עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by -OmeR-,

אני זקוק בבקשה למפרט עד +3000- בלי הדברים הבאים: מסך, עכבר ומיקלדת וסידירום. המחשב הוא לדוד שלי שהוא מתעסק בתוכנות קלות בלבד! אז FX5200 יספיק במיקרה הזה. צורב LITE ON 52*32*52 ומעבד אינטל חובה!!!....בלי ויכוחים מיותרים בבקשה...זה לא שאני חסיד אינטל כי פשוט דוד שלי הוא לא מבין בכלל. הוא בקושי יודע מזה מעבד...אתם יודעים מזה האנשים המבוגרים...רק להדליק את המחשב הם יודעים...והוא יודע שפנטיום 4 זה טוב! לא משנה אם יהיה פרסקוט או לא כי הוא לא הולך לעשות OC או משהו. וגם לא צריך מארז או ספק מיוחדים...מארז וספק ג'נריים יספיקו בהחלט... ואל תביאו לי מפרט מ-KSP כי הם יותר מידי זולים בישביל המקום שהוא קונה בו! תודה!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gansta,

שני דברים ראשון אני חדש דבר שני אני צריך מפרט ב 5500 אני צריך מחשב אם הכל חוץ מדי וי די וצורב די וי די אם מערכת הפעלה והרכבה והתקנה בלי רמקולים עם מסך וצורב

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by merlin77,

שלום לכולם, בקרוב מאוד (יום יומיים) אני קונה את המחשב החדש שלי ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני יתחיל עם הרכיבים שאני סגור עליהם: 1) AMD 2700 או 2800 2) WD 80GB 8MB Buffer 3) Gigabyte 9700 Pro ועכשיו הדילמות: 1) לוח אם: Asus A7N8X Deluxe או Epox 8RDA+. ההבדל בין שניהם חוץ מהמחיר זה שבASUS יש SATA. אני חושב שבעתיד אני ירצה להוסיף הרד דיסק נוסף, ואז יהיה חבל שהוא לא יהיה SATA. 2) זיכרון: חשבתי על Samsung PC2700 * 2. הכוונה לעבוד ב DualDDR. יש התלבטות בינו לבין הWinbond. הכוונה לעבוד בכל מקרה ב CAS 2. חשבתי אולי לקחת Winbond 3200 במקום הסמסונג, אבל לא יודע. 3) DVD וצורב. על DVD חשבתי על TOSHIBA ועל ה צורב חשבתי על LITEON 52/24/52. אין סיבה מיוחד, חוץ מהעובדה ששינהם מגיעים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by elior021,

אהלן חברה ושבוע טוב אני צריך את עזרת המומחים יש לחבר שלי 2 מחשבים ניידים אחד של DELL ואחד של GIGABIT במחשב של DELL צריך להחליף מסך במחשב GIGABYITE צריך להחליף מקלדת ולשים הרדיסק חדש ולשים 2 קליפסים כדי לפתוח את המחשב אין לו בעיה לשלם כסף העיקר לתקן את המחשב השאלה שלי היא כמה זה יעלה ואיפה אפשר לתקן את זה ? אני גר באזור ירושלים ואני לא מוצא שום מעבדת ניידים באזור וגם אין לי הצעת מחיר תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אני מתעתד להיות סטודנט למשפטים, כך שצפויה הרבה הקלדה, סיכומים, עריכת עבודות וכד'. * גודל המסך? אין לי ניסיון עם לפטופים, אבל כיוון שאתנייד איתו לאוניברסיטה, המליצו לי על 13.3-14. אשמח להשגות שלכם בעניין זה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הפרמטר אולי החשוב ביותר. חשוב לי שהסוללה תחזיק לפחות 6-7 שעות ביום לימודים (ביום כזה אני משער שלא אצפה בסרטים ומוזיקה, אך כן באינטרנט ויישומי אופיס). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קש…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, אני בונה מערכת תקציבית, ואשמח להצעות לשיפור\דעות : Intel Core i3 3220 Dual Core Hyperthreading Processor LGA1155 3.3GHZ Ivy Bridge 3MB Retail Box ASUS P8B75-M LE Micro ATX LGA1155 B75 DDR3 2PCI-E16 2PCI SATA3 DVI HDMI USB3.0 Motherboard Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 8GB 2X4GB DDR3-1600 CL9-9-9-24 Dual Channel Memory Kit Fractal Integra R2 500W ATX 12V 80PLUS Bronze Power Supply 120mm Sleeve Bearing Fan ASUS PCE-N15 300Mbps 802.11B/G/N Wireless PCI-E Network Adapter הצורך הוא בעיקר משחקים כמו company of heroes ו world of tanks , modern warfaren ברזולוציה של 1680X1050 יש לי כבר מארז ודיסקים קשיחים כולל SSD לגבי הכרטיס מסך, ההתלבטות היא בין 660 ל 660Ti והאם המעב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Acer מציגה לפטופ גיימינג עם מסך ברזולוציית 4K, מהראשונים מסוגו במחשבים ניידים, בנוסף לטאבלט מוגדל שמכיל 5 מצבים שונים לתפעול באריזה אחת נוחה ועם שבב 14 ננומטר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-4k-%d7%95%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%93%d7%99/

8. אני מחפש מחשב עם נתונים די ספציפיים שלא הצלחתי למצוא בינתיים. המחשב ישמש לעבודה משרדית ותכנות. מבחינתי מספיק מסך 14" מט וטאץ', אבל לא יפריע לי אם יהיה גדול יותר. כמובן רזולוציה גבוהה כמה שיותר. מעבד החל מ-i5 ומעלה וזיכרון 8 ג'יגה, למרות שאוכל להוסיף בעצמי. אני רוצה שהמחשב יהיה קל, כלומר לא יותר מ-2 ק"ג וזה גם בהגזמה. יש צורך ביציאת HDMI ומבחינת דיסק קשיח העדיפות היא ל-SSD, למרות שאת זה אני גם יכול להוסיף לבד. אין חשביות לבלוטות', אחריות, מערכת הפעלה, תחנת עגינה או חברה כלשהי. מבחינת תקציב אני מניח ש-5000 ש"ח צריך להספיק, למרות שבכל מקרה אני ארכוש את המחשב בחו"ל.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, רציתי לשאול מה ההבדל ביו 2 הדגמים asus zenbook BX31LA-C4041H לבין UX31LA-C4020H מצורף קישור למפרטים http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23755 http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות כ. מסך, לגיימינג כבד כמובן , ומעדיף כמה שיותר חדש, לחכות כמה שיותר זמן לקנייה הבאה. עוד לא בררתי דגמים, אבל הכיוון זה דור הכי חדש, ובסביבות 1500. הבנתי שאם קונים אז עדיף זכרון פנימי של יותר מ-2G? בנוסף, אני חושש מהיווצרות צוואר בקבוק מאחד הרכיבים (בעיקר המעבד נראה לי?) שיהפוך את הקנייה ללא משתלמת. מפרט: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H RAM קצת מצחיק, יש 2 סטיקים של 2G ועוד 2 של 4G, כולם DDR3 Radeon HD 5850 1GB SeaSonic 520W המלצות? עצות? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nirbhr,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 the witcher 3 .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא , אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים \ צורב \ כונן קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Rho,

שלום חברים, בניתי מפרט בTMS שאני מתכוון לקנות, אשמח לקבל חוות דעת על שינויים נדרשים. רצוי לא לחרוג הרבה בשינויים (אם יש צורך) .אשמח להסבר במידה ויש צורך בשינוי למה X יותר טוב מY. תודה רבה מראש. המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/zt5edwua תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד למשחקים נתקלתי במחשב זה באינטרנט ב K.SP הציעו לי הגדלת RAM מ 4 ל-6. מה דעתכם , האם המחשב הנ"ל עומד בקטגוריה אשמח לביקורות וגם המלצות למחשבים אחרים תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Divo31,

שלום , זקוק בדחיפות לעצה. התקציב- 3000 שקל. הצורך- מחשב אולפני לעריכת סרטים ומוזיקה. מירב הפעןלןת שלו הם רנדרים כבדים לסרטים ותוכנות כמו פרימייר אפטר וקיובייס. מדובר בעמדת חירום אחרי שהמחשב הקודם קרס. יכולות עיבוד גבוהות, כרטיס מסך טוב, ברור שלא הכי מקצועי בתקציב הדל אבל משהו מינימאלי שלא יקרוס תחת עומס רנדרים. מי יכול להמליץ לי על חברה/תוצר ואיפה לקנות? תודה רבה במיוחד תומר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by avilev,

של מחשב נייד לנובו sl510 פותר הבעיות לא מגיב גם באלחוטי של המחשב וגם חיצוני .אם אני מתחבר בקוי אני מצליח לגלוש תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, מעוניין להשקיע עד 6000 ש"ח. הצרכים הם: משחקים, סרטים, מוסיקה, הורדות, גלישה באינטרנט. עד היום השתמשתי ב-INTEL ו-GEFORCE? [יש הבדל כלשהו בסוג/צורת העבודה]. האם כדאי לעבור ל-AMD ו-RADEON? [יש הבדל כלשהו בסוג/צורת העבודה?]. מה ההבדל הגדול בין ה-QUAD ל-I7? תעזרו בבקשה בבנית מפרט שיחזיק לפחות ל-4 שנים. תודה מראש לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 בערך 2. מה שימושי המחשב עבודה עם אבלטון ליצירת מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כן 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בתל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מהר ככל האפשר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by kfirbs83,

היי, בניתי את המחשב הבא, טהעיתי שמח לחו"ד לגבי עלות ורכיבים: [img]https://www.plonter.co.il/graphics/plonters/plonter_logo.png[/img] הצעת מחיר למערכת מחשב - [URL]www.plonter.co.il[/URL] - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM5 [url=https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=100-000001015][b]100-000001015[/b] - [b]AMD[/b] - [b]AMD Zen4 Ryzen5 7600 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.8GHz - Max Boost Clock: 5.1GHz - AMD Radeon Graphics - Without Fan - 65W TDP - Zen 7000 Series - Tray...[/b][/url] [color=red][b]שלוש שנים אחריות[/b][/color] כמות: - 1 - 941/[b]922[/b] ₪ לוחות אם - AMD Socket AM5 - mATX [url=ht…

19. Started by gg5,

המלצה למחשב נייד 13.3 עד 14" עם מעבד חזק וכרטיס גרפי שיתאים לעבודה ב Auto Cad לתוכנות כמו Solidworks ,usv

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by parlux,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (apex) ,cyber, RUST, rainbow' Call of Duty, CS go) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shz41,

שלום, שוקל לקנות את: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11264. מוכרן מחשבים אומר לי שזכרון של 2 GB ל- windows 7/64 bit לא מספיק. מישהו התנסה? מישהו יודע? תודה]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המחשב כולו נקנה בRSM המחשב עצמו לפני שנה וחודשיים והכרטיס מסך שודרג לפני 5 חודשים בערך על הכל יש עדיין אחריות לא נעשה OC על שום רכיב במחשב הכל עם קירור סטוק שילמתי על הכל 4500 ש"ח כולל מע"מ Prossesor: AMD Phenom II X4 955 @ 3200 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset : AMD RD770 Graphics: ATI Radeon HD 6870 : Memory: 4096 MB (2 x 2048 DDR3) HDD: SAMSUNG (500 GB) צורב Case: Lancool Dragonlord PC-K56W PSU: ENERMAX MODU82+ II 425W תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מחפש מחשב לאוניברסיטה בתקציב המצוין בכותרת, לקניה בישראל. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו'. גודל המסך: 13.3'' משקל רצוי: בסביבות ה-2KG (כמה שיותר קל). נדרש זמן סוללה ארוך! (5-6 שעות מינימום) אין צורך ביציאות מיוחדות, בלוטות או כונן אופטי. גודל מינימלי לכונן קשיח: 250GB. אחריות: שנתיים מינימום. אין העדפה לחברה. בדקתי כבר מספר דגמים ואני מתלבט בין שלושה: -DELL INSPIRON N3010 (למיטב הבנתי החיי סוללה די קצרים, ויש הרבה דגמים http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=613) - SAMSUNG 300V3A01IL (לא מצליח למצוא עליו ביקורת או נתון על חיי סוללה) - Asus U35JC i5-460M 2.53GH אודה לכם אם תוכלו להציע לי מחשב או להמליץ לי מהדגמים שהבאתי. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Nadav Cohen,

אהלן , אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא מחשב נייד שיתאים לעיצוב פנים ותכנון פנים אשר משתמשים בתוכנות של אוטוקד וסקאצאפ. קיבלתי מפרט מאיש מחשבים , רק אני לא מוצא את המחשב המתאים שיכלול את כול המפרט הזה , אני מחפש מחשב שיעבוד על המקס של התוכנות ולא על המינ. הוספתי תמונה של המפרט שהוא שלח. תודה לעוזרים יהיו גם שימוש של תוכנות בתל מימד.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם. דבר ראשון, תודה מראש לכל העוזרים. ניצלתי את החגים כדי להביא כמה חלקים מחו"ל ועכשיו אני צריך להשלים את שאר המפרט לפני בנייתו ולוודא שכל הרכיבים תואמים. המבחר ועולם הידע כ"כ גדולים כך שאשמח לעזרתכם בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל אבל לא אסטרונומי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית ועריכת וידאו, מוצרים של אדובי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש בינוני-כבד בתוכנות אדובי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.