עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא קריטי אז כמובן שעדיף לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משמעותי אפשר לפזול לכיוון ה-4 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים הם מולטימדיה (תכני HD), גלישה ומדי פעם משחקים קלילים יחסית (מנג'ר LOL וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ על המחשב ויז'ואל סטודיו ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הם בעיקר משחקים קלילים, אני משחק בעיקר בקונס…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שחקתי במשחק דרך סטים,וכשאני משחק ללא חשמל הFPS שאני מקבל הוא מתחת ל20 FPS והתמונה ממש מקרטעת . וגם המשחק נטען לאט יותר וכו' כל זה היה על מצב חסכון. כשאני על מצב ביצועים גבוהים אבל על סוללה , הFPS שקבלתי הוא אותו FPS שקבלתי במצב חסכון בסוללה. רק שאני על חשמל אני מקבל סביבות ה40-50 FPS במשחק . האם הגיוני שהביצועים במצב ביצועים גבוהים (על סוללה) היו פחות טובים במעל לחצי מביצועים גבוהים על חשמל ? והאם הגיוני שהביצועים של ביצועים גבוהים ומצב חסכון היו זהים? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by tpoo40,

אני קונה ביום רביעי מחשב חדש ורציתי לדעת אם המפרט שבחרתי כדאי והאם כדאי לשנות בו משהו. זה המפרט המקורי ללא השינויים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532 השינויים הם: שידרוג למארז Thermaltake דגם V3 שידרוג לדיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer דיסק SSD Kingston V300 2.5" SATA3 120GB [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] נתונים: תקציב המקסימאלי 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מדי פעם משחקים וסרטים בHD. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי המכשיר הוא עבור חבר שלא מבין גדול במחשבים הוא ישמש אותו ליצירת קשר עם הבת שלו בגרמניה. רצויה חנות אמינה מאיזור אור יהודה מטרות המחשב? אינטרנט * גודל המסך? "15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? יכול להיות מועיל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב * כונן אופטי? לא חושב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הוא מחפש נייד טוב לאינטרנט. התקציב הוא 2600 ש"ח. צריך שיכלול תיק ועכבר.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by speed42,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ לכונן SSD. מדובר במחשב מסוג HP PAVILION 15' רק כדי להיות בטוח מה הגודל של ה HD שקיים במחשבים ניידים האם הוא 2.5'? תודה.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  6. תקציב באזור ה2000 ש"ח, תודה מראש ושבוע טוב :-)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Lital Laufgas,

*הביקורת מתייחסת למחשב dell 3340 היי. מזה כחודש וחצי אני משתמשת במחשב הנ"ל והחלטתי לכתוב לכם סקירה חובבנית בנוגע למחשב. אין לי רקע קודם ככה שככל הנראה זה ממש ביקורת קלילה למשתמש הממוצע. מפרט המחשב:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=875516 אני בחרתי להגדיל את ה-RAM ל-8GB בכדי לשפר ביצועים . נקודה ראשונה, היא הפיזיות של המחשב. המחשב אמנם מסדרת latitude אך מבחינת התחושה שלו הוא דיי מרגיש פלסטיקי כזה, לא הייתי אומרת שזה מחשב שמייצג את הסדרה הטובה ביותר של דל מבחינת תחושה. פרט לכך, המקלדת שלו אינה מלאה אך עם זאת מאוד נוחה להקלדה (פרט לכך שמדי פעם יוצא לי משום מה אותיות כפולות, לא יודעת אם זה פאק של כל המחשבים בסדרה, אך במחשבים אחרים אין לי את הבעיה הזאת כך שאני שוללת ב…

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. היי, אני מחפש מחשב שישמש אותי גם לגיימינג וגם לתכנות, ניסיתי להתייעץ עם אנשים וכרגע קצת עברתי את התקציב שתכננתי. כמה פרטים כליים: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב: 6.5k, אפשר לחרוג ל 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר משחקים, תכנות ותכני HD . בתכנות יכול להיות שיהיו על המחשב מכונות וירטואליות (אחת או שתיים במקביל) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי הדור הבא: watch dogs, gta v ועוד הרבה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Barel1,

אז ככה, ממש בתמצות. מעבד: i5 2500 לוח אם: Asus P8H67M-PRO ראם: 8 ג'יגה כ' מסך: Sapphire 7870XT ססד: Kingston V300 120GB הארדיסקים: אחד של טרה והשני חצי טרה שניהם מדגם בראקודה של סיגייט מארז: Cooler Master Elite 370 כמו שאמרתי זה ממש בתמצות.

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by mtn32,

שלום, קניתי מחשב נייד של אסוס עם אחריות יצרן של 3 שנים, לפני כחודשיים וחצי נשבר אחד הצירים במחשב אך שמתי מסמר ותיקנתי את זה זמני, ככה עשיתי פעמיים ולפני כשבועיים זה נשבר באופן כה קיצוני שאי אפשר לתקן את זה שוב... עירבתי את האחריות שקיבלתי מאסוס אך הם לטענתם לא מכסים את זה, ובשיחה טלפונית נאמר לי כי אין כמעט סיכוי שיכסו את זה, ואם אני רוצה לקבל תשובה חד משמעית אני צריך לשלוח את המחשב לתיקון ובמידה ולא ארצה לשלם את הכסף על התיקון אני יחוייב ב-250 שקל על בדיקה ומשלוח. דבר ראשון שאצטרך את עזרתכם הוא האם יש לי סיכוי במלחמה איתם על התשלום או שזה קרב אבוד מראש וכנראה שלא יקבלו שזה שבר מבלאי ולא ממכה...(מה שאני כמעט בטוח) דבר שני אם אני אצטרך לשלם, האם עדיף לי שהם(המעבדה המורשה ש…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש מרשת KSP רציתי להתייעץ לגבי המפרט שלו : מעבד אינטל ‏Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 1 מאוורר למעבד ‏Corsair Hydro H80i High Performance Liquid CPU Cooler‎ 1 לוחות אם למעבדי אינטל ‏MSI H97-GAMING 3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 1xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP‎ זכרונות ‏Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz‎ 1 כרטיסי מסך ‏MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ 1 דיסקים קשיחים ‏Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ‎ 1 כונני SSD ‏Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III‎ 1 צורבי DVD ‏Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata‎ 1 ספקי כוח ‏Seasonic 750W Active PFC Modul…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן ח'ברה, קניתי מחשב גיימינג ב2011 מחשב ששירת אותי היטב עד כה. אני כיום מריץ משחקים על HIGH (חלק מההגדרות על ULTRA), שאלתי היא האם אתם ממליצים לי לשדרג רכיב\ים כלשהם ע"מ לקבל תמורה טובה יותר למשך זמן ארוך יותר? אני משחק בכל משחק חדש שיוצא, אין לי שריטה להריץ על ULTRA הכל אבל אני מעדיף לא לרדת מHIGH, אחרת אני מרגיש כאילו לא מיציתי את חווית המשחק כולה. זה המפרט שלי כרגע: [..] Intel 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY לוח אם: [..] Gigabyte GA-H77-D3H זיכרון: [..] Corsair VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9, LP, XMP : CML8GX3M2A1600C9B כרטיס מסך: [..] Gigabyte GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז: […

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. רוצה לקנות מחשב חדש עבור משחקים, בסביבות ה 5-6 אלף. מתכנן לקנות את החלקים באילת השבוע ביום שלישי ולהרכיב בעצמי. (לא הרכבתי מחשב מאפס פעם אם יש למישהו מדריך טוב אני אשמח) זה מה שהרכבתי עד עכשיו (לא יודע אם זה יפתח את זה עם החלקים ששיניתי): http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15944&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות בעיקר (אוהב לעבוד עם הרבה תוכניות במקביל, מתכנת עם שני מסכים) …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, אני חוזר אליכם פעם נוספת לבניית מפרט מקצועי למחשב. רכשת כבר בעבר בהמלצתם 2 מחשבי עבודה חזקים למקום עבודתי (הרבה תודה לYairZ וBit !) ועכשיו הגיע הזמן לדאוג למחשב אישי בשבילי, אני עובד כיום על מחשב מבוסס q9550 מלפני 6 שנים אז מדובר מבחינתי בקפיצת מדרגה רצינית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, מוזיקה, גיימינג, גרפיקה (photoshop, maya) עריכת וידאו בפרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב) במיד…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. המחשב ישמש סטודנטית בעיקר בעבודה על מסמכים כגון " אופיס" וכדומה. לא מיועד לשימוש כבד, לא למשחקים. שהמחשב יעבוד סביר ולא איטי. התקציב דל, עד 1300 בלבד. אשמח להמלצות

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום רב. בניתי מפרט קטן למחשב גיימינג. רציתי רק שתמליצו לי על לוח אם טוב שיתמוך בזכרונות, על מארז טוב שישמור על כמה שיותר שקט ועל מאוורר ומערכת קירור טובה. ובכללי חוות דעת על המפרט. התקציב כאן לא כ''כ קריטי אבל אשמח אולי להצעות שיפור או ייעול והוספה. דבר נוסף,המסך קצת יקר אז אני מאמין שאולי בפחות אפשר להשיג משהו גם ברמה טובה. מקסימום 24 אינץ' אבל אפילו 22 יהיה מעולה. אשמח להצעות. רק קחו בחשבון שאני מזמין חלק מהחלקים באמזון ואת המסך בטוח אני מזמין משם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך אז עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב. בממש קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם,אשמח לקבל מפרט מחשב שישמש לצורכי עבודה משרדית, עריכת גרפיקה, מוזיקה וסרטים (תוכנות כמו סוני וגאס, פרימייר ופוטושופ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה( - סוני וגאס, פוטושופ, פרימייר - תדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך 23 אינץ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד(? לא 7. הא…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by raorian,

אני מתכוון כנראה לקנות את המחשב הנ"ל, אך אני מוצא אותו בארץ רק עם כרטיס מסך 850gtx. (n551jk. אני מעוניין לקנות את הגרסה עם 860gtx, n551jm . אם אחכה חודש, האם היא צפויה להגיע לארץ? תודה על זמנכם

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by spike_staff,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המחשב נייד G751JT, שזה דגם שמגיע עם GTX970M. הבעיה היא שבכל החנויות בארץ מפורסם דגם שמגיע אם שני כוננים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200, ודגם מלא של המחשב זה G751JT-T7060H. הבעיה היא שבאתר רשמי http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_ROG_G751JT/specifications/ אין קונפיגורציה כזאת של שני דיסקים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200 וגם תת דגם T7060H בחיפוש נותן רק תוצאות בעברית. מישו יודע איפה הטעות פה? בחנויות לא הצלחתי לקבל תשובה. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by bd,

יש לי עוד כונן1tb חדש שאחבר למערכת. שימוש ביתי , קצת פוטו שופ קצת משחקים בסוליד לא עבודות כבדות במיוחד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Gotnen,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בשבועות הקרובים מחשב גיימינג חדש, מעוניין בעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי? - חושב על סביבות ה6K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם לדעתכם יש סיבה לבזבז יותר מהסכום המפורט - אני גמיש בעניין הזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר גיימינג, ישמש גם לתכנות והרצת vms אך זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dragon age inquisition, the witcher…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Proww,

אהלן חברס, אני זקוק למחשב All in one. ראיתי בחנויות מחשבים שזה בעצם מסך שהוא גם מחשב (טאץ). אני זקוק למחשב זה היות ואין לי כל-כך הרבה מקום בבית. אני מחפש מחשב All in one שיוכל להריץ GTA V החדש - ובכללי את המשחקים החדשים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. אשמח לעזרתכם. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם!! רכשתי בשבוע שעבר מחשב נייד Lenovo ThinkPad E540, למחשב יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 740M 2GB ו - Intel HD Graphics 4600. כרגע הרזולוציה המוגדרת היא 1366X768, בנוסף ה- DPI מוגדר על 100%. (חשוב לציין שעשיתי ClearType לפחות 200 פעמים..) הבעיה שלי שהפונטים לא מוצגים בצורה חלקה וברורה כמו במחשב הביתי שלי או הלפטופ הישן שלי. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לדעתכם אפשר לסדר את זה? **הדרייבירים מעודכנים

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Rbix,

מעוניין לרכוש Dell Inspiron 13 7000 מדגם i7. http://ksp.co.il/?uin=25988 בסניף אילת במחיר של 4788 ₪. האם שווה את ההשקעה?

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. היי אשמח לעזרתכם לבנות מחשב מקצועי ורציני שילווה אותי לכמה שנים טובות! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימלי אלא אם כן ההפרש בביצועים לא גבוה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 10,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). maya, 3d max, zbrush, photoshop, after effects העיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסיסיים כמו sims וwow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.