ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד שימש אותו בעיקר ל AutoCad 2010 ולעבודה שוטפת כגון וורד ואינטרנט. התקציב שלו הוא עד 2500 ואין לי העדפה חברה כלשהי. לפי הבנתי צריך להיות מעבד חזק ו-4GB ראם. אשמח לקבל המלצות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר להפעלת תוכנות די סטנדרטיות רבות (הרבה טאבים בדפדפנים, מייל ועוד תוכנות שונות בו זמנית). בנוסף, מיועד לוירטואליזציה של עד 3-4 מכונות. דרושים רק הרכיבים במפרט. יש מה לשפר? מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13303 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1800, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9719 זכרונות: DDR3 1600Mhz 4x4GB Corsair Vengeance LP Blue Quad Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? ~1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לא לבזבז יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ויריות למינהם dragon age,metro 2033, assassins creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, מבקש את עזרתכם ביצירת מפרט עבור גרפיקה, המחשב מיועד עבור שימוש בCS5 כאשר תוכנות פתוחות במקביל. שאלות מנחות בפורום - 1. מה התקציב המקסימאלי? - סביב ה7K כולל מסך ותוכנות (מ"ה + אופיס + AV) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך, הדגש הוא ל cost-effective ומחשב שעובד חלק ומהר ללא תקיעות והמתנות מיותרות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן כל עוד משתלם ונותן מענה לביצועים חלקים עם התוכנות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - CS5, כולן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות לפטופ חדש ואני מתלבט בין 2 מחשבים הצרכים שלי הם שתי תוכנות עיקריות : פוטושופ ואוטוקד כאשר באוטוקד יש שימוש ב 3D יתר השימושים הם בעיקר אופיס,אינטרנט ואין לי שום כוונה להריץ עליו משחקים אני מצרף את הדרישות של התוכנה http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ שני המחשבים שאני מתלבט בינהם הם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10401&perur=2&t=1&c=441 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10399&perur=2&t=1&c=441 ההבדל הקריטי עבורי בינהם שבאחד יש כרטיס מסך HD3000 של אינטל ובשני יש כרטיס מסך בנוסף למובנה באתר של אוטוקד כתוב שצריך בשביל 3D כרטיס מסך עם זיכרון של 128MB לפחות השאלה אם המחשב בעל הכרטיס המובנה בלבד יריץ דרישות אלו?…
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
התקציב: המחיר הנמוך ביותר שניתן. בשל הצרכים: MS OFFICE MS WORD MS EXCEL הדגמת גלישה באינטרנט (חיבור USB, חיבור WIFI, חיבור רשת ביתית) מערכת הפעלה: WINDOWS XP במידת האפשר מדובר במחשב לצרכים משרדיים ואנשי מכירות שטח. המחשב יכול להיות ישן, כל עוד מדובר בטכנולוגיה שנמכרת וניתן לספק עבורה שירותי תמיכה טכנית ותחלופה נורמאלית של רכיבים. מסיבה זו אין צורך בכרטיס מסך רציני, כרטיס קול רציני וכיו"ב. בתודה מראש, אוהד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה למפרט מחשב השימושים העיקריים במחשב הם word, outlook וגלישה באינטרנט, לפעמים סקייפ. בנוסף צפייה בתמונות. לא משהו כבד תקציב: עד 1000, עדיף לחסוך שימושים: בעיקר "עבודה משרדית" כפי שכתבתי אין צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול כונן אופטי מכיוון שישנו כבר. אין צורך בדיסק קשיח אין-סופי השקט אינו קריטי כמובן כל עוד לא מדובר בטרקטור בלי OC, אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואופיס אין העדפה לחנות אבל כן כדאי שיהיה קרוב לבית. מה שיש בקרבת מגוריי זה אייבורי וksp, אולי עוד חנויות שלא ידועות לי אין הרבה בקשות מיוחדות. אין צורך בכרטיס אינטרנט אלחוטי אלא בחיבור RJ45 ושיהיה במארז usb קידמי תודה
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי חברים, ביקשתי לפני שבוע מפרט והביאו לי אחלה מפרט, אך התקציב השתנה ב1000 שקל אז לדעתי חכם יהיה לשנות את המפרט שהציעו. אלו הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וסרטים, משחקים בעלי גרפיקה בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects, Photoshop, Vegas pro 10. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of warcraft , shogun 2 -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, להלן מפרט מ-KSP. המחשב משמש לעבודה (אבא שלי) - בעיקר אופיס, תכנות מתמטיות (לא שימוש מדי כבד) וגלישה באינטרנט. המחשב אמור להיות די חזק (על מנת שיחזיק מעמד מספר שנים ללא צורך בשדרוג). אשמח לקבל חוות דעת. תודה. מעבד: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: ASUS P8H67M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCIE, DVI, HDMI זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסק קשיח: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI כרטיס מסך: ASUS nVidia GTS450 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCIE צורב: (LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem DVD מארז: (CoolerMaster CM 690 II Basic Black ATX Case (No P…
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מפרט עבור חבר. מיועד לשימוש בייתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם כן 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עובדה משרדית (אינטרנט, אופיס, סרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רבותי. אני לא אלאה אתכם בפרטים אבל כרגע יש לי מסך פלזמה עם יציאת VGA בלבד. (אמורה להיות מחוברת אליו קופסא, אבל היא מתה. נשאר רק מסך 42"). אני וחברתי לא מנויים ולא משתמשים בשום טלוויזיה (HOT / YES) אנחנו רוצים להשתמש בטלוויזיה לסרטים בלבד. במקור רציתי להשתמש בסטרימר - אבל לסטרימרים אין יציאת VGA ו ממיר עולה עוד כמה מאות שקלים. כרגע אני שוקל פתרון בצורה של מחשב-קולנוע. הדרישות: תקציב - ~1000 ש"ח. זה בערך מה שיעלה לי סטרימר + ממיר. הרבה מעל המחיר הזה - כבר אין טעם. חיבור החוצה - ווידאו: VGA. למרות שלא נראה לי שיש מחשב בלי קול: סטריאו. יעמוד בסלון - לכן צריך להיות אסטטי ושקט. כנראה שצריך גם שלט. לא משתמשים בטלוויזיה לכן אין צורך בכרטיס. תודה רבה, גרג.
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי - אני מתחיל ללמוד ומחפש לאפטופ איכותי שישמש אותי. להלן השימושים העיקריים: הרבה גלישה באינטרנט, תוכנות OFFICE למיניהן, צפייה בסרטים (גם ב- 1080p כסטרימר), אופצייה למשחקים (למרות שלא קריטי, אני כבר לא משחק), יכולת להפעלה של מספר תוכנות במקביל: פוטושופ, תוכנת הורדה, וורד, דפי אינטרנט וכו'. כמו כן, ניתן להניח שאני אשתמש בו בסופו של דבר בתוכנות מתמטיות (שאני לא יודע אם הן מעמיסות מאוד על המחשב) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? - לא מהותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה זמן פחות או יותר מחזיקה סוללה רגילה? הייתי שמח לשמוע לפחות על אפשרות של סוללה חזקה יותר שתחזיק ככה 3 וחצי שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת לגבי מפרט לגיימינג - למרות שאני גם משתמש בו לא מעט לצורכי מוזיקה(שם הדגש הוא על המעבד וזיכרון) לכן אני הולך על 8 ג'יגה למרות שגם 4 היה מספיק לבנתיים. המפרט מ-tms אם יש לכם שינויים/המלצות אני יותר מאודה לכם. שיהיה לכולנו אחלה שבוע! Uploaded with ImageShack.us
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת SolidWorks- פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.The witcher, Call of duty, medal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה לקנות מסך 23' איכותי לעבודה רצופה מול המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בייתיים, פיתוח (JAVA בעיקר), הורדות (המחשב הנוכחי שלי מגיע ל100% CPU ביוזנט) ומשחקים ברמה בינונית+ (בעיקר משחקי תפקידים וSHOOTERS לא חייב ברזולוציה מקסימלית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. THE WITCHER2 לדוגמה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X105…
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה למצוא לאחי הקטן שמתחיל ללמוד עוד מעט מחשב נייד, הצרכים הם: * מטרות המחשב: לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים full HD 1080p (ראיתי מספיק מחשבים ניידים של חברים שנקנו בשנתיים האחרונות שנחנקים מסרטים באיכות הזו וגם כאלה שעמדו בסרטים של 8GB לא הצליחו להריץ בצורה תקינה סרטים של 20GB ומעלה). * גודל המסך: 15' ומעלה. * משקל רצוי: לא חשוב. * זמן סוללה: 3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * נוחות שימוש: חשוב שתהיה מקלדת ומשטח מגע נוחים. מחיפוש קצר ראינו מבצע של BUG של המחשב הבא : Toshiba Satellite A665-1…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בארה"ב ואני רוצה לקנות מחשב נייד.. איך המחשב הזה ? http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=7221822&SRCCODE=GOOGLEBASE&cm_mmc_o=VRqCjC7BBTkwCjCECjCE אני רוצה מחשב נייד 13.3 ושיהיה קל. המחשב הוא בשביל לימודים ואני גם מטייל הרבה ושיהיה אפשר גם לשחק בו... חשוב שיהיה אחריאות בין לאומית. אני רואה שבמחשב הזה יש הכל- אחראיות בין לאומית, מסך 13.3, מעבד חזק וכרטיס מסך.. התקציב הוא עד 800$ (כולל מיסים) שזה אומר 750$ בערך. שווה לקנות את המחשב הזה?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש netbook בעיקר לגלישה אולי סרטים (לא חייב HD) בתקציב של עד 1600 ש"ח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. ידידה שלי מעצבת תכשיטים ובתים. היא מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותה. כרגע היא עובדת על לפטופ בן שנתיים שלפעמים קורס לה כאשר היא מרנדרת ובעיקרון כבר עשה את שלו. מאחר ואת עבודת העיצוב היא עושה בבית, המלצתי לה שתעבור למחשב נייח (שיכול לתת לה תמורה גבוהה יותר במחיר נמוך יותר ממחשב נישא). השימושים העיקריים שלה הן בתוכנות בסגנון פוטושופ ואוטוקאד, אבל מאחר והיא משתמשת גם בתוכנות בסגנון 3DMAX ו-REVIT (אין לי מושג מה זו התוכנה הזו) ומעוניינת לרנדר את העבודות שלה היא צריכה יותר ממחשב משרדי רגיל. מהמפרטים שמוצעים לא הצלחתי להבין מה הכי יתאים לה ולכן אני שואל כאן. בעיקרון היא מעוניינת שהרינדורים שלה יהיו מהירים ויותר חשוב מזה שהמחשב לא יקרוס באמצע. התקציב שלה הוא בסביבות ה…
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי 2 מפרטים של מחשבים אחד מהם ישבתי עם חבר והשני מישהו ששמעתי עליו הרבה יצר לי רציתי לדעת מה ההבדלים באיחויות ומה משתלם יותר.. אם יש לכם הצעות למפרט טוב יותר אז אני ישמח^^ 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K-4.5K לא כולל מסך (אם יש הצעות למסכים טובים אז זה יעזור מאוחר יותר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -מקסימום ניצול ביחס למחיר.. אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אפשר לחרוג 200+- במידה וזה ישתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מעונין לבנות HTPC מבוסס המעבד החדש של אינטל i5 ופורם-פקטור של MicroXT. רכיבים שכבר יש לי: המעבד דיסק קשיח פנימי 3.5" של 1TB. 1. רכיבים שאני צריך לקנות וזקוק להמלצתכם: 2. מארז (וספק) - חשוב שיהיה קטן ונחבא אל הכלים. מארזים שמצאו חן בעיני: Antec Minuet II, או Thermaltake SD200 3. זיכרונות (2-4 GB) 4. לוח אם - כאמור בגודל MicroXT 5. כונן אופטי - Read only מספיק. 6. שלט שיעבוד עם xbmc מותקן על windows 7. סה"כ תקציב לרכיבים החסרים - כ -1500 ש"ח תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1850 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להתפרע(: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ (לא עיקר השימוש אבל יש שימוש) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נראה לי שבגלל הפוטושופ צריך כרטיס מסך נפרד ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד! 8 המחשב יהיה בחדר שינה. אין צורך להשקיע במארז בגלל שקט(למעט המאורר שלו). רק בספק ובקירור למעבד (אולי גם בדיסק הקשיח) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסוך ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב די ישן (3 שנים ככה): e6750 p35-ds3l 4GB ram DDR2 HD4870 corsair 450 ספק NZXT apollo מארז SSD 120GB עכשיו לדילמה שלי, חבר שבא מארהב עוד שבוע סיפר לי שקנה לעצמו זיכרון למחשב 4 סטיקים של 4GB 1333MHz, הוא משתמש רק ב2 סטיקים ויתן לי את ה2 האחרים. מאחר ואני לא יכול להשתמש בהם נפל לי האסימון שאולי הגיע זמן לשדרג כי שלי כבר די מיושן. המחשב מיועד לגיימינג כמובן, עכשיו לשאלות: 1)האם שווה להשקיע בשדרוג לוח אם + מעבד+ כרטיס מסך (צריך גם ספק חדש? ) כי גם ככה שלי כבר מיושנים (רוצה USB3 וSATA 3 ) והוא בארה"ב אז זאת הזדמנות. 2)האם המחירים בארה"ב זולים משמעותית בהתחשב בזה שאין אחריות בארץ? 3) האם יש טעם לשדרג את המערכת הנל או עדיף לקנות כבר חדש עוד כמה חודשים? 4)במי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לקצת עזרה מכל המבינים... אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב למטרות עבודה בלבד שיריץ כמה תוכנות במקביל (גם תוכנות כמו office וfirefox וגם תוכנות קצת יותר כבדות למטרות קידום אתרים) ושהולך לעבוד רצוף בערך 18-20 שעות ביממה כל יום. כמה דברים שחשוב לי שיהיו/לא יהיו במחשב: 1. מעבד טוב, נראה לי שintel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray או משהו דומה זה הכיוון 2. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני 3. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, 500GB מספיק בהחלט 4. 8GB זיכרון נראה לי שיהיה עדיף אבל אם נראה לכם ש4 מספיק למטרות הנ"ל אז אין שום בעיה 5. אין צורך במערכת הפעלה, מסך, תוכנות כלשהן או ציוד היקפי 6. סה"כ מחיר בסביבות 2000-2500 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, ת…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-