עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by manuella,

מחפשת מחשב נייד ומתלבטת בין 2 דגמים- http://ksp.co.il/?uin=16260 לבין- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13357 הקריטריונים המופיעים בכל אחד מהם נראים די דומים (למרות חוסר הבנתי המחשבית), בהתחלה מאוד רציתי את ה-VOSTRO אבל רוב הדגמים סביב התקציב הזה כבר אזלו מהחנויות ולא מייצרים אותם יותר. לכן, אשמח לשמוע עצתכם.... וגם- אם למישהו יש מושג לגבי זמן הסוללה של כל אחד מהם ואיזה עדיף מהבחינה הזו, אשמח לדעת כי זה חשוב לי. תודה מראש על עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by nyop,

שלום, קניתי את הנייד הנ"ל לפני שבוע אחרי סקר שוק ארוך מאוד, ולהפתעתי גיליתי שהtouchpad לא אסתטי (לא יושב בדיוק במקום) ובנוסף הכפתורים של העכבר לא מתפקדים לחלוטין. החזרתי את המחשב וקניתי את אותו הדגם במקום אחר ולהפתעתי שוב אותה הבעיה בtouchpad.... האם הבעיה מוכרת בדגם הזה? די מאכזב הסיפור נראה כאילו הם ניסו לחקות ללא הצלחה את הtouchpad של apple .... מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף דגם?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by eliortomer,

תקציב2500 אין לי מושג כמה להשקיע כי אני רוצה לפחות חלקים מסויימים כמו מעבד מהדור החדשi7 או 5 ונפח זיכרון גבוהה לפחות 8 ג'יגה...לוח אם של חברה טובה ומובילה כמו ג'יגה בייט אין לי גבול מסויים למחיר שאני יוכל להשקיע.... כמה אתם הייתם משקיעים?, זה מחשב מקסימום לגלישה באינטרנט וסרטים ועבודה משרדית בנפרד אני מתכוון לקנות מסך מקלדת ועכבר ורמקולים(ציוד הקפי) שימושיםמהם השימושים במחשב? (לסמן באדום)גלישה באינטרנט ועבודה משרדית וצפייה בסרטים באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? 64 ציוד היקפי מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום.24האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב?2.1 חומרה אופציונלית …

4. שלום בירצוני לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח הישן ושתהיה אפשרות לנייד אותו בקלות. המחשב בעיקר לאינטרנט, עבודה משרדית, ויש צורך לחבר אותו לTV ולעיתים ישמש למשחקים אך זו לא המטרה שלו. * גודל המסך:15.6" רצוי LED * משקל רצוי: עדיף שיהיה קל, אבל לא חובה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: חובה יציאת HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: גודל סטנדרטי ( ואם תהיה אופציה לSSD אז מעולה, אך לא חובה) * כונן CD/DVD? צורב: כן * כונן Bluray:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי מעדיף את החברה הכי אמינה שאפשר, עם שירות טוב ואחריות לשלוש שנים, מעדיף את Dell אך פתוח להצעות. התקציב יכול להיות טיפה גמיש. ת…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Hipno,

טופל - אפשר לנעול... תודה מראש, ליאור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מדובר במפרט לשימוש משרדי, עם USB3 ויהיה מחובר למסך U2312M שיש לו DVI וDisplayport. אם יש לוח אם עם DP בטווח המחירים זה יהיה נחמד. יש עדיפות לשקט ולאסתטיקה של המחשב. תודה רבה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪273 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪408 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪114 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪334 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x …

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני משחק הרבה בתחרויות עולמיות ונורא חשוב לי שהמשחק ייפעל כמה שיותר חלק. מדובר בCOD CS:GO ולפעמים יוצא לי לשחק בכל מיני משחקים חדשים בשביל הכיף. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי מעל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גר…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by Zinger777,

שלום כולם, אני מחפש לפטופ לאמא. השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס.) כדאי שידע להריץ גם סרטי HD בכניסת HDMI למסך אחר * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? הנייד יהיה ביתי ולכן המשקל לא כל כך קריטי. עדיף שיהיה כבד ומחומרים חזקים מאשר קל ועם חומרים חלשים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI וכו) HDMI - כן. הלפטופ יתחבר מדיי פעם לTV להקרנת סרטי FHD * בלוטות? לא חובה, אבל יהיה נחמד. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) גם 1…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by silverpist,

אוקיי אני מתלבט ממש בין 2 המחשבים הנ"ל- לנובו THINKSPAD E330, לבין המסונג סדרה 5 530U http://ksp.co.il/?uin=17299 לבין http://www.zolprice.co.il/product-1629-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_96G.aspx כעיקרון יש לי את התקציב לשתיהם, אבל יש יתרונות וחסרונות כל אחד, הלנובו חזק יותר בחומרה וביצועים, אבל נופל במשקל שזה נושא שמדאיג אותי מאוד, אני סטודנט, ולכן אני אעדיף משקל קל, אבל לעומת זאת, אני מפחד שיבוא היום ואני אצטרך ביצועים שהסמסונג לא ייתן לי מכיוון שהמעבד שלו בא מוחלש וכאלה.. מבחינת סוללה גם הלנובו קצת יותר חזק. אבל זה פחות קריטי כי אני תמיד אסחב מטען ממילא ותמיד יש שקע. האם הביצועים של הסמסונג יפריעו לי במידה ואני אעבוד על מט לאב ותוכנות שירטוט גרפיות בעתיד? כי אם לא, א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by tidan26,

מעבד: intel core i7 3930k לוח אם: Rampage IV Extreme asus זיכרונות: F3-12800CL10Q-32GBZL g.skill כרטיס מסך: GeForce GTX 680 gigabyte oc 2gb מארז: cooler master cosmos 2 ספק כח: thermaltake 850w מסך: dell u3011 קירור למעבד: CNPS12X zalman רמקולים: logitech z5500 צורב: lg מקלדת: logitech dinovo edge עכבר: razer mamba משטח לעכבר: razer Megasoma professional gaming mouse גויסטיק: logitech cordless rumblepad 2 כונן קשיח: western digital 3tb 7200 rpm אל-פסק: advice prd1250

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  11. לאחר כמה שנים טובות וקצת פחות עם המחשב שלי שעבר מלא גילגולים הגיע שעת ה"ש" חייב מחשב חדש למשחקים, אשמח מאוד לעזרה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן נחוץ ביותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD ומעט עבודה עם PAINT SHOP . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים Battlefield, GTA, CALL OF DUTY, Need 4 Speed, Pes, -מהי הרזולוצי…

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. היי, ידידה שלי ביקשה המלצה למחשב נייד לצרכים הבסיסיים - אינטרנט, וורד, וסדרות. דרישה נוספת שהתווספה לרשימה היא שהמחשב יהיה מאוד זול - עד 1,300 ש"ח, או - 350$. היא נוסעת לארה"ב, כך שהיא תוכל לרכוש אותו שם. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, וסדרות. * גודל המסך? "13.3 ומטה. אם יש 15.6" שיותר זול, אז בכיף. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי, כמובן שעדיף כמה שיותר במסגרת המחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בת…

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by saphs12,

שלום אני מחר הולך להזמין מחשב חדש וחסר לי לוח אם....ואני לא יודע איזה לשים, מישהו יכול לעזור לי? זה המארז : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪941 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 מארז: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪775 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪427 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION כמות: 1 - מחיר:…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by galmiz,

שלום אני מתלבטת בין 4 דגמים. באופן כללי שאני מחפשת מחשב נייד קל 1.5-2.0 קילו, 13.3 אינץ , חברה אמינה ושיחזיק כמה שיותר זמן ללא הטענה. האפשרויות: Samsung NP530U3C-A03IL Dell Inspiron 13z 5323-23674G54IS Dell Vostro 3360-23676G54ISF Asus X301A-RX015V אני לא יודעת במה לבחור... אשמח לעצות

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by manuella,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13346 מה דעתכם? האם כדאי לרכוש? רוב תודות!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gilboag,

איך הסמסונג הזה ? (NP305-E5A) עובד שלי רוצה לקנות אותו בבאג : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12858 יש למישהו מושג אם זאת קניה טובה או שאפשר למצוא משהו עדיף במחיר הזה (ומטה) ? הדרישות הם מאוד מינימליות וכלליות - סתם אינטרנט / סרטים / סקייפ וכו'... , חשוב שיהיה אמין ועמיד כמה שאפשר , פחות דגש על ניידות - הוא כמעט ולא יזוז מהשולחן שלו... אשמח אם יש לכם דעה כלשהי בעניין או הצעה חלופית . (הוא ממתין לתשובה ממני - וזה די דחוף לו..) תודה עריכה : איך זה ? http://ksp.co.il/?uin=17072

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by jem,

מחפשת מפרט למחשב לעריכת וידאו בתוכנת AVID לסטודנטית ברור שזול הוא לא יהיה... מישהו יכול להרים את הכפפה ולהגדיר מחשב כזה בעלות נסבלת שגם יעבוד מהר ואמין? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by omristeel,

שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שזה הנושא הנכון במקום הנכון, אני עומד לרכוש מחשב יד 2 הסיבות כרגע לא משנות אך רציתי לוודא שהמחיר שווה את המוצר אז ככה: מארז פשוט 500W לוחם אם: G41 ASROCK מעבד: E5400 INTEL זיכרון: 2GIGA DDR2 KINGSTON דיסק קשיח :320GIGA W.D ATA II כרטיס מסך :gforce 8400 G.S כונן תקליטורים :DVD RW כרטיס רשת 10/100 המחיר הוא 600 ש"ח האם שווה לקנות את המחשב הזה? לא לצרכים יותר מדי אלה לאינטרט סרטים וכו'...

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  19. מחשב לצרכים: אקדמאים/משחקים/משרדי 3300 ש"ח הרכבתי משהו- תנו חוו"ד בנוסף, האם צריך קירור נוסף למעבד? כ.מסך? מארז? האם הספק מספיק לכל המערך שבחרתי והאם המערך שבחרתי בהרכח נכון לתקציב. דגש חשוב מאד על קור, אבל לא צריך להיות קיצוני. משהו שקט וקריר בקיצור. תודה! מחיר MB75MAE33 MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 ₪311 C16G1600C9XX Corsair 16Gb Kit (4G X4) CMX16GX3M4A1600C9 CL9 ₪530 VTX3-25SAT3-120G OCZ SSD VERTEX 3 Sync Nand 120GB ₪517 R777OC1GD Gigabyte 7770 1GB GDDR5 PCI-E HDMI OC ₪716 CORE-3000-BLNW FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד ₪600 C3220T Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray ₪580 סה"כ: ₪3254

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by kike100,

היי, בניתי מפרט למחשב בעיקר למשחקים,אינטרנט,תכנות ויישומים: בכוונה השקעתי יותר בכ. מסך מאשר במעבד כי לפי מה שבדקתי וקראתי יהיה לזה יותר השפעה במשחקים מאשר לשפר מעבד שיש לו פחות השפעה. התקציב בערך 3000 שקל עם קצת חריגה. אשמח אם תגידו מה אתם חושבים לשפר/ או כל דבר אחר. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪580 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪338 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪475 זיכרון:…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  21. * מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב טוב למשחקים כמו Battlefield 3 Borderlands 2 וכו עכשיו מצאתי את המחשב הבא ראיתי את זה ב4,290 ₪ [table][tr][td] מחשב נייד [/td] [td] Acer [/td] [/tr] [tr][td] דגם [/td] [td] Aspire V3 [/td] [/tr] [tr][td] מעבד [/td] [td] Intel® Core™…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  22. שלום לכולם, אחרי שרכשתי מחשב שולחני יקר (יחסית) נשארתי עם תקציב של כ3000-4000 כדי להשלים את יעילות העבודה שלי בקניית מחשב נייד. מטרת המחשב לשמש אותי בעיקר לגרפיקה, פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת קבצים גדולים \ קבצים במקביל. כיוון שהמחשב ישמש אותי במקביל למחשב השולחני כל הזמן, ההארד דיסק לא צריך להיות גדול במיוחד. רצוי מחשב מהיר ויציב בעבודה עם קבצים כבדים בפוטושופ. לא צריך להריץ משחקים. גודל המסך: מבחינתי, כמה שיותר גדול יהיה לי יותר נוח. עם המשקל אסתדר כבר איכשהו בכל מקרה. זמן סוללה: מן הסתם, כמה שיותר יותר טוב..אני חושב שהרבה מהעבודה תיהיה ברכבת או במקומות שאפשר לעבוד עם המחשב מחובר. כונן דיסקים - אין צורך רצוי כמובן לנסות ולחסוך כמה שיותר במחיר הסופי, מותר לחרוג אם נראה…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by Shayb25,

* מטרות המחשב? לדוגמה: סטודנטיאליות + תכנות * גודל המסך? 15" או 14" * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA,HDMIוכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 128GB * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? סטודנט בבן גוריון, האם אני יכול לקבל רישיון בחינם? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * תקציב: עד 5000 שקלים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by asi1998,

אני שנה הבאה מתחיל ללמוד וצריך לקנות נייד כבר מעכשיו מכיוון שאין לי מחשב. אני אמור להתחיל ללמוד או מערכות מידע או הנדסת תעשייה וניהול. האם זה קריטי להשתמש במחשב במקצועות הללו במכללה עצמה? אם כן אז לפי מה שהבנתי ברפרופים פה זה שעדיף 13 אינץ'. אם אני לא יצטרך לקחת אותו איתי אז אקנה 15 אינץ'. ומה הטעם בלקנות 14? זה או שקונים מסך קטן שיהיה נייד או שכבר עדיף מסך גדול לא? תודה רבה וסליחה על החפירה, מקווה שתעשו לי קצת סדר. אני רוצה להזמין מחשב עוד השבוע!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by slagoo,

אהלן, אני צריך מחשב שישמש אותי בארבעת השנים הקרובות במקום מחשב נייח ופה ושם ישמש גם לקצת משחקים(לא משהו כבד במיוחד וממש לא מחפש הגדרות מקסימליות). חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17232 כי אני יכול לחרוג מהתקציב ב200 ש"ח והוא נשמע מעולה. עצות? תודה מראש גודל המסך? 14-15.6 עדיפות ל 15.6 (מעדיף לשפר דברים אחרים ושיהיה המסך הרגיל 15.6) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה לא הכי חשוב כי המחשב יותר לשימוש בבית או בכיתה עם מטען או אפשר לקנות סוללה יותר גדולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לפחות משהו כ…

דיונים חדשים בפורומים