ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב כרגע יש לי מחשב ניד I5 ואני מעונין במחשב נייח חשוב לי יהיה מהיר מאוד לאינטרנט ולסרטים וחשוב לי שיהיה יציאת HDM לחיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים הר דיסק 1T לפחות התקציב שלי 3000 מקסימום 3300 אשמח ליעוץ מקצועי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה התחדשתי במקרן לסלון ואני רוצה לרכוש HTPC לשם. אני אספן של סרטי בלו ריי ו-DVD מקוריים, ואלו כמעט כל התכנים שאני מנגן. אני לא מוריד סרטים וסדרות. הסיבה שאני רוצה HTPC ולא נגן בלו ריי (שכבר יש לי) היא שבמחשב אני יכול להוסיף לדיסק שמנגן תרגום עברי חיצוני, ע"י תוסף לתוכנה TotalMedia Theatre, וכן שניתן במחשב לנגן את כל האיזורים בבלו ריי ע"י שימוש בתוכנה AnyDVD. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שלא יעבור את ה-1.5K. הדרישות שלי נמוכות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון סרטי בלו ריי ו-DVD מקוריים, כולל תלת מימד, באמצעות תוכנת TMT (פירוט למעלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום או…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע מארצות הברית אתמול. עם קבלה על שמי כמובן, לא נעשה בו שימוש כלל.הדגם עם שידרוגים על הגירסה הבסיסית 256GB SSD (במקום 128). ו 8GB RAM (במקום 4) מסך 13.3 מעבד dual core Intel Core i5 במהירות 2.4GHz עם 3MB זיכרון מטמון L3 ובנוסף HASWELL הדור רביעי של אינטל עם גרפיקה וחיי סוללה משודרגים מהדור הקודם. שימו לב - הדגמים בארץ הם עדיין הגירסות ללא מעבדי HASWELL עד שיגמרו במלאי הדגמים הישנים(לפחות על פי מה ששאלתי שם.). מסך רטינה. משקל: 1.57 ק"ג. מקלדת מוארת. זמן סוללה של כמעט 10 שעות. המתנה עד 30 יום. אחריות שניתן לקבל בארץ בIDIGITAL . השוואת דגמים : עולה באיידיגיטל : 7,649.00 ₪ (ללא HASWELL) http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-13-with-retina-display-2-4ghz…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ עם עדיפות ל15.6 אינץ. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 או FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD או SSD או שילוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מראה, מהירות וזמן סוללה ושיהיה נוח. * התקציב הוא 2500 שקלים+- עדיפות למעבד I5 ועם אחריות לשלוש שנים בעד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי מסך ובלי כרטיס מסך, משהו בסגנון גיגה ראם לוח אם שיתאים למעבד של AMD וגם מעבד של AMD (משהו חזק עם ה- 64 Bit) - פשוט אני ממש לא מתמצא במעבדים ולוחות אם של AMD. ד"א : Nforce 3 זה ל - AMD נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים מחשב חדש התקציב שלי הוא 6000 ש"ח אני מעוניין לקבל מפרט הכולל בתוכו: לוח אם, מעבד, זיכרון, מארז+ספק, כונן קשיח, מערכת קירור במים בשביל oc מאוור וכל הדברים הקטנים אני לא צריך מסך וכרטיס מסך עכשיו קניתי חדש 9800pro אז בבקשה אם אוכל לקבל את המפרט הטוב ביותר עבור תקציב זה תודה! ולהזכיר שוב מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אז אם שמעתם על משהו חדש שיצא במשך התקופה הזאת תרשמו את זה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר לגרפיקה, וידאו, אנימציה 2D ו-3D, ואינטרנט... CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX[ Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,1394,AGPx8,Dual DDR,RAID,S-ATA,5.1,LAN Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory X2 Video Cards : Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case[ כמו כן אני מוסיף הרד דיסק WD 80 , 8 BUFFER וSEAGATE 20 GIGA שכבר יש לי....וכוננים וצורב מהמחשב הישן [move]המלצות לשינויים יתקבלו בברכה![/move]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Battery and power Battery type : Lithium ion AC Adapter : External Battery life : 1.5-4.5 hours with one battery and 3.0-9.0 hours with optional 2nd battery Communications Modem Data Speed - Kbps : 56Kbps Standard : Integrated V.90 Connectivity 10BASE-t/100 BASE-TX Ethernet with RJ-45 Interface IEEE-1394 FireWire : 1 Dimensions Weight : 8.0 lbs with battery and weight saver & 8.4 lbs with battery and optical drive. Dimensions : 14" (W) x 1.6" (H) x 11.5" (D) Height : 1.6 inch(es) Weight Disclaimer : * Weight may vary based on configuration Display Display Type : 16.1" UXGA with ultra high resolution and dual display support memory type : DDR SDRAM Display size : 16.1 …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 699.42 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 659.85 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 396.88 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 608.95 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9700 pro 128MB Retail Video Card [ ¤ 2298.04 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 53.15 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM BenQ 16/48 Retail [ ¤ 268.45 ] 1 Monitors : 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor [ ¤ 1102.9 ] 1 Mouse : Logitech MX500 High Performance PS2 | U…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב חדש (מיועד בעיקר למשחקים) בסכום של כ-6000 ש"ח. בניתי לעצמי מפרט לפי מפרט שהציעו לי לפני חודשיים בפורום הזה, ואני אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפור לגביו. החלקים שכללתי במפרט הם החלקים שאני צריך, אין צורך בכרטיס מסך/רמקולים/עכבר/כונן DVD (מה שיש לי יספק אותי). המפרט (מזיגזאג): 1 AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,274.28 ש"ח 2 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 571.43 ש"ח 1 MSI K8N NEO2 PLATINUM -(nforce 3 ULTRA) -939 -ATX 931.42 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 519.75 ש"ח 1 .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.30 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 156.69 ש"ח 1 Chenming A…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט בסביבות 6000 לא יותר לא צריך כוננים אופטיים ולא צריך ציוד הקפי מארז לא הכפת לי איזה המפרט הוא בעיקר ל BF2 והרכבה בחנות
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש, עדיפות היא לI5 או I7 עם 8GB+ זכרון(עם אפשרות הרחבה), SSD(או לפחות אפשרות להחליף לSSD) וכרטיס מסך טוב מסך עם רזולוציה של 1080 או יותר ועם איכות סבירה (שלא יהיו יותר מידי עיוותי צבע כשמסתכלים מהצד). USB3 אין לי צורך בכונן אופטי. השימושים שאני צריך אותו בשבילם הם בעיקר: פיתוח: ווב \ אנדרויד \ משחקים הרצת מכונות וירטואליות דרך VMWare משחקים חדשים (אבל אפשר לוותר קצת אם זה יוצא יותר מידי יקר) גרפיקה (מידול תלת מימד, פוטושופ, אילוסטרטור...) אין לי דרישה למסך מגע או מערכת הפעלה. האם אתם ממליצים לקנות מחשב חדש או שכדאי למצוא יד שניה? מה אתם אומרים על המחשב הזה? האם הוא יכול לשמש למטרה: http://ksp.co.il/?uin=24621
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שעדכנו את המפרטים המומלצים באתר וחשבתי לקנות את המפרט הזה: [TABLE=width: 1027] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4460 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]850 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]פתרונות קירור למעבד[/TD] [TD=class: model]Arctic Freezer 7 Pro / i11 or Scythe Katana 3/4[/TD] [TD=class: price]130 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]לוח-אם[/TD] [TD=class: model]Gigabyte GA-H81M-HD3 or Asrock H81M[/TD] [TD=class: price]300 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]זכרונות[/TD] [TD=class: model]G.Skill/Samsung/Hynix/Kingston/Crucial/Patri…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לנובו y-70 סיימתי להגדיר את ההגדרות הראשוניות וכל הלילה הוא נמצא באותו מצב של טעינה ולא סיים האם זה נורמלי? ברצוני לציין שעל המחשב יש הארד דיסק של 1tb 5400rpm+8gb ssd והאם היה צריך להטעין אותו לפני ההגדרות ואם כן כמה זמן טעינה ראשונית? האם צריך ללחוץ לחיצה קצרה או ממושכת על כפתור ההדלקה על מנת להדליק אותו? בפעם הראשונה לחצתי לחיצה ממושכת האם זה נורא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה המחשב: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19176 מחשב מיני NUC הכולל מעבד Intel Pentium N3700זכרון 8GB דיסק SSD 240GBמאיץ גרפי Intel® HD Graphics הכולל יציאות VGA / HDMIמערכת הפעלה Windows 10 אני לא כ"כ מכיר את המעבד הזה ומשיטוט באינטרנט אני מבין שהוא די חלש. השאלה האם הוא יספיק כדי להפעיל את הדפדפן כרום ונטפליקס. יהיה קצת אופיס וקטלוג תמונות וזהו. הכי חשוב שכרום לא יקרטע. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לילד בן 8 שיחזיק לו עד גיל 12-13 בערך עד שהוא יתחיל להבין מי נגד מי ב KSP או ב Ivory ולא בהרכבה אישית (קונים מאילת) המחשב צריך להריץ משחקים די חדשים GTA, CS ודברים כאלה... חשוב שיהיה SSD שהמחשב לא יהיה צב התקציב עד 3.5K ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=19072 מה אתם חושבים? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צריך ייעוץ לגבי הנייד הזה של חברת טושיבה מבקשים עליו 2900 שקל האם זה שווה וזה המפרט מעבד ליבה כפולה מתקדם Intel® Dual-Core 1.86GHz נפח דיסק קשיח - 250GB! מסך 15.4 קריסטלי, TruBrite® WXGA TFT High Brightness display זיכרון מורחב ומהיר 2048MB בטכנולוגית DDR2 במהירות 667MHZ מצלמה מתקדמת הקוראת תווי פנים-Toshiba Face Recognition תומך תקשורת אלחוטית WI-FI כונן צורב וקורא DVD superMulti כרטיס מסך משולב חזק במיוחד Intel® GMA X3100 UP TO 358MB מערכת הפעלה מקורית Microsoft Windows Vista Home Premium משקל החל מ- 2.56KG קונים מחשב נייד של TOSHIBA ומקבלים: תיק צד איכותי למחשב נייד שדרוג הזכרון ל- 2048MB מתנה מה דעתכם ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לשמש אותי בלימודיי באוניברסיטה, חשוב שיריץ את כל יישומי ה- office ואת ה- windows כמו שצריך כמובן, סרטים ואינטרנט. אני לא גיימר, אבל שמתי לב שיש למחשב כרטיס מסך נפרד- משהו שאני מעדיף שיהיה למקרה וארצה לשחק. מישהו שמע על הדגם ויכול להמליץ? יש בעיות מיוחדות? מתחמם? מקלדת לא נוחה? הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo T6500 # מהירות 2.1GHz # זכרון מטמון 2MB # מהירות FSB 800MHz # זיכרון : # נפח 4GB # מהירות זיכרון 800MHz # חריצי זיכרון פנויים 0 # קיבולת זכרון מקסימלית 4GB # אחסון : # גודל דיסק 320GB # מהירות דיסק 5400RPM # כוננים : # DVD Multi Burner כן # מסך : # סוג WXGA # מסך מבריק כן # גודל מסך 15.6'' # רז…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים המחשב משמש בעיקר לתוכנות משרד אופיס+אינטרנט+צפיה בסרטים+סקייפ ועובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה אבל לעיתים איטי מאד בפתיחת יישומים וגם בצפיה בסרטים כיצד אוכל לשפר את ביצועיו לשימושים שפורטו בתקציב של עד 600 ש"ח? (האם יש לי צוואר בקבוק?) המחשב אף פורמט לאחרונה להלן המפרט Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Operating System : Mic…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר אינספור התלבטויות לגבי המערכת HTPC אותה אני מחפש לרכוש, הגעתי למסקנה שהכי משתלם שיצא לי מבחינת יחס עלות-תועלת הוא להרכיב לבד את המפרט ולא לקנות מערכת שלמה מוכנה. יש כמה חסרונות בולטים ב- GIADA שדחו אותי מלקנות את המוצר שלהם. אז החלטתי להרכיב את המפרט הבא: 1. INNOVISION ION ATOM 330+GEFORCE 9300+WIRELESS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5600 = 850 ש"ח 2. Codegen MX31-A2 Mini-ITX CUBE Case No PSU http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2403&products_id=28267&PHPSESSID=lqm0q70mj1m65hs7433195rce3 = 159 ש"ח 3. PATRIOT PSD22G8002 DDR2 2GB Single DIMM 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5938 = 200 ש"ח 4. צורב so…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! המחשב הלך לעולמו במפתיע- לקח עימו את כל ההארד דיסק.. (כן, כן, הייתי צריכה לגבות. למדתי את הלקח..). צריכה עזרה בבחירת יורש המטרות שלי הן אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים- דיי בסיסי סה"כ.. * גודל המסך: 15 +/- * משקל רצוי: לא מאוד משנה.. רצוי שיהיה קל יחסית. * זמן סוללה: כמה שיותר ארוך.. עדיף אם תהיה בת 6 תאים. * יציאות מיוחדות: לפחות 3 USB, ושיהיה גם VGA או HDMI (ואם יש קורא כרטיסי זיכרון- מה טוב) * בלוטות: בוודאי. ושיהיה גם כרטיס אינטרנט אלחוטי.. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB. *זיכרון- לפחות 2 GB * כונן CD/DVD +צורב. * כונן Bluray? לא צריך * אחריות ליותר משנה. * שיכלול windows 7 * החברים התחלקו בין dell ו- Lenovo.. רוב תודות, ושבוע מצויין, מור
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, GTA IV, crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש העיקרי שלה יהיה עבודות בautocad ואולי בהמשל בניית דגמים תלת מימדיים ב3d max מעבר לזה, שימוש רגיל (אינטרנט, צפייה בסרטים, וכד׳) הציעו לה כמה מחשבי Lenovo ו-Dell. היום הציעו לה Lenovo דגם Legio y520, עם מעבד i7, 16 ג׳יגה זיכרון, כונן ssd של חצי טרה, ב5700 שח בערך. אני בטוח שהמחשב הזה עונה לדרישות שלה, גי בדקתי מה הדרישות של התכנות שהיא צריכה. השאלה שלי היא האם זה לא קצת יותר מדי בשביל מה שהיא צריכה. בכמה מקומות ראיתי שהמחשב הזה מוגדר כמחשב גיימרים (לא מהחזקים, רבל בכל זאת) היא קצת מוגבלת בתקציב והייתה רותה משהו עד 3k נגיד מה דעתכם? האם יש המלצה למחשב אחר שתיתן מענה ויהי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לחבר מחשב נייד שיתחיל ללמוד מדעי המחשב - לא למשחקים. בעיקרון הוא רוצה מחשב מהיר. שתוכנות כבדות כמו Visual Studio ו-VMים יעלו מהר. מבחינת מסך הוא מעדיף 15.6'. אין צורך בציוד היקפי, מערכת הפעלה / אופיס. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. אשמח להצעות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-