ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר עד 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין רכיב כזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בצורה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית. קצת עבודה גרפית פשוטה... (לא תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכו') חשוב! אני צריך שהוא יריץ ויסטה באופן חלק בכל מקרה אין לי צורך במסך וציוד היקיפי בכלל. אשמח לשמוע הצעות. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אם ישנן המלצות לגבי אתרים שניתן להרכיב מפרט למחשב לבד "עשה זאת בעצמך" סטייל, אני אשמח לקבל חןחן לכם והמשך לילה נעים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קניה בחו"ל של dell studio xps 16 במחיר של 1400$ כולל שנתיים אחריות בינלאומית. מעבד core i7 720 כרטיס מסך ATI 4670 1 GB זיכרון פנימי 4GB DDR 3 דיסק קשיח 500GB 7200RPM סוללה 9 תאים רציתי לדעת האם עדיף ה core i5 540??? בנוסף אם מישהו יודע מהו המשקל הכולל שלו אני אשמח לדעת. תודה לכולם. אשמח לקבל את דעתכם על המחיר ועל המחשב בגדול.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לילד בן 8 שיחזיק לו עד גיל 12-13 בערך עד שהוא יתחיל להבין מי נגד מי ב KSP או ב Ivory ולא בהרכבה אישית (קונים מאילת) המחשב צריך להריץ משחקים די חדשים GTA, CS ודברים כאלה... חשוב שיהיה SSD שהמחשב לא יהיה צב התקציב עד 3.5K ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=19072 מה אתם חושבים? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבריי, אני מחפש פתרון הולם לדרישותיי, אני עורך ויוצר קליפים ואני מתחבר מאוד לממשק של אפל ול IMOVIE בפרט, בין היתר אני משתמש גם בפרמייר הידועה, התבוננתי במבחר של הלפטופים של אפל, אייר / פרו וכדומה... וקצת קשה לי להחליט... אני אודה לכם להכוונה, כדאיות מקצועית ועזרה כללית, תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, צריך מפרט למחשב מאוד בסיסי (כותרת). רצוי מעבד אינטל, Celeron אני מניח. בלי שום חריגות, מקסימום עד 1,800, אם יש בפחות מתקבל! תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, אינטרנט ועיצוב (photoshop, flash וכ'ו). ראיתי את המחשב הזה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9061 ורציתי לשמוע את דעתכם עליו... האם במחיר הזה ניתן למצוא מחשב טוב יותר העונה לצרכים? אני רואה שהרבה אנשים כאן מעדיפים את הDell 5010, רציתי לדעת- למה? הרי המעבד וכרטיס המסך במחשב הזה טובים יותר, ובכללי הוא נראה יותר חזק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב בשביל בת הזוג, 2000 ש"ח, לא יותר... * מטרות המחשב - גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים ועבודה. * גודל המסך - 15.6 יספיק * רזולוציית המסך - כמה שיותר גבוהה ואפשרית למחיר הנ"ל, (1366x768?) * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - רצוי HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - אם לגיטימי (אני מאמין שלא) לחפש מחשב בעל שני כוננים - כאשר אחד מהם SSD למ.הפעלה והשני לאחסון אז זה יהיה ממש נחמד, אם לא - כונן פשוט של 500-400 GB יספיק * כונן אופטי - רצוי, לא חובה * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - רק אם לא מוגזם לבקש , לא חובה. אשמח לקבל המלצות מנסיון אישי\מפרטים שנראים לכם משתלמים. תודה רבה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות מחשב לגיימניג בשביל משחקים כמו - apex ,fortnite אין לי מושג איך בונים מפרט למחשב. התקציב שלי הוא עד 5000 ש״ח אבל גמיש אם צריך עוד טיפה תודה רבי מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. בעקבות קריסה של המחשב הישן שלי (בן 4.5 ונדפקו לו הזכרונות, והכונן הראשי) ואני קונה מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה 4500-5500. אין צורך בחיסכון 2. מה שימושי המחשב עבודות דו מימד, בעיקר צילום (lightroom ומדי פעם פוטושופ ועוד תוכנות). אופיס (אם כי אני מניח שזה חסר משמעות.) יש לציין שאני אוהב לעבוד על תוכנה מסויימת ולהפעיל סרטי וידאו או מוסיקה במקביל. המחשב יחובר למסך של NEC PA241W רזולוציה 1920x1200. 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 די חשוב (6), כי המחשב בסלון בשלב הנוכחי ובמהשך קרוב מאוד לחדר השינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. בנתיי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1050x1680 אולי אפילו 1080x1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא ידוע * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[h=1]http://ksp.co.il/?uin=23957[/h] או http://ksp.co.il/?uin=23874 אם לכם על משהו אחר בסביבות ה 3000 מחיר אילת אני אשמח. חשוב 8ג'יגה ראם, כרטיס מסך סביר (לא מובנה) ושיהיה במשקל סביר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שעדכנו את המפרטים המומלצים באתר וחשבתי לקנות את המפרט הזה: [TABLE=width: 1027] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4460 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]850 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]פתרונות קירור למעבד[/TD] [TD=class: model]Arctic Freezer 7 Pro / i11 or Scythe Katana 3/4[/TD] [TD=class: price]130 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]לוח-אם[/TD] [TD=class: model]Gigabyte GA-H81M-HD3 or Asrock H81M[/TD] [TD=class: price]300 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]זכרונות[/TD] [TD=class: model]G.Skill/Samsung/Hynix/Kingston/Crucial/Patri…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי מסך ובלי כרטיס מסך, משהו בסגנון גיגה ראם לוח אם שיתאים למעבד של AMD וגם מעבד של AMD (משהו חזק עם ה- 64 Bit) - פשוט אני ממש לא מתמצא במעבדים ולוחות אם של AMD. ד"א : Nforce 3 זה ל - AMD נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ונמצא בסניפים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2500+(512k 333) 1 540 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8RDA3I (NForce Dual) 1 390 390 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 1 250 250 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 1 440 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 80 80 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver 1 270 270 מסכים? MAG כמות מחיר סה"כ 17'' 786 PF FLAT Silver 1 760 760 מקלדות? כמות מחיר סה"כ 2/3 Lang. Rus or Arb 1 20 20 עכברים? כמות מחיר סה"כ MS O…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה עוד יום יומים צחשב אני צריך עזרה טובה ומהירה המחשב כולל מארז ספק מעבד זיכרון קשיח כ.מסך קירור אם + מסך (כמה שהMS נמוך יותר מהירות התגובה מהירה יותר ?) חלק מהמחשב הוא יעוז אם TMS ונראה לי שהם קצת מצעים דברים יקרים וחסרי ערך אז ככה NZXT Apollo No PSU Black :407 Corsair 520W CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular:636 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX:1592 Gigabyte GA-P35C-S3 Conroe Support GP35CS3:728 (לא מבין בזה כל כך) G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5:608 wn Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS:456 Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail:1760(מה עדיף מהיצרנים) Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310:258 LG 17" LCD L175…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה התחדשתי במקרן לסלון ואני רוצה לרכוש HTPC לשם. אני אספן של סרטי בלו ריי ו-DVD מקוריים, ואלו כמעט כל התכנים שאני מנגן. אני לא מוריד סרטים וסדרות. הסיבה שאני רוצה HTPC ולא נגן בלו ריי (שכבר יש לי) היא שבמחשב אני יכול להוסיף לדיסק שמנגן תרגום עברי חיצוני, ע"י תוסף לתוכנה TotalMedia Theatre, וכן שניתן במחשב לנגן את כל האיזורים בבלו ריי ע"י שימוש בתוכנה AnyDVD. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שלא יעבור את ה-1.5K. הדרישות שלי נמוכות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון סרטי בלו ריי ו-DVD מקוריים, כולל תלת מימד, באמצעות תוכנת TMT (פירוט למעלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום או…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה החלטתי לקנות מחשב חדש אני לא רוצה לעלות על ה6000 ש"ח ואני רוצה מחשב טוב הרכבתי מפרט,אבל כששאלתי איך הוא,אמרו שאפשר להשיג יותר טוב במחיר כזה. המפרט: מעבד: אינטל פנטיום 4 2.8GHZ לוח אם:P4P800 תוצרת Asus כרטיס מסך:ATI Radeon9800PRO 128MB 256bit יצרנית SAPPHIRE כונן DVD: תוצרת טושיבה צורב CD:תוצרת LITEON [אמרו שהוא טוב,אבל הוא ממש יקר ביחסית לאחרים,זה באמת שווה ת'מחיר?] זיכרון DDR:שני סטיקים של 516MB RAM מהירות 400 תוצרת סאמסונג דיסק קשיח:80GB מהירות 7200 לא משנה לי מי היצרנית כרטיס קול:Creative Audigy 5.1 חשוב לציין-אני לא צריך מקלדת\עכבר ולא מסך ובנוסף,במחיר הסופי כללתי גם מחיר מוערך של ספק+מארז [בערך 400 ש"ח] המחיר המוערך של המפרט הזה הוא [בערך] 5700-5900 ש"ח אני אוד…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתנו לי לבחור בין ה-3 לפי הטבלה והמפרט. הצרכים זה מחשב חזק לעבודה, גם VMWARE WS ועליו מספר מחשבים וירטואלים. לא חשוב לי המשקל ואני כן מעדיף מסך גדול ככל האפשר, לא חשובה עלות. חשוב סוללה עם זמן עבודה ארוך ככל האפשר. בסופ"ש אנצל את המחשב גם למשחקים במידה ואפשר. Model Inch Usage Weight Processor Graphics Memory Storage Dell Latitude 7370 13" Lightweight 1,2 kg Intel® …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לחכות שיהיו עוד מעט הרבה ניידים בשוק עם core 2 duo או להסתפק במה שיש? מה ההבדל הגדול ביניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ עם עדיפות ל15.6 אינץ. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 או FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD או SSD או שילוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מראה, מהירות וזמן סוללה ושיהיה נוח. * התקציב הוא 2500 שקלים+- עדיפות למעבד I5 ועם אחריות לשלוש שנים בעד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? המחיר נע בסביבות ה 3500. חריגה קטנה אפשרית. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא קריטי, כל עוד המחיר לא עובר בהרבה את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של 100-200 אפשרית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? המחשב יהיה רב שימושי, עם דגש על משחקים (לא כבדים במיוחד) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות ספציפיות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. כנראה שלא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין משהו מסויים. אולי MMORPG בעיקר. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. הא…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! נואשתי... בעבר (שלוש וחצי שנים, כן - צבא) הבנתי בנושא אז הרקע שלי סביר. אבל... אני פשוט לא מצליח לבחור את המערכת הבאה שלי. יש לי דרישות ואני מיד אשטח אותן בפניכם אבל כל פעם: כל בנץ' שאני קורא חוות דעת של משתמשים חסרונות נוכחיים הוזלות מחירים ממשמשות אפשרויות לקדמה עתידית שדרוגים אפשריים כמה אפשר?! בכל אופן יש לי כמה קריטריונים ומסגרות שאני יכול לנסות (עם דגש על לנסות) להעזר בהם. א. אני לא אקנה מחשב בעתיד וגם לא אשדרג (למעט אופציה 1) - ברמה של 3 שנים. לכן אני מעוניין לקנות את מה שיחזיק אותי בצורה הכי טובה. ב. פונקציות המחשב: עיבוד תמונות ב-CS. קידוד סרטים ו-DVD. צפיה בסרטים. משחקים (לא גיימר נלהב). אפליקציות אופיס וגלישה. ג. תקציב למעבד + לוח אם: מקס' 1…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב-משחקים(גיימינג קל עד בינוני),עריכה בפוטושופ,עריכת סרטים בפרמייר וטיפה אפטר אפקטס,צפייה בסרטים וכ''יוב. * גודל המסך- 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך-לעריכה גרפית ומשחקים רצוי גבוהה * משקל רצוי-לא מפריע לי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך-לא משלה את עצמי,ברור לי שמחשב איכותי בתקציב שלי יהיה בעל סוללה נמוכה, * Bluetooth * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית-אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-מערכת הפעלה built in כרגע בהתלבטות בין שני דגמים, האחד- Lenovo IdeaPad Z510 59403266 שהמליצו לי עליו והוא בול לתקציב שלי, השאלה היא האם הוא יספק את הצרכים שלי ממחשב, השני-Lenovo IdeaPad Y510p 59375357 שהוא יותר טוב אבל ג…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-