עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני מעוניין מחשב נייח בעיקר למשחקים - תקציב עד 6K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שישתלם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן אא"כ מדובר במקרה מיוחד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. משחקים חדשים שיוצאים שיצאו ... מתכנן לקנות מסך בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן - כונן SSD יש לי כבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. הא…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Amba,

שלוםם אני רוצה לקנות מחדש נייד שיהיה מיעוד לאינטרנט , שירים, ואי סי לא יותר מזהה שלא יתקע לי כל שנייה ויהיה יחסית מהירר תודה לעוזרים ושבת שלוםםם

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  3. שלום! כמו בכותרת, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. התקציב: 5500 ש"ח. השימושים: משחקים, קלים עד כבדים מאוד, מז'אנרים שונים. אני הולך לשחק על מסך 24", כלומר על רזולוציה גבוהה יחסית של 1920x1200, ועל ההגדרות הכי גבוהות + פילטרים (עד כמה שיתאפשר, בהתאם לעומס הגראפי של המשחק). ציוד היקפי: אין צורך בציוד היקפי כלשהו! רק מארז ורכיבים פנימיים... OC: אני לא מתכנן OC, אפילו לא קטן. לכן חשוב לי רכיבים כמה שיותר חזקים ישר מהקופסה. צרכים מיוחדים: מחשב קריר ושקט. אסתפק במארז זול (משהו כמו Antec 300), ואין לי צורך בכונן קשיח גדול, רק שיהיה שקט כאמור. הרכבה: יש צורך בהרכבה, אבל זה מחוץ לתקציב. התקציב מיועד למחשב נטו. רציתי לציין שתי התלבטויות שיש לי בנוגע למחשב ואשמח אם תעזרו לי בהן: …

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. Started by ran16,

שלום, יש לי נייד של Dell מסוג Inspiron 1564. המאוורר עושה הרבה רעש ולא פועל כמו שצריך (המחשב מתחמם ולעיתים אף נכבה). הייתי במעבדה, בה הומלץ לי להחליף את המאוורר, אך הם לא הצליחו למצוא מאוורר מתאים. המחשב בן קצת מעל 3 שנים (לאחר תום האחריות), ומאחר ואני זקוק לו ללימודים, אני מעדיף מעבדה שתוכל להחליף במקום, ולא את שירות הלקוחות של דל, שייקח לפחות שבוע. אשמח לקבל המלצות למקום שיוכל לטפל בזה, או לכל דרך פעולה אחרת. תודה, רן

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 2000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי, המחשב מיועד לשלוש שנים לפחות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב לאינטרנט, אופיס, הורדות וצפייה בסרטים - יתכן בעתיד שימושים גרפיים קלים כגון פוטושופ ודומיהם - נדרשת תשובה האם המפרט יתאים בעתיד? 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. זקוק למסך(די נעול על סמסונג 24 HD אבל פתוח להצעות חלופיות)-תקציב עד 1500 ש"ח, מקלדת+עכבר(אלחוטי, מתלבט לגבי עמיד במים),רמקולים 4. האם יש …

6. המחשב מיועד לאבא שלי ולילדה בת 10. השימושים הם בעיקר אינטרנט, תמונות, מוזיקה, אופיס וכו'. בניתי משהו שנראה לי שיתן הכי הרבה תמורה למחיר ואבקש את דעתכם להתאמה בין החלקים ולאיכותם. AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪299 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Hec CompuCase 6C28 Black + Hec Raptor R400, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2362 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪193 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אנחנו בית תוכנה צעיר שמפתח סטארט אפ , בהתחלה התחלנו לעבוד עם מקבוק פרו 13 2017 ומק מיני 2014 , כרגע בונים אינטראקציה מורכבת עם sql server ו firebase ואנחנו מרגישים שזה לא מספיק חזק המעבד i5u. בנוסף לזה שהמחשב מתחמם כמו קיטור (כשיש לך פרוייקט ששוקל284mb) , בנוסף אנחנו צריכים גם mac למעצב (אנחנו עובדים עם sketch) . מחפשים עזרה להתאמת המחשב לצרכים. התקציב פר מחשב הוא עד 15000 שח. אז מה חשוב לנו במפרט: מעבד חזק כרטיס מסך שיספיק לגרפיקאי לבנות את הui ובעתיד גם יצטרך פרסומות וכרזות. מינימום 16 Gb ram ddr4 תודה מראש.

8. Started by zviya,

מתלבטת בין 3 מחשבים. חשוב לי גרפיקה טובה ומחשב מהיר ובאיכות טובה שיישאר להרבה זמן. המחשב השני עולה 7500 , די יקר לי, ואשמח לדעת אם הוא שווה את המחיר. תודה רבה!! ויש לי גם שאלה: האם צריך לבדוק איזה משהו בנתונים של המחשב ג\כשי לדעת אם ניתן לחבר אותו לאינטרנט או שכל מחשב ניתן? מחשב נייד Core 2 Duo 1.83GHz Dell דגם: XPS1530 מחשב הדגל של חברת Dell כולל שלט רחוק, קורא טבעת אצבעה לבטחון מקסימלי, דק יחסית לגודלו יפה ומשכנע !!! מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo 1.83GHz T5550 חבילת זיכרון גדולה בנפח 3072MB דיסק קשיח בנפח 250GB מערכת הפעלה Win Vista Home Premium http://www.getit.co.il/Prod/49702/#DelivSelf או מחשב נייד "Sony VAIO Intel Core 2 Duo 4G 14.1 + מגוון מתנ…

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by weirdo,

אבא שלי החליט שעבר זמנו של הנייד הקודם שלו והוא צריך אחד חדש וביקש ממני עזרה בלמצוא לו אחד. הוא פרופסור באוניברסיטא ומשתמש בו בעיקר בתוכנות גרפיקה אבל הוא מעמיס עליו המון וכל הזמן. התקציב בלתי מוגבל( על חשבון האוניברסיטא ורצוי שיהיה כמה שיותר חזק ואמין ההגבלה היחידה היא הדרישה שלו למסך של 14 אינץ או פחות. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. Started by shemsha,

מחפש מחשב פשוט, אינטרנט, אופיס ומדי פעם צפייה בסרט (לא HD). האם ניתן להוזיל עוד? בניתי דרך FOX PC שהבנתי שאחלה (אני חיפאי). מעבד INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX 466 ש"ח פתרונות קירור למעבדCOOLER MASTER DI5 CPU COOLER DI5-9HDSF-0L-GP 49 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C 266 ש"ח מארזים Hec Compucase CI-6K31 MiniTower Case+ HEC 300VN PSU 263 ש"ח זיכרון Transcend DDR2 2048MB 2GBX1 800MHZ CL5 127 ש"ח כונן קשיח Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive 295 ש"ח (אולי אקח טרה אפילו, זה תמיד שימושי) כונן צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA 125 ש"ח הרכבה עוד 75 ש"ח. סה"כ 1666. יכול להיות גם שעדיף לי לקחת אחת מהמ…

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  11. מעבד AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) מחיר 1280 לוח אם EPOX AMD EP-8KDA3J מחיר 670 זכרון DDR 400 512MB A-Data מחיר 460 512MB A-Data מחיר 460 סה"כ 920 כרטיס מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB מחיר 1330 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB 7200 ATA-100 (8MB) מחיר 430 כוננים Teac/SONY 1.44 מחיר 40 CD-ROM ASUS x52 מחיר 110 (צורב כבר יש לי) גוף קירור Thermaltake Smart Case Fan מחיר 50 (אני לא בטוח בקשר לזה כי זה בתוספת) מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver מחיר 280 רמקולים CREATIVE SBS 370 sub + 2sp מחיר 200 מחיר כללי 5310

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by katzar2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' 1920X1080 רזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by jon bar,

זכרון DDR הוא זוג של זכרון Ram אבל יש הבדל בין DDR DDR2 DDR3 DRR יש לו 2.5 מהירות 200 מתח DRR2 יש לו 1.8 מהירות 800 מתח DRR3 יש לו 1.5 מהירות 1600-800 מתח חשוב מה המהירות שאתה צריך ותדר ספק מתח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אני צריך מפרט חלקי לגיימינג וOC בינוני, אין לי צורך בציוד הקפי או משהו כזה. כמו כן יש לי כבר כרטיס מסך 7850HD, ספק כוח חזק, ודיסק קשיח, לכן אני צריך רק מעבד, לוח,זיכרונות, ומארז (אולי גם איזה קירור חמוד) התקציב שלי הוא בערך 2000 שקל,אפשר לחרוג ב300-400 שקל אם זה שווה את זה. . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 400 שקל מעבר ל2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קריסיס 3 , BF3-4 בקיצור כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  15. היי, ניסיתי לקרוא את כל ההמלצות באתר ופשוט הלכתי לאיבוד אני מחפש מחשב שישמש אותי לשימושים משרדיים, בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו' מאוד מאוד חשובה לי האמינות של המחשב ושל המקום ממנו אני קונה אותו. (כמה שיותר אחראיות על הרכיבים, יתרון) עדיפות לחנויות עם מעבדות באיזור הרצליה. אין צורך בציוד היקפי, מסך, או צורב. אשמח לשמוע הצעות לגבי מפרטים וגם לגבי מקומות מומלצים לרכישה. אורן

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by r0ckY,

שלום, אני מעוניין לרכוש נטבוק למטרות לימודים. בהתחלה התעניינתי ב- Asus 1000HE שמצליח להריץ דברים רבים בין השאר גם Win7 ו Hackint0sh. השאלה שלי, האם הנטבוק Acer 1810T הוא טוב כמוהו או אף טוב יותר? התקציב שלי עד 2.1K +/- ד"א, את ה 1810T התכוונתי לייבא לכן הוא נכנס לתקציב. תודה.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. היי, מעוניין בחוות דעת למחשב שהכנתי עבור חבר, מעוניין במחשב לישומיים כלליים ומשחקים. מצ"ב המחשב שהכנתי: https://ksp.co.il/t/mDp90E האם ישנם רכיבים שהייתם מחליפים, אני משער שאת המסך לא יחליפו (קנו אותו לפני שנה וחצי). לא בטוח לגבי איכות המאיץ גרפי אל מול המסך. לא בטוח אם צריך עוד מאוורר (שמתי שניים). האם הספק מספיק למערכת. תודה לעוזרים https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg[/img] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=42987]מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=1167…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מעבד שיהיה חזק אבל לא הכי טוב והכי יקר זיכרון חובה 2ג'יגה לוח שיהיה משהו סביר כרטיס מסך - לא חייב משהו פצצתי כי אני לא גיימר- בעיקר רואה סרטים HD וכאלה אז אפשר אפילו ONBORD הרדיסק סביר אבל שתהיה לו מהירות טובה מארז סופר סופר שקט - זה הכי חשוב פה צורב DVD מסך יש לי את ה2007WFP אז לא צריך ומקלדת עכבר לא צריך לא נעול על אינטל או AMD מה שיותר טוב הולך תנסו למצוא לי את זה רצוי בתקציבים כמה שיותר נמוכים אם אפשר את המפרטים מפנדס.

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  19. המחשב נועד לאינטרנט, סרטים (hd), משחקים ברמה של fifa 2011 חשוב שתהיה מקלדת נוחה,עדיף יציאה לבלוטוט, + האם שווה להשקיע במסך Led? תודה לעוזרים!..

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  20. Started by erjerjerj,

אני מעוניין לקנות 2 מחשבים (אחד לי ואחד לאחי) - פתחתי שירשור נוסף עבור המחשב השני האם יש סיכוי לקבל איזושהי הנחה עבור 2 מחשבים או שהמחיר של שניהם ביחד נחשב נמוך מידי להנחה? 1. מה התקציב? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אם ניתן לבנות מפרט שייענה על הצרכים בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים - 17 …

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  21. אנינ חשבתי על הפרט הזה מה אתם חושבים תודה SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT? מסך P4P800SE DUAL (i865) sb,SATA,lan ? לוח אם Intel p-4 2.4 Ghz 800zh מעבד 256Mb 400MHz Samsung? X2 זיכרון 80GB SATA 7200 8MB WD800JD? דיסק קשיח Sony 16x48? כונן DVD NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? צורב EDIMAX Router 4port BR-6104K? נתב ?2439 ATX MIDI PFC, usb? מארז Fx 5200 128mb asus/abit כ.מסך מקלדת(סטדרט + עכבר אופטי

22. מטרת המפרט הבא הוא לבנות מחשב היי אנד גיימינג מתוך הבנה בסיסית מינוס בדקויות פרטי החלקים,אלא בבחירה בהבנה "מלמעלה". ועל מנת שלא להחליף חלקים כל שנה שנתיים, אלא לרוץ עם חומרה מעולה כמה שנים שקטות וטובות. החלקים המוצעים הם אופציונלים והם ממש ניתנים לשינוי במידה ומישהו מבין שדרושה תוספת השקעה בחלק מסויים, וודאי שאם אפשר לגרוע משהו שהוא מיותר בוודאי כדאי לחסוך הוצאת מיותרות. הצוות כאן משתמש הרבה במושג אוברקלוקינג, ולמרות שקראתי באופן די מופשט למה הכוונה, קצת קשה לי לשאול שאלות על דבר שעצם מהותו המעשית איננה ברורה לי, אודה לכם אם על הדרך מישהו יוכל לשפוך עלי קצת אור ולבאר האם אדם מן השורה שרוצה לשחק בתנאים גרפים מעולים זקוק לתכונה זו, ולחומרה שהיא דורשת, או שכדאי ל…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Aviv943,

היי, מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בימים הקרובים. אתחיל עם השאלה אם כדאי בכלל לקנות כרגע או לחכות עוד חודש חודשיים בעקוב ההכרזות האחרונות בתחום. יש לי היום XPS 13 אבל הוא קצת קטן. אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ורוצה מחשב נורמלי לתכנות. חשבתי ללכת על XPS 15 ולגדול קצת במסך, הבעיה שאין ממש מבחר שלו באמזון UK או US ומשם אני מזמין. כדאי להשאר ולנסות להשיגו בכל זאת? אולי יש תחליף ראוי אחר? חשוב לי שיהיה דק וקל שאוכל לסחוב בין השיעורים. התקציב שלי הוא 2000 דולר. (אני יודע שיספיק מחשב גם בהרבה פחות, אבל חשוב לי שיהיה מהיר וחזק). *יש לציין שמבחינתי מחשב הוא לא רק מפרט אלא גם איכות חומרים וסוללה. חשבתי ללכת על זה, אבל ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. תשמעו נמאס לי להזיל ריר על הדרישות של המשחקים החדשים יותר. מחכה להצעות, תודה!

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  25. מדובר בנטבוק הבא:IdeaPad U350 SU3500 4GB 320GB 13.3 דגם M22E6IV הוא עולה 3,700 שקל... שזה יקר... אבל הקץ' אצלו שזה שהוא שוקל רק 1.6 קילו וזה ממש נחמד, השאלה היא אם הוא שווה את הכסף, ואם המעבד לא חרא...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.