עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Classify,

שלום החלטתי לקנות את הנייד הזה (לסטודנט).. תקציב של 5 - 5.5 אלף. ראיתי שיש הרבה דגמים שלו ובהרבה מקומות. אני מעוניין במעבד T7250 ו-2GB זכרון (המעבד והזכרון זה מה שראיתי משתנה מדגם לדגם פחות או יותר). יש עוד משהו שאני צריך לשים לב אליו? ואיפה כדאי לקנות. *יש המלצה לתיק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מעבד-Q6600 GO מחיר 1461 כרטיס מסך HD2900פרו אמור לעלות פחות מי 1500 שקל מארז nzxt lexa blackline תגידו אם הוא לא מתאים 521 כרטיס קול m-audio revolution 7.1 574 כרטיס טלוויזיה avertv go 007 230 זיכרון-4 גיגה OCZ DDR2 667 CL4 GOLD GX XTC 447X2=894 לוח אם ASUS P5K SE 739 ספק enermax liberty 500 547 כוננים- asus drw-1814blt שחור 174 ארד דיסק westren digital wd2500ks 250gb 340 סיכום 6980 וצריך להוסיף קירור למארז טוב אז ככה כרטיס קול אני לא יקנה וזה יוריד לי במחיר כמו כן חלק מהמחירים יתעדכנו ויצאו כרטיסים חדשים אז אני מבקש שיפורים בהתאם להיום בתודה קרירין

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום כולם, אבי זקוק למחשב חדש לצורך עבודה במעבדה שלו. אלו הן דרישותיו: * יכולת חישוב מהירה מאוד תחת עומס של הרבה נ תונים (מעבד מהיר בצירוף זכרונות טובים) * נפח אחסון גדול תוך שמירה על מהירות הכוננים (חשבתי על raptor 150 בצירוף הארד דיסק של 1 tera) * איכות צפייה במסך (לא משחקים, לא תלת מימד, לראות טקסט טוב וחד כמו שצריך בקצב רענון טוב - יש לי כרגע geforce 7800 - זה מספיק?) * מחשב שקט וקריר * הארד דיסק חיצוני לגיבוי אוטומטי (אפשרי?) המחשב צריך להחזיק כשנתיים שלוש, לאחריהן הוא לא ישודרג אלא יוחלף אבל הוא צריך לשמור על סנטדרטים של ביצועים במשך כל הזמן הזה. לכן אני מתלבט אם כדאי להשקיע בddr3 או אפשרי עדיין להשאר עם ddr2 בתזמונים טובים ותוצרת איכותית? לגבי ציוד היקפי: אין צורך …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ronenec,

מחפש המלצות למחשב נייד מולטימדיה בתקציב של עד 6000 ש"ח הכולל מצלמה ומיקרופון מובנים (האם זה טוב בכלל...?). כמובן שיהיה מצוייד בכרטיס מסך טוב. אני בעיקר משחק ב FLIGHT SIMULATOR X של מייקרוסופט. מה דעתכם על HP באופן כללי ועל HP Pavilion DV6160EA באופן ספציפי. להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo T5500 1.66GHz מעבד דור חדש תומך 64bit ! FSB 667MHz 2MB L2 Cache, (מעבד כפול ליבה מהדור השני, 20 אחוז יותר בביצועים ופחות בצריכת המחשמל!) מסך: 15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציה: 1280X800 דיסק: 80GB 5400 rpm SATA (מחיצה בגודל של 8GB לשחזור מערכת) זכרון: 1024MB DDR2 ( 512MB x 2 ) כונן אופטי: R + / - RW- / + ) DVD Writer Super Multi) עם תמיכתDoubl…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by c5123,

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX asus A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra Arctic Cooling Freezer 64 Pro for A64 Kingston 1GB 400Mhz PC 3200 C3 x 2 ASUS EN7900GT TOP GeForce 7900GT 256MB PCIe ENERMAX EG565AX-VE 535 Watt Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU טוב זה מה שאני קונה איתי צריך לבנות אותו מהחברות asus kingston and gigbyte :-X יש משהו שכדי לשנות? בבקשה תנסו להשאיר את זה בשלושת החברות שצינתי לפני זה תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Dalbayob,

ממצב אחים שלי ?! אז ככה הרכבתי מפרט לדוד שלי הוא רוצה לקנות מחשב ... (מחשב למשחקים) תגידו לי בבקשה איך הוא ! למי שלא עובד ... http://img223.imageshack.us/img223/9824/1yv7.jpg סה"כ: 3962 ש"ח

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by NI4NI,

שלום אני צריך השלמה למפרט עד 6000 שקל ללא מסך למשחקים. אני מתכנן OC מתון בלבד. מעבד אני יודע שאני הולך לקנות Core2 E6600 כרטיס מסך אני קונה x1900xt של sapphire בארה"ב, עולה לי כ 1700 ש"ח עם משלוח ומע"מ. כמו כן כבר יש לי צורב DVD מהמחשב הישן. מעבר לזה אני אשמח לשמוע דעות על שאר החלקים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by la_pumik,

האם כדאי לחכות שיהיו עוד מעט הרבה ניידים בשוק עם core 2 duo או להסתפק במה שיש? מה ההבדל הגדול ביניהם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avivboker,

אני מעוניין למכור את המסך שלי dell u2713h כמובן שזה מסך אז הוא חדש כמו ביום בקיבלתי אותו בלי שריטות וכו האמור 27 אינטצ led פנל AH-IPS כמה אוכל למכור אותו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן , אני מתכנן בחצי שנה הקרובה לקנות מחשב חדש. רציתי לדעת מתי תיהיה התקופה הכי טובה לקנות אותו . לפי מה שהבנתי כדי מאוד לחכות למעבדי ה skylake החדשים. וגם חשבתי לקנות בסביבות סוף שנה כי תמיד יש מבצעים נחמדים כאלה. המחשב הוא גיימינג והתקציב זה סביבות ה 5 אלףשקל . (כשאני שואל מתי תיהיה התקופה אני לא מבקש חודש או תאריך ספיציפי אני מדבר על תשובה של "תחכה שיצא XXX ואז תקנה" (נגיד סדרת כרטיסי מסך חדשים או מעבדים חדשים)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eliranzango,

שלום, מעוניין בהמלצה למעבד+לוח אם+RAM+כרטיס מסך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון משחקים, טובעניים למדי, חדשים (FPS, אסטרטגיה, RPG וכ')- LORDS OF THE FALLEN, COD, BATTLEFIELD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD-1920*1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשאיפה לגבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, הידע שלי בחומרה עדכנית הוא אפסי ולכן מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למדיה סנטר שישמש גם לקצת גיימינג חשוב להדגיש שרוב החלקים יוזמנו מחו"ל (אמזון על נגזרותיו), חוץ ממארז שייקנה כנראה בארץ. 1. תקציב - בערך 3000. אם אפשר לחסוך, אחלה. 2. שימושים: מחשב לסלון, בעיקר מדיה סנטר אבל גם קצת גיימינג (fps למיניהם, גם סינגל וגם מולטי, משחקי אסטרטגיה כמו civilization). המחשב יחובר לטלוויזיה 49 אינצ' fullhd. 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. רמת שקט - כזו שתאפשר לראות סרטים בכיף ולא תפריע 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה בחנות. רק חלקים 7. אין העדפה לחנות ספציפית שכן החלקים יוזמנו רובם מחו"ל - רק המארז צפוי להירכש בא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by AOF,

שלום לכולם רציתי להתייעץ עם המומחים פה על רכישת לפטופ באיזור ה5K. 1 מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עשרות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, עבודה עם תוכנות הקלטה,קיובייס,פוטושופ וגם תכנות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בימים הקרובים. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by itayda,

מחפש המלצה למחשב חזק ומהיר, ישמש צלם. עיבוד תמונה, פוטושופ, ושאר התוכנות הגרפיות. הולך לעבוד הרבה שעות ביום. משקל לא כזה חשוב לי, אבל עדיף שלא יעלה על 3 ק"ג. סוללה מעל 4 שעות. (כרגע המחשב מת אחרי שעה) לא כ"כ מבין במהירויות ואיכויות מסך וכרטיסי מסך. אבל ברור לי שאני צריך משהו מתקדם. כרגע המחשב שיש לי מאוד איטי כשאני עובד עם פוטושופ ומנסה לעשות דברים במקביל. תקציב עד 6000 ש"ח. כנראה יקנה בארה"ב. אני רוצה להחליט קודם איזה דגם. אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של אפל. איך המפרט שלהם לעומת מפרטים אחרים שבתקציב דומה. תודה לעוזרים חג שמח לכולם !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by orirulez,

שלום! אני מעוניין במפרט עד 2200 שח (לכל היותר). המפרט מיועד לילד - לגלישה, סרטים ומשחקים בסיסיים. (לא כולל ציוד היקפי). חנות RSM הציעו לי את המפרט הבא, אודה לכם אם תגידו שהוא טוב/לא, או תציעו שיפורים במסגרת התקציב. תודה! [table][tr][td][table][tr][td] שם הפריט [/td][td] אחריות [/td][td] מק"ט [/td][td] כמות [/td][/tr][tr][td] [/t] מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Tray 3 שנים intelG630T 1 [table][tr][td] [/t] Deepcool GAMMA BLADE For Socket 1155/1156/775 AMD 3 חודשים DCGB 1 [table][tr][td] [/t] ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET 3 שנים ASRCKH61MHVS 1 [t…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by XEON123,

שלום לכם, אני צריך את המחשב לעבודות גרפיקה ועריכת סאונד.מעוניין רק במחשב נייד.המליצו לי על MAC BOOK PRO עם מסך 15" . אבל החומרה יותר חלשה מהדגם של G75VW-T1414H חוץ מזה יש את העינין של מערכת ההפעלה OS X שצריך ללמוד. דבר יחידי שאני מתלבט במחשב הנייד,בעית "חימום" .ראיתי שכל החלק האחורי התחתון מוקדש כולו לחריצי אוורור. הקונפיגורציה שלו מרשימה וחדשנית ביותר... מה אתם מציעים,ללכת על זה ? http://ksp.co.il/?uin=17338 תודה ממתין לתגובות שלכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. הרכבתי מפרט לצורכי משחקים בתקציב של עד 4000 שקל כולל מסך (חוץ ממסך אין צורך בציוד היקפי). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BF וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ‎1920x1080 ‎ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עבדתי על המחשב( DELL INSPIRON 1525 ) והוא נתקע ומאז ההארד דיסק לא מזוהה(SATA 250) - כשמפעילים את המחשב אז הוא מצפצף , והנורה של ההארד דיסק מהבהבת , אני אומר לו לעשות בדיקה -onboard diagnostics , ואז הוא אומר ERROR CODE 0141 , HARD DRIVE-NO DRIVE DETECTED , הוא אבוד ? עזרו לי בבקשה , אני כבר שבוע תקוע בלי המחשב , רק עכשיו הצלחתי להשיג איזה אינטרנט , ממחשב של חבר . יש לי XP ההארד דיסק לא מוגדר על SATA. תודה מראש . נ.ב - חשוב לי המידע , לא סוף העולם , אבל מאוד חשוב . מוכן להשקיע כסף. יש לי אחריות - רק לא לשחזור הקבצים .המחשב חדש- 3 חודשים , איזה עצבים . אם אני אחבר למחשב אחר - עם מערכת הפעלה , את ההארד דיסק , הוא יזהה אותו - ואז אוכל לעשות שחזור עם תוכנה או לא ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, לא מזמן הלך המחשב הנייח בבית ולאחר תקופה שקיבלתי בהשאלה מחשב נייד של HP החלטתי שהמחשב הבא יהיה נייד ולא נייח בגלל הנוחות שבניידות. למרות זאת, בחלק גדול מהזמן אשתמש בו כתחליף לנייח (קוראים לזה "נייד תחליף שולחני" או משהו, לא?) אני יושב הרבה על המחשב, והשימושים העיקריים שלי במחשב הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, ואולי גם משחקים קלים (Counter Strike, אם מישהו מכיר). אני מפעיל הרבה תוכנות במקביל, חלקן לעריכת תמונות ואודיו, אבל לא משהו כבד מדי (ולמרות זאת חשוב לי מעבד חזק וזיכרון גבוה). ראיתי את המחשב שבמבצע של 012, ה- HP Pavilion dv5-1160ej, במחיר של 4900 ב-12 תשלומים. המפרט נראה לי מצויין, אפילו יותר ממה שאני צריך, אבל בהתחשב בכך שאני רוצה מחשב שיחזיק לעוד כמה שנ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by liornet,

שלום לכם חבריי הפורום הביאו לי נייד דיי ישן ובכמה חתיכות,הצלחתי להפעיל אותו ולהגיע לביוס ולקטע שהוא אומר שאין מערכת הפעלה. מכיוון שהמתאם לדיסק קשיח עולה כ 50$ לייבא לארץ,החלטתי לרדת מהרעיון רעיון אחר שעלה לי הוא להפעיל מערכת הפעלה של לינוקס מדיסק רגיל (מדובר על : http://www.linuxcnc.org/content/view/2/4/lang,en/ ) ולחבר DOK של 4-8 גיגה האם פתרון זה יעבוד?,אני שואל בכדיי לחסוך לעצמי זמן כי אוליי מישהו כבר ניסה. תמונה של הנייד http://i40.tinypic.com/16le9vk.jpg

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by desteny,

כרגע יש לי מחשב נייח, יחסית חזק, בעל Q6600, 6GB DDR2, ו8800GT. אבל נמאס לי ממנו, הוא תופס מקום, מחמם את החדר, מושך אבק, עושה סלט כבלים, פשוט בלאגן בחדר בגללו, והוא מתחבר לLCD בחדר, אז במידה ומישהו משתמש בו, אני אפילו לא יכול לשחק בXBOX. נייד הוא... נייד, קטן, ללא כבלים מיותרים, לא מושך אבק, לא עושה סלט כבלים. הפלוס הוא שנייח אפשר לשדרג. השימושים שלי הם סרטי HD, תוכנות כמו PHOTOSHOP(סתם לכיף), גלישה באינטרנט, סקייפ, מוזיקה, וכמובן משחקים... למרות שבזמן האחרון אני לא משחק הרבה בגלל החומרה. עכשיו חשוב לי לציין שיש לי XBOX 360, שבד"כ אני משחק עליו, אבל מצד שני... אני כן משחק הרבה על PC כשיש לי הזדמנות. אלה האפשרויות שיש לי: 1. להביא נייד בעל חומרה חזקה במקום. 2. להביא נייד בע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד לקראת הלימודים באוקטובר (אבל גם למשחקים). בהתחלה הייתי נעול על XPS16 של דל, אבל מסתבר שיש לו בעיות throttling רציניות, לכן אני לא מתקרב. שני הדגמים שאני חושב עליהם הם Envy 14 החדש ו-dv6tse. השאלות שלי הן: 1) האם אני מקבל דיסק התקנה של Windows? לפי סרטונים באינטרנט, אני לא רואה ש-HP מביאים עם המחשבים שלהם בכלל דיסקים. אני משלם למערכת הפעלה מקורית, אבל לא מקבל דיסק התקנה?! (ואני לא רוצה דיסק Recovery שימחק לי את המחשב ושלא יהיה לי בו שימוש לאחר שאני אזרוק את המחשב). 2) סביר להניח שעל ה-Envy 14 אין אחריות בארץ כי לא ראיתי מקום שמשווק אותו. מול מי אני יכול לברר איזו אחריות תהיה לי על כל מחשב? מי נותן האחריות בארץ? 3) האם כדאי לקנות את ה-Envy 14 …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם.. לאחר המון המון המון מחשבות ובירורים, אני כבר מיואש.. אני מאד מקווה שכאן תוכלו לעזור לי. אז ככה : אני מחפש מחשב TABLET / לוח בסגנון ה IPAD אבל עם המפרט הבא: 1. מסך של 9'' לפחות. אשמח אפילו ל10 , ואפילו 11 אינץ .! 2. כמובן רק מסך ולא מחשב שנפתח , שוב בסגנון האייפד. 3. מסך מגע ברמה הגבוה ביותר כמו האייפד. :-) 4. לפחות 32 גיגה דיסק. 5. מערכת הפעלה לא משנה לי. 6. חייב חייב חיבור USB אחד לפחות. 7. כמובן WIFI תקן N . ובלוטוט 8. דבר חשוב גם כן חיבור 3G . הכוונה אפשרות להכניס כרטיס סים . 9.שלא יהיה כבד מידי. 10. זמן סוללה לפחות 6-7 שעות . 11. ובכללי שיראה איכותי ולא נשבר עו רגע.. וכמובן שהמסך לא יצטערך מאה לחיצות עד שיעבוד. עכשיו אני יודע שאתם שואלים למה לא אי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המפרט הוא לדוד שלי הוא לא הולך לשנות בו כלום לבמשך שנים התקציב הוא בערך 4000 cpu:amd xp 1700+ hsf:tt volcano 7+ mb:epox 8k5a2 mem:TRANSCEND ddr 256mb 333mhz gpu:Gigabye ATi Radeon 9000PRO hd:SEAGATE 40gb 7200rpm cd:acer cdx52 floppy:teac 1.44 floppy case:? mouse:Logitech wheel mouse optical oem ketboard:? screen:? תודה לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. טוב המפרט הוא כזה 1 AMD ATHLON XP 2400 + FAN 990 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 699 ש"ח 2 GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ 594 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 694 ש"ח 1 ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM 1,195 ש"ח 1 Lite on x 52 OEM 148 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח 1 3R SYSTEM NEON Light Silver 299 ש"ח 1 HEC 475DVD WATT PSU 387 ש"ח 1 Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail 79 ש"ח MAG 786FS 17 927 ש"ח WINNER HN1000-1 1800W 169 ש"ח Genius KB 18M Multimedia PS2 HEB/ENG 67 ש"ח הוא לא ל OC רק למשחקים ואינטרנט

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.