ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש CPU עם מעבד גרפי פנימי ולוח אם עם 2 יציאות (עדיף HDMI אבל אפשר גם DP, DVI) לחיבור לשני מסכים ללא כרטיס מסך נוסף. בגדול אני משדרג מארז אינטרנט/יוטיוב ישן - מעיף כל דבר שיושב על הלוח אם כולל כרטיס מסך ישן שעושה לי צרות. משתמש במארז, דיסקים קשיחים וספק כח. לא מעוניין בכרטיס מסך בכלל - לא משחק/לא עורך וידאו. מישהו מכיר ויכול להמליץ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אפשר גם את האתר שממנו לקחתם את המפרט.. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב עד 5K למטרת משחקים כמו CALL OF DUTY פרו. GTA וכד. אני צריך מחשב חזק אני מוריד המון סרטים,צריך הרבה מקום. המחשב אמור להתחבר לטלויזה סמסונג עם חיבור לHD 32 אניצ' אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב להצגת סרטים ולמשחקים על גבי ה-ld9000 שלי. אני מחפש כרטיס חזק אבל ובגלל שהשימוש היחידי הוא הצגה על גבי מסך אחד שתומך ברזולוצית hd ready חזק במידה. מעבד, זכרונות, צורב dvd, מארז (גדול וטוב ועדיף שיהיה גם יפה)לוח אם ואם שכחתי משהוא תזכירו לי. במקרה שעוד חודשיים שלוה אוכל לקבל משהוא טוב בצורה משמועתית אני מוכן לחכות. ותודה מראש ;D
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
נתחיל בזה שיש לי כרטיס מסך שאני מעביר ממחשב אחר. כמו כן יש לי עוד שני הארד דיסקים אחד של חצי גיגה ואחד של גיגה. עדיין הייתי רוצה הארד דיסק עליו אני אתקין מערכת הפעלה (הארדיסקים מלאים בחומר) לא צריך ציוד היקפי בכלל. חשבתי על כיוון של 8 גיגה זכרון. יש לציין שהמחשב משמש גם כNAS לסטרימרים בבית אשמח לקבל המלצות. תודה אביב
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ל: מארז - פשוט עם USB מקדימה (אם אפשר אז שיאפשר גם התקנה פשוטה של כוננים וכרטיסים). ספק כוח - ספק שיהיה כמה שיותר שקט וכמה שיותר זול (לא רוצה קירור מים ולא מחפש משהו שעולה יותר מידי (300 ש"ח לספק זה יותר מידי בשבילי). לוח אם - אני צריך לוח טוב עם USB2 וכרטיס רשת מובנה (יהיה נחמד עם גם FireWire) אך בלי כרטיס קול\מסך מובנה (יש לי כבר כרטיס מסך\קול ואני מנסה לחסוך בעלויות, אלא אם כן לא קיימים לוחות אם טובים בלי אלה ואני פשוט איאלץ לבטל את הכרטיס קול\מסך בביוס), לוח שמתאים לכרטיס מסך AGP8X ושיאפשר גם שדרוג עתידי של המעבד ושל התקנים נוספים (למשל כרטיס מסך ב-PCI-E) לפחות לשנה הקרובה. מעבד - לא צריך את המעבד הכי חזק, לא משנה לי איזה חברה אינטל או AMD. זכרונות - נר…
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות ללפטופ חזק למשחקים כבדים, בסביבות 5500 שח (אם קיים דבר כזה בכלל כי אני ממש לא מבין במחירים) אשמח אם מישהו יכתוב איזה מפרט עליי לחפש כדי שהמשחקים ירוצו בצורה חלקה טובה ואיכותית, והאם עליי לקנות גם משטח קירור בנוסף תודה *מטרות המחשב? גלישה ומשחקים כבדים בעיקר * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? 2.7-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הלפטופ יהיה מחובר 99% מהזמן לחשמל אז סוללה מטורפת זה לא רלוונטי כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אבל לא קריטי אם לא יהיה * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 7200 RPM * כונן CD/DVD? צורב? רצוי את כולם * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאו…
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חשבתי על זה מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 820 820 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 680 680 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 320 320 כרטיסי מסך? ABIT כמות מחיר סה"כ X600-XT 128MB DVI PCI-E 1 710 710 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 360 360 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 מסכים? SAMSUNG כמות מחיר סה"כ 17'' 793 DF FLAT 1 725 725 סה"כ 4005 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 365 ¤ אם למישהו יש התעה אחרת שיגיד ... אגב תשלום במזומן אני מעדיף לא לקחת ati כי זה לא טוב למשחק שאני משחק בו counter strike
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כולל מסך + מקלדת ועכבר וכל השאר להריץ משחקים כבדים... ועם מעבד AMD תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מבקש את אישורכם/ברכתכם למחשב סרבר בסביבות ה-1800 דולר. המחשב מיועד ללימוד עצמי של ווינדוס סרבר 2003 ויחליף את המחשב העלוב הנוכחי שלי שיהפוך ל-Linux Box ניסיוני (לא נגעתי במערכות מבוססות יוניקס כבר איזה 6 שנים). שימושים עיקריים מעבר לזה יהיו: שרת קבצים, באופן שבועי המרה אל דיו איקס, ואולי שעה של משחקי מחשב בשבוע. ללא צורב (יש לי כבר DVD+RW של PLEXTOR) ללא מסך (יש לי כבר 19 אינץ' CRT של MITSUBISHI) ללא הרד דיסקים (יש לי כבר 5 רובם 200+ גיגה) ללא מדפסת/סורק (אני סורק+מדפיס בעבודה ללא הגבלה על מדפסת לייזר צבעונית) :-) אני גר בארה"ב אז המחירים בדולרים לפי שער PRICEWATCH. אבקש דעות/אזהרות/המלצות קונטרא על הבחירות שלי: $274 Pentium 4 3.0GHZ 800FSB Socket 478 512K CPU Retail with…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 בלחץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה משרדית ועריכת וידיאו בתוכנת camtasia. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב לא יהיה מיועד למשחקים בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודך מסך 13.3 או 14.1 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - Dell 24' 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - מארז ANTEC P182SE 5. במידהויש צורך במפרט…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שלא שמע, למיקרוסופט יש מערכת הפעלה חדשה Windows Home Server, שנותנת למשתמשים ביתיים יכולות של שרת קבצים, גיבויים ושחזורים אוטומטיים, ניהול מדיה, גישה מרחוק (כולל דרך האינטרנט) ועוד ועוד - http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/windowshomeserver/default.mspx אני בינתיים משתמש בבטא, על איזה מחשב עגלה שהיה לי, וחשבתי להשקיע קצת ולהתקין את זה על מחשב יותר נורמלי שישמש גם לגרסה המלאה (שיוצאת ממש בימים אלה). זה המפרט שהרכבתי (מ SkyPC בראשל"צ), אשמח להערות אם יש (בעיקר לגבי המארז/ספק) 361 361 1 לוח אם ASUS M2A-VM 31540 410 410 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 254 254 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 KVR667D2N51G 178 178 1 צורב LG G…
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב), אבל צריך לעמוד בכבוד גם בצפייה בסרטי HD (בעיקר 720p אבל שלא יבהל אם נזרוק עליו 1080p) ומשחקים (סביר להניח שלא משהו מודרני וכבד במיוחד). התקציב הוא בעקרון 5000 ש"ח, אבל אם יש משהו מוצלח במיוחד ניתן לחרוג לכיוון ה-5500 ואפילו להתקרב ל-6000 (אבל שם זה נגמר... ). מבחינת הדרישות: גודל מסך - המחשב ישמש כמחשב ראשי ולא אמור להיות מנויד יותר מדי (אין כוונה ללכת איתו ללימודים), מלבד בית<->אוניברסיטה, ככה שמסך "15.4 נראה לי אידיאלי לעבודה נוחה, אבל אם יש דגם מומלץ ב-14", נראה לי שנסתדר גם איתו. בעניין הרזולוציה, 1080p נראה לי יותר מדי ל15.4, אבל חוץ מזה, נראה לי שבסדר. משקל רצוי - לא אמור להיות מנויד י…
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר לגיימינג ושימושים כלליים. האם זו תקופה טובה לדעתכם למהלך כזה? האם כדאי לחכות ל-BF? ל-zen2? אחרי שראיתי את מעבדי 9th gen החדשים של אינטל, נראה לי שבפעם הראשונה אלך על AMD וחשבתי על כיוון של 2700x או 2600x. בכל מקרה, הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3k עם חריגה של עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. נכון להיום מסך FHD בודד. אולי בעוד שנה-שנתיים אתקדם ל-2K וכמובן אחליף כרטיס מסך בהתאם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה התקציב המקורי מההורים הוא 3100 ש"ח (ואל תשאלו למה דווקא 3100 ככה זה ) יש עוד 1000 ש"ח שאני מוסיף מכספי מה שנותן 4100 ש"ח. אני בעיקר גיימר (אם יש לי את האמצעים ) ובנוסף גולש הרבה באינרנט (פורומים etc.) ובשנה הקרובה (י"ב) יש לי גם איזה פרוייקט תיכנות 5 יח"ל אם זה משנה לצרכים שלי מהמחשב הרכבתי לי אם כך מפרט אשר נראה כך: אתם יכולים לשים לב שיש חריגה קצת מהתקציב וזה בגלל שהחלטתי להוסיף עוד מכספי וללכת על ג'יגה זיכרון. אני מתכנן להגיע עם המפרט הזה ל-3200+. אני לא צריך צורב ולא צריך SATA כי ה-HD הזה לא ילך אלי בכל מקרה אני אשתמש ב-WD120 שיש לי כרגע. אין כרגע קירור נוסף כי עוד לא החלטתי על מה ללכת, אבל זה לא משנה כרגע. עכשיו, לאחר שהשינוי במחירי ה-A64 הגיע ג…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המפרט שהרכבתי חורג את המחיר המקסימלי שאני יכול לשלם אז בנוסף לכך כשתבדקו איך המפרט אז תגידו לי מה אני יכול להוריד כדי שהמחיר יהיה פחות מ-6000 (חוץ מהמעבד) המפרט: Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 Unlocked, יחידות 1 ₪1580 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8832 SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER IDE, יחידות 1 ₪140 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4820 כ.קול SoundBlaster 5.1 PCI Low.P, יחידות 1 ₪145 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7337 Gainward GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E, יחידות 1 ₪1260 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9258 FSP 700W 12CM FAN Active PFC 80Plus, יחידות 1 ₪4…
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים כבדים לדוגמא BF4 BL2 ומשחקים חדשים שיצאו, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ולפחות 2 usb * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB או יותר ולגבי SSD לא כזה חשוב אם יש או אין * כונן אופטי? לא משנה לי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בניידים הרבה אז כל עוד זה טוב אין בעיה * כל…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כשנה שמורכב מהרכיבים הבאים: * I5 3450 *לוח אם ASROCK H61 HVGS * זיכרון 8 GB 1600 . *כרטיס מסך GTX650 TI OC 2GB *דיסקים קשיחים 4 של 2TB WESTERN GREEN/ *2 דיסקים usb3 3TB *ספק 550' של SAMA המחשב משמש כHTPC לכל דבר...מעוניין לשחק בבטלפילד 4 קול אוף דיוטי גוסט וכדומה.. הוא מחובר לפלזמה 55ST30 3D.. כמובן FHD... מעוניין לשחק בהגדרות HIGH ומעלה.. אשמח להצעות ייעול ...סרטון קצר שמדגים את המערכת שלי..: תודה למגיבים !
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך P2350 (רזולוציה של 1920*1080, 23") ועכשיו אני מחפש לו מחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 3500. ז"א שאני רוצה שזה יהיה בין 3300 ל3500 כי מעבר לזה, יהיה בעייתי. השימושים הצפויים של המחשב יהיו משחקים כמו דיאבלו 3, PES2010 (כמובן שאני רוצה לשחק בהגדרות גבוהות), גלישה באינטרנט וסרטים באיכות HD על המסך שתיארתי קודם) אני אשתמש במ"ה 64 ביט ורמקולים 2.1. יש לי כבר עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת, מסך, פלופי, צורב DVD. ז"א שאני צריך רק: לוח אם(לא צריך להשתגע איתו), מעבד(חשבתי על 955 של AMD), ספק כוח (500 יספיק, נכון?), מארז(לא משהו משוגע..), קירור, זכרון RAM (אני רוצה 4 GB), זכרון HD ( רוצה TB 1 ) וכמובן כל הכבלים שיש בפנים(; השקט קריטי אבל לא ברמה כל כך גבוהה, אני…
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודות שלי ב Solidworks וב Autocad. בנוסף המחשב צריך לתמוך ברשת בייתית, מוסיקה, סרטים וכדומה. אני אשמח להצעות . תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחיר הוא בדולרים משום שהמחשב נקנה מארה"ב - ולכן, בהשוואה לארץ, ניתן להשיג מחשב טוב יותר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד להחליף את המחשב הפרטי שלי (נייח) בעת מעבר דירה, ולכן צריך לתאום לשימושים הבאים: - גלישה באינטרנט. - אופיס. - שימוש בכלים יחסית חזקים (פיתוח תוכנה). - צפייה בסרטים (פחות קריטי - ברוב המקרים יתחבר למסך חיצוני \ יוקרן על טלווזיה, אך אתייחס לזה בסעיף המסך). בגדול, שיהיה חזק ככל האפשר, עם דגש על ניידות במחיר הנקוב - Ultrabook. פחות מעניין אותי פיצ'רים כמו מסך מגע וכו', אמור להחליף את הנייח - והסיבה לכך היא ניידות ולכן יש דג…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך את המחשב ליישומים שונים, אבל בעיקר למשחקים, רציתי את תגובתכם לגבי המפרט שבניתי: (לא נראה לי שאני אשקיע בOC) AMD 3800+ X2 ? KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra - Abit לוח-אם זכרון 2GB (מחולק ל-2) 667MHZ מחברה סבירה Powercolor כרטיס מסך ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? SONY 1.44 ?LG DVD±RW GSA-H12L x18 Lightscribe 470W Silent THERMALTAKE ספק כח ?L1900R 19'' LCD 2ms DVI *Contrast: 3000:1? LG מסך LCD ומארז בשווי 300-400 שח כל זה ב6000 ש"ח סביר או שיש מקום לשינוי \ שיפור? תודה
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום! רציתי לבקש את חוות דעתכם בנוגע למפרט מחשב למשחקים עד 4K (ללא מסך, OC, כוננים קשיחים וציוד היקפי) מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤878 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤374 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 1024MB DDR3 PCIe ¤973 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4851GD3 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤119 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Antec Sonata III ¤342 כמות:1 http://www.skypc.c…
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מתכוון לרכוש מחשב משומש בן שנה, וזהו המיפרט שלו, מקווה לשמע דעתכם בנושא : AMD 1333 Abit Motherboard 256 MB sdram Geforce MX400 64 MB CDrom רגיל מקלדת + עכבר Terratec Sound Card + Digital Input/Output מסך 15 ACER שטוח לגמרי LCD במחיר של 2500 שקלים! מה אתם אומרים??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-