עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני מתכנן לקנות את המפרט הבא: מעבד: E8400 TRAY מחיר: ¤743.00 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤457.00 כרטיס מסך: Palit nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe מחיר: ¤1,299.00 זכרון: 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT מחיר: ¤295.00 דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS מחיר: ¤295.00 ספק כח: Thermaltake THOUGHPOWER 600W מחיר: ¤470.00 מארז: Thermaltake M9D BLACK מחיר: ¤350.00 קירור למעבד: אל תתיחסו למחירים אלו מחירי דילר .. עכשיו אני רק מתלבט בין כמה דברים.. לגבי הספק האם הוא מספיק או שכדאי לקחת אחד אחר? לגבי המעבד שווה להשקיע 150 שקל בישביל Q6600? מארז.. האם כדאי לקחת במקום Antec 300 (אותו מחיר פחות או יותר) וקירור למעבד..יש בחנות מבחר עצום אז אני פשוט ארשום איזו חבר…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tamir950,

שלום, בניתי מפרט למשחקים ב3K ללא ציוד היקפי, אני רוצה לשחק על מסך 24' (1920X1080) אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו. מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box ₪725 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪398 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪189 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Team DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Elite ₪110 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=MM-TM-2GB1333 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ₪870 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by AverageAmit,

שלום, יש לי קרובים בארצות הברית שהולכים להגיע לארץ בתחילת יוני. רציתי להזמין לפטופ מהאתר של לנובו ארצות הברית אבל מסתבר שהם לא מקבלים כרטיסי אשראי בין לואמיים. יש למישהו ניסיון בדברים האלה? הצעות? יש אפשרות לשלם עם חשבון AMAZON השאלה אם זה יעבוד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מינימום חריגה (עד ~500 בערך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? CS:GO , playbattlegrounds , H1Z1, GTA-5, MINECRAFT, BLACK OPS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 22-23 אינצ' למסך , רזולוציה טובה שמקובלת בתחום ( 1920X1080 ? ) -לאילו הגדרות גרפיות מי…

5. שלום לכולם אני רוצה לקבל מפרט עד סכום של כ-4,000 שקל.המחשב מיועד לשימוש ביתי אינטרנט,משחקים,סרטים וכו'. אין לי צורך במסך יש לי חדש. מה שאני כן רוצה שיהיה במפרט זה: לפחות 1GB זיכרון פנימי,HD של 80GB לפחות,וצורב DVD רגיל. אשמח אם תעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים (:

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zekit,

היי חברים, בכמה לדעתכם אפשר למכור את הכרטיס מסך הבא: HD 6850 של חברת Sapphire, הכרטיס נקנה מרשת KSP לפני כחצי שנה ונמצא תחת אחריות לפחות לעוד שנתיים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מחפש נייד בעל האפשרויות הבאות: הרצת matlab+LABVIEW בצורה רציפה בלי תקיעות במקביל - הרצה במקביל את שתי התוכנות הנל. יציאת VGA 4 כניסות של USB RJ-45 וינדוס 10. 15 אינצ' איכות מסך לא קריטית. לא מיועד לסרטים. 300 גיגה לפחות אין חובה לCD אבל כדאי. מה שחשוב לי זה שהמחשב הזה יעבוד תקופה ארוכה עם התוכנות הכבדות שרשמתי. שאפשר יהיה לעבוד בנוח. מבחינת תקציב 4000-4500 בערך. יש גמישות מסויימת אבל אחריות 3 שנים לפחות. הערה: יש לי מכשירים בעלי יציאת SERIAL שאם יש בנייד יציאה כזו, זה מצויין. אם לא, לא נורא מקסימום אחבר ממיר דרך USB. חשוב אולי שתהיה אפשרות לDocking Station עם הרבה יצי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Marianim,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור עריכת ווידאו וגרפיקה. הרכבתי לי את המפרט המצורף, אשמח לקבל כל הערה ו/או הארה שלכם תודה מראש מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק Intel 120GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW120A3K5 Retail צורב פנימי Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX550M 550W Modular Active PFC 14cm Fan מארז Thermaltake Element T Midi Tow…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by minimalcomp,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש כך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsong t220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא - רק שישמעו חזק באוזניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני הולך לקנות את הנייד בארה"ב כשאהיה שם בעוד שבועיים מסך: אני מעוניין ב-13" מעבד: i3 מספיק ? או שעדיף i5 ? זיכרון: 4 ג'יגה DDR3 מה שחשוב לי זה שאיכות החומרים תהיה גבוהה והנייד יהיה קל וזמן בטרייה ארוך ככל הניתן (אם צריך אני אשדרג את הסוללה לסוללה חזקה יותר) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. תוכנות גרפיקה עריכת סרטים וויסטה בעתיד. מעבד נמוך יותר, קצת מפחיד אותי לגבי בעתיד לבוא..., אין לי מושג קלוש בהמהרה עתידית, כן כדאי או לא..., המפרט לשיפוטכם. יש לי ציוד הייקפי קיים. תודדדדה ;D . מצורף המסמך (יש חנות יותר זולה?) לעיונכם. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gilboag,

הי אני מומחה לחומרת מחשבים נייחים וחי את התחום אבל בניידים אני פשוט בור ועם המחשב אשתי חייבת נייד לעבודה שזה בעיקר לכתוב דוחות בוורד .. אין צורך במשהו בעל מעבד חזק במיוחד רק שיהיה מספיק חזק כדי לעבוד בצורה חלקה וטובה ב OFFICE.. מערכת הפעלה - WIN7 * שתהיה לו יכולת סנכרון מול הרשת הביתית (כרגע D-LINK תקן N האם כדאי שיהיה לו WIFI תקן N גם או שלא חשוב ?) אשמח לדעה על ה LENOVO G550-2958 ACU-2 ב 1800 ש"ח שיש כאן : http://www.21.tv/p-98898/מחשב_נייד_Lenovo והאם ישנם דברים מיוחדים שאני צריך לשים לב אליהם בקנית מחשב כזה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב נייד חזק לעובדה עם חבילת האדובי דיזיינר(פלאש,פוטושופ,אילוסטייטור וכו') בשימוש כבד מאוד לסטודנטית לעיצוב גרפי(עבדוה במקביל על כל התוכנות של החבילה עם מולטיליירים). עלתה הסוגיה בשימוש במקבוק(לא גרסת הפרו, הגרסה הלבנה) או במחיר הנמכר בארץ בשימוש במחשב נייד מחברת HP או DELL עם מפרט יותר חזק בעלות מקבילה והייתי צריך את עצתכם בנושא, מכייון שקריסות של התוכנה כתוצאה משימוש של מעבד וזיכרון מוגבר- זה דבר שלא בא בחשבון. יש כבר מחשב נייח חזק, אך עלה הצורך גם בניידות מסויימת ולכן המחשב הנייד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לעבודה משרדית בעיקר, הקלטות ומידי פעם (נדיר מאוד) גם למשחקים. לא משנה אם זה יהיה AMD או אינטל, אם זה AMD צריך כמובן גם המלצה ללוח אם מתאים, לאינטל לא צריך. לא צריך זיכרון, אבל אם ממליצים על AMD אז צריך לוח שיתמוךבזיכרון DDR 400 וכמובן בDUALDDR. לא צריך דיסק קשיח, אבל כן צריך צורב וDVD. כרטיס מסך, עדיף אחד מבוסס רדאון עם 128 מגה זיכרון. לא צריך מסך וכרטיס קול, כן צריך כרטיס רשת. לכל זה צריך גם להוסיף ספק מתאים, אני מניח שספק של 350W ומעלה יספיק, עדיף ספק טוב מחברה איכותית. עדיף לקניה בזיגזג, אולי תתכן גם קניה של מסך, אבל זה לא תלוי בי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by alergic,

MIDI TOWER ALUMINIUM ATX 190 NIS INTEL CORE 2 DUO 2.13 GHZ 2MB 1066MHZ LGA775 E6400 CPU 1270 NIS GIGABYTE GA-8I945-S3 INTEL945P FSB 1066 MOT 571 NIS POWER SUPPLY GOLD 480 WATT 120 MM 129 NIS EACANN SPEAKERS 2.1 168 NIS ATI RADEON X1300 512MB SAPHIRE (LO YODEA MEXIR) KINGSTON DDR2 512MB 677 MHZ 766 NIS HD 250GB SATA SAMSUNG 500 NIS DVD RW 170 NIS MONITOR 19 LCD 8 MS YUNDAI 1200 NIS KEYBOARD AND MOUSE 100 NIS WEB CAMERA 50 NIS האם זה מפרט טוב למשחקים? האם אפשר למצוא מחיר יותר טוב? לא אין יותר פירוט בינתיים זה מה שאמרו לי... מה אפשר לשנות במסגרת התקציב? האם הנתונים נכונים?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by D-j-d,

אוקי אני מתכנן לבנות מפרט למחשב חדש עכשיו אני צריך אותו בישביל משחקים בעיקר דברים כבדים.. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג. תקציב אני עדיין לא ממש סגור עליו אבל בטח שלא מעבר ל5000.. אני צריך סה"כ מעבד,לוח-אם,זכרונות,כרטיס מסך,ספק. אחרי המעבד דיי נתקעתי בבחירת הלוח אם.. אגב בלוח אם אני צריך שיהיה איזה חריץ PCI אחד לפחות. המעבד זה: Core 2 Duo E6400 ספק: ‏Liberty ELT500AWT 500W‎ כרטיס מסך: אני חושב על ללכת על ‏8600GTS 256MB של Point Of View ... אם יש לכם משהו יותר טוב להציע באותו טווח מחיר דברו.. הבנתי שיש גם גירסה דומה של ג'יגהבייט אבל לא יודע ממש מה יותר טוב. צורב: Pioneer ‎DVR-212DBK‎ DVD±RW x18 Black SATA‎ או Asus ‏DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA‎ זכרונות אני עוד לא…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני יכול להזמין ולקבל בעזרת קרוב משפחה מארצות הברית שמגיע ארצה לפטופ בעוד חודש+. הרכבתי באתר HP ארצות הברית מחשב Pavillion dv6. רציתי intel i5, כרטיס מסך יחסית טוב, מסך "15.6, בעיקר שימוש בייתי. מצאתי גם קופון הנחה למחשב מעל 1349$. בסוף המחשב נראה כך: HP Pavilion dv6t Select Edition customizable Notebook PC XC100AV * Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit * Intel® Core i5-520M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.93GHz * 1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 switchable graphics [HDMI, VGA] * FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) * FREE Upgrade to 500GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * Micros…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום פורום, בעצתכם קניתי את הNS55F ואני מאוד מרוצה! גם שדרגתי ל8 ג'יגה ראם והמחשב עובד פשוט פיצוץ! תודה רבה חבר שלי מחפש מחשב אמין, טוב שיריץ לו משחקים כמו Diablo III ויהיה איכותי. התקציב הוא 4,000 ש"ח ואפשר לחרוג עד 4,500 ש"ח במקרה ויש משהו ממש ממש שווה במחיר הזה אבל עדיף להישאר ב4,000. כמובן מינימום 3 שנים אחריות! * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, כמו דיאבלו 3 * גודל המסך? 15.6 - 17" גדול מידי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ, לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dvirf1,

טוב קודם כל זאת הודעה ראשונה שלי פה, קראתי את החוקים ולמיטב ידיעתי אני לא עובר עליהם אבל בבקשה תסלחו לי אם זה עברתי בכל מקרה, אני נכנסתי לדף עם המפרטים של הפורום ובו נכנסתי לדף של -מפרט למחשב משחקים עד 10,000 ש"ח לא כולל מסך - בגלל שאני רוצה לקנות מחשב משחקים טוב במחיר טיפה פחות מזה. עברתי על המפרט והוצאתי ממנו את הצורב DVD (אני לא צריך) וכבר ירדו לי 1,00 ש"ח מבלי שאני אצטרך לפגוע באיכות של לוח האם, המעבד וכו'. אני רוצה לקצץ עוד טיפ-טיפה ויש לי שאלה בקשר לספק כוח: מה זה ספק כוח? זה יוריד לי מהרמה של המחשב אם אני לא יקנה אותו? והאם המפרט הזה יקרוס ללא ספק כוח (לא יודע למה אבל האסוסיאציה שלי בקשר לספק כוח זה קריסה.. אולי מפרסומות אבל אני רוצה להיות בטוח בקשר למה שאנ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shveyal115,

אני מעוניין במחשב ביתי ובנוסף לבצע מצגות הכוללות אנימציה לנכדים שלי. במפרטים שלכם יש את דו מימד בסיסי או את ביתי חזק פלוס ואני לא כל כך בתחום אז השאלה מה כדאי בשביל אנימציות פשוטות בפלאש או פוטושופ. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב. כפי שאתם רואים אני משתמש חדש בפורום , קראתי הרבה והתעניינתי אם התרד הזה לא מתאים לכאן אנא תעבירו מצטער מראש. אז החלטתי לקנות מחשב נייד וכמו כל ישראלי מצוי אני רוצה לשלם כמה שפחות ולקבל את הכי טוב אז זאת האופציה שלדעתי הכי הגיונית למחיר ואני מודע מהעניין של המכס והמס. התקציב נע בין 5,000 עד 5,500 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200880 יש פה את כל מה שאני צריך כעקרון השאלה העיקרית היא האחריות. אני לא ממש מבין באתר הזה אם אני מוסיף 189.99$ לאחריות המורחבת לעוד שנתיים זה אחריות שנותן אתר NEWEGG? או זה אחריות בינלאומית? והאם אחריות בינלאומית בכלל מגיעה פה. אם זה אחריות של חנות מאיפה שהזמנתי זה אומר שאם מתקלקל משהו בדרך/אצלי אני יצתרך לשלוח את …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Maoz Smadja,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה מחשב חדש למשחקים כבדים+פילטרים(ללא תכנון לאוברקלוק) אני לא צריך הרבה חלקים רק כמה והם: מעבד לוח אם זכרונות ספק מארז כרטיס מסך יש לי כמה שאלות: 1. אני מתלבט בין 6400 ל6600 במעבד...האם ההבדלים גדולים במשחקים ובביצועים של תוכנות? 2. כרטיס מסך אני מתלבט בין ה8800GTS של ה320 ל640 מכיוון שיש לי מסך CRT 17 ואני לא יודע אם זה ישתנה בקרוב ואני יודע שההבדל ביניהם הוא ברזולוציות גבוהות אבל המשחקים העתידיים בטח יצרכו יותר זיכרון(או שאני טועה?) 3. זכרונות כדאי 667 או 800? אני לא יודע בכלל מה ההבדל... 4. כדאי לשמור אופציה לSLI? 5. אני אשמח לקבל חוות דעת על זיגזג ונעה מקווה שתעזרו תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by brklyn,

רכשתי לפני שבוע מחשב נייד מסוג סוני VAIO בארה"ב ( BEST BUY ) אחי הביא לי אותו לארץ ולשמחתי לא עצרו במכס אבל ... שאני פותח את המחשב ושם את המסך בזווית המקסימלית כל המסך מתעוות וממש יש מריחה של כל הצבעים על המסך דיברתי בטלפון עם BEST BUY והם הציעו להחליף את המחשב . אחי חוזר לארה"ב בשבוע הבא והוא יוכל להחליף לי אותו האם שהוא ישלח לי אותו חזרה לארץ אני אהיה חייב לשלם מע"מ ?? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.