עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MaorSa,

שלום לכולם! אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב נייד. מחשב לשימושים כללים, חשוב בעיקר שהמסך יהיה איכותי ושהמחשב יהיה קל ככל הניתן. גודל המסך הרצוי - אני חושב על 14'' תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eshedkal,

המחשב הראשון: Asus GL552JX-DM205H http://ksp.co.il/?uin=27290 המחשב השני: Lenovo IdeaPad Y70-70 80DU00CNIV http://ksp.co.il/?uin=26717 המחשב השלישי: Lenovo IdeaPad Y50-70 5944-2104 http://ksp.co.il/?uin=26536 עם יש מחשב חזק יותר משמעותית באותו אזור מחירים (עד 7000) אני ישמח להמלצה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by omer_sutovsky,

אני רוצה לבנות מחשב חדש לשימוש פרטי בעיקר לגיימינג, אני מעוניין בכמה כרטיסי מסך ואני פחות מבין בנושא. אני אשמח לעזרה ויעוץ בנוגע לכרטיסים שאשלח ובכללי. http://ksp.co.il/?list_compare=.25960..25963..26017 בלינק יש השוואת מוצרים באתר החנות ksp.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ronzilca,

המחשב ברשותי מחודש נובמבר 2011: מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור מעבד ZALMAN CNPS5X SI EDITION לוח-אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 (כולל הקופסה) מארז Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail (כולל הקופסה) RAM Kingston 2x4GB DDR3 1333 כרטיס מסך (כולל הקופסה) Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version בנוסף, ברשותי מקלדת Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 (כולל הק…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם מדובר בשידרוג משמעותי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג רציני 4k א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי מתקדמים גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…

6. Started by orios,

אני צריך חוות דעת על המפרט הבא: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 ASUS DVD-ROM QUIET TRACK- BLACK- RETAIL CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL (שתי סטים של אלה 4GB סה"כ) GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-FSCA1ANB CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER Zalman CNPS9700 LED 110MM Fan MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD - BLACK Logitech G5 Laser Mouse WolfKing Warrior LG LCD 22" L226WTQ 2ms DVI XFX GeForce 8800GTS 640MB (אוברקלוק ל600/1025) HEC AcePower 580W

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הי! ברשותי עגלה מודל 02 (במצב טוב, אגב...): Pentium 4 1.7 128MB RDRAM (יהפוך למחזיק מפתחות בקרוב) Gforce 4 mx440 Maxtor 40GB 7200rpm Creative SB live! 5.1 s-card ----------------------------------- בנוסף יש רמקולים טובים (5.1), עכבר ומקלדת, מסך ומודם (לפקס). החלטתי לרכוש את ה- Pioneer DVD-RW 111D כך שאין צורך לכלול אותו במפרט. הדרישות שלי: 1. מחשב שקט לחלוטין. בית קברות ממש. מוכן להשקיע כסף בנושא. 2. אני לא גיימר אבל ארצה לשחק ב- C&C3 בצורה חלקה (אל תצחקו עלי... אין לי מושג בדרישות של משחקים...) ??? 3. נפח אחסון גדול. 250-300GB. נדמה לי שסמסונג הם השקטים ביותר, לא? האם דיסק SATA ישן יתחבר ללוח החדש? 4. איכות. מוכן להשקיע בחברות עם מוניטין. 5. כ.מסך עם…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב לכולם, די עיינתי בנושאים האחרונים שהופיעו במטרה מהם למצוא ולהרכיב לי מחשב ולא הצלחתי. מה שאני מחפש זה מחשב DUAL CORE או של INTEL או של AMD. ראיתי שאין הרבה מפרטים מוצעים של AMD. HD יש לי 60 GB IDE.לכן לא קונה HD. OC לא מתכוון לעשות. אני רוצה 1GB RAM אבל לא יודע אם ללכת על 533 או 667. לגבי לוח אם אני רוצה משהו טוב , האם יש לוח אם טוב אם כרטיס מסך ONBOARD איכותי או שכדאי ללכת על כרטיס מסך נפרד? ראיתי שהרבה ממליצים כל כרטיס מסך 256 MB אם DDR3 אבל מה יותר טוב ATI או GFOURCE? יש לי GFORCE 4 TITANUM 4200 כבר 3 שנים ברשותי כרטיס חזק סוחב כמו גדול חוץ מ-DOON 3 לא איכזב אותי בשום משחק עד היום. כך שזה הציפיות שלי מכרטיס מסך. משהו אמין וחזק (לא במובן של להפעיל על איכות הכי ט…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לעוזרים מעבד i7 לוח אם GAX58UDR3 כרטיס מסך 5850 ATI מה לא הולך עם מה כי יש כאלה שאמרו לי זה לא מאוזן למה הכוונה האם יש משהו שלא מתאים זה לזה או מה? אשמח להסבר בשפה לא מקצועית למי שלא מבין

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן, אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח (כמובן עדיף פחות אם אפשר), במשקל קל (2 קילו ומטה), ומאוד מאוד חזק. אורך החיים של הבטרייה פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם. מישהו מכיר? יודע? תודה מראש, אורית. [br]פורסם בתאריך: 9.06.2010 בשעה 10:06:44 ראיתי עכשיו את השאלון של חוקי הפורום, אז:* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אבל עבודה על המון חלונות במקביל - הרבה מחשבים לא ממש מסוגלים לעמוד להתמודד עם זה טוב. מעבר לזה מעט עריכה גרפית בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ומעט מאוד צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא מאוד חשוב, יו…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by סומך,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייח שלי בלפטופ חדש אשמח להמלצה על לפטופ כשעיקר השימוש בו יהיה ביתי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וסדרות) לכן פחות חשוב לי שיהיה קל או קומפקטי ויותר חשוב שיהיה חזק ואמין אני מניח שאני צריך מסך באזור15.6 וכמו כן אני בטח לא אחליף אותו בחמש השנים הקרובות אז כדאי שלא יהיה מיושן מדי התקציב שלי הוא בסביבות 3500-4000 ש"ח אבל אני מתכנן לקנות אותו באנגליה כך שנראה לי שזה שווה ערך למחשב שעולה בארץ בסביבות 4500-5000 ש"ח... אשמח להמלצות לגבי סוג המחשב שיתאים לדרישותי וכמו כן, אם יש למישהו המלצות וטיפים ספציפית לגבי קניית לפטופ באנגליה, מאוד אשמח לשמוע תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כמו בכותרת 10K בערך אפשר גם יותר קצת אם צריך... שיהיה מחשב חזק שיוכל גם להריץ סרטים HD 1080P...ויציאת HDMI או DVI אבל הכי חשוב: שיהיה ממש ממש קל..זה הכי חשוב! תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gal,

היי חברים, היום קיבלתי מגיס שלי מחשב נייד דל אינספירון 6000 בן 4 שנים,המחשב עצמו בסדר אבל משהו עם המסך כנראה לא תקין.כאשר פותחים את המכסה המסך נהיה שחור אחרי כמה שניות ולפעמים כאשר סוגרים ופותחים אחרי כמה רגעים אז רואים את המסך לשנייה ועוד פעם נכבה.האם התופעה מוכרת למישהו? היכן ניתן למסור לתיקון באזור עכו נהריה וכמה אמור לעלות תיקון כזה אם יש למישהו מושג?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by chap123,

חברה פרסמתי צורך במחשב נייד מקודם אבל אני שוקל אופצייה קיצונית שאף אחד מכל האנשים באתר הזה לא ייתן לי מחשב נייד ע"פ הדרישות שנתתי בהודעה ואני אצטרך לקנות מחשב בייתי... אז ככה אם למישהו יש הצעה עבור מחשב חזק במחיר שנתתי בכותרת (ואם אפשר עם מסך דק 19 אינצ' ומעלה אבל לא חייב) מוזמן להציע לי מפרט טוב... רק דבר אחד אני לא מוותר.... חובה מארז Thermaltake !! 8)

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בגלל שלא יכולתי בסוף לקנות מפרט מארה"ב, אני אקנה אותו מהארץ [ :'(] המפרט הוא עד 6000 ש"ח בלי חריגה, ושהכל יהיה מחנות אחת [עדיפות לIQPC]. במפרט צריך להיות: - אפשרות טובה לOC. [בטוח יהיה בעתיד הקרוב, ויש כבר קירור NINJA PLUS אך הוא לא תומך בAM2] - שיתמוך בSLI\\CROSSFIRE וששני הסלוטים יעבדו בX16 בSLI [רק אם זה משפיע בביצועים]. - ספק שיחזיק על בטוח SLI\\CROSSFIRE + OC - שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד בלי לקנות מחשב חדש לגמרי. [לדוגמא, אתמול נדמה לי יצאה כתבה שהמעבדים החדשים יתמכו בסוקט AM2] - לא צריך מארז ושאר ציוד היקפי. אני מעדיף שיהיה לי אפשרות לקנות עכשיו את המחשב במידה והR600 לא יעשו שינוי רציני, ולכן אני מבקש מפרט. אל דאגה, אני אחכה עד שהR600 יצא, רק בשביל להי…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הכנתי שלושה מפרטים ואני מתלבט בין השלושה כי אני לא יודע איזה מהחלקים יותר כדאי להשקיע ואיזה פחות( המחשב מיודע בעיקר למשחקים) מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ₪454 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ₪524 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ₪2316 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX195P256D-RH - ZALMAN COOLING - RETAIL מחיר: ₪1048 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪368 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪572 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Dou E8400 3Ghz Penryn Box לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3l ספק: OCZ 400W זיכרון: OCZ 1GB DDR2-800 CL5 שניים כאלה ועוד סטיק של 2GB לא יודע של מי דיסק קשיח: WD 500GB sata2 32MB שניים כאלה כרטיס מסך: Saphire design Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI מסך: Chimei cmv 222H הוא כבר התיישן מאוד ומקרטע כשאני מריץ עליו Visual Studio ו-Photoshop. אני לא משתמש בתוכנות האלה באופן מקצועי, אבל מדי פעם משחק איתן. על משחקים אין בכלל על מה לדבר, למרות שהיה נחמד להריץ עליו משחקים מדי פעם. השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? עד 4K לשדרוג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל - המטרה היא להסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יום עבודה באיזי - אופיס בעיקר, שמונה עשר שעות של אופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא מבין בזה, אבל אני מתכנן לחבר אותו למסך בבית לצורך הקרנת סרטים. * Bluetooth? לא חובה *…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן אני מעוניין לקנון לפטופ לסטודנט (שימושים כללים+צפייה בסרטים), 14', סוללה חזקה של חברת Dell ב ksp אילת התקציב שלי הוא בערך 2500 שח חשבתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27164 מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by minimalcomp,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש כך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsong t220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא - רק שישמעו חזק באוזניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eranratzon,

צריך מחשב לאינטרנט ואופיס ראיתי ב KSP מחשב עם מעבד AMD ATHLON 2 DUAL CORE P340 האם המעבד הזה ברמה של P6200 של אינטל ? המחיר 2000 ש"ח תודה ערן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by AboveBeyond,

האם יש חברה שכן מייצרת תיקים יפים ולא מגושמים ללפטופים? פשוט לא מוצא ! קרומפלר ממש יקרים swiss ממש מגושמים למישהו יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by captaincaveman,

אשמח לקבל הערכת מחיר לחלקים הבאים: I7 2600K Asrock Extreme 4 z68 16gb (4X4) 1333 ddr3 6790 AMD Corsair 950watt PSU

24. שלום, זהו מפרט המחשב שלי, Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte Z77X-UD5H G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 MSI GTX 680 Lightning Samsung HD103SJ 1TB Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M Thermaltake ARMOR REVO אני בדרך להוסיף עוד שני סטיקים בדיוק כאלה של זכרון על מנת לשדרג ל16GB ובדרך לשדרג כרטיס מסך, הכרטיס מסך יהיה בטוח של GIGABYTE מסדרת ה-G1 Gaming, או 980 או 970 האם יהיה צוואר בקבוק ? והאם הספק יחזיק את הכרטיס החדש ? (יותר בכיוון של ה980)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yossibi12,

החלטתי לעבור לנייח שמיועד לגיימינג ולכן מוכר את הלפטופ + חלקים של הנייח הישן. מפרט של הלפטופ: דגם: HP Pavilion dv6-3187la מעבד: 1.6 GHz Intel Core i7-720QM Processor זכרון: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 Graphics 1GB הארד דיסק: 500GB רישיון חוקי Win7 Premium 64bit קישור למפרט מלא (בוצע שדרוג זכרונות): http://bizsupport1.austin.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c02525053〈=en&cc=us&taskId=101&prodSeriesId=4247579 בנוסף ברשותי ספק כוח ומארז ורציתי לדעת אם שווים משהו וכמה (יש מה לעשות איתם במפרט החדש?): ספק כוח: Enermax Liberty 400W, כחדש בקושי בוצע בו שימוש. קישור למוצר:http://www.shirion-computers.com/Produc…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.