עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש לרכוש נייד חדש, בעיקר לעבודה בדרכים (רכבת) ובמשרד, בעיקר כתיבה וגלישה, קצת צפיה בסרטים בערב בבית. חשוב- עבודה חלקה, מקלדת נוחה, סוללה חזקה, שייראה טוב ומרשים (רצוי), לא גדול מדי (''14?), דק ונוח לנשיאה. מסך טאצ'- לא קריטי. צריך מערכת הפעלה. אשמח גם להמלצות לגבי קניית אופיס. תקציב עד 3K, גמיש. חשבתי על שני דגמים של לנובו- https://ksp.co.il/?uin=49067&select=.268..271..159..5227. או https://ksp.co.il/?uin=50972&select=.268..271..159..214..2179..347. כמובן שפתוח להצעות נוספות תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בעקבות קנייה מוצלחת של מחשב נייח, שמחתי לחזור שוב להמלצות. תקציב - (3500) מטרות המחשב - אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים הייצ' די, עריכה גרפית פוטושופ גודל המסך? 15' משקל רצוי לא כבד מידי נדרש זמן סוללה ארוך לפחות 3 שעות בלי מטען יש צורך ביציאות מיוחדות, HDMI גודל מינימלי של כונן קשיח לפחות גיגהבייט320 לא נדרשת אחריות בינלאומית נדרש בלוטות' מצלמה מובנת, wireless, וכן מקרופון אך לא חובה תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב נייד שאני יוכל להשתמש בו למשחקים כמו Call of duty 6 או battlefield bad company 2 על איכות מקסימלית (HIGH) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( battlefield bad company 2,Call of duty 6 באיכות גבוהה), צפיה בסרטים, * גודל המסך?15+ * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה שיהיה 7200 RPM!!!! * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיו אמינים לאורך זמן תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום , ברשותי כרגע מחשב AMD XP 2500 GIGABYTE VAXP 684 DDR במהירויות שונות )256\333\400) GF3 Tן 200 GAINWARD מארז סימבדה מעפן כזה... בכל אופן ברצוני לשדרג את מרבית רכיבי המחשב כאשר אני שם דגש על כרטיס המסך. יש לציין שהבורד שלי לא נותן לי לעשות אוור קלוק שברצוני לעשות ... ולכן יש גם לקנות בורד חדש שמאפשר זאת.. (לכו תבינו בורד דפוק) בכל אופן גם ברצוני לקנות עוד ציפ של 256 400 ולהריץ אותו עם 2 400 ואחד 333 תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, האם מישהו מכיר מקום אמין בארץ, שאפשר להשיג בו חלקי חילוף לניידים? ספציפית פאנל מסך לנייד של סוני sony PCG-7133L. תודה מראש למשיבים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המחשב של ההורים שלי כבר ישן וזוחל, והם רוצים לקנות מחשב חדש. המטרה היא אך ורק עבודה משרדית. כאמור, תקציב בכותרת. המלצות? (אשמח גם להמלצה לחנות מאיזור המרכז)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, אני מתכנן לקנות את ה-GTX 1080. להלן המפרט הנוכחי שלי, הייתי רוצה לדעת מה אני צריך לשדרג בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג intel i5 3570k noctua nh-d14 asus sabertooth z77gtx 670 corsair tx 650w v2 יש גם זכרון 2x4gb ddr3 , הארד דיסק, SSD וכרטיס קול (אם רלוונטי בשביל הספק) להבנתי אני צריך לשדרג את המעבד והספק, חשבתי על Corsair 750W 80+ Gold CS750M Intel Core I5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray התכנון קצת יותר מאוחר לשדרג גם ל-16GB RAM ולהוסיף עוד SSD כי הנוכחי לא מספיק כבר מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בהבדלים. אם 500 ש"ח יהוו הבדל מהותי, אעדיף לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא כל כך מעוניין להוציא יותר מ3.5K, אבל במקרים יוצאי דופן של 200-100 ש"ח שישתלמו, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר WoW כרגע, אבל אני מעוניין שכל משחק שארצה לשחק בו ירוץ בהגדרות גבוהות במידה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by אסף ס,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ודיאבלו 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD 23 Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מה אתם אומרים על המחשב הזה? Fujitsu LifeBook AH532-M53H5IL לינק: http://ksp.co.il/?uin=19873 מעבד חזק דיסק קשיח מהירות 7200 כרטיס מסך חזק אחריות 3 שנים בבית הלקוח הכרטיס מסך הזה יותר חזק מאינטל 4000 ? הכרטיס מסך בגלל שהוא חזק יותר גומר את הסוללה מהר יותר? מה אתם אומרים על המחשב הזה בכלל? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by PsyMor,

שלום אני חדש פה בפורום. אני רוצה להזמין מחשב ואני יוצר מוזיקה עכשיו זה המחשב: מעבד + AMD 64 BIT 3500 939 קרור מומלץ מהחברה קירור בא ביחד עם המעבד לוח אם Gigabyte K8NSNXP-939, nForce3 Ultra AMD Athlon 64 זיכרון Ocz EL DDR400 PC3200 Platinum Revision 2 CL 2-2-2-5 דיסק קשיחHITACHI 120GB 8MB S-ATA כרטיס מסך Pine XFX FX5500 128MB TV כונניםFLOPPY Sony +CD Asus 52X מערכת משולבת COMPAQ מולטימדיה שחור +Microsoft Optical מסךSamsung 17 CRT SyncMaster 793DF מארז 2 מאווררים + HEC Compucase CI-6A19 ספק שחור עצות מישהו משהו

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה דעתכם על החלקים אשמח לשמוע המלצות והערות מעבד:[..] INTEL 4590 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.3Ghz - BOX ₪1031 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H97-D3H ₪579 זיכרון: [..] KINGSTON 4GB 1600MHz DDR3 CL10 HyperX FURY BLUE - זמין במלאי ₪188 כמות:2 מארז: [..] ENERMAX PHOENIX w/o PSU ₪327 ספק כוח: [..] ENERMAX MAXPRO 80+ 600W ₪327 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG SSD 850 EVO 120GB SATA3 5Y - לרוכשי מחשב חדש ! ₪382 דיסק קשיח 2: SEAGATE Barracuda 7200.14 1TB SATA3 - שלוש שנות אחריות ₪260 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3316 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eshedkal,

המחשב הראשון: Asus GL552JX-DM205H http://ksp.co.il/?uin=27290 המחשב השני: Lenovo IdeaPad Y70-70 80DU00CNIV http://ksp.co.il/?uin=26717 המחשב השלישי: Lenovo IdeaPad Y50-70 5944-2104 http://ksp.co.il/?uin=26536 עם יש מחשב חזק יותר משמעותית באותו אזור מחירים (עד 7000) אני ישמח להמלצה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ariel323,

היי , יש ברשותי מחשב נייד של לנובו חדש שקניתי בבלאק פריידי ועכשיו אני רוצה למכור אותו בגלל שקניתי אותו עם 8 ג'יגה ראם ואין אפשרות לשדרג אותו , כי בעתיד זה לא יספק אותי ואצטרך 16 גיגה לפחות עכשיו שמתי עין על שתי המחשבים האלה : lenovo thinkbook 15 gen 2 Asus vivobook pro 15 oled או לקנות את מה שיש לי ideapad 5 רק עם 16 גיגה עכשיו בthinkbook ראיתי שיש רק דגמים בארץ עם 250nits 45wat סוללה ושיש עוד דגם עם 300 nits עם 60wat ולא מוצא חנות אחת שמוכרת את זה ובasus יש כמה חסרונות המסך לא מט ושתי חיבורי USB 2.0 לעומת 3.0 למרות שיש עוד אחד ושהטעינה שלו היא לא בtype c כמו שתי הדגמים של הלנובו הasus על פניו ניראה יותר מרשים ב…

15. Started by ohadc,

היי, זקוק למפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לשיקולכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - אופן שימוש תדיר, תוכנות שירוצו, וינדווס 7, וורד, סקייפ, תוכנות לשמיעת מוסיקה 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? יש צורך במסך 19-22 אינצ' (גודל המסך תלוי התקציב) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי אבל לא טרקטור 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אלא אם לדעתכם יש סיבה מוצדקת לחסוך במשהו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, ועריכת שמע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה עם Sony Vegas/After Effects בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו משחקים בסגנון MMO, FPS, וכו' רזולוציית מסך 1920x1080 (גודל 21.5 אינטש) מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא חובה…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by captaincaveman,

אשמח לקבל הערכת מחיר לחלקים הבאים: I7 2600K Asrock Extreme 4 z68 16gb (4X4) 1333 ddr3 6790 AMD Corsair 950watt PSU

18. Started by theyoyo,

אני רוצה לרכוש את אחד מהמחשבים האלו לצורכי לימודים. מהביקורות בפורום ראיתי שהסוללה של הS01 חזקה ומביקורת בwisebuy גם הסוללה של הדגם השני די מוצלחת. יש הבדל מהותי בין השניים, מלבד כ.מסך וכונן? הבעיות שדוברו על הכרטיס רשת עדיין קיימות? ומבחינת איכות צפייה, מישהו שהיה לו ניסיון עם המחשב נתקל בבעיה בצפייה ב1080p? (כמו שמתואר פה http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=835182&cid=5762 ) תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Battery and power Battery type : Lithium ion AC Adapter : External Battery life : 1.5-4.5 hours with one battery and 3.0-9.0 hours with optional 2nd battery Communications Modem Data Speed - Kbps : 56Kbps Standard : Integrated V.90 Connectivity 10BASE-t/100 BASE-TX Ethernet with RJ-45 Interface IEEE-1394 FireWire : 1 Dimensions Weight : 8.0 lbs with battery and weight saver & 8.4 lbs with battery and optical drive. Dimensions : 14" (W) x 1.6" (H) x 11.5" (D) Height : 1.6 inch(es) Weight Disclaimer : * Weight may vary based on configuration Display Display Type : 16.1" UXGA with ultra high resolution and dual display support memory type : DDR SDRAM Display size : 16.1 …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by דובי770,

אני רוצה לרכוש את הלפטופ הזה (תחסכו את תגובות ה"זה לא משתלם, זה לא כדאי, זה אוברפרייסד" וכו' ) 1) האם מסך ברזולוציית FHD צורך יותר סוללה מHD? 2) האם האחריות של Alienware/Dell תקפה בארץ (האחריות המורחבת)?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zekit,

היי חברים, בכמה לדעתכם אפשר למכור את הכרטיס מסך הבא: HD 6850 של חברת Sapphire, הכרטיס נקנה מרשת KSP לפני כחצי שנה ונמצא תחת אחריות לפחות לעוד שנתיים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by medic_29,

היי שלום לכולם אני מעוניין במחשב חזק למשחקים שיכלול גם את כל הציוד ההקפי, מסך 24 אינץ ,כולל מערכת הפעלה , 2 גיגה לפחות זיכרון ואם ניתן שללוח אם יהיה כרטיס רשת אלחוטי מובנה. ואם יש חנות מאיזור חיפה או הצפון שניתן יהיה להרכיב את המפרט יהיה מעולה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ביוגה יש כניסת micro hdmi http://www.ebay.com/bhp/micro-hdmi-female

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by goldener,

ברצוני לרכוש את לוח האם Z68MA-D2H-B3 של חברת GigaByte עם מעבד i3 2300 וזיכרון 8GB של G.Skill מהירות 1600 (ללא כוונה ל-OC). באתר יצרן הלוח המליצו על הדגם F3-12800CL7D-8GBRH אותו לא הצלחתי למצוא. מצאתי ב-KSP שני דגמים אחרים דומים של G.Skill: F3-12800CL7D-8GBSR ו- F3-12800CL7D-8GBXH. האם הם חילופיים וניתן להשתמש בהם במקום הדגם המומלץ שבאתר? תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Mandheling,

אני מחפש לאפטופ עבור החברה שלי, בעיקר ללימודים. חשוב לה שהוא יהיה קומפקטי וחשוב לי שהוא לא יהיה עם מעבד אטום, מה שמוביל אותי לדגמים הבאים: Toshiba Satellite T115D-S1120 Lenovo IdeaPad S205 1038-D9G לא מצאתי ביקורות ברשת שמשוות ישירות את שני הלאפטופים, אבל לפי ביקורות משתמשים נראה שהטושיבה כולל מסך טוב יותר והלנובו מקלדת טובה יותר. האמנם? אשמח לשמוע דיעות נוספות ורעיונות למחשבים דומים אחרים בתקציב. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים