עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by the kooks,

שלום. החלטתתי לקנות מחשב בחודש הקרוב.. אני רוצה שתיבנו לי מפרט ב 5000 ש"ח לא כולל מסך אבל שיתאים למסך הנוכיח שלי שמעתי שלא כל מסך מתאים וזה תלוי איזה יצא יש לי.. יש לי AGP.. המפרט חייב להכיל את אותם נתונים האילו שיהיה מעבד AMD 3200+ עם ליבה של VENICE שיתאים לסוקט 939.. חייב להיות רק 512MB DDR ספק חייב להיות אכותי ולפחות 400W רמקולים&מקלדת&עכבר צריך משהו אכותי אבל לא יותר מדי יקר שלא יבוא על חשבון של משהו אחר... חובה שיש צורב וקורא של DVD.. הארד דיסק חייב להיות לפחות 80GB 7200RPM 8MB BUFFER כרטיס מסך מה שיכנס רק לא מובנה ורק לא ATI.. אגב איזה כרטיס מסך עדיף מיוצר ע"י ASUS,GIGABIT ועוד? לוח אם ממש לא מבין בזה שיהיה אכותי תמיכה ב 4 מקומות לסלוטים של זיכרון למקרה שאר…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, אז הוא לקח הצעה למפרט (אני מעדיף לא להזכיר את שם החנות ) שהיה די גרוע יחסית לתקציב לדעתי. התקציב הוא 12000 והמפרט צריך לכלול מחשב בלי כרטיס מסך(הוא יביא את זה בנפרד), עם מקלדת, עכבר ומסך דק 21 אינץ. השימושים הם בעיקר משחקים והתוכנה Gmax (תוכנה לגרפיקה של משחקים אני חושב... ואין לי מושג אם AMD יותר טובה בה או אינטל)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. צירפתי 2 תמונות של מפרטים שהמליצו לי.. אני מחפש מחשב חזק שיסחוב לי משחקים גם בעוד שנתיים שלוש בלי בעיה גם ברזולוציה גבוהה.. מבחינת תקציב בין 7אלף ל9.5אלף עם אופציה לעד 10אלף במקרה שזה תוספת שבאמת תתרום לכך שהמחשב לא יחשב ישן עוד שנתיים. כרגע התכנון הוא לקנות רק את המחשב ולחבר אותו לטלוויזיה בכבל hdmi ולהשתמש בה כמסך כך שציוד הקפי לא נחוץ כרגע אך אם זה יכנס לתקציב אפשר לשקול את העניין של מקלדות לגיימרים.

4. Started by Tilien,

היי, לאחרונה שדרגתי את המחשב למפרט הבא: Ryzen 5 1600X Gigabyte AB350-Gaming 3 Gigabyte GTX 1080TI Aorus Xtreme Corsair DDR4 16GB vengeance white --- אני משתמש בקייס וספק כוח ישנים שלא נותנים הרבה זרימת אוויר בקייס והספק כוח לא מאפשר הרבה מקום לOC ( הוא די ישן 600W) לכן אני רוצה לשדרג את הקייס/ ספק כוח/ מאווררים/ קירור מעבד חשוב שיהיה עם זרימת אוויר טובה, ספק כוח שיאפשר לעשות OC , וגם קירור טוב למעבד הקירור הנוכחי הוא הסטוק וגם חשוב שהקייס יראה טוב תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Kukishin,

הגיע מאיביי...

6. בשעה טובה אחרי המון שנים של סבל עם פנטיום 2 החלטתי לקנות מחשב חדש. הקצבתי לעצמי 4000 ש"ח כאשר המטרה היא מחשב למשחקים ואינטרנט, מסך לא דרוש. צירפתי בקובץ את המפרט שהרכבתי, אתם מוזמנים להביע את דעתכם ולהגיב וגם להציע שינויים או כל דבר אחר שעולה על רוחכם תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אחרי בירורים רבים אני החלתתי ללכת על amd במקום אינתל אז הנה המפרט Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1369.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 903.73 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SP-97 CPU Cooler for AMD [ ¤ 308.56 ] 1 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 638.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1568.97 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 216.73 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 251.87 ] …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yonni,

אני יודע שהתקציב קשה ובעייתי. אני מנסה לעזור לחבר שלי. המחשב ישמש עבודות אנימציה , בעיקר במאיה.. כמו כן צריך מסך 17...כן כן שוב בעייתי. ברור שאין שום כוונה לכרטיס 3D מקצועי בשלב זה.... ניסיתי את זה ...מה דעתכם. ? ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 800 1 800 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 390 2 780 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total RADEON 9550 128MB 380 1 380 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 490 1 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מחשב לסטודנטית, יקנה בסין אם ההפרש יהיה משמעותי. חשוב שיהיה במשקל נמוך ושלא יהיה צורך לשדרג אותו בשנים הקרובות. * מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3-15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לתאורה במקלדת, חשוב שתהיה אפשרות לבצע חריטה למקלדת בארץ (מקום מומלץ?) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 128, אם אפשר SSD * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Lackluster,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה מול מערכת וירטואלית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אחושילינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by davyekulan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדים, סרטים/סדרות באינטרנט. רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה (LG 47') ולראות דרכו סרטים (אפשר?). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הכנת מצגות ועריכת סרטונים ביתיים (ממצלמה רגילה, מסמארטפון). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כאמור רוצה לחבר לטלוויז…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 , לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על איכות גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה , הרכבת המחשב בחנות המחשבים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב, אבקש סיוע בבנית מפרט למחשב נייח לעיבוד תמונות ועריכת וידאו 4K להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000-6,000 ש"ח. במידת הצורך תתאפשר חריגה של עד כ-1,000 ש"ח פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? מלבד עבודה משרדית סטנדרטית שימוש בתוכנות שרטוט AUTOCAD, SOLIDWORK , עיבוד תמונות בעזרת תוכנת PHOTOSHOP, עיבוד ועריכה של סרטי וידאו בתוכנת PowerDirector 17 (לעיתים ב-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Asus TUF Gaming דגם i5 8300H NVIDIA GeForce GTX1050 GB‏ 1000+128 GB‏ 8 Lenovo Thinkpad E470 i5-7200 Nvidia 920MX 256GB SSD 8GB צריך לתמוך בפעולות מאומצות של הרצת שרתים לוקאליים לבדיקות תכנות וכן להריץ משחקים כמו Fifa 20, איזה מחשב עדיף?

15. Started by Spride2k,

אהלן כולם, אשמח למפרט וחוות דעת: 1. תקציב 8,500K עם אפשרות לחריגה. 2. בסדר יורד: הכי כבד יהיה משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית \ תכנות \ VM. 3. יש צורך במסך קמור, תקציב עד 3,000 בנפרד מתקציב המפרט. 4. כונן SSD של 1TB יספיק עם 2TB HD עבור מערכת ההפעלה. 5. שקט לא חשוב. 7. אם יש חלונות 10 HOME זול מהחנות אני ארכוש, אם לא אני כבר אמצע דרך אחרת. 8. רק לא לקנות דרך KSP. 9. מתכנן לקנות לקראת סוף חודש, בסביבות Black Friday \ Cyber Monday. 10. מארז עם יציאות USB מלפנים, Antec או CoolerMaster. 11.שדרוג שיהיה אופציונלי. 12. הערות נוספות: - מוכן לשים גג 550שח ע…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכל המומחים, בתקווה שיש לכם קצת זמן פנוי להמליץ (ולפרט!), כדי שאוכל לעשות הזמנה כבר מחר תקציב: ₪5000-6500/1500-2000$ ניתן לחרוג מעט עבור שיפור חומרה משמעותי. *אופציה קוסמת - משלוח חינם מאמזון* שימושים עיקריים: •טקסטים (המון כתיבה וקריאה מול המסך) •‏הוראה מרחוק •מולטיטסקינג של מסמכים ותוכנות •‏אינטרנט •‏צפייה בתכנים •‏קצת עריכת צילומים •‏קצת עריכת וידאו משחקים: לא. תוכנות עיקריות: Office - Word, Excel, PPT Scrivener Adobe - Acrobat, Photoshop, Premiere Abbyy Zoom Browsers & Players מועד הרכישה: מיידי דחוף. חברה מועדפת: חשבתי על ZenBook או ThinkPad …

17. Started by andrei21,

היי קיים: 1080ti ssd m.2 750W spu case phantek p350x מסך ASUS ROG Swift Curved PG348Q 3440x1440 מטרה: גיימינג בגרפיקה מלאה אובקלוק מערכת, מה שניתן עם התוכנה שמגיעה עם הלוח מבקש המלצה לחלקים הבאים: מעבד, לוח, זכרון מנסה לא לבזבז, אך מעדיף מחשב שיחזיק יפה גם בעתיד, לא מתוכנן שדרוג בקרוב אגב, יש אפשרות לקנות באילת תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי מחשב עם מסך מבריק. אני עובד רוב הזמן בבית, אבל בשעות היום עם חלון פתוח וזה פשוט על גבול המחרפן הסנוורים האלה. הודות לאחד המשתמשים בפורום הבנתי שקיימת מדבקה שכזו. קראתי באינטרנט קצת וראיתי סרטונים בYoutube, וזה נראה לי ממש טוב. בארץ כנראה לא כ"כ ניתן להשיג אז כנראה נקנה מחו"ל איכשהו. מישהו פה ניסה את המוצר הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tal.,

שלום אני קונה לפטופ חדש, כרגע הכיוון שלי זה ‏Lenovo IdeaPad G570 M5144IV‎ שעולה 3590 ש"ח (בKSP), עם שנה אחריות. הכיוון שלי זה מעבד כמה שיותר חזק (וזכרונות כמובן) כי המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית עם תוכנות יחסית כבדות (לא גראפיות) וכמובן לגלישה באינטרנט, הורדות וכ'ו. מבחינת משחקים - לא יהיה שימוש גדול. ולגביי נפח הדיסק הקשיח - מתחת ל500GB יהיה בעייתי. 640GB או 500GB זה הנפחים המתאימים. אה ולא הצלחתי למצוא על כמה RPM הדיסק הקשיח שלו עובד, יש למישהו מושג? (אם לא רשום סביר להניח ש5400 אבל תמיד עדיף לדעת בוודאות). ובכלליות - מה אתם אומרים על הכיוון? (כרגע לא הצלחתי למצוא משהו יותר מתאים מהG570 M5144IV - אם יש רעיון אשמח לשמוע) אה ולגביי התקציב - 3590 ש"ח זה כבר חריגה מהתקציב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by AVENTURX,

שלום חברים המטרה של המחשב היא משחקים + עבודה שוטפת בעריכת ווידאו (עבודה בהרבה מסכים), הרבה חלונות פתוחים באינטרנט. התקציב הוא 5000 שח ואפשר קצת לסטות ממחיר זה. כמובן (אני יודע שיבואו מתנגדים) שאני רוצה את המעבדים החדשים של אינטל, חושב אם להשקיע ב 2600K ומוכן לעשות גם אוברקלוקינג לתוספת ביצועים. כרטיס מסך 6950 שאני אוכל לפתוח אותו ל6970. ספק כוח של Corsair TX750. לוח אם קצת קשה לי בחור, אני מתלבט בין אסוס לג'גבייט. זיכרונות אני רואה שיש 4GB של KINGSTON 1333 בזול בשני מודולים אבל מתלבט עם לקנות 8GB (היות ואני עובד על המון ישומים במקביל). הארד דיסק גם אינני יודע עם שווה להשקיע ב SATA 3 כי יכול לזה יהיה צוואר הבקבוק, או לקנות כונן פשוט ולחכות שמחירי ה SSD ירדו קצת. מארז של Th…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קונה מ DELL.COM תקציב עד 700 דולר לסרטים וגלישה באינטרנט כמו כן דרוש כ.מסך שיריץ סרטים HD ללא תקיעות והכי חשוב מסך לא מבריק

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Orong,

יש לי מחשב שאני מוכר, המפרט שלו הוא: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המארז אחד היפים יש תמונות מי שרוצה. המעבד ב OC ל 3.4 יציב. כמה כסף הוא שווה היום למכור ביד שנייה?[/td][/tr][/ta…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by TalShafir,

. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי להחליש את המחשב אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה500 שקל ורק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CoD MW3, Crysis 2, Assasian's Creed BH וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" של PILOT ואני לא בטוח בקשר לרצולוזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tamir950,

שלום, בניתי מפרט למשחקים ב3K ללא ציוד היקפי, אני רוצה לשחק על מסך 24' (1920X1080) אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו. מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box ₪725 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪398 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪189 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Team DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Elite ₪110 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=MM-TM-2GB1333 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ₪870 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by liorbm,

לכל באי הפורום שלום רב. לפני כחודש וחצי פתחתי פה בפורום אשכול דומה לאשכול זה אך במסגרת תקציב נמוכה ב-1000 ש"ח. עדכנתי את המחיר בכותרת ואף מצאתי לנכון לפתוח אשכול חדש שכן האשכול הישן לא זכה להמשך שרשור כלל. להלן המפרט המבוקש: מטרת המחשב - עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה במולטימדיה. גודל מסך - 13.3 אינטצ'. משקל רצוי - כמה שיותר נמוך, המחשב לא אמור להוות Workstation נייחת אלא ניידת. זמן סוללה - רצוי שיוכל לפחות ארבע שעות ללא טעינה, לנסיעות ופגישות עסקים. יציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' - עדיף שיהיה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - לפחות 340 ג'יגה. צורב DVD - לא הכרחי. אחריות בינלאומית - לא נדרשת. חברה מועדפת - אין. משך אחריות - שלוש שנים לפחות. נקודה קר…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.