ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
לכל באי הפורום שלום רב. לפני כחודש וחצי פתחתי פה בפורום אשכול דומה לאשכול זה אך במסגרת תקציב נמוכה ב-1000 ש"ח. עדכנתי את המחיר בכותרת ואף מצאתי לנכון לפתוח אשכול חדש שכן האשכול הישן לא זכה להמשך שרשור כלל. להלן המפרט המבוקש: מטרת המחשב - עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה במולטימדיה. גודל מסך - 13.3 אינטצ'. משקל רצוי - כמה שיותר נמוך, המחשב לא אמור להוות Workstation נייחת אלא ניידת. זמן סוללה - רצוי שיוכל לפחות ארבע שעות ללא טעינה, לנסיעות ופגישות עסקים. יציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות. בלוטות' - עדיף שיהיה. גודל מינימאלי של כונן קשיח - לפחות 340 ג'יגה. צורב DVD - לא הכרחי. אחריות בינלאומית - לא נדרשת. חברה מועדפת - אין. משך אחריות - שלוש שנים לפחות. נקודה קר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שואל מהתעניינות בלבד: i3 2100 כולל קירור סטוק 8GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 SAPPHIRE HD7850 DUAL-X 1GB צורב של LG קשיח 500GB 7200RPM של HITACHI ספק Seasonic S12-520W מארז סטנדרטי. יש אחריות על כל המחשב, וקופסא רק של כרטיס המסך. מצב טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב ביתי, לצרכים בינתיים לחלוטין, ללא שימוש במשחקים מורכבים או תוכנות מורכבות. משהו הכי הכי בסיסי. אני רוצה לאפשר לעצמי לצפות בסרטים בצפייה שיירה ולהוריד סדרות. אני עונה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הורדה לצפיה בסרטים שאני מורידה דרך ה TV ע"י כאבל HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש: מהיר וחזק, המסוגל לחישובים מתמטיים מהירים. המחשב לא נועד למשחקים ולכן אין צורך במאיצים גרפיים או בכרטיס מסך משוכלל ויקר. כמו-כן אני מעוניינת בצורב (האם הוא יכול לשמש עבורי גם כ-CD-ROM?). על המסך להיות מחברה טובה (שטוח). לוח אם טוב בעל יכולות שידרוג. ומעבד מתוצרת Intel. כרטיס קול טוב ורמקולים. זכרון RAM גדול. נפח דיסק כ-80GB. אם אני מעוניינת להתחבר לאינטרנט בכבלים, האם כדאי שארכוש בכל מקרה גם מודם? הסכום שאני מעוניינת להוציא הוא עד 5000 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות מה כדאי לקנות ואיזה חברות לכל פריט. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מוצר שעדיף יותר מבחינת שמירה על המחשב? למען האמת, תהיה אצלי תחלופה של תיקים, ולכן אני נוטה ללכת על הנרתיק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות לפטופ ולפי החיפוש שלי ברשת חשבתי על LENOVO G580 MBBEBIV. המחשב מיועד ברובו לסרטים ולהפעלת אופיס. מה דעתכם? ובנוסף,האם כדאי לי לקנות מחברה לא מוכרת ב-200 ש"ח פחות או ללכת לחברה ידועה (IVORY) ולשים עוד 200 ש"ח ולהיות עם ראש שקט?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לקנות אולטרהבוק עכשיו? או כדאי לחכות לשנה הבאה אני יודע שזה שאלה שלא שואלים על מחשבים אבל בטח יש שמועות וכל זה על הדור הבא מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כ. מסך, לגיימינג כבד כמובן , ומעדיף כמה שיותר חדש, לחכות כמה שיותר זמן לקנייה הבאה. עוד לא בררתי דגמים, אבל הכיוון זה דור הכי חדש, ובסביבות 1500. הבנתי שאם קונים אז עדיף זכרון פנימי של יותר מ-2G? בנוסף, אני חושש מהיווצרות צוואר בקבוק מאחד הרכיבים (בעיקר המעבד נראה לי?) שיהפוך את הקנייה ללא משתלמת. מפרט: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H RAM קצת מצחיק, יש 2 סטיקים של 2G ועוד 2 של 4G, כולם DDR3 Radeon HD 5850 1GB SeaSonic 520W המלצות? עצות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=7289 - ש"ח 2450 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=7022 - ש"ח 875 OCZ 512MB DDR 3200 Rev 3 Performance Series Memory שתיים כאלה! http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2910 - ש"ח 1140 AMD Athlon 64 3500 Venice BW-E6 Socket 939 BOX http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=7240 - ש"ח 1440 את השאר יש לי, זה שידרוג, תוכלו להגיד לי אם החלקים מתאימים אחד לשני? שהם עובדים ביחד בהרמוניה ואם משהו יכול ליוסיף ספק איכותי כי אני צריך ספק, כרגע יש לי 400 ואט זה לP4 ויש לי במארז 5 מאווריים ו 2 מנורות. ספק אי…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני זקוקה להמלצה למחשב נייד לבת שלי. השימושים: אינטרנט, אופיס, לימודים, בלי תוכנות גרפיות. תקציב: כ-2,500, אפשר לחרוג עד כ-200 שקל. חשוב שהמחיר יכלול מערכת הפעלה. פחות מ-2 ק"ג משקל המחשב, אם אפשר גודל מסך: גמישה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Asus M4N78 PRO ¤462 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941012 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤278 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe ¤658 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=471846200-9566 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Asus TUF Gaming דגם i5 8300H NVIDIA GeForce GTX1050 GB 1000+128 GB 8 Lenovo Thinkpad E470 i5-7200 Nvidia 920MX 256GB SSD 8GB צריך לתמוך בפעולות מאומצות של הרצת שרתים לוקאליים לבדיקות תכנות וכן להריץ משחקים כמו Fifa 20, איזה מחשב עדיף?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני בונה מערכת תקציבית, ואשמח להצעות לשיפור\דעות : Intel Core i3 3220 Dual Core Hyperthreading Processor LGA1155 3.3GHZ Ivy Bridge 3MB Retail Box ASUS P8B75-M LE Micro ATX LGA1155 B75 DDR3 2PCI-E16 2PCI SATA3 DVI HDMI USB3.0 Motherboard Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 8GB 2X4GB DDR3-1600 CL9-9-9-24 Dual Channel Memory Kit Fractal Integra R2 500W ATX 12V 80PLUS Bronze Power Supply 120mm Sleeve Bearing Fan ASUS PCE-N15 300Mbps 802.11B/G/N Wireless PCI-E Network Adapter הצורך הוא בעיקר משחקים כמו company of heroes ו world of tanks , modern warfaren ברזולוציה של 1680X1050 יש לי כבר מארז ודיסקים קשיחים כולל SSD לגבי הכרטיס מסך, ההתלבטות היא בין 660 ל 660Ti והאם המעב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לפי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם הסיבה ממש מוצדקת , עד 8k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. אבל 90 % עבודה משרדית לכן אין צורך להגזים עם כרטיס מסך. לפעמים מתעסק עם vmware. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בח…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב די נמוך (זה מה שמאפשר התקציב) המפרט צריך להיות לא במחיר המתקרב ל3000 אלא במחיר המתקרב יותר ל2500.אם אפשר שתהיה התעניינות בנושא מכיוון שהנושא הקודם שפתחתי ירד לטמיון כבר אחרי 4 תגובות.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. החיסכון הוא חשוב. יחד עם זאת אם אין ברירה, אני לא רוצה לפגוע ביחס עלות/תועלת. משהו בסביבות הפלוס מינוס 300 ש"ח. אבל אם יש הצעות טובות, אשמח לשמוע הכל. אם יש דברים שאני מפספס או מעריך לא נכון את המחיר וכו'... אשמח לשמוע תיקונים והצעות. אני מעדיף לחרוג ולקבל את מה שצריך מאשר להשקיע 2000 ש"ח ולאבד אותם. כך שאם צריך חריגה מהחריגה- אשמח לשמוע נימוקים. מישהו שאני מכיר בכלל אמר לי שהתקציב שלי למחשב ברמה שאני ורצה צריך להיות לבסביבות ה3000 ש"ח... 2. שימושים צפויים- אהה... מחשב ביתי. אינטרנט (הרבה (מאוד) טאבים שפועלים בו זמנית. ז"א גם דפים פעילים ולא רק פאסיבים שיצרכו אולי רק זיכרון. שמעתי שגם פיירפוקס זולל מעבד), משרדי כללי, וירטואליזציה תמידית של כמה מכונות במקביל, כל מינ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני דיי חדש פה אבל בכל מקרה חשבתי ללכת על מחשב עם מעבד E6600 ולהוסיף לו איזה מאורר בסביבבות 150 ש"ח כרטיס מסך 7600GT לוח אם INTEL 965 ולהוסיף לו ספק 500w בערך של TRUEPOWER עכשיו תורכם לעזור לי תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש חברה שכן מייצרת תיקים יפים ולא מגושמים ללפטופים? פשוט לא מוצא ! קרומפלר ממש יקרים swiss ממש מגושמים למישהו יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, בתקווה שיש לכם קצת זמן פנוי להמליץ (ולפרט!), כדי שאוכל לעשות הזמנה כבר מחר תקציב: ₪5000-6500/1500-2000$ ניתן לחרוג מעט עבור שיפור חומרה משמעותי. *אופציה קוסמת - משלוח חינם מאמזון* שימושים עיקריים: •טקסטים (המון כתיבה וקריאה מול המסך) •הוראה מרחוק •מולטיטסקינג של מסמכים ותוכנות •אינטרנט •צפייה בתכנים •קצת עריכת צילומים •קצת עריכת וידאו משחקים: לא. תוכנות עיקריות: Office - Word, Excel, PPT Scrivener Adobe - Acrobat, Photoshop, Premiere Abbyy Zoom Browsers & Players מועד הרכישה: מיידי דחוף. חברה מועדפת: חשבתי על ZenBook או ThinkPad …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בשמחה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וירטואליזציאה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הנוכחי (E5200, 4GB RAM) כבר בן 6. הגיע הזמן להתקדם. הדרישה למתכנת Web לא מצריכה חומרה מטורפת, אבל אני מאלה שבונים מחשב טוב ומחזיקים בו כמה שנים. מהמחשב הישן ישאר: * כונן קשיח 1TB (אני אוסיף SSD עבור מע' ההפעלה והתוכנות). * ספק כח Seasonic S12 II 430W (http://www.seasonicusa.com/S12II.htm) * כרטיס לכידת וידאו בחיבור PCI - משמש היום לחיבור הממיר של הוט לצורך צפיה במחשב (אין טלוויזיה) -- אם למישהו יש פתרון אחר קליל ועובד אשמח לשמוע. מה עוד נשאר: * כרטיס מסך GT9600 (לא יודע מה אעשה איתו) תקציב: 2500 ש"ח. חריגה עד 500 ש"ח. שימושים: צפיה בוידאו 1080p, תכנות Web (העורך הוא IntelliJ שחובב ג'אווה). ללא משחקים. מדי פעם הפעלה של מכונה וירטואלית עם VmWare Player. המחשב מחובר למ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד לסטודנטית למשפטים, שמתי עין על המחשב הזה: "13.3 Asus ZenBook UX305FA-FC051H https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12279 מצד אחד- כונן SSD, מסך FULLHD מט IPS איכותי, קטן, דק ושוקל רק 1.2 אבל מצד שני, מעבד M5Y10 וזכרון 4GB. את עניין הזכרון אפשר לפתור בקלות ע"י הוספת עוד סטיק בכ160 ש"ח (למרות שאני לא חושב שיש צורך, מה אתם חושבים?), אך האם המעבד יעמוד בעומסים הנדרשים (כרום עם כמות כרטיסיות פתוחות, כמה וורדים, PDF וכו')? * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודי משפטים (אינטרנט, אופיס, וכו') ומולטימדיה (סרטים...). * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך?FULLHD * משקל רצוי? נמוך מאוד 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב HP הכולל : וינדוס 7 HOME מובנה לוח אם של אינטל H57 מעבד: Intel core i5 650 3.2GHz 4mb 4 גיגה זיכרון ראם DDR3 HD 750GB סאטה NVIDIA GFORCE GT420 2GB מבחינת חומרה האם זה מחשב חביב ליום יום ומעט משחקים ? תודה מראש ...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לקהילת HWZone ברצוני לשאול אותכם שאלה. בימים האחרונים המחשב שלי עושה לי בעיות גדולות וזה מפריע לעבודה שלי. אני לא יכול לעבוד עם מחשב תקוע :-\ אוקיי אז אני מעוניין ב PC אני רוצה שתבנו לי מפרט אני לא ילד שמשחק במחשב המחשב למטרות של איכסון מוזיקה ותמונות אני בעיקר משתמש בתוכנות עיצוב וגראפיקה Photoshop , Flash ועוד תוכנות תלת מימד וכו'. אני צריך מחשב חזק ומהיר שיענה על כל הדרישות ושירוץ כמה שיותר מהר. אני רוצה משו עם זיכרון מאוד גבוהה של 300GB או יותר וצורב DVD שהיה הכי טוב כרטיס מסך הכי טוב שאפשר כרטיס קול הכי טוב שאפשר בקיצור את כל הTOP עזרו לי.. מפה זה המומחים *ההודעה נערכה..בגלל שסידרתי את המלל. : *
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיוכל לעזור לי, אני מחפש מפרט למחשב שתפקידו העיקרי יהיה למטרת הקלטה של מצלמות בעסק אני לא יודע אם צריך לשים דגש על מרכיבים מסויימים לכן אני צריך את העזרה שלכם השאיפה שלי היא מחשב במחיר כמה שיותר זול, כאשר מעבר לשמירת הוידאו מהמצלמות יש צורך בגלישה רגילה באינטרנט. אשמח לכל עזרה ועצה לגבי על איזה מרכיבים לשים דגש יותר ואם צריך לשים לב למשהו מיוחד. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-