עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Orong,

יש לי מחשב שאני מוכר, המפרט שלו הוא: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המארז אחד היפים יש תמונות מי שרוצה. המעבד ב OC ל 3.4 יציב. כמה כסף הוא שווה היום למכור ביד שנייה?[/td][/tr][/ta…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Yaniv coheb,

שלום חברים אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים לילד בן 16 ראיתי את 2 המפרטים האלה האם הם מספיק טובים. איזה מהם מומלץ לי https://www.pcbuy.co.il/shop/products-list.asp?fc=25&fm=15&fi=11 https://www.pcbuy.co.il/shop/products-list.asp?fc=25&fm=15&fi=12

3. Started by liron_e,

מעבד - Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray קירור למעבד - Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 לוח אם - MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET זיכרון - Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GBX2 מארז - Hec Cougar Solution Front USB3 Black + XFX 450Watt P1-450S-XXB9 - ProSeries כרטיס מסך - Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 הארד דיסק - OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Daniel Hentov,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעוד כחודש בתקציב שרשמתי, 4000 ש"ח. מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח אם זה שווה את זה. אני לא מבין גדול במחשבים לכן אין לי מושג לגבי סוגים. שמעתי שDELL מעולה. אני צריך את המחשב נייד בעיקר לצורך עבודה באינרטנט. מוכן להשקיע סכום כזה כדי שיהיה לי משהו איכותי. שיהיה כלול בו SSD כמה שיותר. קל לנשיאה, 13-15" מסך, כרטיס מסך בינוני-טוב. המטרה שלי היא לנצל את התקציב ולהביא את המחשב הטוב והמומלץ ביותר בסכום כזה או פחות. אם אתם מכירים דילים מאמזון או כל אתר אחר באינרטנט, אין לי בעיה להזמין משם כדי לחסוך, רק שיהיה אמין. גר באזור הקריות-חיפה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כן כן חברים, בשעה טובה קיבלתי את הנייד הזה, שממנו כרגע נכתבת ההודעה הזאת אמנם אין לי מצלמה,ולכן זה יהיה בלי תמונות אבל אני אשתדל. יאללה! מפרט: AMD turion 64 X2 1024mb, ddr2 667mhz 80gb HD nforce 430 chipset windows vista home basic מה באריזה: 1.מחשב נייד(לא,באמת?!) 2. שלט למחשב נייד(עוד על זה בהמשך) 3.מטען 4.חוברות הוראות ואחריות ב3 שפות רשמים ראשונים- דבר ראשון ששמים לב אליו הוא העיצוב של המחשב.לדעתי מאוד מאוד יפה. כשהוא סגור הוא כולו שחור עם תבניות כאלו(PATTERNS) יפות אבל כמעט בלתי נראות. בפנים המקלדת שחורה והאזור שמסביבה, כולל הטאץ'פאד, כסוף\לבן כזה. מעל המקלדת יש שורה של כפתורי מגע(מה השם? כאלו שלא בולטים בכלל, אבל זה כפתור) עם בקרות ווליום ווידאו\ ש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by איתמר,

1,303 Intel Core 2 Duo E6600 Box 626 GIGABYTE GA-965P-DS3 410 Western Digital WD2500YS 250GB 2500YS 461 G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 2,036 Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E 154 Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD 385 NZXT Apollo 663 Corsair CMPSU-520HXEU 520W 140 Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 35 Zalman Case Fan ZM-F1 80mm 1,070 LG 19" L194WT 5ms LCD 74 Logitech Classic Keyboard 411 Logitech G5 Laser Mouse 168 SBS370 BLACK 497 Windows Vista HOME Basic 64Bit כל זה עולה 8500 יש סיכוי שאתם משיגים לי את אותה רמה של מחשב אבל בסביבות ה8000

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Psy,

יש ברשותי מחשב נייד כבר כמעט 5 שנים, לא מזמן היתה לו בעיה שהמסך החשיך ללא התראה (אפשר היה לראות באמצעות פנס מקורב שהמחשב עובד רגיל רק בלי תאורה) עלה החשד שמדובר באינוורטר, פירקתי את האינוורטר הישן וחיפשתי את אותו הדגם באיביי, 2 וחצי דולר זה המחיר של הרכיב הזה. אחרי שהגיע האינוורטר החדש חיברתי אותו למחשב והכל עבד כשורה , חזרה התאורה. עכשיו יש בעיה אחרת אחרי כמה דקות שהמחשב עובד המסך מחשיך אוטומטית כל כמה שניות\דקות באופן אקראי כדי להחזיר את המסך למצב הרגיל אני לוחץ כל פעם על הלחצן [שסוגרים את המכסה מסך ומרימים] הבעיה היא שזה לא מפסיק וכל כמה שניות זה חוזר על עצמו שוב ושוב....... מיותר לציין שכיבוי הצג וכל שאר הדברים בהגדרות צריכת חשמל - מבוטלות... וגם שהבעיה היא לא בלחצן ע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by amirx19,

אני מחפש לדעת מהו נתון פליטת החום של מעבד אם יש כזה דבר בכלל.תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, רציתי בבקשה לקבל התייעצות לקניית מחשב נייד. המחשב משרת את כל המשפחה בעיקר לעבוד משרדית(כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט). מידי פעם נעשה שימוש במחשב כדי לראות סרט או לשחק במשחק. אז ככה: התקציב: באזור ה-4000 ש"ח. שימושי המחשב: בעיקר עבודה משרדתי, המחשב בקושי זז ממקומו, מידי פעם יוצא מהבית (אין יותר מידי חשיבות למשקל ולחיי סוללה). קצת סרטים ומשחקים (Might & Magic Heros - הישנים). חשיבות השקט בסולם של 1 עד 8: 6, מצפה שיהיה שקט בזמן עבודה משרדית העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: לא ממש מעדיף בחולון/בת ים/ראשון. מתי מתוכננת קניית המחשב: בימים הקרובים. בקשות מיוחדות: גודל 15.6" או גדול יותר, רזולוציה 1900x1600 או 1920x1080 או גבוהה יותר, מעדיף ש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Eliya,

כמו שרשום בכותרת מעוניין במחשב נייד עד 5.5K שישמש בעיקרון ללימודים ומשחקים פה ושם כמו פיפא מנג'ר ופרו אבולושן. הדבר עוד חשוב בו שהמשקל יהיה קל ולא כבד אם יש אפשרות שיכלול בו 4GB זיכרון זה יהיה מעולה תודה אליה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sharon669,

אהלן חברים! אשמח לקבל מפרט למחשב נייד עבור קרוב משפחה כבד ראיה 8) אשמח אם המפרט יוכל לענות על הדרישות : מקלדת מלאה עם מספרים ללא לוח מגע למעלה מקשי F נפרדים (הפרדה לרביעיות) win7 64 ביט בעברית רצוי 17 אינטש ומעלה יציאה אופטית למגבר עד 8000 ש"ח תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בוקר טוב למומחים אני מעצב גראפי וקיבלתי הצעה על מחשב, הייתי שמח אם הייתם עוברים עליו ואומרים לי מה דעתכם. המטרה המרכזית של המחשב הוא שימוש בתוכנות גראפיות ואולי קצת משחקים. תודה מחשב הכולל: מעבד INTEL E8500 GHZ 3.16 6 MB לוח אם INTEL TOPSFIELD P43 1333 MHZ . זיכרון פנימי 800 KINGSTON MHZ 4GB DDR II. דיסק קשיח 320 GB W\D 16 MB 7200 II SATA . כרטיס מסך GEFORCE 8500 GT 512 MB צורב DVD LG . כרטיס קול AC 97 (על הלוח) כרטיס רשת 10\1000. ספ אלחוטי מקלדת+עכבר מיקרוסופט 2000 מארז 500 W P.4 (USB בחזית). 2950 תוספת לכרטיס מסך GEFORCE 9500GT 1024 MB 160 תוספת למעבד E8600 3.33 6 MB 360 תוספת לדיסק 500 SATA II SEAGATE 90 מסך "22 תו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, ברצוני להתייעץ בנוגע לשדרוג מחשב. מטרת השדרוג היא לאפשר למחשב להריץ משחקים בצורה נורמלית כיוון שהמחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב. אני מצפה מהמחשב לאחר השדרוג להריץ בהגדרות גבוהות משחקים כמו Skyrim, diablo3, GW2 וכו'. שני החלקים שאני לא מעוניין להחליף בשדרוג הזה ואני מעוניין לבנות את המחשב החדש סביבם הם: 1. המארז: Gigabyte 3D Aurora 570 2. ספק הכח: Thermaltake Toughpower 600w. נא לשים לב לספק הזה בתכנון המפרט, אני לא בטוח שהוא מתאים לשני כרטיסי מסך... בכל מקרה, אני מעדיף כרטיס מסך אחד. מעבר להם יש לי במחשב הנוכחי גם את החלקים הבאים בהם אני מתכנן להשתמש ולכן אין לי צורך בהם: 3. HD מהמחשב הנוכחי, 500GB. 4. צורב. 5. מסך – Dell 2007WFP, אני מרוצה ממנו ועובד ברזו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ela4ever,

שלום הרכבתי לפני מס' ימים מפרט עם חבר באתר של חברה לספקים. כאשר הלכתי עם המפרט לחנות מחשבים המחיר שהם נתנו לי היה יקר יותר ב 900 שקל. אז חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי להוריד עלויות ולהחליט מאיזו חנו גם לקנות. אז ככה אני גרה בבאר שבע אז אין לי הרבה אפשרויות לחנויות. והחנות שממנה הרכבתי את המפרט הזול יחסית נמצאת בראשון לציון. השאלה היא עם עדיף לקנות ממקום כזה כשהשירות שלו כל כך רחוק ומצד שני זו גם לא חברה גדולה אז יש חשש שיקרה לה משו ב 3 השנים הבאות. מצד שני גם החנות בבאר שבע לא מסבירת פנים מבחינת איכות שירות ויש עליה די הרבה תלונות... אם תוכלו לייעץ לי בנושא החנות זה יהיה נחמד. בקשר למפרט יש כמה דברים שאני לא בטוחה בהם ואולי אפשר לשנות אותם כדי להוזיל את המחיר. (ספק , מאר…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Pavlik,

היי, הרבה זמן לא הייתי בפורום. כמה לדעתכם אפשר לקבל על הרכיבים הבאים: לוח אם : Gigabyte Z87X-OC מעבד: i5 4670K זיכרונות: 8X2 Corsair Vangence PRO קירור: Mugen II ספק כוח: Corsair HX 750W מודולרי מארז: Thermaltake level 10GT Snow Edition כ.מסך: Asus GTX780 refrence צורב: LG blue-ray 14X דיסקים: זוג כונני SSD של ocz דגם Vector 128GB מסך: Dell Ultrasharp U3011 שזה 30 אינץ' סתם מעניין אותי כמה זה שווה היום, כי בקניה השקעתי מחשבה רבה אבל בפועל רק גולש בפייסבוק. מעולם לא עשיתי OC וגם לא ממש יודע איך עושים אותו.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by X-BLADE,

אני צריך מפרט למשחקים כבדים מאוד אז החלטתי שהמפרט יכלול מסך CRT וכרטיס מסך 7900GT ולפחות ג'יגה זכרון. ובלי SLI בלי מקלדת עכבר ורמקולים ושיהיה לינק לחנות. תודה גיל.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by udir,

שלום לכולם, תודה על הערותיכם לשאלותי בעבר.בזכותכם הצלחתי להרכיב מפרט התואם לדרישותי. אני רוצה מחשב בעיקר להורדות וקצת משחקים. המפרט שהצלחתי להרכיב עד בערך 3200 הוא הבא: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA כרטיסי מסך ASUS V9520 GF FX5200 128MB,TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 2439 ATX MIDI PFC, usb מקלדות none עכברים none רמקולים KSP 250W sub + 2sp מסכים None מחירון עבוד…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי לשימוש ביתי. אשמח לקבל המלצה לדגם מחברה איכותית בתקציב הנ"ל (עם חריגה קטנה) מסך צריך להיות גדול - 15" לא קריטי שיהיה טאץ' . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 1500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- אינטרנט וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא צריך SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שבוע טוב חברים, הסוס הישן החליט להרים דגל לבן אחרי קצת יותר מעשור, בהתחלה חשבתי שזה ספק הכוח אבל התברר שזה הלוח וזו כבר סיבה לשדרוג רציני יותר. הפרט המלא בפרופיל, זה הציוד שאני נשאר איתו נכון לעכשיו: corsair 760T gigabyte GTX660 (יישן אני יודע, בהמשך אשדרג) intel 330 SSD Western Digital Red WD30EFRX 3TB corsair corsair 850x וזה מה שאני רוצה לרכוש וצריך יעוץ: Gigabyte Z390 Aorus Master i7-9700K Coffee Lake (או לחכות לדגמים המקבילים מסדרת הF?) CORSAIR Hydro Series, H100i RGB SAMSUNG 970 EVO M.2 2280 250GB CORSAIR RGB Pro 16GB (2 x 8GB) DDR4DDR4 3000 (PC4 24000) 16-20-20-38 (לא מצאתי תאימות באתר היצר…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, המחשב הנייח של אבא שלי גוסס וגם המסך לא משהו, אז תכננו לקנות מחשב נייד. הדרישות של אבא שלי מאוד צנועות- הדרישות שלו הן רק לאינטרנט, קריאת כתבות ובדיקת מיילים, אולי קצת מוזיקה פה ושם. עדיפות לדגם עסקי ולא לשוק הביתי. תקציב של כ2500 ש"ח עם חריגות אם זה כל כך מתבקש אך עדיף שלא, הוא רוצה מסך גדול (17, אבל אם אי אפשר גם בסביבות ה15 יעשה את העבודה) ועדיף אחד שלא יבריק, ואמינות גבוהה ככל הניתן כולל יציבות וכמובן אחריות טובה(עדיפות גבוהה לשנתיים ומעלה). אני מניח שגם מקלדת נוחה כמה שיותר תהיה טובה בשבילו. העניין של ניידות, ביצועים וזמן סוללה לא חשובים לו אבל לא יזיק אם גם אלו יהיו נתונים טובים. מקום קניה בחיפה והקריות בלבד. תודה מראש, רן

23. שלום חברים קניתי מחשב נייד לנובו G580 עם מעבד I5 הוא מגיע עם DOS התקני וינדוס 7, אחרי שהוא לא לעלות פעם ראשונה למסך הבית, הוא עושה הפעלה מחדש, ואחרי זה כשהוא בא לעלות שוב הוא מגיע למסך של הטעינה ועושה הפעלה מחדש בלופ בלי הפסקה... מה יכולה להיות הבעיה? בברכה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ralman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, fallout 4 ומשחקים שייצאו כדוגמת Battlefront 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

25. שלום אני צריך מפרט ב4K, המחשב מיועד בעיקר לגראפיקה, גם משחקים פה ושם בין היתר, לא צריך כרטיס מסך רציני, משהו סטנדרט כזה לקאונטר סטרייק לא יותר(הכרטיס הנוכחי שלי הוא FX5200 128MB אז לדחוף משהו יותר חזק ), בלי ציוד היקפי, עם מסך 17" מחברה טובה(לא מסך רחב) , אממ וזהו בעקרון מה שחשוב , זה לפחות 160GB, ו2GB ראם(ואם ממש אבל ממש אי אפשר אז שימו 1GB), ומעבד כפול ליבה חזק. זהו בעקרון תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים