עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי, אז לפני כמה חודשים פתחתי ת'רד לכך שאני זקוק למחשב לגראפיקאים, כאן הת'רד הקודם, בו תוכלו לראות את השימוש שלי והכל (אני לא ממשיך אותו כי הוא כבר ישן) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494085.msg4278881#msg4278881 אוקיי, אז השתמשתי במפרט שהביא לי yz101, עם קצת שינויים. אז ככה, בסופו של דבר החלטתי לקחת את המארז Hec CompuCase 66RC black. לספק כוח לקחתי את ה seasonic 430W, 80plus לקירור למעבד החלטתי על הSILENT של THERMALTAKE בסופו של דבר לקחתי את הI7 2600 TRAY במקום את הI5 2500 ו... לא זוכר עוד שינויים, הינה המפרט Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪439 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Transcend 4GB Kit (2GBx2…

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  2. רציתי לשאול האים ווינדוס 8.1 תומך ברכיבים מודרנים כמו מעבדי I9 החדשים או SSD M.2 או שחייב ווינדוס 10 ?אשמח לדעת באיזה רכיבים הוא תומך או לא והאים יש פתרון למי שלא מעוניין בווינדוס 10. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לדברים כגון: משחקי ספורט(פרו אבולושן, פיפא, אנ.בי.איי) ואולי קצת משחקי פעולה . אני רוצה שיראו מצוין... ושיזוז מהר כמובן, כרטיס מסך מרכיב חשוב . - שכל פעולות המחשב חיזוזו מהר(כל לחיצה על ICON תיהיה מהירה .. שהכל יזוז מהר . מחיר המחשב ינוע בין 4000 ל5000 שקל . מקווה להצעות טובות ! :hi:

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by Evgeni,

המפרט מיועד לסטודנט ואמור לאפשר גם להריץ משחקים (לא ברזולוציות הכי גבוהות ובכל מקרה לא מדובר בגיימר)... השאלה היא אם אפשר להרכיב מפרט טוב ומשתלם יותר ובסכום קרוב יותר ל-4000 ש"ח. המפרט שהרכבתי: (מ-T.M.S) מעבדים Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box AM242DCB ¤ 461 1 לוחות אם Gigabyte M56S-S3 AM2 GM56SS3 ¤ 446 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT White ¤ 408 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600JS ¤ 302 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8500GT 256MB DualDVI Retail ¤ 469 1 צורבים Samsung DVD-RW S182D Black Dual Layer X18 S182D ¤ 158 1 מקלדות LOGITECH Deluxe 650 Cordless Desktop - OEM ¤ 203 1 רמקולים LOGITE…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by andrei21,

היי קיים: 1080ti ssd m.2 750W spu case phantek p350x מסך ASUS ROG Swift Curved PG348Q 3440x1440 מטרה: גיימינג בגרפיקה מלאה אובקלוק מערכת, מה שניתן עם התוכנה שמגיעה עם הלוח מבקש המלצה לחלקים הבאים: מעבד, לוח, זכרון מנסה לא לבזבז, אך מעדיף מחשב שיחזיק יפה גם בעתיד, לא מתוכנן שדרוג בקרוב אגב, יש אפשרות לקנות באילת תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Svensk.il,

היי, מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר לשימושי אינטרנט ומוזיקה, קצת סרטים ואולי גם משחקים לא כבדים. כרגע ההתלבטות שלי היא בין השניים שציינתי בכותרת. את הטיימליין אני מעדיף בעיקר בגלל זמן הסוללה העצום, משקל קל יותר למחשב גדול יותר, מסך פחות מבריק, יותר דק ונייד. לעומת זאת ה-HP לוקח בגדול מבחינת מעבד וכרטיס מסך, מה גם שהוא מגיע עם אחריות לשנתיים לעומת שנה באייסר שאף אחד גם לא ממש בטוח מי נותן להם אחריות בארץ ואיך היא. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by alfred3,

קיבלתי בשעה טובה את המחשב . בכל המבדקים אני רואה שהסוללה משכה 8 שעות בלי שום בעיה (היצרן מצהיר על 10) אבל אצלי משום מה כשהא טעון 100% הוא מראה על 4 שעות . טענתי את הסוללה טעינה ראשונה כ 14 שעות ,נתתי לה להתרוקן לחלוטין וטענתי כ 8 שעות אבל עדיין רשום שהיא טובה ל 4 שעות . מה יכול להיות לדעתכם ?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב חזק (גם אם הוא יהיה חזק ממה שאני צריך). חשובים לי הדברים הבאים: 1. מעבד i7. 2. זכרון 16GB. 3. כונן SSD. 4. סוללה נשלפת(!) 5. תאורה אחורית למקלדת. 6. לא MAC, רק מחשבים עם WINDOWS. 7. גודל מסך - בעבר הייתי עם LATITUDE E6400 עם מסך "14 והיום עם LATITUDE 7370 שבו המסך "13 (אבל כמעט ללא שוליים). אז משהו בטווח של שניהם. כיום ברשותי מחשב DELL LATITUDE 7370 אחלה מחשב עם מסך מגע, כונן 512GB SSD, זכרון 16GB, מעבר m7 (טעות שלי!!). למחשב יש מספר בעיות - 1. המעבד לא משהו, עד שעולה הדפדפן לוקח יותר מדיי, לא ידעתי בזמנו שמעבד M ממש לא שווה באיכותו למעבד מסדרת i. 2. אם אני מקלי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by anarchio,

יש לחברה שלי מחשב נייד של חברת notebook והלך לה הארדיסק, ואין לי מושג איזה הארדיסק חדש יתאים לה למחשב כי אני לא מכיר את החברה הזו של ניידים. אשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. כפי שכתבתי בכותרת, התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח, אולי עוד 200-300 ש"ח אם זה ייתן שיפור משמעותי לעומת מה שניתן למצוא ב-4500. (למשל אם זה יוסיף SSD או יהיה בעל כרטיס מסך עם ביצועים טובים יותר באופן משמעותי). מטרות המחשב: זה הולך להיות מחשב סטודנט. אני גם לרוב אשחק בו (יש לי בעיקר משחקים כבדים) או אעבוד על פרוייקטים בVisual Studio. אני מניח שאני גם אראה סרטים בHD אבל לא לעיתים קרובות אם בכלל. גודל המסך: 15" ומעלה. רצוי מסך מאט אבל אם הוא מבריק אני מוכן להתפשר. רזולוציה: בין 1366x768 ל-1920x1080. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין. משקל רצוי: לא משנה לי. זמן סוללה: בין 3-5 שעות זה טוב אני מניח. יציאות מיוחדות: HDMI. כונן אופטי: לא ממש נחוץ, אני כבר לא זוכר מתי הפעם האחרונה …

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by coolmeen,

מחפש מחשב בעיקר למשחקים , בעיקר שיהיה מעבד חזק. ללא מסך וציוד הקפי.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by SPIDERRRMAN,

אני שואל פשוט כי אני רואה שחלק מהחלקים כבר לא מוכרים היום... ----------------------------------- אני שואל לגבי מחיר יד שניה ולא חדש ----------------------------------- מפרט מחשב: מחשב 1: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: OCZ 1066 1Gx2 כרטיס מסך: V.CARD: EVGA 8800 GTX AC3 version כ. קשיחים: HD: 150 GB WD Raptors 10K RPM צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: EnermaX 620W קירור: ZALMAN 9700

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dafi123,

תקציב משוער: 2500 שח * מטרות המחשב?- לימודים (כל תכנות האופיס) , צפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשובה אחריות ל3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  14. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500-300 עדיף באיזור ה 2500 ולא במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ומשחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני רוצה לקנות כטיס מסך ששוה בסביבות ה600 ש"ח למחשב, לקחת אותו למחשב שלי ולתת לאחותי (המחשב הזה יהיה שלה) את ה- GF3 שלי ואני משחק משחקים כבדים, אפשר להגיד... 5.…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לחבר שלי על מפרט והייתי רוצה שתגידו לי איפה לקנות ויש לי שאלה קטנה למה אתם לא הוספתם ספק של 450 או 525 WATT של חברות כמו ENERMAX או CORSAIR ?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. Started by thebestnickname,

שלום, אני חדש פה החלטתי להכנס לפורום כי הבנתי שהוא נורא פעיל ויש כאן אנשים שבאמת מבינים עניין. אני מתחיל ללמוד עיצוב משחקים ואני מתכוון לעבוד על UNITY וUE3.5 בעיקר, בנוסף לזה תוכנות גראפיות כאלה ואחרות (מאיה 3DMAX וכו' ) אני כרגע תקוע עם מחשב Q8400 שסחב מעולה עד עכשיו אבל הגיע הזמן לשדרג. אני מתכוון להעביר את הכ.מסך הנוכחי שלי (560TI ) למחשב החדש שאני אקנה. הדרישות למחשב: 2.5K~ עכשיו מה שאני צריך זה 12GB RAM- חובה. מעבד i7 או i5 - מה שמשתלם יותר ביחס לביצועים (הבנתי שיש HASWELL וכל הIVY BRIDGE וזה, לאדע מה הדברים האלה) ללא כרטיס מסך! (הולך לשים את הנוכחי שלי) לוח אם פשוט, אני לא מתכוון להתעסק באוברקלוקינג ושיט. ספק+מארז פשוטים לגמרי, שיהיו משתלמים ושיחזיקו את המחשב. ועכ…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. אז ככה.. יש לי כבר בראש שני מפרטים. הייתי רוצה שתעזרו לי להוריד טיפה במחיר. אני מתכוון לעשות OC למעבד, לכרטיס מסך, ואם יהיה צורך אז גם לזכרונות. Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray 1180 GIGABYTE MA790FXT-UD5P 885 NOCTUA NH-U12P SE2 280 Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1200 RPM X2 130 DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 680 Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E 1190 LG DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail 149 Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No PSU) 440 Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin) 750 סה"כ 5684 Core …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום וברכה, אני סטודנט שנה ד' ואחרונה בעיצוב, ואני מעוניין להחליף את המחשב העגלתי שמשמש אותי. צרכים: עבודה עם תוכנות גרפיקה, גם וקטוריות - פוטושופ, פריהנד, אילוסטדייטור, אינדיזיין, פלאש ריבוי משימות - לרוב פתוחות אצלי כמה וכמה תוכנות במקביל צפייה בסרטי HD, כולל 1080P עבודה כללית מהירה, שקט סביר אם כי לא קריטי אני די בטוח שאני מעוניין במעבד QUAD, לפחות 4GB זיכרון ומערך כונני RAID של 250X2. אשמח לשמוע את המלצותיכם בעניין, וכן המלצה על כרטיס מסך לצרכים שלי. עריכה: שכחתי להזכיר, אני צריך מארז עם כמה שיותר USB, או להוסיף כרטיסי USB. לפחות 8 או 10 כניסות. עדיפות לנגישות גבוהה, מקדימה. אגב, קראתי מאמר שהגרסה הבאה של CS של אדובי תנצל גם את הכרטיס הגרפי למהירות העיבוד, מה שכיום ל…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by oren,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב ללא מאווררים כלל (גם לא בספק), ושגופי הקירור יהיו איכותיים ביותר. ברשותי מס' חלקים שאעביר למארז החדש, כמו: HD WD 250GB SATA II צורב CD צורב DVD כך שאני צריך את שאר הרכיבים (HD נוסף של 500GB) בתוך המארז ארכיב מאוורר AC 120MM בכניסה ואחד מאחור, שיהיו מחוברים ל FAN BUS ויעבדו כשאיני בסטודיו או כשהמעבד ממש יתחמם. השימושים העיקריים למחשב - צפיה בסרטים, עבודה משרדית (אינטרנט, OFFICE), משחקים (בעיקר Medal of Honour החדש...) אני מעדיף לוותר על עניין המשחקים אם זה יוצר בעיה (כ. מסך יקר/מתחמם) ולהשקיע יותר בעניין הקירור והשקט, המחשב מיועד למשחקים בעדיפות אחרונה. תודה רבה, אורן.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  20. אני מעוניין במחשב נייד זול ככול האפשר. המחשב ישמש לאינטרנט בלבד. (למשחקים ומוזיקה יש לי מחשב נייח בבית) אני לא מעוניין בנטבוק כמו eee בגלל המסך הקטן. אני מעוניין במחשב עם מסך של 15 אינץ׳ לפחות. בנוסף שהמחשב יהיה מסוגל להריץ win 7 בצורה סבירה. אין צורך באהרדיסק ענקי, יש נייד. אין צורך גם בhdmi או dvi אלא אם כן זה לא מגדיל את התקציב. אין צורך גם בצורב dvd - אם יהיה צורך אני יעביר לנייח ויצרוב. העיקר שהמחשב יעבוד ברמה טובה והתקציב יהיה כמה שיותר נמוך.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 5500 ש"ח על פי הקווים המנחים הבאים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודות משרדיות, כלי תוכנה "כבדים" (MATLAB - ידרש להריץ סימולציות ארוכות), תכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14 או 15.6 אינץ'. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - עדיפות לרזולוציה גבוהה, FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, ע…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by DarkSight,

שלום לכולםםם! אני צריך לקנות מחשב לאיזה ידידה עדיין את האמת לא החלטתי אם כדי שהוא יהיה מבוסס AMD או INTEL כל מקרה צריך זכרונות, מעבד, לוח אם, ספק כוח, מארז וכרטיס מסך אני חושב שאפשר פשוט שיהיה על הלוח כבר ולא צריך הרכבה המחשב נועד רק לאופיס ואינטרנט ולא מעבר לכך התקציב הוא 1400 שקל תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by T-R,

Hello, first of all my hebrew fonts are screwed and I dont have power to fix it so sorry for the english... anyway Its time after allmost 2 years to upgrade my pc ;D I wanna run FarCry/Doom3/HalfLife2 after all dont I ? Anyway the parts im gonna upgrade is this: Leadtek GF4 TI4400 Athlon XP 2000+ (0.18micron...fucking toaster oven) GA-7VRXP 2.0 so I need a new graphic card, motherboard and processor. I have 2000nins to spend (after working this summer hehehe) I thought mabye I will get exoneration (zhikoi) for the old parts so it will sum up to about..uhh.. dunno +600-900nins ? could be cool if you can tell me how much I can get from this parts. Now I check th…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by fkvatr,

אני רוצה מחשב חזק יציב ומהיר אני לא עורך וידאו או מוזיקה או ישומים כבדים אחרים. משחקים פה ושם FIFA, CALL OF DUTY אבל אני לא מחשיב את עצמי גיימר כבד. המחשב שיש לי עכשיו הוא P4 2GB RAM GEFORCE 8400 והוא ממש לא מספיק. האם מפרט ב 3000 -3500 יספיק? אשמח אם תתנו לי מפרט - מפורט בשווי המדובר כמובן שיכלול כרטיס מסך ומארז טוב שקט וקר... יש לי כבר מסך! וכן המלצה על חנויות. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by אלישי בנון,

שימוש- סטודנט (אופיס/עבודות/גלישה באינטרנט) וגיימינג קל (football manager) תקציב- 3000-3500 (חריגה עד 500) מערכת הפעלה- win 10 מעבד i5/i7 עדיפות ל512gb ומינימום 8g ram הציעו לי את dell inspiron 15 3000 אבל אני לא בטוח אם הוא טוב במחיר הזה

• 18 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים