עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אנונימית x360,

שלום אני קונה עוד כמה זמן מחשב ויש לי כמה שאלות שאני ישמח אם משהו יענה לי אני קונה מחשב לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות,לעשות עבודות של בית ספר ,מחשב שלא עונה רעש (חשוב!) ולא מתחמם בקלות 1. איזה מסך כדאי 15 אינץ או 17 אינץ (גם לי בגודל וגם לפי משקל איזה כדאי?) 2. האם כדאי לי לקנו 360 מעולות (אחד שמתקפל) זה שווה את הכסף ,זה עמוד, זה נשבר בקלות? 3. איזה מעבד צריך-אחד הסוללה מחזיקה מעמד הרבה אבל לא יקר והאיכות של המחשב היה טוב ומהיר (אם זה חשוב אני פותחת הרבה כרטיסיות באינטרנט אז שלא יקרוס תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by m0ti,

היום אני מזמין מחשב בלי ספק ומארז ובלי ציוד היקפי ומסך התקציב הוא 3600 ש"ח מה דעתכם? KSP: Athlon 64 3600+ (stocket AM2) X2 DualCore 795 ASUS- M2N-E AM2, 570Ultra, DDRll 800' PCI-E 680 TwinMOS 1GB DDRll 667 630 GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDRlll, TV, DVI, PCI-E 1050 WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA ll 350 LG DVDRW GSA-H10AB x16 DL x8 190 הזיכרון לא מפוצל בישביל אופציה לשידרוג אני לא בטוח אם אני צריך לקחת הארד דיסק SATA ll או רגיל

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  3. אהלן. אני נוסע עוד מעט לארה"ב ואני מעוניין לקנות שם מחשב נייד. העיסוקים שלי עם הנייד הם בעיקר אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. אני מעוניין במחשב חזק (מעבד+זיכרון), מסך 15.4 וכרטיס מסך יחסית טוב למשחקים. ממה שקראתי וראיתי, חשבתי על Dell Latitude. מה אתם אומרים? אולי xps?studio? ולגבי האחריות של דל, קראתי גם פה באתר משו על 3-4 שנים. אני הבנתי שיש אחריות בינלאומית שנה על החלקים. מזה אומר עם האחריות של השלוש שנים? איך אני מסדר את זה בדיוק? התקציב הוא עד 600 דולר. אני מתבסס על ההנחה שבארה"ב המחירים הרבה יותר זולים. למשל חבר שלי קנה בארה"ב inspiron 1525 ב 400 דולר כשבארץ הוא עולה 3500 ש"ח. תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by LironMat,

שלום=] חיפשתי קצת ומצאתי מפרט שלדעתי עם קצת שידרוגים יהיה מצוין ובמחיר נמוך משאר ההצעות. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3189931 כמובן אני ישדרג ללוח אם של ASUS, יעלה זיכרון ל2GB במהירות 800 ויקנה כרטיס גרפי מתאים(עד 400 שקל) אבל הסה"כ יוצא זול משמעותית משאר המחשבים ואם אני מבינה נכון הוא גם מתאים להרצת משחקים בעלי דרישות גבוהות לא? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  5. היי כולם! שאלתי פה לפני כחודשיים, והמלצתם לי להמתין מעט, אז אני שואל שוב, הפעם כדי לסגור עניין אשמח להמלצה על מחשב נייד לצרכי תכנות. הדרישות הן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם יביא להבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרויד, ווב, מטלאב, מכונות לומדות. צריך להיות מסוגל לעיבוד נתונים מהיר ועבודה עם קבצים גדולים. 2. צריך להיות מסוגל לסחוב בצורה טובה מספר סביבות פיתוח פתוחות וגלישה בכרום במקביל. 3. עריכ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by eladmz,

שלום, חבר שלי רוצה מחשב ב1500 שקל... מארז, ספק, מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, צורב ואם אפשר 160GB (עם אפשרות של חריגה קטנה +100) אשמח לקבל הצעות, תודה.

7. Started by OKASHI,

אני צריך מיפרט מחשב [בלי מסך] גודל מסך שלי 19 אינצ שיהיה הכי סוס שאפשר עד 2000 - 2100 ש,ח זה בישביל CS CS = Counter strike רק למישחק CS הכי סוס שאפשר אל תישכחו ;D שבת שלום אני קונה מ אייבורי מחשבים ב ירושלים בבקשה עזרה אני קונה מחשב ביום ריאשון בבוקר אני רוצה שתיבנו לי אני חדש כאן ואני לא מבין את כל החוקים שצריך ליכתוב רק תיבנו לי ואני ילך בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by explize,

טוב נברתי וחפרתי במרחבי הנט וברחבי חנויות המחשבים והגעתי לכמה השגות שאני מקווה שתעזרו לי לסגור פינות. דרישות: אין צורך במסך וחומרה חיצונית(עכבר, מסך) וגם לא בDVD, אין צורך בכרטיס קול עובד עם audiophile 192 של M AUDIO מעבד 6400E מארז וספק נראה לי שהSONATA 2 יספק אותי(חשוב לי שקט, לא טוטאלי אבל שלא יעבור את ה 20- DB במיוחד בספק)-שוב זה לפי סקרים שלי..אין לי צורך מעל ל450W..רוב החומרה נשענת על חשמל חיצוני(אם יש המלצות לספק ומארז אחרים שיתנו לי את אותה התמורה אשמח לשמוע- שמעתי כבר המלצות לTT או לOCZ אבל לא למארז נורמלי) חשוב שאוכל לחבר גם HD לIDE בנוסף לDVD.(אם זה דרך כרטיס PCI אז גם טוב...) אם יש אפשרות ל FIREWIRE אוןבורד- אני אשמח. שיתמוך בRAID זיכרון בין 1 ל2 GB לוח שלא ית…

9. Started by kobi_sion,

אני מעוניין במפרט למשחרים עם הדגשה על קרור שקט בעיון במפרטים הממולצים באתר ראתי המלצות על : Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO או Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 האם זה מספיק ? או שצריך לוסיף מאוורים נוספים / חלקים נוספים ? אור העובדה שאני קונה סוג של "תנור" בתודה מראש קובי

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  10. ערב טוב, מבקש חוו"ד על המפרט הבא לעבודה משרדית בחברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אין הגבלה, אבל לא צריך להביא דברים סתם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אופיס, קורל דרו, פורטושופ (לא עריכה כבדה בעיקר וקטורים וסמלים), מולטיטאסקינג -מספר תכנות פתוחות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כן, הכל אלחוטי, מחשב אחד עם מסך, מחשב אחד ללא מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - רמקולים. 5. …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. * מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI . * כונן אופטי : לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך : כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת. * מעבד : אין העדפה לחברה. תודה ל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עד 5500 ש"ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים,אינטרנט,סרטים ושירוץ מהר כמובן... יש לי מסך 22 אינץ' של Samsung T220P 5ms - 1:50000 ואני מעוניין לנצל אותו עד הסוף, כלומר, במשחקים לשחק על הרזולוציה הכי גבוה ללא תקיעות ובסרטים HD ושטויות כאלו... הנה שני מפרטים שהכנתי, אני לא יודע איזה יותר טוב למטרות שלי. מפרט 1 : מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1118 מארזים Cooler Master Mystique 632S RC-632S-KKN1-GP ¤420 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤40 ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429…

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  13. שלום לכולם. אני מעוניין מחשב נייח בעיקר למשחקים - תקציב עד 6K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שישתלם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן אא"כ מדובר במקרה מיוחד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. משחקים חדשים שיוצאים שיצאו ... מתכנן לקנות מסך בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן - כונן SSD יש לי כבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. הא…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Amba,

שלוםם אני רוצה לקנות מחדש נייד שיהיה מיעוד לאינטרנט , שירים, ואי סי לא יותר מזהה שלא יתקע לי כל שנייה ויהיה יחסית מהירר תודה לעוזרים ושבת שלוםםם

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  15. שלום! כמו בכותרת, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. התקציב: 5500 ש"ח. השימושים: משחקים, קלים עד כבדים מאוד, מז'אנרים שונים. אני הולך לשחק על מסך 24", כלומר על רזולוציה גבוהה יחסית של 1920x1200, ועל ההגדרות הכי גבוהות + פילטרים (עד כמה שיתאפשר, בהתאם לעומס הגראפי של המשחק). ציוד היקפי: אין צורך בציוד היקפי כלשהו! רק מארז ורכיבים פנימיים... OC: אני לא מתכנן OC, אפילו לא קטן. לכן חשוב לי רכיבים כמה שיותר חזקים ישר מהקופסה. צרכים מיוחדים: מחשב קריר ושקט. אסתפק במארז זול (משהו כמו Antec 300), ואין לי צורך בכונן קשיח גדול, רק שיהיה שקט כאמור. הרכבה: יש צורך בהרכבה, אבל זה מחוץ לתקציב. התקציב מיועד למחשב נטו. רציתי לציין שתי התלבטויות שיש לי בנוגע למחשב ואשמח אם תעזרו לי בהן: …

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. Started by ran16,

שלום, יש לי נייד של Dell מסוג Inspiron 1564. המאוורר עושה הרבה רעש ולא פועל כמו שצריך (המחשב מתחמם ולעיתים אף נכבה). הייתי במעבדה, בה הומלץ לי להחליף את המאוורר, אך הם לא הצליחו למצוא מאוורר מתאים. המחשב בן קצת מעל 3 שנים (לאחר תום האחריות), ומאחר ואני זקוק לו ללימודים, אני מעדיף מעבדה שתוכל להחליף במקום, ולא את שירות הלקוחות של דל, שייקח לפחות שבוע. אשמח לקבל המלצות למקום שיוכל לטפל בזה, או לכל דרך פעולה אחרת. תודה, רן

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  17. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי, המחשב מיועד לשלוש שנים לפחות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב לאינטרנט, אופיס, הורדות וצפייה בסרטים - יתכן בעתיד שימושים גרפיים קלים כגון פוטושופ ודומיהם - נדרשת תשובה האם המפרט יתאים בעתיד? 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. זקוק למסך(די נעול על סמסונג 24 HD אבל פתוח להצעות חלופיות)-תקציב עד 1500 ש"ח, מקלדת+עכבר(אלחוטי, מתלבט לגבי עמיד במים),רמקולים 4. האם יש …

18. המחשב מיועד לאבא שלי ולילדה בת 10. השימושים הם בעיקר אינטרנט, תמונות, מוזיקה, אופיס וכו'. בניתי משהו שנראה לי שיתן הכי הרבה תמורה למחיר ואבקש את דעתכם להתאמה בין החלקים ולאיכותם. AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪299 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Hec CompuCase 6C28 Black + Hec Raptor R400, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2362 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪193 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אנחנו בית תוכנה צעיר שמפתח סטארט אפ , בהתחלה התחלנו לעבוד עם מקבוק פרו 13 2017 ומק מיני 2014 , כרגע בונים אינטראקציה מורכבת עם sql server ו firebase ואנחנו מרגישים שזה לא מספיק חזק המעבד i5u. בנוסף לזה שהמחשב מתחמם כמו קיטור (כשיש לך פרוייקט ששוקל284mb) , בנוסף אנחנו צריכים גם mac למעצב (אנחנו עובדים עם sketch) . מחפשים עזרה להתאמת המחשב לצרכים. התקציב פר מחשב הוא עד 15000 שח. אז מה חשוב לנו במפרט: מעבד חזק כרטיס מסך שיספיק לגרפיקאי לבנות את הui ובעתיד גם יצטרך פרסומות וכרזות. מינימום 16 Gb ram ddr4 תודה מראש.

20. Started by zviya,

מתלבטת בין 3 מחשבים. חשוב לי גרפיקה טובה ומחשב מהיר ובאיכות טובה שיישאר להרבה זמן. המחשב השני עולה 7500 , די יקר לי, ואשמח לדעת אם הוא שווה את המחיר. תודה רבה!! ויש לי גם שאלה: האם צריך לבדוק איזה משהו בנתונים של המחשב ג\כשי לדעת אם ניתן לחבר אותו לאינטרנט או שכל מחשב ניתן? מחשב נייד Core 2 Duo 1.83GHz Dell דגם: XPS1530 מחשב הדגל של חברת Dell כולל שלט רחוק, קורא טבעת אצבעה לבטחון מקסימלי, דק יחסית לגודלו יפה ומשכנע !!! מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo 1.83GHz T5550 חבילת זיכרון גדולה בנפח 3072MB דיסק קשיח בנפח 250GB מערכת הפעלה Win Vista Home Premium http://www.getit.co.il/Prod/49702/#DelivSelf או מחשב נייד "Sony VAIO Intel Core 2 Duo 4G 14.1 + מגוון מתנ…

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by weirdo,

אבא שלי החליט שעבר זמנו של הנייד הקודם שלו והוא צריך אחד חדש וביקש ממני עזרה בלמצוא לו אחד. הוא פרופסור באוניברסיטא ומשתמש בו בעיקר בתוכנות גרפיקה אבל הוא מעמיס עליו המון וכל הזמן. התקציב בלתי מוגבל( על חשבון האוניברסיטא ורצוי שיהיה כמה שיותר חזק ואמין ההגבלה היחידה היא הדרישה שלו למסך של 14 אינץ או פחות. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. Started by shemsha,

מחפש מחשב פשוט, אינטרנט, אופיס ומדי פעם צפייה בסרט (לא HD). האם ניתן להוזיל עוד? בניתי דרך FOX PC שהבנתי שאחלה (אני חיפאי). מעבד INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX 466 ש"ח פתרונות קירור למעבדCOOLER MASTER DI5 CPU COOLER DI5-9HDSF-0L-GP 49 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C 266 ש"ח מארזים Hec Compucase CI-6K31 MiniTower Case+ HEC 300VN PSU 263 ש"ח זיכרון Transcend DDR2 2048MB 2GBX1 800MHZ CL5 127 ש"ח כונן קשיח Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive 295 ש"ח (אולי אקח טרה אפילו, זה תמיד שימושי) כונן צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA 125 ש"ח הרכבה עוד 75 ש"ח. סה"כ 1666. יכול להיות גם שעדיף לי לקחת אחת מהמ…

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  23. מעבד AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) מחיר 1280 לוח אם EPOX AMD EP-8KDA3J מחיר 670 זכרון DDR 400 512MB A-Data מחיר 460 512MB A-Data מחיר 460 סה"כ 920 כרטיס מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB מחיר 1330 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB 7200 ATA-100 (8MB) מחיר 430 כוננים Teac/SONY 1.44 מחיר 40 CD-ROM ASUS x52 מחיר 110 (צורב כבר יש לי) גוף קירור Thermaltake Smart Case Fan מחיר 50 (אני לא בטוח בקשר לזה כי זה בתוספת) מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver מחיר 280 רמקולים CREATIVE SBS 370 sub + 2sp מחיר 200 מחיר כללי 5310

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by katzar2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' 1920X1080 רזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by jon bar,

זכרון DDR הוא זוג של זכרון Ram אבל יש הבדל בין DDR DDR2 DDR3 DRR יש לו 2.5 מהירות 200 מתח DRR2 יש לו 1.8 מהירות 800 מתח DRR3 יש לו 1.5 מהירות 1600-800 מתח חשוב מה המהירות שאתה צריך ותדר ספק מתח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים