עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מריץ מכונות וירטואליות, עבודה עם תוכנות סימולציה ותכנות קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, Skyrim. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  2. Started by almog2k1,

שלום, רציתי לבקש מפרט לעבודות גרפיות במחיר 4-5 אלף (לא כולל מסך וציוד היקפי) בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל הקריטי בין כרטיסי quadro לכרטיסי geforce האם כרטיס geforce חזק עם 2 ג'יגה זיכרון לא יספיק? בנוסף חשבתי להוסיף כונן SSD בשביל הווינדוס ותוכנות/משחקים שיותקנו עליו. אם אפשר לתת המלצות על חברות של כל החלקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  3. Started by benasoor,

מטרות המחשב? אינטרנט ,קצת משחקים אבל בעיקר תוכנות לסרטוט OFFICE אינטרנט והתוכנות הבאות שהם התוכנות הכבדות יחסית:Mastercam, Ansys, Hydromotion, Pneumotion, Inventor, Autocad * גודל המסך? 14-15.6 עדיפות ל 15.6 (מעדיף לשפר דברים אחרים ושיהיה המסך הרגיל 15.6) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה לא הכי חשוב כי המחשב יותר לשימוש בבית או בכיתה עם מטען או אפשר לקנות סוללה יותר גדולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ל USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא יש לי חוק…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Igorr13,

שלום, אני עוד מעט קונה מחשב גיימינג ואני ממש זקוק לדעה של אנשים שמבינים בזה. בניתי מפרט אבל אני לא כל כך בקיא בכל החומרה האחרונה וגם לא כל כך מבין בלוח אם וספקי כח, אם בבקשה תוכלו ליעץ מה לשנות ומה להשאיר אני מאוד אודה לכם! בבקשה תהיו אוביקטיבים כי אני נותן את החיים שלי למחשב הזה ואני מצפה ממנו ביצועים טובים כמו להריץ אססין קריד 3 על HIGH חלק קריסיס וכל המשחקים הכבדים. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1059[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. חברים בזמן האחרון ואחרי הרבה דברים שקראתי פה בפורום וסיקורים אני עדין לא מצליח להבין מה אני רוצה מעצמי הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי! התחלתי ללמוד ואני צריך מחשב כי הנייח כבר בן 7 עוד רגע. אני נמצא הרבה בנסיעות ברכבת ועובד במקום בו אני גם יכול ללמוד.אני מתלבט מאוד אם לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להחליף את המחשב הנייח אבל שגם יהיה קצת נוח לנסיעות.או לקנות מחשב נייח לבית ובמקביל לקנות טאבלט.בגדול השימושים העיקריים זה אינטרנט, סרטים, ולימודים(שאני אומר לימודים אני מתכוון לקריאת תרגילים וכאלה לא טקסטים ארוכים)משחקים(בזמן שיש מידי פעם) אני משחק באקס בוקס ככה שלא נראה לי שאני כל כך צריך חיית משחקים(למרות שאני מתגעגע למשחקי אסטרטגיה ).בכל מקרה אני אשמח לעזרה וכל אחת כזאת תתק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ראש בראש: Asus N56VZ-S4218H נגד HP Envy DV6-7200EJ מי משתלם יותר לאקדמאי/משחקים? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13343 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13441 יש לציין שאת האסוס אני יכול להשיג ב: 5200 ש"ח. לעומת ה-HP ב: 6,480 ש"ח. קצת מתסכל שהמגבלה באסוס היא ל-8 ג'י'גה. מאידך, איני זקוק לכמות כה רבה של זכרון. צרכים אקדמאיים וקצת משחקים, כמובן שהמחשב עתיד לשרת את הבית ל-4-5 שנים, בשקט. תודה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, יש לי איזה קו מנחה שנתנו לי וזה פשוט עשה לי באלגן בראש. בבקשה תעזרו לי למקד את הקו המנחה לדגם של מחשב ואם יש באזור חיפה לרכוש אותו אשמח לדעת. מודה....מודה....מודה מראש לעוזרים. (אם חסר משהו מהפורמט שאמור להירשם בפורם, אתקן) ההודעה יוצאת ממש מבולגנת משום מה עם העתק הדבק אז הנה לינק לרושם מטה, זה מסודר שם: http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית - על פי הדרישות כאן: http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html * גודל המסך? שיתאים לתצוגה הזו: 1280x900 display with 16-bit color and 512MB of VRAM; 1680x1050 displa…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by OhayoNB,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 , GW 2, Battlefield, Borderlands 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 , LG IPS236V -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 63 תגובות
    • 8.5k צפיות
  9. Started by uvs84,

שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת צריך מחשב לצורכי לימודים התקציב הוא עד 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 22" ורמקולים, אין עדיפות לדגמים או חברות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zivbaz,

היי חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל המיועד למדיה סנטר - לא מיועד למשחקים (נשקל שידרוג עתידי). מעבד - Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, GPU Core, Tray קירור למעבד - Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם - Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרונות - Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק קשיח - Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מארז - מחשב סלוני Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W מקלדת ועכבר - Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 Retail על פי חוות דעות שקראתי המארז לא מהמשובחים. מחיר - 2660 אודה לעזרה, זיו

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  11. זקוקה לחוות דעל על מפרט לצורך שידרוג מהמחשב הנוכחי שלי למחשב שמיועד לעריכה בתלת מימד להלן הפרטים שפירסמתי על המחשב שברשותי ומה ברצוני לשדרג : מהו תקציב לשדרוג המחשב? 5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? לא מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג (ייעודו של המחשב, השימושים שלכם)?: יצירה בתלת מימד במידה שבחרת בעריכה על סוגיה, ציין שמות של תוכנות בהן תשתמש: -3D MAX, Z brush,Maya,Blender,Photoshop באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש ? 64BIT Windows 8 ולא מתכוונת לקנות יש לי כבר מפרט נוכחי ספק כוח A.PFC 550W FAN12 Ci-Power CWT מק"ט : CP550 לוח אם : H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI מקט: H61MAE35 חומרה אופציונלית - …

12. Started by shlomi1234,

יש לי HP 8460P עם מעבד I5 2520M המחשב משמש בעיקר לתכנות והרצת פרויקטים, אבל גם להרצאות בתור סטודנט (יותר זמן עבודה על פרויקטים). מבחינת זמן סוללה, הזמן מעולה, אבל בכללי אם מחובר לחשמל (ומוגדר HIGH PERFORMANCE) ובין אם לא, עובד מאוד לאט בצורה בלתי נסבלת . אני דיי בטוח שעיקר הצוואר בקבוק זה מערכת הפעלה נוראית (ויסטה) עם טוויקים ושינויים שנעשו שמאטים אותו עוד יותר, אבל אין באפשרותי להחליף מערכת הפעלה (בלי קשר לתקציב). מה אפשר לעשות? חשבתי אולי לקנות SSD שייתן בוסט, זה שווה את זה? מלבד זאת, מה הייתם ממליצים לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Alonreg,

http://www.fre.co.il/pl_product~999999912521~39~89.htm המחשב מיועד לאחותי הסטודנטית. בעבר כבר שאלתי על איזה מחשב אתם ממליצים, והבאתם אפשרויות נחמדות מאוד, אבל אחותי שינתה מאז את דרישותיה: מאחר והיא לומדת חשבונאות היא אמרה שהיא תשתמש במחשב פחות באוניברסיטה (מאחר וכותבים במחברות), ויותר לצפייה בסדרות במעונות. לכן היא מעדיפה מסך 14". המחשב הוא Dell vostro 3460 i5: המחשב נראה טוב, יש לו כונן 7200 סל"ד, מעבד אייבי ברידג', יואסבי 3, סוללת 6 תאים, אחריות 3 שנים, ומחיר נחמד. כמובן שזה גם מתוצרת דל, שאחותי מתעקשת עליה. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by civic_ex,

עשיתי בנייה לוח של ג'יגה בייט GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד i7-3770 זכרונות של קינגסטון 8 ג'יגה X2 צורב דיוידי דיסק קשיח יש לי של ווסטרן דיגיטל 1 טרה מהמחשב הקודם שאני מוסיף לו עוד דיסק קשיחSSD למערכת הפעלה של OCZ VTX3-25SAT3-120G [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מארז Phantom USB3[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]ספק של [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Thermaltake Litepower 700W[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]כרטיס מסך יש לי גם מהחשב הקודםATI Radeon HD 5870 Series[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]מה אתם אומרים? [/td][/tr][…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by mwalker03,

היי קודם כל, חיפשתי המון לפני ששאלתי, לא ממש מצאתי משהו, אולי אתם תוכלו לעזור לי מטרות המחשב? סטודנט, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? 14 - 15 אינץ' * משקל רצוי? 2.5 ק"ג בערך אבל לא קריטי כל עוד בתחום הנורמלי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל הניתן נראה לי שמעל 5 שעות זה יהיה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא ממש חשוב, אבל SSD יהיה בהחלט נחמד (אפילו במקום הרגיל) * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל מאוד כדאי אחריות של 3 שנים. * האם בתקציב צרי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני זקוקה לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ניייח עבור אבי: 1.תקציב - כ-3500 ש"ח (חריגה כ 200 ש"ח) 2. שימושים: א. מסחר יומי בבורסה - כעת לפרנסה נוספת ובעתיד הקרוב כפרנסה עיקרית. (חיבור ל2 מסכים ובהמשך ל4 מסכים, הרצת תוכנות מסחר..) ב. עריכת תמונות ווידאו - כתחביב. שימוש בתוכנות: פוטושופ, אשמפו, פינקל, פיקסה..) ג. צפייה בסרטים והאזנה למוסיקה (גם באינטרנט) ד. שימושים רגילים - אינטרנט, עבודות משרדיות, שיחות וידאו צ'אט וכו' 3.ציוד הקפי - מסך (כ -21 אינצ', רמקולים מובנים) 4.עדיפות למחשב שקט (7/10) 5.מערכת הפעלה - כן 6.אופק שדרוג - ייתכן קל , אך לא מאסיבי כאמור, המחשב נועד לפרנסה, לכן חשוב שיהיה אמין ומהיר. כמו כן, חשוב שניתן יהיה לחבר ל2 מסכים בעתיד המאוד קרוב …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sd1,

תמליצו לי בבקשה על מפרט מחשב חזק וטוב מחשב של גיימרים. בלי מסך,עכבר ומקלדת רק הכונן. תקציב עד 6000 שקל.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by jim972,

שלום, מחפש מפרט להורים מבוגרים 60+ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mulimen,

היי האם ניתן להרכיב מדיה סנטר ע"פ מפרט שאותו אני אבחר? אם התשובה חיובית , אילו חנויות נותנות שירות זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום בניתי את המפרט הבה ורציתי לברר האם הוא שווה את המחיר שלו, האם כדאי לשנות משהו וכו'. ובנוסף אני מעוניין בwindows 8 אבל באתר יש קצת סלט עם כל המערכות הפעלה אז בחרתי את הגירסא שרשומה אבל אני לא יודע אם זה oem והאם כדאי לקנות 7 ולשדרג ל8 או לקנות ישר 8 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD A10-5800K Blakc Edition + Radeon 7600 Box Fm2 100W כמות: 1 - מחיר: ₪665 לוח אם: Gigabyte GA-F2A75-D3Hfor FM2 כמות: 1 - מחיר: ₪393 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪124 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 500G 3.5" SATA3…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  21. היי אני קונה מחשב חדש מחנות מסויימת מאוד והכרטיסים שלהם סתם יקרים אז אני קונה בנפרד ~משחק משחקים~ הכיוון זה באיזור של GF 550GTX TI נעול nVidia לא לשגע אותי על ATI הם מוכרים לי אותו ב750 שיחפשו מי ישלם להם חשבתי 460GF מה אומרים ?? תקציב עד 600~! תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by hatul,

אחי ביקש ממני המלצה למחשב נייד לאוניברסיטה. הוא צריך אותו בשביל סיכומים ואינטרנט ככה שהוא יכול להיות חלש אבל הוא רוצה מסך של 15 אינץ'. כדאי זמן סוללה טוב של 4-5 שעות והמחשב צריך גם לכלול ווינדוס. חשבתי על Dell Inspiron N5050 i3-2330M GMA 3000 HD אבל מצאתי אותו רק עם שנה אחריות ואני ממש חושב שצריך להיות 3 שנים אחריות. האם יש לכם המלצה למשהו? תודה רבה בשמי ובשמו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, אני מתלבט כבר הרבה זמן איזה מחשב לקנות והחלטתי שהגיע הזמן. כל הצרכים שלי למחשב רשומים למטה לפי הפורמט הקבוע אבל יש לי שלושה דגמים שראיתי ורציתי להתייעץ איתכם אם הם מומלצים. http://www.zolprice.co.il/product-1390-Dell_Vostro_3560_VM_RD33_6134.aspx http://www.zolprice.co.il/product-1576-Dell_Latitude_E5530_L065530106E.aspx http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21148&cf=zap - אני פשוט לא מכיר איך סמסונג בניידים כי מבחינת ביצועים הוא נראה מעולה תקציב: 3,800- 4,200 (כדאי לחסוך) * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (גלישה מרובת כרטיסיות, VISUAL STUDIO ואופיס), משחקים (קלים כמו fifa אבל פחות קריטי), תכנות קל- בינוני* גודל המסך? 15.6 מעבד: מינימום i5 אבל סוג טוב * משק…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by Igorr13,

היי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק בכדי שיוכל להריץ משחקים כמו אססין קריד 3, bf3, dishonored וכו׳ באיכות טובה וביצועים טובים. התקציב שלי זה בסביבות ה5ת אלפים וראיתי כמה הצעות מה שהכי משך לי את העין זה מחשב של אסוס בבאג שהמפרט שלו הוא כזה: Intel core i7-3610m Windows7 premium 15.6 hd color shine LED 8gb RAM DDR3 1333mhz Hard drive 750gb 5400rpm G-force 630m 2gb מערכת קירור icecool יציאות ליו אס בי וכו׳. המחשב הזה עולה 5040₪. עכשיו השאלה שלי היא באיזו איכות ירוצו עליו המשחקים שהזכרתי מקודם בכלל כל המשחקים החדים שיוצאים בתקופה האחרונה? תודה מראש על העזרה. איגור.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by asaf16,

* מטרות המחשב? משרדי וסרטים, אין תוכנות מיוחדות... * גודל המסך? הסוללה צריכה להיות סבירה, ובמחיר הזה אני לא יכול לעלות ליותר מ14, נכון? אז אני מניח ש13-14 * משקל רצוי? פחות רלוונטי, אין סיבה שיגיע ל2.5 ק"ג בלאו הכי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק בכיתה כמה שיותר (האם 6 שעות זה זמן ריאלי ללא WIFI?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI ו-USB * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, עדיפות ל7200 אם מתאפשר בתקציב (היא לא תמלא אותו בחיים, לפחות שירוץ טוב יותר) * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, לא חובה. * כונן Bluray? חחח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * הא…

דיונים חדשים בפורומים