיש אבל מוגבל ( קרי : לא 10000-15000 ש"ח ) אלא משהו בסדר גודל של מספר אלפי שקלים , עם תזוזה של 2000 ש"ח לכאן או לכאן. המחשב הולך להיות מחשב בעל שימושים מגוונים ( משחקים , תוכנות משרדיות , סרטים וכדומה ). הוא מודע לעובדה שמשחשב בתצורה מתאימה למשחקים חדשים זה עסק יקר מדי לתקציב שלו , ולכן הוא מעוניין ברכשית מפרט בסיסי טוב , מוכן שלדרוג בעוד , נניח , חצי שנה - זמן שבו יהיה היצע גדול יותר של כרטיסי מסך DX10 ומחירים שפויים יותר שלהם. נקודות המוצא שלו : * מעבד אינטל דואל קור ( כלומר המעבדים שיצאו מאוגוסט השנה והלאה) * לוח אם עם כמה שיותר רכיבים און-בורד - על מנת לחסוך בעלויות * כרטיס מסך בילט אין - כמה שיותר חזק - כדי שיוכל לה…

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by Bakshi1,

שלום, לאחרונה ביקש ממני חבר לבנות לו מפרט לעבודה משרדית. העיסוקים העיקריים שלו הם מסחר בבורסה בעזרת המחשב. המחשב אמור להתחבר ל4 מסכים ובכול מסך יוצג גרף בזמן אמת. שאר השימושים המשניים הם: גלישה באינטרנט, אופיס וסרטים. אודה אם תוכלו לבנות מפרט שיוכל להתחבר ל 4 מסכים ושיהיה מספיק חזק. * דרגת רעש- 6 נ.ב אודה אם תוכלו להמליץ גם על מסך שיתאים לצפייה ממושכת במסך מחשב ושלא פוגע בראייה.

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by mickey,

דבר ראשון שלום לכולם נרשמתי עכשיו.. אני מקבל תרכיבים השבוע.. לא מתכנן OC.. AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM LEADTEK WinFast PX6800GS TDH PCIe 256MB NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk מארז וספק אני אקח כבר שיגיעו החלקים (לא ג'נרי) איך ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by BooYaka,

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤ 626 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 436 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 403 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI Retail SX195P512 ¤ 896 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤ 36 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 עכברים LOGITECH MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 3 שנות אחריות ¤ 256 …

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  18. אני לפני קניית מסך ואני מתלבט בין 22 אינץ' ל-24 המפרט שלי מעבד AMD PHENUM 9550 2.2GH לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון KINGSTON HYPERX 2048 DUAL 2*1024 CL4 כרטיס מסך HD4870 המפרט הזה כבר קיים אצלי ואני מבקש לדעת אם הוא מספיק למשחקים ברזולוציות הנ"ל אודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. שלום רב, בניתי לי מפרט מחשב מאמזון, אשמח לדעת האם הרכיבים שבחרתי מתאימים זה לזה. המחשב מיועד בעיקר לשימושים יומיומיים רגילים, כגון: אופיס, יוטיוב, גלישה עם 8-9 לשוניות במקביל, צפייה בסרטים וכו'. כמו כן, יש לי כוונות להשתמש בו לצורך עריכה מוזיקלית, אני כרגע מתחיל ולכן הדרישות שלי הן מאד מינימליות אך ארצה להריץ עליו תוכנות לעריכה מוזיקלית ברמה מקצועית. במחשב הנוכחי יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 210, שאעביר למחשב החדש. (כאמור, המחשב לא מיועד למשחקים כלל) אשמח לדעת האם הרכיבים שבחרתי מומלצים (בחרתי על סמך ביקורות באמזון בעיקר, אינני מבין גדול בתחום) ומתאימים האחד לשני, ויתנו מענה לצרכיי, כמובן עם דגש על העריכה המוזיקלית שהיא מצריכה מפרט י…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by razabc,

שלום! לאחרונה קיבלתי כמה הצעות למחשבים ניידים, מתוכן אצטרך לבחור אחד. אני צריך מחשב אשר מיועד לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בסרטים, עבודות באופיס וגם (ואולי הכי) למשחקים ותוכנות. אז אני לא בור לגמרי, ואני יודע שהמפרטים לא בשמים ולכן אני לא מדבר על משחקים חדשים ביותר, אלא על קצת פחות טובים, עד לשנת 2008 בערך. כדוגמת סדרת ה GTA (חוץ מהאחרון), Black hawk down, Rainbow six וכו'. סתם זרקתי כמה ישנים, אבל אני מקווה שהכוונה ברורה. אני מתייחס דווקא למשחקים כי לפי מה שקראתי במדריכים כאן זה הגורם המשמעותי ביותר, והוא יכול לשנות את מפרט המחשב מקצה לקצה. מה שאני צריך בוודאות במחשב הנייד זה יכולת לאינטרנט אלחוטי (תקשורת WiFi). המשקל לא כ"כ משמעותי בעיניי (אא"כ מדובר בהגזמה)…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Overclocker,

אז ככה, החלטתי לקנות HTPC לסלון, אני מבקש את עזרתכם בבניית המפרט, חשובים לי מספר פרטים: מערכת הפעלה תהיה ויסטה - כנראה ULTIMATE, לא צריך לכלול במחיר, כבר יש לי. 1. אם הדבר אפשרי מבחינת הVISTA אז אני רוצה את האפשרות לחבר שני כרטיסי טלוויזיה, כלומר אפשרות לצפות בשני מקורות במקביל ואפילו להקליט אם זה אפשרי. אגב, הכוונה לשני טיונרים, ולא להקלטה מהטיונר וצפייה דרך VIDEO IN 2. מארז שוכב שנראה סביר , לא חייב את הטופ - אנד. 3. שלט רחוק + מקלדת ועכבר אלחוטים. 4. דיסק קשיח - 500GB - ABYS. 5. צורב DVD. 6. שלא ירעיש יותר מידי (לא חייב FANLESS ) מאוד חשובה לי האפשרות הראשונה שציינתי, אשמח לשמוע תגובות ממישהו שכבר התנסה בנושא.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by thebenjamin,

מפרט למחשב שיהיה רב שימושי, משחקים (גם החדשים)/הורדות/PHOTOSHOP/אינטרנט ועבודה פשוטה - (יוצג על מסך 22" משולב TV - לא כלול במפרט) כמו כן לא צריך גם ציוד היקפי.. חשבתי על משהו כזה: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value פעמיים סה"כ שיהיה 4GB Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 7.1 Channel Audio LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA On Board 10/100/1000 HJA-6000 MIDI Black (No PSU) Golden Tiger 450W, 12cm Fan (24pin) אשמח לעצות ושיפורים

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  23. יש לי כיום את המחשב הבא XP1600-266 512 DDR 2100 9500 PRO אני משחק במחשב מידי פעם אבל לא גיימר כבד. אבל בכל זאת משחק לפעמים בתקופות. דום 3 רץ בסדר אבל נתקע לו מידי פעם. יש לי אפשרות כזאת לקנות רק מעבד חדש 266 - XP2600 מארצות הברית באיזה 70 דולר השאלה אני ארגיש הבדל מהותי? עוד שאלה האם זה מסובך להוציא מעבד לבד ולשים את החדש במקומו? תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by redead,

מחשב מסוג HP NX7400 .. יש אפשרות להוסיף לו עוד ג'יגה של זיכרון?

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by yonatangold3,

אהלן אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 5500 שח. אני משתמש בתוכנות אופיס + גם להריץ עליו מידי פעם תוכנת עריכה ( אביד/פרימייר). חשוב לי שהמחשב יהיה שקט וקטן (עד 14 אינצ') ושתהייה לו חיי סוללה ארוכים. שיגיע עם מערכת הפעלה windows10. תכלס הדבר הכי חשוב זה שיהיה חזק ואמין ויחזיק לי הרבה זמן, שלא אצטרך לקנות מחשב חדש עוד 3 שנים. מצרף שני מחשבים שנראו לי מתאימים הייתי שמח לשמוע את דעתכם או לשמוע המלצה על משהו אחר... כמו כן הייתי שמח לדעת לגבי האחריות בין דל ללנובו. הבנתי שלדל יש 3 שנים אחריות אבל שהאחריות שלהם היא לא משהו, ללנובו יש אפשרות לשדרג את האחריות ל 3 שנים. השאלה אם הם יותר אמינים במידה וקורה משהו למחשב. Dell Vostro 14 5000 5…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.